Devrim Muhafizlari Ordusu Haberleri

Türk futbolunda devrim gibi karar! Artık kulüpler karar verecek... Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 20:34:41

Sözcü TV’de ‘dolar’ tartışması! Ebru Baki ve Devrim Akyıl arasında tansiyon yükseldi: ‘AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın…’

Dolar kuru dalgalı bir seyir sürdürürken bugün Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları stüdyoda tansiyonu yükseltti. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü. Akyıl, doların baskılandığını savunan Baki’ye, “AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın” dedi.

Finans 2024-04-24 13:13:19

İsrail zulmü hız kesmeden devam ediyor! Refah'a işgal planı devrede: 1 milyondan Filistinli tehlike altında!

İsrail basınına yansıyan haberler Gazze'de endişeyle karşılanıyor. Haberlere göre İsrail ordusu yakın bir zamanda Refah'a kara işgali düzenleyecek. Bu işgalle birlikte 1 milyondan fazla Filistinlinin tahliye edileceği belirtilirken, Filistinlilerin barınaklara gitmeleri istenecek. Gazze'nin güney ve orta kesimlerinde binlerce çadırın bu operasyon için hazırlandığı ifade ediliyor.

Haber 2024-04-24 09:58:21

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-04-19 08:44:09

Zayıf noktası ortaya çıktı! İran ve İsrail ordularının karşılaştırmasında ilginç sonuç: Nükleer silah endişesi yine gündemde

Orta Doğu bir kez daha diken üstünde! Nükleer silah tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İran'ın İsrail'e saldırısı gerilimi had safhaya taşıdı. 3. dünya savaşı endişeleri de tırmanırken iki ülkenin askeri güçleri karşılaştırıldığında ilginç bir tablo ortaya çıktı. Global Firepower'ın 2024 raporunda da iki ülkenin sıralamaları dikkat çekti. Peki İran ordusu ne kadar güçlü, İsrail'in ordusu kaçıncı sırada?

Finans 14-04-24 09:54

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran'da kutlama! Filistin ve İran bayraklarıyla sokaklara çıktılar

İran, günlerdir konuşulan 'misilleme' saldırısını gerçekleştirdi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail hedeflerine yüzlerce İHA'yla saldırı düzenledi. İran'ın başlattığı saldırı sonrası Tahran'da birçok İranlı, Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.

Haber 14-04-24 05:46

İran saldırısı sonrasında İsrail, Lübnan ve Ürdün'de halk benzin istasyonlarına akın etti! Uzun kuyruklar oluştu

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun onlarca füze ve insansız hava aracını İsrail'e saldırı başlattıklarını duyurmasının ardından Orta Doğu'da sıcak saatler yaşanıyor. İsrail'in yanı sıra Lübnan, Ürdün ve bölgedeki ülkelerde vatandaşlar benzin istasyonlarına akın etti. Diğer yandan Tahran'da da halk benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber 14-04-24 01:30

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 12-04-24 14:55

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-24 08:47

İsrail, Suriye'de İran'ı hedef aldı! Kritik isim öldürüldü

İsrail'in İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına hava saldırısı düzenlediği, saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. İran basını saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu komutanlarından Tuğgeneral Zahidi'nin öldüğünü duyurdu.

Haber 01-04-24 19:21

Zeytin Dalı bölgesine sızmaya çalışıyordu! O terörist kıskıvrak yakalandı

Son dakika: Suriye Milli Ordusu, PKK/YPG'li Rızgar Amed kod adlı Mehmet Kılıç'ı Zeytin Dalı harekat alanına sızmaya çalışırken yakaladı.

Haber 20-03-24 12:24

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

İsrail ordusu yardım bekleyen Filistinlileri hedef aldı!

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin doğusunda yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak onlarca kişiyi öldürdüğünü ve yaraladığını açıkladı.

Haber 15-03-24 01:23

Ukrayna açıkladı: Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı! Çok vahim sonuçlara yol açabilir

Ukrayna ordusu, Zaporijya Nükleer Santrali'ne topçu atışları gerçekleştirildiğini bildirdi. Santralin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırıların devam ettiği ve yakıt tanklarının hedef alındığı belirtilirken, "Eğer tankları vururlarsa bu çok vahim sonuçlara yol açabilir." ifadesine yer verildi.

Haber 14-03-24 11:23

İsrail ramazan dinlemedi... Gazze'ye yoğun saldırı: Çok sayıda ölü var

İsrail ordusu ramazanın ilk gününde Gazze'deki birçok bölgeye hava, kara ve denizden saldırdı. Düzenlenen saldırılarda çok sayıda Filistin hayatını kaybetti.

Haber 11-03-24 09:40

Devrim Özkan Ebo ile görüntülendi! Eski aşkı Lucas Torreira sorulunca...

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Özkan son olarak Ebo olarak bilinen İbrahim Tilaver ile görüntülendi. Muhabirler ise aşk sorusunu sormadan edemedi.

Magazin 10-03-24 15:12

İsrail, yardım bekleyen Filistinlileri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, yine Gazze Şeridi'nin kuzeyinde insani yardım bekleyen Filistinlilere saldırdı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırıyı 'korkunç bir katliama' benzetirken, çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralandığını açıkladı.

Haber 03-03-24 19:48

İsrail savaş uçakları Suriye'yi vurdu! İranlı askerle birlikte 3 kişi öldü

İsrail'in Suriye'nin batısındaki Baniyas kentine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu’na mensup askeri danışmanın da aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber 01-03-24 23:14

CNN International duyurdu: Orta Doğu'da yeni savaş... Tarih verildi!

Lübnan'ın en büyük askeri gücü olan ve İran tarafından desteklenen Hizbullah ile İsrail ordusu, Aksa Tufanı'nın hemen ardaından bu yana savaşıyor. Sınır hattından taşmayan çatışmalarda şimdiye dek Hizbullah cephesi 200'den fazla kayıp verirken, İsrail ise 10'dan fazla üst düzey askeri yetkilisinin öldüğünü açıklamıştı.

Haber 29-02-24 14:11

Suriye'den Türkiye'ye sızacaktı! Kadın terörist yakalanıp cezaevine gönderildi

Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan terörist kıskıvrak yakalandı. Suriye Milli Ordusu (SMO) askeri polisince yakalanan kadın terörist Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki askeri cezaevine gönderildi.

Haber 26-02-24 11:44

Ukrayna duyurdu: Rusya'ya ait iki savaş uçağı düşürüldü

Bitmek bilmeyen Rusya-Ukrayna savaşından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, Rusya'ya ait iki savaş uçağını düşürdüklerini duyurdu.

Haber 20-02-24 09:25

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

İsrail ordusu, Lübnan'ın Sayda kenti yakınlarındaki hava saldırılarını üstlendi!

İsrail ordusu, Lübnan'da Beyrut'un güneyinde sınıra yaklaşık 55 kilometre mesafedeki Sayda kentine bağlı Gaziyye beldesine düzenlenen hava saldırılarını üstlenerek hedeflerinin Hizbullah'a ait iki silah deposu olduğunu savundu

Haber 19-02-24 20:22

Skolyoz hastası çocuklar için umut olan tedavi! 'Devrim niteliğinde' diyerek anlattı

Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuna Pehlivanoğlu, çocuk hastalar için umut olan ipli skolyoz ameliyatını anlattı. "Bu teknik devrim niteliğinde, çocukların büyümesine ve gelişmesine izin veren bir yöntem. Burada yaptığımız, klasik ameliyattaki gibi sırttan büyük bir kesik yapmak değil. Göğüs boşluğuna kenardan ufak kesik yaparak vidaları kamerayla koyuyoruz. Araya da bir ip gerdiriyoruz. Gerdirmeyle skolyozu düzeltiyoruz. Sonrasında çocuk büyüyerek kendi kendisini de düzeltiyor" dedi.

Kadin 16-02-24 16:57

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

Anne ve kızı azmettirdi, oğlu öldürdü! Ünlü balık restoranında babaya aile infazı! Elindeki kanla teslim olmuştu, ikinci bıçak detayı her şeyi değiştirdi

İzmir Güzelbahçe'deki Ayfer Abla Balık Restoranı'nı işleten Haşmet Gürkan, 30 yaşındaki oğlu Devrim Gürkan tarafından 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 2022 yılında yaşanan korkunç olay sonrası katil zanlısı ellerindeki kanla teslim olurken; tespit edilen ikinci bıçak detayı soruşturmanın seyrini değiştirdi. Korkunç olayda aile içi babaya infaz şüphesi üzerinde duran ekipler, anne Ayfer ve kızı Evrim Gürkan hakkında azmettirici oldukları iddiasıyla soruşturma başlattı.

Haber 13-02-24 08:10

Torreira yeni yaşını güzel dansçılarla kutladı! Devrim Özkan yorumları gecikmedi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Lucas Torreira 28 yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı. Uruguaylı futbolcuyu doğum gününde takım arkadaşları yalnız bırakmazken güzel dansçılar da dikkat çekti. Torreira'nın paylaşımlarına ise Devrim Özkan yorumları gecikmedi.

Magazin 12-02-24 14:28

ABD'den üs saldırısına misilleme! Irak ve Suriye'deki İran destekli gruplar hava saldırısıyla vuruluyor! Biden'dan açıklama

ABD, Ürdün'deki üslerine yapılan ve 3 askerin öldüğü saldırıya yanıt için hava saldırısı başlattı. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Irak ve Suriye'de İran Devrim Muhafızları Ordusu ile bağlı milis gruplara ait hedeflere yönelik hava saldırıları düzenlediğini duyurdu. ABD Merkez Komutanlığı 85 hedefin vurulduğunu belirtti. ABD Başkanı Biden "Üs saldırısına karşılığımız, bizim seçtiğimiz zaman ve mekanlarda sürecek" açıklamasını yaptı.

Haber 03-02-24 00:10

TFF'den devrim gibi kararlar! Resmi açıklama geldi 'VAR' kayıtları yayınlanacak... 26'ncı haftadan sonra her şey değişiyor

Türkiye Futbol Federasyonu devrim gibi kararlara imza atmaya hazırlanıyor. TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt yaptığı açıklamalarda yenilikleri duyururken bunların arasında VAR kayıtlarının açıklanması da var. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 10:17

Zamlı maaşlar yatmadan yeni zam mı geliyor? Seçimleri hatırlattı, tarih verdi! 'İktidarın masasındaki ek zam planı' iddiası: Asgari ücret, memur ve emekli maaşı...

Zamlı maaşlar birçok vatandaşın hesabına henüz daha yatmadan yeni zam iddiası konuşulmaya başlandı. Emeklilere yapılan son ek zamla birlikte diğer maaşlara da ek zam olup olmayacağı merak edilirken; yerel seçim öncesi için yeni zam iddiası gündeme geldi. "Seçim zammı olur mu? Yeni zam gelir mi? Maaşlara bir daha mı zam gelecek?" sorularına yanıt aranırken, iktidarın masasında yeni zam dosyasının olduğu iddia edildi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut ise yeni maaş zammı için tarih verdi.

Finans 25-01-24 07:24

Gazze'de İsrail'e büyük şok! Resmen doğrulandı: 2 bina çöktü, 21 İsrail askeri öldü

İsrail ordu sözcüsü, bu sabah yaptığı açıklamada, Gazze'de 21 İsrail askerinin daha öldüğünü duyurdu. İsrail ordusu, Han Yunus'ta patlama gerçekleştiğini ve iki binanın çöktüğünü doğruladı. Resmi rakamlara göre, Gazze'nin karadan işgalinde İsrail ordusunun kaybı 219'a yükseldi. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 09:59

İsrail ve İran arasında savaş çanları çalıyor! Cumhurbaşkanı Reisi'den tansiyonu yükselten sözler: 'Cevapsız bırakılmayacak'

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlediği hava saldırısı sonucunda 5 İran Devrim Muhafızı öldü. Saldırı sonrasında açıklama yapan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, saldırının cevapsız bırakılmayacağını ifade etti.

Haber 20-01-24 23:00

Son dakika | Bay Zühtü'ye sormak isterim diyen Bahçeli, AYM Başkanı Arslan'ı hedef aldı! PKK hukukunun kafesindesiniz

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, ödül törenindeki konuşması gündem olan Zülfü Livaneli'ye çok sert sözlerle yüklendi! Livaneli'nin "Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerini hatırlatan Bahçeli, "Alçak iftirasını gülümseyerek hatta sevinç içinde dinleyen İBB Başkanından tek bir itiraz gelmedi! sözleriyle de İmamoğlu'nu hedef aldı. "Bay Zühtü'ye sormak isterim" diyen Bahçeli, AYM Başkanı Zühtü Arslan'a da 'PKK' tepkisi gösterdi.

Haber 16-01-24 10:47

Son dakika: İran'dan Irak'ın Erbil kentine gece yarısı füze ve İHA saldırısı! Mossad'ın ana casusluk karargahını imha ettik

Son dakika haberi: İran, Irak'ın Erbil kentine gece saatlerinde füze ve İHA saldırısı düzenledi. ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü olmak üzere çok sayıda bölgede patlama sesleri duyuldu. Devrim Muhafızları Ordusu, terörist grupların ve casusların karargahlarına balistik füzelerle saldırıları kapsamında, Erbil'deki Mossad'ın ana casusluk karargahını imha ettiklerini duyurdu. ABD'den de ilk açıklama geldi.

Haber 16-01-24 00:48

Ne Gemiler Yaktım'ın güzeli Devrim Özkan sevenlerini korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Devrim Özkan sevenlerini korkuttu. Şimdilerde Ne Gemiler Yaktım dizisinde 'Fidan Sezai' karakterini canlandıran Devrim Özkan, hasta oldu. Set karavanından paylaşım yapan ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 11-01-24 17:59

Çok satanlarda bir numara! HEPA filtreli, LED ışık fırçalı ve sessiz Greenote Süpürge'yi inceledik

Temizlikte devrim niteliğinde bir adım olan kablosuz elektrikli süpürgeler pratik, hafif ve güçlü tasarımları ile ev temizliğini bir adım öteye taşıyor. Hafif tasarımları ile temizliği kolaylaştıran elektrikli süpürgeler güçlü performanslarıyla evlerimizi daha etkili bir şekilde temizlememizi sağlıyor. Bu yazımızda sahip olduğu özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan Greenote Akülü Elektrikli Süpürge'yi sizin için inceledik.

Haber 09-01-24 17:46

Oto tamircisinde çalışan mühendis buldu! Devrim gibi yenilik: Manuel aracı olanları o dertten kurtarıyor

Manuel araçlarla otomotil vites araçların farkı ortadan kaldıran yeni bir sistem geliştirildi. Sistemin mucidi Ankara'da bir oto tamircisinde çalışan Makine Mühendisi Murat Ünal. 3 günlük bir işlemin ardından debriyajın işlevi ortadan kaldırılıyor. Ayrıca araçta stop ettirmenin de önüne geçiliyor. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 12:08

Devrim Özkan ve Torreira aşkının kavga ve bağrışlarla bitti! 400 bin dolarlık saat detayı...

Devrim Özkan ve Torreira aşkının bitmesi gündemde. Müge Dağıştanlı ikilinin gece yarısı oturdukları rezidansı kavgalarıyla ayağa kaldırdığını iddia etti. İddiaya göre Devrim Özkan'ın 400 bin dolarlık saat gibi pahalı istekleri bardağı taşıran son damla oldu.

Magazin 09-01-24 07:00

İran'da çok sayıda kişinin öldüğü terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

İran’ın Kirman kentinde Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde düzenlenen terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 08-01-24 19:03

Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan ayrılığı gündemde! Sinan Engin çıldırdı: Niye bu kadar aşık oluyor ne aşkı ya?

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkı bitti. Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakırken birlikte olan fotoğrafları da sildiler. Sinan Engin ise bu aşka dair konuşurken çıldırdı.

Magazin 08-01-24 08:20

Devrim Özkan ve Torreira sosyal medyayı salladı! Ayrılık dedikodusu gündemde: Terk eden taraf...

Devrim Özkan ve Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Torreira arasındaki aşk sosyal medyayı sallanıyordu. Büyük aşkın bittiği iddiaları gündemde! İki ünlü isim birbirini takipten çıkması sosyal medyada gündemde. Muhabir Haluk Yürekli'nin yorumu da dikkat çekti.

Magazin 07-01-24 11:05

Torreira ve Devrim Özkan ayrıldı mı? Sosyal medya hesaplarında dikkat çeken değişiklik

Lucas Torreira ve Devrim Özkan, Instagram'da birbirlerini takipten çıktı.

Spor 06-01-24 18:55

Yeni yıla bombalar altında girdiler! Gazze'de can kaybı ve yaralılar artıyor

İsrail ordusu, yılın ilk gününde Gazze Şeridi’ndeki Maghazi Mülteci Kampı’na saldırı düzenledi. Saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybetti. Cibaliye Mülteci Kampı yakınlarında yer alan Bir an-Naaja bölgesine düzenlenen saldırılarda ise en az 6 kişi yaşamını yitirdi.

Haber 01-01-24 16:12

Yazdığı not dikkat çekti: Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Paylaşıma ise...

Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Ünlü çift aşklarını sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla sık sık dile getiriyor. Devrim Özkan yaptığı son paylaşımında Lucas Torreira ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak 'Sensin benim hediyem' notunu düştü. Özkan'ın paylaşımını ünlü futbolcu alıntılayarak kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Magazin 01-01-24 10:05

Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ın pozlarına kayıtsız kalamadı!

Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la aşk yaşıyor. İlişkileri doludizgin süren çift birbirlerine sosyal medya hesaplarından aşk dolu mesajlar yazıyorlar. O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılan oyuncu Devrim Özkan, mini elbiseli pozlarını paylaştı. Özkan'ın bu pozlarına sevgilisi kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-12-23 21:00

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-23 12:15

Yapay zekâya nasıl çizim yaptırılır? İşte en iyi yapay zekâ çizim siteleri

Yapay zekâ modern teknolojinin en etkileyici ve en hızla gelişen alanlarından biridir. Bilgisayar sistemlerini insan benzeri düşünce ve öğrenme kapasiteleriyle donatmayı amaçlayan bu disiplin, sanat dünyasında da büyük bir devrim yaratmaktadır. Yapay zekâ özellikle çizim ve sanat alanında benzersiz bir deneyim sunarak, sınırları zorlamakta ve yaratıcılığa adeta yeni bir boyut kazandırmaktadır. Peki, yapay zekâ ile nasıl çizim yapılır?

Haber 26-12-23 12:08