Diana Olum Yildonumu Haberleri

Gündem olan yıkım kararıyla ilgili Çorum Belediye Başkanlığı tekzip yayımladı! İddialar net bir dille yalanlandı

Çorum'da Galibi Vakfı İbadethanesi ve Külliyesi'nin yıkımı gündem oldu. İddialarla ilgili Çorum Belediye Başkanlığı'ndan yalanlama geldi. Yayımlanan tekzip metninde "Galibi Vakfına ait olan yapı yol üzerinde kalmış olum, Çorum İl Müftülüğü nezdinde kayıtlı bir Cami değildir." ifadelerine yer verildi.

Haber 2023-05-30 14:27:27

Sosyal medya fenomeni mayo seçimiyle şaşkına çevirdi! Çıplak zannettiler...

Sosyal medya fenomeni Diana Sirkoi, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlar sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Büyük beden model kadınların kendi vücut ölçüleri içinde rahat hissetmeleri için sosyal medya hesaplarından beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Fenomen isim son olarak havuzun içinde çekilen bir pozuyla gündem yarattı.

Trend 2023-03-10 15:00:28

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo ünlü oyuncu ile takipleşmeye başladı! Taraftarın dikkatinden kaçmadı

Galatasaray'ın yeni oyuncusu Nicolo Zaniolo çalkantılı aşk hayatıyla adından söz ettirdi. Nicolo Zaniolo'nun sevgilisi Sara Scaperrotta'yı 2 sene önce, ünlü supermodel Madalina Diana Ghenea için terk ettiği ortaya çıkmıştı. Galatasaray'ın yıldızının şimdilerde Türkiye'den ünlü güzelle takipleşmeye başlaması taraftarın dikkatinden kaçmadı.

Spor 2023-03-07 23:56:15

Galatasaray'ın yeni yıldızı Nicolo Zaniolo'ya çapkınlık tokadı! Resmen Ne kaybettiğine dön de bir bak dedirtti

Galatasaray'ın dev transferi Nicolo Zaniolo hazırlık maçlarında gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Çalkantılı aşk hayatıyla İtalyan basınında manşetlerden düşmeyen Nicolo Zaniolo'nun sevgilisi Sara Scaperrotta'yı 2 sene önce, ünlü manken Madalina Diana Ghenea için terk ettiği ortaya çıktı. Başarılı futbolcu, ünlü blogger Chiara Nasti'ye gönlünü kaptırınca Madalina Diana Ghenea neye uğradığını şaşırdı. Ünlü modelin paylaşımları çapkınlığıyla bilinen Nicolo Zaniolo'ya tokat gibi geldi.

Magazin 2023-03-07 14:37:10

The Crown'un merakla beklenen 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı! 'Diana'lı sezon başlıyor...

Netflix, The Crown'un merakla beklenen 5. sezonundan resmi fragmanı paylaştı. The Crown 5. sezon 9 Kasım tarihinde ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezonunda, Sovyetlerin çöküşünden, Prenses Diana ve Charles'ın ayrılığına kadar pek çok konu işleniyor.

Magazin 21-10-22 09:54

İstenmeyen gelin ilan edilmişti! Prenses Diana ve Kraliçe 2. Elizabeth’in taziye çiçekleri kıyaslandı: Gölgede bıraktı

İngiltere’nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri tarafından bırakılan çiçekler ve sevgi notları, 1997 yılında Fransa’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Prenses Diana’ya bırakılan çiçekler ile kıyaslandı. Sosyal medyada popüler olan görüntülerde kullanıcılar Prenses Diana’nın taziye çiçeklerinin Kraliçe’yi gölgede bıraktığını söyledi.

Trend 13-09-22 17:43

Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle her şey değişti! Diana'nın ünlü unvanının artık başka bir sahibi var

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in İngilizleri yasa boğan ölümünün ardından tahta oğlu Galler Prensi 3. Charles geçti. Kraliçenin ölümü ve akabinde Charles'ın kral olmasıyla kraliyette unvanlar ise değişti. Tahtın 1 numaralı varisi artık Prens William oldu. Galler Prensi ve Prensesi unvanları da Prens William ve eşi Kate (Catherine) Middleton'a geçti. Galler Prensesi unvanı, trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden Diana ile ünlenmişti.

Trend 11-09-22 11:21

Prenses Diana ve Prens Charles’in boşanma sebebi olarak gösterilmişti! Şimdi 'Kraliçe Eş' oldu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in vefat haberinin tüm dünyadaki yankıları sürerken Kraliyet ailesi bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. İngiltere tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanını elde eden 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi üzerine 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu. İngiltere Kralı Charles’in eşi Camilla Parker ise “Kraliçe Eş” unvanına sahip oldu.

Trend 09-09-22 09:24

Kapadokya'da kayadan oyma oteldeki Prenses Diana odası ilgi görüyor

Otelin yönetim kurulu başkanı Musa Ertaş: - "Açık ve net oluşu, sergilediği tavırlar bu odaya ismini vermemizde etkili oldu. İyi bir insanın ismini otelimizdeki bir odaya vermiş olmaktan dolayı mutluyuz"

Yurthaber 31-08-22 17:56

Prenses Diana: Ölümünün 25. yılında fotoğraflarla Diana'nın yaşamı

1997 yılında Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana, bir zamanlar "dünyanın en çok fotoğrafı çekilen kadını" olarak anılıyordu. Ölümünün 25. yılında, Diana'nın yaşamına objektiflere yansıyan kareleriyle bakıyoruz.

Haber 31-08-22 06:51

Bulunduğunda kan içinde yüzüyordu! Gizemli ölümü herkesi şoke etti

İngiliz bir emekli olan 72 yaşındaki Diana Theodore, geçtiğimiz hafta sabahın erken saatlerinde, Karayipler'in St Lucia bölgesindeki evinde ölü bulundu. Theodore, köpeğinin yanında yatağının altında kanlar içinde yüzerken bağlanmış halde bulundu. Talihsiz kadının ölümüne ilişkin soruşturmaların sürdüğü bildirildi.

Trend 11-08-22 12:37

Guinness'e giren kadın görenlerin midesini bulandırdı! Gerçek ise bambaşka çıktı

ABD'den 63 yaşındaki Diana Armstorng, bir çift eldeki en uzun tırnağın sahibi olarak Guinness Dünya Rekorlar'ını kazandı. En son 1997 yılında tırnak makası kullanan Armstrong, rekoruna ilişkin detayları ve bunun ardındaki hikayeyi anlattı.

Trend 04-08-22 10:38

Düşes Camilla'dan Diana açıklaması! Hayatıma devam ediyorum

Prens Charles ve Prenses Diana’nın evliliğinin bitmesinden sorumlu tutulan Düşes Camilla dikkat çeken açıklamalar yaptı. Camilla, çeşitli iddialar ortaya atılarak hedef gösterilmesinin ve devamlı eleştirilmesinin zor bir durum olduğunu ancak hayatına devam ettiğini söyledi.

Magazin 24-06-22 10:33

Karşı olum ne demek? Karşı olum birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Karşı olum birleşik kelimesidir. Karşı olum ne demektir?

Egitim 18-05-22 20:20

Uyurken dev bir farenin saldırısına uğrayan kadın, hastanelik oldu! “Kemiğe kadar kemirmeye çalışmış”

Önceki yıllarda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yatağa bağlı halde yaşayan 76 yaşındaki Diana Kirk isimli bir kadın uykusunda korkunç bir olay yaşadı. Evlerinin içinde gezinen bir fare yaşlı kadını uykusu sırasında kemirmeye başladı. Hareket edemeyen ve konuşamayan kadın, saldırı karşısında hiçbir şey yapmadı. Kocasının eşini kontrol etmesiyle durum fark edildi ve Kirk, en yakın hastaneye götürüldü.

Trend 17-05-22 11:00

Dilek Birgen eski eşi Mehmet Birgen'in yeni evliliği hakkında suskunluğunu bozdu

Sosyetik iş insanı Mehmet Birgen (78), Ukrayna’nın tescilli güzellerinden model Diana Osypenko (33) ile Bodrum'da evlendi. Mehmet Birgen'in eski eşi Dilek Birgen, önceki gün sevgilisi Doğuş Aydın ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dilek Birgen, eski eşinin evlenmesi hakkında konuştu.

Magazin 14-05-22 09:48

İtalya Ligi'nde görev yapan hakem Diana Di Meo'nun fotoğrafları basına sızdırıldı! 'Depresyona girdim'

İtalya Ligi'nde görev yapan Diana Di Meo'nun telefonuna gizlice erişim sağlayıp fotoğraf ve videolarını ele geçiren hacker grubu güzel hakemin özel bilgilerini herkesle paylaştı. Özel fotoğraf ve videolarını da ünlü internet sitesi Reddit'te paylaşan hacker grubu geri adım atmadı. Ünlü hakemden bu konuyla ilgili açıklama geldi.

Spor 25-01-22 12:42

Tarihin en bilinen ismiydi! İşte geçmişten günümüze Prenses Diana’yı canlandıran oyuncular...

Ölümünün üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen Galler Prensesi Diana hayat hikâyesiyle tarihe damga vuran figürlerin biri olmayı başardı. İkonik kıyafetleriyle günümüzde bile hâlâ moda dünyasına yön vermeyi başaran Lady Diana, Kraliyet Ailesi’nin en ilgi çeken üyelerinden biri oldu.

Trend 12-11-21 15:30

Lady Diana’nın özel korumasından övgü topladı! Kristen Stewart'ın performansını değerlendirdi

Lady Diana’nın boşanmaya karar verdiği 1991 Noel tatiline odaklanan biyografi türündeki Spencer filmi, Kraliyet Ailesi’nin en bilinmeyen yönlerini konu alıyor. Lady Diana’nın hayatını beyaz perdeye taşıyan yapımın başrolünü Kristen Stewart üstleniyor. Lady Diana'nın özel koruması Ken Wharfe, Kristen Stewart'ın ''Spencer'' filmindeki performansını, en gerçekçi Lady Diana canlandırması olarak değerlendirdi.

Trend 12-11-21 14:53

Netflix’ten çok tartışılacak karar! Prenses Diana röportajı The Crown’da gösterilecek

Netflix, Kraliyet Ailesini kızdıracak bir hamle yaparak tartışmalı BBC’de yayınlanan Prenses Diana, Martin Bashir röportajını The Crown dizisinde gösterecek. The Crown dizisi Karaliçe Elizabeth’in tahtı çıkış yıllarından bugüne kadar olan yolculuğunu konu alıyor.

Magazin 26-10-21 15:06

ABD Donanması'nda görevli mühendis ve eşi, 'nükleer sırları satmakla' suçlanıyor

ABD Donanması'nda görevli bir nükleer mühendis ve eşi, ülkenin nükleer sırlarını yabancı bir ülkeye satmaya çalıştıkları şüphesiyle gözaltına alındı. Jonathan Toebbe ve Diana Toebbe, yarın yargıç karşısına çıkacak.

Haber 11-10-21 02:30

Sır çözüldü! Hırvat polisi profesör gibi İngilizce konuşan kadının kim olduğunu tespit etti

Hırvatistan'ın Krk Adası'nda bir kayaya tutunmuş halde bulunan 'gizemli' kadının kim olduğu ortaya çıktı. Yüzü kan ve yara içinde olan kadının, Barbara Streisand, Diana Ross ve Brigitte Bardot gibi ünlüler için bir zamanlar mücevher tasarladığı bildirilirken şimdilerde evsiz olduğu ortaya çıktı.

Haber 23-09-21 08:35

Prenses Diana’ya benzerliğiyle sosyal medyayı fethetti! Fiziksel özellikleri sayesinde milyon dolarlar kazanıyor

Rose van Rijn ismindeki TikTok kullanıcısı, Galler Prensesi Diana Spencer’a benzerliği sayesinde sosyal medyada gündem oldu. Bu benzerliği TikTok’ta milyonlarca dolar kazanmasını sağladı.

Trend 17-09-21 17:23

Charles ve Diana'nın düğün pastası 40 yıl sonra satışta çıktı!

Lady Diana ve Prens Charles'ın düğün pastasının müzayedede 500 sterline satılması bekleniyor. 40 yıl sonra satışa çıkan pastanın büyük bir dilim olduğu göze çarparken, kraliyet sözcüleri pastanın evliliklerinden daha uzun süre dayandığını ifade ediyor.

Haber 28-07-21 07:20

15 yaşındaki kızına dövme yaptırdı, tepkilerden kaçamadı: Kimse umurumda değil

''15 yaşındaki kızıma dövme yaptırdım ve bundan hiç pişman değilim.'' Bu sözler ABD'de yaşayan Diana Register'e ait. Ancak Diana, çocuğuna yaptırdığı dövme ile tepkilerin odağında. ''15 yaş dövme için erken'' diyen birçok kişinin olduğunu söyleyen kadın, dövmenin anlamını açıkladığında olumlu yorumlar aldığını söylüyor.

Haber 25-06-21 15:04

Prens Harry ve Meghan'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi

Sussex Düşü ile Düşesi Pren Harry ve Meghan, ikinci çocukları, kız bebekleri Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor'ın dünyaya geldiğini açıkladı.

Haber 06-06-21 19:13

26 Yıllık Diana Röportajı İstifa Getirdi

Prenses Diana’yla 26 yıl önce yapılan röportajın gazetecilik ilkelerinin çiğnenerek yapıldığının ortaya çıkmasının ardından dönemin BBC haber müdürlüğünü yapan Tony Hall, halen devam ettirdiği Londra’daki Ulusal Galeri adlı müzenin yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti

Haber 23-05-21 00:13

İngiltere’yi sarsan Diana röportajı skandalında istifa

Eski BBC Genel Müdürü Tony Hall, BBC'nin 1995 yılında Prenses Diana ile yaptığı röportajda sahte belgeler kullanılmasına ilişkin soruşturma sonucu o dönemde olayın üstünü örttüğünün belirlenmesinin ardından Ulusal Galeri Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 22-05-21 19:59

BBC ‘Diana Röportajı’ Nedeniyle Yeniden Eleştirilerin Hedefinde

İngiliz hükümeti, gazeteci Bashir’in yalan söyleyerek Prenses Diana’yı röportaj vermesi için kandırdığı sonucuna varılan soruşturma sonrasında BBC’yi mercek altına alıyor

Haber 21-05-21 18:04

Tarihi Diana röportajının perde arkası! BBC resmen özür diledi

Prenses Diana'nın yıllar önce BBC'ye verdiği röportaj yeniden ülkenin gündemine oturdu. BBC televizyonunun yürüttüğü iç soruşturmada röportajı yapan gazeteci Martin Bashir'in Prenses Diana'yı kandırdığı ve röportajı bu sayede aldığı sonucuna varıldı. Raporun açıklanmasının ardından BBC'nin başındaki isim Tim Davie özür diledi.

Magazin 21-05-21 10:25

Diana: BBC'nin özür dilediği 1995'teki Prenses Diana röportajı neden tartışma yarattı, niçin soruşturuldu, bulgular ne?

İngiltere'de 26 yıl önce BBC'nin Panorama programında, gazeteci Martin Bashir tarafından, o sırada tahtın varisi Prens Charles'ın eşi olan Prenses Diana ile yapılan bir mülakatla ilgili suçlamaların incelendiği bağımsız soruşturmanın bugün yayımlanan raporunda BBC eleştirildi. BBC ise yapılan hatalardan dolayı "tam ve koşulsuz" özür diledi.

Haber 20-05-21 16:46

Üsküp’te Ayşegül Özbege yarı finalde

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te devam eden U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlarda Ayşegül Özbege çeyrek finalde Sırp rakibi Andela Prijovic’i (8-1) yenerek yarı finale yükseldi. Milli güreşçi yarı finalde Rumen rakibi Diana Elena Vlasceanu ile karşılaşacak.

Spor 19-05-21 16:59

Prens Harry'dan radikal karar: Prenses Diana için İngiltere’ye dönecek!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği podcast'te kullandığı çarpıcı ifadeler ile gündeme gelen Prens Harry, aldığı karar ile İngiltere'ye dönmeyi planlıyor.

Magazin 19-05-21 10:42

The Crown'ın Prenses Diana'sı Emma Corrin cinsel kimliğini açıkladı

İngiliz kraliyet hayatını anlatan The Crown dizisinde Prenses Diana karakterine hayat veren ödüllü oyuncu Emma Corrin, sosyal medyada cinsel kimliğini açıkladı.

Magazin 08-04-21 09:46

Meghan Markle neden Prenses Diana ile karşılaştırılıyor?

Prens Harry, eşiyle annesini karşılaştırırken, "tarihin tekerrür etmesinden korktuğunu” söyledi.

Haber 09-03-21 05:27

Prens Harry, annesi Prenses Diana hakkında konuştu: Tek başına neler yaşadığını hayal bile edemiyorum

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunu Prens Harry, kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılmadan önce tarihin tekerrür etmesi endişesini yaşadığını söyledi.

Haber 01-03-21 11:51

Emma Corrin, Lady Diana rolünden sonra rotayı başka yöne çevirdi

Genç oyuncu Emma Corrin, başrollerini Harry Styles ile paylaşacağı Amazon'un romantik draması 'My Policeman'da boy gösterecek.

Trend 05-02-21 16:02

Prenses Diana’dan modern modacıların bile takdir edebileceği püf noktalar!

1 Temmuz 1961 yılında aristokrat bir ailede doğan Diana Spencer, Galler Prensi Charles’in ilk eşiydi. Güzelliğiyle tüm ülkenin gönlünde taht kuran Diana’nın çocukları ise Cambridge Dükü William ve Sussex Dükü Henry’di. 36 yaşında sevgilisi Dodi Al Fayed’le paparazzilerden kurtulmak isterken trafik kazası geçiren ve hayatını kaybeden Lady Di’nin hikayesi yıllar sonra bile hala anlatılıyor.

Trend 06-01-21 16:36

Yıllar sonra ortaya çıktı! Prenses Diana kuralları gelinlik seçimiyle yıkmaya başlamış! Kırış kırış ve lekeli gelinlik...

Prenses Diana'nın gelinliği, İngiliz kraliyet ailesi tarihinin en abartılı moda anlarından biri olarak kabul edilir. Kraliyet moda uzmanı Elizabeth Holmes'un kitabında Prenses Diana'nın gelinliği hakkındaki detaylar da oldukça dikkat çekici. Öyle ki üzerinden yıllar geçse bile konuşuluyor.

Kadin 06-01-21 15:45

Kraliyet'te Prenses Diana gerginliği: Kardeşlerin arası bozulacak

Kraliyet Ailesi'ni yakından takip eden bir uzmana göre Prens Harry ve Prens Williamı'n anneleri Prenses Diana nedeniyle 2021'de arası açılacak.

Magazin 04-01-21 09:54

Prenses Diana'nın nişan yüzüğünün arkasındaki gerçek hikaye

Şubat 1981'de Diana Spencer, safir ve elmas nişan yüzüğünü Prens Charles'la birlikte dünyaya tanıtmış o gün bugündür Diana gibi yüzüğü de konuşulmaya başlamıştı. Yüzüğün arkasındaki hikaye, Netlfix'in hit dizisi “The Crown” un 4. sezonunda bir hikaye olarak yeniden odak noktasına geldi ve kadınlar tekrar bu yüzüğün kopyalarını satın almaya başladı. Diana'nın yüzüğünün arkasındaki gerçek hikaye, Kraliyet Ailesi'nin 277 yıllık mücevhercisi Garrard'ta bakın nasıl anlatılıyor.

Kadin 08-12-20 08:26

The Crown 4. sezonda Prenses Diana ve Prens Charles’ın düğünün neden gösterilmedi?

The Crown 4. sezonda en çok beklenen sahnelerden biri Prenses Diana ve Prens Charles’ın düğünü dizide es geçildi. Sadece düğün provasını konu alan sahnelerin olması dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Peki, The Crown dizisinde Prenses Diana ve Prens Charles’ın düğünü neden yok?

Trend 23-11-20 12:10

Prens William, BBC'nin Diana röportajına ilişkin incelemeyi memnuniyetle karşıladı

Cambridge Dükü Willam, BBC'nin kendi içinde başlattığı, 1995'te yapılan ve büyük ses getiren röportaj Diana'nın nasıl ikna edildiğine yönelik inceleme için "doğru yönde atılmış bir adım" dedi.

Haber 19-11-20 03:17

42. İstanbul Maratonu'nu kazananlar belli oldu

İstanbul Maratonu'nda kazananlar Kenyalı atletler oldu. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl maratonun startı Yenikapı'daki meydandan verildi. Erkeklerde Kenyalı atlet Benard Cheruiyot Sang ipi göğüslerken, kadınlarda kazanan Kenyalı sporcu Diana Chemtai Kipyogei oldu. 'Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu' unvanını taşıyan Dünya Atletizm Birliği (World Athletics) tarafından altın kategoride gösterilen maraton 42. kez gerçekleştirildi.

Spor 08-11-20 11:23

Ütü mü, bulaşık mı? İşte Prenses Diana’nın en sevdiği ev işi

Halkın Prensesi olarak anılan Prenses Diana, mütevazi hayatıyla ön plana çıkan isimlerdendi. Prenses olmadan önce de halkan biri değildi ama soylu kökenlerine rağmen çizgisini bozmadan yaşayan ve hayat tarzıyla gönülleri kazanan bir isimdi.

Kadin 30-10-20 09:46

Ve Diana sahnede... The Crown’un 4. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix’in çok izlenilen dizisi The Crown 4. sezon fragmanı yayınlandı.

Magazin 14-10-20 10:42

Ünlü komedyen bombayı patlattı: 'Prenses Diana bir arsız'

Ünlü İngiliz komedyen Jo Brand, Prenses Diana'nın 'arsız' olduğunu ve diğer kraliyet üyelerine benzemediğini söyledi.

Haber 02-10-20 16:01

Game of Thrones'un ünlü oyuncusu Dame Diana Rigg hayatını kaybetti

Rigg, Game of Thrones ve James Bond gibi dizi ve filmlerle tanınan oyuncu Dame Diana Rigg, 82 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 10-09-20 17:08

Bilim kurgu ekseninde bir dönem dizisi: Outlander konusu

Yazar Diana Gabaldon'un aynı isimli romanından uyarlanan Outlander dizisi, bilim kurgu ve tarihi drama türünde sınırları zorluyor. Outlander konusu ve etkileyici sahneleri ile merakınızı her an canlı tutuyor. Başarılı senaryosu ve oyuncularıyla son dönemlerin en iyi dizileri arasında yer alıyor.

Trend 07-09-20 17:44