Digital Haberleri

Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi! Acun Ilıcalı'nın itirafı gündem oldu! 'Romantik ilişkiler...'

Her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ve kaoslar sosyal medyayı meşgul ederken Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem oldu. 343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Ilıcalı Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi.

Magazin 2024-04-20 16:17:10

Emre Kurttepeli Participated İş ‘te Digital Meetings

Türkiye İş Bankası initiated the meetings titled “İş’te Digital Meetings ” with Fortune Digital Magazine in 2017 to contribute to the development of digital ecosystem, which will create value added to the economy of the country, by spreading and developing digital transformation in all business areas.

Finans 2023-07-06 12:45:40

Emre Kurttepeli participated in the GDOL Digital TalkFest 2012 as a panelist

All actors of the online world who spend most of their lives online in the digital world, where all of the power balances in the physical world are interchanging constantly and where the differences become equal, are meeting at one single common point for whatever the reason it is; all of them are online because of some reason, somewhere, in some way.

Finans 2023-07-06 12:29:12

Emre Kurttepeli has made a speech at Global Leadership Summit

Held each year by YPO (Young President Organisation) and titled “Crossing Over”, the Global Leadership Conference (GLC) which hosted 2500 CEOs and the leaders of industry from 120 countries took place in Istanbul between 28th February and 1st March, 2013. Emre Kurttepeli attended “Opportunities in Digital Economy of Global Leadership Conference” panel as a speaker. The prominent speakers at the conference included world leaders such as Tony Blair, George Papandreou and Gerard Schröder.

Finans 2023-07-06 12:15:23

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2018 Conference as Panel Speaker.

Turkey’s most effective web conferencing Webrazzi Summit 2018 was held last month. Blockchain technologies, artificial intelligence, investment ecosystem, financial technologies, e-commerce, digital marketing and e-sports are the main topics of the conference.

Finans 06-07-23 11:03

Kripto para aracı kurumu Voyager Digital iflas etti! Başvuru yapıldı...

Kripto paralarda sert düşüşün yaşandığı günlerde ABD'den bir iflas haberi geldi. ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital, iflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Finans 06-07-22 18:55

22 şarkıcının yer aldığı Yeni Türkü Zamansız albümü dinleyiciyle buluştu

22 sanatçının, 22 Yeni Türkü şarkısını seslendirdiği "Yeni Türkü Zamansız" albümü bugün tüm digital platformlarda dinleyiciyle buluştu.

Magazin 11-03-22 11:05

Bekleyenlere kötü haber! İptal edildi

Görünüşe göre Google, katlanabilir akıllı telefonu Pixel Fold'u piyasaya sürmeyecek. Çünkü Digital Supply Chain Consultants'tan (DSCC) Ross Young'a göre, Google, Pixel Fold'u rafa kaldırdı.

Haber 16-11-21 10:12

Peter Jackson görsel efekt şirketini 1,6 milyar dolara 'Metaverse'ü şekillendireceğiz' diyen Unity'ye sattı

Yüzüklerin Efendisi filmlerinin yönetmeni Oscar ödüllü Peter Jackson'ın kurucuları arasında olduğu görsel efekt stüdyosu Weta Digital, 1,6 milyar dolara, video oyun yazılım şirketi Unity'ye satıldı. Unity yetkilileri, Weta'nın ayrıcalıklı ve sofistike görsel efektlerine tüm dünyadan milyonlarca kreatör ve artistin ulaşabileceğini, böylece metaverse'ün (kurgusal evren) geleceğini şekillendireceklerini söylüyor.

Haber 10-11-21 13:26

Tükiye’nin ilk robot oyuncusu Aypera, ilk filmi için imzayı attı

Türkiye’nin ilk robot oyuncusu Aypera, ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in sinema filminde ilk kez izleyiciyle buluşacak. İlk sözleşmesini imzalayan Aypera, Birol Güven’in Digital Human adlı filminde başrolü üstlenecek.

Magazin 25-05-21 14:02

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu Aypera filmde rol alacak

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu Aypera, yapımcı ve senarist Birol Güven ile sinema filmi sözleşmesi imzaladı. Yapımcı ve senarist Birol Güven'in yeni filmi "Digital Human", 2022 yılında vizyona girecek.

Trend 25-05-21 11:05

Bitcoin için tahmin! Bitcoin fiyatları ne olur? Dev kurumun CEO'su açıkladı

Elon Musk'ın açıklamalarının ardından sert düşüş yaşayan Bitcoin, tarihi zirvenin ardından dalgalı seyrini sürdürüyor. Bitcoin için Galaxy Digital LP'nin CEO'su Michael Novogratz açıklamalarda bulunarak, düşüşün etkisinin 4-6 hafta arasında sürebileceğini belirtti.

Finans 18-05-21 09:42

Digidays 2021'de dijital dönüşüm sektörü masaya yatırıldı

Hewlett Packard Enterprise Türkiye, Kazakistan & Kırgızistan Genel Müdürü Güngör Kaymak: - "Yazılım sektöründe dünya ile birlikte gidiyoruz. Önemli olan veriyi nasıl kullanabileceğinizdir" - Momentum Digital Media Technologies Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Mehmet Kemal Özkan: - "Bu oyun (America’s Army) ile ABD asker alma süreçlerini de yaparak belirli nitelikteki insanları daha hızlı ve doğru bir şekilde seçebildi"

Yurthaber 13-04-21 13:12

Xiaomi Redmi Note 10 5G'nin farklı bir sürümü ortaya çıktı

Orijinal liste görüntüsü paylaşılmamış olsa da ünlü bir Weibo yazarı olan Digital Chat Station, görüntüleri ve temel özellikleri ortaya çıkardı.

Haber 30-03-21 09:18

Akdeniz Üniversitesi öğrencisinden tasarım başarısı

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Fırat Tunçkaya, 4 üniversitenin ortak olduğu DIVE Erasmus+KA2 Projesi kapsamında düzenlenen Logo Tasarım Yarışması’nda birinci oldu.Akdeniz Üniversitesi’nin de ortak olduğu Norveç Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Karlstad Üniversitesi, Berlin Teknik Üniversitesi tarafından yürütülen “Digital Internationalisation in Vocational Education” (DIVE) Erasmus+KA2 projesi kapsamında logo tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu.DIVE Projesi kapsamında proje logosu tasarımı ve seçimi için Norveç, İsveç, Almanya ve Türkiye’de ayrı ayrı düzenlenen logo tasarım yarışmasında ilk 5’e giren logolar, ikinci tura katılmaya hak kazandı.

Yurthaber 29-03-21 12:32

Redmi oyuncular için telefon geliştiriyor

Redmi Genel Müdürü, birkaç ay önce şirketin yaklaşan oyun telefonu hakkında konuştu. O zamandan beri cihaz hakkında çok az şey açığa çıktı. Şimdi ünlü Weibo habercisi Digital Chat Station, Xiaomi’nin gizemli oyun telefonunu çevreleyen birkaç önemli ayrıntıyı ortaya çıkardı.

Haber 29-03-21 09:32

Türk markalara e-ihracatla ABD'ye açılma şansı

Digital Partners Ajans CEO'su Tunç Günbey: - "e-ihracatta sunduğumuz modelle Türk markalarının ABD pazarında en iyi şekilde yer almasını sağlıyoruz" - "Bu rekabetçi ama potansiyeli büyük pazarda 'dijital distribütörlük' anlayışıyla ABD'deki tüm pazar yerlerinde hesapların açılıp yönetilmesi ve optimizasyonu başta olmak üzere, web site tasarımından dijital pazarlama ve sosyal medya hesaplarının yönetimine kadar ürünlerin satışa sunulması için gereken lojistik ve satış sonrası takibi gibi birçok konuyla bizzat ilgileniyoruz"

Yurthaber 25-03-21 16:57

Doğa Koleji t-MBA Digital Youth Talksta geleceğin meslekleri konuşuldu

Linkedin Eğitim Çözümleri Büyümekte Olan Pazarlar Başkanı Banu Baykal: - "Firmalar artık daha ucuza, aynı kalitede, çok daha fazla insana hizmet verebilmek için dönüşmek zorundalar. Bu firmalar, dijital dönüşümlerini sağlayacak insan gücüne çok fazla ihtiyaç duyacaklar"

Yurthaber 17-03-21 15:00

Tasarım ve Moda Dünyası sıra dışı bir platforma kavuşuyor: Designers Iconic

Tasarımın değerine ve önemine inanan iki girişimci; iş insanı Serra Arıkök ve tasarımcı Aslı Varlıer Pelit, digital alış veriş dünyasındaki en önemli eksikliği fark ederek yepyeni ve özgün bir projeye imza attılar: Yalnızca tasarım ürünlerden oluşan ve hepsi kendi alanında çok saygın isimler olan tasarımcıların buluştuğu bir online alış veriş platformu; Designers Iconic.

Haber 16-03-21 18:58

PAÜ’nün hibe desteği alan AB Projesi STEM Müfredatına önemli katkılar sağlayacak

Nezihe Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ortaklığında hazırlanan “Innovative Schools: Teaching & Learning In Digital Stem Labs” isimli proje, desteklenmeye hak kazanan projelerden biri oldu.Türkiye Ulusal Ajansı’nın Erasmus Okul Eğitimi Programı 2020 Yılı Ana Eylem Stratejik Ortaklıklar proje başvuruları sonuçlandı.

Yurthaber 24-02-21 14:37

ADÜ’nün ortağı olduğu tarım projesi desteklenmeye değer görüldü

Yürütücülüğünü Aydın Valiliği’nin yaptığı, Adnan Menderes Üniversitesi’nin de ortağı olduğu Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs) adlı proje, ERASMUS+ Programı 2020 Yılı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 32 proje içerisinde yer aldı.İki yıl süre ile uygulanacak projede, çiftçilerin dijital pazarlama ve dijital güvenlik becerilerini geliştirerek tarım sektörünün ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini arttırmak ve tarımda dijitalleşmeye katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Yurthaber 16-02-21 11:55

ADÜ’nün ortağı olduğu tarım projesi desteklenmeye değer görüldü

Yürütücülüğünü Aydın Valiliği’nin yaptığı, Adnan Menderes Üniversitesi’nin de ortağı olduğu Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs) adlı proje, ERASMUS+ Programı 2020 Yılı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 32 proje içerisinde yer aldı.İki yıl süre ile uygulanacak projede, çiftçilerin dijital pazarlama ve dijital güvenlik becerilerini geliştirerek tarım sektörünün ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini arttırmak ve tarımda dijitalleşmeye katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Yurthaber 16-02-21 11:55

Erdemli Belediyesi ’Digital o ctiy’ projesinde yer aldı

İspanya Valencia Üniversitesi tarafından yürütülen ve dünya çapında 4 ayrı kıtadan 21 ülkenin yer aldığı ‘Digital o ctiy’ projesinde, Türkiye’den sadece Mersin Üniversitesi ile Erdemli Belediyesinin uygulayıcı olarak yer alma başarısı elde ettiği bildirildi.Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre belediye, bu proje ile ilçenin tarihi ve kültürel tanıtımı noktasında bir başarıya daha imza attı.

Yurthaber 14-02-21 11:50

Aydın Valiliği’nin projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenecek

Aydın Valiliği’nin koordinatörü olduğu ‘Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs)’ adlı Erasmus+ Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklemeye değer bulduğu 32 projenin içinde yer aldı.Erasmus+ Programı 2020 yılı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında hazırlanan ve Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu koordinatörlüğünde yürütülecek olan ‘Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama’ (Safe Digital Marketing for Agripreneurs-DIGIAGRIMARK) adlı proje, 256 başvuru içerisinden Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklemeye değer bulunan 32 projenin içinde yer aldı.Aydın Valiliği AB ve Dış ilişkiler Koordinasyon Bürosu’nun koordinatörü olduğu ve dördü yurt içinden, dördü de Avrupa Birliği’nden olmak üzere toplam dokuz kurum ve kuruluşun bulunduğu projede; Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Institute of Entrepreneurship Development (IED)/Yunanistan, Sosyal Etki ve Yenilikçi Eğitim Derneği (SOYED), Baldaque & Alves da Silva, Lda (NEWTIE)/Portekiz, European Grants International Academy SRL (EGInA)/Italya, Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM) ve Inercia Digital SL (INERCIA)/Spain proje ortakları olarak yer alıyor.İki yıl süre ile uygulanacak projede, çiftçilerin dijital pazarlama ve dijital güvenlik becerilerini geliştirerek tarım sektörünün ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini arttırmak ve tarımda dijitalleşmeye katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Yurthaber 11-02-21 10:25

PlayStation 5 Digital Edition'ın Türkiye fiyatı açıklandı!

PlayStation Türkiye, PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatını sonunda paylaştı. PlayStation Türkiye Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre PlayStation 5'in disksiz sürümü olan PlayStation 5 Digital Edition'ın Türkiye fiyatı Xbox Series S'ten biraz daha pahalı ancak Xbox Series X'den daha uygun.

Haber 02-02-21 14:25

ECHO Summit'te online ticaret masaya yatırıldı

Google Türkiye Perakende ve Teknoloji Sektör Lideri Alpagut Çilingir: - "Artık hayat online oluyor. E-ticarete doğru gidiyor" - Deloitte Digital Türkiye Lideri Hakan Göl: - "Artık iş yapış şekilleri değişiyor. Eskiden uzun vadeli planlar yaparken şimdi senaryo planlamaya başladık. Pandeminin belirsizliğinde markaların en çok güçlenen kasları senaryo planlamaya geçiş oldu"

Yurthaber 20-01-21 17:21

İşte Digital Crown'a yer vermeyen Apple Watch prototipinin fotoğrafları!

beta WatchOS sürümünü kullanan Apple Watch prototipi ortaya çıktı. Bir Twitter kullanıcısı, 2014 yılında üretilmiş olması muhtemel olan Apple Watch prototipinin fotoğraflarını paylaştı. Fakat prototip, Digital Crown ile tanıdığımız Apple Watch'lara pek benzemiyor.

Haber 29-12-20 11:29

Ubisoft ücretsiz oyun adımı attı: 179 TL'lik oyun ücretsiz oldu!

Ubisoft ücretsiz oyunlar vermeye başladı. 14-18 Aralık tarihleri arasında hediyeler vereceğini duyuran Ubisoft, 16 Aralık için 179 TL'lik Starlink: Battle fot Atlas Digital Edition'ı Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz yaptı.

Haber 16-12-20 10:39

Xiaomi Mi 11 çıkış tarihi için yeni iddia!

Xiaomi Mi 11 çıkış tarihi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sızıntı kaynağı Digital Chat Station'ın iddiasına göre Çinli firma, Android amiral gemisi Xiaomi Mi 11'in çıkış tarihi ile herkesi şaşırtabilir.

Haber 30-11-20 10:48

Snapdragon 875 ve Snapdragon 775G AnTuTu sonuçları ile ortaya çıktı!

Snapdragon 875 ve Snapdragon 775G'nin AnTuTu sonuçları ilk kez göründü. Ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station, yeni nesil işlemciler Snapdragon 875 ve Snapdragon 775G'nin AnTuTu puanını paylaştı. Buna göre, Snapdragon 875 2021'de çıkacak Android akıllı telefonlara hız katacak.

Haber 27-11-20 17:42

Microsoft Xbox Series X ve Xbox Series X Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatları

Microsoft Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye'de satışa sunuldu. Microsoft'un yeni nesil oyun konsolları PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'a doğrudan rakip konumunda. Peki Xbox Series X fiyatı ne kadar? Xbox Series S fiyatı için ne kadarlık bir ödeme yapmak gerekiyor? İşte bu soruların yanıtı.

Haber 10-11-20 17:17

PlayStation 5 depolama alanı için şaşırtan keşif

Sony PlayStation 5 depolama alanı için harici bir taşınabilir bellek çözümü sunuyor. Digital Foundry'nin incelemesine göre ise depolama konusunda bazı inanması güç keşifler söz konusu. İşte PS5 depolama alanı için ortaya çıkan inceleme.

Haber 09-11-20 11:03

Kaymakamlığın projesine 116 bin 300 euro hibe

Efeler Kaymakamlığı’nın “Dijital Eşitsizliğin Giderilmesi” projesi Avrupa Birliği tarafından 116 bin 300 euro ile hibelendirilmeye hak kazandı.Efeler Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “2020 Teklif Çağrısı döneminde başvurmuş olduğumuz KA2 - Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği KA204 - Yetişkin Eğitimine yönelik Stratejik Ortaklıklar projemiz Dijital Eşitsizliğin Giderilmesi - Elemination of Digital Inaquality 116.300 Avro bütçe ile T.C.

Yurthaber 27-10-20 10:43

Devlerin arasında bir sürpriz... İşte dünyanın en çok ziyaret edilen internet siteleri

Dünyanın en çok ziyaret edilen internet siteleri açıklandı. Digital 2020 October Global Statshot raporuna dayanan verilere göre en popüler internet sitesi Google.

Haber 27-10-20 08:20

Avrupa Spor Haftası Malatya’da dolu dolu geçti

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Avrupa Spor Haftası dolu dolu geçti.Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, bir hafta süren etkinliklerle ilgili verdiği bilgide, “Sağlıklı yaşam ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak, spor kültürünün tabana yaymak, Digital medyayı etkin kullanarak spor branşlarının bilinirliğini arttırmak, spor, fiziksel faaliyetler gibi konular hakkında bilgi ve farkındalığı artırmak, bireylerin spor branşlarına daha bilinçli katılımını sağlamak, Sağlıklı Beslenme bilincinin oluşmasını sağlamak, Ülkemizin spor, sağlık ve kültür turizmine katkıda bulunulmasının hedeflendiği spor faaliyetleri, şehrimizin değişik noktalarında gerçekleştirildi” dedi.Korona virüse karşı mücadele kapsamında önlemler alarak şehrin kültürel ve turizm değerlerinin yüksek olan yerlerinde Jimnastik, Masa Tenisi, Bisiklet, Tekvando Poomse, Karate Kata, Futbol penaltı atışları, Dart, Atletizm parkur, Dağcılık ve Eskrim gibi branşlarda etkinlikler yapıldı.Bir hafta boyunca, değişik branşlarda düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinliklerinin doldu dolu geçtiği kaydedildi.

Yurthaber 02-10-20 15:15

Yozgat Çözüm Koleji, sınıfı eve taşıdı

Sosyal, kültürel ve spor alanındaki başarılarını akademik başarılar ile de taçlandıran Yozgat Çözüm Koleji, yeni eğitim öğretim yılında bir ilki daha gerçekleştirdi.Çözüm Digital Twins hizmetini devreye sokan Yozgat Çözüm Koleji, pandemi sürecinde uzaktan eğitim-öğretim platformlarını anında devreye sokarak sınıfları evlere taşıdı.Çözüm Digital Twins platformunda öğrencilere özel bireysel ödev ve etüt sistemleri, online deneme sınavları, bireysel rehberlik sistemi ve yüz yüze canlı dersler yer alıyor.

Yurthaber 23-09-20 11:31

PlayStation 5 ön siparişe açıldı, stoklar kısa sürede tükendi!

PlayStation 5 fiyatının açıklanmasıyla birlikte PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition yurt dışındaki bazı mağazalarda ön siparişe açıldı. Ön siparişe açılan yeni nesil oyun konsolları PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın baz modellerinin stokları tükendi.

Haber 17-09-20 11:48

Sony PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı!

PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatı sonunda belli oldu. Sony PlayStation 5 Showcase etkinliğinde PS5'e gelecek oyunları tanıttıktan sonra PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini paylaştı. İşte yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatı ve çıkış tarihi...

Haber 17-09-20 00:00

Dünyanın en ünlü porno yıldızlarının trajik yaşamları

Dünyanın en ünlü porno yıldızlarından biri olan Zoe Parker 24 yaşında trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Fabulous Digital, dünyanın en büyük porno yıldızlarından bazılarına neler olduğunu inceledi. İşte dünyanın en ünlü porno yıldızlarının trajik yaşamları...

Magazin 15-09-20 14:20

Real Madrid transferi onayladı! James Rodriguez adım adım Galatasaray'a!

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı-kırmızılıların, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez ile ilgilenmesi büyük ses getirirken Libertad Digital, “Real Madrid’e ilk resmi öneri Galatasaray'dan geldi” haberini yayımladı. İspanyol esRadio, “Aşılamayacak bir sorun yok” yorumunu yaptı.

Spor 24-08-20 17:00

Bu kez farklı: PlayStation 5'in fiyatını tekrar paylaştılar!

PlayStation 5 fiyatı hakkında heyecan verici bir paylaşım yapıldı. Bir Twitter kullanıcısı, PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatını paylaştı. Eğer fiyatlar doğruysa, PS5 fiyatı beklediğimiz gibi Xbox Series X'ten çok yüksek olmayacak.

Haber 04-08-20 10:30

Xbox One S All Digital ve Xbox One X konsollarının üretimi durdu

Xbox One, Xbox One S, One S All Digital ve One X konsolları ile bir nesli 4 farklı konsol ile kapatan Microsoft, bugün ilginç bir karar aldığını açıkladı.

Haber 18-07-20 13:59

Bu bir veda değil: Microsoft 2 Xbox oyun konsolunun üretimini durdurdu!

Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S için yeni bir karar aldı. Xbox Series X ve Xbox Series S ile şu sıralar meşgul olan Microsoft, eski oyun konsolları Xbox One X ve Xbox One S'in Digital Edition sürümlerini malum son ile tanıştırdı.

Haber 17-07-20 14:17

Dünyada kaç kişi hacker’ların eline düşmüş durumda?

Siber güvenlik şirketi Digital Shadows’un tespitlerine göre, 15 milyar dijital hesap ve milyarlarca şifre bilgisi internette online olarak satılıyor. Bunların arasında ağ yöneticilerinin hesapları, banka hesapları, sosyal medya hesapları da bulunuyor.

Haber 11-07-20 14:19

Türkiye’nin sosyal medya kullanım oranı merak uyandırdı

We Are Social/Hootsuite’in yerel ve küresel internet kullanımı verilerini gösteren ‘Digital 2020’ raporu Türkiye sosyal medya kullanım oranını çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

Haber 09-07-20 12:16

Trabzon Ticaret Borsası’ndan üyelere ‘E-Uygulamalar’ semineri

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından üyelerine yönelik “E-Uygulamalar ve Özellikli Konular” semineri düzenlendi.Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (TSMMMO) Eğitim ve Vergi Mevzuatı Komisyonu tarafından TTB Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen sunuma pandemi nedeniyle az sayıda katılımcı iştirak etti.Seminerde konuşan Trabzon SMMMO Başkanı Mehmet Pehlivan, digital sistemin önemine dikkat çekerek, “Devlet, vergideki kayıt dışılığı önleyerek ticaretteki haksız rekabetin önüne geçmek istiyor.

Yurthaber 07-07-20 16:51

Hayaller gerçek mi oluyor: PlayStation 5 fiyatı tekrar ortaya çıktı!

PlayStation 5'in fiyatı tekrar sızdırıldı. Sony kaynaklarına yakın bir Twitter kullanıcısı, PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatlarını paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre PlayStation 5 almak o kadar da pahalıya patlamayabilir. İşte sızdırılan PlayStation 5 fiyatları...

Haber 30-06-20 15:45

PlayStation 5 Digital Edition sürümü neden üretildi? Sony açıkladı!

PlayStation 5 Digital Edition, Sony'nin PS5 tanıtımının en dikkat çeken modeliydi. Sony Interactive Entertainment Başkanı Jim Ryan bu kez kendisine yöneltilen 'PlayStation 5 Digital Edition neden üretildi?' sorusunu cevapladı. Ryan, bu soruya Xbox tarafının bile dikkatini çekecek bir yanıt verdi.

Haber 12-06-20 17:26

Doğtaş Mobilya Salgın Sürecinde Whatsapp Online Mimar Hizmetini Kullanıcılarına Açtı ve Ad Venture Digital İş Birliğiyle Duyurdu

Tüm Türkiye, Covid-19 salgını sürecinde evlere çekilip, sosyal izolasyon nedeni ile temassız bir yaşam sürerken, Doğtaş Mobilya müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için whatsapp üzerinden online mağaza ziyareti ve mimar hizmeti ile mağazaları müşterilerinin ayağına getirdi.

Trend 01-06-20 14:05