Dile Yama Haberleri

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 2024-04-17 14:53:34

Önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazaya iş başvurusunda bulundu! Görüşmede güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı

TikTok'ta 'kieyin' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir adam önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazay iş başvurusunda bulunduğunu ve iş görüşmesi sırasında kendisine o yıllara ait güvenlik kamerası kayıtlarının gösterildiğini söyledi. Kendisini hırsızlık yaparken gören adam çok utandığını dile adam, "Bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim" dedi.

Trend 2024-04-17 14:24:38

'En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine çıkmayacak...' AK Partili kaynaklar hükümetin emekli zammı planını açıkladı: Bölgesel destekler geliyor

Emekli zammı için Temmuz öncesinde seyyanen artış yapılıp yapılmayacağı merak konusuydu. AK Partili kaynaklar Temmuz ayını işaret etti. 6 aylık enflasyon oranı dikkate alınarak artış yapılacağını dile getirdiler. Ayrıca emekli aylığı en düşük seviyede olan ve başka bir geliri olmayan emeklilere bölgesel farklılıkları da dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda destek sağlamak için çalışma başlattı. Bakan Vedat Işıkhan da, "Emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkma durumu yok" dedi.

Finans 2024-04-17 11:17:21

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'da annesini arıyor! Meğer İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış... İşte o fotoğraf

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu şimdi de Müge Anlı canlı yayınında annesini arıyor. Annesi ile 10 yıldır görüşmediğini dile getiren Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla ağızları açık bıraktı. Annesinin İbrahim Tatlıses filminde de oynadığını dile getiren Duygu Nebioğlu'nun annesinin fotoğrafı ilk kez canlı yayında verildi. İşte o fotoğraf...

Magazin 2024-04-17 11:06:49

Böbrek ağrısıyla hastaneye gitti! Meğerse doğum yapıyormuş... Hamile olduğunu bilmiyorduk

Reddit'te ismini açıklamadna paylaşım yapan bir adam kız arkadaşının böbrek taşı olduğunu düşündüğü şiddetli bir ağrı nedeniyle acil servise gittiğini ve doğum yaptığını söyledi. Gebeliğe dair kendisinin ve sevgilisinin hiçbir bilgisi olmadığını dile getiren genç adamın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 17-04-24 09:27

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF seçimlerine dair açıklama! Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalışıyorum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı öncesi yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Özbek son günlerin gündemi olan TFF seçimleriyle ilgili de konuşurken seçimin erken yapılması gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 16-04-24 17:24

Araba alacaklar dikkat! Ucuzu da pahalısı da aynı vergiyi ödüyordu: ‘ÖTV artacak’ iddiasının ardındaki gerçek ortaya çıktı

Otomobilde ÖTV’ler artacak mı? Sık sık gündeme gelen sorunun cevabı Ankara’dan geldi. Uzun süre sonra ilk kez Nisan ayında otomotiv pazarında daralma olacağını dile getiren Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, o iddiaların arkasında satışları artırmak isteyen bazı bayilerin olduğunu kaydetti. Hem Ankara’da hem de sektörde böyle bir duyum olmadığını aktaran Özpeynirci, ‘Premium segmentte bir şeyler yapacakmış gibi bir duyum alındığını otomotiv sektörü temsilcileri söylüyor” dedi.

Finans 16-04-24 11:24

Sosyal medyayı şoke eden itiraf! Bir günde 22 erkekle sevgili olduğunu söyledi... Hepsi birbirinin çok yakın arkadaşı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bonnie Blue, aynı günde 22 erkekle sevgili olduğunu ve hepsinin birbirinin yakın arkadaşı olduğunu dile getirince gündem oldu.

Trend 16-04-24 10:08

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

Emekliler dikkat, intibak yasası mı geliyor? ‘Yeni düzenlemeler yolda’ demişti: SGK Uzmanı Özgür Erdursun köşede kalmış o detayı açıkladı

Emekli maaşı farkları için intibak yasası bekleyen emekliler için SGK Uzmanı Özgür Erdursun dikkat çeken bir iddiada bulundu. Orta Vadeli Program’da emekli maaşları için yapılacak yeni düzenlemenin aslında bir intibak yasası olduğunu dile getiren Erdursun, “Bu şekilde bir düzenleme yapıldığında, tüm emeklilere intibak yansır” yorumunu yaptı.

Finans 15-04-24 09:00

Zayıflamasıyla gündemdeydi! Ünlü şarkıcı Zara'dan estetik itirafı

Son dönemde özel hayatı ve zayıflamasıyla adından sıkça söz ettiren Zara şimdi de estetik itirafıyla gündem oldu. Ünlülerin estetik furyası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Zara estetiğin herkese yakışmadığını da dile getirdi.

Magazin 13-04-24 13:15

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! 40'tan fazla ülkeden sevgilisi olduğunu söyledi... Yatak odasında en iyisi

Sosyal medyadan yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çeken Coco Bae isimli bir kadın 40'tan fazla ülkeden sevgilisi olduğunu dile getirdi. Bae, yatak odasında Latin halklarının daha iyi olduğunu söyleyince sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 13-04-24 10:13

Dudakları dile düşmüştü! Çağla Şikel sezonu mayolu pozla açtı

Çağla Şikel son olarak dudaklarıyla gündeme gelmişti. Sosyal medyanın diline düşen Çağla Şıkel bayramda soluğu yazlığında aldı ve sezonu açtı.

Magazin 12-04-24 12:06

Feyza Civelek'ten sonra o da dile düştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Cannes tarzıyla gündemde

Geçtiğimiz gün yurt dışı başarılarını kutlamak adına Cannes'a giden Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Feyza Civelek tarzıyla sosyal medyanın diline düşmüştü. Civelek'in rol arkadaşı Ceren Karakoç'un kıyafeti de beğenilmedi.

Magazin 11-04-24 07:47

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Cannes tarzıyla dile düştü! Çok rüküşsün

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek Cannes tarzıyla dikkat çekti. Pembe eteği ve pembe üstüyle sosyal medyanın diline düşen oyuncu Feyza Civelek'in tarzı 'rüküş' bulundu.

Magazin 10-04-24 15:12

Esra Erol'da şaşırtan anlar! Eşinin terk ettiği Ali'den ilginç savunma: Dış güçler yuvamı yıktı

Esra Erol'un programında şaşırtan anlar meydana geldi. Eşinin pinti olduğunu söyleyerek evden kaçan Tuğçe ve eşi Ali canlı yayında yüzleşti. Tuğçe, Ali hakkında arka arkaya iddialarda bulunurken Ali'nin savunması sosyal medyada gündem oldu. Eşi Ali'nin lakabının "pinti" olduğunu dile getiren Tuğçe, kendisine gelinliği bile bir başkasının aldığını söylerken Ali'nin sözleri olay yarattı.

Magazin 09-04-24 20:25

Sosyal medyada gündem yaratan sözler! O kadar güzelim ki erkekler benimle sevgili olmaya korkuyor

26 yaşındaki sosyal medya fenomeni Lauren Butler neredeyse bir yıldır sevgilisi olmadığını söyledi. Düzenli ilişki yaşamak istediğini dile getiren fenomen isim nedenini ise erkeklerin güzelliğinden korkarak yanına yaklaşamaması olarak gösterdi. Butler'ın sözleri kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 09-04-24 10:19

Kademeli emeklilik bekleyene kötü haber! Canlı yayında asgari ücret, emekliye seyyanen zam ve EYT için dikkat çeken sözler: 'Sağa sola para dağıtamayız'

Sözcü TV ekranlarında Hazine Bakanlığı’ndaki bazı yetkililerle olan konuşmalarını aktaran Gazeteci Özlem Akarsu Çelik asgari ücret, emekli zammı ve EYT ile ilgili dikkat çeken bilgileri paylaştı. Akarsu Çelik, Merkez Bankası’nın hükümete açık mektubunu anımsatarak asgari ücrete ara zamma sıcak bakılmadığını dile getirdi. Emekliye seyyanen zammın bütçeye yükünü açıkladı. Yetkililerin kademeli emeklilik için örnek teşkil eden EYT’den ise ‘büyük bir hata’ olarak bahsettiğini belirtti.

Finans 09-04-24 08:47

Yolcu uçağını yatak odasına çevirdiler! Üç koltukta birbirlerine sarılarak uyudular... Yolcuların tepkisi gecikmedi

Bir uçak yolcusu, dört saatlik bir uçak yolculuğu boyunca üç koltukta birbirlerine sarılarak uyuyan çiftin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşınca yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise hiçbir sorun olmadığını dile getirdi.

Trend 09-04-24 08:43

Boşanmak istiyorum yanımda annem gibi duruyorsun diyen kocasını değişimiyle şaşkına çevirdi... 'Ders verdim, boşadım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde kocasının fazla kiloları nedeniyle kendisinden boşanmak istediğini dile getiren genç bir kadın 38 kilo verdikten sonraki görüntüsünü paylaşınca gündem oldu. Genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 09-04-24 07:58

Cenk Eren yüzünü gerdirip Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim demişti! Son halini paylaştı

Yüz gerdirme operasyonu olup dile düşen Cenk Eren "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" demişti. Cenk Eren günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 07-04-24 07:40

Asgari ücrete ara zamma Merkez Bankası da karşı çıktı! Milyonlarca çalışanın Temmuz zammı hayalini suya düşürecek mektup: ‘Hesap kitap yapıldı…’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? diye merak eden milyonlarca çalışan için yeni bir açıklama geldi. Merkez Bankası herkesin merak ettiği konuya ilişkin hükümete açık bir mektup yolladı. Mektupta dezenflasyon süreci için tüm planların yapıldığını ve asgari ücrete ara zammın enflasyonu tetikleyebileceği dile getirildi. Bu sebeple asgari ücrete yeni bir ara zam yapılmasının enflasyonda kritik öneme dahip olabileceği mektupta anlatıldı.

Finans 06-04-24 07:54

Merkez Bankası raporu yayımladı! Kredilerdeki sıkılaşmanın güçlenmesi bekleniyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 1. Çeyrek Banka Kredileri Eğilim Anketi'ni yayımladı. Raporda ilave sıkılaşma adımlarının atıldığı kredilere dair önemli bir beklenti de dile getirildi.

Finans 05-04-24 11:43

Su basan dairesinde dans gösterisi yaptı! TikTok'tan paylaşınca sosyal medya kullanıcıları 'kanalizasyon suyu' endişesi yaşadı

TikTok'ta su basan dairesinde dans eden bir kadının yaptığı paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Kullanıcılar daireyi basan suyun kanalizasyon suyu olduğuna dair endişelerini dile getirdikten sonra gönderiye yorum yağdı.

Trend 05-04-24 09:56

Yaşlı bakımevi hemşiresi ölümü böyle anlattı! 'Defalarca gözümle gördüm' dedi: Vücut kapanmaya başlıyor

Yaşlı bakımevi hemşiresi Julie McFadden sosyal medyadan ölüm ve ölümün gizemine dair açıklamaları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Ölüm esnasında insan vücudunda olanları açıklayan McFadden, 'Öldüğümüzde ne olacak?' sorusuna cevap verdi. Ölümden korkmadığını ve gözünün önünde defalarca hayatını kaybeden kişilere tanık olduğunu dile getiren Julie McFadden'in paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 05-04-24 08:25

Çocuğunun beslenme çantasına şırdan ve kelle paça koydu! Sosyal medyadan paylaşınca gündem yaratıyor... Soğan çok yakışıyor

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çocuğunun okula götürmesi için beslenme çantasını hazırlayan annenin yemek seçimleri sosyal medya kullanıcılarının ikiyie böldü. Beslenme çantasına şırdan ve kelle paça koyan anneyi destekleyenler kadar yemeklerin okul için uygun olmadığını dile getirenler de oldu.

Trend 05-04-24 08:08

Marmarisli turizmcilere bayram dopingi

Havaların erken ısınması ve 9 günlük bayram tatili sebebi ile dünyanın ve ülkemizin en popüler tatil kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde otellerde doluluk oranları artarken, turizmciler tatilin uzamasından ve sezonun erken başlamasından yana memnuniyetlerini dile getirerek erken rezervasyonların devam ettiğini belirtti.

Yurthaber 04-04-24 14:09

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 03-04-24 14:08

Yanıp kül olan gece kulübü Masquerade'dan meğer hepsi şikayetçiymiş! 29 kişiye mezar olan yangında akılalmaz detay

Dün öğlen saatlerinde İstanbul'daki 'Masquerade' gece kulübünde çıkan yangın Türkiye'yi sarstı. Alevlerin kuşattığı binada kısa süre içinde 29 kişiden acı haber gelmişti. Can kayıplarının dakika dakika artması dikkat çekerken bina yöneticisi tadilat sonrası iftar detayını ilk kez açıkladı. Ayrıca bina inşa edilirken ruhsatta gece kulübünün olmadığını dile getirdi. Yangın sonrası gece kulübünün içinden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 03-04-24 11:56

SON DAKİKA: Mart ayı enflasyonu belli oldu! Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: 'Birinci önceliğimiz...'

Son dakika haberi.... TÜİK mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Şubat ayında yüzde 67,07 ile yıllık enflasyonda 15 ayın zirvesi görülmüştü. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği mart ayı enflasyonu ne kadar oldu? Bakan Şimşek mart ayı rakamlarına ilişkin olarak, "Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız." düşüncesini dile getirdi.

Finans 03-04-24 10:01

İlişkilerde tüm erkeklerin söylediği 'gizli yalanı' ifşa edince sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kullanıcılar ikiye bölündü

Küçük beyaz yalanlar zaman zaman ilişkilerde oldukça sıradan olabilir ancak bir podcast yayıncısı "tüm erkeklerin partnerlerine söylediği" gizli bir yalan olduğunu iddia etti. Jake Craig'in TikTok'tan yaptığı paylaşımında erkeklerin evlilik konusunda bazı dönemlerde özellikle yalan söylediğini dile getirdi.

Trend 02-04-24 13:47

Son ana kadar 'müjde' beklemişlerdi.... Emekliler yerel seçimde nasıl mesaj verdi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken erken seçim çıkışı

31 Mart yerel seçimi maratonu dün akşam sonlandı.. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. Yerel seçim öncesi zam taleplerini dile getiren ve son ana kadar 'seyyyanen zam' müjdesi bekleyen emekli sandıkta ne mesajlar verdi?

Finans 01-04-24 08:05

Son parasını dilenciye verdi! Dilenci karşısında yemek yerken sadece çay içti... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'sulikaa1' kullanıcı adıyla paylaşılan bir videoda cebindeki son parasını dilenciye verdiğini dile getiren bir kadın o yemek yerken gözyaşları içinde sadece çay içtiği anları yayınladı. Dilencinin kafede karşısında yemek yediğini söyleyen kadının 'Bari gel bana ısmarla' demesi gündem yarattı.

Trend 29-03-24 15:14

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Boşanıyorlar mı? Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden iddialara ilk kez yanıt verdi!

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre, Aleyna ile olan yakınlığı ile oldukça dikkat çekiyordu. Aleyna ile yakınlığından rahatsız olan eşi Beria Özden, bu durumu sosyal medyadan sık sık dile getiriyordu. Çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Özden, yaptığı paylaşımla iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 11:39

Emekli maaşlarıyla ilgili bir açıklama da Bakan Işıkhan'dan geldi! Tekrar masaya yatıracağız

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı seyyanen zamdayken maaşlarla ilgili bir açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlatarak Temmuz ayını işaret etti. Işıkhan, prim gün sayılarındaki adaletsizliği de gidereceklerini dile getirdi.

Finans 29-03-24 07:55

Cam silen genç günlük kazancını açıkladı! Söyledikleriyle herkesi şaşırttı: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

Birçok ilin kanayan yarası olan cam silen gençler özellikle Adana'da birçok sürücüyü rahatsız ediyor. Ekipler kimilerini yakalayıp gözaltına alıyor, kimisi de ara sokaklarda izlerini kaybettiriyor. Cam silen gençlerden biri günlük kazancının 100-200 lira olduğunu, madde kullanmadığını ve çocuklarına da ilerde bu işi yaptıracağını söyleyerek hayrete düşürdü. Vatandaşlar ise, "Topluyorlar ama sonra geri geliyorlar bizleri rahatsız ediyorlar” diyerek şikayetini dile getirdi.

Haber 28-03-24 10:04

Fenerbahçe'de Fred krizi! Başkan Ali Koç'un o sözleri yıldız ismi çok rahatsız etti

Fenerbahçe'de özellikle Trabzonspor mücadelesi sonrası yaşananlar bardağı taşırırken Başkan Ali Koç ligden çekilme kararının gündemlerinde olduğunu dile getirmişti. Başkanın açıklamaları ve son yaşanan olayların takımdaki bazı yabancı oyuncuları rahatsız ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 12:03

Sosyal medya onun itirafını konuşuyor! Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum

Sosyal medyada 'Cat Gately' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın cinsellikten uzak kaldığını ve yetişkin dönemine geldiğinde cinsellik konusunda hiçbir bilgisi olmadığını fark ettiğini dile getirdi. Bilimsel ve fiziksel olarak cinsellik konusunda eğitim alan Gately, "Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum" dedi.

Trend 27-03-24 11:58

Buluşmasındaki hesap krizini anlattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... Görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim

TikTok'ta 'paretay' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Taylor Pare isimli bir kadın flörtüyle çıktığı randevunun detaylarını anlatınca sosyal medyada çok konuşuldu. Aşkı bulma yolculuğuyla ilgili olarak anlatacak pek çok hikayesinin bulunduğunu dile getiren Pare, "İkinci randevuda hesap konusunda kriz yaşadık. Sanırım görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim" dedi.

Trend 27-03-24 11:26

Aylık kirası 250 bin TL olan evini gezdirince sosyal medyada gündem oldu! Asıl olayı manzarası deyip gösterdi

Dubai'de yaşayan Zeynep isimli Türk bir kadının evini gezdirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Evine aylık kira olarak 250.000 TL (28.000 AED) ödediğini dile getiren genç kadının evi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 27-03-24 09:55

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-24 09:03

Rus istihbarat teşkilatı FSB'den dünyayı şaşırtan açıklama: Moskova’daki terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var

Moskova'da 139 kişinin öldürüldüğü “Crocus City Hall” adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Aleksandr Bortnikov, terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna’nın bulunduğunu öne sürdü. Bortnikov, Ukrayna’nın ayrıca Orta Doğu’da militanları hazırladığını ve eğittiğini de iddia ederek, Rusya’ya karşı cephede farklı milletlerden savaşanların bunun göstergesi olduğunu dile getirdi.

Haber 26-03-24 23:27

Sevgilisinin uyması gereken kuralların listesini açıkladı! Bunların dışına çıkamaz diyince sosyal medyanın ilgisini çekti

TikTok'tan paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının yapmasına asla izin vermeyeceği şeylerin listesini açıkladıktan sonra ilişki sınırları ve beklentileri konusunda tartışma başlattı. Genç kadının açıkladığı 5 maddeye katıldığını söyleyen kadar katılmadığını da dile getiren kullanıcılar oldu.

Trend 26-03-24 11:39

Hiçbir tıbbi yardım almadan okyanusun ortasında kendi kendisine doğum yaptı! Sosyal medyada gündem yaratmayı başadı

Josy Cornelius isimli bir kadın gecenin 2'sinde Maui adını verdiği oğlunu Nikaragua'nın Karayip Denizi'nde hiçbir tıbbi yardım almadan doğurdu. O anları sosyal medyadan paylaşan anne okyanusta doğumu ikinci kez gerçekleştirdiğini söylerken doğum için iki aylığına Nikaragua'ya taşındığını dile getirdi.

Trend 26-03-24 09:03

Gezeravcı bu kez İzmir'de! Hamza Dağ ile yer aldığı fotoğraf karesi çok konuşuldu: Bu gene iyi, dombra söyletip uçurabilirlerdi de

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala üniversitelerde gençlerle bir araya geldi. Son olarak İzmir'e giden Gezeravcı, bakanların yanı sıra AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ ile de fotoğraf karesinde yer aldı. Gazeteci İsmail Saymaz "Gezeravcı'yı TCG Anadolu gemisi gibi gezdiriyorlar" deyip tepkisini dile getirdi.

Haber 24-03-24 12:41

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Sosyal medyadan tepki gecikmedi: Aldatan evli erkeklerin sanal kız arkadaşıyım

Sosyal medyada 'QteeFoxx' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 24 yaşındaki bir kadın aldatan erkeklerin sanal kız arkadaşı olduğunu söyleyerek tepkilerin odağına yerleşti. Kadınların güzelliğini kıskandığı için kendisinden nefret ettiğini dile getiren QteeFoxx'un itirafı sosyal medyadan yorum topladı.

Trend 23-03-24 11:05

Şehir efsanesi oldu, dilden dile yayıldı! Yardım kömürlerinin içinden altın mı çıkıyor? Paketi açan kuyumcuya koşuyor

Son zamanlarda sık sık değer kazanmasıyla adından söz ettiren altın Gaziantep'te bu aralar daha çok konuşuluyor. Sebebi ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardım kömürlerinin içinde altın çıkıyor iddiası... Paketi açan vatandaşlar kömürleri kırıp içindeki sarı parçaları çıkararak kuyumcuya koştu. Adeta şehir efsanesine dönüşen olayda kuyumculardan açıklama geldi, vatandaşların hayalleri ise suya düştü.

Finans 23-03-24 10:44

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özledi! 'Erkeğim adada'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özlediğini dile getirdi. Yasmin Erbil, Dominik’te bir evden yiyecek çalan Yiğit için babası Mehmet Ali Erbil’in sözlerine de çok kızdı.

Magazin 23-03-24 08:06

Son dakika | Erdoğan çalışan ve emekliler için mesaj verdi! Fazlasıyla telafi edeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren düşmesi yönündeki beklentiyi dile getirirken "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntı boynumuzun borcudur" mesajını verdi. CHP'deki 'para sayma' soruşturmasına ilişkin sert sözler kullanan Erdoğan, "Türk siyasetini bu kadar kirletmeye, insanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

Haber 22-03-24 15:27