Dilek Sabanci Karma Futbol Projesi Haberleri

Mucize Doktor'un yıldızı Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu! Barış Telli'ye hayat verecek

Son olarak Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği Ali Vefa karakteriyle hafızalarımıza kazınan Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu, uzun süredir görüşme halinde olduğu Ampute Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin hayat hikayesini anlatan “Hayatla Barış” filmiyle anlaşma imzaladı.

Magazin 2023-08-10 11:41:10

Mehmet Büyükekşi'den Rizespor'a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği kulüp akademileri ziyaretlerine bir yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor ile devam etti.

Spor 2023-05-27 20:12:50

TFF ve Kulüpler Birliği, altyapı akademilerinde Türkiye modeli oluşturma çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu; Altyapı Akademileri Projesi için Türkiye'de başlattığı ziyaret ve toplantılarına, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından belirlenen temsilcilerin de katılımıyla 16-18 Ocak 2023 tarihlerinde Hollanda Futbol Federasyonu, Belçika Futbol Federasyonu, Hollanda ve Belçika Milli Takım Tesisleri ile AFC Ajax, AZ Alkmaar, KVC Westerlo, KRC Genk kulüplerine yaptığı ziyaretler ile devam etti.

Spor 2023-01-25 16:25:04

TFF Başkanı Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Ajax tesislerini ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Hollanda Eredivisie takımlarından Ajax tesislerini ve Johan Cruyff Stadyumu’nu ziyaret etti.

Spor 2023-01-17 13:54:55

Adapazarı Belediyesinin Ada Hayat projesi uluslararası ödüle layık görüldü

Adapazarı Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen "Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi", International Property Awards'ta (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)" "Karma Kompleks Mimari Kategorisi"nde Avrupa’nın en iyi projesi ödülüne layık görüldü.

Yurthaber 03-01-23 07:59

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş’ı ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Beşiktaş ile devam etti.

Spor 22-12-22 18:04

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Başakşehir'e ziyaret!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamındaki ziyaretlerine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile devam etti.

Spor 15-12-22 15:07

Akdağmadeni’nde Spor Park projesi hizmete sunuldu

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde içerisinde futbol, basketbol ve voleybol sahası bulunan ‘Spor Park’ projesi tamamlanarak hizmete açıldı.

Haber 31-10-22 17:37

Dilek İmamoğlu'ndan sonra kürsüye çıktı, söyledikleriyle salondakileri gülümsetti... Ekrem İmamoğlu'ndan eşine: Benden dolayı

İstanbul Vakfı'nın "Büyüt Hayallerini" projesi kapsamında sahneye çıkıp konuşma yapan Dilek İmamoğlu'nun büyük bir heyecan yaşadığı görüldü. "Kalbimin sesini durdurabilirsem konuşmayı becerebileceğim" diyen İmamoğlu'ndan sonra kürsüye Ekrem İmamoğlu çıktı. Eşinin heyecanına dikkat çeken İBB Başkanı, "Sanırım heyecanı ve kalbinin sesinin yükselmesi benden dolayı." dedi. Ekrem İmamoğlu'nun sözleri, salonda kahkahalara neden oldu.

Haber 29-10-22 15:04

Inter Akademi Türkiye'nin tanıtım programı Mersin'de yapıldı

İtalya Birinci Futbol Ligi ekibi Inter'in İkinci Başkanı Javier Zanetti: "Inter'in bu projesi çok büyük. Bütün duygularımızı bu projede yansıtmak bizim için çok önemli"

Yurthaber 19-09-22 23:31

Survivor futbol maçını kim kazandı? Survivor 2022 Türk Yunan futbol maçını kim kazandı? 28 Mayıs 2022 Cumartesi

Survivor futbol maçını kim kazandı? sorusunun yanıtı yarışmanın 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen 117. bölümü sebebiyle merak edildi. Türk - Yunan yarışmacıların bir arada olduğu, karma bir futbol maçına sahne olan programda kazanan taraf merak konusu oldu. Peki Survivor futbol maçını kim kazandı? Survivor 2022 Türk Yunan futbol maçını kim kazandı? İşte programın 28 Mayıs 2022 Cumartesi günkü 117. bölümüne dair bilgiler...

Magazin 28-05-22 23:48

Gülsim Ali kimdir, aslen nereli? Gönül Dağı'nın Dilek karakteri Gülsim Ali kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Türkiye dışında Pakistan'da da fenomen olan Gülsim Ali, ilk rolünü 20 yaşındayken canlandırmıştır. Hazal Kaya'nın da rol aldığı Son Yaz Balkanlar adlı dönem dizisi, Gülsim Ali'nin ilk projesi olarak bilinmekte. Peki şimdilerde Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali kimdir, aslen nereli? Gülsim Ali kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-02-22 18:02

TFF'nin başlattığı orman projesine büyük ilgi!

Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizde çıkan orman yangınlarından sonra bir sosyal sorumluluk projesi hareketi başlattı. Bu sezon görülen her sarı kart için 1, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin projenin başlatıldığı belirtildi.

Spor 29-07-21 18:39

Kanserli çocukların tedavi korkusu çizgi filmle aşılacak

Prof. Dr. Berrin Pehlivan, bir kaç ay öncesinde ülkede benzerine pek rastlanmayan, karma disiplinlerden hekimler ve uzmanlarla hizmet veren bir kliniğin açılışına imza attı. 50 Soruda Kanser kitabıyla kanser hastalarına, yakınlarına ve aynı zamanda sağlıklı insanlara ulaşmaya gayret eden Pehlivan’ın son projesi bir Çizgi Film. İki boyutlu animasyonlardan oluşan kısa film, kanser tedavisi süreçlerinde gözden kaçan, pek de akla gelmeyen bir noktaya dikkat çekiyor.

Kadin 15-04-21 12:16

Kalyon Holding'in SCADA Mimari Tasarım Yarışması sonuçlandı

Yarışmada Caner Bilgin ve Begüm Yılmaz Bilgin'in "Vaha" isimli projesi birincilik ödülüne layık görüldü - Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu: - "Karapınar Güneş Enerjisi Santrali, tamamlandığında 3,5 milyon adet panelle 1.000 megavat üretim kapasitesine sahip olacak. 2 bin 600 futbol sahası genişliğinde bir alana yayılacak ve Türkiye'nin uzaydan görülebilen ilk yapısı olacak. Ülkemizin toplam enerji üretiminde güneş enerjisinin payını yüzde 20 artıracak"

Yurthaber 08-04-21 13:18

Vali Gül’den yetim ve öksüz çocuklara mektup

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan “Bir Çocuk Bir Dilek” projesi kapsamında Yavuzeli’ndeki yetim ve öksüz çocukları ziyaret ederek yazdığı mektubu bizzat verdi.Ziyaret ettiği evlerde çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Gül, her zaman yanlarında olduklarını belirterek “Bizim en önemli isteğimiz, sizlerin bu kadim topraklara yakışan hayırlı evlatlar olarak yetişmeniz ve kendiniz kadar etrafınızdaki insanlara da faydalı olabilmenizdir.

Yurthaber 02-04-21 15:37

Uşak Üniversitesi ’bölgesel kalkınma ve girişimciliğin’ merkezi oluyor

“US-TECH Ön Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi Projesi” bölge ekonomisini canlandıracak Uşak Üniversitesi büyük bir projeye daha imza attı.Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından hazırlanan ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.’nin ortağı olduğu projeye 16 büyük firma da iştirakçi olarak katılıyor.

Yurthaber 02-04-21 08:58

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Yeşillendiriyoruz projesi kapsamında doğaya 5000 tohum ekecek

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, "Yeşillendiriyoruz" projesi kapsamında 15-25 Mart'ta doğaya 5000 tohum ekeceklerini duyurdu.

Spor 22-03-21 18:16

Kuşadası’nda yapılması planlanan Yat Limanı’nın ÇED raporu iptal edildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkına ev sahipliği yapan Güzelçamlı Mahallesinde yapılmak istenen yat limanı projesi için verilen ÇED raporu, mahkeme tarafından iptal edildi.

Yurthaber 22-03-21 12:09

Çözüm Kolejinden “Hikâyemizi Gerçekleştiriyoruz” projesi

Yozgat Çözüm Koleji 3-B sınıf öğretmeni Dilek Yıldırım tarafından başlatılan “Hikâyemizi Gerçekleştiriyoruz” projesi destek gördü.“Hikâyemizi Gerçekleştiriyoruz” projesine destek veren Yozgat’ta medikal işletmecisi olan Selçuk Kılıçarslan 2 adet tekerlekli sandalye hediye ederken bir veli ise 1 adet yetişkin sandalyesi hediye etti.Sınıf Öğretmeni Dilek Yıldırım proje hakkında şu bilgileri verdi; “ 3/B sınıfındaki öğrencilerimizden oluşan dijital hikâye yazdım.

Yurthaber 22-03-21 11:16

Safranbolu’da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme" Toplantısı gerçekleştirildi.Safranbolu Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve idarecileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Gümüş, Safranbolu eğitim ailesinin, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile bu kurumlardaki öğretmen, öğrenci, kursiyer ve velileriyle çok büyük bir aile olduğunu söyledi.2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda hem örgün eğitimde hem de hayat boyu öğrenmede çalışmalarını sürdürdüklerini, akademik eğitimlerin yanı sıra örgün eğitimin dışarısında kalan tüm vatandaşlara da onların ihtiyaç duyduğu bilgi, donanım ve mesleki yeterliliklerini arttıracak eğitimler verdiklerini belirten Gümüş, "Hayat Boyu Öğrenme çalışmalarında görev alan ve özveri ile çalışan yönetici, öğretmen ve usta öğreticilerimize, eğitimlere ve kurslara katılan kursiyerlerimize ve eğitim öğretim ile ilgili her konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Safranbolu Kaymakamımız Mehmet Türköz’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.Toplantıda; ilçede hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar, bu çalışmalarda İŞKUR, sivil toplum kuruluşları, kamu, özel kurum ve kuruluşlarla yapılacak işbirliği çalışmaları, kamu ve özel kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının ihtiyacı olan kursların belirlenmesi, Covid-19 tedbirleri, okuma yazma kursları, sıfır atık projesi, vatandaşlara yönelik meslek edindirme kursları, çocukları ve gençleri bağımlılık yapan maddelerden korunmaya yönelik faaliyetler gibi konular görüşüldü.Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaştıkları dilek temenniler bölümü ile sona erdi.

Yurthaber 19-03-21 16:35

Sporcu Fabrikası meyvelerini vermeye başladı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın 100 Ağartan Projeleri’nden olan Sporcu Fabrikası bünyesinde İl Karma Kros Yarışları’na katılan Talasgücü Belediyespor U-14 Erkek ve U-14 Kız Atletizm takımları dereceyle döndü.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atletizm Geliştirme Projesi İl Karmaları Kros Yarışmalarına katılan Talasgücü Belediyespor Atletizm Takımı, U-14 Erkekler kategorisinde birinci olurken, U-14 Kızlar kategorisinde ise ikinciliği elde etti.

Yurthaber 16-03-21 14:44

Beşiktaş'ın malzeme sorumlusu Erdal Erdem'den şiddet mağduru kadınlar için anlamlı proje

"Kadına Dokunma" isimli sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve futbol takımı teknik heyeti ile oyuncular, siyah-beyazlı formaya imza attı

Yurthaber 09-03-21 14:16

100’ü Türk 200 öğrenci eğitimlerini tamamladı

Samsun’da yüzme, futbol ve güreş branşlarında aldıkları eğitimleri başarıyla bitiren 100 Türk ve 100 yabancı öğrenci için dönem sonu etkinliği yapıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Geçici ve Uluslararası Koruma Altındaki Bireyler ve Ev Sahibi Toplum İçin Spor ile Sosyal Uyumu Güçlendirme Projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan çocuklar dönem sonu etkinliğinde bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Olimpik Mülteci Vakfı’nın desteği ve iş birliği ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği tarafından Türkiye’de yaşayan sığınmacı çocuklar ve bölge çocuklarının sosyal uyumlarını ve sağlıklı gelişimini spor yoluyla desteklemek amacıyla yürütülen Spor İle Sosyal Uyum Projesi’nde spor eğitimi alan çocuklar, İlkadım Bowling Salonu ve Buz Sporları Salonunda düzenlenen etkinliklerde eğlenerek ikinci yılın ilk dönemini tamamladılar.Samsun’da yüzme, futbol ve güreş branşlarında aldıkları eğitimlerini başarıyla bitiren öğrenciler, dönem sonunda gerçekleştirilen etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Yurthaber 11-02-21 23:31

Danimarka dünyanın ilk enerji adasını inşa edecek

Danimarka, Kuzey Denizi'nde ilk aşamada üç milyon konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak dev bir enerji adası inşa edecek. Ülke tarihinin en büyük inşaat projesi olan adanın 18 futbol sahası büyüklüğünde olacak. Bunun daha sonra üç katına çıkarılabileceği belirtiliyor.

Haber 05-02-21 10:40

Helvacı’nın tarihi ve kültürü kayıt altına alınıyor

Aliağa Belediyesi tarafından 5 yıldan bu yana süren “Kent Belleği ve Arşivi” projesi, “Helvacı Tarihi ve Kültürü” çalışmaları ile devam ediyor.Aliağa ilçesinin en eski yerleşim yerlerinden olan Helvacı’nın yazılı ve sözlü kültür mirasını gelecek kuşaklara aktaracak proje için Helvacılı olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Halkbilimci Dilek İşler ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden Antropolog Dr.

Yurthaber 03-02-21 12:12

Helvacı’nın tarihi ve kültürüne mercek

Aliağa Belediyesi Kent Arşivi Projesi kapsamında Helvacı Mahallesine yönelik tarih ve kültür araştırması başladı.Aliağa Belediyesi tarafından başlatılan Helvacı tarih ve kültürünün araştırılması çalışmaları kendisi de Helvacılı olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Halkbilimci Dilek İşler ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Antropolog Dr.

Yurthaber 28-01-21 17:14

Down sendromlu çocuğun dileği gerçek oldu

Erzincan’da Vali Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Gedik Ailesi’nin iki çocuğundan biri down sendromlu Abdulkerim Gedik’in doğum günü etkinliğine katılarak çocuğun dileğini gerçekleştirdi.Gedik ailesinin daveti üzerine evlerindeki doğum günü etkinliğine katılan Makas çifti, Abdulkerim’in 14’üncü yaş gününde yanında olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.Erzincan Valiliği ve Erzincan Gönüllü Gençler Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü “Dilek Aracı Projesi” kapsamında hazırlanan sürpriz doğum günü programına Vali Mehmet Makas ve Elif Makas, ellerinde pasta ile down sendromlu Abdulkerim Gedik’e sürpriz yaptılar.

Yurthaber 26-01-21 09:50

Aksaray’da yem karma makineleri sahiplerine teslim edildi

Aksaray’da “KOP Bölgesinde Organize Hayvancılığın Geliştirilmesi Projesi” kapsamında proje bütçesinin yüzde 30’nun Ticaret Borsası tarafından karşılanan, yüzde 70’i ise hibeli olan 24 adet yem karma makinesi düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.Ticaret Borsasında düzenlenen törende konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 1 milyon 100 bin TL tutarındaki proje kapsamında imalat ve üretimi Aksaray’da yapılan toplam 24 adet yem karma makinesinin çiftçilere teslim edildiğini söyledi.

Yurthaber 14-01-21 16:17

KTO yönetiminden KumsMall AVM’ye ziyaret

Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Gülsoy, Şevket Uyar, Hüseyin Mercan ve Mustafa Okutan ile birlikte Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi olan KumsMall Factory AVM’yi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.Başkan Gülsoy ve Yönetimini ziyarette KumsmalI Factory İşletmeciliği A.Ş.

Yurthaber 03-12-20 16:09

Başkan Çınar’ın spor tesisleri projesi gerçeğe dönüşüyor

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, Yeşilyurt’un 19 mahallesine hitap edecek şekilde 11 farklı noktaya inşa edilecek olan 15 milyon TL maliyetindeki 18 adet spor tesisi projesi gerçeğe dönüşüyor.Yeşilyurt’un dört bir tarafına spor tesisleri inşa edilecekYeşilyurt Belediyesi tarafından projelendirilip, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatının destek verdiği 10’u Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası, 3’ü Voleybol ve Basketbol,3’ü Tenis Kortu, 1 Adet Bocce Sahası ve 1 Adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzundan oluşan Spor Tesislerinin ihale süreçleri tamamlanırken, yapım işleri ise hız kazandı.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çilesiz ile Tecde Mahallelerinin birleşme noktasına inşa edilecek olan ‘Spor Tesisi’ alanında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Yeşilyurt İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Kadircan Esen, Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ve Çilesiz Mahalle Muhtarı Veysel Özfındık ile birlikte incelemelerde bulundu.‘Spor Tesisi’ projesinin gençlerin sağlıklı ve güzel bir şekilde yetişmesine büyük katkı sağlayacağını belirten Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, “ Çilesiz ve Tecde gibi gelişen bölgelerimizde modern binaların arasında vatandaşlarımızın gezip dinlenebileceği parkların oluşturulmasından sonra gençlerimizin sportif aktivitelerini nezih ve kaliteli alanlarda yapmalarına katkı sağlamak adına spor kompleksi yapılıyor.

Yurthaber 26-11-20 15:14

Kızıltepe Belediyesinin Hoş Geldin Bebek ziyaretleri devam ediyor

Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" ziyaretlerine, korona virüs önlemlerini alarak devam ediyor.Pandemi öncesinde Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın eşi Dilek Çam ve beraberindekiler, Kızıltepe Devlet Hastanesinde Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyordu.

Yurthaber 17-11-20 09:46

Weltew Home’un 88. Mağazası Kayseri KumSmall AVM’de açıldı

2020 yılı sonuna kadar yurt içinde toplam 90 şube sayısına ulaşmayı hedefleyen Weltew Home, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi olarak Kayseri’de hizmet vermeye başlayan KUMSmall AVM’de bin 600 metrekarelik yeni franchise mağazasını hizmete açtı.“Kayseri’deki ikinci ve markamızın 88.

Yurthaber 04-11-20 11:55

KUMSmall AVM’nin üçte ikisi açıldı

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesi KUMSmall AVM’nin üçte ikisini teşkil eden “Mobilya ve Cafe&Restoranlar Bölümü” 19 Eylül’de Kayseri’de açıldı.Zengin marka karmasıyla birçok ünlü markalayı bir araya toplayan ve önemli bir başarıya imza atan KUMSmall AVM ziyaretçilerden tam not aldı.

Yurthaber 19-09-20 15:39

Artvin’de Trabzonspor futbol okulu öğrencileri yüzme öğreniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının başlatmış olduğu “Yüzme Bilmeyen Kalmasın “projesi kapsamında Trabzonspor Borçka ve Murgul Futbol okulunda futbol oynayan çocuklar Artvin Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda yüzme dersi aldılar.Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Trabzonspor Borçka ve Murgul Futbol okulunun iş birliği neticesinde kursa kayıtlı 8 -14 yaş aralığındaki çocuklara yüzme öğretiliyor.Pandemi kurallarına uyularak yapılan eğitimde öğrenciler tek tek ateşleri ölçülerek havuza alındı.

Yurthaber 17-09-20 14:25

Köy-Kent’e 16 km asfalt

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk kez uygulanan Köy-Kent Projesi’ni kapsayan mahalle grup yollarını emülsiyon asfalta kavuşturdu.Köy-Kent projesi, 2000 yılında, merhum Bülent Ecevit’in Başbakanlığı döneminde,Ordu’nunMesudiyeilçesinde gerçekleştirilmeye çalışıldı.Mahallelere, kültür ve sanat evi, sağlık ocağı, spor sahası, köy konakları, futbol ve basketbol sahaları, çocuk oyun alanları inşa edilirken, Çavdarköyü merkeze alınarak, 9 mahalle asfalt yollarla birleştirildi.Ordu’nun Büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte yolların bakım ve onarımları da Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

Yurthaber 15-09-20 17:42

Edirne’de spor tesisi talan edildi

Edirne’de ‘spor aracılığıyla suçu önleme’ projesi kapsamında dezavantajlı vatandaşların yaşadığı mahalleye yapılan spor tesisi adeta madde bağımlıları tarafından talan edilerek, camları kırıldı, bankları söküldü, masaları yerle bir edildi ve her bir odaya ayrı ayrı zarar verildi.Edirne’nin Menzilahır Mahallesi’nde suç oranını aşağı seviyelere çekmek için Edirne Emniyet Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığının ortak projesiyle hayata geçirilen ‘spor aracılığıyla suçu önleme’ projesi kapsamında geçmiş yıllarda kurulan Saray Spor Kulübü’nün tesisleri madde bağımlılarının meskeni haline geldi.“Korkup kaçıyoruz”Hemen hemen her bir odasına ayrı zarar verilen kulüplerinin eski haline dönmesi için destek isteyen mahallenin sporsever çocukları korktuklarından dolayı futbol oynayamadıklarını söylediler.

Haber 14-09-20 09:13

Karabük’te güçlü kızlar ilk antrenmanını yaptı

"Güçlü Kızlar Güçlü Türkiye" Projesi kapmasında kurulan kız futbol takımı ilk antrenmanını yaptı.Karabük Valisi Fuat Gürel, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Proje Destek Sistemi (PRODES) kapsamında hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan kaynak ile onaylanan "Güçlü Kızlar Güçlü Türkiye" Projesi kapmasında 5000 Evler Futbol Sahasında ilk antrenmanına çıkan kız futbol takımının antrenmanını ziyaret etti.Kız futbol takımının antrenmanını bir süre izleyen Vali Gürel, "Sporun her çeşidi tüm bireyler tarafından yapılabilir ama sizler zor olan bir spor branşını futbolu seçmişsiniz.

Yurthaber 04-09-20 13:55

Yeşilyurt Belediyesinden fide desteği alanlara hasat yardımı

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, fide desteği verilen Dilek ve Sütlüce Mahallelerinde ikamet eden çiftçileri tarlalarında ziyaret ederek, doğal ve organik ürünlerin hasat işlemlerini yerinde takip ettiler.Ziraat Mühendislerinden çiftçilere destekTürkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan tarımsal politikalara destek vermek ve çiftçileri desteklemek adına ‘Yeşil Gıda Seracılık’ projesi çatısı altında birçok yeniliği Yeşilyurt’a kazandıran Yeşilyurt Belediyesi, fide desteğinde bulunduğu çiftçileri hasat zamanında yalnız bırakmıyor.Yeşilyurt’un dört bir tarafındaki verimli tarım arazilerinin ülke ekonomisine katma değer katacak seviyeye ulaşması noktasında büyük bir gayretle çalışan Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, 100’de 100 yerli tohumlardan üretildikten sonra çiftçilere ücretsiz dağıtılan fidelerin sulaması, ilaçlaması ve bakımı gibi önemli aşamalarda çiftçilere desteğini sürdürüyor.Çiftçilere her türlü konuda bilgi paylaşımının yanı sıra teknik destekte veren ekipler, toplanan ürünlerin satış ve pazarlanması konularında da bilgi paylaşımlarında bulunuyor.“Çiftçilerimize her türlü konuda destek veriyoruz”Yeşilyurt Belediyesinin tarımsal hizmetlerde maksimum başarıya odaklandığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer, “Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ın talimatıyla kurulan ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanımızda birbirinden lezzetli meyve ve sebze üretimlerimiz tüm hızıyla devam ederken, diğer taraftan fide desteğinde bulunduğumuz çiftçilerimizi hasat dönemlerinde yalnız bırakmıyoruz.

Yurthaber 15-08-20 13:37

İHA muhabiri fotoğraf yarışmasında birinci oldu

Karabük’ün Yenice ilçesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasında İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Dilek Kocabaş birinci oldu.Yenice Kaymakamlığı ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği ‘Şeker Kanyonu Doğa Müzesine Kavuşuyor’ projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçları Kaymakamlık Toplantı Salonunda açıklandı.

Yurthaber 03-07-20 16:46

Ezine Gıda İhtisas OSB’den ‘ARGE- Mükemmeliyet Merkezi’

Türkiye Projesi olarak nitelendirilen; 150 futbol sahası büyüklüğünde en az 8 bin kişinin istihdam edileceği Ezine Gıda İhtisas OSB’de çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.Çanakkale’nin Ezine ilçesi Çınarköy mevkiindeki çalışmaları devam eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, içerdiği 91 adet sanayi parseli ve sanayiciler ile çalışanların talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak teknik altyapı idari ve sosyal tesisler ile çevreye saygılı yeşil modern ve prestijli bir üretim merkezi olarak planlandı.Çanakkale 18 Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)Rektörü Prof.

Yurthaber 18-06-20 12:28

Yeşilyurt Belediyesi, parsel satacak

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediyesi, Yakınca, Mollakasım, Topsöğüt ve muhtelif mahallelerde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan parsel ve taşınmazların açık teklif usulü ile satışını yapacak.Yeni tip korona virüste normalleşme süreciyle birlikte çalışmalarına başlayan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Meclisi, Haziran Ayı 3.Oturum Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Meclisi, açılış ve yoklamanın ardından gündemindeki maddeleri tek tek görüştü.Korona virüs salgını dolayı esnaflara destek vermek amacıyla Yeşilyurt Belediyesine ait kiralık işyerlerinden 1 Mart 2020 ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasında kira alınmamasına dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi onaylanırken, Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde devam eden sosyal konut projesi için 305 ada 2 nolu parsel üzerinde hasılat paylaşımı yöntemiyle arsa satışına yönelik gündem maddesi görüşüldükten sonra kabul edildi.Yeşilyurt Belediyesi tarafından Dilek Gölpınar Mahallesine kazandırılacak olan ‘Karakaya Göl Park’ projesinin yapım işi için mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan 143 nolu parselin yanı sıra 142, 145 ve 538 nolu taşınmazların Park ve Sosyal Tesisi yapılması için 10 yıl süre ile işletme hakkı tesisi suretiyle kiralanma talebini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yakınca Mahallesine yapılacak olan ‘Yakınca Gençlik Merkezi’ projesi için mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan 157 ada 55 nolu parselin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 25 yıllığına tahsis edilmesine karar verdi.Parsel ve taşınmaz satışı için onay alındıYakınca, Mollakasım, Topsöğüt ve muhtelif mahallelerde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan parsel ve taşınmazların açık teklif usulü ile satışının yapılmasına dair Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Özal (Cihadiye) Mahallesinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi için Yeşilyurt Belediyesine bedelsiz bir şekilde devir edilen 2 milyon 836 bin metrekarelik alanda bulunan taşınmazların satışıyla ilgili Kentsel Dönüşüm Müdürlüğünün teklifini kabul etti.Yeşilyurt Belediyesine ait olan Tecde Mahallesinde ki park alanına kazandırılacak olan sosyal tesislerin 10 yıl süreyle yap-işlet-devret modeline uygun olarak açık teklif usulüyle kiralanmasına yönelik gündem maddesi ise onaylandı.Bu arada, Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı 4.Oturum Toplantısını 12 Haziran Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirecek.

Yurthaber 11-06-20 17:18

Üreticilere yem karma makinesi dağıtıldı

Kilis’te, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerine yem karma makinesi dağıtıldı.Kilis’te Tarım ve Orman İl tarafından GAP projesi kapsamında yüzde 70 hibeli yem karma makinesi Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerine yapıldı.

Yurthaber 12-05-20 14:01

Üreticilere yem karma makinesi dağıtıldı

Kilis’te, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerine yem karma makinesi dağıtıldı.Kilis’te Tarım ve Orman İl tarafından GAP projesi kapsamında yüzde 70 hibeli yem karma makinesi Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerine yapıldı.

Yurthaber 12-05-20 14:01

Ortaca’da futbol sahası çalışmaları başladı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın Ortaca’da hayata geçireceği futbol sahası projesi protokolünü Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik ile 2019 Ağustos ayında imzalamıştı.Protokolün imzalanmasının ardından, amatör ligdeki futbolcuların antrenman ve maçlarını yapabileceği ölçüde ve özellikte Akıncı Mahallesinde yapılacak sahanın, belediye teknik personeli tarafından gerekli fizibilite çalışmaları yapılarak, ihalesi tamamlanmıştı.Çalışmaları tamamlanan uluslararası saha ölçülerinde, amatör lig müsabakalarının oynanabileceği ve antrenmanların yapabileceği özellikteki sahanın temel dolgu çalışmaları başladı.Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacağını belirten Ortaca Başkanı Alim Uzundemir; “İlçemizde sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz.

Yurthaber 02-05-20 11:39

TÜFAD’dan protokol üyelerine spor malzemesi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adıyaman Şubesi Başkan Yardımcısı Erkan Gazi Çağır ve Genel Sekreter Mehmet Güneş Adıyaman’ın protokol üyelerine spor malzemesi dağıttı.Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adıyaman Şubesi Başkan Yardımcısı Erkan Gazi Çağır ve Genel Sekreter Mehmet Güneş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez’i makamında ziyaret ederek Korona virüs dolayısıyla ‘Evde kal, hareketsiz kalma’ projesi kapsamında evde spor yapabilmesini sağlamak amacıyla spor malzemelerinden oluşan spor paketi takdim etti.TÜFAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aykut Pekmez, “Korona virüs nedeniyle evde geçirilen günler, hareketsizliği, uzun süreli hareketsizlik ise kilo artışı, kas iskelet sistemi rahatsızlıkları gibi çok sayıda sorunu beraberinde getirebiliyor.

Yurthaber 30-04-20 15:14

Altınok ”Ezine Gıda İhtisas OSB’de çalışmalar tüm hızı ile sürüyor”

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kurulan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde çalışmalar hızla ilerlemeye devam ediyor.Türkiye Projesi olarak nitelendirilen Ezine Gıda İhtisas OSB, 150 futbol sahası büyüklüğünde en az 8 bin kişinin istihdam edileceği modern bir üretim merkezi.

Yurthaber 17-04-20 13:43

Milli Karma, Gümüşhane’yi 3-1 mağlup etti

Gümüşhane’de GÜMÜŞSU Masterler Futbol Etkinliği kapsamında şehre gelen Türkiye Masterler&Veteranlar Futbol Federasyonu Milli Karma takımı Gümüşhane Veteranlar takımını 3-1 mağlup etti.Geçtiğimiz yıl Federasyon kupasını kazanarak büyük bir başarı elde eden Gümüşhane Veteranlar takımında 16 numaralı formasıyla Belediye Başkanı Ercan Çimen de ter dökerken, 32 kişilik Milli Karma takımında ise Deniz Kibar, Murat Ocak ve Hüseyin Çalhanoğlu gibi ünlü isimler yer aldı.Korona virüsÜ (Covid-19) nedeniyle tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanması kararı gereği suni çim sahada seyircisiz oynanan müsabakayı futbolseverler stadın tel örgüsünün arkasından izledi.Türkiye Masterler&Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Başkanı Kenan Gürsu, gazetecilere yaptığı açıklamada federasyonun 2014 yılında kurulduğunu belirterek, “Kimsenin inanmadığı bir projeydi.

Yurthaber 14-03-20 18:42

Futbolda alt yapı için malzeme dopingi

Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde yürütülen Futbol Alt Yapı Gelişim Projesi Kayseri’de tüm hızıyla devam ediyor.İlerleyen günlerde maçlara başlayacak olan U13 - U14 takım sporcularına malzeme dağıtımı yapıldı.

Yurthaber 11-03-20 14:36