Dinleme Cihazı Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ‘FETÖ'nün açığa çıktığı olaydı’ diyerek ilk kez anlattı: ‘Dinleme cihazları bulduk’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı görevini yürüttüğü süreçte FETÖ tarafından kurulan 7 Şubat MİT kumpasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Başbakanımız Erdoğan’ın şahsi ve resmi konutunda dinleme cihazları bulduk. 7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı niyetini belli ettiği bir şeydi" diyerek o dönem yaşananları tek tek anlattı.

Haber 19-03-2024 08:01

Dinleme skandalıyla ilgili her gün yeni bir detay çıkıyor! Yunanistan'da muhalefet harekete geçti: Demokrasi tehlikede...

Yunanistan bir süredir üst düzey siyasilerle ilgili dinleme skandalıyla çalkalanıyor. Bu zamana kadar eski başbakan, bakanlar ve gazetecilerin dinlendiği iddia edilmişti. Son olarak da dün Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstandinos Floros'un dinlendiği haberleştirilmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından ana muhalefet partisi Radikal Sol İttifakın lideri Aleksis Çipras harekete geçti. İşte Yunanistan'da son durum...

Haber 05-12-2022 16:22

Telefon dinleme anlaşılır mı? Eğer şarjınız hızlı bitiyorsa...

Telefon dinleme nasıl anlaşılır sorusu şüphelenilen bir durum gerçekleştiğinde kişilerin aklını kurcalayabilir. Telefon dinleme programı ya da cihazı kullanılarak gerçekleştirilen bu suç, bazı uyarılarla kendini belli edebilir. Bunların en başında da şarjın hızlı tükenmesi gelir. Konuyla ilgili bilgi veren Bilişim Danışmanı Atıf Ünaldı, telefonunuzun dinlendiğini anlamak için nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlattı.

Haber 05-07-2021 08:41

CHP'li Belediye Başkanı'nın makamında dinleme cihazı bulundu

Denizli’de CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in makam odasında ‘böcek’ şeklinde tabir edilen dinleme cihazı bulundu. Olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Başkan Kepenek "Bunu yapan zavallılara sesleniyorum. Ben sesimi tüm Honaz’a ve Türkiye’ye duyurdum. Sizin dinlemenizden ayrıca gurur duydum." ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-2021 17:41

Dinleme Cihazı

Dinleme Cihazı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dinleme Cihazı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dinleme iddiaları sonrası ilk hamle

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jess Baily, dinleme iddialarıyla ilgili Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Haber 03-07-2013 15:49