Diploma Haberleri

Tartışmalar devam edince paylaşıldı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mezuniyet belgeleri…

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa bir süre kala, gündemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mezuniyet belgelerine ilişkin tartışmalar devam edince o belgeler paylaşıldı. 23-24 Mart Dezenformasyon Bülteni'nde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı ve lisans diplomasının bulunmadığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Erdoğan'ın öğrencilik dönemine ve mezuniyetine dair belgelerin yanı sıra üniversiteyi kazandığı belge dahil olmak üzere pek çok doküman paylaşıldı.

Haber 25-03-2023 12:43

Deprem felaketi sonrası 'pes' dedirten ilanlar! İnşaat mühendisleri diplomalarını kiralıyor

Deprem felaketi sonrası yapıların deprem dayanıklılığı gündem oldu. Konuyla ilgili farkındalığın arttığı süreçte, inşaat mühendislerinin internet ortamında 'kiralık-satılık diploma' ilanları dikkat çekti. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, "Meslek etiği bilincinde olmayan üyelerimiz diplomalarını yapı denetim firmalarında, gitmedikleri şantiyelerde ya da kamu ihalesi işi yapan firmalarda kiralıyor. Karşılığında belli ücret alıyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 09-03-2023 10:45

İşletme 15 bin TL hukuk 100 bin TL... Sahtekarlar bunu da yaptı! İnternetten sahte diploma satıyorlar 'E-devlet' ve 'KPSS' iddiaları Pes dedirtti

Sahte doktor Ayşe Özkiraz ile ilgili her geçen gün akılalmaz yeni bir bilgi gelirken bu defa ortaya çıkan skandal bir kez daha tüm vatandaşlara "Pes" dedirtecek türden oldu. Çünkü bir çetenin internetten sahte diploma satışı yaptığı belirtildi. Üstelik çetenin işletme diploması için 15 bin lira, hukuk diploması için 100 bin lira gibi farklı fiyat tarifelerinin olduğu da aktarıldı. Çetenin iddiaları arasında yer alan 'e-devlet', 'KPSS' ve 'kamuda iş başvurusu' detayları da şoke etti.

Haber 29-11-2022 22:17

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunda mezuniyet heyecanı

Rektör Prof. Dr. Erhan Afyoncu: - "Biz şahsımız ve öğrencilerimiz sadece Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlıyız. Onun dışındaki hiçbir bağlılığı kabul etmiyoruz. Atalarımızda olduğu gibi devlete bağlılığımız tam olacaktır"

Yurthaber 31-08-2022 15:38

Diploma

Diploma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diploma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.