Disneyland Haberleri

Çocuk tema parkında ilginç anlar! Kıyafetlerini yırtıp çırılçıplak kaldı... Ortalığı birbirine katıp tek tek tüm oyuncaklara bindi

Kimliği belirsiz 26 yaşındaki bir adam Disneyland'ı birbirine katınca sosyal medyada viral oldu. Kıyafetlerini parçalayarak çırılçıplak çocuk tema parkının içinde dolaşan adam tek tek tüm oyuncaklara bindi. Çevresindekilere aldırış etmeyen adam daha sonrasında polisler tarafından tutuklandı.

Trend 28-11-2023 08:47

Kıyafeti uygunsuz bulunca sosyal medyanın hedefi oldu! “İç çamaşırı giymeye zahmet etmemiş”

TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken Jennifer, vücudunu saran dar bir kıyafetle Disneyland’a gitmeye karar verdi. Paris’teki Disneyland’ı ziyaret eden Jennifer, kıyafetiyle sosyal medyanın tepkisini çekti. Kıyafeti uygunsuz bulunan Jennifer eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trend 02-09-2023 15:20

Disneyland'de alev alan mekanik ejderha büyük korku yaşattı

ABD’de Disneyland eğlence parkında 13 metre yüksekliğindeki mekanik ejderhanın alev alması paniğe yol açtı.

Haber 24-04-2023 14:40

Kapılar bir anda kapatıldı! Çin'deki Disneyland parkında çok sayıda kişi mahsur kaldı

Çin'in Şanghay kentinde yer alan Disneyland tema parkı, kentte Covid vakalarının görülmesiyle yeniden karantinaya alındı. Kapıların bir anda kapatılmasıyla çok sayıda kişi parkta mahsur kaldı. Ziyaretçilerin negatif test vermeden parktan ayrılamadığı bildirildi. Disneyland geçtiğimiz yıl da karantinaya alınmış, içerideki 30 bin ziyaretçi iki gün boyunca parktan ayrılamamıştı.

Haber 01-11-2022 00:14

Disneyland

Disneyland Hakkındaki Haberler Mynet'te. Disneyland Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hırsızlığın bu kadarı! Evlilik teklifi ederken bir anda elindeki yüzüğü kaptırdı

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Disneyland, dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor ve her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Disneylad ziyareti sırasında sevgilisine evlenme teklifi etmek isteyen adam sosyal medyada bir anda viral oldu. Görüntülerin popüler olmasının nedeni ise adamın evlenme teklifi sırasında yüzüğünü çaldırması.

Trend 06-06-2022 13:41

Kıyafeti yüzünden içeri alınmayan kadın şaşkına döndü! “Deniz kabuğu sütyeni...”

Amerika Birleşik Devletleri’nin güneydoğusundaki Florida eyaletine bağlı Walt Disney World’u annesiyle birlikte gezmek isteyen Nicole DeLosReyes isimli bir sosyal medya kullanıcısı kıyafeti nedeniyle oyun parkına alınmadığını iddia etti. TikTok’tan yaşadıklarına tepki gösteren DeLosReyes, kullanıcılar arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 28-05-2022 14:20

Şanghay’daki Disneyland parkında yaklaşık 34 bin kişi karantinaya alındı

Çin’in Şanghay kentinde yer alan Disneyland tema parkında dün bir koronavirüs (Covid-19) vakası tespit edilmesi üzerine parkı ziyaret eden 34 bin kişi karantinaya alındı. Parka giriş ve çıkışlar kapatılırken, karantinaya alınan ziyaretçilere havai fişek gösterisi altında Covid-19 testi yapıldı.

Haber 01-11-2021 22:56

Çin'de koronavirüs paniği! Disneyland karantinaya alındı

Çin'in Şanghay kentindeki Disneyland parkı önceki gün ziyaret eden bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesi üzerine dün gece karantinaya alındı. Tema parkının yanı sıra otel ve rezidans bölümleri de bulunan işletme, dün gece ani bir kararla karantina altına alınırken, içerdeki tüm ziyaretçilere PCR testi uygulandı.

Haber 01-11-2021 09:56

Bu Disney filmi bambaşka! Walt Disney’i anlatan filmin yönetmenliğini David Gordon üstlenecek

Disney, Walt Disney’in Disneyland’ı oluşturma sürecini konu olan film üzerine çalışmaların başladı. Henüz adı belirlenmeyen filmin yönetmen koltuğunda ise David Gordon Green oturacak.

Trend 13-10-2021 16:18

Sosyal medyayı sallamıştı! Fenomen videodaki bakış 74 bin dolara satıldı

Annesinin çektiği bir görüntüde, Disneyland’e gideceği haberini sevinç gözyaşlarıyla karşılayan kardeşine ’yan yan’ bakmasıyla ünlenen Chloe’nin viral olan görüntüsü NFT formatında 74 bin dolara (657 bin TL) satıldı.

Haber 25-09-2021 23:25