Diyarbakirda Protestoya Gozalti Haberleri

Almanya oynanan Hansa Rostock-Hamburg maçında dünya futbol tarihinde görülmemiş protesto! Sahaya uzaktan kumandalı araba attılar

Bundesliga 2'de oynanan Hansa Rostock-Hamburg mücadelesi tarihte görülmemiş bir protestoya sahne oldu. Sahaya tribünlerden uzaktan kumandalı arabalar atılırken sahayı bir anda sis bastı. İşte detaylar...

Spor 2024-02-17 17:39:03

Feshane'de yine protesto: 'Kesinlikle sapkınlığı özendiriyor' diyerek çıkıştılar! Polis izin vermeyince arbede çıktı

Geçtiğimiz günlerde sergide yer alan bir heykele 'satanist' yakıştırması yapılarak saldırıda bulunulan Feshane yine bir protestoya sahne oldu. İBB'nin açtığı "Ortadan Başlamak" adlı serginin milli ve manevi değerlere hakaret içerdiğini öne süren topluluk, polis engelini aşarak içeri girmek isteyince arbede yaşandı.

Haber 2023-07-10 08:31:27

İsrail'deki protestolar devam ediyor! Yüz binlerce insan meydanlara indi

İsrail Adalet Bakanı'nın 5 Ocak'ta duyurduğu yargının yetkilerini kısıtlamaya yönelik düzenlemeye tepkiler devam ediyor. İsrailliler her hafta cumartesi günü meydanlara inerek protesto düzenliyor. Netanyahu karşıtı protesto hareketi, Tel Aviv'deki protestoya yaklaşık 180 bin göstericinin katıldığını açıkladı.

Haber 2023-07-08 23:05:06

Ayakkabıları ve çorapları dışında her şeyi çıkarttı! Tapınakta çıplak yaptığı protesto olay yarattı

Kimliği henüz belirlenemeyen bir turist ayakkabıları ve çorapları dışındaki tüm kıyafetlerini çıkartarak Roma’daki Aziz Petrus Bazilikası’nda ilginç bir protestoya imza attı. Turistin Ukrayna savaşını protesto etmek için çıplak kaldığı anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 2023-06-06 10:43:43

Lionel Messi, pazar gecesi yandı! PSG taraftarı görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor...

Arjantinli süperstar Lionel Messi, PSG'nin pazar günü oynayacağı maçta büyük bir şok yaşayacak. Fransız devinin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin faturası Messi'ye kesildi. Fransız taraftarlar sosyal medya üzerinden örgütlenip, pazar günü oynanacak Rennes maçına hazırlanıyor. Maçın ilk dakikasında Messi'yi yuhalamaya hazırlanan taraftarlar, yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasını istiyor.

Spor 16-03-23 17:08

Çocuğuyla bile gelen var! Tuzla'da site sakinlerinden aidat protestosu

Tuzla'da bulunan bin 679 daireli bir sitenin sakinleri, aidat ücretlerinin artırılması ve aidata dahil olan elektrik ücretlerinin ayrılmasını protesto etti. Bazı site sakinlerinin protestoya çocuğuyla katıldığı görüldü. Site içinde toplanan onlarca kişi 'Yönetim istifa' sloganları attı. Öte yandan yönetim ise iddialarla ilgili açıklama yapmadı.

Haber 04-03-23 15:41

Fenerbahçe'de farklı skora rağmen İrfan Can Kahveci büyük bir şok yaşadı!

Spor Toto Süper Lig 23. hafta erteleme maçında konuk ettiği Arabam.com Konyaspor'u 4-0 yenen Fenerbahçe, zirve yarışında hataya yer vermedi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rahat bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertlilerde farklı skora rağmen İrfan Can Kahveci yoğun bir protestoya maruz kaldı. Bu sezon istenilen oyunu sahaya yansıtamayan milli oyuncuya maçın ikinci yarısında oyundan çıkarken ıslıklı protesto yapıldı.

Spor 26-02-23 07:39

Dünyaca ünlü Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ tablosuna domates çorbalı saldırı! Bir anda döküp kendilerini duvara yapıştırdılar

Bir grup iklim aktivisti dünya basınında geniş yankı uyandıran bir protestoya imza attı. İklim değişikliği protestocuları Londra’daki Ulusal Galeri’de sergilenen Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosunun üzerine domates çorbası attı. Tablonun domates çorbasıyla kaplanmasından sonra protestocular kendilerini duvara yapıştırarak tepkilerini gösterdi.

Trend 14-10-22 15:27

Mahsa Amini için çırılçıplak soyundu! Tahran doğumlu aktristen cesur destek

İranlı aktris Elnaaz Norouzi, İran'da devam eden başörtüsü karşıtı protestoya güçlü bir şekilde destek verdi. Instagram'da şu anda sosyal medyada viral olan bir video paylaşan İranlı-Alman model ve oyuncu, protestoya destek olmak için yarı çıplak soyunurken çekilmiş bir videosunu yayınladı. Videoda, aktrisin başörtüsünü ve ardından burkasını çıkardığı ve video boyunca üzerindeki tüm kıyafetleri çıkarmaya devam ettiği görülüyordu.

Trend 12-10-22 07:35

Tutuklu meslektaşları için imza atan ünlü yönetmen Cafer Penahi gözaltına alındı

İran'da ödüllü ünlü yönetmen Cafer Penahi dahil üç yönetmen başkent Tahran'da gözaltına alındı. Mehr haber ajansı, Panahi'nin geçen Cuma günü bir protestoya katıldıktan sonra tutuklanan yönetmen arkadaşları Muhammed Resulof ve Mustafa El Ahmed hakkında bilgi almak için Evin cezaevine gittikten sonra gözaltına alındığını bildirdi.

Magazin 12-07-22 11:09

Sosyal medya fenomenlerinden ilginç protesto! Bluzlarını kaldırıp göğüs uçlarına özgürlük istediler

Sosyal medya fenomenleri Chris Galera ve Flavia Oliver, ilginç bir protestoya imza atarak herkesi şaşırtmayı başardı. Fenomen isimler göğüs uçlarını serbest bırakma konusunda farkındalık yaratmak istediklerini dile getirerek Amsterdam’ın kanallarında üstsüz bir tura çıktı. Hareket göğüs uçları söz konusu olduğunda kadınlara haksız muamele yapıldığını vurguluyordu.

Trend 21-06-22 10:44

Türk futbolunda 'darbe' tehlikesi! Ses kayıtları çıktı

MHK, tüm hakemlere gönderdiği mailde şok iddialarda bulundu. Liste dışı bırakılan bazı hakemlerin, göreve devam eden meslektaşlarını protestoya ve isyana teşvik etmeye çalıştığı öne sürüldü. Türk futboluna yapılması planlanan 'darbe' ortaya çıktı.

Spor 14-04-22 10:31

Uzman çavuşu alkışlı protestoya katılmışlardı! Yeni gelişme: WhatsApp yazışmaları soruşturma dosyasında

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan darp iddiası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Doktor Tahir Tarımer'i darbetmediği belirlenen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'yı, taburcu olurken alkışla protesto eden 25 kişi ifadeye çağrıldı. Öte yandan hastanede görevli doktorların, WhatsApp grubundaki yazışmaları da soruşturma dosyasına girdi. İşte haberin detayları...

Haber 22-03-22 18:24

Ordu'da ilginç görüntü! Kimse ne olduğunu anlamadı... Sokakta çıplak dolaştı

Ordu'da, raflardaki yüksek fiyatlara dikkat çekmek isteyen bir vatandaş, ilginç bir protestoya imza attı. Yüksek zamların stokçular yüzünden geldiğini ve en çok da düşük gelirlilerin etkilendiğine dikkat çekmek isteyen vatandaş, caddelerde yarı çıplak dolaştı. Şener Şen'in "Çıplak Vatandaş" filmini andıran olayı gören çevre sakinleri de telefonuna sarıldı.

Haber 17-03-22 09:49

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı Marmaris'te protesto edildi

Protestoya, Türk vatandaşları ile ilçede yaşayan ve tatil için bulunan Rus, Belarus ve ABD'li yelkenciler de katıldı

Yurthaber 26-02-22 18:45

Taraftar çıldırdı! Halil Dervişoğlu'na görülmemiş tepki

Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği oyuncuların başında gelen Halil Dervişoğlu, Giresunspor maçında alınan mağlubiyetin ardından protestoların başında yer aldı. Maçın ikinci yarısında oyundan alınan genç oyuncu ıslıklı protestoya maruz kaldı. Protestolara sinirlenen Halil, taraftarlara tepki gösterdi.

Spor 08-01-22 21:19

Kadına şiddeti protestoya biber gazı

Türkiye’de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü için İstanbul Taksim’de sokağa çıkan kadınlara polis biber gazı ile müdehale etti.

Haber 25-11-21 22:22

Avusturya'da tam kapanmadan önce koronavirüs önlemleri karşıtı protestoya on binler katıldı

Avusturya hükümetinin yeni bir sokağa çıkma kısıtlaması ilan etmesinden ve aşıların gelecek yıl zorunlu hale getirileceğini açıklamasından bir gün sonra, çoğu aşırı sağcı on binlerce kişi Cumartesi günü Viyana'da koronavirüs önlemlerini protesto etti.

Haber 20-11-21 20:56

Afganistan’da kanlı gün! Taliban'a isyan başladı: Bayrakları indiriyorlar

Afganistan'ın Nangarhar vilayetinde Taliban bayrağına karşı Afganistan ulusal bayrağıyla gerçekleştirilen protestoya Taliban'ın müdahale etmesi sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin de yaralandığı bildirildi. Öte yandan Afgan vatandaşların, kent meydanındaki Taliban bayraklarını alkışlarla indirdiği öğrenildi.

Haber 18-08-21 13:28

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık'tan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestoya ilişkin açıklama:

"Okullarını koruma mücadelesi veren öğrencilerin ve akademisyenlerin haklı mücadelesinde her zaman yanlarındayız, onları destekliyoruz"

Yurthaber 08-06-21 17:24

Akşener, Rize'deki protestoyu değerlendirdi: Ne Çayeli'ne, ne İkizdere'ye yakıştı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin, "İki ilçedeki bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar da çok üzüldüler bu görüntüden. Ne Çayeli'ne ne İkizdere'ye yakıştı." dedi.

Haber 20-05-21 20:43

Sakarya'da sokağa çıkma kısıtlamasında 500 kişilik protestoya polis müdahalesi

İntihar ettiği iddia edilen Kırklarelili asker için Sakarya’da sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa dökülen yaklaşık 500 kişilik gruba polis müdahale etti. Çok sayıda polis ekibinin bölgeye sevk edildiği olayda, grup olaysız şekilde dağıtıldı.

Haber 04-05-21 00:45

Stuttgart’ta salgın protestosuna büyük katılım

Almanya’nın Stuttgart kentinde 2 bin 500 kişinin beklendiği salgın kısıtlamalarına yönelik protestoya 6 bin kişi katıldı.

Haber 03-04-21 18:00

Hong Kong’da 7 muhalif, 2019’da yasa dışı protestoları organize etmekten suçlu bulundu

Hong Kong’da muhalif medya patronu Jimmy Lai ve 6 demokrasi yanlısı isim, 2019’da gerçekleştirilen yasa dışı geniş çaplı hükümet karşıtı protestoları organize etmekten ve protestoya katılmaktan suçlu bulundu.Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde mahkeme, muhalif medya patronu Jimmy Lai, Demokratik Parti Kurucusu Başkanı 82 yaşındaki Martin Lee, eski milletvekillerinden Lee Cheuk-yan, Margaret Ng, Cyd Ho Sau-lan, Albert Ho Chun-yan ve Leung Kwok-hung’un yargılandığı davada kararını açıkladı.

Haber 01-04-21 11:07

Boğaziçi Üniversitesi önündeki protestoya polis müdahalesi

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs önünde basın açıklaması yapmak isteyen öğrencilere polis müdahale etti, çok sayıda öğrencinin gözaltı alındığı belirtiliyor.

Haber 01-02-21 18:48

İstanbul’da gözaltına alınan öğrenciler neyle suçlanıyor?

Boğaziçi Üniversitesi’nde protestoya katıldıkları için şafak operasyonuyla gözaltına alınan ve ‘terör örgütleriyle bağlantılı oldukları iddia edilen öğrencilere ‘terör örgütü üyeliği’ ile ilgili bir suçlama yöneltilmedi.

Haber 07-01-21 20:30

Sudan’da hükümet karşıtı protestoya polisten gazlı müdahale

Sudan’da Başbakan Abdullah Hamduk’un başkanlığındaki geçici hükümet karşıtı protesto gösterileri düzenlendi.

Haber 19-12-20 18:29

Yayıncı kuruluş tarihi protestoya böyle sansür uyguladı

Kulüpler Birliği gün içerisinde yaptığı açıklama doğrultusunda Fatih Karagümrük-Galatasaray maçının ilk dakikasında futbolcular, Kulüpler Birliği'nin aldığı karar doğrultusunda yayıncı kuruluşu protesto etti. Yayıncı kuruluşun bu esnada ekrana takım kadrolarını getirmesi dikkat çekti.

Spor 18-12-20 20:18

Şili’de tutuklu göstericiler için yapılan protestoya polis müdahalesi

Şili’de tutuklu göstericiler için yapılan protestoya polis sert müdahale etti.Şili’deki siyasi gerginlik 25 Ekim’de yapılan Anayasa referandumuna rağmen devam ediyor.

Haber 14-11-20 20:31

Frankfurt’ta Covid-19 önlemleri karşıtı protestoya polis müdahalesi

Almanya’nın Frankfurt kentinde Covid-19 önlemlerini protesto eden yaklaşık 150 kişiye polis müdahale etti.Almanya’da korona virüs salgının yeniden etkisini arttırması ile ülke genelinde önlemler sıkılaştırılmıştı.

Haber 14-11-20 20:09

Yasa dışı protestoya katılan ve pankart taşıyan 4 şahıs yakalandı

Üsküdar’da polis ekipleri ölüm orucunda olan avukat hakkında yasa dışı protestoya katılan ve pankart taşıyan 4 şahsı yakaladı.Üsküdar’da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 31 Ağustos’ta yapılan çalışmalarda, durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üst aramasında ölüm orucunda olan avukat Aytaç Ünsal hakkında pankart ele geçirildi.

Haber 02-09-20 21:16

Berlin'de koronavirüs önlemlerine karşı düzenlenen protestoya binlerce kişi katıldı

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ve koronavirüs önlemlerine karşı çıkan protestoya binlerce kişi katıldı.

Haber 30-08-20 00:12

Brüksel'de binlerce kişi ırkçılık ve polis şiddetini protesto etti

Belçika'nın başkenti Brüksel'de, ABD'de polis şiddetiyle yaşamını yitiren siyahi George Floyd için Adalet Sarayı önünde düzenlenen protestoya binlerce kişi katıldı.

Haber 07-06-20 19:27

Trump'ın Konuşmasına Dakikalar Kala Barışçıl Protestoya Müdahale

Washington’da Beyaz Saray yakınlarında düzenlenen barışçıl protestolara polis göz yaşartıcı gaz ve plastik mermiyle müdahale etti. Polisin müdahalesi Başkan Trump’ın Gül Bahçesi’ndeki konuşmasından ve Pazar gecesi yaşanan olaylarda hasar gören tarihi kiliseyi ziyaretinden dakikalar önce geldi

Haber 02-06-20 07:49

Hoffenheim - Bayern Münih maçında açılan pankartın nedeni ne?

Bayern Münih'in Hoffenheim'ı deplasmanda 6-0 yendiği maçta konuk ekip taraftarları ev sahibinin sahibi aleyhine hamaret içeren pankart açarken; oyuncular da tarihi bir protestoda bulundu. İşte tarihi protestoya neden olan o pankartın nedeni...

Spor 02-03-20 16:36

Bağdat’ta Kadınlardan Gösteri

Iraklı kadınlar, Şii lider Mukteda el Sadr’ın cinsiyet temelli ayrımcılık çağrıları karşısında Bağdat’ta sokağa çıktı. Yüzlerce kadın yolsuzluk ve cinsiyet temelli ayrımcılık karşısında yaptıkları protestoya BM’den destek istedi

Haber 13-02-20 23:15

Dayanıklı tüketim malları sektörü protestoya hazırlanıyor

MTSO Dayanıklı Tüketim Malları Meslek Komitesi Meclis Üyeleri, zincir süpermarketlerde elektronik eşya satılmasından şikayetçi.

Finans 27-01-20 11:33

Trump'tan İran'daki rejim karşıtı protestoya destek

ABD Başkanı Donald Trump'ın twitter paylaşımı: - "İran'ın cesur ve acı çeken halkına: Başkanlığımın başından beri yanınızda durdum ve benim yönetimim sizinle birlikte olmaya devam edecek. Protestolarınızı yakından takip ediyoruz ve cesaretinizden ilham alıyoruz" - "İran hükümeti, İran halkının devam eden protestoları ile ilgili insan hakları gruplarına, gerçekleri izlemeleri ve raporlamaları için izin vermelidir"

Haber 12-01-20 02:22

Polisin, eylem yapan kamyoncuya yardım ettiği görüntüleri ’darp’ diye yayınlayan şahıs adliyeye sevk edildi

Kayseri’de kamyoncuların takograf eyleminde kendini yola atan şahsı ikna etmek ve yardım etmek isteyen polis ekiplerini çekerek sosyal medyada polisin darp uyguladığı yönünde paylaşım yapan M.A., hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.Kayseri’de 6 Ocak tarihinde kamyoncuların takograf eyleminde protestoya katılan bir kamyon sürücüsü, aracını park ettikten sonra yola yatarak trafiği kapatmak istemiş ve polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışmıştı.

Haber 08-01-20 12:06

Mersin'de kadın cinayetleri protesto edildi

Protestoya, Mersin'de eşi tarafından öldürülen Emine Demir'in yakınları da katıldı

Haber 22-12-19 17:04

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar Tel Aviv’de protesto edildi

Protestoya destek veren veren Ortak Arap Listesi Bloku’nun Yahudi asıllı İsrail milletvekili Ofer Kassif: - "Netanyahu daha önce de olduğu gibi Gazze’ye yönelik saldırıyı İsrail’in güneyindeki insanları düşündüğü için başlatmadı. (Netanyahu) sadece kendisini düşünür. Hapse atılmasını engellemeye çalışıyor ve Başbakan olarak kalmak istiyor"

Haber 12-11-19 22:29

Gölbaşı’nda pazarcı esnafı protestoya devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi Meclisinde Seğmenler ve Karşıyaka mahallelerinde kurulan semt pazarlarının günlerinin değiştirilmesi kararına yönelik pazarcı esnafının protestosu devam ediyor.Gölbaşı Belediyesi Meclisinin oy birliği ile aldığı ve Haymana yolunun trafik akışını rahatlatmayı hedefleyen pazar yerlerinin günlerinin değiştirilmesi kararı pazar esnafının tezgâh açmamasına neden oldu.

Yurthaber 06-11-19 16:16

Pakistan muhalefeti başkentte hükümet karşıtı gösterileri başlattı

Hükümet politikalarını ve seçim usulsüzlüklerini protesto için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü, başkent İslamabad'a ulaştı - Yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı protestoya ülkenin en büyük üç muhalefet partisinin liderleri katıldı - Protestocular hükümetin istifasını ve seçimlerin yenilenmesini istiyor

Haber 01-11-19 16:26

Lübnan ordusu Hizbullah destekçilerinin protestosunu dağıttı

Lübnan ordusu Hizbullah destekçilerinin düzenlediği protestoya müdahale ederek dağıttı.Lübnan’da, hükümetin iletişime ve özellikle sosyal iletişim ağı WhatsApp uygulamasına vergi getirme girişimini protesto etmek için 5 gün önce başlayan gösteriler devam ediyor.

Haber 22-10-19 09:28

Cammu Keşmir'de gösteri yapan kadınlar gözaltına alındı

Hindistan yönetimine karşı düzenlenen protestoya katılan 13 kadın gösterici gözaltına alındı

Haber 15-10-19 16:44

Büyükelçiden protestoya protesto

Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli, İtalya'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tutumunun Türkiye'de hayal kırıklığı yarattığını belirterek, İtalyan hükümetinin protestosunu protesto etti

Haber 10-10-19 23:28

Berlin'de çevreci aktivistler ilginç bir protestoya imza attı!

Son zamanlarda küresel ısınma ve iklim değişikliği ile ilgili yapılan protestolara bir yenisi daha eklendi. Berlin'de düzenlenen protestoda, protestocular ilginç bir yöntem kullandı. İşte iklim protestocularının o görüntüleri...

Trend 08-10-19 14:13

Sivas’taki hemşehrilerinden de Karamollaoğlu’na tepki

Sivas’ta yaşayan Sivaslılar, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun protestosuna, “Başkan yapmıştık bugün muhtar bile yapmayız, ihanet içerisinde, oteli de o yaktı” sözleri ile destek verdi.Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen İstanbul Sivas Tanıtım Günleri etkinliğinde, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sahneye çıktığı sırada hemşehrileri genel başkanı yuhalayarak protesto etmiş, Karamollaoğlu, tepkiler artınca etkinliği terk etmek zorunda kalmıştı.Sivas yaşayan Sivaslılar da İstanbul’daki protestoya destek verdi.

Haber 30-09-19 16:22

New York'ta Sisi protestosu

Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurul görüşmeleri için New York'ta bulunan Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah Sisi protesto edildi - Protestoya katılan aktivist Mahmut el Şarkavi: - "Mısır devrimi ruhunun tekrar geri döndüğünü hissediyoruz. Sisi, insanlar arasına korkudan duvarlar ördü ama şimdi o duvarlar yıkılıyor, insanlar yine sokağa çıkıyor. Sisi gitmeden de evlerine dönmeyecekler"

Haber 24-09-19 23:41