Dogan Eker Haberleri

Adana'da keşfedilen yeni bitki türüne kentin mitolojik ismi verildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Eker'in bilim literatürüne "Gladiolus adanus Eker & Sağıroğlu" olarak kazandırdığı bitkiyle bugüne kadar keşfettiği tür sayısı 22'ye ulaştı.

Yurthaber 2024-03-22 11:53:07

TikTok fenomeni Elisa Durulay'ın aylık kirası dudak uçuklattı! Lüks evi gündem oldu

TikTok fenomeni olarak tanıdığımız Elisa Durulay bir dönem Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Umut Eker ve Yasemin Yılmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda programıyla gündeme gelmişti. Programda anlattığı çocukluk travmaları ile çok konuşulan ünlü fenomen bu defa lüks eviyle gündem oldu. Elisa Durulay'ın evinin kirasını duyanlar ise çok şaşırdı.

Magazin 2023-09-27 08:26:57

Murat Boz'dan aşk iddialarına yanıt gecikmedi! Hayatımdaki tek kadın...

Murat Boz, aşk haberleriyle magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak sunucu Hazal Eker ile samimi görüntüleri ortaya çıkan Boz, paylaşılan görüntüler için bir açıklama yaptı.

Magazin 2023-07-03 00:48:08

Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya, mahkemede kendini böyle savundu! 'Ben Rambo muyum ki...'

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker (46), çiftlik evinde öldürülmüştü. Arıkan ve Eker'in katil zanlısı olarak yakalanan Ufuk Akçekaya (49) tutuklanmıştı. Mahkemede savunma yapan Akçekaya, “Nazmi Arıkan'ı öldürdüysem; neden üzerinde DNA'm çıkmadı? Olay yerinde 5 parmak izi var. Peçetede başka bir kişinin izi var. Bunun neden üzerine düşülmüyor? Rambo muyum ki insanları, orada 14 dakikada halledeyim?" ifadelerini kullandı. İşte olayın detayları...

Haber 2023-02-20 15:00:23

Yaşlı kadını canından etmişlerdi... İstanbul'da cinayet işledi, Adana'da çatışmaya girince yakalandı

Adana'da Rahime Eker (91), torununun kınasına gitmek için sokakta beklerken, silahlı çatışmanın ortasında kalıp başından vurularak öldü. Eker'in öldüğü silahlı çatışmaya karışan 7 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden Abdullah Karadağoğlu'nun (29), 5 Ağustos'ta İstanbul Bağcılar'da tabancayla vurulan Rohat Gün'ün (18) cinayet şüphelisi olduğu belirlendi. İşte olayın detayları...

Haber 03-10-22 10:40

9. Eker I Run Koşusu, Bursa'da yapıldı

Bu yıl 9. kez düzenlenen organizasyona 16 ülkeden 3 bine yakın kişi katıldı - Uludağ'ın zirvesinden start alan maratonu erkeklerde Levent Kuva, kadınlarda Özlem Işık kazandı - Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürü Özge Kiraz: "İlk senemizde 600 kişiyle başladık. Bugün sayımız 3 binlere çıktı. Hem koşucu sayımız arttı hem de hayatımıza yardımseverlik koşusu girdi"

Yurthaber 02-10-22 14:12

Bursa, tarihi ve doğasının yanı sıra gastronomi turizminde de öne çıkarılacak

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker: - "Bursa kebabı, İnegöl köftesi, Mustafakemalpaşa tatlısı ulusal markalaşmış ürünlerimiz. Dolayısıyla Bursa gastronomi turizminde güçlü. Biz bunu daha da güçlendirmek istiyoruz. Buna süt helvası, tahinli pide gibi yeni ürünleri eklemek istiyoruz" - TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu: - "Bursa artık daha çok tanınmaya, kaliteli bir turizm destinasyonu olmaya başladı. Önümüzdeki günlerde yeni bir alan olarak doğa ve gastronomi turizmini lansmanını yapacağız. Bursa'yı doğa ve gastronomi alanında öne çıkartacağız"

Yurthaber 01-10-22 12:51

9. Eker I Run Koşusu yarın Bursa'da yapılacak

"9. Eker I Run Koşusu" yarın Bursa'da yapılacak

Yurthaber 01-10-22 11:30

9. Eker I Run Koşusu, Bursa'da yapılacak

"9. Eker I Run Koşusu", Bursa'da yapılacak

Yurthaber 28-09-22 13:12

Osmanlı payitahtı 4. Dünya Göçebe Oyunları'nda binlerce misafiri ağırlayacak

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker: - "Turizmciler olarak tüm misafirlerimizi Bursa'ya bekliyoruz" - TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu: - "Otellerimiz dolmuş vaziyette. Çok yüksek katılımcı bekliyoruz"

Yurthaber 25-09-22 11:05

En mutlu günleri kana bulandı! Torununun kınasında çatışmada hayatını kaybetti

Adana'da torununun kınasına gelen 90 yaşındaki Rahime Eker mahallede çatışan iki grubun arasında kalarak hayatını kaybetti. En mutlu günleri kana bulanan gelin ve damat yaşananların ardından şoka girdi. Talihsiz kadının yakınlarının ağıtları ise yürekleri yaktı.

Haber 24-09-22 21:01

TAYK-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışı'nın Tirilye etabı başladı

TAYK-Eker Olympos Regatta Yelken Yarışı'nın Tirilye etabı başladı

Yurthaber 20-08-22 14:49

Yozgat'tan Fransa'ya giden Belekcehanlıların çoğunluğu Beziers'de yaşıyor

Fransa'da yaşayan Belekcehanlılar, yaz tatili için geldikleri 2 bin 184 nüfuslu beldelerini hareketlendiriyor - Gurbetçilerden Mevlüt Eker: - "Orada çalışıyor, burada tatil yapıyoruz. Akrabaları ziyaret ediyoruz, hasret gideriyoruz, oraya gittiğimizde burası aklımızdan çıkmıyor"

Yurthaber 07-08-22 11:05

SON DAKİKA | Eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker cinayetinde flaş gelişme! Spor kulübü başkanı Ufuk Akçekaya'nın ifadesi ortaya çıktı

Son dakika haberi: Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmesinin yankıları sürüyor. Çifte cinayete ilişkin tutuklanan Ufuk Akçekaya'nın ifadesinde dikkat çeken detaylar yer aldı. Tokatspor Kulüp Başkanı olan ve aynı zamanda eğitim kurumları da işleten Akçekaya, cinayetleri işlemediğini belirtti. Evde parmak izleri bulunmasına rağmen suçlamaları reddeden Akçekaya, cinayette kullanılan bıçağın benzerinin kendi evinde de bulunmasına da yanıt verdi...

Haber 20-07-22 10:35

Nazmi Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Ufuk Akçekaya kendini böyle savundu: 'Bana komplo kuruldu'

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker (46) çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldü. Kan donduran cinayetin zanlısı olarak Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya gözaltına alındı ve sevk edildiği adliyede tutuklandı. Akçekaya'nın, sevk edildiği mahkemede verdiği ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip kendisine komplo kurulduğunu söylediği öğrenildi. İşte kan donduran cinayetin detayları!

Haber 18-07-22 17:20

SON DAKİKA | Eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü, çiftlik evinde öldürülmüştü! Çifte cinayette yeni detaylar

Son dakika haberi: Ünlü Eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde cinayete kurban gitmişti. Türkiye'nin konuştuğu vahşetle ilgili Tokatspor Kulüp Başkanı U.A. gözaltına alınırken, olaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. Katil zanlısını olay yerine getiren taksi şoförünün ifadeleri vahşete ilişkin önemli bilgiler verirken, U.A.'nın cinayetten önce bir tarlada uzun süre beklediği de öne sürüldü. İşte kan donduran olaydaki son gelişmeler...

Haber 16-07-22 15:42

Son dakika: Çiftlikte bıçaklanarak öldürülmüşlerdi! Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförünün katili, spor kulübü başkanı çıktı

Son dakika haberi: Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan çiftlikte bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'a ait çiftlikte yaşanan vahşet Türkiye'nin gündemine otururken, çifte cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Olay sonrası bir kişinin İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenilirken kim olduğu da ortaya çıktı. Öte yandan katil zanlısının 6 gün önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ortaya çıktı...

Haber 14-07-22 14:00

Selçuklu Meydan Mezarlığı'nda bayramda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı

Bitlis Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker: - "4 bin 200 civarında ziyaretçimiz oldu. Mezarlık adeta ilgi odağı oldu. Ağustosta daha fazla ziyaretçi hedefliyoruz. Burada iklimin serin olmasından dolayı Doğu ve Güneydoğu illerinden fazla ziyaretçi bekliyoruz" - Ailesiyle mezarlığı ziyaret eden Hüsnü Öztaş: - "Tarih, gerçekten Anadolu'da yaşanmış. Avrupa yüzyılı yaşarken, bu coğrafya binlerce yılı yaşıyor, yaşatıyor. Burayı tercih ettiğim ve bölgede bulunduğum için çok mutluyum"

Yurthaber 13-07-22 11:55

Kayseri'de Atlı Dayanaklılık Yarışması düzenlendi

Yarışmanın 80 kilometre etabı birincisi AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker oldu

Yurthaber 06-07-22 15:35

Bursa'yı gezecek yabancı turistler için tarihi kent kimliği öne çıkarılacak

TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu: - "Bursa 'old city' tabirine tamamen oturan, anlam katan birçok değere sahip. O açıdan Avrupa, Latin Amerika, Balkanlar'dan gelen turistleri daha çok bu segmentte ağırlayacağız" - TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker: - "Özellikle Avrupa, Asya ve Amerika pazarı kültür turizmine çok önem veriyor. Dünyada ciro olarak en yüksek turizm çeşidi kültür turizmi. Kültür turizmine ağırlık vermemiz lazım"

Yurthaber 03-07-22 11:11

Düzce'de sel mağdurları evlerine kavuşmak için suyun çekilmesini bekliyor

Melen Çayı'nın taşması sonucu oluşan selin etkilediği Gölyaka ilçesine bağlı İçmeler köyünün muhtarı Nahit Eker: - "Burada akrabası olmayan bir aileyi Düzce'ye KYK yurduna yerleştirdik. Can kaybımız yok. Ekili alanların tamamı gitti. Tek temennimiz yağmurun kesilip devam etmemesi" - Evi hasar gören Yakup Yüksel: - "Maddi anlamda kayıplar olsa da herkes beraberdi, birbirine yardımcı oldu"

Yurthaber 29-06-22 17:15

Jandarmanın kadın pilotu orman yangınında da başarıyla görev yapıyor

Yarbay Hülya Eker: - "Yangın faaliyetlerinde görev yapıp kontrol altına alınmasında katkım olduğu için onurluyum, gururluyum. Operasyonel faaliyetlerde fedakarca nasıl görev yapıyorsak orman yangını gibi her konuda da milletimizin, yanında ve emrindeyiz"

Yurthaber 25-06-22 15:20

Ankara'daki 32 kadın itfaiyeci eğitim tatbikatı yaptı

Eğitimlerin ardından kadın itfaiyecilerden 12'si ilk kez yangına müdahale ekibinde yer alacak - İtfaiyeci Sultan Arife Eker: - "Ankara İtfaiyesini gençleştirdik, dinamikleştirdik ve daha güçlü bir hale getirdik"

Yurthaber 19-06-22 14:01

Lösemi hastası 4 yaşındaki Ömer babasının kök hücresiyle şifa buldu

Baba İbrahim Taşdan: - "Hiçbir şey imkansız değildir. Yeter ki mücadele edin, yeter ki umutlu olun ve savaşın. Kendimi çok şanslı görüyorum, oğlumun sağlığına vesile olduğum için" - Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Eker: - "Babasının kemik iliği tam uyum gösterdi ve tamamen tuttu. Sağlıcakla taburcu ettik"

Yurthaber 03-06-22 12:06

İnternetten telefon siparişi verdi, kutuyu açınca hayatının şokunu yaşadı

Ankara’da şaşkına çeviren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Ahmet H. internetten bir akıllı telefon siparişi verdi. Bin 700 TL’ye telefonu kendisine göndereceğini söyleyen Ahmet Eker, paranın bir kısmını aldıktan sonra mağdura kargoyu gönderdi. Akıllı telefon gelmesini beklediği kutudan cep telefonu yerine kitap çıkan Ahmet H. soluğu mahkemede aldı. İşte olayın detayları!

Haber 19-05-22 15:36

8.Sakarya Uluslararası Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 8. Sakarya Uluslararası Kısa Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Kurmaca kategorisinde Volkan Güney Eker yönetmenliğindeki “Larva” filmi, Belgesel kategorisinde ise birincilik ödülü Semih Sağman yönetmenliğindeki “Gulab Gul” filminin oldu.

Trend 14-05-22 17:50

Yer: Adana! Bu ilana bir günde 500 kişi baktı, evin tek bir özelliği var...

Adana'da bir kişi, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın ilçede çok sevildiğini ve herkesle diyaloğu nedeni ile dikkat çekmek adına internet sitesine "Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz?" başlığıyla kiralık ev ilanı verdiğini söyledi. Siteye ilanı koyan Arda Eker, "İlanımız 'Kozan Kaymakamımız Şafak Gürçam’a komşu olmak ister misiniz' dedik. İlan çok dikkat çekti. Evin özelliği Kaymakama komşu olmaları'' dedi.

Haber 15-02-22 10:21

Son dakika: Tıp öğrencisi Onur Alp Eker soruşturmasında yeni gelişme! Adli Tıp Kurumu hazırladı...

Son Dakika haberine göre, Onur Alp Eker'in 3 günlük aramalar sonucunda dere yatağında ölü bulunması ile ilgili yürütülen soruşturmadan takipsizlik kararı çıktı. Ankara'da tıp fakültesi bölümünde öğrenim gören Onur Alp Eker, kaçan kurbanlık koyunun peşinden gittiği sırada kaybolmuş, bulunması için ekipler tarafından aralıksız çalışmalar sürdürülmüştü.

Haber 20-12-21 12:18

Diyarbakır'da Sezai Karakoç için anma programı düzenlendi

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker: - "Maalesef Sezai Karakoç çok iyi tanınmıyor, bilinmiyor. Biz aslında neyi kaybettiğimizi de henüz çok iyi anlamış değiliz. O nedenle Sezai Karakoç'u anlamak, tanımak, tanıtmak önemli"

Yurthaber 26-11-21 21:14

Engelini aşan öğretmen, yazdığı kitaplarla milyonlarca öğrenciye ulaştı

Konya'da geçirdiği trafik kazasından sonra yaşamını tekerlekli sandalyede devam ettiren ancak hayata küsmeyen öğretmen İzzet Eker, 2013 yılından beri yazdığı kitaplarla ülkenin dört bir yanından milyonlarca öğrencinin eğitimine katkı sundu - Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni İzzet Eker: - "2013 yılından beri yazmış olduğumuz kitaplar, hazırlamış olduğumuz yardımcı kaynaklar her yıl 400-500 bin öğrencinin eline değdi, evlerine, okullarına ulaştı. Bu bize büyük bir mutluluk kaynağı"

Yurthaber 23-11-21 11:29

Almus Baraj Gölü çekilince 55 yıl önce su altında kalan köyün kalıntıları ortaya çıktı

Tokat'ta son dönemde etkili kuraklık sonucu baraj gölünün su seviyesinin azalmasıyla, yıllar önce su altında kalan Kadıköprü köyündeki yapıların kalıntıları ve mezarlık olarak kullanılan alan gün yüzüne çıktı - Köyünü 21 yaşında terk etmek zorunda kalan 76 yaşındaki Recep Eker: - "Köyümü göreceğimi düşünmüyordum. Çünkü suyun bu kadar aşağıya ineceğini, köyümüzün ortaya çıkacağını tahmin etmiyordum. Çok duygulandım"

Yurthaber 23-10-21 11:12

Bursa'da Eker I Run Koşusu'na bin 569 sporcu katıldı

Uludağ Oteller Bölgesi'nden başlayıp kent merkezinde sona eren 42K maratonunda kadınlarda Yeliz Çelik, erkeklerde Cemalettin Suntur birinci sırayı aldı

Yurthaber 03-10-21 17:53

Doya Doya Moda kurgu mu? Umut Eker açık açık söyledi

Didem Soydan'ın yakın dostu Umut Eker son olarak Doya Doya Moda'nın jüri üyesi olarak ekranda boy gösterdi. Eker yarışmayla ilgili kurgu iddialarına açık açık yanıt verdi.

Magazin 07-09-21 10:35

Yelken: TAYK-Eker Olympos Regatta 2021 Yarışları

Yelken: TAYK-Eker Olympos Regatta 2021 Yarışları

Yurthaber 21-08-21 20:10

Maltepe'de müteahhit vurgunu! Hayali daireleri 15 kişiye satıp binlerce lirayla kayıplara karıştı

Maltepe’de henüz inşaat çalışmaları başlamayan binadan 15 kişiye ortalama 200'er bin TL'den daire satan müteahhit, iddiaya göre apartmanın yapımını başka bir firmaya devredip, vatandaşlardan aldığı paralarla ortadan kayboldu. Ev alma hayaliyle dolandırıldıklarını iddia eden Murat Eker, ''Duyduğumuza göre telefonlarımıza çıkmayan müteahhit Tuzla civarında yaşıyormuş. Bizim paralarla gününü gün ediyor. Şu an ben kirada oturuyorum. Parasını verdiğim evime giremiyorum'' şeklinde konuştu.

Haber 30-07-21 09:56

Onur Alp Eker neden öldü? Ön otopsi raporunda şoke eden arı iğnesi detayı

Ankara'da kaçan kurbanlık koyunu yakalamak isterken kaybolan ve arama çalışmaları sonucu cansız bedenine ulaşılan 19 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'in ölümüyle ilgili ön otopsi raporu ortaya çıktı.

Haber 26-07-21 14:19

Onur Alp Eker son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da kaçan kurbanlık koyunu yakalamak için peşinden giden ve kaybolduktan iki gün sonra cansız bedenine ulaşılan 19 yaşındaki Onur Alp Eker, Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber 23-07-21 17:53

Onur Alp Eker kimdir, nereli? Onur Alp Eker kaç yaşında?

Kurban Bayramı'nın ilk günü Ankara'da evlerinden kaçmış olan kurbanlığı aramak amacıyla peşinden giden ve kaybolan Onur Alp Eker'in cansız bedenine ulaşıldığı haberi geldi. Gelişme sonrası Onur Alp Eker'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki Onur Alp Eker kimdir, nereli? Onur Alp Eker kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Haber 22-07-21 22:57

Kaçan kurbanlığın peşinden gitti, kayboldu! 100 kişilik ekip arıyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tıp öğrencisi Onur Eker (20), dedesinin dağlık alana kaçan kurbanlık koyununu yakalamak için peşinden gidince kayboldu. Dünden bu yana haber alınamayan Eker'i havadan ve karadan arama çalışmaları sürüyor.

Haber 21-07-21 18:55

Doya Doya Moda haftanın finali | Doya Doya Moda haftanın finalinde kim kazandı, kim elendi?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında 25 Haziran Cuma günü haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Jüri koltuğunda ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Umut Eker oturuyor. Doya Doya Moda haftanın finalinde bir yarışmacı en yüksek puanı alarak birinci olurken, bir yarışmacı ise yarışmaya veda etti.

Magazin 25-06-21 15:09

Özgür woxic Eker zaman geldi diyerek duyurdu!

Özgür "woxic" Eker, Twitter'dan önemli bir duyuru yaptı. Espor arenasına dönme kararı alan woxic, organizasyon arayışında olduğunu söyledi. Woxic, bunu "Zaman geldi! 5 kişilik bir ekip olarak CS:GO’da rekabet etmeye ve eziyet etmeye hazırız" sözleriyle duyurdu.

Trend 21-06-21 18:09

Beklenen Türk CS:GO takımı kuruluyor! Woxic, müjdeyi sosyal medyadan duyurdu

CS:GO arenasının en önemli Türk oyuncularından birisi olan Özgür "woxic" Eker dün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 5 kişilik ekiple CS:GO sahnesine dönmeye hazır olduklarını duyurdu. Türk oyunculardan oluşacak rüya kadroda yer alacak isimler ise henüz belli olmadı.

Spor 21-06-21 16:23

Doya Doya Moda'nın jüri üyesi Umut Eker: Tam sevişecekken...

Doya Doya Moda'nın jüri üyesi Umut Eker konuk olduğu programda bomba açıklamalarıyla dikkat çekti. Eker açıklamasında "Tam sevişecekken aklıma içliğim geldi" dedi.

Magazin 17-06-21 11:58

2 gündür haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

Bolu'da, kendisinden 2 gündür haber alınamayan Ulvi Eker (65) evinde ölü bulundu. Eker'in ilk incelemede kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi.

Haber 15-06-21 19:13

Arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra kayboldu, saatler sonra bulundu

Bolu'da, çiftlik evinde gece arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra yürüyüşe çıktığı ormanda kaybolan Ece Eker (22) yaklaşık 6 saat sonra bulundu. Koronavirüs testinin pozitif olması nedeniyle karantinada olması gereken Eker, hastanedeki tedavisinin ardından ceza uygulanıp KYK yurduna götürülecek.

Haber 14-05-21 13:41

Koçtaş Yaşayan Evler Podcast Serisi'ne yeni konsept

Yaşayan Evler Podcast Serisi’nin ev turu konseptinin 3. bölüm konuğu yaşam stilini ev dekorasyonuna da yansıtan Umut Eker olacak

Yurthaber 07-05-21 10:39

Erzurum'da Olur Belediye Başkanı makam aracıyla kaza yaptı! Taklalar attı, 110 metre sürüklendi

Erzurum'da Olur Belediye Başkanına ait makam aracı kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu 110 metre sürüklenen araçta bulunan Olur Kaymakamı İlker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan, koruma polisi Murat Keskin ve sürücüsü Sinan Yıldırım yaralandı. Sağlık durumu iyi olan Kaymakam İlker Eker gece yarısı taburcu edilirken, Belediye Başkanı Demircan, koruma polisi Keskin Erzurum'a sevk edildi. Şoförün ise Oltu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Haber 22-04-21 10:00

80 yıldır çözülemiyordu! Türk bilim insanlarından büyük başarı

Akdeniz Üniversitesi Uzay Fiziği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Eker ve ekibi, astrofizikçilerin 80 yıldır çözemediği bilimsel problemi çözdü. Çalışma ile yıldızların parlaklığı ve sıcaklığı daha doğru ölçülebilecek.

Haber 09-04-21 10:23

“Üreticinin yanındayız’

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, beraberinde başkan yardımcıları Levent Tanrıverdi, Ayhan Koçal, Fahrettin Eker, MHP İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı ile birlikte genel merkezi Samsun’da bulunan Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ni(KARADENİZBİRLİK) ziyaret etti.

Yurthaber 31-03-21 14:25