Dogu Siniri Haberleri

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 2024-04-17 07:28:00

SCOOTER HIZ SINIRI 2023: Elektrikli scooter hız sınırı nedir, kaç km gider? Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih için yeni düzenleme!

Scooter hız sınırı ile ilgili araştırmalar son dakika gelişmesi sonrası merak konusu oldu. İstanbul'un Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde 20 km olan hız sınırında değişikliğe gidildi. Peki, scooter hız sınırı nedir? Elektrikli scooter kaç km gider?

Haber 2023-08-31 12:02:29

KİRA ARTIŞ SINIRI 2023: Yüzde 25 kira zam sınırı uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıkladı

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı devam ediyor mu? Merak edilen soru, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri ile yanıt buldu. Bilindiği üzere milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yüzde 25 kira sınırı son olarak 2023 yılının temmuz ayına kadar uzatılmıştı. Peki, yüzde 25 kira zam sınırı uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Yüzde 25 kira artış sınırı uzatıldı mı?

Finans 2023-07-04 20:35:42

Trafikte korkutan anlar! Siniri krizi geçiren kadın minibüsün direksiyonunu kırdı, faciadan dönüldü

Eyüpsultan’da trafikte korku dolu anlar yaşandı. Minibüs şoförü erkek arkadaşıyla trafikte seyir halindeyken kavga eden genç kadın, direksiyonu kırınca ortalık karıştı. Refüje çıkan minibüse arkasından gelen bir başka araç çarptı. Sinir krizi geçirip indiği araca saldıran genç kadını, arkadaşı güçlükle zapt etti. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 2023-07-04 09:59:21

KİRA ARTIŞ SINIRI SON DURUM 2023: Yüzde 25 kira artış sınırı uzatıldı mı, devam edecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama

Kira artış sınırı ile ilgili son dakika açıklaması AK Parti'nin 28'inci dönemdeki ilk meclis grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren açıklamanın detayları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Yüzde 25 kira artış sınırı uzatıldı mı, devam edecek mi? İşte kira artış sınırı uygulamasında son durum...

Finans 21-06-23 13:36

Emre Belözoğlu'nun siniri dinmiyor! 'Hala sakin değilim! Şeref ve hak ile bağdaştırılacak şeyler mi?'

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Gent ile sahasında karşılaşacak Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve futbolcu Berkay Özcan basın toplantısı düzenledi.

Spor 14-03-23 19:34

Meral Akşener’den dikkat çeken çıkış: ‘Bedavadan başbakanlık istemiyorum’

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla beklenirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den dikkat çeken ifadeler geldi. Akşener ‘başbakan olacağım’ sözlerini yeniden kullanarak “Evet, ben başbakan olacağım. Böyle dediğim için herkesin siniri bozuluyor. Ben bedavadan başbakanlık istemiyorum. Kimseyle pazarlık etmedim, etmem" dedi.

Haber 28-01-23 16:11

EYT'de YAŞ SINIRI var mı? EYT yaş sınırı kaç olacak? EYT yaş sınırı son dakika açıklamaları!

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği emeklikte yaşa takılanlar düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Dün Beştepe'de gerçekleştirilen kabine toplantısında EYT düzenlemesinin detayları netlik kazandı. Peki, EYT'de YAŞ SINIRI var mı? EYT yaş sınırı kaç?EYT'de 46-48 yaş iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 27-12-22 14:18

Doktorlar çare bulamadı: Ne zaman cinsel ilişkiye girse...

34 yaşındaki Kanadalı kadının derdine doktorlar çare olamadı. Kanadalı kadın her orgazm olduğunda ayağı ağrımaya başlıyordu. Kadının ağrıları her geçen gün daha da dayanılmaz olmaya başladı. Doktorlar ilk başta kadının hastalığını tespit edemedi. Sonrasında ise ilginç olayın nedenini buldular. Doktorlar, kadının cinsel ilişki sırasında acıya neden olan sıkışmış bir siniri olduğunu keşfetti. Ağrısını dindirmek için fizyoterapi ve cinsel danışmanlık verildi.

Haber 06-08-22 08:19

Çocukları bekleyen tehlike! Göz tembelliği nedir, neden oluşur?

Göz tembelliği çocukluk döneminde oluşan ve yine bu dönemde tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Göz tembelliği göz anatomisinde yapısal bir sorun olmadığı halde yani göz yapıları ve görme siniri tamamen sağlıklı olduğu halde gözde görme azlığının olması durumudur.

Haber 18-05-22 11:09

Siniri oynamak ne demek? Siniri oynamak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Siniri oynamak ifadesi de bunlardan biridir. Siniri oynamak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:28

Siniri tutmak ne demek? Siniri tutmak TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Siniri tutmak ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Siniri tutmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:28

40 yaşından sonraya dikkat! Körlüğe yol açabilir

Bir görme siniri hastalığı olan halk arasında 'Göz Tansiyonu' olarak bilinen Glokom, görme sinirini oluşturan hücrelerin azalması ile gelişiyor. Kalıcı bir hasar oluşturabilmesi nedeniyle en önemli körlük nedenlerinden olan glokomun sebepleri nelerdir? Glokom tedavi yöntemi nedir?

Haber 14-04-22 12:15

Kocasının penisini zıpkınla vurdu! Nedeni herkesi şaşırttı

Tayland’da bir kadın, akşam yemeğini hazırlamak yerine arkadaşlarıyla eğlenmeye giden kocasına öfkelendi. Sinirlenen kadın, tartışmanın ardından kocasının penisini zıpkınla vurdu. Yaralanan adam ise “Siniri geçene kadar eve gitmeyeceğim” dedi.

Trend 05-03-22 12:01

Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in doktoru konuştu: Maalesef...

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, 22 Aralık'ta yaşadıkları sitenin bahçesinde Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan Asiye Ateş'in son sağlık durumu hakkında bilgi vererek açıklamalarda bulundu. Özkan, ''Yüz felcimiz var maalesef. Yüze giden birkaç daldan bir kısmı hasarlanmış. Muhtemelen bu hafta içerisinde yüz siniri için yama ameliyatı planlıyoruz'' dedi.

Haber 11-01-22 15:14

Rıdvan Dilmen'e tepki yağıyor!

Duayen yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaşlılar'ın tepkisini çekti. Dilmen, Balotelli'nin gol sevincinde yaptığı harekette futbolcu açısından haklı bir durum olduğunu ifade etti. Dilmen, "Ben de Balotelli olarak oyunda olsam 'Gördün mü bak bana beyin yok, akıl yok' dedin diyebilirim. Nereden çıktı bu siniri?" diye konuştu.

Spor 22-09-21 16:50

Tedavide siniri kesildi, felç kaldı! Ağrılarına çare ararken hayatını kaybetti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2018 yılında damak tedavisi için gittiği özel hastanede siniri kesilince yüz felci geçiren 42 yaşındaki kadın, ağrılarına çare ararken yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Yeliz Demirli’nin eşi Özer Demirli, eşinin kullandığı ilaçların ağır etkileri sebebi ile yaşamını kaybettiğini iddia etti.

Haber 06-09-21 14:46

Siyatik nedir, belirtileri nelerdir? Siyatik ağrıları nasıl geçer? Siyatik hastaları nelere dikkat etmeli?

Dördüncü ve beşinci bel omurları arasından çıkan, buradan topuklara kadar uzanan “siyatik” adı verilen sinirde görülen ağrılı bir hastalıktır. Siyatik ağrısı kendisini iki şekilde belli eder. Bu belli etme şekli devamlı hafif bir ağrıdır ya da arada bir gelen şiddetli ağrıdır. Ağrılar, siyatik siniri boyunca, kalçadan topuğa kadar uzanır. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Prof. Dr. Turan Uslu konu hakkında bilgiler verdi.

Haber 03-06-21 17:22

Damak ağrısıyla gitti, yanlış tedavi yüzünden yüz felci geçirdi

İzmit'te 42 yaşındaki Yeliz Demirli, damak ağrısıyla gittiği özel diş hastanesinde uygulanan tedavi sonrası yüz felci geçirdi. Tedavi için siniri kesilen Demirli, yüzünün sol tarafını hissedemez hale geldi. Başına gelenlerden sonra mahkemeye başvuran Demirli, doktor ve hastane yönetimi hakkında dava açtı.

Haber 28-03-21 10:28

Glokom nedir? Nasıl ortaya çıkar?

Halk arasında göz tansiyonu veya karasu hastalığı olarak adlandırılan glokom göz içi basıncının yükselmesiyle oluşan göz siniri şeklinde adlandırılır. Glokom nedir diye soracak olursak cevabı için göz sıvılarının kaybıyla ortaya çıkan rahatsızlık diyebiliriz. Yazımızda hepsini detaylı olarak bulabilirsiniz…

Haber 29-12-20 18:52

Johnny Depp’in siniri geçmiyor! Avukatlarından yeni açıklama: 'Adil yargılanmadı'

Amber Heard ve Johnny Depp'in boşanma davası hakkında avukatlardan yeni açıklamalar geldi. Johnny Depp’in avukatları, aktörün adil yargılanmadığını iddia etti.

Magazin 29-12-20 08:01

Düzenli uyku koronavirüs düşmanı!

Düzenli uykunun bağışıklık sistemini güçlü tutmadaki etkisine dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, uykusuz kalmanın yorgunluk ve siniri beraberinde getireceğini söyleyerek, sürekli uykusuz kalmanın kronik hastalıklara neden olduğunu anlattı. Covid-19 salgını sürecinde düzenli uykunun bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve enfeksiyon riskini azaltmak açısından önem taşıdığını vurguladı.

Haber 26-11-20 15:01

Deniz Akkaya durmuyor! Selin Ciğerci'nin müstehcen bir videosunu ifşa etti

Deniz Akkaya taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci'yi geçmişiyle eleştirdi. Siniri geçmeyen Akkaya, Instagram hesabından Selin Ciğerci'nin yıllar önce çektiği müstehcen bir videosunu ifşa etti. Akkaya'nın bu paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 17-09-20 14:58

Fatih Terim'in siniri bozuldu! İşte nedeni...

Transferde gelecek yılın çalışmalarına erken başlayan ve yeni sezon yapılanmasında Mert Hakan Yandaş ile Henry Onyekuru’ya önemli roller belirleyen Fatih Terim’in keyfi kaçtı.

Spor 11-07-20 08:02

Yüzünün yarısı alınan hastaya bacağından yeni yüz yapıldı

Çene kemiğinde ortaya çıkan ve yüzünün sol tarafını tamamen kaplayan tümör nedeniyle yemek yemekte ve konuşmakta zorlanan 20 yaşındaki Samet Öztürk, bacağından yapılan kemik ve doku nakli sayesinde aynalarla barıştı - Samet Öztürk: - "Sokağa çıkamıyordum. Arkadaş ortamımdan uzak kaldım. Evden çıkmamaya başladım. Kendimi bilgisayar oyunlarına verdim. Odamdan dahi çıkmamaya başladım. Sonra hastalığımla ve yüzümle barışmaya başladım. İnsan kendinden tiksinir ya öyleydi. Ben aynaya bakamıyordum" - Ankara Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Ramazan Erkin Ünlü: - "Buradaki önemli olan konu, bu büyüklükteki bir kitleyle beraber yüzün yarısını alıp hastamıza yeniden bir yüz yaptık. Bu kitleyi temizlerken yüz siniri dediğimiz hastanın yüz ve çiğneme fonksiyonlarını konuşma fonksiyonlarını içine alan sinirlerin bu kitlenin içinden geçmesi söz konusuydu. Biz bunları temizledik" - "Hastanın kendi dokusundan özellikle bacağındaki kemikten ve oradaki yumuşak dokudan yüzüne bir nakil yaptık. Herhangi bir şekilde fonksiyonel sıkıntısı olmadan, yüz sinirine bağlı olarak bir felç olmadan böyle bir vakaya imza attık"

Yurthaber 07-07-20 11:14

Yüzünün yarısı alınan hastaya bacağından yeni yüz yapıldı

Çene kemiğinde ortaya çıkan ve yüzünün sol tarafını tamamen kaplayan tümör nedeniyle yemek yemekte ve konuşmakta zorlanan 20 yaşındaki Samet Öztürk, bacağından yapılan kemik ve doku nakli sayesinde aynalarla barıştı - Samet Öztürk: - "Sokağa çıkamıyordum. Arkadaş ortamımdan uzak kaldım. Evden çıkmamaya başladım. Kendimi bilgisayar oyunlarına verdim. Odamdan dahi çıkmamaya başladım. Sonra hastalığımla ve yüzümle barışmaya başladım. İnsan kendinden tiksinir ya öyleydi. Ben aynaya bakamıyordum" - Ankara Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Ramazan Erkin Ünlü: - "Buradaki önemli olan konu, bu büyüklükteki bir kitleyle beraber yüzün yarısını alıp hastamıza yeniden bir yüz yaptık. Bu kitleyi temizlerken yüz siniri dediğimiz hastanın yüz ve çiğneme fonksiyonlarını konuşma fonksiyonlarını içine alan sinirlerin bu kitlenin içinden geçmesi söz konusuydu. Biz bunları temizledik" - "Hastanın kendi dokusundan özellikle bacağındaki kemikten ve oradaki yumuşak dokudan yüzüne bir nakil yaptık. Herhangi bir şekilde fonksiyonel sıkıntısı olmadan, yüz sinirine bağlı olarak bir felç olmadan böyle bir vakaya imza attık"

Yurthaber 07-07-20 11:12

Survivor ödül oyununda Yasin'den Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan'a şok tepki: Hani kardeştik, hani arkadaştık!

Survivor 2020'nin 26 Haziran Cuma yayınlanan son bölümünde mavi ve kırmızı takımlar büyük ödül oyununda mücadele etti. Ancak oyunda kaybettikten sonra gergin anlar yaşayan Yasin'in siniri geçmek bilmedi. Kırmızı takım ödül oyununu farklı bir skorla kaybetti. Mavi takımın oyun sonundaki sevinci ise Yasin'i çıldırttı. Yasin "Bir aydır ödüle gitmemişim. Karşımda seviniyorsunuz. Hani nerede arkadaşlık, kardeşlik" diyerek bağırdı. Yasin'in isyanı Cemal Can, Nisa, Barış ve Berkan'ı şoke etti.

Magazin 27-06-20 02:26

İYİ Parti Yerel Yönetimler Çalıştayı

Genel Başkan Meral Akşener: - "Amerikan şirketleri Beşşar Esad ile anlaşma imzalıyor. Emperyalistler önce Suriye'yi yıktılar, şimdi kendi şirketleri 10 yıl içinde 700-800 milyar dolar yatırım yapacak. Türkiye bu işten çırak çıktı. Önerimiz nedir? Kardeşim hissiyatı, duygusallığı, siniri bir kenara bırak, rasyonel, gerçekçi, sağduyulu ol, Esad ile barış"

Haber 05-01-20 18:56

Dirençli ve can sıkıcı: Siyatik ağrısı

Vücudumuzun en kalın ve en uzun siniri olan siyatik siniri, sıkışması halinde dayanılmaz ağrılara neden olmaktadır. Girişimsel Fizik Tedavi Uzmanı Aşkın Nasırcılar, siyatik ağrısına çare olabilecek tedavi yöntemlerini anlattı.

Trend 05-11-19 07:04

Özlem Ada Şahin ile Demet Akalın kavgası büyüyor

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'le hediye ettiği saat yüzünden polemiğe giren Demet Akalın'ın siniri geçmedi! Akalın eski dostuna sert çıktı.

Magazin 21-10-19 09:23

HAFRİYAT KAMYONU SÜRÜCÜLERİ, HIZ SINIRI TANIMIYOR 1

İSTANBUL Havalimanı Göktürk yolunda hız sınırının 70 kilometre olması rağmen bazı hafriyat kamyonu sürücülerinin bu sınırı aştığı ve sinyal vermeden şerit değiştirdiği anlar, DHA kameralarınca kaydedildi.

Haber 06-09-19 15:14

HAFRİYAT KAMYONU SÜRÜCÜLERİ, HIZ SINIRI TANIMIYOR

İSTANBUL Havalimanı Göktürk yolunda hız sınırının 70 kilometre olması rağmen bazı hafriyat kamyonu sürücülerinin bu sınırı aştığı ve sinyal vermeden şerit değiştirdiği anlar, DHA kameralarınca kaydedildi.

Haber 06-09-19 15:12

DHA İSTANBUL - HAFRİYAT KAMYONU SÜRÜCÜLERİ, HIZ SINIRI TANIMIYOR

İSTANBUL Havalimanı Göktürk yolunda hız sınırının 70 kilometre olması rağmen bazı hafriyat kamyonu sürücülerinin bu sınırı aştığı ve sinyal vermeden şerit değiştirdiği anlar, DHA kameralarınca kaydedildi.

Haber 06-09-19 14:14

Deniz Akkaya'nın siniri geçmedi!

Deniz Akkaya, kızıyla bikinili poz verdiği için kendisini eleştiren Cengiz Semercioğlu'na ateş püskürdü. Instagram hesabından açıklama yapan Akkaya, Semercioğlu'nun geçmişte el altından rüşvet aldığını iddia etmişti. Bu iddialardan sonra Akkaya bir kez daha açıklama yapma gereği duydu.

Trend 14-07-19 09:20

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 6

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 6 1- TARİHİ YALIYA ÇARPAN GEMİNİN SAHİBİNİN ÖDEYECEĞİ EN YÜKSEK SORUMLULUK SINIRI BELİRLENDİ Haber: Serpil KIRKESER/İstanbul DHA  Beykoz'da bulunan tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan "Vitaspirit" isimli geminin sahibinin avukatları aracılığıyla açtığı "Sorumluluğun Sınırlandırılması Davası" sonuçlandı.

Haber 15-05-19 17:12

Erken teşhis ile görme kaybını engellemek mümkün

Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilüfer Berker: - "Glokomun oluşumunu engellemek mümkün değildir ancak erken teşhis ile görme siniri hasarını ve görme kaybını engellemek mümkündür" - "Özellikle 40 yaş üzerindeki bireylerde ve ailede glokom öyküsü olanlarda, yıllık göz kontrollerinin aksatılmaması gerekir"

Yurthaber 13-03-19 11:12

Erken teşhis ile görme kaybını engellemek mümkün

Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilüfer Berker: - "Glokomun oluşumunu engellemek mümkün değildir ancak erken teşhis ile görme siniri hasarını ve görme kaybını engellemek mümkündür" - "Özellikle 40 yaş üzerindeki bireylerde ve ailede glokom öyküsü olanlarda, yıllık göz kontrollerinin aksatılmaması gerekir"

Haber 13-03-19 11:11

Dogu Guta'da sivillerin kimyasal silahla öldürüldüğü kesinleşti

Dogu Guta'da sivillerin kimyasal silahla öldürüldüğü kesinleşti

Haber 01-03-19 21:45

Ece Erken'in Demek Akalın ile barışan Alişan'a siniri geçmiyor

Demet Akalın ve Alişan'ın 6 yıllık küslüğü canlı yayında son buldu; bu duruma en çok da Ece Erken içerledi. Alişan'ın yakın arkadaşı Ece Erken'in kızgınlığı geçmiyor.

Trend 24-02-19 12:51

Kulak saran tümöre zorlu operasyon

Kulak kepçesi ve arkasını tamamen kaplayan tümörü bulunan 74 yaşındaki hasta, üç ayrı ekibin 8 saatlik operasyonuyla sağlığına kavuştu - Operasyon kapsamında ilk ekip tümörü aldı, ikinci ekip tümörün yayıldığı kemik dokuları çıkarttı, üçüncü ekip ise çukur oluşan bölgeye doku nakli yaptı - Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gerek: - "Göğüs bölgesinden alınan dokuyu kulak bölgesine taşıma şansımız oldu. Kalanını da bacaktan aldığımız deriyle kaplama fırsatımız oldu. Sorunsuz olarak iyileşmeyi sürdürüyoruz. Kulak arkasındaki tümör, karnabahar gibi dışarıya patlamış, akıntılı ve kötü kokulu geniş bir tümördü" - "Yerleşim yeri itibarıyla bu boyuttaki bir tümör çok sık rastladığımız bir tümör değildi. Genelde bu noktaya kadar tümörün getirilmemesi gerekir. Daha önce başvurulmuş olsaydı daha kolay ameliyat edilebilirdi. Büyükçe ve kemik dokuya yayılmış bir tümördü. Çene eklemi, yüz siniri... Bu boyutta tümörü çok görmemekteyiz"

Haber 06-02-19 11:15

Karpal tünel sendromu nedir? Karpal tünel sendromu belirtileri nelerdir? Karpal tünel sendromu tedavisi nasıl olur?

Karpal tünel sendromu nedir sorusu elin en önemli siniri olan median sinirinin sıkışması sonucu ortaya çıkan hastalıktır. Dha önce sekreter hastalığı olarak bilinen karpal tünel sendromu tedavisi gerçekleştirilmediğinde ilerleyerek kalıcı sorunlara neden olabilmektedir. Peki karpal tünel sendromu belirtileri nelerdir? Karpal tünel sendromu tedavisi için ne yapmak gerekmektedir? İşte cevaplar...

Trend 01-02-19 09:00

DHA YURT BÜLTENİ -10

DHA YURT BÜLTENİ -10 SURİYE'YE ASKERİ SEVKİYAT DEVAM ETTİ SINIRI GEÇEN BİRLİKLER MENBİÇ VE TEL RIFAT'TAKİ ÜSLERE KONUŞLANACAK Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'ye askeri birlik ve zırhlı araç sevkiyatı bugün de devam etti.

Haber 24-12-18 13:59

Yeni Gelin dizisinde korku dolu anlar! Yeni Gelin 60. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Yeni Gelin dizisinin 60. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bella ve Şirin’in, Müsellim’e kız bulmak için parti düzenlediği, Ayşe’nin intikam yemini ettiği, Türkmen’e gelen damat adaylarının konağı birbirine kattığı Yeni Gelin'in 60. bölüm fragmanında Nazgül, silahla partiyi basıyor. Kalender’e siniri geçmeyen Ayşe samanlığı ateşe verirken, Bella ve Hazar’ın yaşadığı korku dolu dakikalar heyecanı yükseltiyor.

Magazin 01-11-18 22:10

DHA YURT BÜLTENİ 25

SINIRI GEÇMEYE ÇALIŞAN 6 GÖÇMEN, SELDE HAYATINI KAYBETTİ   SURİYE'den Hatay'a kaçak yollarla girmeye çalışan 6 göçmen, sel sularına kapılarak yaşamını yitirdi.  Olay, akşam saatlerinde Yayladağı ilçesinde meydana geldi.

Haber 26-10-18 00:06

Sinüzit ve polip ameliyatlarında üç boyutlu cerrahi

KBB uzmanı Prof. Dr. Metin Önerci başkanlığındaki ekip tarafından, sinüzit tedavisinde daha önce kadavra üzerinde gerçekleştirilen "Üç boyutlu endoskopik sinüs cerrahisi" ilk kez canlı yayında bir hasta üzerinde yapıldı - HÜ Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Önerci: - "Mevcut uygulamada derinlik olmadığından beyne bile yanlışlıkla girilebilir, göz siniri kesilebilir, körlük, şah damarının patlaması gibi komplikasyonlar ortaya çıkabilir. Bu komplikasyonlar üç boyutlu cerrahi ve navigasyonla azalıyor"

Haber 08-10-18 23:57

Camdan sarkan kocasının üzerine pencereyi kapattı

Kazakistan'da evden çıkmak isteyen kocasına izin vermeyen sinirli kadın kapıyı kilitleyince, evde kilitli kalan adam camdan sarktı. Siniri alamayan kadın ise eşinin içeri girmemesi için pencereyi kapattı. Tüyler ürperten o anlar, kamerayla kaydedildi.

Trend 02-10-18 22:52

DHA YURT BÜLTENİ 13

YUNANİSTAN, SINIRI GEÇEN 2 TÜRK ASKERİNİ İADE ETTİ   YUNANİSTAN basını, Edirne'nin İpsala Sınır Kapısı'na yakın bölgeden Yunanistan'a geçen 2 Türk askerinin, yapılan görüşmelerin ardından Türkiye'ye iade edildiğini yazdı.

Haber 09-09-18 19:34

Akşener: Dümene çomak sokuyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, her gence 500 lira vatandaşlık maaşı vaadini yineledi, "Siz alkışlıyorsunuz da, ağaların çok siniri bozuldu.

Haber 09-06-18 16:50