Doktora Siddet Haberleri

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 2024-03-26 08:19:59

Ameliyata götürülen hasta kazada yaralandı

Samsun’da ameliyat için hastaneye götürülen yaşlı kadının içinde bulunduğu otomobil, yine aynı hastaneye doktora giden hastanın idaresindeki otomobile çarptı.

Yurthaber 2024-03-19 12:07:59

Denizlerde gizli tehlike: Temas ederseniz hemen doktora başvurun! 'Üremesi arttı'

Küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olarak Süveyş kanalından ve gemilerin balans suları gelen ve Akdeniz bölgesinde son yıllarda sıkça görülen değişik türlerdeki denizanaları ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi vatandaşları denizanası temasları ile ilgili olarak uyarıda bulundu.

Haber 2024-03-18 07:29:15

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL'ye patladı! 'Benimle alakası olmayan bir köpek davasından başıma gelmeyen kalmadı'

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin TL'ye yakın maddi ve manevi para cezasına çarptırdı.

Kadin 2024-03-15 10:15:47

Diğer Haber Etiketleri

Reddit sosyal medya ihanet Samsun tehlike hastalık deniz deniz anası üreme alerji cinsi eo golden cinsi köpek köpek Doktor sülük Vietnam sevgilisi Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert sağlıklı yaşam Brezilya Adana hastane Bursa darp Amerika Solucan larva Göz karakter özellikleri psikiyatri hasta Çanakkale YÖK burs kumkuat kamkat beyin tümörü doğum bebek Dans çiftler ense genital bölge mon cinsel ilişki kasıklarda ağrı neden olur altın otu civan perçemi civan perçemi faydaları çocuk üst solunum yolu enfeksiyonu sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme nedir Cezayir hamilelik üst solunum yolları grip vaka pandemi Prof. Dr. Alpay Azap eski sevgili Mersin boğaz okmeydanı hastanesi Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi saldırı hücreler ilik isim sperm testi sperm testi nasıl verilir enfeksiyon regl kist İngiltere kuduz kuduz aşısı kuduz belirtileri kuduz nedir kuduz aşısı yan etkileri öksürük öksürüğe iyi gelen şeyler kuru öksürüğe ne iyi gelir kuru öksürüğe ne iyi gelir evde öksürük için ne iyi gelir öksürüğe iyi gelen bitkiler egzama egzama neden olur egzama nedir egzama tedavisi egzamaya ne iyi gelir miyokard nedir kalp kası Kalp kası iltihabı miyokardit miyokardit belirtileri miyokardit nedir Gaziantep ücretli öğretmen terleme terleme nedenleri kyk bursu ne kadar kyk burs ne zaman Sırbistan Belgrad Jinekolog ales ne zaman ales başvuru tarihleri ales başvuruları ne zaman ÖSYM ALES osym sınav takvimi kyk burs sonuçları açıklandı mı kyk burs sonuçları ne zaman açıklanıyor kyk burs sonuclari gsb Kalp‎ Akciğer‎ tümör Vajina cumhurbaşkanı erdoğan Kabine Toplantısı cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan

Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu! Boynundan 15 cm uzunluğundan sülük çıktı... 1 aydan fazla süredir orada yaşıyormuş

Vietnam'da ismi açıklanmayan 53 yaşındaki bir erkek hasta, boğaz ağrısı ve ses kısıklığı şikayetiyle doktora başvurdu. Boğazında büyük bir şişkinlik fark edilen hasta çıkıntıda nabza benzeyen bir atımın olduğunu dile getirince doktorlar acilen ameliyata aldı.

Trend 13-03-24 11:56

23 yaş küçük sevgilisini canlı yayında gözyaşları içinde aradı! Doktora diye çıktı... Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Kendisinden 23 yaş küçük sevgilisinden 20 gündür haber alamayan Mehmet Bey, Müge Anlı'dan yardım istedi. Bir yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin doktora diye evden çıktığını söyleyen Mehmet Bey gözyaşları içinde imam nikahlı sevgilisini aradı...

Magazin 12-03-24 15:52

Hastalıklardan korunmak isteyenlerin bilmesi gereken o sır! Doktor elinden kurtarıyor

Sağlığımızı korumak ve hastalıklardan uzak durmak hepimizin önceliğidir. Hastalıklardan korunmak için her ne kadar sağlığınıza dikkat etseniz de bazı etkenlerden dolayı hastalıklardan kaçmak mümkün olmuyor. Ancak bu durumu en aza indirmek ve doktora gitmenize gerek kalmayacak sırrı Dr. Dráuzio Varella kaleme döktü. İşte okuyanları derinden etkileyen o yazı...

Haber 02-03-24 08:43

Doktor tavsiyesi milli sporcu yaptı

Adana’nın Kozan ilçesinde 6 yaşındayken çok hareketli olduğu için ailesinin doktora götürdüğü 15 yaşındaki Serdar Murat Yıldız, doktorun tavsiyesi ile başladığı satrançta milli takıma kadar yükseldi.

Yurthaber 29-02-24 10:17

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 26-02-24 13:30

Doktorları şaşkına çeviren vaka: Burnundan 150 canlı solucan çıkartıldı! Orada olduklarını bile bilmiyordum

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir adam şiddetli baş ağrısı nedeniyle doktora başvurdu. Baş ağrısını burun kanamasının takip etmesi üzerine yapılan kontrollerde ismi açıklanmayan erkek hastanın burnundan ve sinüslerinden larva aşamasındaki 150 canlı böceği çıkardı.

Trend 22-02-24 13:13

Psikiyatri uzmanından önemli tavsiye! 'İlk başta geldiklerinde hep bir endişe olur...'

Kayseri Şehir Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapan Dr. Muhammet Emin Dağüstü, psikiyatri hastalarının doktora geldiklerinde hep bir endişesinin olduğunu söyleyerek, “Hepimizin psikiyatriye başvuran hastalar gibi parçaları vardır” dedi.

Kadin 19-02-24 17:53

Ağabeyini tedavi eden doktora saldırdı, o anlar kamerada

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde 8 Şubat tarihinde Tayfun Avcı, pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Yurthaber 19-02-24 15:23

YÖK'ün burs miktarları artırıldı! İşte yeni rakamlar

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, doktora, lisans ve üstün başarı sınıflarında eğitim gören öğrencilere sağlanan burs miktarları artırıldı. YÖK Doktora Bursu, çalışmayan öğrenciler için 7 bin 500 TL'den 12 bin TL'ye, çalışanlar için ise 2 bin 500 TL'den 4 bin TL'ye çıkarıldı.

Haber 16-02-24 11:59

Kamkat (Kumkuat) nedir, nasıl yenir? Kamkat faydaları nelerdir?

Sağlıklı beslenmeyi tercih eden, doğanın bir parçası olduğunun farkında olan kişilerin çok iyi bildiği bazı meyveler, sebzeler ve bitkiler vardır. Bu bitkiler doğru şekilde ve bilinçli olarak kullanıldığı zaman birçok hastalığın tedavisinde faydalı olabilir. Ancak bir doktora danışmadan ve bir uzman onayı almadan bu bitkilerin tüketilmesi ciddi ve kalıcı hasarlara da sebebiyet verebilir.

Haber 13-02-24 15:36

En çok erkeklerde görülüyor! Tümü öldürücü olmasa da, mutlaka kontrol altında tutulmalı Bu belirtiler varsa hemen doktora başvurun

En az her 100 bin kişiden 3’ünde ve kadınlara oranla erkeklerde daha sık görülen beyin tümörü ve tedavisi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Op. Dr. Selçuk Gözcü, ayrıca tam donanımlı bir merkez, ekip yaklaşımı ve multidisipliner tedavi anlayışının öneminden bahsetti.

Haber 09-02-24 11:58

Şoke eden iddia! 'Doktorlar doğum sırasında bebeğimizin kafasını koparttı' dediler... Hastaneyi dava ettiler

Jessica Ross ve eşi Treveon Isaiah Taylor Sr doğum sırasında doktorun çok sert çekmesi sonucunda bebeklerinin başının koptuğunu iddia ederek hastane ve doktora dava açtı. Bebeğin ölümü yapılan otopsinin raporuna göre cinayet olarak değerlendirildi.

Trend 08-02-24 08:57

Hastane odasında dans videosu çekerken doktora yakalandı! Genç kadının utangaç tavrı sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyada ameliyatın öncesinde hastane odasında dans ettiği anları paylaşan bir kadın doktora yakalandı. Doktorun odaya girmesi üzerine "Çok üzgünüm" diyerek videoyu kapatan kadının hastane odasındaki dans performansı çok konuşuldu.

Trend 27-01-24 07:53

Cinsel ilişki sırasında ağrı nedir? Cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Cinsel birleşmeler sırasında tekrarlayıcı ve sürekli bir şekilde cinsel organlarda ağrı hissedilmesi durumuna cinsel ağrı bozukluğu veya disparoni adı verilir. Genital bölge ağrıları, kadın ve erkeklerin cinsel yaşamı ile birlikte sosyal hayatını da olumsuz etkiler. Herhangi bir sağlık sorununun tanısı ve tedavisi için bu konuda bilinçli olunarak, zaman kaybetmeden doktora başvurulması son derece önemlidir. Peki cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Kadin 13-01-24 21:25

Altın otu nedir, faydaları nelerdir? Altın otu neye iyi gelir?

Bazı hastalıkların tedavi süreçlerinde, sağlıklı beslenmeyi tercih eden bireyler tarafından ya da kişilerin günlük, haftalık veya aylık kişisel bakım rutinlerinde kullanılan çeşitli doğal ürünler vardır. Çoğu kişi kimyasal içeren ilaçlar ya da doğal olmayan besinler yerine bu ilaçların hammaddesi olarak kullanılan meyveleri ya da bitkileri kullanmayı tercih edebilir. Ancak bu tür durumlarda bu alanda uzman bir doktora danışılması olası riskleri ortadan kaldırmak açısından önemlidir.

Haber 13-01-24 00:25

Civanperçemi nedir, faydaları nelerdir? Civanperçemi ne işe yarar?

Sağlıklı beslenmek, sağlıklı yaşamak isteyen herkes çeşitli gıda takviyeleri ya da bakım ürünleri kullanmayı tercih eder. Eczanelerden alınabilecek, kimyasal malzemeler de içeren ürünlerden ziyade, daha çok bu ürünlerin hammaddeleri olan bazı otlar, çiçekler ya da bitkiler uzman bir doktora danışarak ve bilinçli olmak kaydıyla direkt olarak da kullanılabilir.

Haber 12-01-24 19:45

Aileler dikkat: Çocuklarda artıyor! Görürseniz hemen doktora başvurun... Uzman isim uyardı

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Mustafaoğlu, sonbahar ve kış aylarında viral solunum yolu enfeksiyonlarının daha sık görüldüğünü belirterek, “Virüslerden korunmak için okula giden çocuklarımızdan sık sık el yıkamayı, teneffüslerde sınıfların havalandırılması ve toplu alanlarda maske takmayı öneriyoruz” dedi.

Kadin 12-01-24 15:00

Nioli yağı nedir, faydaları nelerdir? Nioli yağı ne işe yarar?

Kimyasal ürünler, merhemler ya da çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılmak üzere geliştirilen kremlerin hammaddeleri genel olarak doğal bitkiler, meyveler ya da otlardır. Çoğu kişi doğal bir yaşam adına organik beslenmeyi tercih ettiği gibi çeşitli kimyasallar yerine bu çiçeklerin, otların ya da bitkilerin doğal hallerini kullanmayı seçer. Uzman bir doktora danışarak bilinçli şekilde kullanıldığı takdirde bu tercih çok daha yerinde olacaktır.

Haber 12-01-24 01:16

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadının midesinden 35 yıllık 'taş bebek' çıktı! Farkında bile değildi... Doktorları şaşkına çevirdi

73 yaşındaki ismi açıklanmayan Cezayirli kadın, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurdu. Yıllar içinde karın ağrısının devam ettiğini ve sonunda dayanılmaz bir noktaya ulaştığını dile getiren kadının midesinden yaklaşık yedi aylık ve 4,5 kilo ağırlığında bir bebek bulundu. Kadının zamanla taşlaşan bebekle yaklaşık 35 yıl boyunca yaşadığı dile getirildi.

Trend 09-01-24 08:24

ÖZEL | Vakalar arttı, endişe başladı: Yeni bilinmeyen salgın mı var? Yapılan 'Covid 19' aşısı iddialarına Prof. Dr. Alpay Azap'tan yanıt: Aşıların değil ama koronavirüsten korunma önlemlerinin etkisi

Son günlerde üst solunum yolu şikayetiyle doktora başvuranların sayısında ciddi artış gözlemlenirken, özellikle bebek ve çocuklarda daha fazla görülen halsizlik, öksürük, ağrı ve ateş gibi şikayetlerle hastanelerin acil servisleri dolup taşıyor. Söz konusu şikayetlerin 1 ay devam etmesiyle 'bilinmeyen bir salgın' endişesi akıllara gelirken, Prof. Dr. Alpay Azap yoğunluğun sebebini Mynet'e açıkladı. 'Covid 19' detayı ise dikkat çekti.

Haber 08-01-24 12:07

İntörn doktor olan eski sevgilisinin bacağının kesilmesine sebep olmuştu! Vuran sanıktan mahkemede pişkin sözler: Hala seviyorum

Ekim ayında Mersin'de yaşanan olay tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Hastane teknisyeni, eski sevgilisi olan intörn doktora kurşun yağdırmıştı. Korkunç olayın ardından talihsiz doktorun bacağı kesilmişti. Mahkemede ilk ifadesini veren sanığın sözler duyanları şaşkına çevirdi.

Haber 04-01-24 14:44

Boğaz şişliği neden olur? Boğaz şişliğine ne iyi gelir?

Boğaz sağlığı genel vücut sağlığının önemli bir yansımasıdır ve günlük yaşamı etkileyen bir dizi faktöre bağlı bir şekilde değişebilir. Boğaz şişmesi sık sık karşılaşılan bir sağlık sorunudur. Genellikle bir dizi faktörün bir araya gelmesi ile ortaya çıkabilir. Boğaz sağlığını korumak genel sağlığın yanı sıra sosyal ve iş yaşamını olumlu etkileyebilir. Boğaz şişmesi durumunda uzun süre devam eden veya şiddetlenen belirtiler varsa bir doktora gitmek önemlidir. Peki, boğaz şişliğine ne iyi gelir?

Haber 31-12-23 14:29

Okmeydanı Şehir Hastanesi’nde doktora yumruklu saldırı! O anlar kamerada... Kızın saçına dokundu iddiası

Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor M.Y., hasta yakınları tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı ve arbede anları kameralara anbean yansırken, yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alındı. Şişli polisi tarafından gözaltına alınan 2 şahıstan 1’i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların, doktorun hastaneye getirdikleri kız kardeşlerinin saçına dokunduğu için saldırıda bulundukları iddia edildi.

Haber 24-12-23 10:59

Ayağındaki yara parmağından etti: Tek parmakla kurtarınca bayram ettim

Ayağında fark ettiği yara sonrası doktora giden 65 yaşındaki Şenay Köksal’ın diyabetik ayak hastası olduğunu anlaşıldı.

Yurthaber 19-12-23 10:28

Sperm testinde enfeksiyon çıkması ne anlama gelir? Spermde enfeksiyon (sperm enfeksiyonu) neden olur?

Cinsel organlarda çeşitli hastalıklar ya da enfeksiyonlar görülebilir. Bu durum hayat standartlarını düşürdüğü gibi çok ciddi hastalıkların da habercisi olabilir. Herhangi bir sorun ya da belirti hissedildiğinde vakit kaybetmeden bu alanda uzman bir doktora görünmek önemlidir. Sperm enfeksiyonu da ciddiye alınması gereken ve ihmal edilmemesi tavsiye edilen durumlar arasında yer alır.

Kadin 15-12-23 18:22

Vücudunda ortaya çıkan şaşkına çevirdi: Tam 17 santim! Regl sancısı sandı aldırış etmedi, 8 organını kaybetti

İngiltere'de Faye Louise adındaki 39 yaşındaki kadın, aşırı regl sancısı ve şişkinlik şikayetleriyle doktora başvurdu. Ağrıyı dindirebilmek için mefenamik asit kullanan kadının vücudunda 17 santimlik bir kist keşfedildi. Kist iyi huylu olduğu için doktorlar aldırış etmedi fakat ilerleyen süreçte kist, bir faciaya yol açtı. Zavallı kadının, 'ağrıyı dindirmek için ağızdan morfin alıyordum' diyerek ifade ettiği sürecin tüm detayları haberimizde.

Haber 12-12-23 10:15

Kuduz nedir? Kuduz belirtileri nelerdir, kuduzun tedavisi var mı?

Vücudun çeşitli yerlerindeki sağlık sorunları için en önemlisi, belirtileri takip etmek ve erken müdahale ederek uzman bir doktora görünmektir. Basit bir kaşınma ya da normal görülen bir öksürük ciddi sorunlara, ölümcül hastalıklara işaret edebilir. Bu neden ile herhangi bir sağlık sorunu yaşandığında ya da belirtisi görüldüğünde hemen doktora gidilmelidir. Kuduz da anlık müdahale edilmesi ve takip edilmesi gereken ölümcül bir durumdur. Peki kuduz nedir, belirtileri nelerdir ve tedavisi var mı?

Haber 11-12-23 15:29

Gece öksürük krizi neden olur? Gece öksürük krizine ne iyi gelir?

Bilinçli veya bilinçsiz olarak gerçekleşebilen öksürük bir tür reflekstir. Boğazda ve solunum yollarında oluşan çeşitli sıvılar veya mukus, öksürükle dışarı atılır. Beynin yönlendirmesiyle oluşan bu refleks, çeşitli hastalıkların habercisi olarak da ortaya çıkabilir. Bu nedenle özellikle 3 haftayı geçen öksürük yaşanması durumunda vakit kaybetmeden doktora danışılması gerekir. Peki gece öksürük krizi neden olur, ne iyi gelir?

Haber 11-12-23 00:09

Kuru ve balgamlı öksürük neden olur, nasıl geçer? Kuru ve balgamlı öksürüğe ne iyi gelir?

Öksürük çeşitli nedenlere bağlı ortaya çıkabilir. Hangi nedenden ortaya çıktığı tespit edildikten sonra tedavi süreci başlar. Özellikle 3 haftayı geçen ve bitmeyen öksürük ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Bu nedenle vakit kaybetmeden doktora gidilmeli, doktor tarafından uygun görülen tedaviye uyulmalıdır. Peki kuru ve balgamlı öksürük neden olur, nasıl geçer, ne iyi gelir?

Haber 10-12-23 23:19

Geçmeyen öksürüğün nedenleri nelerdir? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir?

Öksürük, hava yolları ve boğazdan mikrobik etkenler, yabancı parçacık, mukus veya çeşitli sıvılar gibi maddeleri uzak tutmak için oluşan bir reflekstir. Beynin verdiği komutla yaşanır. Bu sayede öksürük geliştiği zaman akciğer içinden hava, hızlıca atılır. Farklı türdeki öksürükler farklı durumlardan kaynaklı olabilir. Özellikle uzun süren öksürük yaşanması gibi durumlarda vakit kaybı yaşamadan doktora gidilmelidir. Peki geçmeyen öksürüğün nedenleri nelerdir? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir?

Haber 10-12-23 22:36

Öksürük nasıl geçer, öksürüğe ne iyi gelir? Evde öksürük geçirme yöntemleri

İnsanların üst solunum yollarında veya boğazında bulunan mikropların, tahriş durumlarının, enfeksiyonların veya yabancı maddelerin bir sonucu olarak yaşanan öksürük, vücudun verdiği bir reaksiyondur. Öksürük, beynin göğüs ve karın kaslarına tahrişin önüne geçebilmek için yaptığı bir yönlendirme olarak da tanımlanır. Farklı hastalıkların da habercisi olabilen öksürüğün nedenlerini anlayabilmek için bir doktora danışılmalıdır. Peki öksürük nasıl geçer, öksürüğe ne iyi gelir?

Haber 09-12-23 17:14

Egzama belirtileri nelerdir? Egzama bulaşıcı mı?

Stres, kimyasal kozmetik ürünleri, alerjik durumlar gibi farklı sebeplere bağlı olarak görülebilen egzama hastalığının birden fazla türü vardır. Her egzama türü neden ortaya çıktığına da bağlı bir şekilde kendini farklı belirtiler ile gösterebilir. Bir belirti fark edildiğinde vakit kaybetmeden uzman bir doktora başvurulması önemlidir. Aynı zamanda doktorun verdiği tedavi sürecinin aksatılmaması da bu noktada gereklidir. Peki, egzama belirtileri nelerdir? Egzama bulaşıcı mı?

Haber 09-12-23 16:37

Egzama nedir? Egzama neden olur?

Vücuttaki bazı değişiklikler ciddi hastalıkların habercisi olabilir. Özellikle ciltte görülen lekeler, kızarıklıklar, kaşınma hissi ya da değişik belirtiler farklı organlara bağlı rahatsızlıkların belirtisi olabileceği gibi, deri ile ilgili bir hastalık da olabilir. Ciltte herhangi bir değişiklik ya da anormal bir durum görüldüğünde vakit kaybetmeden uzman bir doktora danışmak önemlidir. Peki egzama nedir, egzama neden olur?

Haber 08-12-23 18:10

Kalp kası iltihabı (Miyokardit) olduğunu nasıl anlarız? Kalp kası iltihabı tehlikeli mi?

Miyokardit olarak da bilinen kalp kası iltihabı, kalbin kan pompalama sistemini bozan ve her yaş grubunda görülebilen önemli bir hastalıktır. Miyokardit, farklı nedenlere bağlı gelişebilir. Belirtiler görüldüğünde vakit kaybetmeden uzman doktora danışılmalıdır. Hatta belirtiler görülmese bile özellikle ileri yaştaki kişiler için rutin kontroller önemlidir. Peki, kalp kası iltihabı olunduğunu nasıl anlarız?

Haber 08-12-23 17:10

Gaziantep'te doktora şiddet uyguladığı iddiasıyla bir ücretli öğretmenin görevine son verildi

Gaziantep'te doktora fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle bir ücretli öğretmen görevinden alındı.

Yurthaber 07-12-23 13:07

Aşırı terlemeye ne iyi gelir, nasıl geçer? Aşırı terleme neden olur, hangi doktora gidilir?

Terleme vücudun sıcaklığını düzenleyen doğal bir süreçtir ve fizyolojik bir tepki olarak bilinir. Bu vücudun aşırı ısınmasını önleyerek iç organların optimal sıcaklıkta çalışmasını sağlar. Terleme genellikle sıcak hava, egzersiz, stres veya duygusal tepkiler gibi çeşitli faktörlerle tetiklenebilir. Terlemenin yoğunluğu kişisel faktörlere, genetik yapıya ve çevresel etkenlere bağlı olarak değişebilir. Aşırı terleme durumunda, hiperhidrozis adı verilen bir durum söz konusu olabilir.

Haber 28-11-23 15:34

KYK BURSU ÖDEME TARİHLERİ 2023: GSB KYK bursu yattı mı, ne zaman yatacak ve ne kadar? 3 aylık toplu ödeme!

KYK bursu ödeme tarihleri üniversitede okuyan, yüksek lisans ve doktora yapan kişiler tarafından araştırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yapmıştı. Şimdi gözler KYK bursu ödeme tarihlerine çevrildi. Birçok kişi Aralık ayına ilişkin '3 aylık toplu burs ödemeleri' konusunda araştırma yapıyor. Peki, KYK bursu yattı mı, ne zaman yatacak ve ne kadar?

Finans 16-11-23 10:43

KYK BURS ÖDEME TARİHLERİ 2023: KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri

KYK bursu ödeme tarihleri merak konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yaptı. Bilindiği üzere ödemeler 2024 yılıında lisans ve ön lisans öğrencilerine 2 bin TL, yüksek lisans öğrencilerine 4 bin TL, doktora öğrencilerine ise 6 bin TL olarak yatırılacak. Peki KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? İşte, T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri...

Finans 15-11-23 07:42

Kadının vajinasından 3.5 yıl sonra mantar şişe tıpası çıkartıldı! Utandığı için senelerce doktora bile gidemedi

Sırbistan'da yaşanan bir olay tıp dünyasında ilgi çekmeyi başardı. İsmi açıklanmayan 19 yaşındaki bir hasta cinsel bir oyun oynadığı sırada vajinasına mantar bir şişe tıpası yerleştirmişti. Tıpayı çıkartmayı başaramayan 19 yaşındaki hasta tam 3.5 yıl sonra hastaneye başvurdu. Doktorlar yaşanan olay karşısında şaşkına döndü.

Trend 09-11-23 10:37

ALES TARİHİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile ALES ne zaman, başvurular hangi tarihte? Yılda üç kez düzenleniyor!

ALES'in ne zaman yapılacağı 2024 yılında tezli yüksek lisans ya da doktora yapmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2024 ÖSYM sınav takvimi geçtiğimiz gün açıklandı. Peki, ALES ne zaman, başvurular hangi tarihte? İşte, konuya dair detaylar ile 2024 ALES sınav tarihleri...

Egitim 07-11-23 15:02

ALES 2024 SINAV TARİHİ: ÖSYM sınav takvimi ile ALES ne zaman, hangi tarihte? ÖSYM açıkladı!

ALES'in 2024 yılında ne zaman yapılacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Tezli yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen kişiler, 2024 ÖSYM sınav takvimini araştırıyor. ALES tarihi 2024 ÖSYM takvimi belli oldu. İşte 2024 ALES tarihi...

Egitim 07-11-23 07:43

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET TURKİYE.GOV.TR: GSB ile KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları konusunda son dakika açıklaması yapılıp yapılmadığını merak eden kişiler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin TL'ye çıkardıklarını duyurmuştu. Peki, GSB ile KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte Turkiye.gov.tr e Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 06-11-23 10:08

Doktorları bile şaşırttı! Kalbini 12 santimetre kaydırdı, akciğerini kağıt gibi ezdi

İstanbul'da halsizlik ve nefes darlığı şikayeti ile doktora giden Burak Aktaş'ın (21) sol göğüs boşluğunda portakal büyüklüğünde bir kitle tespit edildi. Aktaş iki seans kemoterapi gördü ama tedaviye rağmen tümör 2 ay içinde 8-10 kat büyüyerek karpuz boyutuna ulaştı. Kalbini göğüs boşluğunda 12 santimetre sağa iten, sol akciğerini neredeyse tamamen ezen dev tümör, başarılı bir operasyonla çıkarıldı. Bu kadar hızlı büyüyen bir kitle karşısında doktorlar da şaşkına döndü. İşte detaylar...

Haber 05-11-23 12:52

Sosyal medyanın konuştuğu olay itiraf! Vajinal açıklığım olmadan doğdum. Interseks olduğumu bu şekilde keşfettim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho kentinde yaşayan 24 yaşındaki Sydney Bean isimli genç bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Bean 17 yaşına kadar adet görmediğini ve vajinal açıklığının bulunmadığını fark ettiğinde korkarak doktora gittiğini söyledi. Genç kadın benzer durumlar için farkındalık oluşturmak adına TikTok'tan hikayesini anlattığı bir paylaşım yaptı.

Trend 04-11-23 16:06

KYK BURS ÜCRETLERİ 2023: Lisans, yüksek lisans, doktora KYK burs ücreti ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

KYK burs ücreti ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine müjdeyi verdi. Peki KYK burs ücreti ne kadar oldu, kaç TL? İşte, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları...

Finans 01-11-23 08:06