Doktorlar Haberleri

Değişimiyle gündem olmuştu! Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan evlendikten sonra ekranlara ara vermişti. Son dönemde lüks yaşantısı ile dikkat çeken Özilhan'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyordu. Ünlü isimden açıklama geldi.

Magazin 02-03-2024 15:03

Yasemin Özilhan'ın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Altını giymeyi unutmuş'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yer alan Doktor'da hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 03-02-2024 14:53

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'ın son hali şaşırttı! Dudaklarındaki değişim sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-10-2023 14:46

Almanya’da doktorlardan hükümete protesto! 'Muayenehaneler zor durumda'

Almanya’da aile hekimleri, hükümetin sağlık politikasını muayenehanelerini kapatarak protesto etti.

Haber 03-10-2023 16:16

Doktorlar

Doktorlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doktorlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doktorlar'ın Ela'sıydı! Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan'ın sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Story başına...

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalarımıza kazınan Yasemin Özilhan, uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Özilhan'ın sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Ünlü ismin story ve post başına elde ettiği kazanç dudak uçuklattı.

Magazin 27-09-2023 08:56

Doktorlar'ın çapkın cerrahı Arslan yıllar sonra ortaya çıktı! Devrim Nas'ın son hali şaşırttı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Arslan İbrahimoğlu karakteriyle hafızalara kazınan Devrim Nas'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu gündem oldu.

Magazin 10-08-2023 07:20

Doktorlar'ın Ela'sı olarak hafızalara kazındı! Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı

Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Yasemin Özilhan uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Kızları Emine, Ela ve evcil hayvanlarıyla boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 03-08-2023 15:53

Türkiye'yi terk etmişti! Doktorlar’ın Jülide’si son haliyle şaşırttı! Güzelliği büyüledi

Unutulmaz yapımlar arasında yer alan Doktorlar dizisinin oyuncularının son halleri merak ediliyor. Dizide Arslan’ın aşkı Jülide’ye hayat veren Mehtap Altunok güzelliğiyle dikkat çekmişti. Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren Altunok’un son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-07-2023 13:32

Doktorlar'ın Zenan'ıydı! Melike Güner'in son halini görenler şoke oldu

Bir dönemin efsane dizisi Doktor'da hayat verdiği Zenan karakteri ile hafızalarımıza kazınan Melike Güner'in son halini görenler inanamıyor. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisiyle ekrana geri döndü. Güner, dizide Çiçek karakterine hayat veriyor.

Magazin 11-04-2023 11:24

Doktorlar dizisinin Zeynep'i Gamze Topuz son haliyle şaşırttı

2006-2011 yılları arasında yayınlanan Doktorlar dizisinin kadrosunda Kutsi, Yasemin Özilhan, Aysun Kayacı ve Melike Güner gibi isimler yer alıyordu. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen yankıları devam eden Doktorlar dizisinin yıldızı Gamze Topuz son haliyle şaşırttı.

Magazin 15-12-2022 14:18

Bebeğinin bezi bir anda kanlar içinde kaldı! Hastanedeki teşhis karşısında şok yaşadı

Bebeklerin sağlığı için ebeveynlerin oldukça sorumluluk sahibi olması gerekiyor. Bebeklerde ve çocuklarda görülen en ufak değişimler ciddi hastalıkların belirtisi olabiliyor. Sarah Regan, 9 aylık bebeğinin bezinin kanla dolu olduğunu görünce dehşete kapıldı. Hastanede yapılan teşhisin ardından bebeğin annesi ve teşhisi duyan herkes şok yaşadı.

Kadin 23-11-2022 10:28

Erzurum'da doktorlar acil vakaların karekodla anlatıldığı kitap yazdı

Kitabın, acil hekimlerinin yanı sıra öğretim üyeleri ile tıp fakültesi öğrencilerine acil serviste görülen vakalarda yol gösterici olması amaçlanıyor

Yurthaber 15-09-2022 11:06

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan derin göğüs dekolteli pozuyla yürek hoplattı!

Yasemin Özilhan, seneler önce yayınlanan ekranların uzun soluklu dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela rolüyle akıllarda kaldı. Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan Özilhan, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 09-09-2022 21:16

Sağlık Bakanı Koca'dan Beyaz Reform paylaşımı:

"Doktorlar, 2008 sonrası göreve başlayanları da kapsayacak şekilde, imtiyazlı bir emeklilik maaşına kavuştu. Emeklilik ek ödemesi, beklenen pirim etkisinden daha yüksek. Kazanım, tamamı emekliliğe sayılacak 'tek kalem maaş' talebinin üzerindedir"

Yurthaber 15-08-2022 22:29