Dolu Taneleri Haberleri

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 2024-04-23 07:37:15

Akaryakıt istasyonunda silah çatışma! Korku dolu anlar kamerada

Eyüpsultan'da otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, motosikletli 2 şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobille akaryakıt istasyonuna gelenlerin de karşılık vermesiyle iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-04-22 11:59:23

Aydın Battal yazdığı sitem dolu şiirle yerel seçimlere damga vurmuştu! Popüler dizinin kadrosuna katıldı

Kırşehir'deki yerel seçimlerde muhtarlık seçimini kaybeden ve sosyal medyadan akrabalarına yazdığı şiirle sitem eden Aydın Battal, Türkiye'de gündem olmuştu. Bir anda popüler olan Battal kendisine dizi ve filmlerden teklif geldiğini açıklamıştı. Battal gelen tekliflerden birini kabul etti ve setten ilk karesini paylaştı.

Haber 2024-04-20 20:13:15

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 2024-04-20 18:37:51

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya fenomen Silahlı çatışma eyüp akaryakıt istasyonu Yerel seçim İstanbul vapur Denizli sağanak yağış dolu Muğla hava durumu meteoroloji döviz hırsızlık ele karakteri Yılmaz Erdoğan Hazar Ergüçlü küp Altın Antakya sikke Malatya ihanet aldatmak yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 TV8 gemi Aydın kuşadası 23 nisan 23 nisan çocuk bayramı 23 nisan kutlu olsun Edirne köpek sevgilisi Cansu Taşkın the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon çocuğun söyledi Tuğçe Tayfur Oyuncu yaşında Zafer Algöz Armağan Çağlayan Manken rüya Acun Ilıcalı mağara deprem bisküvili doğrama haşlanmış yeşil mercimek istan cevizi pasta tarifleri tarif Ramazan Ramazan menüsü Brezilya Belediye başkanı İYİ Parti Mehmet Tolga Akalın Yavuz Ağıralioğlu Ümit Özdağ Bursa tem Ümraniye yolcu otobüsü yangın bomba Bakırköy Kuzey Marmara Otoyolu Tır Beyoğlu Muhtar şiir Kırşehir Mersin bütün sebzeler çırpma kadayıf kaymaklı ekmek tas kebabı Kadir İnanır Jülide Kural anne tuğçe kara sihirli annem Damla Ersubaşı uçak tiktok ayak eo Göz jarse kumaş viskon elbise yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri ucuz yazlık elbiseler ayaklar menenjit Ekrem İmamoğlu Seçim 2024 Astroloji burçlar hangi burç ilik Yengeç burcu Terazi burcu Oğlak burcu

Kuvvetli fırtına birçok ili esir almış durumda: Ankara, Balıkesir, Antalya, Muğla ve diğer birçok il savaş alanına döndü!

Kuvvetli fırtına birçok ilimizi esir aldı. Fırtınanın beraberinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken yurdun farklı bölgelerinden görüntüler gelmeye devam ediyor. Ankara'da kuvvetli fırtına yüzünden bir minare koparken, bir iş yerinin camı da tuzla buz oldu. Ayrıca Balıkesir, Antalya, Konya, Muğla ve Denizli'nin Kale ilçesinde de etkili olan şiddetli sağanak yağış, dolu ve rüzgar ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. İşte o illerimizden gelen görüntüler!

Haber 20-04-24 12:22

Muğla'da şaşırtan görüntü! Yollar beyaza büründü

Muğla’da gece saatlerinde etkili olan yoğun dolu yağışı sebebiyle yollar beyaza büründü, sürücüler ise zor anlar yaşadı.

Haber 20-04-24 10:52

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Döviz dolu çanta bir ilçeyi harekete geçirdi! Ödül verecekti ama o hareket her şeyi tersine çevirdi

Kuşadası'nda bir kişi, havaalanı servisini beklerken oturduğu bankta içi döviz dolu el çantasını unuttu. Çalınan çantayı, 5 günlük çalışmayla bulup sahibine teslim eden polis, şüpheliler hakkında ’açıktan hırsızlık’ suçundan işlem yaptı. Çantanın sahibi, zanlılar için "Bulduklarında dürüst davransalardı ödül verirdim" dedi. Benzer bir olay da Esenyurt'ta yaşandı. Ancak bu kez düşürülen paraları bulan şahıs, polise teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı ve paraların sahibini mutlu etti.

Haber 19-04-24 11:19

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 10:08

Tarlasında içi altın dolu küp buldu! İlk işi bakın ne oldu: Bütün akşam telefonlarımız susmadı

Geçmiş dönemde çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış olan Hatay'da topraktan tarih fışkırmaya devam ediyor. Zeytin bahçesini süren İsmet Kaya'nın pulluğuna içi altın sikke dolu bir küp takıldı. Kaya hemen yetkilileri arayarak altınları teslim etti. Akşam boyu telefonunun susmadığını belirten Kaya, "Niye teslim ettin, niye kuyumcuya satmadın, daha iyi para ederdi diyenler oldu. Biz tarihimizin ortaya çıkması için bunları devletimize teslim ettik." dedi.

Haber 18-04-24 16:29

Malatya il müftüsü sarık ve cübbe giyme töreni ile görevine başladı

Malatya İl Müftülüğü’ne atanan Ramazan Dolu, sarık ve cübbe giyme töreni ile görevine resmen başladı.

Yurthaber 18-04-24 15:51

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

TV yayın akışı 18 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Nisan Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 18-04-24 07:31

Hazar Ergüçlü'ye Dilber yaradı! Reklam yüzü olduğu marka zam yaptı

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü bu karakter sayesinde son dönemde oldukça popüler. Dansı sayesinde adından söz ettiren Ergüçlü'ye Dilber rolü yaradı. Anlaşmalı olduğu marka oyuncuya büyük bir zam yaptı.

Magazin 17-04-24 14:55

Aydın'da korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-04-24 09:38

Yer: Kuşadası! Korku dolu anlar: Dev kruvaziyer gemisi böyle çarptı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Haber 16-04-24 23:32

23 Nisan’ı bayraklarla taçlandırın! Süslemelerde kullanabileceğiniz Türk bayrağı temalı ürünler

Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'de coşkuyla kutlanan önemli bir gün. Bu özel günü kutlamak için hazırlıklara başlamanın ise tam zamanı! Evini ya da sınıfını renklendirmek isteyenler için farklı tasarım ve çeşitteki 23 Nisan süslemeleriyle dolu bir liste hazırladık. Daha fazlası için gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Haber 16-04-24 17:29

Köpeklerin saldırısına maruz kalan 74 yaşındaki kadın tanınmaz hale geldi! O anlar kamerada

Edirne’de dehşet dolu dakikalar! Başıboş köpeklerin kovaladığı esnada kaçarken yere düşen ve kanlar içinde kalan yaşlı kadının o anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 16-04-24 14:40

Dudak dudağa görüntüleri olay olmuştu... Gizli video sonrası Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edildi! Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi

Son dönemde İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan günlerdir özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edilirken Cansu Taşkın'a dava açacağı iddia edildi. Taşkın'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 16-04-24 13:58

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 14-04-24 15:31

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun! Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-24 13:04

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur kavga etti! Sitem dolu sözler gündem oldu

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerildi. Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin 12-04-24 15:08

İnci Taneleri'nde ramazan arası bitti! Dilber dansıyla sosyal medyayı salladı

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri dönüyor. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta aranın ardından yeni dansla ekrana gelecek. Fragmanda Dilber'in yeni dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-04-24 08:00

24 gün arayla anne ve babasını kaybetmişti! Zafer Algöz'den duygu dolu bayram paylaşımı

Oyuncu Zafer Algöz büyük bir acı yaşadı. Oyuncu, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. Zafer Ölgöz anne ve babasının kaybından sonra bayram paylaşımıyla duygulandırdı.

Magazin 11-04-24 08:53

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri gündemde! Armağan Çağlayan rahatsız oldu

Armağan Çağlayan, İnci Taneleri dizisiyle son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ile ortaya çıkan aşk haberlerine yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 10-04-24 10:50

Survivor Nagihan ve Seda arasında olay kavga! Gömerim seni, yolarım

Survivor All Star'da gerilim dolu günler sürüyor. Survivor All Star 2024 81. bölüm tanıtımında Nagihan ile Seda arasında inanılmaz bir kavga yaşandı. Nagihan'ın "Gömerim seni" sözleri şoke etti.

Magazin 10-04-24 07:44

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı

Hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ile son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan'ın adı kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile anılmıştı. Taşkın geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış ve 'Haberler doğru' demişti. Daha sonra ise aşk olmadığı iddiaları da gündeme gelmişti. Magazin gündemini uzun süre meşgul eden Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 09-04-24 15:04

Mağarada depreme yakalandılar! İzlerken bile anksiyetiniz tutacak... Ben niye nefessiz kaldım?

Bir mağarada keşif gezisi yapan grup, depreme yakalandı. Su dolu mağarada yaşanan gerilim dolu dakikalar anbean kameraya yansıdı. Söz konusu görüntüleri izleyenlerin sosyal medyadaki yorumları ise dikkat çekti: "Ben niye nefessiz kaldım?"

Haber 09-04-24 14:57

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-24 08:24

Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını kabul etmişti! Gerçek başka çıktı dendi ama...

Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Cansu Taşkın'dan çok konuşulacak aşk itirafı geldi ancak gerçek bambaşka çıktı dendi...

Magazin 09-04-24 08:03

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 08-04-24 16:40

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını sonunda itiraf etti! Cansu Taşkın: Biz kötü bir şey yapmadık

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan aşk hayatıyla gündemdeydi. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edilen Erdoğan sessizliğini koruyordu. İtiraf bir dönem adından sık sık söz ettiren Cansu Taşkın'dan geldi. Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan model aşk itirafında bulundu.

Magazin 08-04-24 14:28

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

İstanbul’da TEM Otoyolu'nda korku dolu anlar! Yolcu otobüsü alev alev yandı

Ümraniye TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan yolcu otobüsünde yangın çıktı. İçerisinde yolcu olmadığı öğrenilen otobüse, itfaiye ekipleri müdahale etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 07-04-24 07:50

İstanbul'da korku dolu dakikalar! Kadınlar bomba var dedi: Pazara gelenler kaçmaya başladı

İstanbul Bakırköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hırsızlık yapan 3 kadın yakalandıktan sonra bomba var diye bağırarak panik yarattı. Sosyete pazarında yaşanan olayda vatandaşlar etrafa kaçışmaya başladı.

Haber 06-04-24 14:56

TIR alevler içinde kilometrelerce ilerledi! Kuzey Marmara Otoyolu korku dolu anlar

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki TIR'ın dorsesi alev aldı. Sürücü, yangının başka araçlara sıçramaması için güvenli alan bulma çabası sebebiyle yaklaşık 3 kilometre alevler içinde ilerledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 05-04-24 16:49

Son dakika! Beyoğlu'nda korkutan yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika:İstanbul'un göbeğinde korku dolu dakikalar yaşandı! Beyoğlu Talatdere Büyük Kırlangıç Sokak’ta bitişik iki binada yangın çıktı. İki binadan alevler yükselirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yoğun mücadele sonuç verdi ve yangın kontrol altına alındı.

Haber 05-04-24 14:44

Muhtar olamadı, fenomen oldu! Şiir yazıp isyan etti, sosyal medya yıkıldı: 'Sanki rakiplerim uzay bilimci...'

Kırşehir’de yaşayan Aydın Battal, köyü Aşağıhomurlu’ya muhtar adayı oldu. 300 seçmenin ve 3 adayın olduğu köyde 29 oy alarak seçimi kaybeden Battal, kendi öz akrabalarından bile oy alamamasına isyan etti. Köye mahcup olduğunu belirten Battal, çektiği videoyla akraba ve arkadaşlarına sitem dolu açıklamalarda bulunarak yazdığı şiirini okudu. Battal’ın sitem dolu şiirini okuduğu videosu, sosyal medyayı salladı. Muhtar olamayan Battal, fenomen olma yolunda ilerliyor. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-24 12:59

Mersin'de sır ölümler: Bir aile yok oldu! Anne ve çocuk evde, baba araçta yanarak can verdi

Mersin’in Erdemli ilçesinde sır dolu 3 ölüm meydana geldi. Anne Nurgül Kaya (35) ile oğlu Emrullah Kaya (10), evde yanarak ölmüş halde bulundu. Baba Neşet Kaya (42) ise evden 4 kilometre uzaklıkta bir araçta yanmış halde bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Neşet Kaya'nın eşi ve tek çocuğu olan oğlunu yaktıktan sonra da kendini yakmış olabileceği değerlendiriliyor. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 10:55

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

Jülide Kural Kadir İnanır'ın taburcu olmadığını söyledi! Övgü dolu sözler: 'O yatağın içinde...'

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu söylenmişti ancak Jülide Kural'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 04-04-24 13:34

TV yayın akışı 4 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 4 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 04-04-24 07:14

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 13:55

Havada heyecan dolu anlar! Sinir krizi geçiren yolcu bir anda ayağa kalkarak bağırmaya başladı... Sosyal medyada gündem yarattı

Amerika merkezli bir havayolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Sinir krizi geçiren yolcu bir anda oturduğu yerden kalkarak bağırmaya başladı. O anlar diğer yolcular tarafından saniye saniye kaydedilerek paylaşılırken sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 03-04-24 09:36

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 02-04-24 12:14

İnci Taneleri son bölüm neden yok? Dizi hakkında şaşırtan karar! Dizinin çekimleri yetişmeyince...

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 02-04-24 07:21
ele

İmamoğlu seçim biter bitmez Erdoğan sorusuna yanıtıyla dikkat çekti: Ben onlara formülü vereyim, belki şansları olur

İkinci kez girdiği İBB seçiminden bir kez daha zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'deki konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularına verdiği yanıtlarla da gündeme geldi. "Ben onlara formülü vereyim" diyerek rakiplerine göndermede bulunan İmamoğlu "Bu seçim mesajlarla dolu" diye konuştu.

Haber 01-04-24 12:00