Dominik Cumhuriyeti Haberleri Ve Son Dakika Dominik Cumhuriyeti Haberleri

Dominik Cumhuriyeti Haberleri Ve Son Dakika Dominik Cumhuriyeti Haberleri

Dominik Cumhuriyeti Karayiplerde yer alan bir ada ülkesidir. Porto Riko'nun batısında, Küba ve Jamaika'nın doğusunda yer alır. Venezuela ile deniz sınırı vardır. Adanın batı kısmında Haiti bulunur. Sık sık Dominika ile karıştırılan Dominik Cumhuriyeti’nin başkenti ve en büyük kenti Santo Domingo’dur. Ülkenin 2018 tahmini nüfusu 10 milyondan fazladır. Resmi dili İspanyolca, para birimi Dominik pesosu, zaman dilimi UTC-4 (Atlantik), trafik akışı sağ, telefon kodu +1-809, +1-829, +1-849 ve internet alan adı .do’dur.

Dominik Cumhuriyeti Haberleri

Daha az çalışıp aynı maaşı alacaklar! Dünyada yeni trend... Bir ülke daha 4 gün çalışma sistemine geçiyor

Dünyada haftada 4 gün çalışma sistemi yaygınlaşmaya başladı. İngiltere geçtiğimiz yıl bu denemeyi başlatmış ve olumlu sonuçlarını görmüştü. Kimi ABD şirketleri de bu uygulamaya geçerken Şili'de de haftalık çalışma süresini 40 saate düşüren yasa tasarısına onay gelmişti. Son olarak bir ülke daha dünyada git gide yayılan bu trende katıldı: Dominik Cumhuriyeti! O ülke; çalışma saatlerinin 36 saate düşürüleceğini ve çalışanların aynı maaşı almaya devam edeceğini açıkladı.

Finans 17-01-2024 12:01

Dominik Cumhuriyeti'nde öldürülen Türk kameraman Alper Baycın'ın adı okulunda yaşatılacak

İş insanı Acun Ilıcalı, 5 yıl önce Dominik Cumhuriyeti'nde bıçaklanarak öldürülen kameraman Alper Baycın'ın (24) adının yaşatılması için Antalya'da mezun olduğu okulda oluşturulan etkinlik merkezinin açılışını yaptı.

Yurthaber 26-09-2023 15:16

Survivor bireysel dokunulmazlığı, ödül oyununu kim kazandı? 22 Mayıs 2023 Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte eleme adayları...

Survivor'da hem dokunulmazlık hem de ödül oyununun kazananı merak konusu oldu. Heyecanın giderek arttığı yarışmada yarışmacılar arasındaki rekabet kızışmaya başladı. 22 Mayıs Survivor'da gerçekleşen oyunların kazananları ve eleme adayı seyircilerin araştırma konusu oldu. Peki, Survivor bireysel dokunulmazlığı, ödül oyununu kim kazandı? 22 Mayıs Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Haber 23-05-2023 08:05

Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte eleme konseyinde yaşananlar!

Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. 12 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da 5 araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununun ardından toplanacak olan eleme konseyinde Survivor hayallerine veda eden yarışmacı belli olacak. Rekabetin arttığı Dominik Cumhuriyeti'nde büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu?

Magazin 14-05-2023 07:46

Dominik Cumhuriyeti

Dominik Cumhuriyeti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dominik Cumhuriyeti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

10 yıl önce gömülen kadını mezarından çıkarttılar! Gördükleri manzaraya inanamadılar... Beyaz bir gecelik giydirip gezdirdiler

Sosyal medyada kısa sürede popüler olan bir videoda 10 yıl önce Dominik Cumhuriyeti’nde vefat eden Margarita Rosario isimli bir kadının mezarından çıkartıldığı anlar paylaşıldı. Aile üyeleri tarafından şehirde bulunan başka bir mezarlığa defnedilmek için naaşı mezarından çıkartılan kadının görüntüsü görenleri şoke etti. Cesedin bozulduğunu fark eden aile üyeleri ona beyaz bir gecelik giydirerek sokak sokak dolaştırdı. O anlar sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 10-12-2022 07:06

Dominik Cumhuriyeti'nde bir bakan makamında öldürüldü

Dominik Cumhuriyeti'nde çevre ve doğal kaynaklar bakanı yakın bir dostu tarafından makamında vurularak öldürüldü. Saldırının ardında yatan nedenin ne olduğu henüz bilinmiyor.

Haber 07-06-2022 09:36

O ülke şokta... Bakanı ofisinde öldürdüler! Vuran kişi bakın kim çıktı?

Dominik Cumhuriyeti Çevre Bakanı Orlando Jorge Mera, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bakanı vuran kişinin ise yakın arkadaşı olduğu bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 06-06-2022 22:15

Aktör Ray Liotta Hayatını Kaybetti

Goodfellas ve Field of Dreams filmlerinin yıldız oyuncusu Ray Liotta, 67 yaşında hayatını kaybetti

Haber 27-05-2022 11:43

Survivor birleşme partisine giden Aleyna Kalaycıoğlu'nun bikinili pozu olay oldu! Hiç giyinmeseydin

Dünyanın en zor yarışması Survivor'ın geçtiğimiz sezonunda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2022 AllStar'ın birleşme partisine gitti. Kalaycıoğlu, sosyal medya hesabında Dominik Cumhuriyetinde çekildiği bikinili fotoğrafını paylaştı. Kalaycıoğlu'nun bikinili pozu olay oldu.

Magazin 26-03-2022 19:58

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 1 Ocak Survivor'da ödül ne oldu?

Survivor 2022 All Star'ın 1 Ocak Salı ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Dominik'te haftalardır açlıkla da mücadele eden yarışmacılar, yemek ödüllü oyunu kazanabilmek için kıyasıya yarıştı. Zorlu parkurda geçen mücadeleyi kazanan takım ise güzel bir ödülün sahibi oldu. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 02-02-2022 01:57

MasterChef şampiyonluk gecesinde Acun Ilıcalı'dan Survivor All Star açıklaması: Açılışta çok büyük sürpriz var

MasterChef 2021'in şampiyonun belli olduğu final gecesine, Acun Ilıcalı Dominik'ten canlı olarak bağlandı. Acun Ilıcalı 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanmaya başlayacak olan Survivor All Star'ın ilk gününde büyük bir sürpriz olacağını duyuran Ilıcalı, "Açılışta öyle bir sürpriz yapacağız ki o yüzden tanıtıma koyamadık. Sürpriz bozulmasın diye yayınlayamadık" dedi.

Magazin 15-01-2022 01:57

Survivor All Star 2022'den ilk fragman yayınlandı! Survivor Barış Murat Yağcı sakatlanıyor

Survivor 2022 All Star heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Survivor'ın sevilen isimlerinin yeniden yarışacağı All Star'da sezon korkutan bir sakatlıkla başlıyor. Merakla beklenen Survivor All Star'ın 1. bölüm fragmanında, ödül oyunu sırasında ünlüler takımında yarışan Barış Murat Yağçı sakatlanıyor. Acı içinde kalan Barış Murat Yağcı'nın yardımına takım arkadaşları koşuyor.

Magazin 14-01-2022 01:34

Survivor macerası başlıyor! Dominik'e giden Survivor All Star yarışmacılarından veda mesajları

Survivor All Star heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Survivor'da geçtiğimiz yıllarda yarışan sevilen isimlerin yeniden mücadele edeceği yarışmanın çekimleri de önümüzdeki günlerde başlayacak. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarında mücadele edecek olan 26 yarışmacı, Dominik'in yolunu tuttu. Sevilen yarışmacılar Instagram hesaplarından veda paylaşımları yaptı.

Magazin 10-01-2022 20:28

Dominik Cumhuriyeti’nden Haiti ile sınırlarını kapatma kararı

Dominik Devlet Başkanı Luis Abinader, Haiti Devlet Başkanı Jovenel Moise’nin düzenlenen suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Haiti ile sınırlarını kapatma kararı aldığını duyurdu.

Haber 07-07-2021 17:39

Survivor büyük final nerede ve ne zaman olacak? Survivor 2021 final tarihi belli oldu

Survivor 2021'in büyük final tarihi belli oldu. Dominik Cumhuriyeti'nde 6 aydır süren büyük maceranın finali için geri sayım başladı. Survivor'da İsmail Balaban yarı finale kalmayı garantilemişti. Ayşe, Aleyna, Berkay ve Poyraz arasından bir kişi elenecek, üç yarışmacı ise yarı finale çıkacak. Survivor 2021'in büyük final tarihi de belli oldu.

Magazin 21-06-2021 02:30

Survivor ödül ve bil bakalım oyunlarını kim kazandı? 17 Haziran Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Finale kısa süren kalan Survivor 2021'de son 6'ya kalan yarışmacılar ödül oyunu ve bil bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Survivor'ın 17 Haziran Perşembe ekrana gelen son bölümünde, eleme konseyi öncesinde yarışmacılar ödül oyununa çıktı. Yarışmacılar daha sonra ise bil bakalım oyununda eğlenceli anlar yaşadı. Peki Survivor ödül ve bil bakalım oyunlarını kimler kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 18-06-2021 01:36

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 15 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Haziran sonunda büyük finali yapılacak olan Survivor 2021'in 15 Haziran Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar eleme adayı olmamak için dokunulmazlık sembolünü almak için ter döktü. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı ise ada konseyinde haftanın 2. eleme adayını "Sevgi sıralamasına göre" sözleriyle açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?

Magazin 16-06-2021 00:34

Survivor'da kim elendi? Survivor’da iletişim oyununu kim kazandı? İşte 8 Haziran Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 8 Haziran Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta bireysel dokunulmazlık oyunlarını oynandı. Survivor'da yarışmacılar iletişim oyununda da karşı karşıya geldi. Bu oyunları kazanan yarışmacılar elemeye kalan isimleri seçti. Survivor'dan elenen yarışmacı ise sms oylaması sonuçlarına göre belli oldu. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor 2021'den kim elendi?

Magazin 09-06-2021 00:25

Survivor'da adalar birleşti! Survivor ödül ve market oyunlarını kim kazandı? 3 Haziran Survivor'da ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 3 Haziran Perşembe ekrana gelen son bölümünde çifte ödül oyunu heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takımların kampları da birleşti. Yarışmacılar aynı kampta yaşamaya başladı. Kırmızı ve mavi takım, market oyunu ve ödül için karşı karşıya geldi. Peki Survivor’da market oyunu ve ödül oyununu kim kazandı? Survivor’da ödül ne oldu?

Magazin 04-06-2021 00:34

Survivor ödül ve sembol oyunlarını kimler kazandı? 31 Mayıs Survivor'da ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 31 Mayıs Pazartesi ekrana gelen son bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Zor bir parkurda ödülü kazanmak için savaşan iki takım arasında nefes kesen mücadele yaşandı. Survivor'da yarışmacılar sembol oyununda da karşılaştı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 01-06-2021 01:17

Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor 2021’de düello oyununu kim kazandı?

Survivor 2021'in 27 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen 104. bölümünde ödül oyunu ve düello oyunu heyecanı yaşandı. Survivor son bölüm farklı bir ödül oyunu ve baştan sona heyecanlı geçen düellolara sahne oldu. Peki Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor’da düellolarda kim galip geldi? Ödüller ne oldu?

Magazin 28-05-2021 00:21

Survivor'da market oyununu kim kazandı? 26 Mayıs Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 26 Mayıs Çarşamba ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da kırmızı ve mavi takım yarışmacıları market ödülü için oldukça zorlu bir parkurda mücadele etti. Gözleri bağlı bir şekilde arkadaşlarının yönlendirmeleriyle parkuru tamamlamak zorunda olan yarışmacılar, oldukça zorlu anlar yaşadı. Peki, Survivor'da market oyununu hangi takım kazandı? İşte 26 Mayıs Survivor 2021'de ödülü kazanan takım.

Magazin 27-05-2021 00:45

Survivor'da kim elendi? Survivor 2021 sms oylaması birincileri kimler oldu? İşte 25 Mayıs Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 25 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını mavi ve kırmızı takım birer defa kazandı. Böylece iki takımdan da birer yarışmacı elemeye kaldı. Survivor son bölümde ise sms oylaması birincisi olan yarışmacılar, diğer eleme adaylarını belirledi. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor 2021'den kim elendi?

Magazin 25-05-2021 23:55

Survivor’da ödül ve performans oyununu kim kazandı? 24 Mayıs Survivor 2021’de ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 24 Mayıs Pazartesi ekrana gelen son bölümünde büyük ödül ve performans oyunları heyecanı yaşandı. Survivor'da mavi ve kırmızı takımlar büyük ödülü kazabilmek için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde açıklanan büyük ödül, yarışmacıları sevinçten havaya uçurdu. Ödül oyunu sonrasında yarışmacılar, bireysel performans oyununda da sembol için mücadele etti. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Büyük ödül ne oldu?Survivor'da sembolü kimler aldı?

Magazin 25-05-2021 02:45

Survivor market oyunu ve hafıza oyununu kim kazandı? 20 Mayıs Survivor'da ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 20 Mayıs Perşembe ekrana gelen son bölümünde market ve hafıza oyunları oynandı. Survivor'da mavi ve kırmızı takımlar ilk olarak market oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacılar yeni bir parkurda mücadele etti. Yarışmacılar, nefes kesecek karşılaşmalarda engelleri geçmek için çukur kazdı, sırıklarla üstünden atladı. Peki Survivor'da market oyununu hangi takım kazandı? Survivor market oyunu ödül ne oldu?

Magazin 21-05-2021 00:55

Survivor ödül oyunu kim kazandı? 19 Mayıs Survivor'da ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 19 Mayıs Çarşamba ekrana gelen yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da bayram nedeniyle elemenin olmadığı haftada, mavi ve kırmızı takımlar ödül oyununda karşı karşıya geldi. Yeni ve zorlu bir parkurda mücadele eden iki takım yarışmacıları, son ana kadar ödülü kazanmak için mücadele etti. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte 19 Mayıs Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Magazin 20-05-2021 00:14

Survivor ödül oyunu kim kazandı? Çifte ödül oyunu heyecanı yaşandı! 18 Mayıs Survivor'da ödüller ne oldu?

Survivor 2021'in 18 Mayıs Salı ekrana gelen 96. bölümünde çifte ödül oyunu heyecanı yaşandı. Bayram nedeniyle elemenin olmadığı haftada mavi ve kırmızı takımlar, iki ayrı ödül oyununda karşı karşıya geldi. İki farklı parkurda oynanan ödül oyunlarında zaman zaman yarışmacılar arasında tartışmalar da yaşandı. Peki Survivor ödül oyunlarını kim kazandı? 18 Mayıs Survivor 2021'de ödüller neler oldu?

Magazin 19-05-2021 01:02

Survivor'da ikinci aile ödülü oyununu kim kazandı? Final Dominik'ten canlı yayınlandı! Survivor 2021'de hangi takım aileleriyle buluşacak?

Survivor 2021'in 17 Mayıs Pazartesi ekrana gelen son bölümünde 'aile ödülü' heyecanı yaşandı. Survivor'da iki etaptan oluşan oyunun ilk ayağını mavi takım kazanmıştı. Kazanan takımın yarışmacılarının Dominik'te aileleriyle buluşarak yemek yiyeceği oyunun final kısmı ise Dominik'ten canlı olarak yayınlandı. Survivor'daki büyük ödülü yarışmacıların aileleri de parkurdan izledi. Peki Survivor aile ödülü oyununu kim kazandı? Survivor'da hangi takım aileleriyle buluşacak?

Magazin 18-05-2021 01:28

Survivor aile ödülü oyununu kim kazandı? Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu! Survivor'da kazanan canlı yayında belli oldu

Survivor 2021'in 16 Mayıs Pazar ekrana gelen son bölümünde 'aile ödülü' heyecanı yaşandı. Bu hafta elenmenin olmadığı yarışmada takımlar büyük ödül için yarıştı. Ödül açıkladığında ise yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Kazanan takımın yarışmacılarının Dominik'te aileleriyle buluşacağı oyunun ilk bölümünün sonucu bayrak yarışı belirledi. Nefes kesen mücadelenin final kısmı ise Dominik'ten canlı olarak yayınlandı. Peki Survivor aile ödülünü kim kazandı?

Magazin 17-05-2021 01:37

Survivor market oyunu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? 13 Mayıs Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 13 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor Türkiye’de mavi ve kırmızı takımlar, market oyunu ve Anlat Bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Oyunlar öncesinde yeni haftanın takım kaptanları da belirlendi. Takımlar haftalık erzak paketi için zorlu parkurda mücadele etti. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 13-05-2021 23:47

Survivor'da kim elendi? Survivor 2021 sms oylaması birincileri kimler oldu? İşte 11 Mayıs Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 11 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını mavi ve kırmızı takım birer defa kazandı. Böylece iki takımdan da birer yarışmacı elemeye kaldı. Survivor son bölümde ise sms oylaması birincisi olan yarışmacı yeni bir eleme adayı belirledi. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor 2021'den kim elendi?

Magazin 11-05-2021 23:55

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 10 Mayıs Survivor 2021'de büyük ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 10 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen 89. son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da yeni kurulan mavi ve kırmızı takımlar zorlu parkurda ödül için mücadele etti. Kazanan takımın uçakla adadan alınarak eğlenceli bir gün yaşayacağı ödül oyununda müthiş bir mücadele yaşandı. Peki Survivor'da ödül oyunu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 10-05-2021 23:59

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Yeni takımlar ilk defa yarıştı! 6 Mayıs Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 6 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da takımlar karışmasının ardından yapılan ilk oyunda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları karşı karşıya geldi. Survivor'da yeni takımlar büyük ödülü kazanabilmek için zorlu parkurda mücadele etti. Ödül oyununda özellikle eskiden aynı takımda olup şimdi rakip olan yarışmacıların mücadelesi merak ediliyordu. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 06-05-2021 23:20

Survivor 2021'de yeni takımlar nasıl oldu? İşte Survivor kırmızı ve mavi takım yarışmacıları

Survivor 2021'de yeni bir dönem başlıyor. Survivor'da ünlüler takımında tek kadın yarışmacı kalmasının ardından Acun Ilıcalı takımların karışacağını açıklamıştı. Survivor'ın 5 Mayıs Çarşamba ekrana gelen özel bölümündeki ada konseyinde, yeni takımlar açıklandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları yerine mavi ve kırmızı takımlar geldi. İşte Survivor 2021'de yeni takımlar.

Magazin 05-05-2021 20:58

Survivor'da kim elendi? Survivor 2021 sms oylaması birincileri kimler oldu? İşte 4 Mayıs Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 5 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını gönüllüler kazanmış ve ünlüler takımından iki yarışmacı elemeye kalmıştı. Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise sms birincisi olan yarışmacı, son eleme adayını belirledi. Survivor 2021'den elenen yarışmacının açıklanmasından sonra ise Acun Ilıcalı yeni dönemin başladığını duyurdu. Survivor'da takımlar karışacak ve iki yeni takım ortaya çıkacak.

Magazin 05-05-2021 00:09

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 29 Nisan Survivor 2021'de büyük ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 29 Nisan Perşembe ekrana gelen son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Finale doğru ödüllerin arttığı Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da büyük ödül ne oldu?

Magazin 30-04-2021 00:19

Survivor'da kim elendi? Survivor 2021 sms oylaması birincileri kimler oldu? İşte 27 Nisan Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 27 Nisan Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunları sonrasında hem gönüllüler hem de ünlülerden eleme adayları çıkmıştı. Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise sms birincisi olan yarışmacılar, diğer eleme adaylarını belirledi. Peki Survivor sms birincisi kim oldu? Survivor 2021'den kim elendi? İşte 27 Nisan Salı Survivor'dan elenen yarışmacı.

Magazin 27-04-2021 23:43

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 26 Nisan Survivor 2021'de büyük ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 26 Nisan Pazartesi ekrana gelen 78. son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları büyük ödül için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Kazanan takımın adalarından alınarak keyifli bir gün geçireceği ödül oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 27-04-2021 01:48

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? 20 Nisan Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 20 Nisan Salı akşamı ekrana gelen 74. son bölümünde iletişim oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da aylardır sevdiklerinden uzak kalan ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları, iletişim ödülünü kazanabilmek için zorlu parkurda mücadele etti. Yarışmacılar, duygusal oyunu alıp sevdikleriyle iletişim kurma şansını elde etmeye çalıştı. Günün sonunda oyunu kazanan takım güzel bir iletişim ödülü kazandı. Peki, Survivor’da iletişim oyununu kim kazandı? Survivor’da iletişim ödülü ne oldu?

Magazin 20-04-2021 23:10

Survivor iletişim ödülü oyununu kim kazandı? 6 Nisan Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Survivor'ın 6 Nisan Salı ekrana gelen son bölümünde iletişim ödülü heyecanı yaşandı. Survivor Türkiye 2021'de iletişim oyunu nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Survivor'da sevdikleri ve ailelerinden aylardır haber alamayan yarışmacılar, iletişim ödüllü oyunu kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Peki Survivor'da iletişim ödülünü kim kazandı?

Magazin 07-04-2021 02:35

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 1 Nisan Survivor'da ödül ne oldu? Sembolü kazanan yarışmacılar belli oldu!

Survivor 2021'in 1 Nisan Perşembe ekrana gelen son bölümünde ödül ve sembol oyunları heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu parkurda geçen oyunda takımlar yemek ödülünü kazanmak için tüm güçlerini sarf etti. Yarışmacıları sembol oyununda da karşı karşıya geldi. Performans oyununda yarışmacılar su üzerinde dengede durmaya çalıştı. Sembolü kazananlar da belli oldu. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ödül ne oldu?

Magazin 02-04-2021 02:06

Survivor'da kim elendi? Survivor 2021 sms oylaması birincileri kimler oldu? İşte 1 Nisan Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 1 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını iki takım birer defa kazandı. Böylece hem ünlüler hem de gönüllülerden eleme adayları çıkmıştı. Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise ünlüler ve gönüllülerde sms birincisi olan isimler, 4. ve 5. eleme adayını belirledi. Peki Survivor sms birincileri kimler oldu? Survivor 2021'den kim elendi? İşte 1 Nisan Salı Survivor'dan elenen yarışmacı.

Magazin 01-04-2021 23:49

Survivor’da eleme adayı kim oldu? 30 Mart Survivor 2021’de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2021'in 30 Mart Salı akşamı ekrana gelen 59. yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları, birleşme partisi sonrasında haftanın 2. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kaybeden takım için toplanacak ada konseyinde haftanın üçüncü eleme adayı belirleyen oylama yaptı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim oldu?

Magazin 31-03-2021 00:53

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? 29 Mart Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2021'in 29 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen 58. yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor birleşme partisinin ardından zorlu parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmazlığı kazanabilmek için mücadele etti. Kaybeden takımda ise ada konseyinde oylama yapıldı. Konseyde isimleri eşit sayıda yazılan iki yarışmacı eleme potasına girdi. Peki Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kimler oldu?

Magazin 30-03-2021 00:55

Jason Derulo Survivor birleşme partisine damga vurdu! Jason Derulo'dan Survivor yarışmacılarını güldüren tuvalet sorusu!

Survivor 2021'in 28 Mart Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde birleşme partisi heyecanı yaşandı. Survivor birleşme partisinde konser veren dünyaca ünlü star Jason Derulo performansı ile izleyenleri mest etti. Jason Derulo konserden sonra yarışmacılarla bir araya geldi. Jason Derulo, Survivor yarışmacılarına tuvalet ihtiyaçlarını nasıl karşıladıklarını sorunca yarışmacılardan ilginç yanıtlar geldi.

Magazin 29-03-2021 02:34

Survivor şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte Survivor 2021 birleşme partisi şarkı yarışması birincisi

Survivor 2021 birleşme partisi şarkı yarışmasını kazanan belli oldu. Survivor ünlüler ve gönüllüler takımları yarışmacıları, birleşme partisi şarkı yarışmasında seçtikleri şarkılarla performans sergiledi. Birleşme partisinde yarışmacılar Jason Derulo konseriyle de eğlenceli anlar yaşadı. Survivor'ın son şampiyonu Cemal Can Canseven, özel bir sahne gösterisi yaptı. Peki, Survivor 2021 şarkı yarışmasını kim kazandı? Şarkı yarışması ödülü neydi?

Magazin 29-03-2021 00:27

Survivor birleşme partisinde yarışmacılar şık kıyafetleriyle göz kamaştırdı!

Survivor 2021'de merakla beklenen birleşme partisinde eğlenceli anlar yaşandı. Survivor yarışmacıları birleşme partisinde şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Magazin 28-03-2021 23:06

Survivor'da birleşme partisi öncesi son ödül oyununu kim kazandı? 25 Mart Survivor 2021'de ödül ne oldu?

Survivor 2021'in 25 Mart Perşembe akşamı ekrana gelen 55. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2021 yeni bölümde ünlüler ile gönüllüler, birleşme partisi öncesi son ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı ödül oyununda yarışmacılar, engelleri geçerken çok zorlandı. Peki, Survivor’da ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Birleşme partisi öncesi son ödül ne idi?

Magazin 26-03-2021 00:56

Survivor market oyununu kim kazandı? 25 Mart Survivor 2021’de market oyunu ödülü ne oldu?

Survivor 2021'in 25 Mart Perşembe ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları market oyununda karşı karşıya geldi. Survivor'da haftalık erzak paketini almak isteyen iki takım müthiş bir mücadele verdi. Peki, Survivor’da market oyununu kim kazandı? Market oyunu ödülü ne oldu?

Magazin 25-03-2021 23:06