Domuz Haberleri

Antalya'da şoke eden görüntü! Bir kayak merkezinde vatandaşlara bayır domuzu saldırdı

Antalya'da, kış mevsiminin gelmesiyle kış turizmi de başladı. Genelde kayak yapan kişileri izlediğimiz görüntüler olurken bu kez Antalya'dan korkutan bir görüntü geldi. Bir kayak merkezinde vatandaşlar bayır domuzunun gelmesiyle korku dolu anlar yaşadı. İşte o dakikalar...

Haber 27-01-2024 23:15

Bursa’da domuz sürüsü ana yola atladı! Sürücüler büyük şok yaşadı

Bursa’da karayoluna aniden çıkan domuz sürüsü kameraya yansıdı.

Haber 19-01-2024 10:58

Bodrum'da aç kalan yaban domuzları kent merkezine indi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aç kalan yaban domuzları kent merkezine indi.

Yurthaber 18-01-2024 10:32

Arkasından gelen domuzu son anda fark etti! Yaptığı hamleyle kurtulmayı başardı

Giresun'un Espiye ilçesinde, bir kişinin yaban domuzunun saldırısından son anda kurtuldu. Kimliği öğrenilemeyen kişi, son anda fark ettiği domuzdan yana doğru kaçarak kurtulmayı başardı. O anlar ise cep telefonuyla görüntülendi.

Haber 26-11-2023 17:22

Karabük'te şehir merkezine inen domuzlar cep telefonuyla görüntülendi

Karabük'te şehir merkezine inen domuz sürüsü cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 24-11-2023 07:49

Yiyecek bulmak için yola inen domuz sürüsünü böyle görüntüledi

Bursa’nın dağ ilçelerinden Keles’te yoğun kar yağışı sonrası domuz sürüsü yiyecek aramak için karayoluna indi. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber 21-11-2023 09:43

Tokat'ta avlandı! Tam 459 kilo

Tokat’ın Erbaa ilçesinde alınan iznin ardından araziye çıkan avcılar, uzun takibin ardından bir domuz avladı. Avlandıktan sonra tartılan domuz, tam 459 kilo ağırlığında çıktı.

Haber 15-11-2023 13:23

Sosyal medyada gündem olan görüntü! Seraya giren domuzun üzerine bindi diye paylaşıldı: Bunu da kaptırmadık

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kullanıcılardan ilgi görerek gündem oldu. İddiaya göre, Mersin'de kaydedildiği söylenen o görüntülerde bir genç, seraya giren yaban domuzuna binek hayvanı gibi bindi. O görüntüler, sosyal medyada "seraya giren domuzun üzerine bindi" ifadesiyle paylaşıldı. Görüntülerde bir kişinin ise "Ahmet biraz gaz ver" dediği duyuldu. Sosyal medyada görüntülere yorum yağarken, bir kişinin "Bunu da kaptırmadık" şeklindeki yorumu dikkat çekti.

Haber 12-11-2023 12:56

Sarıyer'de sürücünün domuz şaşkınlığı kamerada: Domuzu pisi pisi diyerek çağırdı

Sarıyer’de yaban domuzları, ormanlık alanda yiyecek bulamayınca yol kenarına kadar inerek çöpleri karıştırdı. Şehir merkezine yakın bir alanda domuzları görünce şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürücünün kedi çağırır gibi, "Pisi pisi. Gel gel" demesi güldürdü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Haber 09-10-2023 10:48

İstanbul'da şaşırtan anlar! Görünce şaşkınlığını gizleyemedi, kedi çağırır gibi çağırdı

Sarıyer’de yaban domuzları, ormanlık alanda yiyecek bulamayınca yol kenarına kadar inerek çöpleri karıştırdı. Şehir merkezine yakın bir alanda domuzları görünce şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürücünün kedi çağırır gibi, "Pisi pisi. Gel gel" demesi güldürdü. O anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Haber 09-10-2023 10:34

Ardahan'da yiyecek için yola inen domuz sürüsü görüntülendi

Ardahan'ın Posof ilçesi merkezine inen domuz sürüsü, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 03-10-2023 10:35

Şırnak'ta domuz nöbetinde bir kişinin öldürülmesiyle ilgili zanlı tutuklandı

Şırnak'ta domuz nöbetinde bir kişiyi kazara tüfekle vurarak, ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 25-09-2023 07:39

Endonezya'da domuz eti yemeden önce besmele çeken fenomen 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Endonezyalı TikTok fenomeni Lina Lutfiawati, TikTok'tan yaptığı paylaşımda domuz eti yemeden önce besmele çekmesiyle bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hakkında dini değerlere hakaret ve nefret körükleme suçlarından dolayı dava açılan Lina videosu nedeniyle 2 yıl hapis cezasına ve 16 bin 245 ABD Doları (yaklaşık 439 bin 375 TL) para cezasına çarptırıldı. Para cezasını ödememesi durumunda Lina'nın hapis cezasının 3 yıla kadar uzatılabileceği belirtildi.

Trend 21-09-2023 07:56

Ava çıkmışlardı! Domuz sandıkları arkadaşlarını öldürdüler

Çanakkale'de korkunç bir olay yaşandı. Çanakkale'ye bağlı Lapseki ilçesinde 40 yaşındaki Kadri Can, arkadaşları B.B. ve S.P. tarafından domuz sanılarak tüfekle vuruldu. Can yaşamını yitirirken arkadaşları tutuklandı.

Haber 19-09-2023 20:38

Yer: İstanbul! Görenler gözlerine inanamadı... Panikten ne yapacaklarını bilemediler!

Kağıthane’de yaban domuzları, şehir merkezine kadar indi. Ormanlık alanda yiyecek bulmakta zorlandığı için şehir merkezine indiği değerlendirilen yaban domuzlarını gören vatandaşlar panikten ne yapacaklarını bilemedi. Sokakta park halinde bekleyen bazı araçlara da zarar veren domuzlar, mahalle sakinlerine de büyük panik yaşattı. Yaşanan ilginç olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Öte yandan bir domuzun telef olduğu öğrenildi.

Haber 06-09-2023 12:42

Şehre inip evlerin kapısına dayanan domuz sürüsü, site sakinlerine büyük şok yaşattı! 'Ben nasıl eve gireceğim''

Antalya’da şehir merkezine inen domuz sürüsü, site sakinlerine zor anlar yaşattı. Site bahçesinin kapısında duran ve zaman zaman içeri giren domuzlar sebebiyle vatandaşlar bir süre evlerine giremedi.

Haber 01-09-2023 10:55

Tıp dünyası şokta: Organ naklinde devrim niteliğinde atılım! Yaptıkları o hamleyle domuz böbreği insan vücudunda çalıştırıldı...

ABD'de bilim insanları organ nakli ve vücudun kabulü konularında çok önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Beyin ölümü gerçekleşen bir kişiye genetik kodları değiştirilmiş bir domuz böbreği naklederek böbreği, 32 gün boyunca 'iyi' bir şekilde çalıştırdı. Tıp camiası heyecanlı!

Haber 17-08-2023 14:36

Aydın'da kuzeninin tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan genç hayatını kaybetti

Aydın'ın Germencik ilçesinde, ava gittiği kuzeninin tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan 16 yaşındaki genç, yaşamını yitirdi.

Yurthaber 14-08-2023 14:05

ABD'de polisin domuz ile imtihanı güldürdü! Yakalamak için çok uğraştılar

ABD’nin Kentucky eyaletindeki bir mahallede başıboş gezen bir domuz hakkında ihbar alan polis olay yerine intikal etti. Sahibinden kaçtığı ifade edilen domuzu yakalamak için polis ve çevre sakinlerinin mücadelesi saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 09-07-2023 14:39

Denizin ortasında büyük bir cisim gördüler, yanına gittiklerinde ise hayrete düştüler!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilciler, denizin ortasında büyük bir cisim gördü. Cismin yanına giden tatilciler, cismin denizde yüzen domuz olduğunu fark etti. Yüzerek kıyıdan kıyıya geçen domuz görenleri şaşırtırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 02-07-2023 15:21

Iğdır'da yiyecek arayan domuz sürüsü fotokapana yansıdı

Iğdır’da sulak alanda yiyecek arayan domuz sürüsü fotokapana yakalandı.

Yurthaber 19-06-2023 10:45

Astrolog 2023-2024 yıllarının en şanssız 4 burcunu açıkladı

Burçlarımız hayatımızı etki altına alabiliyor. Astrologlar klasik burçların yanı sıra Çin burçlarına göre de yorumlar yapabiliyor. Bir astrolog 2023-2024 yılları arasında şanssız olacak burçları listeledi. İşte Çin astrolojisine göre bu yılın şanssız burçları...

Kadin 09-06-2023 11:11

Erzincan’daki domuz sürüsü havadan görüntülendi

Erzincan’da popülasyonu hızla artan ve çiftçilerin mahsullerine zarar verdiği için dert yakındıkları domuz sürüsü havadan dron ile karadan da foto kapanla görüntülendi.

Haber 21-05-2023 07:17

Yerli halk mutasyonla doğan domuzun hayatta kalması için dua ediyor! Bir gören bir daha baktı

Küba’nın Guantanomo eyaletinde bir domuz çiftçisi olan Mariolys Herrera’nın sosyal medya hesabından paylaştığı yeni doğmuş bir domuza ait görüntüler yerli halkı adeta harekete geçirdi. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerin sonrasında yerli halk domuzu görebilmek için çiftliğe akın ederken hayvanın hayatta kalabilmesi için toplu bir şekilde dua etmeye başladılar.

Trend 22-04-2023 10:59

Yaban domuzunu görüntülemek isterken neye uğradığını şaşırdı! 'Böyle vahşi olabileceğini düşünemedim'

Konya’nın Orta Toroslardaki Taşkent ilçesinde esnaf Mustafa Gümrah (25), arkadaşıyla video kaydı yapmak isterken yaban domuzunun saldırısına uğradı. Saldırıyı yara almadan atlatan Gümrah, “Çalılıklardan bir ses duyduk. Yabani bir havyan olduğunu düşünüp video çekmek istedik. Sonra domuzla aramızda 1-2 metre kaldı ve bana saldırdı. Ben bir domuzun böyle vahşi olabileceğini düşünemedim. Kendimi ellerimle savunmaya çalıştım. Bu anları da arkadaşım videoya kaydetti” dedi. İşte detaylar...

Haber 12-03-2023 17:50

Yer: Denizli! Arkadaşını domuz zannedip öldürmüş

Denizli'de bir kişinin domuz avı sırasında kayalıklardan düşüp öldüğü öne sürülmüştü. Yapılan soruşturmada Halil O.'nun Bahri Oğur'u domuz zannedip tüfekle ateş etmesi sonucu öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber 15-02-2023 16:31

Denizli'de av sırasında tüfekle vurulan kişi öldü, arkadaşı tutuklandı

Denizli'nin Çameli ilçesinde domuz avına çıkan gruptaki bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti, olaya ilişkin gruptaki bir arkadaşı tutuklandı.

Yurthaber 15-02-2023 13:35

Çin burcuna göre zengin olması en yüksek olan burçlar

Zengin olmak birçok kişinin en büyük hayalleri arasında yer alıyor. Zengin olmak için çok çalışmanın büyük önemi bulunsa da bazı kişiler bu konuda doğuştan şanslı olabiliyor. Çin astrolojisinde zengin olma şansı en yüksek burçlar doğum yıllarına göre belirleniyor.

Kadin 15-02-2023 10:41

Aç kalınca şehir merkezine indiler! Bir taş attım, korkup eve girdim

Mersin'in Silifke ilçesinde aç kalan domuz sürüleri şehir merkezine indi. Doğada yiyecek bulamayan domuzlar, vatandaşların bahçelerine girerek ekili alanlara zarar verdi. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla domuzları kaydetti.

Haber 05-02-2023 11:41

Diyarbakır'da zabıta şehir merkezine inen 2 domuzu yakaladı

Diyarbakır'da zabıta ekiplerince şehir merkezinde yakalanan 2 yaban domuzu, Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.

Yurthaber 23-12-2022 11:34

Caminin çatısına domuz kafası bıraktılar! İbadet etmeye gelenler dehşete düştü

İngiltere'nin Stockport, Greater Manchester'da yaşanan bir nefret eylemi, endişeye neden oldu. Bölgedeki bir caminin ve toplum merkezinin çatısına bir domuz kafası bırakılması üzerine şaşkına dönen Müslümanlar, hedef olmaları ihtimali üzerine kaygı duymaya başladı.

Trend 12-12-2022 16:30

Erzincan'da çiftçilerin kabusu oldular! Havadan böyle görüntülendiler

Erzincan’da popülasyonu hızla artan ve çiftçilerin mahsullerine zarar verdiği için dert yakındıkları domuz sürüsü havadan dron ile karadan da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 10-12-2022 15:04

Mersin'de mahalleye inen domuzun kümesteki tavuğu kaçırması görüntülendi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, yiyecek aramak için mahalleye inen sürüdeki domuzlardan birinin kümesteki tavuklarhdan birini götürmesi, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 09-12-2022 11:40

Mahalleliyi tedirgin eden olay! Gündüz vakti sokağa inen domuzlar yakaladıkları tavuğu götürdü

Mersin'de sahil kesimine yakın yerlerde bahçelere zarar veren domuzlar şimdi de kümeslerdeki tavukları götürmeye başladı. Domuzların bir tavuğu götürme anı da kameraya yansıdı.

Haber 09-12-2022 11:37

Şehir merkezinde ilginç görüntüler! Mahalle aralarında gezerek yiyecek aradılar

Erzurum'un Aşkale ilçesine inen yaban domuzu sürüsü şehir merkezinde yiyecek aradı. O anlar anlar kameraya yansıdı.

Haber 04-12-2022 09:29

Evcilleştirip kendine arkadaş olsun istemişti! Yaban domuzu tarafından saldırıya uğrayan yaşlı adam feci şekilde can verdi

Tayland'da yaşayan 68 yaşındaki Amnuay Suriwong, 24 Kasım'da Kamphaeng Phet eyaletindeki evinde kanlar içinde bulundu. Birkaç ay önce satın aldığı yaban domuzu tarafından saldırıya uğrayan talihsiz adam, ne yazık ki memurlar olay yerine vardığında çoktan hayatını kaybetmişti.

Trend 29-11-2022 16:23

Manisa'da domuza çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde domuza çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 29-11-2022 07:49

Köye inen domuz sürüsünü çoban köpeği uzaklaştırdı! O anlar kamerada

Çorum’un Sungurlu ilçesinde köye inen domuz sürüsünü çoban köpeği uzaklaştırdı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 16-11-2022 17:55

Görenler ne olduğunu anlayamadı! Gövdesi solucana benzeyen domuz bacaksız doğdu... Halk görmek için sıraya girdi

Tayland’ta bacakları olmayan ve gövdesi solucanı anımsatan bir domuz dünyaya geldi. Dışkılama yolu bulunmayan domuzun görüntüsü TikTok’ta paylaşılınca büyük ilgiyle karşılandı. Yerel halka hayvanı daha yakından görebilmek için bölgeye akın etti.

Trend 16-11-2022 10:17

Alanya'da yiyecek arayan domuz sürüsü görüntülendi

Antalya'nın Alanya ilçesinde tropikal meyve bahçesinde yiyecek arayan domuz sürüsü kameralarca kaydedildi.

Yurthaber 10-11-2022 08:56

Bodrum'da aç kalan yaban domuzları şehir merkezine indi

Bodrum'da aç kalan yaban domuzları şehir merkezine indi

Yurthaber 15-10-2022 14:24

11 yaşındaki Fatma'dan alkışlanacak hareket! Yaban domuzlarının başında bekledi...

Olay, Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana geldi. 11 yaşındaki Fatma Yaren isimli çocuk, parkı mesken tutarak her gün aynı saatlerde yiyecek aramaya gelen yaban domuzlarını diğer çocuklar taş atarak korkutmasın diye bankta bekledi. Fatma, "Birkaç çocuk ellerine taş alıp domuzları korkutuyor... Ben de bir daha gelmesinler diye bekledim yemeklerini yiyorlar" diye konuştu. Fatma Yaren'in hareketi, mahalledekilerin de takdirini topladı.

Haber 27-09-2022 20:55

Uşak'ta bir kişinin av sırasında ölümüyle ilgili gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı

Uşak'ta bir kişinin av sırasında ölümüyle ilgili gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı

Yurthaber 27-09-2022 11:10

Alnından fil hortumu çıkan domuz yavrusu görenleri şaşkına çevirdi! “İyi şansa işaret ediyor”

Alnından fil hortumu çıkan bir domuz yavrusu, sahibi ve çevresindekileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Genetik mutasyonla dünyaya gelen domuzun, şans getirdiğine inanılıyor.

Trend 07-09-2022 10:59

Bodrum'da evin bahçesine giren yaralı yaban domuzu bayıltılarak yakalandı

Bodrum'da evin bahçesine giren yaralı yaban domuzu bayıltılarak yakalandı

Yurthaber 16-08-2022 14:45

Bursa'da ilginç görüntüler! Polis ekibi şehir merkezine inen domuzu sirenle kovaladı

Bursa'da aç kalan domuz şehir merkezine indi. Tesadüfen domuza denk gelen polis ekibi, domuzu ormanlık alana doğru siren sesleriyle kovaladı.

Haber 03-08-2022 10:30

Yer: Bodrum! Yaban domuzu denizde görüntülendi

Muğla Bodrum'da aç kalan domuzlar yerleşim yerine indi. Karınlarını doyuran domuzlar, dana sonra ormana girerken bir yaban domuzu ise denizde görüntülendi. Denizde bir süre yüzen yetişkin yaban domuzu daha sonra gözden kayboldu.

Haber 22-07-2022 10:15

Kan donduran olay! Av sırasında domuz sandığı arkadaşını öldürdü

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Av sırasında arkadaşı T.L.’nin (16) domuz sanıp tüfekle vurduğu Enes Kabasakal (16) yaşamını yitirdi. Olay sonrası T.L. gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte kan donduran olayın detayları!

Haber 19-07-2022 11:45

Karadeniz usulü çözüm! Mahsulüne zarar veren domuzlardan bıktı, bahçesini üsse çevirdi

Ordu’da Necdet Pala, yıllardır bahçesine girip mahsulüne zarar veren domuzlardan bıkınca Karadeniz usulü bir çözüm geliştirerek bahçesini üsse çevirdi. Pala, bahçesine yerleştirdiği yaklaşık 50 adet led lamba, alarm sistemi ve çakar lambalar ile domuzlardan kurtuldu. “Biz Karadenizliyiz, bizim insanımız pratik olur ve zekası çalışır. Ben de kendim düşünerek böyle bir sistemi hayata geçirdim" diyen Pala, 5 yıldır domuzların bahçeye zarar vermediğini, Karadeniz zekasının işe yaradığını belirtti.

Haber 18-07-2022 09:35