Donald Trump Haberleri Ve Son Dakika Donald Trump Haberleri

Donald Trump Haberleri Ve Son Dakika Donald Trump Haberleri

Donald Trump, 14 Haziran 1946 yılında doğan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin 45’inci başkanlığını yapmış isimdir. 8 Kasım 2016 tarihinde yapılan seçimde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olarak girmiş ve ABD’nin seçici heyeti metoduna göre başkanlığa seçilmiştir. Üniversite yıllarının ardından babasının emlak ve inşaat şirketinde görev alan Donald Trump, 1971 yılında babasının şirketlerinde imtiyaz sahibi oldu. Kısa sürede yaptığı oteller ile adını duyurdu. 2000 yılında yapılan seçimlerde Reform Partisi başkan adayı olarak katıldı fakat bir süre sonra adaylıktan çekildi. 2001 yılında Reform Partisi’nden ayrıldı. 2016 yılında islamofobik söylemleri ve seçim vaatleriyle eleştirilerin hedefi oldu. Trump, 70 yaşında seçimleri kazanmasıyla, ABD tarihinin en yaşlı başkanı oldu. 2021'de olaylı seçimlerin ardından görevi Joe Biden'e devretti.

Donald Trump Haberleri

Trump yine gafıyla gündem oldu! Biden'ı o isimle karıştırdı...

ABD'nin 45. başkanı olarak görev yapmış 77 yaşındaki Donald Trump, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Mevcut başkan Biden'ın karşısında en önemli rakip konumunda olan Trump, yine çok konuşulacak bir gafa imzasını attı.

Haber 04-03-2024 10:11

Trump'a dolandırıcılıktan 354.9 milyon dolar ceza!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendisi, çocukları ve şirketleri hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" gerekçesiyle açılan davada 354,9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

Haber 16-02-2024 23:53

Trump'ın davasının ilk duruşması belli oldu! Yetişkin film yıldızına 'sus payı'

ABD'nin eski Başkanı Donald Trum'ın davasının ilk duruşmasının tarihi belli oldu. Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının ilk duruşması 24 Mart olarak belirlendi.

Haber 15-02-2024 19:26

Trump savaş çığırtkanlığına soyundu! Rusya'yı teşvik ederim sözleri dünyada gündem oldu

ABD'nin 2017-2021 yılları arasında 45. başkanı olarak görev yapan Donald Trump, az ödeme yapan NATO ülkerine karşı Rusya'yı teşvik edeceğini ve yardım etmeyeceğini söyledi. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrası Beyaz Saray'dan ilk açıklama geldi.

Haber 11-02-2024 16:00

Seçim öncesi Donald Trump'a kötü haber! Mahkeme kararını verdi, dava açılabilecek

Mahkeme, Donald Trump için kararını verdi. ABD Federal Temyiz Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump'ın dokunulmazlığa sahip olmadığına ve 2020 seçimlerini bozmaya yönelik komplo kurma suçlamasıyla hakkında dava açılabileceğine hükmetti.

Haber 06-02-2024 19:29

Orta Doğu'da yeni kriz! Trump Korkunç bir gün diyerek duyurdu: 'Ben başkan olsaydım...'

Ürdün-Suriye sınırındaki ABD üssüne drone ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker öldü, 34 asker yaralandı. Dünyanın yakından takip ettiği saldırıyla ilgili olarak bir açıklama da eski ABD Başkanı Donald Trump'tan geldi. Trump "Ben başkan olsaydım, bu saldırı asla gerçekleşmezdi" diye konuştu.

Haber 28-01-2024 23:48

Yeniden hakim karşısına çıkan Donald Trump Başsavcı tamamen kontrolden çıktı diyerek tepki gösterdi

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davası kapsamında kapanış duruşması için bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma arasında açıklama yapan Trump, "Benim aleyhime karar verirseniz diğer şirketler New York'u terk eder. Burada olanlar yüzünden diğer şirketler New York'tan taşınacak. Başsavcı da tamamen kontrolden çıktı” dedi. New York Başsavcısı Trump’ın 370 milyon dolar para cezasına çarptırılmasını talep ediyor.

Haber 11-01-2024 21:19

Trump'a bir şok daha! Bir eyalette daha yasaklandı

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Colorado eyaletinin ardından Maine eyaletinde de seçimlerden men edildi. Trump’ın kampanya sözcüsü Steven Cheung, “acımasız kararın” yürürlüğe girmesini engellemek için yüksek mahkemeye hızlı bir şekilde yasal itirazda bulunacaklarını söyledi.

Haber 29-12-2023 10:34

Gündem olan anlar! Trump destekçileri tarafından böyle kutsandı

ABD eski başkanı Donald Trump, mevcut ABD başkanı Joe Biden karşısında başkanlık yarışının en güçlü adayı konumunda. Trump, destekçileri tarafından dualarla kutsandı. İlginç görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 05-12-2023 10:08

Donald Trump'ın hayatı film oluyor! Filmin başrolünde Marvel yıldızı Sebastian Stan olacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hayatının anlatan film için çalışmalara başlamışken sansasyonel eski başkanı ise Marvel yıldızı Sebastian Stan'in canlandıracağı konuşuluyor.

Trend 01-12-2023 15:46

Biden'dan skandal gaf! Dünyayı havaya uçuracak bir kodum var diyerek övündü...

ABD Başkanı Joe Biden göreve geldiğinden beri skandal gaflarıyla gündemden düşmüyor. Biden bu sefer de Colorado'daki dünyanın en büyük yel değirmeni fabrikasını ziyareti sırasında nükleer silah şakası yaptı.

Haber 30-11-2023 12:24

ABD Başkanı Biden'ı zora sokacak anket! Son seçimlerde kazandığı 5 önemli eyalette Trump'ın gerisine düştü

ABD'de yapılan yeni anket, Başkan Joe Biden'ın, 2020'deki başkanlık seçimlerinde oyların çoğunu aldığı 6 çekişmeli eyaletin 5'inde eski Başkan Donald Trump'ın gerisinde kaldığını ortaya koydu. Trump'ın, söz konusu eyaletlerde 3 ila 9 puan fark attığı bildirildi. Ankete katılanlar Biden'ın ilerleyen yaşından "endişe duyduklarını" ve "etkili bir başkan olamayacak kadar yaşlı" olduğunu belirtti.

Haber 07-11-2023 01:23

ABD eski Başkanı Trump'ın davasında gergin anlar! Yargıç Bu siyasi bir miting değil diyerek uyardı

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD’nin New York kentinde hakkında açılan “sivil dolandırıcılık” davasında hakim karşısına çıktı. Duruşma sırasında gergin anlar da yaşandı. Davanın yargıcı Arthur Engoron, Trump’a “Bu siyasi bir miting değil. Müvekkilinizi kontrol edin. Burası bir mahkeme salonu" şeklinde uyarıda bulundu. Trump davayı kaybederse en az 250 milyon dolar para cezası ile karşı karşıya kalacak, diğer yandan ise çok sayıda mülkünün akıbeti de dava sonunda belli olacak.

Haber 06-11-2023 23:26

'Türkiye'nin lideri' diyerek tanıttı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bakın kimle karıştırdı! Trump'ın 'Rusya' gafı da şaşırttı

Son zamanlarda Biden taklitleriyle gündeme gelen eski ABD Başkanı Donald Trump bu kez Türkiye'nin liderini karıştırdı. Trump'ın son gafını daha da ilginç kılan bir detay vardı: Bahsettiğinin aksine, adını verdiği ismin ülkesinin de Türkiye'nin de Rusya ile "cephesi" bulunmuyor. İşte dünya basınında da konuşulan o ilginç anlar...

Haber 24-10-2023 09:04

ABD'den ezber bozan İsrail çıkışı! Trump: Netanyahu bizi yüzüstü bıraktı! Onu affetmeyeceğim

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu 2020'deki eski Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani suikastı için düzenlenen operasyondan önce ABD'yi "yüzüstü bırakmakla" itham etti.

Haber 12-10-2023 16:35

Trump'tan flaş açıklama! 3. Dünya Savaşı'na hiç olmadığı kadar yakınız

ABD Eski Başkanı Donald Trump seçim hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Biden'ın en büyük rakibi olarak gösterilen Trump, Iowa eyaletinde yaptığı bir seçim mitinginde, "3. Dünya Savaşı'na hiç olmadığı kadar yakınız" ifadelerinde bulundu.

Haber 02-10-2023 11:48

Mahkeme kararını verdi! Donald Trump suçlu bulundu

Eski ABD Başkanı Donald Trump, mal varlığını olduğundan fazla göstererek ticari muhataplarını aldattığı iddiasıyla açılan davada suçlu bulundu. 35 sayfalık kararda Trump ve adına çalışan yöneticilerin, yıllık finansal durumları hakkında yalan söyleyerek uygun kredi ve düşük sigorta primi elde ettiği, bu yolla yasaların ihlal edildiği belirtildi.

Haber 27-09-2023 06:58

Dünyanın beklediği davada yeni karar! Canlı yargılanacak... “Şeffaflık ruhuna uygun olacak”

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında yargılanıyor. Trump ile birlikte diğer 18 sanığın Georgia'da 2020 başkanlık seçimlerine müdahaleyle suçlandıkları dava, televizyon ve internetten canlı yayınlanacak.

Trend 01-09-2023 15:06

Donald Trump'ın yargılanacağı tarih belli oldu! Avukatlarının o talebi reddedildi

Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında, 2020 başkanlık seçimi sonuçlarını kendi lehine değiştirme girişimi iddiasıyla yöneltilen suçlamalar için açılan davaya 4 Mart 2024'te başlanmasına karar verildi. Trump'ın avukatlarının erteleme talebi ise reddedildi.

Haber 28-08-2023 20:57

Dünyanın konuştuğu fotoğrafı bir ilkten fazlası oldu! Kapış kapış satılıyor, Trump'a servet yağıyor: 'Almak için dövüşmeye hazırlanıyorlar'

Son seçimleri kaybettikten sonra başkanlık koltuğunu devreden Donald Trump yeni hamleleriyle dünyanın gündeminde kalmayı başardı. 2 yıl önce dünyanın hafızasına kazınan görüntülere sahne olan kanlı Kongre binası baskını sonrası yöneltilen suçlamalara itiraz eden Trump geçtiğimiz günlerde sabıka fotoğrafı çektirerek ülke tarihinde bir ilke imza atmıştı. O günden bu yana Trump'ın kampanyasına bağış yağdı. Ayrıca Trump'ın sabıka fotoğraflı ürünleri de satışa çıktı; ABD halkının ilgisi büyük.

Haber 27-08-2023 12:22

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 25-08-2023 12:04

ABD tarihinde ilk! Donald Trump cezaevine teslim oldu... Sabıka fotoğrafı yayınlandı

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı olarak tarihe geçti. Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında teslim olan Trump'ın 4. gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekildi.  Fulton İlçe Hapishanesi kayıtlarına göre sabıka fotoğrafında eski başkan Trump kameralara gülümsemeden poz verirken bu fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaştı.

Trend 25-08-2023 08:41

ABD eski Başkanı Trump'ı 'risin' zehiriyle dolu mektupla öldürmek istemişti: O kadının akıbeti belli oldu!

ABD'nin 45. Devlet Başkanı olarak göreve gelen Donald Trump bir kişi, 'risin' dolu mektup göndermişti. O zanlı mahkeme tarafından 21 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 18-08-2023 14:37

Donald Trump 'Büyük, karmaşık, detaylı ama çürütülemez' diyerek duyurdu! Pazartesi günü açıklayacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Georgia eyaletinde 2020'deki başkanlık seçimiyle ilgili yapıldığını öne sürdüğü sahtekarlıkla ilgili bir açıklama yaptı. "Büyük, karmaşık, detaylı ama çürütülemez" bir raporun hazırlandığını ifade eden Trump, pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracağını açıkladı.

Haber 15-08-2023 20:03

Eski ABD Başkanı Donald Trump yeniden hakim karşısında! Sizler için gözaltına alınıyorum

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2020 başkanlık seçimi sonuçlarını kendi lehine değiştirme girişimi iddiasıyla yürütülen "6 Ocak Kongre baskını" soruşturmaları kapsamında Washington DC'deki federal mahkemede hakim karşısına çıktı. Gözaltı uygulaması gereği parmak izi alınan Trump, dava sırasında kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Trump mahkeme öncesinde yaptığı paylaşımda ise "Bu büyük bir onur çünkü sizler için gözaltına alınıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-2023 23:48

Müslüman ülkelere seyahat yasağı! Trump 'göreve geri döndüğümde' diyerek duyurdu: 'Daha geniş kapsamlı şekilde geri gelecek' O ülkeleri hedef almıştı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık seçimlerini kazanması halinde nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan bazı ülkelere uyguladığı tartışmalı seyahat yasağını daha geniş ve güçlü bir şekilde geri getireceğini belirtti.

Haber 08-07-2023 09:38

Eski ABD Başkanı Trump yarın mahkemeye çıkıyor! 20 yıl hapis cezası alabilir...

2017-2021 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. başkanı olarak görev yapmış Amerikalı siyasetçi ve iş insanı Donald Trump, devlete ait gizli belgeleri sakladığı gerekçesiyle ilgili açılan davada yarın Miami'de hakim karşısına çıkacak. 'Casusluk Yasası' ihlali kapsamında Trump onlarca yıllık hapis cezasıyla karşı karşıya...

Haber 13-06-2023 16:59

Eski ABD Başkanı Trump'tan tepki çeken sözler! Venezuela'yı alıp, bütün petrole sahip olabilirdik...

Eski ABD Başkanı Donald Trump North Carolina'da yaptığı basın toplantısında tepki çeken sözler söyledi. Kendi döneminin sonlarında Venezuela'nın çökmek üzere olduğunu belirterek, "Orayı kolayca alıp, tüm petrole sahip olabilirdik" dedi.

Haber 11-06-2023 23:23

Kare kare fotoğraflar paylaşıldı! Eski ABD Başkanı Donal Trump nükleer sırlar dahil ulusal belgeleri evinin banyosunda saklamış

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, görevinin bitmesinin ardından bazı gizli belgeleri elinde bulundurduğuna yönelik iddialarla yargılanması Amerika’nın gündemine yerleşti. Trump’a yönelik olarak gizli belgelerle alakalı 37 suçlama yöneltilirken belgelerin bir kısmı Florida’daki malikanesinin banyosunda saklandığını gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Trend 10-06-2023 14:36

Eski ABD Başkanı Trump hakkındaki gizli belgelere ilişkin dava dosyası kamuya açıklandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki "gizli belgeler"e ilişkin dava dosyası kamuya açıklandı.

Haber 09-06-2023 20:59

Ünlü yazar E. Jean Carroll'dan flaş sözler: 'Donald Trump bana tecavüz etti'

Yaklaşık 30 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Donald Trump'a dava açan yazar E. Jean Carroll mahkemede jüriye yaptığı konuşmada, "Donald Trump bana tecavüz ettiği için buradayım ve bunun hakkında yazdığımda yalan söyledi ve bunun olmadığını söyledi. İtibarımı paramparça etti ve ben hayatımı geri almak için buradayım” ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-2023 23:51

Son dönemin popüler ismi eski ABD Başkanı Donald Trump’tan kafaları karıştıran mesaj! “Üçüncü Dünya Savaşı...”

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Amerika tarihinde ilk kez hakim karşısına çıkan başkan olan Trump, sosyal medya platformu Social Truth üzerinden kafaları karıştıran bir mesaj paylaştı. Trump paylaşımında "3. Dünya Savaşı" ifadelerine yer verdi.

Trend 10-04-2023 08:26

Dünyanın konuştuğu olay kadın! Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels sessizliğini bozdu... Gözyaşlarıyla anlattı: “Doğruyu söyleyen tek kişi benim”

Amerika tarihinde hakim karşısına çıkan ilk eski başkan olan Donald Trump’a yönelik dava açılmasının nedeni olarak gösterilen eski yetişkin film yıldızı Stormy Daniels ilk kez konuştu. Gözyaşları içinde konuşan Daniels, zor günler geçirdiğini ve olaya ilişkin olarak doğruyu söyleyen tek kişinin kendisi olduğunu belirtti.

Trend 08-04-2023 08:23

Simpsonlar yine mi bildi? Donald Trump’ın davası tahmini sosyal medyayı karıştırdı! “Şimdiye kadarki en çılgın tahmin...”

Simpsonlar’ın (The Simpsons) geleceği tahmin etme konusundaki esrarengiz becerileri tüm dünyada dikkatleri çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada bu kez Simpsonlar’ın Donald Trump’ın davasını önceden tahmin ettiğini iddia edildi. İddia kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 06-04-2023 13:24

Trump tutuklandı mı? Eski ABD Başkanı Donald Trump neden tutuklandı, ne yaptı?

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın tutuklanma nedeni vatandaşlar tarafından merak edildi. Trump dün tutuklandı ve yargılanmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi’ne götürüldü. Eski ABD Başkanı, mahkeme girişinde aracından indikten sonra destekçilerini elini havaya kaldırarak selamladı. Peki, Eski ABD Başkanı Donald Trump neden tutuklandı, Donald ne yaptı? İşte detaylar...

Haber 05-04-2023 08:30

Son dakika: ABD'de tarihi gün! Trump serbest bırakıldı... 34 suçlama için ilk açıklama geldi

Son dakika haberi... Dünya'nın gözü ABD'deydi. ABD’nin eski başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıkmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi’ne geldi. Trump, mahkemede kendisine yönlendirilen 34 suçlamanın tümünü reddetti. Mahkeme sonrası serbest bırakılan Trump, Florida’ya dönmek üzere havaalanına doğru yola çıktı.

Haber 04-04-2023 21:01

Trump için büyük gün! Akıllarda aynı soru... Yetişkin film yıldızıyla otelde buluşmuştu! Saatler kala New York sokakları karıştı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump bugün hakim karşısına çıkarak ülke tarihinde bir ilke imza atıyor. Yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels ile ilişkiye girip sonrasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili mahkemeye ifade vermesi beklenen Trump New York'a geldi. Destekçilerinin önünde toplandığı Trump Tower bariyerlerle çevrildi. Günün sonunda en çok merak edilen sorulardan biri ise Trump'ın tutuklanıp tutuklanmayacağı...

Haber 04-04-2023 16:16

Yetişkin film yıldızına 'sus payı' iddiasında yeni gelişme! Trump, mahkemede ifade verecek

Yetişkin filmleri yıldızı bir kadınla girdiği ilişki sonrası "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili mahkemeye ifade vermesi beklenen eski ABD Başkanı Donald Trump, yarın hakim karşısına çıkmak üzere New York'a ulaştı.

Haber 03-04-2023 21:47

Trump'ı tarihe geçiren gelişme: 'Tutuklanacağım' demişti, süreç başladı! Oteldeki buluşma sonrası yetişkin film yıldızına 'sus payı' ödemesi başını yaktı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başı, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yaptığı 130 bin dolarlık "sus payı" ödemesiyle dertte. Geçtiğimiz günlerde "Tutuklanacağım" diyerek destekçilerini sokaklara dökmesiyle ABD'de ortalık bir kez daha karışmıştı. Önümüzdeki yıl gerçekleşecek seçimlerde yeniden aday olacağını duyuran Trump, söz konusu soruşturmayla tarihe geçti. Yetişkin film yıldızı Daniels'ın olayla ilgili anlattıkları arasında oteldeki buluşma da dikkat çekenler arasında...

Haber 31-03-2023 10:44

Herkes bu kareleri konuşuyor! Donald Trump’ı yapay zekayla tutukladılar... Fotoğraflar ABD’yi karıştırdı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hakkında Manhattan Bölge Savcısı'nın yürüttüğü soruşturmayla ilgili gelecek hafta salı günü tutuklanacağını açıklayarak, "Protesto edin, ülkemizi geri alın!" çağrısı yapmıştı. Sözlerinin ardından Trump’ın destekçileri sokağa dökülürken eski başkanın yapay zeka kullanılarak oluşturulan tutuklanma fotoğrafları ülkede büyük yankı uyandırdı.

Trend 24-03-2023 08:02

Yetişkin film yıldızına 'sus payı' ödemesi ortalığı karıştırdı: ABD'de 'Donald Trump' alarmı! Talimat verildi; ülke tarihinde bir ilk...

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 'sus payı' ödemesi ülkeyi birbirine karıştırdı. Trump'ın geçtiğimiz günlerde salı günü tutuklanacağını duyurup protesto çağrısı yapması sonrası güvenlik güçleri alarma geçti. New York'ta dedektifler dahil tüm polis teşkilatına 'üniforma' talimatı verildi. Trump suçlu bulunursa gideceği mahkemenin önüne çelik barikatlar çekildi.

Haber 21-03-2023 09:00

YouTube, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabını iki yıl sonra yeniden açtı

Sosyal paylaşım platformu YouTube, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabıyla ilgili aldığı yasak kararını kaldırdığını açıkladı.

Haber 17-03-2023 22:40

Donald Trump, 2024 seçim çalışmalarına başladı: Şimdi daha kızgınım, daha fazla kararlıyım

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2024'te yapılacak başkanlık seçimleri için kampanyaya başladı. "Şimdi daha kızgınım ve her zamankinden daha fazla kararlıyım" diyen Trumo anketlerin kendisinden yana olduğunu söyledi. Kampanyasının ilk konuşmasını yapan Donald Trump yasa dışı göçü de eleştirerek "Gençlerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan solcu radikal ırkçıları ve sapıkları durduracağız" dedi.

Haber 31-01-2023 00:38

Önce Twitter'dan onay çıktı şimdi de Meta'dan... Ve Donald Trump dönüyor!

Trump'ın kapatılan Twitter hesabı, Twitter'ı satın aldıktan sonra Elon Musk tarafından açılmış, böylece Twitter'dan Trump'a onay çıkmıştı. Şimdi Meta'dan da bir onay çıktı. Facebook’un sahibi teknoloji şirketi Meta, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, Facebook ve Instagram hesaplarını tekrar aktif hale getireceğini açıkladı. Diğer bir deyişle 2024 başkanlık seçimlerine tekrar aday olan Trump 2 yıllık yasağın ardından sosyal medyaya dönüyor.

Haber 26-01-2023 17:21

Malikanesinde gizli belgeler bulunmuştu! Trump'tan soruşturmanın sonlandırılması çağrısı

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Başkan Joe Biden’ın ofisinde ve konutunda bulunan gizli belgelerin ardından Adalet Bakanı Merrick Garland'a malikanesinde bulunan gizli belgelerle ilgili açılan soruşturmanın sonlandırılması çağrısı yaptı.

Haber 12-01-2023 23:57

Trump'tan Biden'a gizli belge tepkisi: FBI, Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına sert tepki gösterdi. Trump, "FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?" dedi.

Haber 10-01-2023 22:21

Dünya gündemine oturdu! Trump son görev yılında hiç gelir vergisi ödememiş

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın vergi beyannameleri, ABD Temsilciler Meclisi Komitesi tarafından kamuoyuna açıklandı. Donald Trump'ın görevinin son yılı olan 2020'de hiç gelir vergisi ödemediği ortaya çıktı.

Haber 30-12-2022 21:04

'Önemli duyuru yapacağım' diyerek merak uyandırmıştı! Trump'ın açıklaması bakın ne çıktı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, önceki gün “önemli bir duyuru” yapacağını söylemişti. Donald Trump'ın "önemli duyuru" yapacağım dediği açıklama "dijital ticari kart" çıktı. Dövüş ringi, kovboy kıyafetleri gibi Trump'ı değişik alan ve kostümler içinde gösteren dijital ticari kartlar dikkat çekti. Trump, dijital ticari kartları hakkında “Hayatım ve kariyerim için harika sanat içeriyor" dedi. Trump'a tepkiler gelirken, ABD Başkanı Joe Biden da Trump'a gönderme içeren bir paylaşım yapt

Haber 16-12-2022 15:47

Elon Musk'ın Twitter ve Trump ile ilgili son ifşası olay oldu! Bu görevdeki bir devlet başkanını yasaklamak mı oluyor?

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldığı günden beri gündemden düşmeyen Elon Musk, şirketin eski yönetimiyle ilgili son ifşaatı dünyada gündem oldu. Twitter'in patronu Musk, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın hesabının askıya alınma sürecinin aylar öncesinde konuşulduğunu ve bu konuda federal kurumlarla bağlantı içinde olunduğunu ortaya çıkardı. Şirketin iç yazışmalarında, "Bu ilk kez görevdeki bir devlet başkanını yasaklamak mı oluyor?" yorumu dikkat çekti.

Haber 10-12-2022 21:21