Donna Morris Haberleri

Kocasıyla birlikte 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden müdür yardımcısı yakalandı! Ömür boyu öğretmenlikten men edildi

46 yaşındaki Julie Morris isimli bir müdür yardımcısı, kocası David Morris ile birlikte 13 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Mahkemede detayların ortaya çıkmasından sonra partneriyle birlikte öğrencisine tecavüz ettiği tespit edilen Julie Morris hapis cezasına çarptırılırken öğretmenlik görevinden de ömür boyu men edildi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 2024-04-03 11:51:05

Kocasının arabasına kendi yüzünün fotoğrafını yerleştirdi! Beni aldatamazsın yöntemi gündem oldu

41 yaşındaki müzisyen Derek Morris, arabasına projektör takan eşinin ihanet konusundaki önlemini paylaşınca sosyal medyada gündem olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kadının hareketini yaratıcı bulduğunu dile getirirken bazıları ise hareketi güvensizlik olarak nitelendirdi.

Trend 2024-02-01 14:48:51

Sigaraya zam geldi! En pahalı sigara fiyatları 58 TL’ye yükseldi

Sigaraya zam gelmesinin ardından en düşük ve en yüksek sigara fiyatları arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde diğer sigara gruplarına gelen zamların ardından bugün de Philip Morris grubu 5 liralık zam yaptı. Peki, 7 Kasım 2023 Salı sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte detaylar…

Finans 2023-11-07 09:17:13

Sahile vuran gizemli top merak uyandırdı! Başka bir dünyadan olduğunu söylediler ama gizemini koruyor

Metal detektörü Phil Morris, sahillerde tarama yaparken devasa metalik topa rastladı. Sosyal medyadan görüntülerin paylaşılmasından sonra kullanıcıların büyük bir bölümü devasa metal topun dünya dışı oluşum olabileceğini savunurken nesne gizemini korumaya devam ediyor.

Trend 2023-11-01 07:45:47

Hayır kurumunu dolandırıp Türkiye’ye kaçtı! İngiliz dolandırıcı her yerde aranıyor... Cezası bile kesinleşmişti

Birleşik Krallık’ın Runcorn bölgesinde yaşayan Donna Wells isimli bir kadın bağımlılığı olan insanları destekleyen bir hayır kurumundan 150 bin sterlin (yaklaşık 5 milyon 187 bin TL) çaldı. Mahkemenin hakkında 4 yıl hapis cezası kararı verdiği İngiliz dolandırıcı Türkiye’ye kaçtı. Wells’in her yerde arandığına dair bilgi paylaşıldı.

Trend 01-08-23 08:37

Sosyal medya bu Simpsons kehanetini konuşuyor! Yeni savaşın adresini verdi: Kosova-Sırbistan... Sonbaharı işaret etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons (Simpsonlar) kahenetleriyle dünya genelinde gündem olmaya devam ediyor. Geleceği öngörme konusundaki başarısıyla fenomene dönüşen dizinin son kehaneti sosyal medyayı salladı. ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar’ın bir sahnesinin 2023 sonbaharında Kosova-Sırbistan savaşının yaşanacağını öngördüğünü iddia etti.

Trend 18-07-23 08:07

Beden pozitifliğini savunan fenomen Isabella Morris, “Kadın vücudu değişti” diyerek bikinisiyle meydan okudu

Instagram’da “fitness4lazgirls” kullanıcı adıyla paylaşım yapan Isabella Morris isimli fenomen beden pozitifliğini savunan gönderileri sayesinde ünlendi. Kadınların kendi bedenlerinde güzel olduğunu savunan ve kusursuz güzellik kalıplarını reddeden Morris, selülitin normal olduğunu ispat etmek için bikinisiyle çekilen pozlarıyla meydan okudu.

Trend 24-05-23 14:37

Öğretmenler odasında hapishanedeki sevgilisiyle görüntülü görüşme yaparken soyundu! Cinsel ilişki görüntüleri ifşa edilince istifa etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir okulda öğretmenlik yapan 52 yaşındaki Donna Barber isimli kadın öğretmenler odasında hapishanedeki sevgilisiyle görüntülü görüşme yaptı. Görüşme sırasında bir anda soyunan ve sevgisiyle cinsel bir sohbet gerçekleştiren kadın görüntülerin ifşa edilmesinden sonra görevinden istifa etti.

Trend 25-01-23 14:32

54 yaşındaki ünlü oyuncu Donna D'Errico kendini hediye paketi yaptı!

54 yaşındaki Sahil Güvenlik dizisinin yıldızı Donna D’Errico yine sosyal medya paylaşımıyla gündemde. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde kendisine 'yaşlı' diyenlere sert cevap vermiş ve seksi pozlarını paylaşmıştı. D’Errico bu defa kendini hediye paketi yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Magazin 26-08-22 08:13

54 yaşındaki Sahil Güvenlik dizisinin yıldızı Donna D’Errico kendisine 'çok yaşlı' diyenlere cevap verdi

Bir zamanların popüler dizisi Sahil Güvenlik’te rol almış olan 54 yaşındaki Donna D’Errico, kendisi için “çok yaşlı” diyenlere verdiği bikinili pozlarla meydan okudu.

Magazin 06-08-22 09:40

AirTag'li akılalmaz cinayet! Başka kadınla yakaladığı erkek arkadaşını ezerek öldürdü

ABD'nin Indiana eyaletinde AirTag'li cinayet şoku yaşandı. İddialara göre 26 yaşındaki Gaylyn Morris, Apple'ın takip cihazı AirTag vasıtasıyla yine 26 yaşındaki erkek arkadaşı Andre Smith'i bir barda buldu. Morris'in başka bir kadınla gördüğü Smith'i arabasıyla üç kez çarparak öldürdüğü iddia edildi.

Haber 06-06-22 15:06

Kötü anne! ''Bebeğini bir hayduta dönüştürüyor''

Florida, ABD'li moda tasarımcısı, Shamekia Morris, 1 yaşındaki bebeği Treylin'e yaptığı vücut dövmeleriyle sosyal medyada büyük tepki topladı. Mürekkebi sahte ve tamamen zararsız olsa da bebeğine geçici dövmeler uyguladığı için acımasızca "kötü anne" olarak damgalandı.

Trend 15-05-22 15:08

Günde 800 dolar kazanıyorum ama işin karanlık yüzünü kimse bilmiyor! Onu izleyerek...

ABD’den 20 yaşındaki Grace Morris, yaklaşık bir yıl önce Washington'daki Pink Sugar Espresso'da çalışmaya başladı ve işini aylarca gizli tuttu. Kahve dükkânında bikini baristası olarak çalışan genç kadın sadece bahşişlerde günde neredeyse 800 dolar kazanabildiğini açıkladı ancak işin karanlık bir tarafı da olduğunu söylüyor.

Trend 21-04-22 11:05

Sigara zammı ne kadar? 13 Mart sigaraya zam mı geldi? Sigaraya ne kadar zam geldi?

Sigara zammı gündemi meşgul eden konular arasında. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği, Philip Morris grubuna ait sigaralara zam geldiğini açıkladı. Sigara kullanan vatandaşlar, kullandıkları sigara gruplarına ne kadar zam geldiğini araştırmaya başladı. 13 Mart 2022 sigaraya gelen zam miktarları, sigara fiyatlarının ne kadar merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte haberin detayları!

Haber 13-03-22 21:11

Son dakika: Sigaraya 2 lira zam! Sosyal medyadan duyurdu, en düşük sigara fiyatı 23,50 TL oldu

Son dakika haberi: Sigaraya zam geldi. Son günlerde pek çok üründe artan fiyatların ardından bir zam haberi de sigara için geldi. Sigarada Philip Morris grubuna 2 TL zam yapıldı. Son güncel sigara fiyatlarını paylaşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar, Philip Morris grubunda en ucuz sigaranın 23.50 TL olduğunu duyurdu.

Finans 13-03-22 10:56

Sabancı sigaradan çekildi: Tam 2,74 milyar lira

Sabancı Holding, Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük (PHILSA) ve Philip Morrissa Philip Morris Sabancı Pazarlama (PMSA) sermayesinde sahip olduğu payların tamamını, 2,74 milyar TL devir bedeli karşılığında Philip Morris’e sattı.

Finans 06-01-22 11:50

Donna D'Errico frikik vermemek için elinden geleni yaptı

Baywatch efsanesi Donna D'Errico arkadaşlarıyla yemeğe çıktı. 53 yaşındaki oyuncu göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 08-10-21 16:56

Sabancı Holding, Philip Morris Türkiye'deki hisselerin devir sürecini başlattı

Sabancı Holding, Philsa Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret AŞ (PHILSA) ve Philip Morris SA, Philip Morris Sabancı Pazarlama ve Satış AŞ'de (PMSA) sahip olduğu hisselerin tamamını, şirketlerin çoğunluk hissedarı Philip Morris International (PMI) ve/veya iştiraklerine devretmeyi planlıyor.

Finans 07-10-21 08:39

Sigaraya bir zam daha! İşte yeni sigara fiyatları

Philip Morris sigaralarına 1 TL'lik zammın ardından R.J Reynolds Tobacco'dan da bir zam kararı geldi. R.J Reynolds Tobacco'ya ait yeni listeye göre, sigara gruplarına 1 lira zam yapıldı. 15 TL olan sigaralar 16 TL olurken, 16 TL olan sigaralar ise 17 TL oldu.

Haber 05-10-21 10:49

Sigara üreticisi şirket, astım ilacı üreten şirketi satın aldı!

160 ülkede tütün satışı yapan sigara üreticisi Philip Morris (PMI), merkezi Chippenham'da bulunan İngiliz astım ilacı üreticisi Vectura'daki hissedarların yaklaşık %75'inin desteğini alarak Vectura'yı yaklaşık 1 milyar sterlin karşılığında satın alma konusunda anlaştı.

Finans 16-09-21 15:20

10 yıl içinde Marlboro İngiltere'de tarihe karışacak!

Philip Morris International, 2030 yılına kadar İngiltere'de Marlboro ve diğer ürettiği sigaraların satışını sonlandıracağını açıkladı.

Finans 27-07-21 15:02

Firar edilmesi imkansız olarak görülen Alcatraz’dan kaçmayı başaran Frank Morris ve ekibinin ilginç kaçış hikayesi

Amerika’nın en iyi korunan hapishanesi olarak kabul edilen Alcatraz, tarih boyunca pek çok azılı suçluyu misafir etti. Bu hapishane birçok film ve kitaba da konu oldu. Hapishanenin en büyük özelliği bir adada inşa edilmiş olması ve firar etmenin neredeyse mümkün olmamasıydı. Ancak Frank Morris, Clarence Anglin, John William Anglin isimli mahkumlar tüm dünyayı şaşkına çevirerek kaçmayı başardı.

Trend 11-06-21 09:10

Teksaslı Kongre Üyesi Sınırdan Fotoğraflar Paylaştı

Teksas eyaletinden Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Henry Cuellar, Meksika sınırındaki Donna kentinde göçmenlerin işlemlerini yapan bir merkezden çektiği fotoğrafları haber ajanslarıyla paylaştı

Haber 23-03-21 03:09

ABD'li liseli aşıklar 52 yıl sonra evlendi

ABD’nin İndiana Eyaleti'nde 52 yıl önce lisenin gözde aşıkları olan Donna ve Joe ancak yıllar sonra muratlarına erebildi. Çifti bir araya getiren ise yıllar önce evlatlık verilen biyolojik kızları Laura oldu.

Haber 06-03-21 15:04

Denver Nuggets seride ilk galibiyetini aldı

NBA'de Los Angeles Lakers'ı 114-106 yenen Denver Nuggets, Batı Konferansı finalinde ilk galibiyetini alarak seriyi 2-1'e getirdi. Nuggets'ta Jamal Murray 28 sayı, 12 asist, 8 ribaunt, Nikola Jokic ise 22 sayı, 10 ribauntla double-double yaparken, Jerami Grant 26, Monte Morris 14 sayıyla galibiyette pay sahibi oldu. Lakers'ta All-Star Lebron James 30 sayı, 11 asist ve 10 ribauntla triple-double yaparken, Anthony Davis de 27 sayısı kaydetti. Seride 4. maç perşembe günü sabaha karşı oynanacak.

Spor 23-09-20 10:32
NBA

LG, yeni akıllı telefonu LG WING'in tanıtımını yaptı

LG WING'in tanıtımı Seul genel merkezinden dünya çapında canlı olarak yayınlanan lansmanla gerçekleştirildi - LG WING, önümüzdeki aydan itibaren ilk olarak Güney Kore'de piyasaya sunulacak, bunu Kuzey Amerika ve Avrupa'daki kilit pazarlar izleyecek - LG Mobil İletişim Şirketi Başkanı Morris Lee: - "LG WING, Explorer Projesi girişimimizin heyecan verici bir başlangıcı olarak yeni bir mobil keşif çağını başlatıyor"

Yurthaber 14-09-20 20:18

NBA'de Los Angeles Lakers, Batı Konferansı finaline çıktı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off turunda Los Angeles Lakers, Houston Rockets'ı 119-96 yenerek seriyi 4-1 kazandı ve Batı Konferansı finaline yükseldi. Lakers'ta Lebron James, 29 sayı, 11 ribaunt, 7 asistle galibiyette başrol oynadı. Kyle Kuzma 17, Markieff Morris 16, Danny Green 14 ve Anthony Davis 13 sayı üretti. Rockets'ta ise James Harden'ın 30, Jeff Green'in 13 ve Russell Westbrook'un 10 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Spor 13-09-20 11:14

Balotelli'nin menajeri, transfer için Al Sharjah ile görüşüyoruz

Galatasaray'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen İtalyan futbolcu Mario Balotelli'nin menajeri Morris Pagniello, yıldız futbolcunun transferi için BAE Arap Körfezi Ligi takımlarından Al Sharjah ile görüştüklerini açıkladı.

Spor 08-07-20 12:00

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 09-05-20 16:12

Hollywood yıldızları, koronavirüsün ardından Türkiye'ye gelecek

Hollywood’un dünyaca ünlü oyuncuları, Türk asıllı senarist ve yapımcı Sean GK'in (41) yönetmenliğinde çekilecek 'X- The End Time' adlı film için Türkiye'ye gelecek. 'Yüzüklerin Efendisi' filminin başrol oyuncusu Elijah Wood'un yanı sıra Jessica Morris, Robert La Sardo, Mike Ferguson, Jalal Jamal, Tiffany Rose, Barry Allan Onody, Lainee Rhodes, Kylin Kalani ve Wilma Elles gibi dünyaca ünlü birçok oyuncunun rol alacağı filmin çekimleri, koronavirüs sonrası Türkiye'de yapılacak.

Trend 06-05-20 09:10

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 20-04-20 12:27

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 30-03-20 00:51

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 25-03-20 13:44

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 25-03-20 13:44

Rüyalarının klasik otomobili ilk günkü gibi duruyor

Emekli 63 yaşındaki Mevlüt Mercan, yurt dışında çalıştığı 1970'li yıllarda bir arkadaşının anlatımları üzerine almayı kafasına koyduğu ve yurda döndükten sonra sahip olduğu Morris Ten marka 1946 model otomobiline, 32 yıldır gözü gibi bakıyor.

Finans 05-03-20 10:00

ABD'nin ilk Türk belediye başkanı Selen, New Jersey bölge idari üyeliğine seçildi

ABD'de belediye başkanlığı görevine gelen ilk Türk olan Tayfun Selen, şimdi de New Jersey eyaleti Morris Bölge İdari Kurul üyeliğine seçildi.

Haber 27-02-20 07:30

Baywatch yıldızı vücudunu boyadı! Olay oldu

Bir döneme damgasını vuran Baywatch dizisinde başrollerden biri olan 51 yaşındaki Donna D'Errico, hayır işi için kendini kırmızıya boyadı.

Magazin 20-02-20 15:31

Tecavüze karşı 'seks sözleşmesi' işe yarar mı?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi.

Haber 13-02-20 11:31

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 12-02-20 16:33

2020'nin teknoloji trendleri: Yeni uzay gemisi ve esnek ekranlar

Katlanabilir telefon ekranlarından uzay yolculuğuna 2020'de bizi bekleyen teknoloji trendlerini teknoloji editörü Ben Morris yazdı.

Haber 14-01-20 06:06

CHP Karataş İlçe Başkanlığına Cengiz Şimşek yeniden seçildi

CHP Karataş İlçe Başkanlığına Cengiz Şimşek yeniden seçildi.Divan Başkanlığını CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’in yaptığı kongrede tek liste halinde gidilen seçimde Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Turan Barut, Ali Çam, İbrahim Donna, Zülfikar Ece, Niyazi Elçi, Mehmet Kaymaz, Hasan Kerküt, Metin Kumlu, Necla Özcan, Hanifi Şenol, Egemen Ünver ve Fethi Zorlukol seçildi.Kongreye CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer ile İl Başkanı Mehmet Çelebi katıldı.

Yurthaber 12-01-20 17:31

Tütün ürünlerinde standart paket bilgilendirme toplantısı

Tütün ürünlerindeki düz paket uygulaması ve olası problemlere karşı çözüm önerileri ile kaçak tütün satışının önlenmesi amacıyla büfe, bakkal ve bayii esnafına yönelik bilgilendirme toplantısı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirildi.Milli Hakem Ahmet Çakar, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Philip Morris Kurumsal İlişkiler Müdürü Tamer Durmuş, Akdeniz Bölge Müdürü Muhammet Doğan, Antalya Saha Müdürü Can Keskin, Antalya Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Atilla Koçak, Manavgat Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Abdullah Akca, Alanya Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, büfe, bakkal, bayii esnafının katılımlarıyla tütün ürünlerindeki düz paket uygulaması ve olası problemlere karşı çözüm önerilerini paylaşmak ile kaçak tütün satışının önlenmesi amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirildi.Açılış konuşmalarını gerçekleştiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Büfe, bakkal, bayii esnafımız günümüzün haksız rekabet koşullarında kaçak sarma tütün ve makaron ticareti tehlikesi ile karşı karşıya.

Yurthaber 12-01-20 15:21

Teknoloji trendleri: Yeni uzay gemisi ve esnek ekranlar

Katlanabilir telefon ekranlarından uzay yolculuğuna 2020'de bizi bekleyen teknoloji trendlerini teknoloji editörü Ben Morris yazdı.

Haber 24-12-19 03:26

Milletvekili Tutdere, barajları ve tütünü gündeme taşıdı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 bütçesinin görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonu toplantılarında söz alarak Tarım ve Orman Bakanı Bakan Bekir Pakdemirli’ye, GAP için topraklarını veren Adıyaman’ın barajın yanında susuz tarım yapmak zorunda kaldığını hatırlattı.Tütünde ise gereken yasal düzenlemenin hayata geçmediğini belirterek, bakanlık üzerinde Philip Morris gibi büyük şirketlerin oluşturduğu bir baskı olduğu için mi yasal düzenlemelerin yapılmadığını soran Milletvekili Tutdere, “Uluslararası piyasalarda Türkiye’nin gerçekten en önemli marka değeri olan bir ürün ancak tütünle ilgili bakanlığınızın şu andaki sunum kitapçığında tek bir kelime yok” dedi.2002 yılında 405 bin olan tütün üreticisi sayısının, 2018 yılında 56 bine düştüğünü belirten Tutdere, “Üretici sayısındaki gerileme yüzde 86 oranında.

Yurthaber 15-11-19 14:24

Philip Morris Alria ile ortaklık görüşmelerini sonlandırdı

ABD’li tütün üreticisi Philip Morris Çarşamba günü Altria Grup ile yaptıkları ortaklık görüşmelerini sonlandırdı.  Philip Morris International'ın CEO'su Andre Calantzopoulos, görüşmelerin, ABD İlaç ve Gıda Yönetimi'nin izin verdiği tek ısıtılmış tütün ürünü olan IQOS adlı ürünü piyasaya sürülmek istenmesi sebebiyle iptal edildiğini belirtti.

Finans 25-09-19 16:24

ABD ve Çin Arasındaki Ticaret Savaşları Türkiye'yi Nasıl Etkiler?

Washington’daki Morris, Manning & Martin Hukuk Bürosu’nda ticaret hukuku uzmanı olan avukat Tan Albayrak, ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşını ve bu savaşın neden olduğu belirsizliğin Türkiye’ye nasıl yansıdığını VOA Türkçe'ye değerlendirdi

Haber 16-09-19 23:44

Philip Morris ve Altria 10 yıl aradan sonra birleşiyor

Tütün şirketi Philip Morris ve Marlboro üreticisi Altria, 10 yıldan fazla süren ayrılıktan sonra yeniden bir araya gelmek için görüşmelere başladı.

Finans 28-08-19 11:04

İsrailli tarihçilerden Türkiye'yi karalama çalışması

Siyonist tarihçi Benny Morris ve İsrailli tarihçi Dror Ze'evi tarafından kaleme alınan yeni kitapta Türkiye aleyhinde propaganda yapıldı - Yazarlar, "Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığı Arşivinin (ATASE) araştırmacılara kapalı olduğunu" ileri sürerken, araştırmacılara açık olan ATASE'ye bugüne kadar bir başvuruda bulunulmadı - 1915 olaylarıyla ilgili "Ermeni" iddialarını yazarlar, Ermeni ve Ermeni yanlısı kişileri kaynak alarak yeniden ifade etti - "Sözde soykırım" iddialarının dile getirildiği kitapta, Osmanlı Meclisi Mebusan ve TBMM görüşme zabıtlarına, Türk siyasi ve askeri liderlerin anılarına, Osmanlı ve Türk basını kaynaklarına yer verilmedi

Haber 23-08-19 11:19

Yeni Sigara zammı var mı? JTİ grubundaki sigaralara zam geldi mi?

British American Tobacco ve Philip Morris grubundaki sigaralara gelen son zam sonrası JTİ grubundaki sigaralara da zam geldi mi merak ediliyor. İşte sigara zamlarında son durum...

Finans 06-08-19 09:26