Dortmund Haberleri

Almanya'da 10 yıl sonra bir ilk yaşandı! Dortmund, Bayern'i 2-0'lık skorla geçerek şanssızlığı kırdı

Ligde Borussia Dortmund, Bayern Münih’i deplasmanda 10 yıl sonra 2-0 mağlup ederek rakibine karşı 11 maçlık galibiyet özlemini sona erdirdi.

Spor 31-03-2024 15:02

Şampiyonlar Ligi'nde penaltılar skoru belirledi!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ve Borussia Dortmund, çeyrek finale yükselen son takımlar oldu.

Spor 14-03-2024 07:32

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçları sona erdi! Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i evinde 1-0 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları bu gece oynanan müsabakalarla devam etti. PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund 1-1 berabere kalırken, Inter, sahasında Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti.

Spor 21-02-2024 01:01

Dortmund'a yardımcı hoca olarak giden Nuri Şahin, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor

Antalyaspor'dan ayrılarak Borussia Dortmund'a yardımcı hoca olarak transfer olan Nuri Şahin, Alman devi için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Gözüne Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nu kestiren Nuri Şahin, milli oyuncuyla ilgili raporunu Dortmund yönetimine verdi.

Spor 02-01-2024 13:32

Nuri Şahin, dünya devi Dortmund'un teknik direktörü oluyor! Antalyaspor'dan resmi açıklama geldi

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'dan aldığı yardımcı antrenörlük teklifi nedeniyle Antalyaspor'dan ayrıldığını açıkladı. Bu açıklamadan önce Nuri Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalyaspor'a veda etmişti.

Spor 29-12-2023 10:14

Bu arenanın adı Şampiyonlar Ligi! Mbappe'nin şutunu uçarak kurtardı, stadyum gol olmuş gibi sevindi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta heyecanı Dortmund-PSG maçında yaşandı. Fransız ekibinin yıldız oyuncusu Mbappe inanılması zor bir golü kaçırdı. Dortmund ekibinin tecrübeli savunmacısı Niklas Süle takımını adeta ipten aldı.

Spor 14-12-2023 00:00

Galatasaray'a 20 milyon euro'luk kötü haber! Transfer planları suya düştü

Galatasaray'ın transfer çalışmalarında ilk sıraya yazdığı Salih Özcan'dan kötü haber geldi. Borussia Dortmund forması giyen milli oyuncu için Alman devi bonservis bedelini belirledi.

Spor 13-12-2023 23:30

Galatasaray, Salih Özcan transferini devre arasında bitirmek istiyor!

Galatasaray'da gündem orta saha transferi... Oyuncuları izlemeyi titizlikle sürdüren Galatasaray'da Salih Özcan için girişimler başlamıştı. Kariyerine Dortmund'da devam eden yıldız oyuncunun devre arasında transfer edilmesi için büyük aşama kaydedildi.

Spor 25-11-2023 14:23

Galatasaray'ın istediği yıldız oyuncuyu Fenerbahçe kapmak üzere!

Fenerbahçe, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'a talip oldu. Galatasaray'ın çok istediği ve devre arasında renklerine bağlamak için çabaladığı bu transferde sarı-lacivertlilerin bir adım öne geçtiği ifade edildi.

Spor 11-11-2023 10:12

Borussia Dortmund, Newcastle'a göz açtırmadı! Alman devi, son 16 için avantajı kaptı...

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. hafta maçında Almanya ekibi Borussia Dortmund ile İngiltere temsilcisi Newcastle United karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park'ta oynanan müsabaka, ev sahibi Dortmund'un 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 07-11-2023 22:38

Bayern'den ezeli rakibi Dortmund'a deplasmanda farklı tarife!

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih deplasmanda Borussia Dortmund’u 4-0 yendi.

Spor 04-11-2023 23:19

Dortmund'un yıldızı Salih Özcan, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı!

Salih Özcan, Sky Sports'a Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı. Bu açıklama sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yıldız oyuncu için yorumlar yapmaya başladı.

Spor 24-08-2023 16:17

Borussia Dortmund genç yıldız Gökdeniz Gürpüz'ün transferini resmen açıkladı! Galatasaray ile anlaştık

Transferlerine devam eden Galatasaray, Borussia Dortmund'un alt yaş kategorilerinde forma giyen 17 yaşındaki genç oyuncu Gökdeniz Gürpüz ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor 17-08-2023 19:39

Arda Güler, dünya devini elinin tersiyle itti! 22 milyon Euro'luk teklif suya düşmüş oldu...

Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken, transfer gündemi de iyiden iyiye ısınmış durumda. Avrupa'dan birçok takımın ilgilendiği Arda Güler'e yapılan teklifler ortaya çıktı. Alman devi Dortmund, Arda'yı kadrosuna katmak için girişimlere başlasa da genç oyuncudan ret cevabı aldı.

Spor 02-06-2023 13:34

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın olası şampiyonluğu öncesi ilginç ifadeler! ''Bu akşam çok enteresan bir gece olacak''

Dortmund, kazanması halinde şampiyon olacağı maçta büyük bir şoka uğradı ve berabere kaldı. Bu skorun ardından Bayern Münih şampiyon oldu. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaraylı oyunculara seslenerek bu akşamın enteresan şeylere gebe olabileceğini iddia etti.

Spor 30-05-2023 08:13

Real Madrid çıldırdı! 100 milyon euro'ya Jude Bellingham imzayı atıyor

Real Madrid, Borussia Dortmund'a Jude Bellingham için 100 milyon euro'luk resmi teklif yaptı. Bonservis bedelinin yanında bonusların da bulunduğu bu teklifin yüksek ihtimalle kabul edileceği ifade edildi.

Spor 17-05-2023 15:44

Yaşı değil, ismi bile sahte iddiası! Dortmund'un yıldızı Youssoufa Moukoko için yazılanlar hayrete düşürdü! Akıllara Sergen Yalçın'ın yıllar önce söylediği sözler geldi...

Borussia Dortmund'da 18 yaşında olduğu bilinen Youssoufa Moukoko'nun gerçek yaşının 18 değil, 22 olduğu ortaya çıktı. Ortaya atılan bu iddianın ardından Moukoko'nun avukatından açıklama geldi.

Spor 09-03-2023 16:55

Arda Güler için dünya devi ilginç bir teklifle kapıyı çalmaya hazırlanıyor! Bonservisi alınıp Fenerbahçe'ye geri kiralanacak...

Fenerbahçe ve Türk futbolunun yükselen yıldızı Arda Güler için Dortmund ve Arsenal devreye girdi. Genç oyuncuyla ilgili temaslarını hızlandıran Avrupa devleri, Fenerbahçe'ye bu durumu iletti. Özellikle Manchester City ile şampiyonluk yolunda çekişen Arsenal'ın Arda'yı çok istediği öğrenildi.

Spor 27-02-2023 15:49

Almanya'nın dev maçında sahaya sis bombaları atıldı! Oyuncular nefes almakta zorlandı, hakem maçı durdurdu!

Almanya Bundesliga'da Dortmund, başkent takımı Hertha Berlin'i kendi evinde ağırladı. Zorlu mücadele devam ederken tribünlerden sahaya onlarca sis bombası atıldı ve karşılaşma durduruldu. Kısa süre içinde görüş mesafesi sıfıra inen anlarda futbolcular zor anlar yaşadı.

Spor 20-02-2023 07:51

19 yaşında tarihe geçecek! Dortmund'un yıldızı Jude Bellingham'a ağızları açık bırakan teklif

Borussia Dortmund'un dünya futboluna armağan ettiği ender yeteneklerden olan Jude Bellingham, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen aktif orta sahalar arasında en iyisi olarak gösterilen Jude Bellingham'a daha önce görülmemiş bir teklif yapıldı.

Spor 25-01-2023 09:39

Galatasaray transferde çok ama çok büyük oynuyor! Spor yorumcuları bile net yorum yaptı! ''Gelirse şampiyon yapar''

Galatasaray transferde çok büyük oynuyor. Ligde eline aldığı avantajı rakiplerine kaptırmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in ikinci devresinde yapacağı iddialı transferlerle şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Dortmund forması giyen Emre Can için harekete geçen Galatasaray yetkilileri ilk görüşmeyi sessiz sedasız yaptı. Bu sezon ligde yalnızca 10 maçta forma giyebilen Emre Can ile dirsek teması kuran sarı-kırmızılı yetkililer olumlu geri dönüş aldı.

Spor 19-01-2023 07:51

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na dünya devi talip oldu! Rakipleri bile korkutucu...

Galatasaray'da son haftalarda performansı artan Kerem Aktürkoğlu'na Alman devi Dortmund talip oldu. Avrupa'da forma giymek istediğini her röportajında dile getiren yıldız oyuncunun artan performansının ardından talipleri arttı. Kerem'i ciddi anlamda isteyen Dortmund, sezon sonu için devreye girdi.

Spor 16-01-2023 13:26

Dünya futbolunda skandal! Youssoufa Moukoko'nun yaşı bambaşkaymış...

Dortmund'un çiçeği burnunda yıldızı Youssoufa Moukoko için olay bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki genç oyuncunun asıl yaşının 22 olduğu iddia edildi. Babasının sosyal medya üzerinden paylaştığı belgelerde yaşının 22 olduğu anlaşılan Youssoufa Moukoko için resmi açıklama gelmedi.

Spor 16-01-2023 09:54

Almanya’nın konuştuğu Türk! İşçiydi milyoner oldu... Evleneceği kadındaki kriterleri tek tek sıraladı...“Sevgili olmak için katı kriterlerim var”

Almanya’nın Dortmund şehrinde işçi olarak çalışan "Çiko" lakaplı Türk asıllı Kürşat Yıldırım’ın milyoner olma hikayesi tüm dünyanın ilgisini çekmişti. Almanya’daki bir şans oyununda 10 milyon euro kazanan Yıldırım, bir gecede milyoner olmayı başarardı. İlk iş olarak çalıştığı iş yerinden ayrılan kendisine lüks kıyafetler ve bir araba satın alan Yıldırım hâlâ bekar olduğunu ancak kendisiyle evlenmek isteyenlerin sayısının arttığını söyledi ve kriterlerini tek tek sıraladı.

Trend 12-12-2022 17:57

Son dakika: Galatasaray için ilginç transfer iddiası! 40 dakika oynayabilen Yusuf Demir...

Son dakika haberleri: Transfer döneminin son günlerinde Rapid Wien'den 6 milyon Euro bedelle transfer edilen ve Galatasaray'da sadece 40 dakika süre alabilen Yusuf Demir, dün akşam oynanan Ofspor maçında da forma şansı bulamadı. Genç oyuncuya ne olduğu büyük merak konusu olurken herkesi şaşırtan bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Spor 09-11-2022 07:42

Penaltıyı kaçırınca skora razı oldular! Dortmund ile Manchester City karşılaşması golsüz eşitlikle sona erdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan haftanın maçıyla devam etti. Dortmund ile Manchester City'nin karşı karşıya geldiği mücadelede gol sesi çıkmadı. İngiliz temsilcisinin maçın ikinci yarısında Mahrez'in ayağından kaçırdığı penaltı karşılaşmanın kırılma anı oldu. Bu skorun ardından iki ekip de Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Spor 25-10-2022 23:50