Dostluk Maci Haberleri

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu tatilde de birlikte! Aşk bitti dostluk baki

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra Çilingiroğlu ve kız kardeşi Helin Avşar ile birlikte Antalya'da golf oynadı. Avşar ve eski kocasının pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-11 15:11:22

İsrail'e ihracat kısıtlamasına Özgür Demirtaş'tan yorum! 2 soru sordu: 'Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye...'

Türkiye İsrail için 54 kalemde ihracat kısıtlaması getirdi. Kararın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye… İki sorum var: 1) Hani Ticaret Yoktu? 2) 30 Bin Can gittikten sonra mı?" ifadelerini kullandı. Türk-Filistin Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher ise, “Filistin, gümrükte İsrail çatısı altında sınıflandırılıyor. Filistin'in Türkiye'den yaptığı ithalatın gümrük verileri sanki İsrail'e satılmış gibi görünüyor” dedi.

Finans 2024-04-09 11:07:02

Vincenzo Montella'dan Avusturya mağlubiyeti sonrası açıklama! ''Kimsenin beklemediği bir sonuç oldu''

Vincenzo Montella, A Milli Takım'ın Avusturya'ya 4-1 kaybettiği dostluk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Montella, "Burada bir sorumlu varsa o da benim. Motivasyonum çok yüksek, şampiyonada çok daha iyi bir performans göstereceğiz." dedi.

Spor 2024-03-27 01:14:44

Futbolda tarihi gece! Almanya ve Avusturya maçlarının 7. saniyesinde aynı şekilde gol atıldı...

Bu gece oynanan dostluk maçlarında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir rastlantı yaşandı. Slovakya-Avusturya maçının 7. saniyesinde Christoph Baumgartner topu ağlarla buluşturmuştu. Bu mücadeleden 3 saat sonra Fransa ile Almanya karşı karşıya geldi. Oynanan bu maçın 7. saniyesinde de Almanya golü Wirtz ile buldu ve inanılması güç bir rastlantıya imza attı.

Spor 2024-03-23 23:25:19

Elazığ ve Malatya arasında dostluk turnuvası düzenlendi

Elazığ’ın ev sahipliğinde ‘Elazığ-Malatya 3 Bant Bilardo Dostluk Turnuvası’ gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-03-24 11:52

Beşiktaş'ta seçim öncesi dostluk rüzgarı! Serdal Adalı ve Hasan Arat bir araya gelerek, kucaklaştı

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat bir araya gelerek, kucaklaştı.

Spor 02-12-23 13:15

Oğluna sosyal medyadan gelin adayı arıyordu! Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'yı seçince gündem yarattı... Yorum gecikmedi

Sosyal medyada bir anne ve kızı arasında yaşanan diyalog kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Oğluna Facebook'ta bulunan 'Almanya-Türkiye (Tanışma, dostluk, arkadaşlık ve evlilik grubu)'nda evlenmesi için kısmet arayan annenin seçimi Mia Khalifa oldu. O anlar sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 21-11-23 10:34

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e sert tepki! 'Saldırıları en güçlü şekilde lanetliyoruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ne yönelik saldırısını lanetledi.

Haber 31-10-23 09:41

Son Dakika | Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ne yapılan saldırıya kınama

Son dakika haberi: İsrail'in Türk-Filistin Dostluk Hastanesine saldırısı sonrası Dışişleri Bakanlığı'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "İsrail’in bugün Gazze Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne yaptığı saldırıyı en şiddetli biçimde kınıyoruz. Gazze’deki tek kanser hastanesi olan söz konusu kurumun koordinatları dahil, gerekli her türlü bilgi İsrail makamlarıyla önceden paylaşılmış olmasına karşın böyle bir saldırının gerçekleştirilmesinin hiçbir izahı olamaz." ifadelerine yer verildi.

Haber 30-10-23 22:36

Son dakika: İsrail ordusu Türk-Filistin Dostluk Hastanesini bombaladı! Sağlık Bakanı Koca'dan sert tepki

Son dakika: İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki kanser hastalarına yönelik tek hastane olan Türk-Filistin Dostluk Hastanesine saldırı düzenledi. Hastanenin üçüncü ve son katının ciddi hasar aldığı bildirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastaneye saldıran İsrail'e tepki göstererek "Bir hastanenin çevresinde bile hareket eden her şeyi bombalayanlar, insanlık vicdanının mahkemesinde bunun hesabını vermeye kendilerini hazırlamalıdırlar" ifadelerini kullandı.

Haber 30-10-23 21:17

Son dakika: AFAD ve Türk Kızılay duyurdu: Gazze'de Filistin Kızılayına ait yardım deposu vuruldu, bize ait depo yoktur

Son dakika: İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken, sosyal medyada Türk Kızılay ve AFAD'ın bölgedeki depolarının vurulduğu iddiaları yayıldı. Kızılay ve AFAD'dan peş peşe açıklamalar geldi. Türk Kızılay, Gazze'de inşasına destek sağladıkları, Filistin Kızılayına ait insani yardım deposunun İsrail bombardımanında hasar aldığını ve kullanılamaz hale geldiğini duyurdu. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı ise İsrail'in Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ni bombaladığı ve hasar oluştuğunu bildirdi.

Haber 30-10-23 19:06

TBMM'de Filistin'deki sivil ölümlerine tepki! Artık dayanılmaz hale geldi

İsrail ile Filistin arasındaki savaş Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de gündeminde. TBMM Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu çatışmalarla ilgili açıklama yaptı. Grubun başkanı Hasan Turan ve AK Parti milletvekilleri, İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de meydana gelen sivil ölümlerine tepki gösterdi. 

Haber 11-10-23 17:00

Sincan’da milletvekilleri yeşil sahaya indi

Ankara Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu’nda Belediye Başkanı Murat Ercan ve Ak Parti milletvekilleri dostluk maçı gerçekleştirildi.

Yurthaber 25-09-23 09:50

Babasının 108 yıl önce savaşmak için geldiği topraklarda dostluk köprüsü kurdu

Gelibolu Yarımadası'nda 108 yıl önce yaşanan, Çanakkale Savaşları'nda bir bulut tarafından yutularak yok olduğuna dair hikayelere konu olan 5. Norfolk Taburu askerlerinden Robert John Crowe'un oğlu Gallipoli and Dardanelles International Başkanı John Crowe, Çanakkale Savaşları'na katılan askerlerin torunları ile kurduğu dostluk bağlarını güçlendirmek istiyor.

Yurthaber 18-09-23 11:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklamalar! 'Biden ile mutabık kaldık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de temaslarını sürdürüyor. Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesince düzenlenen yemekte konuşan Erdoğan "Başkan Biden ile dostluk ve işbirliğimizin güçlendirilmesi hususlarında mutabık kaldık" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan, "Türk-Amerikan ilişkilerini zehirlemek için hareket eden bazı çıkar grupları var. Hakikatleri anlatarak, iyi örnek olarak, Türkiye'yi ve Türk milletini hakkıyla temsil ederek bunlara set çekeceğiz" diye konuştu.

Haber 18-09-23 06:31

Son dakika: A Milli Futbol Takımı'na da 'Melissa Vargas' geliyor! Kuntz'un esprisi gerçek oluyor, Büyükekşi'den yeşil ışık...

Son dakika haberleri: A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda oynadığı 5 maçta topladığı 10 puanla 2. sırada yer alıyor. Grupta son olarak konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalan, dostluk maçında ise Japonya'ya 4-2 yenilen Ay-Yıldızlılar'da ortaya konan performans eleştiri toplamıştı. Teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceği tartışılırken, Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na benzer bir sistemin getirilmesi gündeme geldi.

Spor 14-09-23 18:36

Tümer Metin soyunma odasında yaşananları anlattı! 'Fatih Hoca odaya girdi, hepimiz ayağa kalktık!'

A Milli Takımımızın Japonya'ya 4-2 mağlup olduğu dostluk maçının yankıları sürüyor. Spor yorumcusu Tümer Metin, Ay-Yıldızlılar'ın yenik ayrıldığı karşılaşmanın ardından Stefan Kuntz hakkında değerlendirmelerde bulunurken, geçtiğimiz günlerde veteranlar arasında depremzedeler için düzenlenen maç öncesi soyunma odasında yaşananları anlattı. Metin'in Fatih Terim ifadeleri ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 12-09-23 20:33

Son dakika: Stefan Kuntz, Japonya maçının ardından çılgına döndü! 'Kimse beni korumuyor!', 'Oyuncular röportajda değil sahada cevap versin!'

Son dakika haberleri: A Milli Takımımız, Belçika'da oynanan dostluk maçında Japonya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, Belçika'da oynanan müsabakadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında adeta ateş püskürdü. Alman çalıştırıcı, kendisinin çok fazla eleştirildiğini ifade etti ve oyunculara göndermede bulundu. İşte detaylar...

Spor 12-09-23 18:33

Son dakika: A Milli Takımımız, Japonya karşısında geri dönemedi! 6 gollü maçta mağlubiyet...

Son dakika haberleri: EURO 2024 Elemeleri'nde son olarak Ermenistan'ı konuk eden A Milli Takımımız, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Ay-Yıldızlılar, bu müsabakanın ardından dostluk maçında bu kez Japonya ile kozlarını paylaştı. Kırmızı - beyazlılar, ilk yarısını 3-1 geride kapattığı karşılaşmadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. İşte maçtan detaylar...

Spor 12-09-23 17:19

Son dakika: Rıdvan Dilmen, Japonya - Türkiye maçı oynanırken daha fazla dayanamadı! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sert çıkış...

Son dakika haberleri: A Milli Takımımız, dostluk maçında Belçika'da Japonya ile karşı karşıya geldi. Maçta henüz 36. dakika oynanırken, 3-0 geriye düşen Ay-Yıldızlılar'ın saha içindeki performansı sosyal medyanın gündemine oturdu. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın oynandığı esnada sosyal medya platformu X'ten TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çıkıştı. Dilmen'in ifadeleri kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte detaylar...

Spor 12-09-23 16:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Macaristan'da sıcak karşılama! Tokalaşmak için sıraya girdiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın daveti üzerine resmi temaslarda bulunmak üzere Macaristan’a geldi. Ülke liderleriyle görüşme yapan Erdoğan, Budapeşte'de kendisine sevgi gösterisinde bulunan Macar vatandaşları selamladı. Macaristan'daki temasları sonrası Erdoğan yaptığı açıklamada "Macaristan’la köklü ve sağlam dostluk bağlarına dayanan kapsamlı ilişkilere sahibiz. İlişkilerimizin her alanında önemli gelişmeler kaydediyoruz" dedi.

Haber 20-08-23 20:50

3. Akkışla Dostluk Turnuvası başlıyor

Kayseri’de faaliyet gösteren yöre derneklerinin bir araya gelerek organize etikleri 2023 Akkışla Dostluk Turnuvası başlıyor.

Yurthaber 18-08-23 09:56

Köyler arası düzenlenen dostluk turnuvasında kavga: O anlar kamerada

Ankara’nın Haymana ilçesinde köyler arasında düzenlenen dostluk turnuvasında, futbol karşılaşması sırasında iki takım oyuncuları birbirine saldırdı. Kavgaya taraftarlar da dahil oldu.

Yurthaber 07-08-23 07:54

Aboubakar şov yaptı, Beşiktaş Stasbourg karşısında 2-1 kazandı!

Yeni sezona Almanya'da hazırlanan Beşiktaş, dostluk maçında Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar mücadeleyi Aboubakar'ın golleriyle 2-1 kazandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-23 18:55

O Ses Türkiye'de yarışmıştı! Ünlü şarkıcı Semicenk'e büyük şok, orkestrası yolu kaybedince sahneden indi

O Ses Türkiye programında Hadise'nin ekibinde yer aldıktan sonra müzik serüvenine devam eden ünlü şarkıcı Semicenk 23. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde konser vermek için Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gitti. Orkestra ekibinin yolda başka bir yöne saptığını öğrenen ünlü sanatçı neye uğradığını şaşırdı. Semicenk konserini kısa tutmak zorunda kaldı ve sahneden inip şehirden ayrıldı.

Magazin 10-07-23 07:33

Edirne'de Türkiye-Azerbaycan Dostluk Konseri verildi

Edirne'de "Türkiye-Azerbaycan Dostluk Konseri" düzenlendi.

Yurthaber 23-06-23 07:54

Türk ve Yunan çocuklar, Antalya'da dostluk maçında buluştu

Antalya'nın Kaş ilçesinde Türk ve Yunan çocuklar, dostluk maçında bir araya geldi.

Yurthaber 09-06-23 13:44

8. Uluslararası Edirne Maratonu'nda dev Türk bayrağı açılacak

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, 8. Uluslararası Edirne Maratonu'nda Cumhuriyet'in 100 yılına özel 455 metrekarelik dev Türk bayrağı açacaklarını söyledi.

Yurthaber 25-05-23 13:50

8. Uluslararası Edirne Maratonu 1000 atletin katılımıyla koşulacak

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, 8. Uluslararası Edirne Maratonu'nun 1000 atletin katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Yurthaber 17-05-23 14:10

Kardeşlik maçı sonrasında Beşiktaşlı yıldız hastaneye kaldırıldı! Türkiye'ye takımdan ayrı dönecek...

Beşiktaş, Bırakmam Seni Türkiyem kampanyası dahilinde depremzedeler yararına organize edilen dostluk maçında Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sabah ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından siyah - beyazlı futbolcu Onur Bulut hastaneye kaldırıldı.

Spor 13-05-23 21:16

Torununun boks maçını izlemek için tekerlekli sandalye ile salona geldi!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Boks Dostluk müsabakasına 14 yaş kategorisinde katılan torunu Efe'nin maçını izlemek için tekerlekli sandalyesiyle geldi. Rakibini mağlup eden Efe, kendisini izleyen ninesinin elini öperek sevincini paylaştı. İşte detaylar...

Spor 13-05-23 16:13

Muğla'da düzenlenen dostluk ve doğa yürüyüşünde Akdeniz'den alınan su Ege'ye döküldü

Muğla'nın Datça ilçesinde bu yıl 22'ncisi düzenlenen Akdeniz'den Ege'ye Dostluk ve Doğa Yürüyüşü'nde Akdeniz'den alınan su, Ege'ye döküldü.

Yurthaber 08-05-23 13:08

Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Süper Lig'in yıldız futbolcuları ve depremzede çocuklarla futbol oynadı. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki organizasyonda Bakan Kurum, Yükselen Anadolu beyaz takımın formasını giydi.

Spor 03-05-23 19:40

Beşiktaş dostluk maçı çağrısına böyle karşılık verdi: 'Gelirik can gardaş'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası yaralar sarılmaya devam ederken, Beşiktaş'tan da bu yönde bir hamle geldi. Siyah-Beyazlılar, depremzedelere yardım amacıyla Azerbaycan ekiplerinden Sabah FK ile Bakü'de özel maçta karşılaşacak. İşte detaylar...

Spor 03-05-23 15:41

Davul zurna eşliğinde cirit oynayarak Ramazan Bayramını uğurladılar

Ata sporu ciritin yaşatıldığı illerden olan Bayburt ve Erzurum’un atlı spor kulüpleri, Bayburt Belediyesi cirit sahasında karşı karşıya gelerek yağmura, çamura aldırış etmeden aralarında dostluk maçı oynadılar.

Yurthaber 24-04-23 08:57

Kuşadası’nda 23 Nisan korteji renkli görüntülere sahne oldu

Kuşadası Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla düzenlenen kortej renkli görüntülere sahne oldu. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda sona eren korteje her yaştan binlerce Kuşadalı katıldı.

Yurthaber 24-04-23 08:50

Kuşadası’nda Kadir Gecesi’ne özel 2 bin kişilik iftar programı

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda 2 bin kişilik iftar sofrası kuruldu.

Yurthaber 18-04-23 08:29

Yardım maçını tribünden takip etti! Beşiktaş Atletico Madrid maçı sonrası Volkan Demirel'den herkesi ağlatan sözler

Türkiye’de 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri için iki dev kulüp bir araya geldi. İspanyol ekibi Atletico Madrid ve Beşiktaş, “Together for Türkiye” (Türkiye için hep birlikte) adıyla depremzedelere destek amacıyla bu akşam dostluk maçına çıktı. Karşılaşmanın tüm gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak duyurulurken, karşılaşmanın ardından Hatay bölgesinin sesi olan Volkan Demirel de açıklamalarda bulundu.

Spor 13-04-23 07:54

Karabük İdman Yurdu yardım maçından toplanan gelirin dekontunu Vali Gürel’e teslim etti

Karabük’ün Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) takımı Karabük İdman Yurdu depremzedeler yararına oynanan dostluk maçından toplanan gelirin dekontunu Karabük Valisi Fuat Gürel’e teslim etti.

Yurthaber 02-03-23 08:39

Tekirdağ'da depremzedeler yararına dostluk maçı yapıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta mücadele eden Çorluspor 1947 ile TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor, depremzedeler yararına dostluk maçı yaptı.

Yurthaber 27-02-23 07:54

Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray depremzedeler için Alanyaspor ile karşılaşacak!

Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı için geri sayım devam ediyor. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak olan maçın yayın saati kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Öte yandan Türkiye'yi derinden yaralayan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Süper Lig, bu hafta yeniden başlıyor. Galatasaray depremzedeler için Alanyaspor ile dostluk maçına çıkacak. Peki, Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 25-02-23 16:35

Kocaelispor ile Sakaryaspor depremzedeler yararına dostluk maçı yaptı

ocaelispor ile Sakaryaspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar yararına dostluk maçına çıktı.

Yurthaber 23-02-23 07:51

Galatasaray Roma maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Roma maçı hangi kanalda? Dostluk karşılaşmasında tarih belli oluyor!

Galatasaray Roma maçının tarihi merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Süper Lig'e verilen arada çalışmalarına devam eden Sarı Kırmızılılar, hazırlık maçlarına başlıyor. Peki, Galatasaray Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamasına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Spor 20-02-23 14:33

Kars'ta ciritçiler dondurucu soğuk ve kar altında yarıştı

Kars'ta ciritçiler, dondurucu soğuk ve kar altında dostluk müsabakası yaptı.

Yurthaber 30-01-23 12:34

Messi karşısında, 45 dakikada Ronaldo şov! Dostluk maçı demeye bin şahit lazım...

Son dakika... Messi'li PSG ve Ronaldo'lu Al-Nassr/Al Hilal takımı karmasında yıldızlar topluluğu karşı karşıya geldi. Belki de Ronaldo ve Messi ikilisinin son karşılaşmasında Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo mücadelenin ilk 45 dakikasındaki performansıyla adeta şov yaptı. İşte detaylar...

Spor 19-01-23 21:30

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ arasına kara kedi girdi!

Podyumların ve ekranların aranan tescilli güzeli Çağla Şıkel, 2015 yılında iki oğlunun babası Emre Altuğ ile evliliğini noktalamıştı. Boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Çağla Şıkel'in uzun zaman sonra aşk orucunu bozduğu konuşulmuştu. Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çağla Şıkel, iki çocuğu için eski eşi Emre Altuğ ile örnek bir dostluk sergilemişti. Ancak ikili, son aylarda gerilim yaşadı.

Magazin 17-01-23 14:47

Seren Serengil'in annesi Bircan Bali ve Arto'ya ateş püskürdü! Allahsız yaratık...

Dostluk bitti, Seren Serengil Bircan Bali ve Arto ile düşman oldu. Mobing gördüğü söyleyerek Söylemezsem Olmaz'ı bırakan Serengil'in annesi de kızının eski dostlarına ateş püskürdü. İşte daha önce kızı tarafından dolandırıldığını söyleyen Nevin Teoman'ın açıklaması...

Magazin 12-01-23 12:02

Adanalı balıkçının pelikanla dostluğu sosyal medyada viral oldu! Mahmut kadar beni karım sevmedi

Adana'da bir balıkçı, yanına inen bitkin pelikana sahip çıkmasıyla aralarında güzel bir dostluk oluştu. Pelikan ile balıkçının sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ise 1,5 milyondan fazla izlendi.

Haber 09-01-23 17:32

Karşıyaka Bergama maçında ortalık bir anda karıştı! Konuk ekip sahadan çekildi, dostluk yemeği iptal edildi

TFF 3. Lig'in ikinci devresinin başlamasına kısa bir süre kala iki İzmir ekibi Karşıyaka ile Bergama Belediyespor düzenlenen hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Mücadelenin 30'ncu dakikasında saha bir anda karışırken, konuk ekip sahadan çekildi ve maç tatil edildi. İşte detaylar...

Spor 08-01-23 14:30