Dosya Boyutu Haberleri

%0 faizli 6 taksitli 30 bin TL'lik kredi fırsatı HangiKredi'de! Dosya masrafı yok... Hemen başvur!

Dosya masrafı yok, bankaya gitmek yok. Mobil üzerinden hızlıca başvurabileceğiniz %0 faizli 30 bin TL'lik kredi fırsatları HangiKredi'de! Bankaların yeni müşterilere özel sunduğu 6 ay taksitli nakit avantajından faydalanmak ise çok kolay. İşte detaylar...

Finans 2024-03-04 11:27:04

Kadınların ilgilenmediği tek uğraş! İlginç tespiti ilk kez o yaptı 'Bu kadar net! Kadınlar tavırlarını koymuş durumda'

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfı Kayseri Temsilcisi Prof. Dr. Osman Özsoy; kadınların anne olarak bir şefkat boyutu, ölüye saygıda daha ön planda olduğu ve korumacı bir ruh tarafının bulunduğunu belirterek, kadınların dünyada sadece definecilikle uğraşmadığını söyledi.

Kadin 2024-03-01 13:24:09

Beton direğe ok gibi saplanan aracın kaza yaptığı bölge gündüz görüntülendi

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde gece saatlerinde otomobilin beton direğe ok gibi saplandığı feci kazanın boyutu gündüz ortaya çıktı.

Yurthaber 2024-02-28 12:32:39

SON DAKİKA | Seçil Erzan hakkında mahkemeden yeni karar

Son dakika haberi: Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Haber 2024-02-09 16:59:04

Depremzede Psikolog, asrın felaketini anlattığı cümleleriyle yürekleri burktu! Depremin boyutu tahmin ettiğimizden daha fazla

Asrın felaketine Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalanan Uzman Psikolog Gizem Yılmaz, depremin boyutunun hiçbir literatür taramasında görülemeyecek bir boyutta olduğunu ve kitap bilgisinin hayat bilgisiyle paralel ilerlemediğini söyledi.

Haber 06-02-24 11:06

Hesap hareketlerinin incelenmesi talep edilmişti! Terim'in avukatından açıklama geldi: Şikayet detayı dikkat çekti

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın aralarında ünlü futbolcularının da bulunduğu 19 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada savcılık, şikayetçi olarak ifadesi alınan Fatih Terim'in banka hesap hareketlerin talep etmişti. Yaşanan gelişmenin ardından Terim'in avukatı Zafer Ertek, "Müvekkilimizin yaptığı şikayet üzerine başlatılan ve dolayısıyla müşteki olduğu dosya kapsamında gerçekleştirilen bir işlemdir." açıklamasını yaptı.

Haber 15-12-23 20:10

İnternetten dolandırıcılığında yeni boyut! Ucuz olsun diye internetten diş protezi siparişi verdi: Gelen ürünü görünce gözlerine inanamadı

İnternet dolandırıcılığının boyutu her geçen gün başka bir seviyeye geliyor. Bir arkadaşının tavsiyesiyle ucuz olması amacıyla internetten diş protezi sipariş eden adam kargodan gelen ürünü görünce neye uğradığını şaşırdı. Diş protezi yerine gönderilen ürün, 'bu kadarına da pes artık' dedirtti. İşte şaşkına çeviren haberin tüm detayları!

Haber 04-12-23 09:34

Tekirdağ'daki hasarın boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) uyarıları sonrası lodos fırtınasının ağır faturası gün ağarınca ortaya çıktı. Lodosla birlikte Marmara Denizi taşarak sahili su bastı. Tsunamiyi andıran görüntüler ortaya çıktı.

Haber 29-11-23 10:25

Telefon hızlandırma yöntemi - Telefonum yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?

Günümüzde mobil cihazlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak zamanla uygulama yüklemeleri, dosya birikimi ve diğer faktörler nedeniyle telefonlarımızın performansında bir düşüş yaşanabilir. Hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlamak adına zaman zaman telefonumuzu hızlandırmak ve optimize etmek gerekebilir. Birkaç küçük ayar ve temizlik işlemiyle telefonunuzu sanki yeni almış gibi hissedebilirsiniz.

Haber 28-11-23 00:56

Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında yeni gelişme! İki dosya birleştirildi

Hrant Dink'in katili Ogün Samast geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Samast hakkında açılan yeni dava dosyası ile İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dosya birleştirildi.

Haber 27-11-23 15:35

Cüneyt Özdemir, spor dünyasını sarsan dolandırıcılıkla ilgili detayları açıkladı: Asıl mağdur Fatih Terim!

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanması, kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor. Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in de adının anıldığı dosya ile ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Özdemir, "Asıl mağdur Fatih Terim" ifadelerini kullandı ve detayları açıkladı.

Spor 26-11-23 18:22

26 dosyadan 35 yıl hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

26 ay dosya ile “Dolandırıcılık” suçundan 35 yıl 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli şahıs, Motorize Yunus Timleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 15-11-23 09:59

Gazze'deki son durum! Yıkımın boyutu öncesi ve sonrası görüntüleriyle ortaya çıktı... Ölü sayısı 10 bini aştı

7 Ekim sabahı Hamas'ın silahlı kolu İzzeddin El-Kassam Tugayları, 'Aksa Tufanı' operasyonunu başlattı. İsrail ve Filistin arasındaki savaşta 1 ay geride kalırken bölgeden üzüncü görüntüler gelmeye devam ediyor. Savaşın odağı haline gelen Gazze şehrinin 7 Ekim'den öncesi ve sonrası görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler yıkımı açık bir şekilde gözler önüne serdi.

Haber 08-11-23 14:21

Aydın'da 3 kişi hayatını kaybetmişti! AFAD Başkanı'ndan hayati uyarı: Yapılan uyarılara uyun

Aydın’da dün etkili olan sağanak yağışın ardından saatler ilerledikçe zararın boyutu daha da arttı. 3 kişinin hayatını kaybettiği felakette 1 kişiyi de arama çalışmaları devam ediyor. Bölgeye giden AFAD Başkanı Okay Memiş, bir gün önce AFAD ve meteorolojinin bilgilendirme yaptığını hatırlatarak, "Bazen göz göre göre, bu selden bir şey olmaz diyerek vatandaşlarımız araçlarını suya bile sevk edebiliyorlar. Bunlar çok uygun bir davranış tarzı değil." dedi ve uyarılara uyulmasını istedi.

Haber 05-11-23 20:53

Son Dakika | Can Atalay olayında flaş gelişme! Dosya Yargıtay'a gönderildi

Son dakika haberi: Tutuklu TİP Hatay milletvekili Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi'nden (AYM) karar gelmişti. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, hak ihlali olduğuna hükmeden AYM'nin kararı doğrultusunda karar vermeyerek dosyayı Yargıtay'a gönderdi.

Haber 30-10-23 22:06

Gerçek oldu: OpenAI'den ChatGPT'ye dosya yükleme dopingi!

OpenAI'ın sohbet robotu ChatGPT'nin Plus üyeleri için dikkat çeken yeni beta özellikler geldi. Abonelere göre güncelleme, dosya yükleme ve bunlarla çalışma becerisi ekliyor. Bunun yanı sıra güncelleme multimodal desteği de içeriyor.

Haber 30-10-23 12:30

Windows APK çalıştırma yöntemleri - Windows 10 APK açar mı?

İngilizce Android Package Kit ifadesinin baş harflerinden oluşturulmuş bir kısaltma olan APK, bir dosya formatıdır. Android uygulamalarını dağıtmak ve yüklemek için kullanılır. Bir APK dosyası cihazda yüklenmesi istenen tüm ögeleri bir arada bulunduran bir paket olarak da tanımlanabilir. Akıllı mobil telefonlarda kolaylıkla indirilerek kullanılabilen APK dosya formatını Windows’ta açabilmek için bazı gereklilikler vardır.

Haber 29-10-23 20:47

WhatsAppta sürekli çevrim içi görünmek - WhatsApp çevrim içi açık kalır mı?

Dünya çapında birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Whatsapp, akıllı mobil telefonlar için geliştirilmiş olan, platformlar arasında çalışabilme özelliği bulunan anlık mesajlaşma ya da arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, iPhone gibi birçok cihaz ile uyumludur. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde çeşitli internet bağlantıları aracılığı ile birbirlerine farklı türde dosya gönderimleri yapabilirler.

Haber 28-10-23 14:47

Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni detay! Başsavcılık açıkladı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması hakkında basın açıklaması yaptı. Açıklamada Dilan Polat, Engin Polat ve diğer şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı, soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurt dışı çıkış yasağı uygulandığı ve şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiği vurgulandı.

Haber 22-10-23 16:50

Şirince, dünyanın ’En İyi Turizm Köyü’ seçildi: Filiz Başkan’dan anlamlı konuşma

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü tarafından başlatılan En İyi Turizm Köyü 2023 Yılı girişimi çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Selçuk Belediyesi’nin yerel paydaşlarla ortak hazırladığı dosya ile yapılan başvuru sonucu Şirince, 60 ülkeden 260’ın üzerinde köy arasından “En İyi Turizm Köyü” ağına seçildi.

Yurthaber 20-10-23 12:26

Dava dosyasını nasıl görebilirim? Dava dosyası sorgulama nasıl yapılır?

Dava dosyası sorgulama işlemi pek çok insanın hayatının bir döneminde ihtiyaç duyduğu ve yaptığı işlemlerden birisidir. Günümüzde devam eden dava hakkındaki bilgilere erişmek ya da mahkeme kararı sorgulama işlemi yapmak internet teknolojisiyle birlikte daha kolay hale geldi. E-devlet ve UYAP uygulaması sayesinde pek çok kişi dava sonucunu öğrenme ve dosya sorgulama işlemini yapabilmektedir. Peki dava dosyası sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-10-23 18:54

Danıştay dosyası sorgulama nasıl yapılır? Danıştay davaları ne kadar zamanda sonuçlanır?

Danıştay dosya sorgulama işleminin nasıl yapılacağı, Danıştay kararı bekleyen milyonlarca vatandaş tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Danıştay dosya sorgulama işlemleri sırasında danıştay dosyası ile ilgili detaylar görüntülenebilmektedir. Böylece kişiler, söz konusu yayınlanan bilgiler hakkında kolay bir şekilde sonuca ulaşabilmektedir. Peki Danıştay dosyası sorgulama nasıl yapılır?

Haber 19-10-23 18:53

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden İsrail dosyası! İlk kez hastane vurmuyorlar

İsrail, dün akşam Gazze'deki bir hastaneyi vurdu. En az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı dünyada infial yarattı. Peş peşe tepkiler gelirken İsrail hastaneyi kendilerinin vurmadığını Hamas tarafından vurduğunu iddia etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrail'in ilk kez hastane vurmadığına dair bir dosya hazırladı. İşte ayrıntılar...

Haber 18-10-23 14:04

İsrail'den küstah çıkış! Mezarlıkta basın toplantısı... Hastane katliamının simgesi haline geldi: Dünya o bebeği konuşuyor

İsrail'in saldırılarında yaralanıp hayata tutunmak için gittikleri hastane yüzlerce insana mezar oldu. Çok geçmeden o hastaneden insanlığın hafızasına kazınacak kareler geldi: Gazzeli yetkililer cenazeler arasında basın toplantısı düzenliyordu, elinde tuttuğu bir parça ekmekle kurtarılmayı bekleyen bebeğin görüntüsü ise kahretti. Dünya olup biten karşısında ağır şok yaşarken İsrail küstah bir çıkışa imza attı. Gün ağarınca katliamın boyutu gün yüzüne çıktı!

Haber 18-10-23 10:55

Sakatlıklar hakkında bilinmeyenleri Ferda Saraçoğlu anlattı! Sporcular bu problemden nasıl kaçınmalı, sakatlık süreci nasıl geçirilmeli? İşte cevapları...

Futbolcuların en büyük kabusu maalesef ki sakatlıklar... Birçok futbolcu, kariyerlerini sürdürdüğü süreç içerisinde sakatlıklara maruz kalıyor. Yaşanan bu sakatlıkların boyutu, oyuncuların formuna ve geleceklerine direkt etki edebiliyor. Peki futbolcuların yaşadığı sakatlıkların sebepleri neler, sporcular sakatlıktan kaçınmak için neler yapmalıdır? Spor camiasının ünlü fizyoterapisti ve bütünsel terapisti Ferda Saraçoğlu, merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Spor 16-10-23 20:26

Yargıtay'daki dosyam hangi durumda? Yargıtay dosya sorgulama nasıl yapılır?

Daireler, hukuk genel kurulu, ceza genel kurulu, birinci başkanlık kurulu, yönetim kurulu, yüksek disiplin kurulu gibi karar organları bulunan Yargıtay birçok görev ve amaca sahiptir. Yargıtay’da dosyası olan kişiler çeşitli yollardan bu dosyaların takibini yapabilmek mümkün olabilir. Şahsen ya da sanal olarak mobil uygulamalar ya da ilgili kurumun resmi internet siteleri üzerinden gerçekleştirilebilen sorgulamalar ile dosya takibi yapılabilir.

Haber 10-10-23 16:24

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin dava ertelendi!

Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada, mütalaasının hazırlanması için dosya Cumhuriyet Savcısı'na gönderildi. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

Haber 09-10-23 18:36

Zehirli yemek hazırlayıp sevgilisini öldürmüştü! Denizli'deki vahşeti itiraf eden Afgan mahkemede şoke etti: 'Cesedi sürüklerken...'

Denizli'de Afganistan uyruklu Nadia Noori'nin (30) cansız bedeni yol kenarında elleri ve ayakları kelepçeyle bağlı, battaniyeye sarılı halde bulunmuştu. Noori'yi öldürmek için yemeğine yine Afganistan uyruklu sevgilisinin fare zehri kattığı ortaya çıkınca dehşetin boyutu katlandı. Daha önceki ifadesinde sevgilisini zehirli pilavla öldürdüğünü itiraf edip "Cesedi sürüklerken, merdivenden indirdiğim için sesler çıkıyordu" diyen Sabour Sakhizadeh (21), bugünkü duruşmada cinayeti inkar etti.

Haber 04-10-23 14:59

Sinemayı evine taşımak isteyenlere en iyi fiyat performans büyük ekranlı televizyonlar

Televizyon karşısında saatler geçirmeyi sevenler için ekran boyutu büyük önem taşıyor. Geniş ekranlı televizyonlar, filmin içindeymiş gibi hissettirdiği için âdeta evlerin sinemaya dönüşmesini sağlıyor. Birçok başarılı markanın fiyat performans dengeli büyük ekranlı televizyon modeli bulunuyor. Gelin, hem bütçenize uygun hem en kaliteli büyük ekranlı televizyon modellerine beraber göz atalım!

Haber 28-09-23 16:36

Ticaret Bakanlığı yanıltıcı reklama ceza yağdırdı! 64,1 milyon lira...

Ticaret Bakanlığı, Reklam Kurulu’nun yılın ilk 9 ayında 1346 dosya hakkında durdurma cezasıyla birlikte toplam 64 milyon 141 bin 381 TL idari para cezası verdiğini duyurdu.

Finans 19-09-23 10:10

Libya'da sel trajedisi... Şehir resmen ikiye bölündü: Cesetler kıyıya vurmaya başladı... Nükleer bomba düşmüş gibi

Libya'da meydana gelen sel felaketinin boyutu gün yüzüne çıkmaya başladı. Yetkililer liman şehri Derne'de 11 binden fazla cesedin olduğunu ifade ederken, kıyıya cesetler vurmaya başladı... 90 bin kişinin yaşadığı Derne'de şehir sel sularıyla adeta ikiye bölündü. Yetkililer en az 10 bin kişinin daha kayıp olduğunu açıklarken, bölgeden gelen fotoğraflar yaşanan trajediyi gözler önüne seriyor...

Haber 15-09-23 15:49

Yapay zeka reklamları Reklam Kurulu tarafından ilk kez incelendi! Mevzuata aykırı dosyalara ceza yağdı

Yapay zeka oluşturularak kullanılan reklamlar ilk kez incelemeye alındı. Bu kapsamda, Reklam Kurulu tarafından incelenip mevzuata aykırı olduğu tespit edilen çok sayıda dosya hakkında işlem yapıldı, 12 milyon 231 bin 507 TL idari para cezası uygulandı.

Haber 13-09-23 10:39

Emekli maaşı için bekleyenler dikkat! E-Devlet’te bunu görürseniz hemen SGK’nın kapısını çalın: İşlemleriniz askıya alınmış olabilir

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasası kapsamında emekliliğe hak kazananların sayısı 2 milyonu geçerken, Mart'ta başvurup aylık bağlanmayanların çoğunun eksik primi, tescil sorunu ya da SGK'ya borcunun bulunduğu öğrenildi. E-devlet üzerinden "EYT evrak beklemede, dosya kaldırıldı" yazısıyla karşılaşanların Alo 170 üzerinden durumunu sorgulaması, eksiklerini gidermesi gerekiyor.

Finans 12-09-23 12:13

Mersin'de 3 amatör balıkçı olta ile yakaladı! Boyu 2 metre

Mersin'de tekne ile Akdeniz'e açıklan 3 amatör balıkçı olta ile 2 metrelik orkinos yakaladı. Balığın boyutu karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen 3 arkadaş, bu anları cep telefonu kamerası ile kayda alıp, sosyal medyada paylaştı.

Haber 10-09-23 22:03

Arnavutköy’de selin bastığı mahalle havadan görüntülendi

Arnavutköy Bolluca Mahallesi’nde yaşanan selin boyutu gündüz havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

Yurthaber 06-09-23 10:13

Bilecik'te ölüm kokan arazi: Canlı canlı valize koyup gömmüşlerdi, başka cesetler de çıktı!

Canlı canlı valize koydukları kadını çiftliğe gömdüler, Bilecik'in Söğüt ilçesinde Çinli Lisha Yu'nun cansız bedeninin bulunduğu o araziden yıllar sonra başka cesetler de çıktı! Lisha Yu'nun korkunç ölümünün ardından arazide başka cesetler olabileceğinden kuşku duyan olmamıştı. Ancak dosya yeniden açıldı, aynı araziden daha fazla ceset çıktı. Yetkililer iki olayın bağlantılı olabileceği ihtimali üzerine duruyor.

Haber 05-09-23 08:30

Eskişehir’de patlamanın boyutu gün aydınlanınca daha net ortaya çıktı

Eskişehir’de yaşanan patlamanın bilançosu hava aydınlandığında daha net bir şekilde göze çarparken, olayın yaşandığı evin adeta savaş alanına döndüğü görüldü.

Yurthaber 28-08-23 12:12

Airdrop nedir, nasıl açılır? Airdrop açma ve kullanma adımları nelerdir, Airdrop isim değiştirme nasıl yapılır?

Akıllı cep telefonları, tabletler veya bilgisayarlar aracılığıyla başka cihazlara video, fotoğraf, konum, dosya gibi birçok farklı öğeyi göndermek için sıklıkla çeşitli uygulamalar kullanılır. Ancak iphone veya ipad gibi bazı cihazlarda uygulamaya gerek duymadan kendi içerisinde var olan özellik sayesinde bu gönderimler kolay bir şekilde yapılmaktadır. Bu cihazlarda airdrop denilen bir özellik mevcuttur. Peki, airdrop nasıl kullanılır ve airdrop isim değiştirme nasıl yapılır?

Haber 28-08-23 11:18

Flash bellek kısayol virüsü temizleme: USB virüs temizleme işlemi

Bilgisayar veya dizüstü laptoplarda veri olarak saklanan pek çok bilgi bulunmaktadır. Bu bilgilerin bir başka deyişle dosyaların bilgisayar dışında saklandığı ve depolandığı yer flash bellek ismiyle bilinen bir bellek çeşididir. Bilgisayardan yanlışlıkla silinen bir dosya silinmeden önce flash belleğe atılmışsa o dosya tekrardan bilgisayara yüklenebilir. Ancak bazı durumlarda bu bellek türlerinde virüs sorunu ortaya çıkabilir. Peki, flash bellek kısayol virüsü temizleme nasıl yapılır?

Haber 14-08-23 19:37

Saç dökülmenize kökten çözüm olacak en iyi dökülme karşıtı şampuanlar

Birçok kişinin ortak sorunu olan saç dökülmesi mevsim değişikliğine, strese ve pek çok sebebe bağlı olarak gelişebiliyor. Dökülmenin boyutu bazen endişe verici seviyelere ulaşabiliyor. Doğru şampuanı kullanarak saçlarınızı parlak, canlı ve güçlü bir görünüme kavuşturabilirsiniz. "En iyi dökülme karşıtı şampuan hangisi?" diyorsanız sizin için birbirinden etkili ürünleri listeledik. Gelin, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayacak dökülme karşıtı şampuan önerilerini birlikte inceleyelim.

Haber 14-08-23 16:39

Bir rapor 26 milyon araç sahibini işte böyle etkiliyor! Dosya başına 600 lira artırıyor: Trafik sigorta primi için harekete geçildi...

Trafik kazaları sonucunda mevzuata uygun alınmayan engelli raporları sigorta şirketlerinin üzerine milyonlarca lira tazminat yükü bindirdi. Yetkisiz olarak verilen bu raporlar, ‘kaza takipçileri’ tarafından suistimal edilirken ödenen milyonlarca liralık haksız tazminat, 26 milyon araç sahibinin trafik sigorta primine de yansıyor. Sektör temsilcileri bu durumun rakamları dosya başına 500-600 TL oynattığını dile getiriyor.

Finans 02-08-23 08:00

Bilimsel araştırma cevapladı: Penis boyutu sıcaklıktan etkilenebilir! Yazın başka kışın başka...

İngiltere’de yapılan bilimsel bir araştırmada erkeklerin cinsel organlarının boyutu ile sıcaklık değişimleri arasında doğrudan bir bağlantı olduğu ortaya çıktı. Uzmanlara göre, penis boyutu hava sıcaklıklarının değişimine bağlı olarak yaz ve kış aralarında farklı uzunluklara sahip olabilir.

Trend 20-07-23 10:50

20 yıldır ilk defa... 'Yok olma tehlikesi var' diyerek uyardılar! 'Bize alarm veriyor'

Mersinli balıkçılar, Akdeniz’de son dönemde çıkan sardalye boyutlarının ufak olmasına dikkat çekti. 11 santimlere kadar düşen sardalya için av yasağı isteyen balıkçılar, önlem alınmazsa bir süre sonra balığın hiç çıkmayabileceği uyarısında bulundu. Balıkçılar, "Sardalyanın her türlü avlanılmasının yasaklanmasını istiyoruz. Bu gidişat iyi değil. Bize alarm veriyor. 20 yıldır ilk defa sardalyanın boyutu 11-12 cm'e kadar indi. 11 cm normalde yasal boyuttur ama bu giderek düşecek gibi duruyor" dedi.

Haber 19-07-23 10:33

SON DAKİKA | Memur zammı için dikkat çeken sözler! Bakan Işıkhan'dan memur maaşı açıklaması: 'Meclis tatile girmeden önce...'

Son dakika haberi: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur maaşı düzenlemesine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Işıkhan memur zammı ile ilgili, "Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma hayatının tek boyutu yok. Asgari ücreti bitirdik. İşveren ve çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Refah ve yaşam kalitesini arttırmak önceliğimiz" dedi. Işıkhan, Meclis tatile girmeden yasal düzenlemenin gündeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruya da yanıt verdi. İşte Işıkhan'ın açıklamaları...

Finans 04-07-23 12:03

Giresun'da sel ve heyelan! Araçlar çamura gömüldü, vatandaşlar mahsur kaldı

Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde gece etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında sel, heyelan ve su baskınları yaşandı. Birçok ev ve iş yerini su basarken, araçlar çamur yığınları arasında kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar, iş makineleri yardımı ile kurtarıldı. Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, “Afatın boyutu çok büyük; her tarafımızı yıktı, büyük heyelanlar oluştu. Şu ana kadar bir can kaybı yaşanmadı ama Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık” dedi. İşte detaylar...

Haber 23-06-23 10:27

CHP lideri Kılıçdaroğlu ifadeye çağrılacak! Eski milletvekilleri hakkındaki 350 dosya işleme konuldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosunca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu yeni yasama döneminde milletvekili seçilemeyenlere ait 350 suç dosyası işleme konuldu. 18 dosyası bulunan CHP liderinin ifade için adliyeye davet edilmesi beklenirken; Kılıçdaroğlu'nun ifadesinin dosyasının bulunduğu soruşturma bürosunun başsavcıvekili tarafından alınacağı öğrenildi.

Haber 20-06-23 19:32

Mersin’deki plastik fabrikasında çıkan yangında hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir plastik fabrikasında çıkan yangının zarar gün ağarınca ortaya çıktı.

Yurthaber 15-06-23 08:22

iPhone 16 Pro'nun kameralarıyla ilgili dikkat çeken söylenti!

Sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıkan bir iPhone 16 Pro söylentisi dikkat çekti. İddiaya göre, gelecek yıl çıkması beklenen iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in artan boyutu, periskop telefoto kamera ve %12 daha büyük ana kamera sensörü gibi önemli gelişmelere olanak sağlayacak.

Haber 29-05-23 10:46

Rıza Bey Apartmanı davasında avukatın savunması reddi heyet talebi olarak kabul edildi

İzmir'deki depremde en fazla can kaybının yaşandığı Rıza Bey Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin haklarında dava açılan 2'si tutuklu 15 sanıkla ilgili yargılamada, müşteki avukatın heyetle ilgili sözleri üzerine dosya "reddi heyet talebi" olarak kabul edilip bir üst mahkemeye gönderildi.

Yurthaber 26-05-23 13:35