Dövme Haberleri

İzmir'de sokaktaki bir kişinin çantasını gasbeden 6 şüpheli yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde bir kişinin çantasını gasbeden 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-04-2024 08:01

Kocasının iş arkadaşıyla yasak aşkını dövmesi ele verdi! O dövme 19 yıllık evliliklerinin sonu oldu

Reddit'te 'TwoHotTakes' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının yaptığırdığı dövmesinin 19 yıllık evliliklerinin sonunu getirdiğini söyleyerek dikkatleri çekti. Kocasının göğsünün sol tarafında yaptırdığı dövmesinin yasak aşkının adını taşıdığını fark eden kadın eşiyle anında boşandı. İsmini açıklanmayan ihanete uğrayan eşin paylaşımı olay oldu.

Trend 13-04-2024 14:59

İşaret parmağına yaptırdığı cetvel dövmesi çok konuşuldu! Bir şeyleri ölçmeye yardımcı olacak

31 yaşındaki Steffen Karlsen isimli bir adam sadece parmağını kullanarak nesneleri ölçmenin ilginç bir yolunu buldu. İşaret parmağına cetvel dövmesi yaptıran Karlsen, birbirinden 1 cm arayla 10 çizgiden oluşan parmak dövmesini çok sevdiğini ve dövmesini gören insanların kendisini bir dahi olarak nitelendirdiğini söyledi.

Trend 02-04-2024 10:53

Alkolü fazla kaçırınca soluğu dövmecide aldı! Dövmesini paylaşıp anlamını sosyal medyaya sordu... +18 cevapları alınca inanamadı

İsmi açıklanmayan adam geçirdiği içkili bir gecenin ardından uynadığında göğsünde Tayca kelimelerden oluşan bir dövme buldu. Dövmenin kalıcı olduğunu fark ettikten sonra ismini açıklamak istemeyen adam sosyal medyadan paylaşarak çeviri için yardım istedi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-03-2024 09:51

Tişört zannettiler ama değil! Tüm vücudunu kaplayan dövmeleri için 300 saatini harcadı... Yetmedi Avustralya'dan İngiltere'ye uçarak 60 bin sterlin harcadı

41 yaşındaki Michael Lewis dövme tutkusunu bambaşka bir noktaya taşıyarak görenleri şaşkına çevirdi. Kaplnlar, kartal ve Yunan mitolojisine ait figürlerin yer aldığı dövmeleriyle tüm vücudunu kaplatan Lewis'in sanat eseri olarak tanımladığı dövmeleri için 6 yıl içinde 300 saatten fazla zaman harcadı.

Trend 15-03-2024 14:16

Vajinasına yaptırdığı dövmeyle gündeme gelmişti! Eleştirilere Kız arkadaşı da oradaydı cevabını verdi... 'Gerçekten acıdı'

'İngiltere'nin en dövmeli kadını' olarak tanımlanan Becky Holt geçtiğimiz yıllarda vajinasına dövme yaptırdığı anlarda çekilen bir videosunu paylaşarak manşetlerdeki yerini aldı. Tam 6 saat süren cinsel organ dövmesinin yıl dönümünde Holt merak edilen soruları yanıtladı. Dövme yapılırken gerçekten canının yandığını söyleyen Holt, görüntüleri dövme sanatçısının kız arkadaşının çektiğini belirtti.

Trend 05-03-2024 10:30

Dövmesini sosyal medyadan 'Ağlamak istiyorum' diyerek paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Kimse neye benzediğini anlayamadı

TikTok'ta 'Mariearmm' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Marie isimli bir kadın dövme yaptırmak isterken başına gelenleri anlattı. İşaret parmağında eski bir muz dövmesi olduğunu dile getiren Marie, dövmesini yeniletmek istedi. Ancak yeni dövmesini gördüğünde kendisi bile ne olduğunu anlayamadı. Paylaşımında pişman olduğunu dile getiren Marie, "Dün yaptırdığım dövmeye kadar dövme yaptırdığıma hiç pişman olmamıştım" dedi.

Trend 29-02-2024 10:21

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon, dövme yaptırdığı anları paylaştı! Tepkiler gecikmedi: Kendini mahvetmişsin

Kalça ölçüleri nedeniyle sık sık manşetlerdeki yerini alan fenomen isim Gracie Bon, bu kez dövme yaptırdığı anları paylaşarak sosyal medyada kendisine yer edindi. Fenomen isim bir dövme stüdyosunda yanağına mürekkep yaptırdığı anları paylaştı. Bon'un yanağındaki dövmesini beğenen kadar beğenmeyenler de oldu.

Trend 23-02-2024 11:32

Dövme modeli Amber Luke dövmelerinin sayısını açıkladı! Tenini görmek bile mümkün değil

Dövme modeli Amber Luke, vücudundaki dövmeleriyle verdiği cesur pozlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Gözbebekleri de olmak üzere vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplatan Luke ilk kez yüzündeki dövme sayısını açıkladı.

Trend 08-02-2024 11:51

Yunanlar Fatih Terim aşkını vücuduna kazıdı! Panathinaikos taraftarından Terim dövmesi

Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim çıktığı 6 maçta da mağlubiyet yüzü görmezken bir taraftar Terim sevgisini vücuduna yaptırdığı dövme ile gösterdi. İşte detaylar...

Spor 24-01-2024 11:04

Sansasyonlarıyla gündemden düşmeyen Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha bu kez vajina dövmesiyle çok konuşuldu! Kendi cinsel organını çizdirdi

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha'ın attığı her adım gündem yaratmaya devam ediyor. Sahnede cinsel içerikli hareketler yaptığı iddia edilen MC Pipokinha bu kez kendi vajinasını içeren müstehcen bir dövme göstererek gündeme geldi. Fenomen ismin dövmesini gösteren paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 11-01-2024 09:27

Dehşet verici cinayet aydınlatıldı! Göğüs silikonu ve dövme detayı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dehşet verici bir cinayet aydınlatıldı. İranlı emlakçı Mohammad Hossein Zamani Alavijeh ve eşi Asieh Shariatpour'u öldürüp parçalara ayırarak gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Abbasali Mohebbi, 'kasten öldürme' suçundan 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cinayetin detayları kan dondurdu.

Haber 30-11-2023 18:57

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow'den romantik jest! Sevgilisinin adını kasığına dövme yaptırdı... Göstermeyi ihmal etmedi

Sosyal medyadan yaptığı vücut pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tammy Hembrow, iki aydır ilişki yaşadığı Matt Zukowski'nin adını kasığına dövme olarak yaptırdı. Fenomen isim romantik jestini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gösterirken kullanıcıların yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 28-11-2023 09:59

Vücudundaki mürekkepleri sergilemek için kıyafetlerine veda etti! Dövme fenomeninin paylaşımı sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede dövme fenomeni olarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kerstin Tristan mürekkeplerini göstermek için Instagram'dan cesur pozunu yayınladı. Kıyafetlerine veda eden fenomen isim vücudunun büyük bir bölümü kaplayan 30 bin Euro (yaklaşık 942 bin 599 TL) değerindeki mürekkep koleksiyonunu gösterdi.

Trend 22-11-2023 15:03

Dövme modeli Amber Luke mürekkeplerini sergilemek için bikinisi giydi! Resmen vücudunda boş yer yok

Dövme modeli Amber Luke sosyal medyaya verdiği aranın ardından sessizliğini bozarak dönüş yaptı. Sosyal medyadan sıklıkla mürekkeplerini sergilediği bir paylaşım yapan fenomen isim geleneğini bozmadı ve mavi bikini takımıyla hayranlarının karşısına geçti. Luke'un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 11-11-2023 11:24

Erkek arkadaşının adını alnına dövme yaptırdı! Sosyal medyada bir gören bir daha baktı... Alın yazısı bu mu?

Vücudunda zaten çok sayıda dövme bulunan TikTok kullanıcısı Ana Stanskovsky yeni dövmesini sosyal medya kullanıcılarına göstermek için harekete geçti. Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olmasına rağmen Ana Stanskovsky'ın son mürekkebi sosyal medyanın ilgisini çekti. Genç kadın alnına sevgilisinin adını dövme olarak yaptırınca sosyal medyadan yorumlar gecikmedi.

Trend 07-11-2023 11:32

Aile üyelerinden rastgele çiçek çizmelerini istedi! O çizimleri vücuduna dövme yaptırdı... Sosyal medyada viral olmayı başardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir dövme fikri kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerdeki kişi aile üyelerinden tek tek bir çiçek deseni çizmelerini istedi. Sonrasında ise bu çiçekleri bir buket haline getirerek koluna dövme olarak yaptırdı.

Trend 24-10-2023 10:55

Vajina dövmesinden sonra sırada kalça dövmesi var! İngiltere'nin en dövmeli kadını unvanının hakkını sonuna kadar verdi... Kalça dövmesini böyle gösterdi

İngiltere'nin en dövmeli kadını olarak kısa sürede sosyal medyada 150 bini aşkın takipçiye ulaşan Becky Holt unvanının hakkını veren bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim geçtiğimiz aylarda vajinasına yaptırdığı dövmeyi gösterirken şimdi ise takipçileriyle kalça dövmesini paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 13-10-2023 09:48

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Küçük çocuğun sırtına dövme yapıldığı iddia edildi... Tepkiler sert oldu

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde küçük bir çocuğun sırtına dövme yapıldığı iddia edildi. Sosyal medyada viral olan görüntüler kullanıcıların sert yorumlarına neden oldu.

Trend 28-09-2023 13:18

Ortadan ikiye bölünmüş diliyle böyle yemek yedi! Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Vücut modifikasyonlarıyla tanınan dövme sanatçısı Vii Duquette, bir çatal dolusu hazır erişte yerken ortadan ikiye bölünmüş dilini gösterdi. O anları kaydederek TikTok'tan paylaşan Duquette'nin paylaşımı kısa sürede viral olmayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Duquette'nin dilinin hareket etme şekline inanamadığını söyledi.

Trend 22-09-2023 10:16

Eski sevgilisini kaçırdı! Kollarını bağlayarak zorla yüzüne, göğüslerine ve kasığına adını dövme yaptı

Brezilya’da yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. 20 yaşındaki Gabriel Henrique Alves Coelho isimli bir adam eski sevgilisi Tayane Caldas’i kaçırdı. Genç kadının kendisinden ayrılması üzerine öfkelenen Coelho kaçırdığı kızı ellerini kollarını bağlayarak yüzüne, kasıklarına ve göğüslerine zorla adını dövme yaptı.

Trend 02-09-2023 14:26

“İngiltere’nin en dövmeli kadını” unvanına vajina dövmesiyle kavuşmuştu! O anların yıl dönümünü de kutladı

Vücudunun %95’i dövmelerle kaplı olan Becky Holt geçtiğimiz yıl vajinasına dövme yaptırdığı anları sosyal medyadan paylaşarak kısa sürede ünlenmişti. Fenomen cinsel organındaki çiçek dövmesinin yıl dönümünü unutmadı ve viral olan o görüntüleri bir kez daha paylaşmayı tercih etti.

Trend 29-08-2023 14:05

Kasığına yaptırdığı ahtapot dövmesini gösterdi! Sosyal medyadan gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir dövme modeli kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. İsmi açıklanmayan bir kadının göbeğinden bacaklarına kadar uzanan büyüklükteki ahtapot dövmesini gören kullanıcıların yorum yapmadan duramadı. Görüntüler kısa sürede viral oldu.

Trend 23-08-2023 10:07

Elinin üzerine dövme yaptırdı hastanelik oldu! “Elimi hareket dahi ettiremedim”

TikTok’tan paylaşım yapan Erin Porter isimli bir dövme hayranı elinin üzerine yaptığı istiridye dövmesinden sonra hastanelik olduğunu anlattı. Elini enfeksiyon nedeniyle oynatamadığını dile getiren Porter tedavi için günlerce hastanede kaldı. Dövmenin tamamen iyileştiğinden söz eden Porter kendisinin yaşadığı zorlu süreci anlatınca viral olmayı başardı.

Trend 07-08-2023 12:01

Dövme modeli Amber Luke’u kimse durduramıyor! Daha fazla mürekkep için kolları sıvadı... “Kör oldum ama pişman değilim”

Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan sosyal medya fenomeni Amber Luke, mürekkepleri sayesinde dikkatleri çekmeye devam ediyor. Fenomen isim geçtiğimiz aylarda göz bebeklerine yaptırdığı dövme nedeniyle 6 haftalık geçici körlük yaşadığını dile getirirken dövmelerinden bir an bile pişmanlık duymadığını ve devam edeceğini söyledi.

Trend 25-07-2023 09:55

Rekor üzerine rekor! Onu kimse durduramıyor... İngiltere’nin en dövmeli kadını yeni mürekkebini gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde İngiltere’nin en dövmeli kadını olarak ünlenmeyi başaran Becky Holt’u kimse durduramıyor. Geçtiğimiz aylarda vajinasın dövme yaptırdığı anları paylaşan Holt yeni mürekkebini sergilemek için sosyal medyaya gitti.

Trend 22-07-2023 09:59

Dövme fenomeni Essie Bone, mürekkeplerini göstermek için kıyafetleriyle vedalaştı! Hayranlarının nefesini kesti

Dövme modeli Essie Bone, vücudunun büyük bir bölümü kaplayan mürekkeplerini göstermek için sosyal medyadan cesur bir paylaşıma imza attı. Siyah iç çamaşırı takımıyla poz veren Bone, hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 08-07-2023 11:13

Dövme modeli Hannah Joan bir sonraki tasarımı için hayranlarından yardım istedi! Üzerini çıkartıp yarı çıplak poz verdi

Dövme modeli Hannah Joan, hayranlarından bir sonraki dövmesinde ona yardım etmelerini istemek için üstsüz bir pozunu paylaştı. Sırtı dönük bir şekilde kameraya poz veren Joan, yeni dövmesi için hayranlarından fikir istedi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 21-06-2023 09:39

Vücudunda boş yer yok! Dövme fenomeni Kels, mürekkeplerini göstermek için çırılçıplak soyundu... Duştan olay paylaşım

Dövme fenomeni Kels, sosyal medyadan yaptığı son derece cesur paylaşımı sayesinde hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim dövmelerini göstermek için duşun altında çırılçıplak kaldığı anları paylaşarak hayranlarını büyüledi. Kels’in paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 20-06-2023 09:29

Göğüslerinin arasına dövme yaptıran kadın işlem sırasında yaşadığı acıyı paylaştı

Dövme acısı yaptırılan bölgeye ve acı eşiğine göre değişim gösteriyor. Göğüs arası dövmelerinin son yıllarda oldukça popüler olması bu dövmenin acısına rağmen tercih edilmesini sağlıyor. TikTok'ta bir kadın göğüs arası dövmesi yaptırırken yaşadığı acılı anları paylaşarak yaptığı hatayı açıkladı.

Kadin 30-05-2023 11:35

Dudağına yaptırdığı dövme TikTok'ta olay oldu! Acı çekiyorum

Dudak pigmentasyonu yaptıran kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudakların kırmızı ve pembe tonlanlarında renklendirilmesine yarayan pigmentasyon doğal sonuçlar elde edildiğinde çok daha bakımlı bir görünüm sağlayarak sürekli makyaj yapma ihtiyacını götürüyor. Ancak yanlış müdahaleler yapay görünümlere sebep olabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dudak dövmesini paylaşan bir kadın viral oldu.

Kadin 22-05-2023 14:27

Dövme fenomeni Essie, kalça dövmesini göstermek için tanga iç çamaşırıyla poz verdi! Paylaşımı sosyal medyayı salladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletinde yaşayan dövme modeli Essie yeni mürekkebini göstermek için cesur bir paylaşım yaptı. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak popüler olan Essie, kalça dövmesini göstermek için tanga iç çamaşırıyla poz verdi. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 12-05-2023 10:10

Aydın'da eşinin darbettiği kadın hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde eşini darbederek öldüren kişi, polise teslim oldu.

Yurthaber 05-05-2023 15:21

Selin Ciğerci bikinisini giyip göğüs altına yaptırdığı dövmesini sergiledi

Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair açıklamasıyla dikkat çeken Selin Ciğerci yazı getirdi. Bikinisini giyip yeni dövmesini sergileyen Ciğerci'nin göğüs altına yaptırdığı dövme beğeni topladı.

Magazin 02-05-2023 15:43

İngiltere’nin en dövmeli kadını unvanının hakkını sonuna kadar çıkarttı! Mürekkeplerini göstermek için tanga iç çamaşırıyla poz verdi

İngiltere’nin en dövmeli kadını olarak tanınan sosyal medya fenomeni Becky Holt, vücut sanatını sergilemek için Instagram’da cesur bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim turuncu iç çamaşırı takımıyla poz verdiği anları sosyal medya hesabından paylaşınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 26-04-2023 13:18

Dövme fenomeni yine hayranlarını heyecanladırdı! Mürekkeplerini göstermek için iç çamaşırıyla kamera karşısına geçti

Instagram’da ‘Bbykelso’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir dövme fenomeni mürekkeplerini göstermek için yine limitleri zorladı. Sosyal medyada ‘Yaşayan en seksi kadın’ seçilmeyi başaran Kelso mürekkeplerini göstermek için kırmızı dantel detaylı iç çamaşırıyla kamera karşısına geçti. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 25-04-2023 10:35

Yüzüne yaptırdığı çil dövmesi TikTok'ta olay oldu! Uyuzu varmış gibi görünüyor

Yapılan ilgi çekici dövmeler sosyal medyada oldukça etkileşim alıyor. Dövme sanatçıları yaptıkları dövmeleri paylaşarak sosyal medya takipçilerinin yorumlamasını istiyor. TikTok'ta müşterisinin yüzüne çil yaptığı anları gösteren bir sanatçı oldukça kötü yorumlara maruz kaldı.

Kadin 23-04-2023 17:19

İngiltere’nin en dövmeli kadını olarak ünlendi! Mürekkeplerini göstermek için çırılçıplak kaldı... Göğüslerini elleriyle kapattı

İngiltere’nin en dövmeli kadını olarak kısa sürede sosyal medyada ünlenmeyi başaran Becky Holt, vücudundaki mürekkepleri göstermek için yine cesur bir paylaşıma imza attı. Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan Holt son Instagram gönderisinde çırılçıplak kaldı ve göğüslerini elleriyl kapatmayı tercih etti.

Trend 20-04-2023 09:34

Dövme sanatçısı, dövme yaptırırken en az acı veren noktaları paylaştı! Sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi

TikTok’tan Spence kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir dövme sanatçısı daha önce hiç dövme yaptırmayanlar için mürekkepleme sırasında vücudun en az acıyan bölgelerini listeledi. Acı düzeyini 10 üzerinden puanlayan dövme sanatçısının paylaşımı kısa sürede gündem yarattı.

Trend 08-04-2023 14:58

Miss BumBum dünyaca ünlü kalçasına Lionel Messi’nin imzasını dövme olarak yaptırdı! Bağlılığını böyle kanıtladı

Eski Miss BumBum kazananı Suzy Cortez, ünlü futbolcu Lionel Messi’ye olan hayranlığını başka bir boyuta taşıdı. Rekortmen Cortez, sosyal medyada bir hayli ünlenmesini sağlayan kalçasına Messi’nin dövmesini yaptırdı. O anları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 05-04-2023 09:36

Prof. Dr. Celal Şengör’ün dövme yorumu sosyal medyada gündem yarattı! “Tamamen saçma bir şey. Ben kağıt değilim”

Türk yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör yaptığı birbirinden ilginç açıklamalara bir yenisini daha ekleyerek sosyal medyanın yine en çok konuştuğu isimlerden biri olmayı başardı. Deprem hakkında yaptığı ikazlarla gündemdeki yerini koruyan Şengör, katıldığı bir programda dövme hakkındaki yorumlarının sorulması üzerine ilginç bir açıklamada bulundu.

Trend 01-04-2023 14:00

Dekoltesini bir gören bir daha baktı! Dövmelerini göstermek için öyle bir kıyafet tercih etti ki...

Almanya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Mara Inkperial tercih ettiği kıyafetiyle Instagram’da gündeme gelmeyi başardı. Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan fenomen isim mürekkeplerini sergilemek için seksi bir body seçti. Kasık bölümündeki dekoltesiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Inkperial’in paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 22-03-2023 10:01

Düğününe özel öyle bir dövme yaptırdı ki... “Damat ilk geceye kadar bunu görmeyecek”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta eyaletinde yaşayan Madison Crowley isimli bir kadın TikTok yaptığı paylaşımda düğününe özel bir dövme yaptırdığını söyleyerek dikkatleri bir anda üzerine çekti. Nişanlısına düğün için bir sürpriz hazırladığını söyleyen Crowley, “Nişanlıma gizli bir dövme yaptırdım. Damat ilk geceye kadar bunu görmeyecek” dedi.

Trend 15-03-2023 11:25

Dövme modeli Mara Inkperial sosyal medyada sınır tanımadı! Streç filme sarılı pozu olay oldu

Vücudununbüyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan sosyal medya fenomeni Mara Inkperial sosyal medyanın sınırlarını alt üst eden bir paylaşıma imza attı. Vücut sanatını sergilemek için çırılçıplak soyunan model vücudunu streç filmle kaplayarak poz verdi. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 11-03-2023 13:32

Dövmesinin istediği modelden farklı olduğunu görünce ağlama krizine girdi

Dövme yaptırmak oldukça sürprizlerle dolu olabiliyor. Profesyonel dövmeciler bile istenilen dövmelerden çok daha farklı dövmeler çıkartabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dövme ile istediği modeli karşılaştıran bir influencer yaşadıklarını ağlarken anlattığı anları takipçileriyle paylaştı.

Kadin 22-02-2023 15:45

Hijyensizliğin sonu kötü bitti! Yaptırdığı dövme bir anda çürümeye başladı

Toplumda birçok kişi vücudunun çeşitli yerlerine dövme yaptırıyor. Bu dövmeler genellikle herhangi bir risk oluşturmasa da dövme yapımında ve kullanılan malzemelerde hijyene oldukça önem vermek gerekiyor. Kolunu dövme yaptıran bir kişi dövmenin zamanla çürüdüğünü göstererek yaşadığı korku dolu anları paylaştı.

Haber 19-02-2023 09:08

Vücudunda resmen boş yer kalmadı! Dövmelerini göstermek için iç çamaşırlarıyla vedalaşıp çırılçıplak kaldı

Sosyal medyada dövme modeli olarak tanınan Kerstin Tristan vücudunun büyük bir bölümünü kaplayan mürekkeplerini göstermek için cesur bir paylaşıma imza attı. Dövmeleri için yaklaşık 25 bin sterlin (yaklaşık 567 bin TL) harcayan Tristan, hayranlarının vücut sanatına göz atması için çırılçıplak kaldığı anları paylaşmaktan çekinmedi.

Trend 04-02-2023 11:24

Hayranı müstehcen pozunu koluna dövme olarak yaptırınca inanamadı! “Her gördüğümde orgazm oluyorum”

Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını sattığı bir uygulama aracılığıyla popüler olmayı başaran Anna Paul, bir hayranının vücuduna onun müstehcen bir fotoğrafını dövme olarak yaptırdığını gördüğünde çok şaşırdı. O dövmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Paul, “Her gördüğümde orgazm oluyorum” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Trend 03-02-2023 10:24

Dövme modeli Jill Hardener dudak uçuklatan mürekkebini göstermek için banyoda tamamen çıplak poz verdi

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesin ulaşan dövme modeli Jill Harderner, mürekkeplerini göstermek için banyoda çekilen tamamen çıplak bir pozunu paylaştı. Hayranlarını seksi poz yağmuruna tutan Harderner’in gönderisi beğeni butonunu adeta çökertti.

Trend 11-01-2023 15:23