Dovme Silme Yontemleri Haberleri

Gmail toplu mail silme: Gmail'de toplu mail silme nasıl yapılır?

Mail hizmetleri günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Gmail de bu mail hizmetlerinden biridir. Gmail, Google tarafından geliştirilmiş olan ve dünya çapında en çok kullanılan mail sistemlerden biri olarak bilinmektedir.

Haber 2024-04-17 01:07:27

Premier Lig'in köklü kulübü Everton'a 2 puan silme cezası! 1 sıra düştüler

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Everton, finansal sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 puan silme cezası aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-08 22:39:24

TFF Tahkim Kurulu yapılan görüşme sonrası, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için puan silme ve küme düşme cezalarını iptal etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için getirilen puan silme ve alt lige düşürme cezalarını iptal etti. İşte detaylar...

Spor 2024-03-22 22:42:53

Olanlar oldu! Premier Lig'in köklü kulübü Nottingham Forest'a 4 puan silme cezası

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Nottingham Forest, mali kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 4 puan silme cezası aldı. İngiliz ekibinin karar itiraz etmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 2024-03-19 08:17:44

Diğer Haber Etiketleri

gmail gmail gelen kutusu gmail mail gmail google da, ekipleri kulübün premier lig sezon verildi yapılan açıklama everton puan son dakika beşiktaş, tff tff yönetim kurulu türkiye futbol federasyonu Tahkim Kurulu karar ligi İngiltere google arama geçmişi silme Instagram fenerbahçe hakemi maç, maçı maçın sarı kart İstanbulspor PFDK fred süper li Süper Lig Trabzonspor ak ligde tff, ankaragücü Mehmet Büyükekşi Faruk Koca fk iyet Kayserispor beyaz sirke yumuşatıcı atan de haber son manchester city Chelsea dakika haberleri n dakika haberleri Telegram telegram grupları telegram türk exxen üyelik iptal exxen üyelik iptal etme Spotify spotify üyelik iptali spotify hesap kapatma spotify hesap silme spotify premium iptal etme spotify ücretsiz Zoom zoom meeting hesap kapatma hesap silme abonelik iptali Netflix netflix abonelik iptali netflix hesap kapatma netflix ödeme yöntemleri skype microsoft hesabı tumblr hesap dondurma LinkedIn hesap kurtarma PUBG pubg mobile pubg hesap icloud apple kimliği swarm foursquare Wattpad youtube youtube hesap silme Outlook Hotmail hotmail hesap silme Pinterest Twitch Amazon amazon hesap silme League of Legends lol whatsapp whatsapp messenger whatsapp müşteri hizmetleri smule facebook hesap facebook hesap silme facebook hesap dondurma philips dikey süpürge şarjlı dikey süpürge xiaomi dikey süpürge robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge en iyi robot süpürge spor to spor tot spor toto son dakika haberleri haberler Recep Tayyip Erdoğan Güneş mon cam silme temizlik karbonat arap sabunu limon 10 şampiyonlar ligi Juventus galatasaray erden Serie A İtalya Yolsuzluk 15 milyon euro UEFA barcelona Arda Turan Ceza koltuk tüyo profesyonel tencere başakşehi beşiktaş ışıl playoff Şenol Güneş kredi kredi borcu deprem İş Bankası italya serie a Spor Toto Süper Lig

Google arama geçmişi silme: Google arama geçmişi nasıl silinir?

Google, dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip bir arama motoru olarak karşımıza çıkar. Kullanıcılara arama imkânı tanıyan bu tarayıcı sayesinde birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Arama yapıldığında ziyaret edilen web siteleri otomatik olarak hafızaya kaydedilmektedir. Kullanıcılar dilerlerse belirli zaman aralıklarını seçerek arama geçmişini kolayca silebilir. Peki, Google arama geçmişi nasıl silinir?

Haber 09-01-24 19:52

Threads hesap silme ve kapatma: Threads nasıl ve nereden silinir? Threads'i kapatınca Instagram kapanıyor mu?

Instagram Threads, takipçileriniz ile çeşitli şekillerde paylaşımlarda bulunmanıza olanak tanıyan bir içerik paylaşım uygulamasıdır. Instagram hesabınız ile bütünleşik olarak çalışır ve sizi yakın arkadaşlarınızla, takip ettiğiniz kişilerle ve takipçilerinizle bağlantıda tutar. Threads, Twitter’a yani X platformuna benzer şekilde benzer şekilde paylaşımlar yapmanıza izin verir. Peki, Threads silinir mi?

Haber 27-12-23 20:16

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor 23-12-23 23:24

Olay maç sonrası TFF'nin talimatnamesi ortaya çıktı! İşte İstanbulspor'un alacağı ceza...

İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor karşısında takımı sahadan çekti. Bu kararın ardından İstanbulspor, Trabzonspor maçında hükmen mağlubiyet ve puan silme cezası alabilir.

Spor 19-12-23 22:30

TFF ve Kulüpler Birliği acil olarak toplanıyor! Ankaragücü'nün küme düşürülmesi ve puan silme cezası masada!

Dün akşam MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında gerçekleşen skandal olay sonrası Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu acil olarak toplanma kararı aldı. Yarın gerçekleştirilecek toplantıda Ankaragücü'nün küme düşürülme ihtimali bile masaya yatırılacak.

Spor 12-12-23 20:03

SON DAKİKA: TFF Kulüp Lisans Kurulu, Süper Lig ekibi Kayserispor dahil 6 kulübe 3 puan silme cezası verdi!

Son dakika... TFF Kulüp Lisans Kurulu, yapılan açıklamada Süper Lig ekibi Kayserispor dahil 6 kulübe daha 3 puan silme ceza verdiği duyuruldu.

Spor 30-11-23 21:50

Camları uzun süre temiz tutmanın sırrı! Bu karışım camda tek bir leke bırakmıyor

Evin camlarını temiz tutmak, genellikle zaman alan ve zorlu bir iş gibi gelebilir. Bu etkili temizlik karışımı sayesinde camlarda tek bir leke kalmıyor. Bu karışım, cam temizliği için oldukça etkili olmakla beraber uygulaması da oldukça kolay. Üstelik camlarınız uzun süre temiz kalıyor. İşte temizlik ustalarının sır gibi sakladığı cam silme karışımının tarifi...

Kadin 19-11-23 12:49

Everton'ın puan silme cezasının ardından Manchester City ve Chelsea'nin küme düşürülmesi gündeme geldi!

İngiltere Ligi'nde deprem etkisi yaratan kararlar alınıyor. Everton'ın aldığı 10 puan silme cezasının ardından Manchester City ve Chelsea'nin küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Spor 18-11-23 15:16

Son dakika: Premier Lig'de köklü kulübün puanı silindi! Küme düşme hattına gerilediler

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de 12. hafta geride kalırken, flaş bir gelişme yaşandı. Ülkenin en köklü takımlarından biri olan Everton, Premier Lig'in finansal sürdürülebilirlik kurallarına uymaması nedeniyle 10 puan silme cezası aldı ve küme düşme hattına geriledi. İşte detaylar...

Spor 17-11-23 15:37

Telegram kişileri toplu silme - Telegram otomatik silme nedir?

Hızlı ve son derece güvenli kabul edilen bir mesajlaşma uygulaması olarak kısa süre içinde benimsenen Telegram, tüm cihazlarda aynı anda kullanılabilen ve en çok indirilen uygulamalar arasında yer alır. Whatsapp’a alternatif olarak ortaya çıkan Telegram, sahip olduğu birçok özellik ve kolaylık ile birçok insan tarafından tercih edilmekte ve kullanıcı sayısı git gide artmaktadır.

Haber 28-10-23 11:06

EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? EXXEN 10 gün sonra iptal edilir mi? EXXEN'de tek maç satın alma var mı?

EXXEN üyelik iptaline dair araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Galatasaray, Almanya ekibi Bayern Münih'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EXXEN, yeni üye olacak kullancılara '10 gün ücretsiz izle' kampanyası başlattı. Bu kapsamda EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte tüm detaylar...

Haber 24-10-23 19:38

Spotify hesap silme mümkün mü? Spotify hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Spotify nasıl devre dışı bırakılır?

Spotify hesabını silmeyi planlayan bir kişiyi iki ayrı link karşılar. Bu linklerden ilki ücretsiz hesabı silme işlemi için oluşturulmuştur. Bir diğer link ise Spotify ücretli hesapların silinmesini mümkün kılar. Söz edilen linklere erişim sağlandığı zaman birkaç dakika içerisinde hesap silme işlemi tamamlanabilir. Bu konulara ek olarak bilgi aktarılması gereken işlemler arasında ise Spotify hesap değiştirme ve ücretli üyelik iptal etme yer alır. Peki, Spotify nasıl devre dışı bırakılır?

Haber 16-08-23 11:22

Zoom hesap silme mümkün mü? Zoom hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Zoom üyelik iptali nasıl yapılır?

Ücretli veya ücretsiz Zoom hesabı olan kişiler bu platform üzerinden toplantı düzenleyebilir. Kullanıcılarına sesli ve görüntülü görüşme yapma imkanı sunan bu platformdaki hesapların nasıl silinebildiği ise pek çok kişi tarafından araştırılır. Dolayısıyla Zoom ücretli ve ücretsiz hesap kapatma işlemlerinin nasıl yapıldığı aşamalı olarak açıklanmalıdır. Peki, Zoom oturum kapatma, toplantı iptal etme ve hesap sahibini değiştirme işlemleri nasıl yapılır?

Haber 16-08-23 11:22

Netflix hesap silme işlemi nasıl yapılır? Netflix hesabı nasıl iptal edilir, Netflix profilini silince ne olur?

Netflix hesabını silmek veya bu platformdaki üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar söz edilen işlemleri kısa sürede tamamlayabilir. Ancak bu işlemlerin uygulama adımları kadar sonuçları da merak edilir. Dolayısıyla Netflix hesabı silindiği zaman hangi verilere erişilemediği konusunda açıklama yapılmalıdır. Bu platformu kullanan kişiler için ayrı başlıklar altında ele alınması gereken konular arasında Netflix profilini silmek ya da hesabı iptal etmek bulunur.

Haber 16-08-23 11:21

Skype hesap silme işlemi nedir? Skype hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Skype hesabı kalıcı olarak silinir mi?

Microsoft hizmetleri arasında yer alan Skype, öğrenciler ve çalışanlar başta olmak üzere pek çok kişi tarafından kullanılır. Ancak Skype hesabını silmek isteyen kişiler bu profili Microsoft hesabından bağımsız olarak nasıl kapatabileceğini araştırır. Bu bağlamda Microsoft resmi sitesinde de yer alan bilgilere göre Skype hesabını silme işleminin gereksinimlerine değinilmelidir. Peki, Skype hesabı kalıcı olarak silinir mi?

Haber 16-08-23 11:20

Tumblr hesap silme işlemi nedir? Tumblr hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Tumblr hesabı dondurulur mu?

Tumblr sitesinde hesap veya blog oluşturan kişiler için belli başlı işlemlerin nasıl tamamlandığını öğrenmek önem arz eder. Bu işlemler arasında Tumblr hesap silme ve dondurma ön plana çıkar. Özellikle bu sitedeki hesabını veya blogunu tamamen kapatmak istemeyen kişiler profili dondurma işleminin mevcut olup olmadığını sorgular. Peki, Tumblr hesabı nasıl kapatılır, Tumblr hesabı dondurulur mu?

Haber 16-08-23 11:20

LinkedIn hesap silme işlemi nedir? LinkedIn hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, LinkedIn hesap dondurma işlemi nasıl tamamlanır?

2002 senesinden beri pek çok kişi tarafından kullanılan popüler bir platform olan LinkedIn iş dünyasına yönelik olarak oluşturulmuştur. Bu platformda hesabı mevcut olan her bir kullanıcı ise dilediği zaman profilini silip silemeyeceğini merak eder. LinkedIn hesaplarının isteğe bağlı olarak silinmesi veya dondurulması mümkündür. Ayrıca bu işlemlerin kısa sürede ve birkaç adımda tamamlanabildiği belirtilmelidir. LinkedIn hesabının kısıtlaması nasıl kaldırılır, LinkedIn hesap kapatma linki nedir?

Haber 16-08-23 11:19

PUBG hesap silme işlemi nedir? PUBG hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, PUBG hesap silme Google hesabı üzerinden yapılır mı?

PUBG oyununa Facebook veya Google hesabı üzerinden giriş yapmak mümkündür. Buna ek olarak oyuna misafir yani guest seçeneğiyle giriş yapan oyuncular da vardır. Dolayısıyla bir PUBG hesabının nasıl silindiği açıklanırken Google, Facebook veya misafir profili üzerine detaylı bilgiler sunulmalıdır. PUBG oyununa giriş yapma yöntemine göre hesap silme işleminin nasıl ilerlediğini öğrenen kişiler ise bu işlemi kolaylıkla tamamlayabilir. PUBG hesap silme Google hesabı üzerinden yapılır mı?

Haber 16-08-23 11:19

iCloud hesap silme işlemi nedir? iCloud hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Apple kimliği silinebilir mi?

Apple ürünlerini kullanan kişiler için iCloud hesabının nasıl silindiği ve bu işlemin sonuçlarının neler olduğu son derece önemlidir. Bu nedenle Apple kullanıcıları için iCloud hesap silme işleminin adımları sıralı bir şekilde sunulmalıdır. Buna ek olarak bir iCloud hesabı silindiği zaman hangi verilere erişim sağlanamadığı hakkında da detaylı açıklamalar yapılmalıdır. Böylelikle Apple kimliğini silmeyi planlayan kişilerin bu konuda bilinçli bir şekilde hareket etmeleri kolaylaşır.

Haber 16-08-23 11:18

Swarm hesap silme - Swarm hesabını kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Swarm, kullanıcıların gün içerisinde bulunduğu, ziyaret ettiği mekanı diğer kişilerle paylaşabildiği sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Günümüzde sosyal medya, aralıksız devam eden gelişmelerle mümkün olduğunca en çok kullanıcıyı en trend medya araçlarını takip etmesi için çalışır. Sürekli yeni platformların kurulması ve bunun gibi sebeplerden dolayı kullanılmayan uygulamaların silinmesi gibi ihtiyaçlar doğabiliyor. Swarm hesabını kalıcı olarak silme ve kapatma işlemi nasıl yapılır?

Haber 30-07-23 22:10

Wattpad hesap silme - Wattpad hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Kullanıcıların ücretsiz olarak hesap açarak hikaye yazdığı ve diğer kişilerle paylaşabildikleri bir platform olan Wattpad, tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Genel kitlesi gençlerden oluşan bu sitede yüzbinlerce hikaye, roman ve kısa öyküye kolaylıkla erişilebilir, İsteyen herkes kendi hikayesini yazabilir. Uygulama ülkemizde de oldukça fazla kullanıcıya sahip olsa da bazı kullanıcılar Wattpad hesap silme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Wattpad hesabı nasıl silinir?

Haber 30-07-23 22:08

Youtube hesap silme - Youtube hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Youtube 2005 yılından itibaren Dünyanın en popüler video izleme ve yükleme yapılabilen sosyal medya platformudur. Güncel durumda aktif olarak 200 milyondan fazla üyesi olduğu bilinen Youtube’da üyelik açmak için Google hesabı gerekiyor. Bazı kullanıcılar çeşitli nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmak isterler. Bununla beraber bir Youtube hesabı için mevcut eski hesaplarını da kapatabilirler. Bu noktada Youtube hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Haber 30-07-23 22:05

Outlook hesap silme - Eposta adresini outlook'tan kaldırma ve silme nasıl yapılır?

Outlook; kişisel bilgilerin saklandığı bir yönetim sistemi olmakla birlikte aynı zamanda mail servisi olarak tanımlanabilir. Bunun dışında Microsoft ile bağlantılı olan en eski mail sistemi içerisinde yer alır. Günümüzde çeşitli mail servislerinin ortaya çıkması ile beraber pek çok kişi, Outlook hesabını silmenin yollarını aramaktadır. Peki, Outlook hesabı silme işlemleri nelerdir?

Haber 30-07-23 22:03

Hotmail hesap silme - Hotmail hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte dijital platformlar ortaya çıktı ve neredeyse tüm ihtiyaçlar bu platformlar üzerinden giderilmeye başlandı. Hotmail hesabı genellikle mesajlaşmak için kullanılan bir iletişim platformudur. Hotmail 1995 yılında kullanılmaya başlandığından itibaren ücretsiz bir şekilde e-posta hizmeti vermeye devam etmektedir. Günümüzde hala kullanılsa da Gmail gibi platformların yayılmasıyla birlikte eski popülerliğini kaybeden Hotmail sistemi eskisi kadar tercih edilmiyor.

Haber 30-07-23 22:00

Pinterest hesap silme - Pinterest hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Dünyada pek çok sayıda sosyal medya platformu bulunur. Pinterest, özellikle Avrupa ve Amerika'da oldukça popüler olarak kullanılan görsel sosyal medya platformudur. Platform son dönemlerde ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumdadır. Ancak yine de diğer sosyal medya platformları kadar yaygın değildir. Bazı kullanıcılar Pinterest hesap silme adımlarını kullanarak üyeliklerini sonlandırmak isterler. Pinterest hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Haber 30-07-23 21:57

Twitch hesap silme - Twitch hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Günümüzde canlı yayın imkanı sağlayan pek çok sosyal medya platformu mevcuttur. Bunlardan birisi de Twitch platformudur. Twitch adındaki sitede oyun oynayan ya da paylaşacağı bir şeyler olduğunu düşünen herkes kolay bir şekilde yayın yapabilmektedir. Üyelik sistemi ile hizmet veren bu site içerisinde bazı sebeplerden dolayı üyeliğini silmek isteyenler de olabilir. Peki kalıcı ve geçici olarak Twitch hesabı nasıl silinir ve kapatma işlemi nasıl yapılır?

Haber 30-07-23 21:55

Amazon hesap silme - Amazon hesabı kalıucı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Ülkemizde ve dünya genelinde birçok kullanıcısı olan Amazon, üyelik sistemleri kullanıcılarına pek çok avantaj sunar. Birkaç tıkla kolayca üye olunan Amazon’dan ayrılmak da oldukça kolaydır. E-ticaretin kurucusu olarak kabul edilen Amazon, kullanıcılarına hesaplarını silme hakkı verir. Amazon hesabı ve üyelik sistemlerini kalıcı olarak silmek isteyenler gereken tüm işlemleri platformun sitesinde bulunan menülerden yapabilir. Amazon hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Haber 30-07-23 21:52

LOL hesap silme - League of Legends hesabı nasıl silinir?

League of Legends (LOL) oyunu popüler çevrimiçi platformlarından biridir. Günümüzde gençlerin azımsanamayacak derecede bir bölümü LOL gibi oyunları oynuyor ve hatta bağımlılık geliştiriyorlar. Pek çok insan severek oynadığı oyunlara belli bir süre ara vermek ya da tamamen bırakmak isteyebilir. Belirli bir noktadan sonra kişileri zorlaması, oyunun eski popülerliğini kaybetmesi ya da bıkma gibi nedenlerle kullanıcılar oyunları silmek isteyebilir. Peki LOL hesabı nasıl silinir?

Haber 30-07-23 21:49

Telegram hesap silme - Telegram hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

WhatsApp uygulamasının tepki çeken güncelleme ve güvenlik sorunlarının ardından son dönemlerde Telegram adlı uygulamaya olan ilgi arttı. Telegram hem mobil hem de bilgisayardan kullanılabilen bir uygulamadır. Kullanımı oldukça yaygınlaşan uygulamanın aktif kullanıcı sayısı yaklaşık 500 milyona ulaştı. Güvenlik ile ilgili iddialı bir kampanya yürüten Telegram’a katılmak oldukça basit ancak hesap silme işlemi de merak edilen detaylar arasındadır. Telegram hesabı nasıl silinir?

Haber 30-07-23 21:45

WhatsApp hesap silme - WhatsApp hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Mesajlaşma, arama yapma ve hikaye paylaşma gibi farklı etkinliklerin yapılabildiği WhatsApp Messenger milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilir. Bu nedenle WhatsApp hesabının nasıl silinebildiği veya profili geçici olarak kapatma işleminin mümkün olup olmadığı da sıklıkla sorgulanır. Dolayısıyla WhatsApp Messenger'ın resmi sitesinde yer alan bilgiler çerçevesinde hesabı silme, uygulamayı devre dışı bırakma veya QR kodu sıfırlama gibi işlemlerin nasıl yapıldığı açıklanmalıdır.

Haber 29-07-23 19:02

Smule hesap silme - Smule hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Kullanıcılarına çeşitli şarkıları seçerek karaoke yapma imkanı tanıyan Smule uygulamasının iki ayrı sürümü mevcuttur. Bu uygulamada profili bulunan kişilerin bir kısmı ise yaygın olarak hesap silme işleminin nasıl tamamlanabildiğini araştırır. Buna ek olarak Smule ücretli aboneliğinin nasıl iptal edilebildiği de pek çok kişi tarafından sorgulanan konulardandır. Dolayısıyla Smule hesap silme ve abonelik iptal etme gibi işlemlerin uygulama adımlarına detaylı bir şekilde değinilmelidir.

Haber 28-07-23 13:48

Facebook hesap silme - Facebook hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Tablet, cep telefonu, laptop ya da masaüstü bilgisayar gibi farklı cihazlar üzerinden Facebook hesabı dondurma veya silme işlemi kolaylıkla tamamlanabilir. Ancak bu işlemlerin eksiksiz olarak tamamlanması için Facebook tarafından kullanıcılara aktarılan hesap silme adımlarının bilinmesi gerekir. Bu nedenle Facebook hesabını tamamen silmek isteyenlere bu işlemin adımları ve detayları hakkında bilgi verilmelidir. Facebook hesabı kaç günde kapanır?

Haber 27-07-23 18:04

Artık ev temizlemek çok kolay! Süpürürken aynı anda da silebilen en iyi dikey ve robot süpürgeler

"Ben evimin diğer işleriyle uğraşırken hem süpürme hem silme işlemi aradan çıksın." diyorsanız sizin için seçtiğimiz bu süpürgeler tam evinize göre! Yeni nesil süpürgeler; evine vakit ayırmakta zorlananların en büyük kurtarıcısı oluyor. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-06-23 18:08

Son dakika: Süper Lig ekibine kötü haber! İtiraz reddedildi, 3 puan silindi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de flaş gelişmeler yaşanıyor! Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kayserispor'a kötü haber geldi. Tahkim Kurulu, sarı - kırmızılıların 3 puan silme cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Spor 02-06-23 17:58

Son dakika | Kılıçdaroğlu'nun 'borçların faizini silme' vaadi gündem olmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler: Kaynağı yok, atıyor!

Son dakika haberi: Seçimlere 2 günden az süre kala cumhurbaşkanı adayları dikkat çeken mesajlar vermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenirken "Bakanlık pazarlığı alev alev. Toplamda yüzde 1'i zor bulan böyle bir gruba 40 milletvekili dağıtan bir garip insan var" diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı borçlarının faizlerini silme' vaadine değinen Erdoğan "Parlamentoda Cumhur İttifakı'nın izni olmadan böyle bir yasal değişikliği nasıl yapacaksın?" dedi.

Haber 26-05-23 15:10

Uzun süre cam silmeyeceksiniz! Camda kir ve su bırakmayan doğal çözüm

Cam silmek en zorlu ev işi olarak görülüyor. Cam silmeyi sevmeyenler ama hayata temiz bakmak isteyenler uzun süre cam silmemeyi sağlayacak ürünler arıyor. Evde bulunan malzemelerle silinen camlar uzun süre kir ve su tutmuyor. işte her kadının bilmesi gereken toz tutmayan cam silme yöntemi...

Kadin 25-05-23 15:24

Juventus'un ceza alması bize yaradı! Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'nden bir tur eksik oynayacak

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Spor Hakimliği, adı mali yolsuzluk soruşturmasına karışan Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'a 10 puan silme cezası verdi. Böylelikle bir mucize olmadığı sürece Inter’in ligi ilk 4’te bitirmesi kesinleşti ve bu olay Türkiye'de şampiyon olacak takıma yaradı.

Spor 23-05-23 07:59

Dev kulübün başı dertte! Mali yolsuzluk nedeniyle 10 puanı silindi...

İtalya Ligi Serie A devi Juventus'a mali yolsuzluk sebebiyle federasyondan 10 puan silme cezası verildi. Köklü kulüp, cezasını bu sezon çekmeye başladı ve ligde 8. sıraya geriledi.

Spor 22-05-23 22:53

Mali usulsüzlük gerekçesiyle Juventus'a 11 puan silme cezası istendi

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Spor Savcılığının, adı mali yolsuzluk soruşturmasına karışan Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus için 11 puan silme cezası talep ettiği bildirildi.

Spor 22-05-23 15:36

Arda Turan transferinde büyük skandal! Barcelona'ya 15 milyon euro ceza kesildi! Puan silme ve küme düşürülme cezası bile gelebilir...

UEFA'dan yapılan açıklamada, "Negreira Davası" nedeniyle İspanya La Liga ekibi Barcelona'ya soruşturma açtığını duyurulmuştu. Barcelona'nın gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'nden men cezası alabileceği de iddia ediliyordu. Barcelona'nın Arda Turan transferinden dolayı da ceza aldığı ifade edildi.

Spor 12-05-23 07:29

Bayram temizliğinde koltuklarınızı tertemiz yapacak! Koltukların yeni gibi olması için...

Bayram temizliklerinde kullanılan temizlik tüyoları etkili ve pratik çözümler sağlayabiliyor. Tüm zamanımızı geçirdiğimiz koltuklarda görmediğimiz birçok kir bulunuyor. Bayram temizliğinde koltuk temizliğini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sadece profesyonellerin bildiği koltuk silme tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 19-04-23 13:22

Şenol Güneş'ten play-off açıklaması geldi! ''Olağanüstü bir durum olduğu için''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kalan tüm maçlarını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Şenol Güneş, "Playoff, puan silme, puan kazandırma... Bunlar önceden planlanan durumlardır. Sezon içinde yapılan her iş hatadır. Ancak olağanüstü bir durum olduğu için, saygıyla karşılıyoruz. Bunun yanında ortak karar alınmalı. Fikirler dinlenip, doğru karar alınmalı." dedi.

Spor 08-03-23 20:29

İş Bankası depremde hayatını kaybedenlerin kredi borçlarını silecek! Kredilere 6 ay faizsiz öteleme

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını; bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 Milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu. Öte yandan İş Bankası gerçek kişiler ile KOBİ'lere verilen kredileri 6 ay faizsiz öteleme kararı aldı.

Finans 15-02-23 16:39

Son dakika: Futbol dünyası şokta! Juventus'un 15 puanı silindi! Ligde sıralama bir anda değişti...

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Spor Savcılığının, adı mali yolsuzluk soruşturmasına karışan Juventus için 15 puan silme cezası talep ettiği bildirilmişti. İtalyan basını, dev kulüp için istenen cezanın onaylandığını iddia etti. Bu gelişme sonrasında 15 puanı silinen Juventus, Serie A'da 11. sıraya geriledi. Siyah - beyazlı ekibin Avrupa kupalarına katılma ihtimali ise düştü.

Spor 20-01-23 23:35

TFF Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 1. Lig'den 4 ve 2. Lig'den 5 takıma üçer puan silme cezası verdi!

SON DAKİKA: TFF Kulüp Lisans Kurulu, eksikliklerini tamamlayamayan Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 1. Lig'den 4 ve 2. Lig'den 5 takıma üçer puan silme cezası verdi. İşte detaylar...

Spor 23-12-22 21:44