Dsp Haberleri

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken AK Parti çıkışı! 'Hazırlıklarımız var' diyerek duyurdu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın İstanbul'un adayını duyuracak. Adayların açıklamasına kısa bir süre kala ise AK Parti, Cumhur İttifakı bileşenleri ile görüşmelerine hız verdi. İstanbul, Ankara ve İzmir için Yeniden Refah Partisi ile de görüşen AK Parti ile ilgili Fatih Erbakan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Erbakan açıklamasında AK Parti ile anlaşma olmazsa Ankara, İstanbul ve İzmir’de kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Bu konuda da hazırlıklarımız var" dedi.

Haber 06-01-2024 13:47

Cumhur İttifakı’nda gündem Yeniden Refah Partisi! Fatih Erbakan AK Parti’den hangi ili istedi? İşte kulislerde konuşulanlar…

İktidarın iki büyük ortağı AK Parti ile MHP arasında yerel seçimler için nasıl bir işbirliği yapılacağı genel hatlarıyla artık belli olsa da iktidarı destekleyen Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR ve DSP ile görüşmeler devam ediyor. Kulislerde Yeniden Refah Partisi için Van, DSP için de Edremit belediye başkanlıklarının adı geçiyor.

Haber 22-12-2023 14:23

Belediye başkan adayının evinden çıkanlar şoke etti! 'Koca koca kamyonlara koyup götürdüler'

Samsun’un Bafra ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday olan kadının evinden çıkanlar herkesi şoke etti. 2019 belediye seçimlerinde Demokratik Sol Parti'den (DSP)'den aday olan Zeynep Çiçek’in kaldığı eve gelen polisler karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldular.

Haber 21-09-2023 23:30

İsmail Saymaz ile Önder Aksakal’dan canlı yayında çok sert tartışma! ‘Ben pis bir siyasetçi değilim’

Seçimlere son 10 gün kala DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile gazeteci İsmail Saymaz'ın canlı yayında yaşadığı sert tartışma gündem yarattı. Saymaz, AK Parti listelerinden aday olan Aksakal’a Deniz Gezmiş ve Bülent Ecevit ile ilgili sözlerini hatırlatarak 'Bu cüretkar bir çıkış değil mi?' diye sorunca tansiyon yükseldi. Aksakal’ın ‘Ben temize çıkarma ihtiyacı hissetmem kendimi, ben kirli bir insan değilim’ diye konuştu.

Haber 04-05-2023 10:26

Diğer Haber Etiketleri

Dsp

Dsp Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dsp Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Özbilge son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'dan ailesiyle gittiği İstanbul'da 60 yaşında hayatını kaybeden DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge'nin cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 12-04-2023 14:51

Ahmet Murat Özbilge neden öldü, hastalığı neydi? DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge kimdir? Aracında ölü bulundu!

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul'da bir alışveriş merkezinde ailesi ile birlikte alışveriş yapan Özbilge'nin yanlarından ayrıldıktan sonra aracında ölü olarak bulunduğu aktarıldı. Peki, Ahmet Murat Özbilge neden öldü, hastalığı neydi? DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Özbilge kimdir?

Haber 11-04-2023 11:47

SON DAKİKA | ANAP, DSP ve HÜDAPAR ile ittifak olacak mı? AK Parti'den dikkat çeken açıklama!

Son dakika haberi: Cumhur İttifakı'nda seçim için ittifak trafiği hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, DSP ve ANAP ile temaslar ve HÜDAPAR’ın durumu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavuz, "Hızlandı işler. Bu daha da hızlanarak ilerleyecek çünkü her şey zamanla oluyor. Anlar saniyeler dakikaların önemi var. Biz de bir kısım partilerle görüşme halindeyiz. Biz bugün saat 16.00'da inşallah HÜDAPAR'ı ziyaret edeceğiz" dedi.

Haber 13-03-2023 10:37

Son dakika... Cumhur İttifakı veya Millet İttifakı'na katılacaklar mı? DSP'den 'Değerlendiririz' açıklaması...

Türkiye seçim virajına girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına Millet İttifakı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak gösterdi. Siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yaşanırken, son olarak DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan çok konuşulacak Cumhur İttifakı sözleri geldi. Aksakal, Cumhur İttifakı'ndan teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacaklarını söyledi.

Haber 09-03-2023 16:57

Eski DSP milletvekili Osman Kılıç evinde ölü bulundu

İstanbul Eyüpsultan'da eski Demokratik Sol Parti milletvekili Osman Kılıç evinde ölü bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç’ın hayatını kaybettiğini belirlerken ölüm sebebinin kalp krizi olduğu öğrenildi.

Haber 23-02-2023 18:11