Dt Emrah Ipek Haberleri

İpek Tuzcuoğlu Değişiklik iyidir diyerek yeni imajını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Oyunculuk kariyerine sayısız yapım sığdıran İpek Tuzcuoğlu, adeta yıllara meydan okuyor. Oyuncu son olarak imaj değiştirdi. Saçlarını kısa kesip siyaha boyatan oyuncunun yeni tarzı beğenildi.

Magazin 2024-04-15 18:06:27

Miras kavgasında İnan Kıraç evlatlıktan reddetmişti! Uzlaşma olabilir mi? sorusuna İpek Kıraç'tan böyle yanıt geldi! Annemin ismini, mirasını...

Forbes’un güncellediği Türkiye’nin en zenginleri listesinde 2.8 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker ve Semahat Sevim Arsel’den sonra üçüncü sırada gelen ve babasının miras krizinde evlatlıktan reddettiği İpek Kıraç, "Uzlaşma olabilir mi? " sorusunu yanıtladı.

Finans 2024-04-07 11:40:23

Yakalanıp Türkiye'ye getirildi! MİT'ten sınır ötesi bir operasyon daha

MİT sınır ötesinde terör operasyonlarına devam ediyor. Son operasyonda terörist İpek Demir yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

Haber 2024-04-05 15:12:05

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal tüm görevlerinden istifa etti

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Haber 2024-04-04 20:57:07

Türk hekimler, göz çukurundan girilerek yapılan beyin ameliyatlarıyla dünya literatürüne girdi

Gazi Üniversitesi (GÜ) Tıp Fakültesi hekimlerinden Doç. Dr. Emrah Çeltikçi ve Doç. Dr. Melih Şahin başkanlığındaki ekibin Türk hekimler tarafından, göz çukurundan girilerek yapılan beyin tümörü ameliyatı dünya literatürüne girdi.

Yurthaber 04-04-24 12:13

Şı̇şlı̇’de tarihi rekor! Resul Emrah Şahan, Mustafa Sarıgül'ü geçti

Türkiye birçok sürpriz yaşanan seçim sonuçları ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.

Haber 01-04-24 15:30

Şişli canlı yerel seçim sonuçları! Şişli'de seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

2024 yerel seçimi için heyecan dorukta. İstanbul'da büyükşehir sonuçları kadar ilçe belediye başkanlıklarının sonuçları da merak ediliyor. İstanbul'da seçim sonuçları en fazla takip edilen ilçelerden biri de Şişli! Şişli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Şişli'de AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı ipi göğüsleyecek? Şişli'deki vatandaşların gözü kulağı Şişli seçim sonuçlarında...İşte 31 Mart yerel seçimiyle ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-24 22:58

Canlı Niğde seçim sonuçları! Niğde seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Emrah Özdemir mi CHP adayı Hulus Özen mi kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Niğde seçim sonuçları da Niğdeliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Niğde'de belediye başkanlığı görevini yürüten Emrah Özdemir mi yoksa CHP'nin adayı Hulus Özen mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 16:47

Pazarda kurşun yağdırdı, ifadesi şaşkına çevirdi! 'Sefil Bilo, Küçük Emrah diyerek beni aşağıladı...'

Beyoğlu'nda Mustafa İ. (28), semt pazarında tezgahta duran Salih Aka'yı (66) silahla ateş açarak öldürdü. Cinayet anı kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının, “Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı. Amacım oğlunu öldürmekti, onu bulamayınca babasını öldürdüm” dediği öğrenildi. Ayrıca şahsın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 10:59

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 27-03-24 10:25

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Futbolcular hakkında yapılan başvuruyla ilgili karar verildi

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni gelişme yaşandı. Davada Denizbank’ın "Bankanın itibarının zedelenmesi" şikayetiyle yaptığı başvuruda, Emrah Çolak, Emre Çolak, Musa Mert Çetin ve Selçuk İnan hakkında kovuşturmaya yer olmadığına hükmedildi.

Haber 08-03-24 20:47

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-03-24 11:59

Manisa OSB’deki İpek kağıt fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İpek kağıt fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı.

Yurthaber 29-02-24 11:21

Manisa OSB’deki İpek kağıt fabrikasında yangın

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İpek kağıt fabrikasında yangın çıktı.

Yurthaber 29-02-24 10:16

Oba Makarnacılık halka arzında talep toplama başladı

Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Oba Makarnacılık halka arzı, 22-23 Şubat 2024 tarihleri arasında bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek. yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı konuya ilişkin açıklamasında, "Halka arz öncesi de büyük yatırımlar yaptık. Halka arz gelirlerimizin yaklaşık yüzde 50'sini ürün çeşitlendirme, kapasite yatırımları ve enerji yatırımlarında değerlendiriyor olacağız" bilgisini paylaştı.

Finans 22-02-24 11:24

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

Sevgililer gününde vahşet! Kız arkadaşını öldürüp, sulama kuyusuna gömdü

Adana’da sevgililer gününde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Yaşar B., portakal bahçesinde tartıştığı sevgilisi İpek Akgül’ü tabancayla başından vurup öldürdü. Yaşar B. daha sonra Akgül’ün cesedini tarladaki sulama kuyusuna gömdü. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 10:59

Sanatçı İpek Öztürk'ün 'Sakin isyanlar, derin değişimler' sergisi 16 Şubat'ta İzmir'de sanatseverlerle buluşacak

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Sakin İsyanlar, Derin Değişimler” isimli 6. Kişisel resim sergisi 16 Şubat 2024; Cuma günü kapılarını sanatseverlere açıyor. Sanatın evrensel diliyle duyguları anlatan serginin ev sahipliğini ise İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi, Mira Art Gallery gerçekleştirecek...

Kadin 14-02-24 10:03

Türkiye’nin en zengin üçüncü kişisine Interpol şoku! Ünlü iş insanı İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan 'miras' için reddetmişti: Şimdi de tutuklama emri çıkarılacak

İş insanı İnan Kıraç ile manevi kızı İpek Kıraç’ın miras kavgası büyüyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusu yapıldı. İpek Kıraç’ın, Fransız soruşturma hâkimi tarafından ifadesine başvurulmak üzere çağırıldığı ve bu çağrıya yanıt vermediği takdirde hakkında tutuklama emri çıkarılacağı öğrenildi. Tutuklama emrinin Fransız makamlarınca Interpol'e iletileceği belirtildi.

Finans 13-02-24 15:02

Adliyedeki terör saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Talihsiz kadın böyle katledildi

İstanbul Adalet Sarayı polis kontrol noktasında 6 Şubat’ta DHKP/C’li teröristler Emrah Yayla (43) ve Pınar Birkoç (23)tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırının başladığı anlar ve saldırıda hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş’ın kaçarken vurulup düştüğü anlar yer alıyor. Teröristlerce ayağından silahla vurulduktan sonra yaralı halde koşan bir polis memurunun arkasından gelen saldırganlara silahla ateş açma anı da görüntülere yansıdı.

Haber 08-02-24 12:30

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında 90 gözaltı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde bir kişinin hayatını kaybettiği 2 teröristin etkisiz hale getirildiği saldırıya ilişkin soruşturmada gözaltı sayısı 90'a yükseldi. Etkisiz hale getirilen iki teröristten biri olan Emrah Yayla'nın, 8 ay önce "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve dosyasının halen istinaf incelemesinde olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar....

Haber 07-02-24 15:39

Esra Ezmeci canlı yayınındaki itirafı duyanlar inanamadı! Kocasının isteği pes dedirtti

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programına konuk olan İpek ve Talip çiftinin anlattıkları izleyenlere pes dedirtti. İpek Hanım'ın 'Kocam obez olmazsan boşarım dedi' sözleri Esra Ezmeci'yi bile şaşkına çevirdi.

Magazin 07-02-24 15:18

Emrah küçük kızının başını örtüp namaz kıldığı halini paylaştı! Allah'ım seni bağışlasın

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yıllardır görüşmeyen Emrah kızının pozunu paylaşınca gündem oldu. Emrah kızının namaz kıldığını anları paylaşınca sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 07-02-24 14:13

İstanbul'daki adliye saldırısında '8 yıl' detayı! 'Savcı Kiraz' iddiası gündemde... Birden altyazı geçti, hanımla ayağa kalkamadık

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin üzerinden 8 yıl geçti. Saldırının gerçekleştiği İstanbul Adalet Sarayı dün bir kez daha hainler tarafından hedef alındı! Teröristlerden Emrah Yayla'nın, Kiraz'ın katiliyle akraba olduğu iddiasına Bakan Tunç'tan yanıt gelmişti. Acısı hala taze olan baba Hakkı Kiraz, dünkü saldırıyı gördükleri ana ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Saldırıda yaşamını yitiren Dilfıraz Karataş ile ilgili de yeni bir detaya ulaşıldı.

Haber 07-02-24 10:25

Çağlayan Adliyesi'nde polise saldırmıştı! Ablasının davasına katılanlar gözaltına alındı

Çağlayan Adliyesi'ndeki polis noktasına yapılan terör saldırısından yaklaşık yarım saat sonra, etkisiz hale getirilen terörist Pınar Birkoç'un tutuklu yargılanan ablası Necmiye Birkoç'un davası görüldü. Dava sonrasında Necmiye Birkoç'un duruşmasına katılanlar gözaltına alındı. Öte yandan etkisiz hale getirilen diğer terörist Emrah Yayla'yla ilgili de yeni detaylara ulaşıldı. İçişleri Bakanı Yerlikaya da 25 adresse operasyon yapıldığını 40 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 06-02-24 15:26

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-24 11:50

Canlı yayında kelimeler boğazında düğümlendi, sözü stüdyoya devretti: Kahramanmaraş'taki mezarlıktan canlı yayında duygusal anlar

6 Şubat'ın yıldönümünde Kahramanmaraş'taki bir mezarlıktan canlı yayın yapan muhabir Emrah Çakmak konuşmakta güçlük çekti, kelimeler boğazında düğümlendi ve sözü stüdyoya bıraktı. Çakmak'ın mezarlıktaki duygu dolu anları anlatırken "Çok zor, kusura bakmayın" deyip sözlerini sürdürmeye devam etmesi de dikkat çekti.

Haber 06-02-24 10:23

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'ya oğlu Emrah Karaca'dan büyük sitem: Satmış ulan!

59 yaşındayken solunum ve kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman efsane sanatçı Cem Karaca'nın mirasıyla ilgili çarpıcı iddialar gündemde. Karaca'nın hayatını konu edinen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin gösterimi durduruldu. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca ile son eşi İlkim Karaca arasındaki münakaşa ise gündem oldu.

Magazin 28-01-24 16:30

9 bin 700 yıllık sakız incelendi: Taş devrine ışık tutan çalışma

90'lı yıllarda İskandinavya'nın Huseby Klev bölgesinde kazılarda 9 bin 700 yıl öncesine ait olduğu belirlenen sakızlar, Mersin Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Kırdök tarafından incelendi. Huş ağacı reçinesinden yapıldığı öğrenilen sakızların dönemin hastalıkları ve beslenme şekilleri hakkında bilgi verdiği ifade edildi.

Haber 25-01-24 10:05

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Ankara ve İstanbul’un İl Milli Eğitim Müdürleri değişti

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci maddesi gereğince görevden alındı.

Haber 20-01-24 01:19

Başkan Özdemir, Niğde’de coşkuyla karşılandı

AK Parti’nin Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan mevcut Başkan Emrah Özdemir, kentte coşkuyla karşılandı.

Yurthaber 19-01-24 08:00

Dev yolcu gemilerini yöneten İzmirli kadınlar hemcinslerine örnek oluyor

Dünyaca ünlü kruvaziyerlerde kaptanlık yapan İzmirli Hande İpek Yamanel ile İrem Düzdaban, denizcilik alanında kariyer yapmak isteyen kadınlara örnek oluyor.

Yurthaber 11-01-24 14:10

Hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir... Bilgisayar başında uzun süre çalışanlar dikkat! En çok uykuda oluyor 'Mutlaka gidin, kalıcı olabilir'

Diş sıkma şikayeti yaşıyor olabilir ya da pek çok kişiden bunu yaşadığını duymuş olabilirsiniz. Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İpek Necla Güldiken, Türkiye'de diş sıkma görülme oranının ortalama yüzde 70-80 olduğunu belirtti. Güldiken "Günümüzde bu şikâyetlerle bize başvuran hasta sayısı oldukça arttı. Bunun olası sebepleri modern yaşamın getirdiği ağır çalışma koşulları, postür kaybına neden olan bilgisayar başında uzun süreli çalışma, yorgunluk ve psikolojik stres” dedi.

Kadin 11-01-24 10:51

Hakkari'ye ithal çoban! Yerlisini bulamayınca İran'dan getirdi: Aldığı maaşı ve imkanlarını açıkladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde besicilikle uğraşan Medeni Dursun, hayvanlarına bakacak yerli bir çoban bulamayınca İran'da çobanlık yapan Emrah Velizade ile anlaştı. 15 bin TL kazandığını ifade eden Velizade, "2 çocuk babasıyım, burada televizyonum ve internetim var. Akşamları çocuklarımla görüşüp, hasret gideriyorum." dedi.

Haber 11-01-24 09:41

Değişimiyle sık sık gündem oluyordu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu İpek Erdem son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptığı imaj değişiklikleriyle adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa hakkında çıkan bir gerçekle herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk defa duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-01-24 08:23

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-24 15:34

Sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu... Bülent Parlak ve Elit Andaç Çam samimi görüntüler hakkında konuştu! Bakın ne dediler

'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından Elit Andaç Çam eşinden boşanmıştı. Samimi görüntüleriyle ilgili konuşan ikiliden Elit Andaç Çam, "Öyle bir süreçteydik o da sonuçlandı. Her şey güzel her şey yolunda" dedi.

Magazin 09-01-24 09:24

20 yıldır süren gelenek, asılan pankartla son buldu! İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur

Kırıkkale'nin Ahılı köyünde yaşayan vatandaşların aldığı ortak kararla cenazelerde taziye yemeği uygulaması kaldırıldı. 20 yıldır süren gelenek, köy meydanına asılan ve üzerinde "Cenaze evine yemek götürülür. Bundan dolayı cenazelerimizde taziye yemeği kaldırılmıştır" ifadesi bulunan pankartla sona erdi. 36 yıldır bu köyde yaşadığını söyleyen köy sakini Emrah Erduran ise, "İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur." şeklinde konuştu.

Haber 07-01-24 12:26

Kafes-29 operasyonlarında 2 bölgesel suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen Kafes-29 operasyonlarında Volkan Reçber ve Emrah Sever'in elebaşı olduğu 2 bölgesel organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Yurthaber 05-01-24 09:42

İstanbul merkezli 7 ildeki Kafes-29 operasyonlarında 2 bölgesel organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-29” operasyonlarında elebaşılığını Volkan Reçber ve Emrah Sever’in yaptığı 2 bölgesel organize suç örgütü çökertilerek 61 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 05-01-24 09:02

Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 suç örgütü daha çökertildi! Elebaşları yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elebaşılığını Volkan Reçber ve Emrah Sever’in yaptığı 2 bölgesel organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucunda toplam 61 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Haber 05-01-24 08:29

Sıfır kilometre araç aldı, hayatının şokunu yaşadı! Firmadan şoke eden cevap: 'Bizi rahatsız etmeyin'

Ankara’da yaşayan Emrah Arslan, 2023 yılında bir bayiden sıfır kilometre bir araç satın aldı. Aracın koltuk başlarının paslı çıktığını gören Arslan, hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta alan Arslan, firmaya ulaştığında kendisine, "Bizi rahatsız etmeyin" cevabının verildiğini ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 02-01-24 17:59

Aile'nin yıldızı İpek Çiçek derin yırtmacıyla mest etti! Beğeni butonu çöktü

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de hayat verdiği Ceylan karakteriyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu İpek Çiçek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan Çiçek bu defa iddialı tarzıyla olay oldu. Güzel oyuncunun son pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-12-23 15:43

İş adamına İstanbul'da korkunç infaz! ATM'den para çekerken yaklaştı, tetiğe bastı... O anlar kamerada

İstanbul Pendik'te ATM'de para çekerken iş adamı Emrah Akyıldız'ın öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Akyıldız'a arkadan yaklaşan koyu giyimli, elinde beyaz poşet bulunan bir kişinin başına ateş ettikten sonra kaçtığı görüldü. Polis ekipler yaptıkları inceleme sonucu kimliğini tespit ettikleri katil zanlısını Samsun'da yakaladı.

Haber 27-12-23 09:23

23 yıl sonra ikinci kez anne oldu! İpek Açar'dan oğlu ile ilk poz

Alper Kömürcü ile 2019 yılında nikah masasına oturan İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Oğluna Ömer Alp adını veren ünlü isim, bebeğiyle ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 20-12-23 17:17

İpek Açar anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Merhum sanatçı Kayahan ile evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, hamile olduğunu öğrenmişti.

Magazin 19-12-23 15:34

Oyunculuğa ara vermişti! Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker heyecanla beklenen o diziye girdi

Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker oyunculuğa ara vermişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen güzel oyuncu heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 15-12-23 14:02

Esra Erol'da şoke eden 'yasak aşk' olayı! Böbrek hastası kocasını, diyalizde bırakıp sevdiği adama kaçtı

Esra Erol'da programında izleyicileri şaşırtan bir olay ele alındı. Böbrek hastası eşini diyalizde bırakıp sevdiği adama kaçan Sevim Hanım, boşanmak istediğini belirtip ünlü sunucu Esra Erol'dan yardım istedi. Emrah Bey ile gönül ilişkisi yaşayan Sevim Hanım, programın ilerleyen dakikalarında kaçacağı anlaşılmasın diye kocasına "Aşkım" deyip iyi davrandığını da itiraf etti.

Magazin 15-12-23 10:23