Düdüklü Tencere Haberleri

Yemek yaparken düdüklü tencere yüzüne patladı! Kabusu yaşadı... Yüzüm çok sıcaktı, başım döndü

29 yaşındaki Nidia Rico yemek yaptığı sırada düdüklü tencerenin patlaması sonucunda kabusu yaşadı. Genç kadın yüzünde birinci derece yanıklar oluştuğunu belirtirken iyileşme sürecinin aylarca devam ettiğini anlattı. Rico'nun TikTok'tan yaptığı paylaşımı kısa sürede 40 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 22-09-2023 08:57

Düdüklü tencere nasıl kullanılır? Düdüklü tencere kullanımı püf noktaları

Bir düdüklü tencerenin çalışma prensibi ile ne gibi parçalara sahip olduğu bilindiği zaman bu ürün kolaylıkla kullanılabilir. Dolayısıyla düdüklü tencerenin patlamasından korkan kişilere söz edilen mutfak aletinin hangi noktalara dikkat edilerek kullanılması gerektiği açıklanmalıdır. Buna ek olarak düdüklü tencerenin kapağının ne zaman ve nasıl açılması gerektiği gibi hususlara da değinilmelidir. Böylelikle ürünün basınç dengesi bozulmadan çeşitli tarifler hazırlanabilir.

Haber 17-08-2023 15:06

Farklı pişirim teknikleri isteyenler için elektrikli tencere modelleri

Farklı pişirim teknikleriyle yemek hazırlamayı sevenler, sizi buraya alalım! Hayatınızı büyük oranda kolaylaştırırken âdeta profesyonel bir şefin elinden çıkmış gibi leziz yemekler hazırlamanızı sağlayacak en güzel elektrikli tencere modellerini sizler için araştırdık. Tadına bakan herkesi kendisine hayran bırakacak yemekleri hiç yorulmadan hazırlamak istiyorsanız yazımızı mutlaka inceleyin!

Yemek 19-04-2023 16:02

Düdüklü tencere kullanıyorsanız bunlara dikkat! Mutlaka bilmeniz gerekiyor

Düdüklü tencere yemeklerin çok daha kısa sürede pişmesini sağlıyor. Yemeklerin daha hızlı pişmesi için kullanılan düdüklü tencere toplumda yıllardır korkulara neden oluyor. Hala daha düdüklü tencere kullanmaya çekinen insanlar bulunuyor. Ancak düdüklü tencere ile ilgili önemli noktaları öğrendikten sonra kullanmanız hayatınızı kolaylaştırıyor.

Yemek 24-05-2022 16:28

Düdüklü Tencere

Düdüklü Tencere Hakkındaki Haberler Mynet'te. Düdüklü Tencere Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Asırlık düdüklü tencere sergileniyor! “Gelecek nesiller emanet etmek için bu müzeyi inşa ettik”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde açılan Gelenekten Geleceğe Gastronomi Müzesinde 1900 yılından kalma asırlık düdüklü tencere sergileniyor.Gastronomi ve mutfak sanatlarında zamansal süreç içerisinde gerçekleşen değişim ve gelişmeleri öğrencilerin öğrenebilmesi ve içselleştirebilmesi amacıyla üniversite koridorunda açılan müzede 96 eser sergileniyor.

Trend 16-05-2022 17:05

Patlar mı diye korkmayın! Bu püf noktalarıyla düdüklü tencere kullanmak çok kolay

Düdüklü tencereler mutfakta harcanan zamanı kısaltıyor ve yemek yapmayı daha kolay hale getiriyor. Düdüklü tencerelerin kullanımı bazılarımıza zahmetli ve tehlikeli görünse de bu tencereler, doğru kullanımla mutfakta adeta kurtarıcı görevi görüyor. Özellikle yemek pişirmeye vakti olmayanların imdadına yetişen düdüklü tencereleri kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Yemek 22-12-2021 17:01

Yemek yapmaya ayırdığınız zamanı azaltacak en iyi düdüklü tencere çeşitleri

Çok uzun yıllar önce hayatımıza giren, yemek pişirme işini hem kolaylaştıran hem de hızlandıran düdüklü tencereler mutfaktaki en büyük yardımcılarımız. Siz de yemek yapmaya ayırdığınız zamanı azaltacak en iyi düdüklü tencere çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 16-11-2021 18:46