Dunyanin En Kisa Boylu Modeli Haberleri

Anakart modeli öğrenme: PC anakart modeli nasıl öğrenilir?

Bilgisayarlar birçok farklı görevi olan çeşitli parçalardan oluşurlar. Bunlardan biri de bilgisayarın en öncelikli parçası ve merkezi kabul edilen, baskılı devre kartı olarak da bilinen anakarttır. Eğer sonradan anakart alınacaksa ya da var olan değiştirilecekse anakart alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur.

Haber 2024-04-16 23:06:08

Kimse gerçeğiyle ayırt etmeyi başaramıyor! Yapay zeka modeli pozlarıyla ayda 15 bin sterlin (yaklaşık 603 bin TL) kazanıyor

Yapay zeka modellerinin sayısı her geçen gün artarken sosyal medyadaki varlıklarıyla birlikte kazançları da gündeme gelmeye geldi. Yapay zeka fenomenlerinin en popülerinden biri de Lily Rain. Fenomen isim aylık 15 bin sterlin (yaklaşık 603 bin TL) kazanarak platformun en popüler isimlerinden biri oldu.

Trend 2024-04-03 14:56:51

Kulaklarınıza bayram yaşatması garanti olan Samsung'un en iyi kulaklıkları

Kulaklıklar gün içinde eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan, vazgeçilmez yardımcı aksesuarlardandır. Teknolojinin de etkisiyle gelişmiş özelliklere sahip pek çok kulaklık modeli bulunur. Her zevke hitap eden ve farklı kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayan Samsung'un en çok tercih edilen kulaklık modellerini sizin için derledik. Size kaliteli bir dinleme deneyimi yaşatacak ve kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kulaklıklarla tanışma vakti!

Haber 2024-04-01 18:13:52

Hem portatif hem kullanışlı! Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı mini vantilatörler

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlara mini vantilatörler tavsiye ediliyor. Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınarak her yere götürülebilen mini vantilatörler, kullanıcılarına her zaman serinlik vadediyor. Böylece yaz sıcaklarıyla etkili mücadele ediliyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli mini vantilatör modeli bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli ve yüksek performanslı mini vantilatör çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 2024-04-01 18:08:06

Diğer Haber Etiketleri

anakart sosyal medya yapay zeka kulaklı kulaklık kablosuz kulaklık kablolu Samsung mini vantilatör nota ayakkabı spor ayakkabı adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın ense eo Göz ilik vf gözlük prada gözlük ralph lauren guess vogue gözlük armani exchange osse gözlük osse güneş gözlüğü burberry gözlük rayban güneş gözlüğü Sultan Kösen vans vans ayakkabı vans erkek ayakkabı vans kadın ayakkabı vans old skool robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge iphone 5 iphone 11 iphone 11 pro iphone 11 pro max iphone xr iphone xs iphone xs max iphone 7 iphone 7 plus iphone 6s iphone 6s plus iphone 6 iphone 6 plus iphone 5s emlak kadınları Model Oyuncu ünlü oyuncu Nicole Kidman iphone emojis emoji kopyala kartlık kartlık cüzdan deri cüzdan erkek deri cüzdan bluetooth kulaklık huawei bluetooth kulaklık xiaomi bluetooth kulaklık lenovo bluetooth kulaklık philips bluetooth kulaklık baseus Tesla analiz vesbe gemini oral b oral b diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası levis 501 levis Jean şarjlı dikey süpürge Apple iPhone söyledi Bella Hadid televizyon televizyon markaları crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın Lenovo lenovo bilgisayar lenovo laptop lenovo thinkpad lenovo yoga laptop Adidas adidas çanta adidas okul çantası tommy hılfıger kemer erkek kemer fakir elektrik süpürge sesi en iyi elektrik süpürgesi fakir elektrikli süpürge at kuyruğu saç stili saç modelleri saç modelleri kadın kolay saç modelleri adidas superstar adidas superstar kadın adidas süperstar erkek adidas stan smith adidas stan smith kadın Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma beyaz ayakkabı iPad tablet tablet bilgisayar tablet ipad tablet markaları tablet samsung skechers skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek skechers d lites skechers erkek skechers erkek ayakkabı skechers erkek spor ayakkabı skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı Amazon eastpak eastpak çanta güneş gözlüğü hugo rayban erkek gözlük rayban erkek güneş gözlüğü rayban gözlük calvin klein Prada lacoste Babalar Günü babalar günü hediyeleri Babalar Günü hediyesi camper camper ayakkabı camper erkek ayakkabı tommy hilfiger mont tommy ceket yağmurluk yağmurluk erkek erkek yağmurluk kadın gelinlik tiktok transparan gelin welder saat saat kadın kol saati erkek kol saati erkek kol saatleri kol saati kol saati erkek puma bayan ayakkabı puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek puma suede saç genç uzman yaşlı air force 1 air force air force erkek nike air force 1 07 nike air force 1 nike air force erkek nike air force kadın fenomen Rusya mor Instagram dinamik pantolon aksesuar

Müzikle ilgilenen herkesin işine yarayacak en iyi nota sehpaları

Notaların düzgün bir şekilde okunabilmesi için tasarlanan nota sehpaları, müzikle uğraşan kişilere prova ve performanslar sırasında büyük bir rahatlık sağlıyor. Dolayısıyla da piyasada farklı ölçülerde ve işlevlere sahip çok sayıda nota sehpası modeli var. Bu ürünler arasından en ergonomik ve pratik kullanım sunan nota sehpasını seçmek ise sizin elinizde. Performansınızı en üst seviyeye çıkarmak için nota sehpası edinmeye ne dersiniz? Sizin için en iyi modelleri listeledik.

Haber 14-03-24 17:12

Fiyatı 1381 TL'ye düştü! Sportif ve konforlu tasarımıyla öne çıkan Adidas ayakkabı indirimde

Ayakkabı tercihinde rahatlık ve tarz arayanların en çok tercih ettiği modellerin başında spor ayakkabılar geliyor. Günlük kullanımda maksimum konfor ve destek sağlayarak gün boyu enerjinizi korumanıza yardımcı olan spor ayakkabılar içinde belli başlı markaların modelleri öne çıkıyor. Onlardan biri de Adidas Galaxy Q! Bugüne özel indirimli fiyatıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldüren modeli sizin için inceledik.

Haber 12-03-24 11:46

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin 06-03-24 14:54

Dünyanın en ilginç görüntüsü! Biri 2 metre 51 cm, diğeri 62 cm: Neredeyse ayakkabısı kadar

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile 15 yıldır 'dünyanın en uzun boylu erkeği' unvanını koruyan Sultan Kösen, 62,8 santimetre boyuyla 'dünyanın en kısa boylu kadını' Hindistanlı Jyoti Amge ile Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentinde bir araya geldi. Buluşmada ilginç görüntüler ortaya çıkarken ayakkabıyla verilen poz gündem oldu.

Haber 20-02-24 09:54

Fiyatı 2 bin 250 TL'ye düştü! Vans Knu Skool ayakkabıda kaçırılmayacak fırsat

Yıllardır sokak modasının en popüler ayakkabısı kuşkusuz, Vans Old Skool! İkonik Old Skool stilinin bir başka versiyonu olan Knu Skool da son yıllarda çok tutuluyor. Unisex tasarımıyla, her yaştan kişiye hitap eden Vans'ın Knu Skool modeli bugüne özel harika bir fırsatla karşınızda! 960 TL indirim ile sahip olabileceğiniz bu ayakkabıyı kaçırmayın, deriz!

Haber 13-02-24 14:31

Fiyatı 6 bin 999 TL'ye düştü! Çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge indirime girdi

Son yılların en gözde elektronik ürünlerinden robot süpürgeler, temizliğe vakit ayıramayanların favorisi! Temizliği dert olmaktan çıkaran bu yeni nesil cihazları bir kez kullanan adeta bağımlısı oluyor. Siz de "Zamanım bana kalsın ama evim de tertemiz olsun!" diyorsanız, yapmanız gereken belli, kaliteli robot süpürge satın almak! "Hangi modeli almam gerek?" diye düşünüyorsanız, çok satan Ultenic D5s Pro Vacuum & Mop Robot Süpürge bugüne özel indirimde, işte detaylar!

Haber 07-02-24 12:37

Yıllara meydan okuyan, tüm zamanların en çok satan telefonları

Visual Capitalist tüm zamanların en çok satan 15 telefonunu sıraladı. Rapora göre, ilk 15'te tam 14 iPhone modeli yer alıyor. Listenin başında Nokia ve iPhone modelleri yer alsa da Nokia, akıllı telefonlara geçişte başarısız olurken teknoloji devi Apple'ın modelleri en çok satan telefonlar listesinde zirvede boy gösteriyor. Peki 2000'lerin başından günümüze, tüm zamanların en çok satan cep telefonları hangileri oldu dersiniz? Detaylar, yazımızda!

Haber 07-02-24 12:14

Konutta yeni dönemin adı ‘kademeli satış’ 11 yılın en kötüsü yaşanmıştı, SPK çalışma başlattı: Ev almak isteyenler dikkat, detaylar belli oldu!

Ev almak isteyenler yüksek kredi faiz oranlarından şikayetçi olurken, ipotekli satışlarda 11 yılın en kötü performansı 2023 yılında görüldü. Ancak gayrimenkule olan ilginin devam etmesi konutta yeni bir modelin uygulamaya alınmasına neden oldu. Konut satışında ‘kademeli satış’ modeli başladı! Detaylar ise netleşti. İlk projenin sonuçları beklenirken fiyatların yüzde 20 daha ucuz olması tahmin ediliyor.

Finans 29-01-24 09:50

Nicole Kidman'ı hiç böyle görmediniz! 56 yaşındaki oyuncu Vogue çekimleri için oldukça cesurdu

Hollywood'un en uzun boylu kadınlarından biri olan Nicole Kidman Vogue çekimleri için poz verirken siyah iç çamaşırlarıyla fiziğini sergiledi. 56 yaşındaki model pozlarıyla magazin basınında adından söz ettirdi.

Magazin 25-01-24 14:37

Sosyal medya onu konuşuyor! Yapay zeka modeli Lexi Love'ın paylaşımları gündem yarattı... Kimse gerçeğinden ayırt dahi edemedi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran 'Lexi Love' fenomen olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Instagram'da 20 bine yaklaşan takipçi sayısına ulaşan Love'ın diğer fenomenlerle arasındaki en büyük farkı yapay zeka tarafından üretilmesi... Öyle ki sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Love'ın gerçek olmadığını bile fark edemiyor.

Trend 19-01-24 13:25

iPhone emoji kopyalama: iPhone’da emojiler nasıl kopyalanır?

Mobil dünyada birçok farklı akıllı cep telefonu modeli bulunmaktadır. Bu modellerden biri de gerek tasarımı, gerek renkleri, gerekse de özellikleriyle öne çıkan iPhone akıllı telefon modelleridir. Pek çok cihazda olduğu gibi bu cihazlarda da en sık kullanılan özelliklerden biri mesajlaşmadır. Mesajlaşma denildiğinde ise akla ilk gelen emoji simgeleridir. Peki, iPhone’da emoji kopyalama işlemi nasıl yapılır?

Haber 10-01-24 19:16

Minimal tasarımları ve her tarza uygun modelleriyle öne çıkan cüzdan ve kartlıklar

Günlük hayatta şıklığından ödün vermek istemeyen ama büyük cüzdan kullanmaktan hoşlanmayan erkekler için birbirinden farklı model ve tasarıma sahip kartlıkları derledik. klasik modellerden, spor ve modern tasarımlara kadar farklı seçenekler sunan kartlıklar uygun fiyatları, şık tasarımları ve kaliteli malzemeleriyle tarzınızı yansıtmanın en pratik yollarından birisi. İşte, minimal tasarımlı kartlık ve cüzdan kullanmayı seven erkekler için özel olarak seçtiğimiz birbirinden şık 10 kartlık modeli!

Haber 26-12-23 17:34

Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklık arayanlar buraya! 1000 TL altı modelleri sizin için seçtik

Günümüzün vazgeçilmez teknoloji ürünlerinden biri olan bluetooth kulaklıklar hayatımızı daha özgür kılıyor. Bu küçük cihazlar sadece ergonomik ve hafif tasarımlarıyla değil aynı zamanda uzun pil ömrüyle de gün boyu bize eşlik ediyor. Müziğin keyfini çıkarırken bütçenizi zorlamadan kaliteli bir deneyim yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Fiyat performans ürünü bluetooth kulaklıkları araştırarak sizin için seçtik. İşte 1000 TL altında bulabileceğiniz en etkileyici 11 kablosuz kulaklık modeli!

Haber 21-12-23 19:34

Tesla Cybertruck mahsur kaldı, yardımına en büyük rakibi koştu! O şirketin Türkiye hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu

Tesla'nın ilk pick-up modeli Cybertruck, tanıtımının üzerinden geçen 4 yılın ardından satışa sunulmuştu. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalan bir Tesla Cybertruck'ın görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Şimdiden çok konuşulan görüntüler arasına giren anlarda, mahsur kalan Cybertruck'ı en büyük rakibi kurtardı. O şirket ise bu olayı bakın sosyal medya üzerinden nasıl değerlendirdi.

Haber 20-12-23 09:31

VESBE trend analizi: Gemini bir ChatGPT mi?

Google, yeni başlattığı yapay zeka modeli Gemini için yaptığı tanıtım videosu nedeniyle eleştiriyle karşı karşıya. Google, yılın sonlarına doğru, Gemini olarak adlandırdığı en büyük ve en yetenekli yapay zeka modelini başlattı ve bunu medya kuruluşlarına ve halka tanıttı.

Finans 10-12-23 18:53

Hızlı ve etkili bir diş temizliği sunan Oral-B iO - 7 Şarjlı Diş Fırçası'nın fiyatı düştü

Diş ve diş eti temizliğine önem verenler buraya! Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, şarjlı diş fırçaları da indirime girdi! Şarjlı diş fırçaları söz konusu olduğunda en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Oral-B'nin sevilen iO - 7 modeli kısa süreliğine 1440 TL indirimde, işte detaylar!

Haber 22-11-23 16:38

Levis'ın en ikonik modeli 501 Original Fit Jean'de kaçırılmayacak indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın en ikonik modeli olan Levi's 501 Original Fit Jean kısa süreliğine indirimde! Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan bu jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 20-11-23 13:49

Hızlı, etkili, pratik temizlik onunla mümkün! Dreame R20 Kablosuz Dikey Süpürge'yi sizin için inceledik

Dikey süpürge almak istiyor, modeline mi karar veremiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Etkili, dayanıklı, kullanıcı dostu ve sağlıklı bir temizlik deneyimi sunan bir model arıyorsanız Dreame R20 tam da size göre! Dreame Teknoloji, akıllı teknolojiler barındıran en ileri model kablosuz dikey süpürge modeli R20 ile daha güçlü temizlik vaat ediyor. Sizin için teknoloji harikası bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 14:26

Ortaya çıktı! İşte ülkemizde en uygunu 76.999 TL'ye satılan iPhone 15 Pro Max'in maliyeti

Ülkemizde Apple tarafından en uygun modeli 76.999 TL'ye satılan iPhone 15 Pro Max, ABD'de 1199 dolardan tüketicilere sunuluyor. iPhone 15 Pro Max'in üretim maliyeti ise ortaya çıktı. Buna göre 15 Pro Max'in üretim maliyeti, iPhone 14 Pro Max'in üretim maliyetinden daha yüksek. Analistler ise ABD'li teknoloji devinin 2024 yılında daha yüksek bileşen fiyatlarını müşterilerine yansıtacağı görüşünde.

Haber 30-10-23 16:18

Filistin asıllı Bella Hadid'in sözleri sosyal medyada yeniden gündemde! Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim

Filistinli-Amerikalı model Bella Hadid son dönemin aranan modelleri arasında. Podyumların en çok kazanan ve aranan modeli olan Hadid'in geçen sene söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bella Hadid İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonrasında "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Magazin 17-10-23 07:31

Sinemayı evine taşımak isteyenlere en iyi fiyat performans büyük ekranlı televizyonlar

Televizyon karşısında saatler geçirmeyi sevenler için ekran boyutu büyük önem taşıyor. Geniş ekranlı televizyonlar, filmin içindeymiş gibi hissettirdiği için âdeta evlerin sinemaya dönüşmesini sağlıyor. Birçok başarılı markanın fiyat performans dengeli büyük ekranlı televizyon modeli bulunuyor. Gelin, hem bütçenize uygun hem en kaliteli büyük ekranlı televizyon modellerine beraber göz atalım!

Haber 28-09-23 16:36

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! Her adımda rahatlık, her adımda tarz arayanlara özel Crocs'ta indirim

Her adımda rahatlık, her adımda tarz arayanlar buraya! Crocs kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Crocs'un en havalı modeli Crocs Off Court Clog Sandalet kısa süreliğine 365 TL indirimle sizleri bekliyor. Evde, ofiste, bahçede, plajda, balkonda kısacası her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz bu terliğe bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 26-09-23 14:12

Tüm işlerinizi halledebileceğiniz en iyi Lenovo marka laptop modelleri

Laptop almaya karar verdiniz ama hangi modeli alacağınızı bilemiyor musunuz? O hâlde bu yazımız size yardımcı olabilir! Lenovo markasının pek çok farklı ihtiyaca yönelik geliştirdiği laptop modelleri bulunuyor. En iyi Lenovo laptoplar; kaliteli yapıları, güçlü performanslarıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Teknoloji deneyimini üst seviyeye taşıyan en iyi Lenovo laptop modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 21-09-23 15:16

Fiyatı 561 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sırt çantasında %64 indirim

Fonksiyonellik ve şıklığı bir araya getiren, kaliteli malzemesiyle uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz bir sırt çantası arıyorsanız doğru yerdesiniz. Adidas'ın en sevilen sırt çantası modeli kısa süreliğine 985 TL indirime girdi! Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 31-08-23 11:53

Kombinlerinizin havasını artıracak Tommy Hilfiger kemerde fırsat

Tommy Hilfiger, yüksek kalitedeki giyim ürünleri ve aksesuarlarıyla tanınan moda dünyasının en ünlü markalarından biri. Markanın ürünlerini kullananlar, yüksek kaliteli eşsiz tasarımları oldukça beğeniyor. Tommy Hilfiger'ın erkek aksesuarları da moda severlerden büyük övgü topluyor. Siz de kaliteli bir kemerle kombinlerinizin havasını artırmak isterseniz Tommy Hilfiger kemerlerdeki kısa süreli indirimi değerlendirebilirsiniz. Sizin için indirimdeki siyah ve lacivert kemer modeli derledik.

Haber 04-08-23 16:33

Temizlik yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İşte işinizi kolaylaştıracak en iyi Fakir elektrik süpürgeleri

Ev temizliğinin önemli bir aşaması olan süpürme işlemlerinizi çok daha kısa sürede keyifli şekilde tamamlayabilmenize yardımcı olacak en iyi Fakir elektrikli süpürge çeşitlerini incelemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Temizlik için ayırdığınız süreleri daha tasarruflu şekilde kullanabilmenize ve tüm zorlu alanları temizleyebilmenize imkân tanıyan modellerle tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise birbirinden özel modeli bir araya getirdiğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 01-08-23 17:46

Hafif, rahat, dayanıklı... Yediden yetmişe herkesin favorisi Crocs terlikte indirim

Evde, işte, dışarıda, sahilde, havuz kenarında, kamp yaparken hatta bahçe işlerinde kısacası her an her yerde kullanabileceğiniz Crocslar kısa süreliğine indirime girdi! Pratik, dayanıklı yapısı ve sağladığı üst düzey konfor ile bir kez kullananın vazgeçemediği Crocs terliklerdeki indirimleri keşfetmek için acele edin. Sizin için en beğenilen modeli inceledik. İşte detaylar!

Haber 27-07-23 11:08

3 adımda 10 yaş gençleşin! Anında daha genç görünmenizi sağlayan basit ama etkili saç modelleri

Saç modeli belirlemede dikkat edilmesi gereken en önemli husus yüz hatları ve kafa şeklidir. Saç stilistleri, yüzünüzü ortaya çıkarıp daha güzel ve genç bir görünüm sağlayan modelleri öneriyor. İşte anında daha genç gösteren basit ama etkili saç modelleri...

Kadin 26-07-23 11:50

Klasik sneaker sevenlerin vazgeçilmezi Adidas Superstar ve Adidas Stan Smith karşılaştırması

Adidas markasının iki gözde ayakkabı modeli olan Superstar ve Stan Smith, sneaker severlerin en favori iki ürününü oluşturuyor. Pek çok kişi iki ayakkabı arasında seçim yapmakta zorlanıyor. Eğer siz de bu iki ayakkabı arasında kalıyor ama hangisini alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız doğru adrestesiniz! Gelin, Adidas markasının en gözde iki sneaker modelini kıyaslayalım.

Haber 25-07-23 16:46

Fiyatı 1330 TL'ye düştü! Puma'nın beğenilen ayakkabı modelinde 570 TL indirim

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz ayakkabılar tarzınızı tamamlamak için en ideal seçeneklerden. Hem spor hem de şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız Puma'nın bu modeli tam size göre! Şimdi ise ürün, %30 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Dayanıklı yapısı ve rahat iç tabanıyla adeta adımlarınıza hafiflik ve esneklik katacak olan ürün, şıklığınızı öne çıkaran detaylara sahip. Siz de yazın enerjisini adımlarınızla birleştirmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Haber 25-07-23 12:44

iPad kadar fonksiyonel olmasına rağmen fiyatı daha uygun tablet modelleri

Gün içinde ihtiyaç duyulan birçok işin hızlıca halledilmesine yardımcı olan tabletler, kompakt tasarımları sayesinde nereye gidilirse gidilsin, kolaylıkla taşınıyor. Bu sayede her ortamda kullanılabiliyor. iPad kadar kullanışlı ve bir dolu özellik sunan birçok alternatif tablet modeli bulunuyor. Gelin, kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak en iyi tablet modellerini keşfedelim!

Haber 21-07-23 18:11

Skechers'ın en çok satan modeli D'Lites'ı sizin için inceledik

Spor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Skechers, D'Lites modeli ile moda severler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Ayağı saran memory foam teknolojisinin öncülerinden olan marka, uzun saatler ayakta kalsanız dahi rahatlığından ödün vermeyen ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Çok satanlar listesinde yer alan modeli inceledik.

Haber 20-07-23 16:56

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Puma spor ayakkabıda %40 indirim

Puma, moda dünyasının öncü markalarından biri olarak her sezon yenilikçi tasarımları ve üstün kaliteli ürünleriyle öne çıkıyor. Bu yılın en heyecan verici indirim etkinliklerinden biri olan Prime Day Puma severlere muhteşem fırsatlar sunuyor. Prime Day kampanyasının son gününde Puma'nın sevilen modeli X-Ray Speed Lite Low Boot'ta %40 indirim sizleri bekliyor. Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 17-07-23 11:03

Fiyatı 489 TL'ye düştü! Kaliteyi modern tasarımla buluşturan Eastpak sırt çantası indirimde

Alışveriş tutkunlarını sevindiren Prime Day, dördüncü gününde de en sevilen markalarda yeni indirimler duyurmaya devam ediyor. İster iş ister okul için ya da seyahatlerinizde kullanmak için bir çanta arıyor olun Eastpak'in eşsiz ve üstün kaliteli modelleri Prime Day'in vazgeçilmez indirimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Eastpak'ın Litt çanta modeli de kısa süreliğine %69 indirimle satışta, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 14-07-23 15:03

ZAMLI İPHONE FİYATLARI 2023: 12,13, 14 Pro, Pro Max iPhone fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? En pahalısı 90 bin TL’ye dayandı

iPhone fiyatları zam haberleri sonrası 1 Temmuz 2023 Cumartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Artan döviz sonrasında Apple'dan tüm ürünlere bir zam daha geldi. 8 Haziran'da ürünlerin fiyatının yükseltilmesinin ardından bugün gelen son zamla Apple'ın en pahalı telefon modeli 90 bin TL’ye dayandı. Peki, zam sonrası 12, 13, 14 Pro Pro Max iPhone fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte, model model yeni ve zamlı Apple Türkiye 2023 iPhone fiyat listesi...

Finans 01-07-23 15:14

Yaz için daha iyi bir aksesuar düşünülemez, en iyi erkek güneş gözlüğü markaları

Her mevsimde ihtiyacımız olan şeylerden biri, güneş gözlüğü. Güneşin etkisini çok fazla göstermediği kış aylarında dahi güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde güneş ışınlarından korunmak, iyi bir görünüme sahip olmak ya da sadece iyi hissetmek istediğimiz için güneş gözlüğü takma ihtiyacımız daha da artıyor. Elbette güneş gözlüğü takma gerekçemize bağlı olarak seçtiğimiz gözlük ve modeli de değişebiliyor. Doğru gözlüğü seçmek bu nedenlerden dolayı oldukça önem taşıyor.

Haber 21-06-23 10:49

Arabasına düşkün babaların gönlünü fethedecek en iyi Babalar Günü hediye seçenekleri

Kız çocuklarının ilk aşkı, erkek çocukların ise rol modeli babalarıdır. Onlar için her gün özel olsa da Babalar Günü'nün ayrı bir anlamı vardır. Babalar Günü'nde arabasına düşkün babaları mutlu edecek pek çok farklı hediye seçeneği bulmak mümkün. Alacağınız hediyelerle arabaların konforunu ve dizaynını geliştirmeye ne dersiniz?

Haber 12-06-23 18:52

Fiyatı 2 bin 625 TL'ye düştü! Camper'ın en çok satan erkek ayakkabısında kaçırılmayacak indirim

Camper'ın eşsiz tasarımlarından Nautico Erkek Ayakkabı'da büyük indirim sizi bekliyor. Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Camper'ın çok satan bu modeli Prime Day kapsamında 875 TL indirimle satışta. Hem stilinizi yansıtacak hem de cebinizi rahatlatacak bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 29-05-23 00:00

Fiyatı düştü! Tommy Hilfiger yağmurlukta 950 TL üzeri indirim, bu fırsat kaçmaz

Şıklığı yansıtan tasarımlarıyla moda severlerin çok sevdiği bir marka olan Tommy Hilfiger ürünlerinde %40'a varan indirimler sizleri bekliyor. Markanın en beğenilen kadın erkek yağmurluk modeli de kısa süreliğine indirimde! Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Haber 16-05-23 12:20

Tamamen transparan gelinliği ile gündem oldu! Doğmamış kızına korkusuz olmayı öğretmek için...

Gelinlik modeli seçmek en zorlu kararlar arasında yer alıyor. Gelinlik modelleri her zevke ve bedene göre değişim gösteriyor. Birçok kadın yıllar sonra bile hafızalarda kalacak gelinlikleri için risksiz ve zarif modelleri tercih ediyor. Ancak giydiği iddialı transparan gelinliği ile dikkat çeken bir gelin bu modeli seçme nedenini açıkladı.

Kadin 12-05-23 11:42

Hem şık hem kullanışlı bir saat isteyenlere Welder marka saat önerileri

Saat; bazıları için kombinleri süsleyen bir aksesuar, bazılarınız içinse zamanı takip edebilmeye imkân tanıyan bir yardımcı. Her bir modeli özenle tasarlayan Welder her iki kesim için de en özel saatleri piyasaya sunuyor. Siz de dünyaca ünlü markanın imzasını taşıyan kaliteli saatlere sahip olmak istiyorsanız en iyi Welder saat modellerini derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz!

Haber 08-05-23 17:59

Fiyatı bin 799 TL'ye düştü! Puma'nın Suede Classic modelinde indirim

Spor giyimde dünya genelinde tanınmış bir marka olan Puma'nın Suede Classic unisex modelinde, spor giyim tutkunlarının hoşuna gidecek indirim var. Puma'nın en sevilen süet modellerinden biri olan ayakkabı, attığınız her adımda konfor sunarken şıklığıyla da göz kamaştırır. Kıyafetlerinizin en güzel eşlikçisi olacak bu klasik modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber 05-05-23 14:11

Bu saç modeli hatası en az 10 yaş büyük gösteriyor! 40 yaş üstü kadınların yapmaması gereken saç modelleri

Saç modelleri olduğumuzdan daha genç veya daha yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Özellikle bazı saç modelleri var ki konforlu olmamızı sağlarken yaşımıza yıllar katabiliyor. Bir saç stilisti özellikle 40 yaş üstü kadınların asla yapmaması gereken saç modellerini açıkladı.

Kadin 03-05-23 13:32

Sokak modasının vazgeçilmezi Nike Air Force 1 incelemesi ve yorumları

Nike Air Force 1, yıllardır sneaker dünyasının en popüler modellerinden biri olarak kabul edilir. Üstelik bu ayakkabılar sadece spor yaparken değil her an ve her yerde giyebileceğiniz şık ve modern bir görünüme sahip. Nike Air Force 1 piyasaya sürülen en ikonik sneakerlardan biri ve bir sneaker tutkunu için olmazsa olmaz bir parça. Siz de bu tutkuya katılmak istiyorsanız hemen kendinize en uygun modeli seçin, Nike Air Force 1 ile hayatınıza hareket katın.

Haber 23-04-23 18:44

Fanatik Chelsea taraftarıydı! Sokak ortasında gasp edildi... O anları gözyaşları içinde anlattı

Chelsea futbol kulübünün en fanatik hayranlarından biri olan Rus playboy modeli Maria Liman, Londra’nın güneydoğusunda yürürken bisikletli bir hırsızın hedefi oldu. Hırsız fenomen ismin elindeki telefonu çalarak hızla gözden kayboldu. O anlarda yaşadığı korkuyu Liman gözyaşları içinde anlattı.

Trend 18-04-23 09:27