Durali Kocak Haberleri

Sopalı cinayette iddianame hazırlandı

Başkent’te maktul Alper Altunay’ı sopa ve yumrukla döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Arslan Çimen ve Durali Çimen hakkında ’kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.

Yurthaber 2023-05-26 12:23:49

Deprem sonrası heyelan felaketi! Bir sokağı yuttu, 15 ev yok oldu

Deprem felaketinin en şiddetli hissedildiği Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde heyelan meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı deprem ve sonrasında meydana gelen heyelanla birlikte, ilçeye bağlı Karanlıkdere mahallesine bağlı 15 haneden oluşan bir sokak (mezra) yok oldu. Olay sonrası bölgede incelemelerde bulunan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, "Evler ve bir mezramız tamamen yok olmuş durumdadır. Burada şükrettiğimiz tek bir konu var, can kaybımızın olmamasıdır” dedi.

Haber 2023-02-24 09:45:14

Kekova'daki tarihi eserleri ilan tahtasına çevirdiler! Görenler inanamadı

Antalya'nın Demre ilçesindeki dünyaca ünlü Kekova'da Tersane Koyu'ndaki tarihi kalıntılara kimi ilan yapıştırdı, kimileri ise yağlı boya ile firma ve tur teknesi adını, telefonunu, kimi de sevgilisinin adını yazdı. Duruma tepki gösteren Üçağız Mahalle Muhtarı Durali Aliçavuşoğlu, tarihi kalıntıların üzerindeki yazıların silinmesini istedi.

Trend 2021-10-20 17:57:46

15 Temmuz şehidi adına yapılan cami ibadete açıldı

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde, 15 Temmuz şehidi Fuat Bozkurt adına yapılan cami ibadete açıldı.İlçenin Altıntop Mahallesi’nde yaptırılan caminin açılışına, Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkanı Durali Zelyurt, İlçe Jandarma Komutanı Onur Kırcaer, İlçe Müftüsü Fevzettin Sönmez, Cami Dernek Başkanı Ahmet Bozkurt, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 2021-03-27 13:44:07

Doğanşehir’de ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 yılı Muhtarlarla Koordinasyon Toplantısı’nın üçüncüsünü, Doğanşehir Muhtarlarının geniş katılımıyla gerçekleştirdi.Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.“Büyükşehir belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz”2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın açılışında konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “2020 yılı istişare ve koordinasyon toplantısını rahmetli Vahap Küçük Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirmiştik.

Yurthaber 21-03-21 16:51

Eşini 4 çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı

Ankara’nın Mamak ilçesinde tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.Olay, dün akşam Durali Alıç Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 07-03-21 15:56

Mamak’ta gençlere yeni bir merkez daha

Gençlere yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Mamak Belediyesi, Durali Alıç Gençlik ve Kariyer Merkezi’ni açmaya hazırlanıyor.Durali Alıç Mahallesi’nde hizmet verecek olan ve açılış için gün sayan merkezde incelemelerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 03-03-21 08:59

Mamak Belediyesi’nden yeni bir gençlik merkezi daha

Mamak Belediyesi, Zirvekent ve Altınevler Gençlik Merkezleri ile Durali Alıç Mahallesi’nde yenileyerek gençliğe kazandırdığı Gençlik Merkezleri’ne bir yenisini ekliyor.Mamak Belediyesi’nin ilçenin en önemli eksiğini gidermek ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla temelini attığı Zirvekent ve Altınevler Gençlik Merkezleri ile Durali Alıç Mahallesi’nde yenileyerek gençliğe kazandırdığı Gençlik Merkezi’nin ardından Gülveren Mahallesi’nde yeni bir Gençlik Merkezi daha yapılıyor.

Yurthaber 17-02-21 12:44

Zelyurt, yol açma çalışmalarını yerinde inceledi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.Doğanşehir ilçesinde gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı aralıksız devam ediyor.

Yurthaber 31-01-21 14:29

KONESKOOP Başkanı Kolpak: “Zincir marketlere düzenleme gelmeli”

Sayıları her geçen gün artan zincir marketler nedeniyle çok sayıda esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını belirten Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP) Başkanı Durali Kolpak, zincir marketlerle ilgili düzenlemenin biran önce gündeme gelmesi gerektiğini söyledi.Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, zincir marketlerdeki orantısız büyümeye dikkat çekti.

Yurthaber 22-10-20 12:07

Hem denetim, hem bilgilendirme

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında hem denetim hem de bilgilendirme yapıldı.Korona virüsle mücadele kapsamında ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Karip’in katılımlarıyla ilçe esnafı ziyaret edilerek, kontrollü sosyal hayat döneminde uyulması gereken konular hakkında denetlemeler ve bilgilendirmeler yapıldı.Denetimlerde, maske, mesafe ve hjijyen kuralları hatırlatılıp, uymayanlar ikaz edildi.

Yurthaber 21-09-20 11:55

Hem denetim, hem bilgilendirme

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında hem denetim hem de bilgilendirme yapıldı.Korona virüsle mücadele kapsamında ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ve İlçe Emniyet Müdürü Osman Karip’in katılımlarıyla ilçe esnafı ziyaret edilerek, kontrollü sosyal hayat döneminde uyulması gereken konular hakkında denetlemeler ve bilgilendirmeler yapıldı.Denetimlerde, maske, mesafe ve hjijyen kuralları hatırlatılıp, uymayanlar ikaz edildi.

Yurthaber 21-09-20 11:55

Mamak’ta yeşil alan atağı

Mamak Belediyesi, bir yandan ilçeye vizyon kazandıracak projelerin temelini birer birer atarken, bir yandan da ilçenin çehresini değiştiren yatırımları hayata geçiriyor.Mamak’ı Ankara’nın en yeşil ilçesi yapmak için çalışan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin talimatıyla ilçenin gelişim bölgelerinden olan Durali Alıç Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Gönül Çarşısı’nın teras katında yeni bir park inşa edildi.

Yurthaber 09-09-20 10:29

Gercüş’te 10 ev karantinaya alındı

Batman’ın Gercüş ilçesinde bir hafta içerisinde 10 ev, korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.Gercüş merkezde 5, Yoloğzı Mahallesinde 3, Babnir köyünde 1 ve Kocak köyünde 1 ev olmak üzere toplam 10 ev, korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Yurthaber 24-08-20 11:59

Gürkan yol çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir İlçesi Kurucaova Mahallesinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.İnceleme gezisinde Başkan Gürkan’ın yanı sıra Büyükşehir Bürokratları ile Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ve Kurucaova Mahalle Muhtarı Mehmet Tatar hazır bulundu.Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Kurucaova mahallesinin anayol ve sokaklarında sıcak asfalt ve sathi kaplama yol çalışması gerçekleştirildi.Kurucaova mahalle muhtarından teşekkürKurucaova Mahallesi Muhtarı Metin Tatar, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine Kurucaova mahallemize bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.“Doğanşehir ilçemiz için her türlü çalışma gerçekleşiyor”r AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu da, “Kurucaova mahallemizde sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Yurthaber 18-08-20 17:05

Vahap Küçük’ün adı meydanda yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir İlçesine bir dizi ziyaret programı kapsamında, bir süre önce vefat eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün adının verildiği meydanı da inceleme yaptı.Başkan Gürkan’a meydanda yapmış olduğu incelemelere, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt eşlik etti.

Yurthaber 09-07-20 15:56

Doğanşehir’de yeni belediye başkanı Durali Zelyurt oldu

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde vefat eden Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün yerine belediye başkan vekili olarak görev yapan Durali Zelyurt, yapılan seçim sonucunda başkan oldu

Haber 26-06-20 17:16

Menemenspor'da Levent Ayçiçek tamam

Transfer döneminde son olarak Rıdvan Kocak, Özkan Yıldırım, Selim Aydemir ve İbrahim Akanbi ile resmi sözleşme imzalayan Ekol Göz Menemenspor, Adana Demirspor forması giyen orta saha Levent Ayçiçek'le de el sıkıştı.

Spor 30-01-20 10:03

Eski ATO Başkanı Salih Bezci'nin acı günü

Bezci'nin babası Durali Bezci'nin cenazesi Ankara'da toprağa verildi

Yurthaber 17-12-19 14:18

Beşiktaş Yöneticisi Efe Bezci’nin acı günü

Beşiktaş’ın Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci’nin dedesi Durali Bezci vefat etti.Beşiktaş’ın Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci’nin dedesi Durali Bezci, hayata gözlerini yumdu.

Spor 16-12-19 15:54

Çan’da linyit döküm sahasında yangın

Çan Linyit işletmeleri eski döküm sahasındaki sazlıklarda çıkan yangın kontrol altına alındı.Çan ilçesine bağlı Durali köyü yakınlarında Çan Linyit işletmeleri eski döküm sahasında çıkan yangın, Orman İşletme Müdürlüğü, Çan Linyit İişletmeleri itfaiyesi ve dozerlerin çalışmalarıyla çevreye sıçramadan kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yurthaber 28-09-19 17:20

Yarbaşçandır’da güvenlik toplantısı

Konyaaltı İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı, Kaymakam Kamil Köten, başkanlığında Yarbaşçandır Mahallesi’nde gerçekleştirildi.Konyaaltı Kültür Eğitim Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KONDER) Başkanı Durali Kolpak’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Özhan Nacar, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin, kaymakamlık birim müdürleri, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlar katıldı.İlçeye bağlı mahallelerin sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan Kaymakam Kamil Köten, ev sahipliği nedeniyle KONDER Başkanı Durali Kolpak’a teşekkür etti.

Yurthaber 18-09-19 13:20

Benzer isimli kooperatifin borç tebligatları bıktırdı

ANTALYA'da hizmet veren Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, ekonomik gerekçelerle kaçtığı iddia edilen Yeni Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Coşkun'a ait borçlara yönelik tebligatların kendilerine geldiğini söyledi.

Haber 03-09-19 16:07

Türkiye Yamaç Paraşütü Mesafe Şampiyonası sona erdi

Denizli'de bu yıl yedincisi düzenlenen şampiyonada, Durali Karaca genel klasmanda birinci oldu

Yurthaber 02-08-19 22:36

55 yaşında güvenlik görevlisi olarak çalıştığı üniversiteden mezun oldu

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunları düzenlenen törenle diplomalarına kavuştular. 10 bin öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende en dikkat çeken kişi ise 55 yaşındaki Durali Akkan oldu. Törende PAÜ’de güvenlik görevlisi olarak çalışırken Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünde eğitim görmeye başlayan Durali Akkan, üniversite eğitimini tamamlayarak okulundan mezun oldu.

Trend 02-07-19 15:34

KONESKOO Başkanı Kolpak: “Turizmdeki hareketlilik esnafa da yansımalı”

KONESKOOP Başkanı Durali Kolpak, turizmdeki hareketliliğin esnafa da yansıması gerektiğini belirterek, “Turisti şehir merkezine çekecek alternatifler üretilmeli” dedi.Bu yıl 16 milyon yabancı turist hedefleyen Antalya, Mayıs sonu itibariyle 3 milyon turisti ağırladı.

Yurthaber 31-05-19 12:00

Sorgun’da Aday Öğretmenlere Yerel Kültür Anlatıldı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında atanan aday öğretmenler için düzenlenen Aday Öğretmen Hizmetiçi Yetiştirme Eğitimi devam ediyor.Bir program dahilinde ilçe milli eğitim müdür ve şube müdürlerinin eğiticilik yaptığı seminer 1 ay sürecek.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sorgun Türk Telekom Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan seminerde Araştırmacı -yazar-gazeteci Durali Doğan"Yozgat- Sorgun Halk Kültürü Değerleri-Yerel Kültür" konulu bir sunum yaptı.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci seminerde yaptığı konuşmada "Aday öğretmenlerimizin çevre kültürünü, yerel kültürü tanımaları, Sorgun’un tarihi ve yerel kültürü hakkında bilgi edinmeleri için bugünkü semineri düzenledik.

Yurthaber 10-05-19 11:45

Ülkü Ocakları Palandöken İlçe Başkanlığında bayrak değişimi

Erzurum Ülkü Ocakları Üniversiteler Birim Başkanı Vedat Kocak bugün gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Palandöken ilçe başkanlığına atandı.Yaklaşık 2 yıldır ülkü Ocakları Üniversiteler birim başkanlığını yürüten Vedat Koçak, Palandöken ilçe Başkanı Yunus Gerçekten görevi devraldı.Devir teslim töreninde konuşan Koçak: “5 bin şehidi olan bir davanın emanetçisi olarak, her zaman verilen görevi elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık.

Yurthaber 23-04-19 15:15

Başkent’te kimlik soran Bekçi’ye ateş açıldı

Ankara’nın Mamak İlçesi’nde Bekçi ekiplerinin kimlik sorgulaması yapmak istediği 3 kişiden biri tabancayla ateş açtı.Olay saat 01.30 sularında Ankara’nın Mamak İlçesi Durali Alıç Mahallesi’nde bulunan Dağlıca Şehitler Parkında Meydana geldi.

Haber 13-03-19 03:05

Kadın astsubaylardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gösterisi

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığında görevli 4 kadın astsubay, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden halatlarla botlara iniş yaptı - Jandarma Komando Özel Asayiş Komutan Yardımcısı Albay Durali Ceylan: - "Unutmayalım ki İstiklal Harbi'nde, Nene Hatun'lar, Halide Edip Adıvar'lar, Halime Çavuş'lar ve niceleri, dünyada kahramanlıklarıyla destan yazmışlardır." - Jandarma Astsubay Üstçavuş Songül Karapınar: - "Her yeni hayat, bir kadının eseridir. Kadın güçtür, özveridir, şefkattir, annedir, eştir. Eğer kadın güçlü olursa o toplum güçlü olur." - Jandarma Astsubay Çavuş Duygu Örkmez: - "Kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair de bir mesaj vermeye çalıştık. Kadına şiddet denildiğinde ilk aklımıza gelen isimlerden Özgecan Aslan ve tüm şiddet mağduru kadınlarımızı saygıyla anıyorum."

Haber 08-03-19 14:31

Bolu’da DEAŞ operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Bolu’da terör örgütü DEAŞ’a yapılan operasyonda gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü üyesi olmaktan hakkında yakalama kararı bulunan Durali Doğanbaş’ı takibe aldı.

Haber 01-02-19 15:27

30 yıllık başkan istifa etti

Antalya’nın Kaş ilçesinde 30 yıldan beri Türk Hava Kurumu (THK) şube başkanlığı görevini sürdüren Dorali Kolak’ın yerine Ramazan Çetin görev aldı.THK Kaş Şube Başkanı Durali Kolak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti.

Yurthaber 11-01-19 14:40

AK Parti Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kızılcahamam Aralık Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.AK Parti Aralık Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri Songül Ergelen, Durali Uygun, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Kemal Öztürk, İbrahim Yıldız, eski AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Acar, AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı, Mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.Toplantı, İlçe Başkanı Ahmet Barun’un açılış konuşmasıyla başladı.

Yurthaber 20-12-18 23:10

Akdeniz'e 155 bin balık bırakıldı

Akdeniz Su Ürünleri, Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü, bu yıl Akdeniz'in çeşitli noktalarına yaklaşık 75 bin çupra, 55 bin levrek, 25 bin kadar da sarıağız bıraktı - AKSAM Beymelek Tesisi Koordinatörü Durali Eraslan: - "Bu balıkları yine kendi gen kaynağının bulunduğu alanlara bıraktık. Kontrollü bir şekilde Akdeniz'in çeşitli bölgelerine bırakıyoruz. Önümüzdeki yılda da 150-200 bin kadar balık bırakmayı planlıyoruz" - "Mavi yengeç üreterek hem azalan alanlarda tekrar çoğalmasını sağlamak hem de ihtiyaç duyulan yerlerde satışını yapmak istiyoruz"

Finans 26-11-18 11:09

AKSAM, Akdeniz ve Ege'de balon balığını araştırıyor

Kızıldeniz üzerinden Akdeniz ve Ege'ye göç ederek hızla çoğalan Hint Okyanusu kökenli zehirli balon balığı, popülasyon ve ekonomik değer yönünden araştırılıyor - AKSAM Beymelek Tesisleri Koordinatörü Durali Eraslan: - "Hangi bölgede ne kadar balon balığı var, sayısal olarak tespitini yapmak istiyoruz. Proje 3 yıl sürecek. Daha sonra üniversitelerle iş birliğimiz olacak. Bu balıkların toksik kısımları ayrılacak. İlaç veya kimya sanayinde nerelerde kullanılabilir buna bakılacak"

Haber 17-11-18 11:12

AKSAM, Akdeniz ve Ege'de balon balığını araştırıyor

Kızıldeniz üzerinden Akdeniz ve Ege'ye göç ederek hızla çoğalan Hint Okyanusu kökenli zehirli balon balığı, popülasyon ve ekonomik değer yönünden araştırılıyor - AKSAM Beymelek Tesisleri Koordinatörü Durali Eraslan: - "Hangi bölgede ne kadar balon balığı var, sayısal olarak tespitini yapmak istiyoruz. Proje 3 yıl sürecek. Daha sonra üniversitelerle iş birliğimiz olacak. Bu balıkların toksik kısımları ayrılacak. İlaç veya kimya sanayinde nerelerde kullanılabilir buna bakılacak"

Yurthaber 17-11-18 11:12

Çatıdan düşen şahıs hayatını kaybetti

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu Mahallesinde çatıdan dengesini kaybederek düşen şahıs hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, ilçenin Esiroğlu mahallesi Durali mevkiinde Yusuf Adıgüzel (55) adlı kişi evinin çatısında tamirat yaptığı sırada bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten yere düştü.Olay yerinde hayatını kaybeden Adıgüzel’in cenazesi otopsi için Adlı Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yurthaber 13-11-18 10:55

KONESKOOP’tan enflasyonla mücadeleye destek

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP), enflasyonla mücadele seferberliğine destek çağrısında bulundu.KONESKOOP Başkanı Durali Kolpak, hükümetin açıkladığı’ Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek verdiklerini söyledi.

Yurthaber 17-10-18 13:15

KONESKOOP Başkan Kolpak’tan öğrencilere “Ahilik” dersi

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, Ahilik Haftası dolayısıyla Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 21-09-18 11:40

KONESKOOP Başkan Kolpak’tan öğrencilere “Ahilik” dersi

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak, Ahilik Haftası dolayısıyla Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 21-09-18 11:40

Durali Alıç Mahallesi Birçok Etkinliğe Ev Sahipliği Yapacak

Mamak Belediyesi’nin Durali Alıç Mahallesi’nde başlattığı düğün salonu ve spor alanı tamamlandığında düğün, nişan, sünnet...

Yurthaber 19-08-18 09:46

Kızılcahamam’da 4 yılda 38 adet araç hizmete alındı

Kızılcahamam Belediyesi, yeni alınan araçların açılış törenini yaptı.Kızılcahamam Belediye hizmet binası önünde, yeni araçların hizmete girmesi için yapılan törene Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Arslanoğlu, Yusuf Şengül, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, İbrahim Yıldız, Murtaza Güngör, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Durali Uygun, Murat Can, Hamis Tüfekci, Günaydın Yüce, Kamu kurumlarının İdari amirleri, STK Başkanları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Haber 03-04-18 20:37

Matematik Tırı dünyaya açılıyor

Aydın Özel Başak Koleji’nin Yunus Emre Enstitüsü (YEE) ile Cumhurbaşkanlığı himayelerinde başlattığı Türkiye Bilimsel ve Akademik İş Birliği Projesi (TABİP) kapsamında Matematik Müzesi Tırı Projesi Türkiye ayağını Ankara’da tamamladı.Dünyanın en büyük konteyner kenti olarak kabul edilen Adana’daki Sarıçam Geçici Barınma Merkezinde ilk faaliyetini gerçekleştirdikten sonra, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman ve Malatya’da bulunan barınma merkezlerinde bulunan Matematik Müzesi Tırı, bilim ve matematiği 45 bini aşkın çocukla buluşturdu.Kapanış programı, Ankara Yahyalar Durali Bezci Ortaokulunda, Enstitü Başkanı Prof.

Haber 29-03-18 11:05

Kızılcahamam’dan Mehmetçiğe destek

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Afrin harekatına destek için cuma namazı sonrası etkinlik düzenlendi.Afrin harekatına destek için düzenlenen etkinliğe Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Meclis üyeleri Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, Durali Uygun, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, Songül Ergelen, Hamis Tüfekci, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, BBP İlçe Başkanı Ergün Keleş, SP İlçe Başkanı Sedat Barun, kurum müdürleri, STK başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber 23-02-18 17:48

Bir dönemlerin altın bileziği bugün teknolojiye direniyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinin son semercisi teknolojiye direniyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte unutulmaya yüz tutan mesleklerden biri olan semercilik, Sinsansarnıç köyünde 79 yaşındaki Durali Arslan tarafından yaşatılmaya çalışılıyor

Haber 04-11-17 16:30

Dede Mirası Susuzluğa Son Verildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesinin Durali, Sakızlı ve Öğütlü semtlerine sağlıklı ve yeterli...

Yurthaber 12-07-17 15:29

Çan Belediyesi Moris Tiyatro Sanat Topluluğu Oyunlarına Devam Ediyor

Araştırmacı-Yazar Durali Doğan’ın Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanan bir hayat hikayesinden yola çıkarak kaleme aldığı üç...

Yurthaber 25-05-17 10:45

Uzmanlardan Soğuk Havalarda Cilt Sağlığı Uyarısı

Dermatoloji Uzmanı Dr. Durali Soytürk, son günlerde etkili olan soğuk havanın cilt üzerine olumsuz etkiler...

Yurthaber 17-02-17 14:02

Mamak’ta Akbaba Moda Plaza Ve Sosyete Pazarı Açıldı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,"Durali Alıç Mahallesi Mamak’ta yaşanan değişimin adeta sembolleştiği bir yer. Önceden...

Yurthaber 27-08-16 13:26