Dursun Çiçek Haberleri Ve Son Dakika Dursun Çiçek Haberleri

Dursun Çiçek Haberleri Ve Son Dakika Dursun Çiçek Haberleri

Dursun Çiçek, 25.01.1960 tarihinde Tokat Reşadiye'ye bağlı Umurca köyünde dünyaya geldi. Sivas Yıldızeli Pamukpınar Öğretmen Okulu'ndan mezun oldu.

1976'da Harp Okulu'na girdi ve buradan devre üçüncüsü olarak mezun oldu.

Dursun Çiçek, 1980-1984 yılları arasında Foça'da Amfibi Tugayda Takım Komutanı, 1984-1988 yılları arasında Tuzla'da Deniz Harp Okulu Bölük Komutanı olarak görev yaptı.

Dursun Çiçek, 1988'de Harp Akademisi'ne girdi. 1990 yılından itibaren 4 yıl boyunca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekât Başkanlığı'nda Tatbikat Proje Subayı olarak çalıştı.

Dursun Çiçek, 1994 yılından sonra Özel Amfibi Tabur Komutanlığı'nda Harekat Eğitim Şube Müdürü olarak çalıştı. 1997-1998 yılları arasında Arnavutluk'un başkenti Tiran'da Çok Uluslu Yardım Kuvveti Plan Prensipler Şube Müdürü ve Basın ve Halkla İlişkiler Subayı olarak görev yaptı.

Dursun Çiçek, 1999'a kadar Genelkurmay Harekat Başkanlığı Bilgi Destek Grubu Harekat Kısım Amiri olarak görev yaptı. 1999-2001 döneminde Amfibi Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanlığı yaptı. 2001'den itibaren 3 yıl İskenderun'da Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığında çalışan Çiçek, 2004 yılında Genelkurmay Bilgi Destek Dairesine atandı ve Genelkurmay Karargâhında çalışmaya başladı.

Dursun Çiçek, 2008 Nisan ayında Taraf gazetesinde yayınlanan Mart 2006 tarihli sivil toplum kuruluşları andıcının Albay Çiçek'e ait olduğu iddia edilmişti. 73 sayfalık andıçta pek çok sivil toplum kuruluşuna ilişkin suçlamalar yer alıyordu.

Ergenekon zanlısı Mustafa Levent Göktaş'ın yine aynı soruşturma kapsamında tutuklanan avukatı Serdar Öztürk'ün ofisinde ele geçirilen ve 12 Haziran 2009'da Taraf gazetesinde manşetten verilen "İrticayla Mücadele Eylem Planı" başlıklı belge ile Dursun Çiçek, yeniden gündeme geldi. Dursun Çiçek'in imzaladığı ileri sürülen belge Adalet ve Kalkınma Partisi ile Gülen hareketine yönelik "komplo ve yıpratma planları" içermekteydi. Haberden birkaç gün sonra Genelkurmay yaptığı basın açıklamasında "konunun ciddi görülmesi üzerine, aynı gün derhal Genelkurmay Askeri Savcılığına konunun bütün boyutlarıyla soruşturulması emri verildiğini ve belgenin Genelkurmay Başkanlığı'nın herhangi bir biriminde hazırlandığına ilişkin bir kanaate ulaşamadığını" duyurdu.

24 Haziran 2009 günü; yaptığı incelemenin ardından kararında, söz konusu belgenin Genelkurmay'da hazırlanmadığını ve imzanın Albay Çiçek'e ait olup olmadığının tespit edilemediğini belirterek takipsizlik kararı veren askerî savcılık, belgenin kaynağının kim olduğunun belirlenmesi konusunda görevsizlik kararı vererek dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi. Askerî savcılığın kararının ardından Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ düzenlediği basın toplantısında "Bugün biz bu kâğıt parçasının birileri tarafından TSK'yı yıpratma ve karalama amacıyla hazırlandığını değerlendirmekteyiz." açıklamasını yaptı. 30 Haziran 2009 günü Ergenekon soruşturması savcıları tarafından sorgulanan Dursun Çiçek, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla tutuklanarak Hasdal Cezaevine kondu. Albay Dursun Çiçek avukatı tutuklama kararına itiraz etti.14. Ağır Ceza Mahkemesi bu defa 2'ye 1 oy çokluğuyla Albay Çiçek’in ‘İkametgahına göre kaçma şüphesi yok’ gerekçesiyle tahliyesine karar verdi. Böylece Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek'in 18 saat süren tutukluluk hali sona erdi. Soruşturma sürerken, Dursun Çiçek; bulunduğu görevden alınarak Genelkurmay Ana Karargâh binası dışında bulunan Terörle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi Akademik Kurulu'nda geçici olarak görevlendirildi. 4 Eylül 2009'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargâhına atandı.

2009 Ekim ayında Genelkurmay Karargahı'nda çalıştığı belirtilen bir subay tarafından eylem planının ıslak imzalı orijinali olduğu söylenen belge bir ihbar mektubuyla beraber soruşturmayı yürüten savcılara gönderildi. Söz konusu belge Adli Tıp Kurumu Fizik İhtisas Dairesi Adli Belge İnceleme Şubesi'nde görevli biri profesör ve ikisi uzman doktor olan üzere üç adli tıp uzmanı tarafından incelendi. Adli Tıp raporunda "belgelerdeki söz konusu imzanın Dursun Çiçek’in el ürünü olduğunun kabulü gerektiği" ifadesine yer verildi. Bunun ardından Albay Dursun Çiçek, Ergenekon savcıları tarafından 5 saat kadar sorgulandıktan sonra mahkemeye sevkedilmiş ve 11 Kasım 2009 tarihinde ikinci kez tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Dursun Çiçek,, avukatları tarafından tutuklama kararına yapılan itirazın kabul edilmesi üzerine ikinci kez tutuklandıktan 44 saat sonra tekrar tahliye edildi.

Daha önce üç adli tıp uzmanı tarafından incelenen belge Dursun Çiçek’in, talebi üzerine üst kurula gönderildi. Adli Tıp Genel Kurulu, 5 Şubat 2010 günü 4'e karşı 7 oyla imzanın Dursun Çiçek'e ait olduğuna karar verdi

Dursun Çiçek'in ikinci kez ifade vermesinin ardından Genelkurmay, askeri savcılığın ıslak imzalı belgeyi 4 kez istemesine rağmen İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın belgeyi göndermediğini açıkladı. Orijinal belge Genelkurmay Askeri Başsavcılığı'na 2010 Şubat ayında gönderildi.

1 Mart 2010 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı, belgenin gerçek olduğunu doğrulayacak yeni delillerin elde edildiğini duyurdu. Yapılan basın açıklamasında askerî savcılık tarafından Dursun Çiçek'in tutuklamasının talep edildiği fakat askerî mahkemenin talebi reddetiği belirtildi. Jandarma Kriminal Dairesi de imzanın Dursun Çiçek'in elinin ürünü olduğuna dair bir tespitte bulundu.

Dursun Çiçek, hakkında düzenlenen "Ergenekon iddianamesi" İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 29 Nisan 2010 günü kabul edildi. İddianamede "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek" ile suçlanan albay Çiçek için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi Aynı gün İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Çiçek, ertesi gün İstanbul Adliyesine gelerek teslim oldu ve üçüncü kez tutuklandı. 21 Eylül 2012'de sona eren Balyoz davasında 16 yıl hapis cezası aldı.

Dursun Çiçek Haberleri

CHP'li eski vekil Dursun Çiçek ifade verdi

AK Parti'li 6 milletvekilinin suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "İftira" suçundan soruşturma başlatılan eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi. İfadesinin ardından basın açıklaması yapan Çiçek, "Biz önergeye imza atan 6 vekil FETÖ'cü demiyoruz. Buradan başlayın soruşturmaya diyoruz" dedi.

Haber 16-06-2020 16:03

Dursun Çiçek canlı yayında Harbiye Marşı söyledi

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılan CHP eski Milletvekili - Emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, Halk TV canlı yayınında Harbiye Marşı'nı söyledi.

Haber 10-06-2020 07:52

Ergenekon davası hakiminin FETÖ davası

Tutuklu sanık Hüsnü Çalmuk'un, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle yargılanmasına devam edildi

Haber 06-12-2019 16:35

Islak imzada kumpas davası

İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi, dönemin Adli Tıp Kurumu, polis ve jandarma kriminal laboratuvarlarında görevli 18 sanığın yargılandığı davada, tutuksuz sanıkların adli kontrol tedbirlerinin kaldırılması ve yeni bilirkişi raporu alınması taleplerini reddetti

Haber 12-11-2019 13:02

Dursun Çiçek

Dursun Çiçek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dursun Çiçek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Islak imzada kumpas davası

FETÖ'nün, Dursun Çiçek'e, "İrtica ile Mücadele Eylem Planı" belgesinde ıslak imzası bulunduğunu öne sürerek "kumpas" kurduğu gerekçesiyle, o dönemde Adli Tıp Kurumu, polis ve jandarma kriminal laboratuvarlarında görevli, biri tutuklu 18 sanığın yargılanmasına devam edildi - Tutuklu sanık emekli Albay Burhanettin Cihangiroğlu'nun adli kontrolle tahliyesinin ardından 18 sanıklı davada tutuklu sanık kalmadı - Cihangiroğlu, FETÖ'nün TSK yapılanması bünyesindeki "ankesörlü telefon görüşmesi" soruşturması kapsamında 2018 temmuzunda tutuklanmıştı

Haber 07-02-2019 16:55

Ergenekon hakim ve savcılarının davası

Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı iken FETÖ kumpasıyla görevden alınan emekli hakim Köksal Şengün, tanık olarak dinlenildi - "Ergenekon" davasına bakan 7 eski hakim ve savcının "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, görevi kötüye kullanma, suç uydurma, resmi belgede sahtecilik, suç delillerini yok etme" suçlarından yargılanacağı davanın ilk duruşması Yargıtay'da 16 Kasım'da yapılacak

Haber 09-11-2018 14:25

Balyoz planı davası eski hakiminin FETÖ davası

Tutuklu sanık Ali Efendi Peksak'ın, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçlarından yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, sanığın 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi - Mütalaada, sanığın "söz konusu davanın tüm aşamalarında örgütsel amaç doğrultusunda hareket ettiği, süreçte birçok hukuksuzluğa imza attığı, birçok kişinin mağduriyetine sebebiyet verdiği" belirtildi

Haber 23-10-2018 16:22

AK Parti MKYK Toplantısı

Parti Sözcüsü Ömer Çelik: (2) - "(Dursun Çiçek'in açıklamaları) Hukuk dışı, siyaset dışı, ahlak dışı bir tutumdur. Bu zihniyete karşı uyanıklığımızı, bu zihniyetle mücadelemizi çok diri tutmalıyız" - "Şayet böyle başsavcılar varsa yargı kurumlarının gerekli girişimleri yaparak hukuka bağlı olmayan, Anayasa'ya bağlı olmayan, kumpas zihniyetindeki bu başsavcıları ortaya çıkarması, görevidir" - "(Erdoğan-Bahçeli'nin görüşme ihtimali) Programlarının uygunluğuna göre bir araya gelmeleri her an mümkündür"

Haber 21-09-2018 19:23

TÜRKAD'dan Dursun Çiçek açıklaması

Türkiye Adalet Araştırmaları Derneği: - "Dursun Çiçek'i suç teşkil eden elindeki bilgileri adli ve idari makamlarla paylaşmaya davet ediyoruz" - "Aksi takdirde devletimizin yetkili makamlarının bir an önce harekete geçmesi gerektiğini duyarlı hukukçular olarak dile getiriyoruz"

Haber 17-09-2018 17:40

Dursun Çiçek hakkında suç duyurusu

TAYDER, katıldığı bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle eski CHP milletvekili Dursun Çiçek hakkında suç duyurusunda bulundu

Haber 17-09-2018 15:01

CHP'li Dursun Çiçek'e suç duyurusu!

Eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek hakkında 'İktidarı indirin yargılayalım diyen başsavcılar var' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 17-09-2018 14:28

Nagehan Alçı, Dursun Çiçek'in sözlerinin ardından çağrıda bulundu: MİT ve Emniyet'ten destek alınmalı

Haberturk.com yazarı Nagehan Alçı, Dursun Çiçek'in tartışılan son açıklamalarını köşesine taşıdı ve çağrıda bulundu. 'Dursun Çiçek'e teşekkür etmeliyiz' başlıklı yazısında Alçı, 'Bu dosya iyi takip edilmeli. MİT ve Emniyet’ten destek alınmalı' ifadelerini kullandı.

Haber 17-09-2018 07:51

Ergenekon davası

Daha önce verilen beraat, görevsizlik ve düşme kararları sonrasında tutuksuz 229 sanık yönünden devam eden davada, sanık ve avukatları, daha fazla mağduriyet yaşanmaması için davanın bir an önce karara bağlanmasını talep etti - İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar vererek, duruşmayı 30 Kasım 2018'e erteledi

Haber 11-09-2018 13:57

CHP'li Çiçek açıkladı: HDP'lileri CHP'den aday gösterebiliriz

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "Kriterlerimize uyan HDP'lileri CHP'den aday gösterebiliriz. Yerel seçimler alternatifli. Başkan var, meclis başkanı var, meclisteki üyeler var. O şahıslara müdahalemizi, alternatifler konusunda karar süreçlerine dahilimizi HDP kabul ederse bu gayet olabilir." dedi

Haber 01-09-2018 01:18

Yerli ve milli raylı sistemlerde Bozankaya imzası olacak

Bozankaya Ar-Ge Direktörü Dursun Çiçek: - "Global pazarda söz sahibi olabilmek için yerli ve milli metro geliştirme faaliyetlerimize başladık" - "1958'de milli lokomotiflerimiz Bozkurt ve Karakurt'un üretimiyle başlatılan yolculuğu, yerli ve milli raylı sistemlerde Bozankaya imzasıyla sürdürmeyi hedefliyoruz"

Finans 18-07-2018 11:08

Ergenekon davası

Daha önce verilen beraat, görevsizlik ve düşme kararları sonrasında tutuksuz 229 sanık yönünden devam eden davada, avukatlar dosyanın bazı sanıklar yönünden tefrik edilerek karara bağlanmasını istedi - Sanık emekli Tuğgeneral Ersöz: - "Hukuktan, adaletten kaçmadım. Sahte kimliği zorunluluk olarak tedavi olmak için kullandım. Aldatma amacıyla değildir. Kuddusi Okkır gibi aynı durumu yaşamak istemedim. Örgütün bizleri öldürtmek istediğini biliyordum" - Duruşma, 11 Eylül'e ertelendi

Haber 26-04-2018 13:40

Şehidin adı mahallesinde yaşayacak

Vatani görevini yaparken Tunceli'de şehit düşen Volkan Karatepe'nin ismini taşıyan meydan törenle hizmete açıldı

Haber 21-04-2018 17:36

Türkiye ılımlı dış politika izlemeli

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek: - "Suriye'de artan gerginliği azaltmak için Türkiye, ılımlı, sakin bir dış politika izlemeli"

Haber 12-04-2018 14:53

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek:

"Bağdat hükümetinin, Kandil'i terör örgütü üssü olmaktan çıkarması, Türkiye'nin en temel isteği. Buna Bağdat'ın gücü yetmiyorsa birlikte operasyon yapalım"

Haber 29-03-2018 14:40

Dikkat çeken sözler: Erdoğan ile Gül'ü rakip olarak görmek isterim

Katıldığı televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Abdullah Gül ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rakip olarak görmek istediğini belirtti.

Haber 08-03-2018 21:31

Seçim ittifakı teklifi Anayasa Komisyonunda kabul edildi

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek: - "Geçen sene Anayasa oylamasında, YSK'nın mühürsüz oylarla ilgili verdiği karar sonucu o gece iç savaşın eşiğinden döndük. Bu teklifteki düzenlemeler, bu tür hassasiyetleri kaşımak isteyen odaklara pas veren ve ülkede kargaşa yaratmak isteyenlere ortam hazırlayan düzenlemelerdir" - AK Parti Yozgat Milletvekili Başer: - "Getirdiğimiz sistem seçimlerin tarafsızlığı, düzeni, intizamı noktasında belki de dünyadaki en iyi sistemdir" - CHP Muğla Milletvekili Üstündağ: - "Bundan sonraki seçimler, 'silahların gölgesinde seçim' olarak mevzuata girmiş olacaktır"

Haber 08-03-2018 20:28

CHP'den İYİ Parti'yle ilgili dikkat çeken açıklama

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti'yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çiçek, çökertilen merkez sağda yeni bir umut olması açısından İYİ Parti'yi memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, Partimizden bir milletvekilini transfer gibi, karşılıklı güven ve işbirliğini zehirleyen yeni bir yanlış adımı atmamasını İYİ Parti yetkililerinden rica ediyoruz" dedi."

Haber 26-10-2017 15:27

CHP'li Dursun Çiçek'ten dikkat çeken 'başka cemaatler' iddiası

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "FETÖ'yü temizliyoruz" denilirken, başka cemaatlerin devletin kurumlarında etkin hale geldiğini iddia ederek, "İktidarı samimi olmaya, cumhuriyetin temel değerlerine geri dönmeye, kamuda liyakata göre atama ve terfi yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu. TBMM'deki iç tüzük değişikliğine de değinen Çiçek, iki partinin Meclis'in sesini kesmek, konuşma sürelerini kısıtlamak için anlaştığını savundu.

Haber 27-07-2017 11:55

Çiçek'ten mühürsüz oy ve zarf açıklaması

CHP'li Dursun Çiçek, referandumda mühürsüz pusula ve zarfların geçerli sayılmasına ilişkin "Senaryo önceden yazıldı. Şayet hayırlar yüzde 60'lara yakın çıksaydı, mühürsüz oylar nedeniyle referandum iptal edilecekti ama baktılar denk gidiyor, mühürsüz oy pusulalarını geçerli saydılar" dedi. CHP Milletvekili Dursun Çiçek, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

Haber 20-04-2017 23:55

CHP'li Çiçek: Listemdeki siyasetçiler içeriye girmeden hesap bitmeyecek

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, ezaevinden çıktıktan sonra kendisine kumpas kuran kişilerin listesini yaptığın söyledi.

Haber 10-12-2016 18:40

CHP'li Çiçek: Ülkenin kurtuluşu iktidarı sandığa gömmektir

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "Tek çözüm; yerel ve genel seçimlerde bu iktidarı sandığa gömmektir" dedi

Haber 26-10-2016 17:21

Çiçek: FETÖ'nün iktidarla işbirliği de soruşturulacak

FETÖ soruşturmaları hakkında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "Soruşturmalar kumpas davalarının başlangıcına kadar gidecek" dedi

Haber 29-09-2016 20:01

CHP’li Çiçek: 5 bin başvuru var

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, izleme komisyonuna başvuranların hepsinin mağdur olduğunu düşünmediklerini ifade etti.

Haber 27-09-2016 19:12

Islak imzada kumpas soruşturmasında 13 tutuklama

'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'ndaki ıslak imza Dursun Çiçek'e aittir' raporu üzerine başlatılan kumpas soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 05-08-2016 22:28

Dursun Çiçek: Laiklik IŞİD kafalı olmamanın gereğidir

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 28-04-2016 11:00

'Önüne yatmakla altına yatmak farklı anlamlara gelir'

CHP Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ilişkin sözlerini değerlendirdi.

Haber 07-04-2016 13:30

CHP'den tek tip askerlik sistemi önerisi

CHP'den askerlik sistemine ilişkin yeni bir öneri geldi. Öneri, maaş artırımı, vicdani ret ve kadınlara askerlik gibi maddeler içeriyor.

Haber 03-03-2016 15:42

CHP'den tek tip askerlik sistemi önerisi

Dursun Çiçek, düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin askerlik sistemiyle ilgili önerisini açıkladı.

Haber 03-03-2016 11:21

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek'ten koalisyon açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "İnşallah, bütün Türkiye'yi kucaklayan temeli adalet olan bir devleti kuran bir büyük koalisyonu, perşembe veya cuma günü milletimizle paylaşacağız" dedi.

Haber 11-08-2015 16:35

İrem Çiçek babası Dursun Çiçek'e karşı çıktı

CHP İstanbul Milletvekili eski Albay Dursun Çiçek’in AKP- CHP koalisyonu olabileceğine dair açıklamalarına kızı İrem Çiçek’ten itiraz geldi.

Haber 26-06-2015 11:53

Dursun Çiçek: MHP’nin tavırlarını düzeltmesini bekliyoruz

CHP'den milletvekili seçilen emekli Albay Dursun Çiçek " MHP'nin HDP destekli bir hükümete karşı tavırları var. Bu tavırlarını düzeltmelerini bekliyoruz” dedi.

Haber 16-06-2015 15:50

CHP’li aday Dursun Çiçek, memleketi Tokat’ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2'inci Bölge Milletvekili adayı Emekli Albay Dursun Çiçek,"Tokat'tan ancak şehitler, gaziler çıkar. Asla vatan haini çıkmaz" dedi.

Haber 20-04-2015 15:55

Dursun Çiçek’ten Recep Tayyip Erdoğan’a sert tepki: İkiyüzlü

Balyoz ve Ergenekon davalarının mağduru emekli Albay Dursun Çiçek, "Komutanların tutuklanmasına gönlüm razı olmadı" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'na sert tepki gösterdi.

Haber 22-03-2015 09:03

Dursun Çiçek’e seçilme hakkı iade edildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan emekli Albay Dursun Çiçek'in, vekillik için önünde bulunan engel, mahkeme kararı ile kaldırdı.

Haber 14-03-2015 09:38

Dursun Çiçek: Ülkemizi iki sahte imamın çatışma alanı olmaktan kurtarın

Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, ''Ülkemizi iki sahte imamın çatışma alanı olmaktan kurtarın. Bunun için iktidarın değişmesi lazım" dedi.

Haber 11-03-2015 11:11

Balyoz Davası başladı

236 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

Haber 03-02-2015 11:15

Dursun Çiçek, Emniyet'e ilk kez müşteki olarak geldi

Emekli Albay Dursun Çiçek, Ergenekon ve Balyoz davalarında "şüpheli" olarak götürüldüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bu kez "müşteki" olarak gelerek ifade verdi.

Haber 19-11-2014 16:43

Emekli Albay Dursun Çiçek de 'şikayetçi' oldu

Çiçek, suç duyurusunda bulunmak için kızıyla birlikte adliyeye geldi.

Haber 17-10-2014 16:21

Dursun Çiçek: Tek sorumlusu bu çete

Emekli Albay Dursun Çiçek, Silivri Cezaevi'nde tahliye olmasının ardından açıklama yaptı.

Haber 19-06-2014 21:58

Balyoz davasında tüm sanıklar için tahliye kararı

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararının ardından tahliye ve yeniden yargılama taleplerini değerlendirmek üzere toplanan İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 230 sanığın tahliyesine karar verdi.

Haber 19-06-2014 15:06

Dursun Çiçek kimdir?

Dursun Çiçek, 25.01.1960 tarihinde Tokat Reşadiye'ye bağlı Umurca köyünde dünyaya geldi. Sivas Yıldızeli Pamukpınar Öğretmen Okulu'ndan mezun oldu.

Haber 20-11-2013 09:37

Çiçek ve Özkan'ın kızından eylem

Ergenekon davasının karar duruşmasının ardından Tuncay Özkan'ın kızı Nazlıcan Özkan ve Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek cezaevi önünde eylem yaptı.

Haber 05-08-2013 17:27

Balyoz'da 12 günde 90 saat savunma

Balyoz Planı davası temyiz duruşmasında 12. gün geride kalırken, 62 avukat 260'ın üzerinde sanığın savunmasını tamamladı.

Haber 04-08-2013 11:04

CHP'den Dursun Çiçek sorusu

Özgündüz, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi sundu.

Haber 09-02-2013 09:56