Dylann Roof Haberleri

Karaderili Şirketler Grubu yatırımlarına devam ediyor

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi Tevfik Talas: - "12 ay hizmet veren Terma City otelimizde 1,5 milyon dolar maliyeti ile VIP Roof Lounge'umuzu hizmete soktuk" - "Türkiye'den kazandığımızı ülkemize yatırıp, sadece Yalova'daki tesisimizde 1.500 kişiye istihdam yaratarak ülkenin büyümesine katkı sağlıyoruz" - "Bizim tavsiyemiz yatırımlarını askıya alan iş adamları asıl bugünlerde çalışmalarına hız vermeli"

Yurthaber 2021-01-18 09:35:26

Genç piyanist Hakan Başar ilk albümünü müzikseverlerle buluşturdu

15 yaşındaki piyanist, "On Top of the Roof" adlı ilk albümünün tanıtım konserini öğrenim gördüğü Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde verdi - Hakan Başar: - "İleride caz müziğimi daha da ilerletip, Uluslararası Montreal Caz Festivali ya da Viyana Caz Festivali gibi festivallere çalarak, buralarda ülkemi temsil etmek istiyorum"

Haber 2019-10-22 22:45:10

Yeni Renault Kadjar'ın fiyatı ve özellikleri

Yeni Renault Kadjar Türkiye'de! Renault'un yeni modeli olan Kadjar, 158 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuluyor. C-SUV segmentindeki yeni Kadjar'da iki jant seçeneği; Ural Yeşil, Demir Mavi ve Arsenik Gri olmak üzere üç farklı yeni renk seçeneği ile bulunuyor. Dinamik tasarımıyla ve düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Kadjar, Touch, Touch Roof ve Icon donanım seviyelerine sahip. İşte merakla beklenen yeni Renault Kadjar'ın fiyatı ve özellikleriyle ilgili tüm detaylar...

Trend 2019-06-14 10:49:17

Oda Orkestrası’ndan Kervansaray’da ‘Unutulmaz Film Müzikleri’ konseri

Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası "Unutulmaz Film Müzikleri" konseri ile bir kez daha sanatseverlerle buluştu.Türk ve dünya sinemasının önemli filmlerine ait müziklerin icra edildiği, Kervansaray’da düzenlenen muhteşem konser, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.Üçüncü yılını kutlayan Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası’nın Şef Hakkı Öztürk yönetiminde verdiği "Unutulmaz Film Müzikleri" konserinde Indiana Jones, Jaws, West Side Story, Barber Adagio, Neşeli Günler, Superman, Pretty Woman, Love Story, A man a Woman, Star Wars, Çöpçüler Kralı, Scent of a Women, Fiddler on the Roof, Hababam Sınıfı gibi Türk ve dünya sinemasının unutulmaz film müzikleri seslendirildi.

Yurthaber 2018-09-17 12:55:13

Unutulmaz film müzikleri konseri Kervansaray’da yapılacak

Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası, "Unutulmaz Film Müzikleri" konseri ile bir kez daha sanatseverlerle buluşacak.Türk ve dünya sinemasının önemli filmlerine ait müziklerin icra edileceği ücretsiz konser 15 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Kervansaray’da gerçekleşecek.Üçüncü yılını kutlayan Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası’nın Şef Hakkı Öztürk yönetiminde vereceği "Unutulmaz Film Müzikleri" konserinde Indiana Jones, Jaws, West Side Story, Barber Adagio, Neşeli Günler, Superman, Pretty Woman, Love Story, A man a Woman, Star Wars, Çöpçüler Kralı, Scent of a Women ve Fiddler on the Roof gibi Türk ve dünya sinemasının unutulmaz film müzikleri seslendirilecek.

Yurthaber 14-09-18 17:25

‘Damdaki Kemancı’ müzikali, yıldız oyuncularla yeni yılda Zorlu PSM’de!

Yılların eskitemediği, kült Broadway müzikali Damdaki Kemancı (Fiddler on the Roof), Zorlu PSM prodüksiyonuyla yeni yılda Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Magazin 05-12-17 14:24

Roof 264 Otel Aralık Ayında Sakarya’da Hizmete Girecek

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Aralık ayında açılması planlanan Roof 264 Hotel & Suites yöneticileri, otelin tanıtılması...

Yurthaber 29-11-17 15:06

ABD Adalet Bakanlığı kilise saldırganı için idam istedi

ABD Adalet Bakanlığı, Güney Carolina eyaletinde siyahilerin gittiği tarihi kilisede geçen yıl 9 kişiyi silahla öldüren 22 yaşındaki Dylann Roof için idam cezası istedi.

Haber 25-05-16 03:45

Beşiktaş’S New Stadium To Retrieve Its Roof Scaffold

- The roof scaffold of top Turkish club Beşiktaş’s under-construction Vodafone Arena Stadium has been recently completed in Dolmabahçe region

Yurthaber 23-09-15 12:27

“Irk savaşı başlatmak istedim”

Güney Carolina’daki kilise saldırısının zanlısı Dylann Roff suçunu itiraf etti. Roof, ırk savaşı başlatmak istediğini söyledi.

Haber 19-06-15 16:14

ABD'de kilise saldırısı: Sanık Dylann Roof kim?

ABD, Charleston'da siyahların gittiği kiliseye düzenlenen saldırıda ölen 9 kişinin yasını tutuyor. Peki saldırıyı düzenlemekle suçlanan sanık Dylann Roof nasıl biri?

Haber 19-06-15 12:45

ABD'de kiliseye saldıran zanlı yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde siyahların tarihi kilisesine düzenlenen ve 9 kişinin ölümüne neden olan saldırının şüphelisi Dylann Roof'un yakalandığı belirtildi.

Haber 18-06-15 19:00

Roof Barın En İyisi

Sunday Times Travel'a göre Leb-i Derya Kumbaracı dünyanın en iyi altı roof barından biri..

Yemek 14-06-15 21:04

ESKİŞEHİR'DE 'KADIN ÖRGÜTLERİ ARASINDA GÜÇBİRLİĞİ ÇALIŞTAYI'

Kemal ATLAN- Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, Çalıştayın açılış töreni Eskişehir Roof Garden Hotel'de yapıldı. Törene Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, Odunpazarı

Yurthaber 21-11-14 15:27

The Walking Dead 5. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Four Walls and a Roof... Rick ve arkadaşları oldukça amansız görünen bir grupla karşılaşır. Ama yapacakları hamle onları avantajlı konuma getirecektir. The Walking Dead yeni bölümüyle 26 Ekim'de...

Magazin 25-10-14 17:07

Eskişehir İle Razgrad Arasın'da Kardeş Belediye Protokolü İmzalandı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ile Bulgaristan'ın Razgrad Belediyesi arasında kardeş şehir protokolu imzalandı. Roof Garden...

Yurthaber 18-09-12 15:36