Ebru Baki Haberleri

Canlı yayında Hilmi Daşdemir ve Şaban Sevinç birbirine girdi! Ebru Baki bir türlü araya giremedi

Katıldıkları canlı yayına araştırmacı Hilmi Daşdemir ve gazeteci Şaban Sevinç'in polemiği damga vurdu. Mersin'deki polisevine yönelik terör saldırısı ve sonrasında yaşananlarla ilgili başlayan tartışmada gerginlik adeta tavan yaptı. Daşdemir ve Sevinç birbirlerine çok sert sözlerle yüklenirken, programın moderatörü Ebru Baki araya girmekte zorlandı.

Haber 06-10-2022 08:25

Ebru Baki'nin canlı yayındaki uykusuz halleri sosyal medyada ti'ye alındı

Habertürk'te her sabah yayınlanan Para Gündem programının sunucusu Ebru Baki'nin uykusuz halleri dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan Baki'nin görüntüsü esprili paylaşımlara neden oldu.

Magazin 13-08-2022 14:09

Bahçeli'den dikkat çeken paylaşım

Sosyal medya hesabından Habertürk TV Ekonomi Müdürü Ebru Baki için "Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e Ebru Baki'nin bugünkü yayınında yanıt verildi. Ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından "#HabertürkTvİzlemiyorum" paylaşımı yaptı.

Haber 05-05-2021 17:12

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Ebru Baki'ye çok sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (AR-GE) Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Habertürk sunucusu Ebru Baki'ye ağır sözlerle tepki gösterdi. Yönter, Baki hakkında, "Edepsiz, terbiyesiz, kokuşmuş" ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-2021 16:29

Ebru Baki

Ebru Baki Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ebru Baki Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.