Ecem Haberleri

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 12-04-2024 09:42

Demet Evgar ve Taner Ölmez aynı sahnede! Önce düet yaptılar, sonra halay çektiler... O anlar gündem oldu

Bahar dizisindeki rolüyle sıkça adından söz ettiren Demet Evgar, Taner Ölmez'in solistlik yaptığı Barabar grubunun sahnesine konuk oldu. Evgar ve Ölmez sahnede düet yapıp halay çekti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-04-2024 11:10

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-2024 16:07

Kocası olmadan tatile gittiği için linç edilmişti... Ecem Taşer patronunun metresiyle kavga etti! Sonrasında ise...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ecem Taşer, yaptığı bir paylaşımda kocası olmadan Fas tatiline gittiği için linç edilmişti. Taşer, son olarak patronunun metresiyle kavga ettiğini ve işten kovulduğu anları anlattı.

Magazin 26-03-2024 13:40

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısını anlattı: O ara kameraya yakalanmışız

Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Yazar Nermin Bezmen sosyal medya hesabından 26 Şubat'ta hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-03-2024 17:52

Bahar dizisinin Rengin'i Ecem Özkaya’nın eski hali sosyal medyada gündem oldu! Görenleri şaşırttı

Ünlü oyuncu Ecem Özkaya'nın eski halleri sosyal medyada gündem oldu. Bahar dizisinde rol alarak son dönemde gündeme gelen oyuncunun eski haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 14-03-2024 07:55

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-2024 23:14

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 13:48

Şarkıcı Cenk Eren'in acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu

Şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından bir süredir kanserle mücadele eden yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurdu. Eren, acı haberi, "Huzur içinde uyu. Mekanın cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

Magazin 24-02-2024 12:34

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar performansıyla gündem oldu! Her sahnesine yorum yağdı

Show Tv'nin yeni dizisi Bahar ile ekrana geri dönen Demet Evgar dizinin ilk bölümüyle gündem oldu. Başarılı oyunculuğu ile takdir toplayan ünlü ismin her sahnesine yorum yağdı.

Magazin 14-02-2024 14:42

2024 Oscar adayları açıklandı! Türk yönetmen İlker Çatak'ın filmi de aday gösterildi: İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları...

Bu yıl 96'ncısı düzenlenecek ve 10 Mart'ta sahiplerini bulacak Oscar ödüllerinin adayları belli oldu. Ödüller, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Theatre'da gerçekleşen görkemli törenle 10 Mart'ta sahiplerini bulacak. Ayrıca Türk yönetmen İlker Çatak'ın The Teachers' Lounge' (Öğretmenler Odası) isimli filmi, En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar'a aday gösterildi.

Magazin 23-01-2024 19:15

Şahan Gökbakar, Alişan'ı engelledi! Hayırdır? paylaşımı olay oldu

Şarkıcı Alişan X hesabında ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın kendisini engellediğini paylaştı. Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Alişan, "Hayırdır?!" diyerek kendisini engellediğine dair ekran görüntüsünü yayınladı. O paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-12-2023 22:49

Sosyal medyada sütyen tartışması! Pucca: Sütyenim bile yok...

Sütyen konusu döndü dolaştı yine gündem oldu. Ecem Taşer isimli sosyal medya kullanıcısı 5 yıldır sütyen kullanmadığını açıkladığı paylaşımıyla tepki çekti. Pucca tepkilere anlam veremeyip kendisi de sütyensizler tarafında yer aldı.

Magazin 07-12-2023 15:03

HEDEP'ten İBB adayı gösterileceği iddia edilmişti! Pelin Batu'dan açıklama

HEDEP’ten İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı gösterileceği iddia edilen tarihçi Pelin Batu, "Böyle bir şey söz konusu değil. Tıpkı geçen seçimlerde İyi Partiden aday gösterildiğim gibi bu da yalan" açıklamasını yaptı.

Magazin 05-12-2023 13:26

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan Ecem Erkek’in Altın Kelebek konuşmasına tepki! Yazık! Size, sanatınıza ve insanlığınıza…

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek ödülünü almak için sahneye çıktığında sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. Bu konuşma sosyal medyayı ikiye bölerken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan başarılı oyuncuya tepki geldi.

Magazin 05-12-2023 10:37

Ecem Erkek'in Altın Kelebek konuşması sosyal medyayı ikiye böldü! Biz vicdanlı bir milletiz...

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. "Biz vicdanlı merhamet duygusu yüksek bir milletiz" diyen oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 04-12-2023 10:14

Müjdemi İsterim konusu nedir, oyuncuları kimdir? Müjdemi İsterim nerede ve ne zaman çekildi?

Müjdemi İsterim filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Filmin başrollerinde Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum yer alıyor. Müjdemi İsterim filmini bu akşam Show TV ekranlarında seyretmek isteyenler film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Müjdemi İsterim konusu nedir, oyuncuları kimdir? Müjdemi İsterim nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-09-2023 19:04

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya diziye bu sözlerle veda etti

Gönül Dağı dizisinde bir veda daha yaşandı. Ecem Özkaya 3 yıldır oynadığı karaktere veda etti. Özkaya, "Zahide! Birbirimizi giydiğimiz her an müthiş şeyler öğrendim senden. iyi ki geçtin hayatımdan" dedi.

Magazin 11-09-2023 15:38

Arka Sokaklar bu akşam var mı, ne zaman? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? 1 Eylül 2023 Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kanal D'nin rekortmen dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara dönüyor.Yeni yüzlerinden dahil olduğu Arka Sokaklar 639. bölümü ile yayınlanmaya devam edecek. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman, bugün mü? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte 1 Eylül 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 01-09-2023 19:57

Gönül Dağı'nın yıldızı Ecem Özkaya yeni aşka yelken açtı

Yaklaşık on yıldır evli olduğu meslektaşı Mustafa Üstündağ'dan 2020'nin ilk günlerinde boşanan oyuncu Ecem Özkaya yeni aşka yelken açtı.

Magazin 01-09-2023 08:12

MasterChef'in son şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşi duru güzelliğiyle hayran bıraktı

MasterChef 2022 sezonunun şampiyonu Metin Yavuz nişanlısı Ecem Eseler ile dünya evine girdi. Ünlü çift düğün yerine sade bir nikah tercih etti. Ecem Eseler'in sade gelinliği büyük beğeni topladı.

Magazin 28-08-2023 00:00

Tescilli güzel Ecem Çırpan ile Lider Şahin denizin ortasında aşka geldi! Tatil paylaşımına beğeni yağdı

2015'te düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Ecem Çırpan ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin bir süredir birliktelik yaşıyor. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü çift denizin ortasında aşka geldi. Ecem Çırpan'ın sevgilisi ile tatil paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-08-2023 19:59

7 yaşında şöhreti yakalayan Can Ayşecik'in son halini gören şaştı kaldı! Güzelliğiyle büyüledi

Doksanların popüler dizisi Can Ayşecik'te Ayşecik rolünü canlandıran Ecem Kanun bu dizi ile hafızalara kazınmıştı. 7 yaşında şöhret kazanan Kanun'un son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 20-07-2023 15:44

MasterChef Metin'in nişanlısı güzelliğiyle büyüledi! Ne şanslı adamsın

MasterChef’in şampiyonlarından biri olan Metin Yavuz All Star’da mücadele edecek isimler arasında yer alıyor. Yarıştığı dönemde büyük beğeni toplayan Yavuz’un nişanlısını görenler çok şaşırdı. MasterChef Metin’in nişanlısı güzelliğiyle hayran bıraktı.

Magazin 07-07-2023 16:39

Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin'in nişan pozu! Nişanlısı merak konusu oldu

Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin nişanlandı. Oyuncunun nişan fotoğrafında herkes gizemli nişanlıyı merak etti. Ancak oyuncu Uğur Bilgin fotoğrafta nişanlısının adını yazmadı. Uğur Bilgin'in nişanlısının kim olduğu merak konusu olsa da oyuncu bir bilgi paylaşmadı.

Magazin 27-06-2023 11:19

Güzel Günler bugün var mı? Güzel Günler final mi yapıyor, neden? 18 Haziran Show TV yayın akışı

Güzel Günler bugün var mı? ekranı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak gibi isimleri bulunduran Show TV'nin sevilen dizisinin yeni bölümü merak edildi. Peki, Güzel Günler bugün var mı? Güzel Günler final mi yapıyor, neden? İşte 18 Haziran Show TV yayın akışı...

Magazin 18-06-2023 19:39

MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Metin Yavuz ne zaman şampiyon oldu?

MasterChef Metin Yavuz hakkındaki detaylar merak ediliyor. Daha önce MasterChef şampiyonu olan Metin Yavuz bu kez All Star'da yarışabilmek için yarışmada yer aldı. MasterChef All Star adayı Metin Yavuz'un nişanlısı da güzelliğiyle dikkat çekti. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef All Star 2023 adayı Metin Yavuz ne zaman şampiyon oldu?

Magazin 14-06-2023 20:35

Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 28 Mayıs 2023 Show TV yayın akışı

Güzel Günler dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin paylaştığı Güzel Günler dizisinin yeni bölümü Show Tv'nin 28 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Güzel Günler'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 28-05-2023 21:17

Güzel Günler final mi yapıyor, bitecek mi? Güzel Günler 22. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Güzel Günler final mi yapıyor sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Show TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin akıbeti, izleyiciler tarafından merak edildi. Bir aile komedisi olan pazar günlerinin sevilen dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler final mi yapıyor, bitecek mi? Güzel Günler 22. bölüm ne zaman? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Magazin 21-05-2023 19:31

Müge Anlı Dilan Polat'ın kocasının altın almasına takıldı! Dilan Polat'tan yanıt: Bu adam herkese çil çil altın vermiyor

Müge Anlı programında, evini terk eden bir kadının Dilan Polat’ın eşinin aldığı altınların videosu ile kendi eşini kıyasladığı videoyu inceledi. O anlarda Müge Anlı Dilan Polat’ı da eleştirince ünlü iş kadını sosyal medyadan bakın ne yanıt verdi.

Magazin 18-05-2023 13:35

Bir dönemin çocuk yıldızı Can Ayşecik büyüdü! Ecem Kanun'un son hali şaşkına çevirdi

Doksanların popüler dizisi Can Ayşecik'te Ayşecik rolünü Ecem Kanun canlandırdı. Henüz 7 yaşında şöhreti yakalayan Ecem Kanun'u tüm Türkiye tanıyordu. Şimdilerde evli olan Ecem Kanun'un son halini bir de şimdi görün.

Magazin 25-04-2023 18:50

Güzel Günler bu akşam var mı, yok mu? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 23 Nisan Show TV yayın akışı

Güzel Günler yeni bölüm tarihi araştırılıyor. Show TV'de pazar günleri yayınlanan dizide Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi, izleyicileri tarafından araştırılıyor. Ramazan Bayramı nedeniyle yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Peki, Güzel Günler bu akşam var mı, yok mu? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...

Magazin 23-04-2023 19:39

Güldür Güldür ile tanınmıştı! Güzel Günler'in Füsun'u Ecem Erkek paylaştı... 'Balkon seksisi' olmak istedi ama...

Güzel Günler dizisinde Füsun karakterine hayat veren Ecem Erkek sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Güldür Güldür ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Erkek 'balkon seksisi' olmak istedi ama kışın engeline takıldı.

Magazin 14-04-2023 13:39

Ayşen Birgör kimdir kaç yaşında, nereli? İşte Şarkılar Bizi Söyler'de Türk Sanat Müziği rüzgarı estirecek Ayşe Birgör'ün yaşı ve hayatı

Ayşen Birgör, bugün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler programı konukları arasında yer alıyor. TRT'de uzun yıllar program yapan Birgör, çıkarttığı şarkılarla da biliniyor. Birçok usta sanatçıya vokallik yapan Ayşen Birgör bir dönem Atv kanalında yayınlanan Böyle mi Olacaktı isimli dizinin şarkısını da seslendirmiştir. Peki, Ayşen Birgör kimdir kaç yaşında, nereli?

Magazin 08-04-2023 19:34

Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin uyarla mı yoksa özgün bir hikaye mi olduğu merak edildi. Dizi, başrolü paylaşan Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Necip Memili ve Zerrin Tekindor gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Peki Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 30-03-2023 20:00

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları ve konusu

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları ve konusu, geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Star TV'nin yeni dizisini kaçıran vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yüz Yıllık Mucize oyuncuları arasında yer alan Birkan Sokullu Ali Tahir’e, Ebru Şahin ise Harika karakterine hayat verecek. Senaryosunu Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 24-03-2023 08:13

Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize ne zaman başlayacak? İlk fragman yayınlandı

Yüz Yıllık Mucize dizisi heyecanla bekleniyor. Fragmanların yayınlanmasının ardından Yüz Yıllık Mucize konusu ve oyuncuları merak edildi. Başrollerde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in bulunduğu dizi Star TV'de yayınlanacak. Peki Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimler? Yüz Yıllık Mucize ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Magazin 21-03-2023 16:46

Aile dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? Aile dizisi konusu, oyuncuları ve isimleri

Aile dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yeni dizi Aile bu akşam başlıyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizide Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ başrolü paylaşıyor. Soykanlar’ın başına geçen Aslan ve psikolog Devin ilk bölümde karşı karşıya gelecek. Peki, Aile dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? İşte Aile dizisi konusu, oyuncuları ve isimleri

Magazin 07-03-2023 20:11

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ başrolde! Aile dizisi ne zaman?

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisinin yayın tarihi deprem nedeniyle ertelenmişti. Aile dizisi yayın tarihi günler sonra belli oldu. Aile dizisi ne zaman?

Magazin 26-02-2023 10:09

Ecem Erkek soluğu Hatay'da aldı! Seninle böyle tanışmayı istemezdim...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler çevredeki 11 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Güldür Güldür ile ünlenen oyuncu Ecem Erkek, üzüntüsünü "Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay" sözleriyle dile getirdi.

Magazin 19-02-2023 13:37

Gizem Karaca, Hazal Subaşı ve Melek Mosso depremzedeler için harekete geçti! Ünlü isimlerden alkış toplayan hareket

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kimi yardım kolisi hazırlıyor, kimi yemek dağıtıyor, kimi de depremzedelere moral ziyaretinde bulunuyorlar. Gizem Karaca, Hazal Subaşı ve Melek Mosso da depremzedeler için harekete geçti...

Magazin 18-02-2023 18:11

Aile dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı! Kazanamayacağım en güzel kavgam olacaksın Oyuncu kadrosu ünlüler geçidi!

Aile dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aile dizisinin ilk bölümü heyecanla beklenirken tanıtım da seyircilerin ilgisini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Aile dizisinin ikinci tanıtımında, Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği Aslan karakterinin, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Derin'e, "Kazanamayacağım en güzel kavgam olacaksın" dediği duyuluyor.

Magazin 03-02-2023 09:36

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’lı Aile dizisinin yayın günü belli oldu! Aile dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne?

Show Tv'nin yeni dizisi Aile için geri sayım devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı dizinin ilk fragmanı çok beğenildi. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Aile dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 02-02-2023 15:14

MasterChef Metin Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem Eseler 2. Sayfa'da!

MasterChef Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem Eseler 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'te şampiyon olarak ipi göğüsleyen Metin Yavuz 2. Sayfa programının ardından tekrar gündem oldu. Peki, MasterChef Metin Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem Eseler hakkında merak edilenler...

Magazin 25-01-2023 10:19

MasterChef Metin'in nişanlısı güzelliğiyle hayran bıraktı! “Ne şanslı adamsın”

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in bu seneki şampiyonu Metin Yavuz oldu. Programın sevilen isimlerinden biri olan ve şampiyonluk kupasını kazanan Metin’in nişanlısını görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 12-01-2023 17:04

MasterChef finalisti Metin kimdir, kaç yaşında? MasterChef Metin Yavuz finalde yarışacak!

Metin Yavuz, MasterChef 2022-2023 sezonunda diğer yarışmacıları eleyerek Kıvanç Karadeniz ile birlikte son ikiye kadar yükseldi. MasterChef'te şampiyonluk için yarışacak olan Metin Yavuz hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki MasterChef finalisti Metin Yavuz kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 10-01-2023 16:04

Cem Yılmaz'ın derbi yorumu gündem oldu! 10 yılda bir...

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini oğlu Kemal'le stadda izleyen ve paylaşımlarda bulunan Cem Yılmaz, geceden mağlup ayrılan taraf olunca sosyal medya yorumlarına yanıtsız kalamadı.

Magazin 09-01-2023 10:08

Güzel Günler bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Güzel Günler 9. Bölümden kareler

Güzel Günler bu akşam var mı oldukça merak ediliyor. Sevilen aile dizisi Güzel Günler'in yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın başrolünü üstlendiği dizide Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van'dan İstanbul'a gelmesiyle yaşadıkları anlatılıyor. Peki Güzel Günler bu akşam var mı, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte dizi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 08-01-2023 19:22

Haluk Levent EYT'lilere çağrı yaptı: EYT'li dostlar! O gün, bugün işte, bağışlarınızı bekliyoruz

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve düzenlemede yaş sınırının olmayacağını duyurdu. Gündemi belirleyen bu gelişmenin ardından, Ankara'da bir konserde EYT'lilere destek veren sanatçı Haluk Levent'ten de dikkat çeken bir paylaşım geldi. AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, " Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız.' O gün, bugün işte." diyerek EYT'lilere çağrı yaptı.

Magazin 28-12-2022 23:47