Edanur Akgunduz Haberleri

Sadece 12 kişi oy kullandı! Oylar eşit çıkınca... Kazananı kurayla belirlediler

Erzincan'ın Girvelek köyü dikkat çeken bir muhtarlık yarışına sahne oldu. Sadece 12 seçmenin oy kullandığı köyde, iki kadın muhtar adayının oyları eşit çıktı. Sandık başkanınca belirlenen tarafsız bir kişi tarafından çekilen kurada adı çıkan Edanur Akbaş, Girlevik köyünün yeni muhtarı oldu.

Haber 2024-04-01 12:46:47

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da duygu dolu anlar! Ünlü ilahiyatçı sinirlendi genç kadın dinlerken ağlamaya başladı...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Edanur adında bir genç kızın sorduğu soru izleyenleri duygulandırdı. Soru sorduktan sonra Nihat Hatipoğlu'nun cevabını dinleyen genç kız gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 2024-03-18 09:37:27

Eski sevgili vahşeti: Görgü tanığının ifadesi kan dondurdu! 'Öl lan' diyerek kafasına sıkmış

Kayseri'de Gökhan Çatbaş (21), eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Çatbaş hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen görgü tanığı S.T., silah sesini duyunca camdan dışarı baktığını belirterek, “Elinde av tüfeği vardı. Sırtına doğru tepeden ateş ediyordu. Geriye doğru 2-3 adım attı. Yerden bir şey aldı. Tekrar yaklaşıp 'öl lan' diyerek küfür ve hakaret ederek kafasına doğru ateş etti” dedi.

Haber 2023-12-08 15:59:13

18 yaşındaki Edanur Çoban eski sevgilisi tarafından pompalı tüfekle katledilmişti... Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı!

Kayseri'de 18 yaşındaki Edanur Çoban, üniversite eğitimi için çalıştığı işten çıkışta eski sevgilisi Gökhan Çatbaş tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. Çatbaş'ın ifadesi ortaya çıktı. Çatbaş, ifadesinde Edanur Çoban'ı öldürmeyi tasarlamadığını belirterek, "Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Tüfeği intihar etmek için getirmiştim." dedi.

Haber 2023-09-16 15:36:31

Yer: Kayseri! 18 yaşındaki Edanur eski sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürüldü...

Kayseri'de Edanur Çoban (18), eski sevgilisi Osman Ç. tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü. Şüpheli Osman Ç. olay sonrası kaçarken polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 14-09-23 09:15

Kayseri'de korkunç olay! 18 yaşındaki Edanur sokak ortasında katledildi

Kayseri'de 18 yaşındaki Edanur Çoban iş çıkışı evine giderken eski sevgilisinin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılan Çoban, olay yerine hayatını kaybetti. Polis olay sonrası kaçan Çoban'ın eski sevgilisini yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 14-09-23 01:08

Pandemi dönemi tanıştığı pistlerde başarıdan başarıya koşuyor:

Milli atlet Edanur Tulum: "Ay yıldızlı bayrağı katıldığım her uluslararası şampiyonada dalgalandırmak istiyorum"

Yurthaber 23-08-22 11:09

Ormanlık alanda bulunan cesedin kimliği belli oldu! İşitme engelli Edanur Candan katledildi, cesedi ormanlık alana atıldı

Mersin'de 9 Şubat tarihinde ormanlık alanda boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan kadının ağır ve dilsiz olan sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Kendisinin de sağır ve dilsiz olduğu belirlenen Edanur Candan'ın kıskançlık nedeniyle öldürüldü belirtildi. M.C.Y., tercüman aracılığıyla verdiği ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Haber 17-02-22 12:02

Aksaray'da 17 yaşındaki genç kızdan 8 gündür haber alınamıyor

Aksaray’da babasıyla tartıştıktan sonra eve dönmeyen 17 yaşındaki Edanur Günay’dan 8 gündür haber alınamıyor. Emniyet ve jandarmanın harekete geçtiği kayıp vakasında, baba bir an önce kızına kavuşmak istediğini söyledi.

Haber 27-11-21 16:41

Taşımalı eğitim öğrencilerinin yemeği meslek lisesinde kaynıyor

Hatay Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Volkan Şeşen: - "İlimizde taşımalı eğitimlerine devam eden 3 bin 500 öğrencimizin öğle yemeği okulumuzda hazırlanıyor. Bu yıl 20 mezun öğrencimizi Antalya bölgesinde işe yerleştirdik ve iş imkanı sağladık, bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz" - Öğrenci Edanur Altıok: - "Burada öğrenirken para da kazanıyoruz. Elde ettiğim geliri okul ihtiyaçlarımı karşılamak için kullanıyorum"

Yurthaber 14-11-21 11:23

Van'da kadınlardan oluşturulan arama kurtarma timi afetlerde can kurtaracak

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın: - "Yaklaşık üç ay önce Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde kadınlardan oluşan bir arama kurtarma timi kurduk. Gerekli eğitimleri alan ekibimiz, afet durumunda sahada olacak, can kurtarmaya çalışacak" - Arama kurtarma ekibinden Edanur Arvas: - "Yüksek binalardan yaralı indirme, enkaz altında kalanları arama, çıkarma, taşıma, sesli arama yöntemlerini öğrendik, tatbikatlarımızı yaptık. Tüm saha çalışmalarına ve il dışı görevlerine gitmeye hazırız"

Yurthaber 23-10-21 11:37
Van

80 erkekle birlikte çalışan kadın mühendis: Herkes garipsiyor ama biz o ön yargıları yıktık

Toplumda genellikle ‘erkek işi’ olarak lanse edilen elektrik arıza onarım ve bakım işini yapan Edanur Doğan, mesleğini 80 erkekten oluşan ekiple birlikte severek yapıyor. Gerektiğinde metrelerce yükseklikteki Yüksek Gerilim Hattına tırmanan Doğan’ın cesaretli halleri ise dikkat çekiyor.

Finans 12-08-21 10:45

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR: Kimse çocuklara bir şey olmaz diye düşünmesin

Çocuklarda Kovid-19'a bağlı olarak görülen MIS-C hastalığı teşhisi konulan 9 yaşındaki Edanur Yağcı: - "Özellikle yoğun bakım süreci çok korkutucu geçti" - Edanur'u tedavi eden Prof. Dr. Ayşe Berna Anıl: - "Bu hastalık çocuklarda kalp, akciğer, beyin, böbrek gibi organların fonksiyonlarını bozuyor"

Yurthaber 19-03-21 11:20

Hastanede şaşırtan anlar: Sağlık çalışanına su şişesiyle saldırdı, yetmedi yumruk attı!

Samsun'da 17 yaşındaki Edanur Ç., hastanede tartıştığı sağlık çalışanına su şişesiyle saldırdı. Annesinin de yanında olduğu Edanur Ç.'nin sağlık çalışanına yumruk attığını görenler hastane polislerine haber verdi. Edanur Ç., gözaltına alınırken sağlık personelinin kaşının açıldığı öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 09-03-21 14:47

İzmir ve Elazığ depremlerinde can kurtaran UMKE personeli Edanur'dan yaşama bağlayan öneriler

Edanur Doğan: - "Deprem öncesinde devletimizin belirlediği toplanma alanları var, burayı kesinlikle bilmemiz gerekiyor. Deprem çantası hazırlamamız gerekiyor. İçerisinde besin, içecek, el feneri ve düdük gibi malzemelerin bulunması gerekiyor" - "Sesi duyabilmemiz için düdük çok önemli. Enkaz altında sesini duyurabilecek derman kalmıyor insanlarda. Evlerimizde yaşam üçgeni belirlememiz gerekiyor. Ailelerimizin tatbikat yapmaları gerekiyor"

Yurthaber 07-03-21 14:45

Samsun’un altın kızları Samsunspor’da

Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen ‘Dubai 2021 Dünya Para Atletizm Grand Prix’te yarışan Samsunlu özel sporcular Esra Bayrak, Fatma Damla Altın, Eda Yıldırım ve Edanur Akın, Samsunspor Kulübü’nün konuğu oldu.Uzun atlamada 5,39 atlayarak Tokyo 2020 vizesi alan Esra Bayrak, yine uzun atlamada 5,17 atlayarak 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları A barajını geçen Fatma Damla Altın, gülle atmada Türkiye rekoru, gümüş madalya ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları A barajını geçen Eda Yıldırım ve 3 adım atlamada dünya üçüncüsü Edanur Akın ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Şube Müdürü Murat Altun, Antrenörler Aytunç Göz ve Sinem Yıldırım, Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı ziyaret etti.Dubai 2021 Dünya Para Atletizm Grand Prix’te gösterdikleri başarıdan dolayı özel sporcuları tebrik eden Ertuğrul Sağlam, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Yurthaber 18-02-21 16:38

Endonezyalı genç ile Türk kızı, video konferanslı söz merasimiyle evliliğe ilk adımı attı

Ülkesinde kafe işleten Muhammad Mutawalli Asshidiqiy, Endonezyalı öğrencilerin düzenlediği program kapsamında bir süre ülkesinde kalan ve arkadaşlık kurduğu Edanur Yıldız ile sözlenmek için İnegöl'e geldi - Damat adayının ailesi Türkiye'ye gelemeyince, gençlerin söz merasimi video konferans yöntemiyle yapıldı - Edanur Yıldız: - "Annem yadırgamadı ama babam biraz farklı düşündü. Sonra annem onu da bizi desteklemesi için teşvik etti"

Yurthaber 08-02-21 11:27

Çorum’da şoke eden iddia: Yanlış parmağı ameliyat edildi

Çorum'da oturan Edanur (25)- Serdar Bektur (28) çifti, hastaneye götürdükleri çocukları İclal Berna’nın (3) doğuştan kasılma olan sağ başparmağı yerine sağlam olan sol başparmağının ameliyat edildiği iddiasıyla, doktordan şikâyetçi oldu. Çift, kızlarının kasılma olan parmağının yeniden ameliyata alınması isteğini geri çevirirken, yapılacak araştırmaların ardından, doktor hakkında da soruşturma açılacağı belirtildi.

Haber 01-02-21 08:43

UMKE personeli Edanur, İzmir'deki depremde İnci Okan'ı kurtardığı anı unutamıyor

İzmir'deki depremde 17 saat sonra yaralı olarak kurtarılan 16 yaşındaki İnci Okan'a enkaz altındaki davranışlarıyla gönüllerde taht kuran 24 yaşındaki UMKE personeli Edanur Doğan, enkaz altında yaşananları aklından çıkaramıyor - Edanur Doğan: - "Çok dar bir alandı, sürünerek ilerleyebildik. 10 metre kadar ilerledik enkazda. Bir süre sırt üstü ilerlemek zorunda kaldım. Kolon demirleri vardı, onların arasından ilerleyerek İnci'ye ulaştım" - "Hala konuşuyoruz, bana 'ablam' demesi beni çok mutlu ediyor. Hep bir kardeşim olmasını istemiştim, bu vesileyle bir kardeşim oldu"

Yurthaber 14-11-20 11:02

TEMA Vakfı temsilcilerinden Başkan Geylani’ye ziyaret

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Bitlis İl Temsilcisi Hülya Durmaz, Tatvan İlçe Temsilcisi Edanur Altan Oruk ve Mutki İlçe Temsilcisi Kenan Orak, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’yi makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan TEMA Vakfı Bitlis İl Temsilcisi Hülya Durmaz, gelecekle ilgili projelerinin olduğunu ve bu projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Yurthaber 05-11-20 13:09

Otomobil köprüden yuvarlandı: 4 yaralı

Gümüşhane’de seyir halindeki otomobil virajı alamayınca kontrolden çıkarak köprüden aşağıya yuvarlandı, kazada 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kentin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesinden Gözeler köyü istikametine ilerleyen İrfan Tanrıkulu yönetimindeki 41 JA 293 plakalı otomobil Kırkpavli mevkiindeki köprüde yağışın da etkisiyle kayganlaşan yolda virajı alamayınca kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı.Kazada sürücü Tanrıkulu ile otomobilde bulunan Mert Okumuş, Edanur Kaya ve Tuğçe Kömürcü yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yurthaber 02-11-20 18:05

İzmir'de enkazın altından köpeğiyle birlikte kurtarılmıştı! 'Abla çok korkuyorum, elimi tutar mısın?'

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından çöken binanın altında kalan İnci Okan, 17 saat sonra kurtarıldı. Sağlık Bakanlığı UMKE görevlisi Edanur Doğan tarafından kurtarılan İnci'nin enkazdan çıkarıldıktan sonra söylediği ilk sözler öğrenildi. O anları anlatan Doğan, İnci'nin kendisine 'Abla çok korkuyorum, elimi tutar mısın' dediğini söyledi.

Haber 31-10-20 14:57

Ev kiralarken imzaladı gelen hacizle hayatının şokunu yaşadı

Bursa'da üniversite öğrencisi Edanur Şirin’in (20) banka hesaplarına, kiraladığı evdeki eşyalar için emlakçıyla imzaladığı 14 bin liralık senet yüzünden haciz kondu. Evden çıkarken eşyalarda hiçbir sorun olmadığını belirterek dolandırıldığını öne süren Şirin, durumu sosyal medyada paylaşınca, birçok kişinin aynı durumdan mağdur olduğunu öğrendi. Şirin, yetkililerden yardım bekliyor.

Haber 08-10-20 13:48

Kavgada vahşice ölen Edanur'u hem eski hem yeni eşi bıçaklamış

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 13 bıçak darbesi ile öldürülen Edanur Şahin'in (24), otopsi raporu hazırlandı. Raporda Şahin'in ölümüne neden olan 13 bıçak darbesinden 12'sinin eşi Hüseyin Şahin (30) tarafından, birinin de eski eşi Fırat Gültekin (30) tarafından atıldığı ortaya çıktı. Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada Şahin hakkında 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış, Gültekin hakkında ise 'olası kastla öldürme' suçundan müebbet hapis istendi.

Haber 03-10-20 08:42

Dört evin yandığı olayda anneannesinin kurtulmasına görme engelli Esma vesile oldu

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Pusacık köyünde 17 Ağustos'ta çıkan ve 4 evin kullanılamaz hale geldiği yangını ilk fark edenin yüzde 80 görme engelli 14 yaşındaki Esma Edanur Karadaş olduğu, Karadaş'ın uyandırdığı anneannesi ile son anda yangından kurtuldukları ortaya çıktı - Esma Edanur Karadaş: - "Eğer ben yangını hissetmemiş olsaydım, benim üzerime zaten direkt camlar uçardı. Camlardan sonra da ben yanardım. Anneannem uyuduğu için zaten yanardı"

Yurthaber 20-08-20 13:40

Genç çiftler mezun oldukları okulda anılarını tazelediler

Samsun’un Bafra İlçesinde yeni evlenen genç çiftler mezun oldukları Alaçam Meslek Yüksek okuluna gelerek anılarını tazelediler.4 yıl önce Alaçam Meslek Yüksek Okulunda okuyan Yılmaz Ay (25) ve Edanur (Barış) Ay (24) okulda başlayan arkadaşlıklarını nikah masasında sonlandırdılar.

Yurthaber 24-06-20 10:53

Başkan Erdoğan’dan Edanur’a doğum günü sürprizi

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Şehit İbrahim Ateş İmam Hatip Lisesi öğrencisi Edanur Kesici ve ailesini evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı.Çanakkale’nin Biga ilçesi Hamdibey mahallesinde yaşayan Keskin ailesi, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın sürpriziyle mutlu bir akşam yaşadı.

Yurthaber 29-04-20 15:43

Kadınlar Futbol Ligi: Anadolu Yıldızları: 4 - Mezitli Mercanspor: 1

Türkiye Kadınlar 3.Lig 8.Grup maçında Anadolu Yıldızları, sahasında Mezitli Mercanlarspor’u 4-1 mağlup etti.Stat: Argıncık 2 NoluHakemler: Birtan Ekren xx, Yunus Emre Gerez xx, Fatihan Ayar xxAnadolu Yıldızları: Yağmur Taş xxx, Melisa Gül Yılmazer xxx, Sıla Yerlikaya xxx, Fatma Güler xxx, Ceyda Doğan xxx, Büşra Tekik xxx, İrem Nur Karakoç xxx, Edanur İlbeyli xxx, Esra Nur Kılıçkaya xxx, Gizem Çetinkaya xxx, Edanur Barış xxx (Aleyna Andırma dk.85 x)Mezitli Mercanlarspor: Eylem Özbütün x (Tuğba Sevim dk.46 x), Güldane Aydoğan x, Melisa Erol x, Kadriye Örel x, Derya Serin x, Seher Çobanoğlu x, Ayşegül Mercan x, İlayda Elbasan x (Fadime Özçelik dk.46 x), Zeliha Giden x, Gamze Atamer x, Melike Aydemir x (Nisa Kerkez dk.52 x)Goller: Gizem Çetinkaya (dk.5 ve 55), Esra Nur Kılıçkaya (dk.36), İrem Nur Karakoç (dk.57) (Anadolu Yıldızları) Derya Serin (dk.37 pen),(Mezitli Mercanlarspor)Kırmızı Kart: Gizem Çetinkaya (dk.70) (Anadolu Yıldızları)

Yurthaber 16-02-20 09:20

Yeşilay’dan Vali Günaydın’a Ziyaret

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, geçtiğimiz günlerde Yeşilay Kayseri Şubesi’nde yapılan genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Edanur Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.Yapılan genel kurulun ardından Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Edanur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Vali Günaydın’a yaptı.

Yurthaber 12-02-20 10:53

O Ses Türkiye'ye Edanur ile Murat Boz ile düeti damga vurdu! Edanur'un hayali gerçek oldu

O Ses Türkiye'nin bu hafta özel misafiri Edanur oldu. En büyük hayali Murat Boz'la Özledim şarkısını beraber söylemek olan Edanur'un hayali gerçek oldu. Acun Ilıcalı, genç kızı sahneye davet etti. Edanur'un şarkı söylediği anlarda ise Murat Boz gözyaşlarını tutamadı. Jüri üyeleri programda Edanur'un eğitim masraflarını da karşılayacaklarını açıkladılar.

Magazin 13-01-20 00:32

Isparta Spor Lisesi Aydın’da final vizesini aldı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kros Gençler (A-B) ve Yıldızlar Grup Yarışmaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kuşadası Adagöl Kros Parkuru’nda gerçekleştirildi.Ülke genelindeki 17 ilden 88 takım ve yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Gençler (A-B) ve Yıldızlar Kros Grup yarışmaları, kız ve erkekler kategorilerinde yapıldı.Isparta’yı temsil eden Spor Lisesi Genç Kız Kros A Takımı, ikinci oldu.Spor Lisesi Genç Kız Kros A Takımı’nı ikinciliğe taşıyan takımda: Yağmur Baykal, Asiye Nur Sancar, Edanur Yavuz, İpek Nur Oğan, Melike Akkuş ve Sümeyye Karakuytu’dan oluştu.Grup ikincisi olan Spor Lisesi, 10 Şubat’ta Osmaniye’de yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazandı.Spor Lisesi Genç Erkek Takımı da grup üçüncüsü olarak Türkiye Finallerine katılma hakkını elde etti.Spor Lisesi Genç Erkek Takımını üçüncülüğe taşıyan takımda: Semih Can Kaçar, Mert Dinçer, Mevlüt Can Karaboyalı, Naji Mohammed Saleh, Hasan Yerlikaya ve Ömer Çetinkaya isimli sporcular yer aldı.Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak ve Antrenör Arif Kara’nın sporcuları, Türkiye Finallerinde de oldukça iddialı olduklarını belirttiler.Diğer yandan, Isparta Spor Lisesi Müdürü Abdullah Taner Türkcan, elde edilen başarı sonrasında Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak, Antrenör Arif Kara ve öğrencilerini kutladı.

Yurthaber 08-01-20 17:11

ETÜ’de KOSGEB Başarı Öyküleri paneli

Erzurum Teknik Üniversitesinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümü ve KOSGEB Erzurum Müdürlüğünün katkılarıyla "KOSGEB Başarı Öyküleri" adlı panel düzenlendi.Moderatörlüğünü, KOSGEB ETSO Temsilcilik Ofisi sorumlusu Edanur İspirli’nin yaptığı ve konuşmacı olarak Ömer Faruk Töremen, Taner Bayır, Özcan Öner, Serkan Akköse, Yasemin Dilek Oktan, M.

Yurthaber 24-12-19 10:39

SPORCU AİLELER - Koruyucu ailenin evinden 3 şampiyon çıktı

Samsun'da emekli öğretmen Vildan Göz sayesinde hayatları aynı evde kesişen özel sporcular Esra Bayrak, Edanur Akın ve Fatma Damla Altın, son 2 yılda dünya ve Avrupa dereceleri elde etmenin mutluluğunu yaşıyor - Göz'ün antrenör oğlu Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Aytunç Göz de gençlerin koruyucu ağabeyliğini ve gönüllü antrenörlüğünü üstlendi - Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: "Özel sporcularımıza annelik ve babalık yaptılar. Bu sayede bir evden 3 şampiyon çıkmış oldu. Bu, bizim ve Türkiye'nin onuru, gururudur"

Spor 19-12-19 11:47

Üniversitede 19 yaşındaki genç kız 4. kattan aşağıya düştü

Avcılar'da özel bir üniversitede 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Edanur K., 4. kattan aşağı düştü. Ağır yaralanan üniversite öğrencisi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Edanur K.’nin düştü mü yoksa intihar girişiminde mi bulunduğu polis tarafından araştırılıyor.

Trend 12-12-19 13:32

Isparta Spor Lisesi’nden atletizmde çifte birincilik

Isparta’da Liselerarası Genç Kızlar ve Erkekler Kros İl Birinciliği yarışmaları Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Botanik Park’ta gerçekleştirildi.Atletizmdeki dereceleriyle adından sıkça söz ettiren Spor Lisesi, Genç Kızlar ve Erkekler kategorilerinde il birincisi oldu.Spor Lisesi Genç Erkek Kros Takımı’nı birinciliğe taşıyan kadroda, Semih Can Kaçar, Mert Dinçer, Mevlüt Can Karaboyalı, Naji Mohammed Saleh, Hasan Yerlikaya, Yakup Zengin isimli sporcular yer aldı.Spor Lisesi Genç Kız Kros Takımı’nı zirveye taşıyan kadroda şu isimler yer aldı; "Yağmur Baykal, Asiye Nur Sancar, Edanur Yavuz, İpek Nur Oğan, Mellike Akkuş ve Sümeyye Karakaytu".Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Akkulak’ın öğrencileri, Kuşadası’nda Ocak ayının ilk haftasında yapılacak gruplarda Isparta’yı temsil edecek.

Yurthaber 05-12-19 17:29

Engelli kızın okuduğu şiir herkesi ağlattı

Van’da özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Edanur Handil’in anne ve babasına hitaben yazdığı şiiri okuması, salonda duygulu anlar yaşattı.

Yurthaber 04-12-19 16:27

Hadise'den takdir kazanan davranış

Şarkıcı Hadise, kendisi ile tanışmak isteyen epilepsi hastası hayranı Edanur ile görüştü. Hadise, kendisi ile tanışmak isteyen epilepsi hastası hayranı Edanur'un çağrısına, "En kısa sürede görüşeceğiz" yanıtını vermişti.

Magazin 07-11-19 14:23

En genç kadın muhtarın hayali kadınların her alanda etkin olması

"Türkiye'nin en genç kadın muhtarı" olan Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş: - "İstanbul'da bile 140 kadın muhtar var ki çok az bir sayı. Kadınlar siyasetin her kademesinde olduğu gibi hayatın her kademesinde de etkin olmalı. Kadınlar ve gençler için elimden geleni yapacağım" - "Çok dezavantajlıydım. Çünkü hem çok gençtim ki o zaman 22 yaşındaydım hem de kadındım. Toplumumuzda kadınlara karşı hala bazı ön yargılarımız var. Hem de gençtim ve gençlere karşı da bir ön yargı var. Kimse güvenemedi. Tek kadın aday bendim. Ben Telsiz Mahallesi'nin ilk kadın muhtarıyım"

Haber 26-10-19 11:46

Otomobilin altında kalan minik Edanur öldü

 SİVAS'ta, amcasının kullandığı otomobilin çarpması sonucu altında kalan Edanur Dikçal (1), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.  Kaza, dün akşam saatlerinde, Kangal ilçesine bağlı Havuz köyünde meydana geldi.

Haber 02-10-19 11:29

Düğün dönüşü kaza! İki genç kız hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada, 18 yaşındaki Dilara Altay ve 19 yaşındaki Edanur Erdoğan yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Haber 13-08-19 14:29

DHA YURT BÜLTENİ - 8

  Düğün dönüşü kazada iki genç kız yaşamını yitirdi Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, düğün dönüşü meydana gelen kazada 20 metreden uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan Dilara Altay(18) ve Edanur Erdoğan(19) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Haber 13-08-19 14:27

Kılıçdaroğlu, Avrupa şampiyonu kardeşleri kabul etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Moskova'da düzenlenen 2019 Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası'nda Genç Bayanlar Tuishou 48 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Edanur Çağlar ile Büyük Erkekler Geleneksel Duilien dalında Avrupa Şampiyonu olan Enes Çağlar'ı TBMM'de kabul etti

Haber 30-07-19 13:44

Van'da belediyenin 8 kişiyi işten çıkardığı iddiası

Van'da, İpekyolu Belediyesi bünyesindeki şirketle ilişiklerinin kesildiğini iddia eden, aralarında bir şehit çocuğunun da bulunduğu 8 kişi, karara tepki gösterdi - İşçilerden Edanur Arvas: - "İşten çıkarılanların ortak yönü, devletini, bayrağını ve vatanını seven insanlar olmamız"

Haber 18-07-19 11:21

Van'da belediyenin 8 kişiyi işten çıkardığı iddiası

Van'da, İpekyolu Belediyesi bünyesindeki şirketle ilişiklerinin kesildiğini iddia eden, aralarında bir şehit çocuğunun da bulunduğu 8 kişi, karara tepki gösterdi - İşçilerden Edanur Arvas: - "İşten çıkarılanların ortak yönü, devletini, bayrağını ve vatanını seven insanlar olmamız"

Yurthaber 18-07-19 11:21

Cide’de şehit ve gazi aileleri 15 Temmuz yemeğinde buluştu

Kastamonu’nun Cide ilçesi Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, 15 Temmuz anma yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.Cide Belediyesi Limaniçi Sosyal Tesislerinde, Cide Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz anma yemeğine, Cide Belediye Başkan Vekili Özgür Bağ, Cumhuriyet Başsavcısı Çağatay Birbaş, Cumhuriyet Savcısı Çağla Boran, Hakime Kübra Cömert, Hakime Edanur Akgün, Cide Emniyet Müdürü Musa Zabun, Cide İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Çağatay Öztürk, Cide Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan, Cide İlçe Müftüsü Ahmet Kocakoç, Cideli Şehit ve gazi yakınları katıldı.15 Temmuz şehitleri anıldıktan sonra misafirlere seslenen Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, “Bundan üç yıl önce 15 Temmuz gecesi milletimiz hain bir darbe girişimine maruz kaldık ve 251 şehidimiz ile yüzlerlerce gazimiz oldu.

Yurthaber 15-07-19 16:55

Mezuniyet töreninde sürpriz evlenme teklifi

Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu.Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi Alaaddin Keykubat Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreninde geçtiğimiz yıl aynı fakülteden mezun olan Oğuzhan Çetin, kız arkadaşı Edanur Kurşun’a sahnede evlenme teklifinde bulundu.

Haber 14-06-19 17:04

Kolunu kıyma makinesine kaptırdı, umudunu kaybetmedi

Sakarya’da, staj yaparken kolunu kıyma makinesine kaptıran lise öğrencisi Edanur Avcı umudunu yitirmeyerek azmi sayesinde aşçılık mesleğinde hızla ilerliyor.

Haber 27-05-19 11:28

OMÜ’lü öğrencilere TÜBİTAK desteği

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) öğrenim gören 4 öğrenci, lisans bitirme tezleri için Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) destek aldı.Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin (OMÜ-TTO) bilgilendirmesi ve yönlendirmesi neticesinde Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Başak Bıyık, Ceren Topal, Edanur Yıldırak ve Selin Sabuncu, Endüstri Mühendisliği Bölümü Arş.

Haber 21-05-19 11:27

Kolunu kaybetmesi yemek yapma aşkını engellemedi

Sakarya'da staj yaptığı yerde kıyma makinesine kaptırdığı sol kolunu kaybeden lise öğrencisi Edanur Avcı, küsmeyip devam ettiği aşçılık mesleğinde azim ve çalışkanlığının karşılığını katıldığı yarışmada birinci olarak aldı - Edanur Avcı: - "Hastanede yattığım sürece şunu düşündüm; acaba yeniden aynı şeyleri yapabilecek miyim? Eve ilk gittiğimde yapmak istediğim pastaydı, yapabildiğimi gördüm. 'Bunu yapabiliyorsam daha iyisini de yapabilirim' dedim. Daha çok çalıştım, daha çok denedim ve başardım"

Yurthaber 14-05-19 12:09