Edip Sevinc Haberleri

İstanbul’da film gibi olay kamerada! Yanlış kişiyi vurdu, bakın nerede yakalandı

Beyoğlu’nda filmleri aratmayan bir silahlı saldırı olayı yaşandı. A.H. (17), husumetlisine benzettiği S.D.'yi (22) takip edip silahla bacağından vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, yanlış kişiyi vuran zanlı, bayramda annesinin elini öperken yakalandı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 2024-04-15 11:59:07

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 2024-04-11 11:21:23

İhale yasası, kamuda tasarruf... Mehmet Şimşek 'ek ödeneğe' kapıyı sert kapattı: Kimse bunun için bana gelmesin

2024'te emekliler seyyanen zam beklentisine kavuşamamış, bunun etkisinin sandık sonuçlarına da fazlasıyla yansıdığı gündeme gelmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden önce emeklilere yönelik bir adımı görüştüğü de konuşuluyordu. Mehmet Şimşek'in son olarak tasarruf konusunda çok net sözler sarf edip "Kimse ek ödenek için bana gelmesin" dediği öne sürüldü.

Finans 2024-04-09 08:33:43

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 2024-04-08 20:39:25

Son dakika: Başkanlığa devam edecek mi? Ali Koç Süper Kupa maçı öncesi duyurdu!

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'deki başkanlık görevine devam edip etmeyeceğine dair gelen bir soruya yanıt verdi.

Spor 07-04-24 20:34

Trafikte tartıştığı sürücüyü vurdu, kendini bakın nasıl savundu

Trabzon'da Sürmene ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı diğer otomobil sürücüsü Bayram Tepegöz'ü (35) tabancayla vuran Furkan Korkmaz (28), tutuklandı. Korkmaz ifadesinde, "Selektörle yol istedim vermedi, beni yolda sıkıştırdı. Yan camı açıp, nedenini sorunca bana ağır küfürler edip, silahla tehdit etti. Eğilince silahını alıp bana ateş edeceği düşüncesiyle, tabancamı hedef gözetmeksizin doğrulttum; silahım kontrolsüzce patladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-04-24 16:59

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitmişti! Tarık Tarcan'dan yıllar sonra olay itiraf

Bir döneme damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp gitti. Yıllar önce İstanbul'u terk edip Antalya'da yaşamaya başlayan ünlü isim Hülya Koçyiğit'e konuk oldu ve itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 07-04-24 07:48

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-24 14:37

CHP 35 yıl sonra kazanmıştı! İtiraz kabul edildi, yeniden seçim yapılacak

Yerel seçim maratonu sona ererken birçok yerde itirazlar yapıldı. Bunlardan biri de CHP'nin 35 yıl sonra kazandığı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesiydi. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı mühürsüz torba teslimi nedeniyle seçimleri iptal edip, 2 Haziran 2024 Pazar günü seçimin tekrarlanmasına karar verdi.

Haber 03-04-24 22:40

Bağcılar'da yayaya yol veren sürücüye hakaret eden zanlı tutuklandı

Bağcılar'da, yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek isteyenlere yol veren, polis olduğunu belirten sürücüye hakaret edip aracını tekmeleyen şüpheli tutuklandı, oğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 03-04-24 14:19

Altın fiyatları yukarı yönlü! İslam Memiş'ten gram altın için yeni zirve tahmini! Rakam verdi

Altın yatırımcıları, seçim sonrası dün rekor tazeleyen altın fiyatlarında yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. 2 Nisan 2024 Salı günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın için yeni zirve tahmini ne?

Finans 02-04-24 09:28

Erzurum'da 2 ilçede seçim gerginliği! Taşlarla saldırdılar, yaralılar var

Yerel seçim maratonu sona ererken Erzurum'da iki ilçede ortalık karıştı. Uzundere'de seçimi kazanan Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) seçim koordinasyon merkezi MHP’li olduğu öne sürülen grubun taşlı saldırısına uğradı, 1’i polis, 4 kişi yaralandı. Aşkale ise seçim sonuçlarına itiraz edip İlçe Seçim Kurulu’nun önünde toplanan Yeniden Refah Partili gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Haber 01-04-24 05:18

Seçime saatler kala 50 CHP'li istifa edip AK Parti'ye katıldı!

31 Mart yerel seçimleri öncesi hareketlilik devam ediyor. Ankara Mamak'ta ise sürpriz bir gelişme yaşandı. 50 CHP üyesi istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Rozetleri dün takılan yeni üyeler için AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, 'Gücümüze güç kattılar' ifadelerini kullandı.

Haber 30-03-24 09:13

Canlı Artvin seçim sonuçları! Artvin seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi CHP adayı Bilgehan Erdem mi mevcut başkan ve İYİ Parti'nin adayı Demirhan Elçin mi kazanacak?

Artvinliler Artvin seçim sonuçları konusunda araştırmalarını devam ettiriyor. Artvinliler tarafından en çok merak edilen konu Artvin seçim sonuçları ve seçimin galibi. CHP'den istifa edip İYİ Parti'nin adayı olan mevcut Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin mi CHP'nin adayı Bilgehan Erdem mi yoksa AK Parti'nin adayı Mehmet Kocatepe mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:16

Yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi: Kaldırımdaki yamyamı görenler donakaldı

Cuma günü ABD'de tüyleri diken diken edip filmleri aratmayan korkunç bir yamyamlık sahne yaşandı. Tren çarpan bir kişinin yola savrulan bacağını yoldan geçen bir adam eline alıp yemeye başladı. Saniye saniye kameraya yansıyan olayın görgü tanığının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 29-03-24 10:42

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-24 16:59

Bakan Bolat, Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine tepki gösterdi! 'Plastik yüz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat sert tepki gösterdi. Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması bir plastik yüz sahibine yakışır" dedi.

Haber 28-03-24 00:06

İsveç sınır dışı etti! Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Momika, Norveç'e gitti

İsveç Göç Temyiz Mahkemesi, Göç Mahkemesi'nin Momika hakkında aldığı sınır dışı edilme kararını onadığını duyurdu. Ülkenin Express gazetesine açıklamada bulunan Momika, Göç Temyiz Mahkemesi'nin kararı sonrası İsveç'i terk edip Norveç'e gittiğini ve Norveç'e iltica edeceğini söyledi.

Haber 27-03-24 18:16

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-24 09:03

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a: Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "İYİ Parti'nin birçok yöneticisi istifa edip benimle çalışıyor" sözlerine yanıt veren Meral Akşener, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Fedakarlık yapıp karşılık olarak ahlaksızlık görüyorsak eğer oraya bir mim koyacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 24-03-24 07:37

Dünya, Putin'in ne söyleyeceğine kilitlenmişti! İlk açıklama geldi: Herkesi tespit edip cezalandıracağız

Rusya dün akşam saatlerinde kanlı bir terör saldırısına uğramıştı. Korkunç görüntülerin kaydedildiği olayda teröristler ellerindeki uzun namlulu silahlarla bir konser salonunu basmış ve 143 kişiyi vahşice katletmişti. Saldırı sonrası teröristler Rus İstihbarat Merkezi tarafından yakalanmıştı. Dünya, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hamlesini merak ediyordu. Putin, beklenen açıklamayı az önce yaptı. İşte açıklamanın detayları!

Haber 23-03-24 16:00

Urla'ya yerleştiği söyleniyordu! Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik yatırım yaptı ama...

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik lüks eviyle gündemden düşmüyor. Kazancını gayrimenkule yatırdığı bilinen ünlü şarkıcının İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleştiği söyleniyordu. Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi...

Magazin 23-03-24 13:08

BBP Genel Başkanı Destici'den yaralı şoföre yardım

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.

Haber 22-03-24 15:43

Trabzonlu balıkçılar erken Paydos dedi

Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına kısa bir süre kala balıkçılar denizlerde son dönemde umduğunu bulamayınca erken "Paydos" edip teknelerini limana demirleyerek ağlarını ve teknelerini bakıma almaya başladı.

Yurthaber 22-03-24 11:04

Ümit Özdağ'dan 'düello' çıkışı: Süleyman Soylu'yu dövmeye gitmiştim, tek başına meydan okumaya çıkmadı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Hayvandan aşağı bir adamdır, Soros çocuğudur" dediği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Soylu'yu "düelloya" davet edip İçişleri Bakanlığının önüne gitmişti. Bakanlığın önüne gidişinin nedenini açıklayan Ümit Özdağ, "Tek başına çıkıp meydan okusaydı onu döverdim" dedi.

Haber 19-03-24 16:33

Bodrum Masalı'nın Alara'sı Serel Yereli Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye taşınmıştı! Geri dönüyor

Serel Yereli, oyunculuk kariyerini yarıda bırakıp, müziğe yönelerek Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye yerleşmişti. Oyuncu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda Türkiye'ye geri taşınacağını duyurdu.

Magazin 19-03-24 15:21

Sokak ortasında acımasızca katledildi, vahşetin detayları ortaya çıktı! Takip edip eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendi...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Gülhan Esen (25), işe giderken başından vurularak öldürüldü. Henüz 7 aylık evli olan Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi, eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise evinin önünde Esen'in çıkmasını beklediği, sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, genç kadını takıntı haline getirdiği öğrenildi.

Haber 17-03-24 17:59

Şarkıcı Metin Işık'ın karıştığı silahlı kavga kamerada! Görüntüler ortaya çıktı: Tüfeği kontrol edip...

Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada, olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, şarkıcı Metin Işık'ın sokakta oturduğu sırada komşuları Yusuf Memduh S.'nin yoldan geçtiği, av tüfeği ile kapıda bekleyen oğlu Mustafa Işık'ın komşularına doğru ateş açtığı, komşulardan birinin sırtından yaralanıp koştuğu, diğerinin vücuduna isabet eden saçmalar ile yere düştüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 17-03-24 16:59

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-24 07:26

İşe kabul edildiğini öğrenince otoparkta dans ederek kutladı! O dans performansı sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı

Yeni bir işe girdiğini öğrenen bir kadının tepkisi otoparktaki güvenlik kamerasında yansıdı. Yeni patronu kadının coşku dolu kutlamasını fark edip sosyal medyada paylaşınca görüntüler viral oldu.

Trend 16-03-24 15:16

Yürek burkan görüntü! 'Allah rızası için' diye feryat edip, gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da yaşayan Ayşe-Nevzat Seçmen (64) çiftinin evi, prizden kaynaklanan yangında kullanılamaz hale geldi. Ayşe Seçmen, yangına müdahale çalışmalarını izlerken, "Allah rızası için söndürün. Diğer evlere zarar vermesin. Ne olur söndürün" diye feryat etti. Alevler arasında kalan evini izlerken gözyaşlarına boğulan Ayşe Seçmen'i, eşi teselli etti. Yaşlı çiftin o görüntüleri yürekleri burktu.

Haber 14-03-24 16:45

Gaziantep'teki iğrenç olay ABD'den gelen raporla ortaya çıktı! 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaştı

Gaziantep'te Mehmet T. (21), 10 yaşındaki kız kardeşini taciz edip, videoları sosyal medyada paylaştı. Mide bulandıran olay, ABD'den gelen raporla ortaya çıktı. Mehmet T.'nin videoyu sahte sosyal medya hesabından 'aşkım' yazarak paylaştığı tespit edildi. Ayrıca videoda mağdurun şüpheliyi engellemeye çalıştığı ancak şüphelinin eylemine devam ettiği görüldü. Sanığın telefon incelemesinde ise çok sayıda müstehcen içerikli çocuk ve hayvan videolarına da rastlandı. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 12:59

Türkiye'yi terk edip TIR şoförü oldu! Tolga Karel çocuklarına bırakacağı mirası paylaştı

Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel uzun zaman önce Türkiye'yi terk etmişti. Politikayı ve ekonomiyi yakından takip eden Karel çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

Magazin 14-03-24 10:17

Bursa'da 2 kadını tabancayla vuran şüpheliler gözaltına alındı

Bursa'nın Kestel ilçesinde tabancayla ikamete ateş edip 2 kadını yaralayan zanlılar yakalandı.

Yurthaber 13-03-24 13:33

Hayvan bakımevi ve 'pati kulübü' vaat etmişti! AK Parti'nin Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu'nun av görüntüleri ortaya çıktı

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen ve ardından AK Parti'den Eskişehir adayı olarak gösterilen Nebi Hatipoğlu'nun geyik ve yaban domuzu avladığı görüntüler ortaya çıktı. Hatipoğlu'nun öldürdüğü geyik ve yaban domuzunun yanında fotoğraf çektirdiği görüldü.

Haber 12-03-24 07:45

Eşini cinsel içerikli videolarla tehdit edip fuhuş yaptırdı! İğrenç detay ortaya çıktı: 70 bine satıldım, hamileyim

Osmaniye'de yıllardır yaşanan ve yeni ortaya çıkan olay akıllara durgunluk verdi. Suriye uyruklu Luey H. eşi ve Suriye'den yasa dışı yollarla yanına sığınan akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdı. Eşini cinsel videolarla tehdit eden Luey H.'nin akrabasını da 5 ay önce 55 yaşındaki bir adama 70 bin lira karşılığında sattığı ortaya çıktı. Satılan kadının 1 aylık hamile olduğu tespit edildi.

Haber 11-03-24 12:00

Jandarma 102 okul servisini kontrol etti

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 102 adet okul servis aracı kontrol edip, şoförlere ve rehber personeline güvenli öğrenci taşıma kuralları konusunda trafik eğitimleri verdi.

Yurthaber 11-03-24 10:52

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-03-24 11:59

Kimse tahmin edemezdi! 40 milyon liralık imza... Kargo sandı, pencere yöntemi ile senet dolandırıcılığı...

İstanbul’da yaşayan Tevfik Sutaş (83), kendisine 'Kargo teslim kağıdı imzalatıyoruz' denilerek pencere yöntemiyle 40 milyon TL'lik senet imzalatılıp, hakkında icra takibi başlatılarak dolandırılmak istediğini söyledi. Sutaş'ın avukatıyla itiraz edip, konuyu yargıya taşımasıyla yapılan bilirkişi incelemesinde, senedin kare kutuya imza alıp kargo veyahut başka bir tebligat teslim edilip yapıldığı belirlenip, icra takibi durduruldu, soruşturma ise sürüyor.

Finans 02-03-24 13:36

Survivor'da finale kadar kalmıştı... Barış Murat Yağcı'ya milyonluk tazminat şoku!

Survivor'da iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan Barış Murat Yağcı bu defa tazminat şoku ile karşı karşıya geldi. Survivor döneminde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişi ile mahkemelik olan Barış Murat Yağcı hakkında karar verildi.

Magazin 02-03-24 12:19

Yer: Diyarbakır! İnternetten tanıştığı sevgilisine bebeğini bıraktı! Kız kusuyor, gel bi bak sözleri üzerine eve koşan zavallı anne gördüğü manzara karşısında dehşete düştü... Korkunç gerçeği otopsi sonucu ortaya çıkardı!

Diyarbakır'da akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Eşi cezaevinde olan ve maddi zorluklarla boğuşan Halime M., 2 yaşındaki evladı Bircan M.'yi internetten tanışıp sevgili olduğu Rıdvan Ç.'ye emanet edip işe gitti. Rıdvan Ç.'nin "kız kusuyor, gel bi bak" sözleri üzerine işten apar topar dönen Halime M. gördükleri karşısında dehşete düştü. Kızını battaniyenin altında hareketsiz gören anne hastaneye koştu. Olaydaki sır perdesi otopsi sonrası aydınlandı.

Haber 29-02-24 11:27

Rozetini bizzat Erdoğan takmıştı! 'Yeniden Refah' tepkisine Fatih Erbakan AK Parti'ye katılan o ismi örnek gösterip yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinden ayrılıp Yeniden Refah'a geçen isimlere değinirken Yeniden Refah için "Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda kopmuş vaziyette. Bizden ayrılanları aday gösteriyorlar" demişti. Fatih Erbakan, başka bir partiden istifa edip AK Parti'den aday gösterilen ve rozetini bizzat Erdoğan'ın taktığı ismi hatırlatarak Erdoğan'a yanıt verdi.

Haber 28-02-24 15:46

Ev kirasının olduğu cüzdanını kaybetti, Meram Zabıtası sahibine teslim edip sevindirdi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, içinde ev kirasının olduğu cüzdanını düşüren vatandaşı sevindirdi.

Yurthaber 28-02-24 14:33

Çinli öğrenci coğrafya dersinde orayı gördü! O kadar etkilendi ki ailesine ısrar edip Çin'den Tokat'a geldi

Çin'de yaşayan ortaokul öğrencisi Yang Hanchao (13), coğrafya dersinde öğrenip, etkilendiği Ballıca Mağarası'nı görmek için ailesi ile Tokat'a geldi. Yang ile ailesi, hafta sonu mağarayı ziyaret edip, fotoğraf çektirdi.

Haber 26-02-24 17:38

100 TL borç istedi, hesabına 100 bin TL geldi! 'Heyecanlandım, şoke oldum'

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan engelli vatandaş Giresunlu arkadaşından 100 lira borç istedi, banka hesabına ise yanlışlıkla 100 bin lira yattı. Hatayı fark edip paraya el sürmeden iade eden Ahmet Alkan, “Haram para yiyemem” sözleriyle insanlık ölmedi dedirtti.

Haber 26-02-24 16:53

İstanbul'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Fatih'te, uyuşturucu madde imal edip ticaretini yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 26-02-24 11:00

Uyuşturucu taciri yakalandı

Mersin’de jandarma ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan bir şüpheliyi tespit edip yakaladı.

Yurthaber 22-02-24 11:02

'Fiyatı çok cezbedici' Sahte ayakkabıda gizli tehlike! Fiyatını düşük görüyorsanız... 'Alırken iki kere düşünün'

2023'te tüketici hakem heyetlerine başvuruların yüzde 12.6'sı ayakkabı ürünlerine yönelik. Ticaret Bakanlığı denetimleri artırdı. Denetime tabi tutulmayan sahte ayakkabılar sağlığı tehdit edip kanser riski oluşturuyor. Doç. Dr. Bilgehan Çatal "Sahte ayakkabılar merdiven altı yerlerde denetimsiz üretiliyor. Kullandıkları boya ve kimyasalların sağlığa zararı bilinmiyor. Zararlı kimyasal kullanılırsa ayakta deri döküntüsüne yol açabilir, kanserojen boyanın cilt teması kansere neden olabilir" dedi.

Kadin 21-02-24 11:16

Gelecek Partisi Bolu yönetimi topluca istifa edip, MHP'ye geçti

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç ve tüm parti yöneticileri ile üyeler, partilerinden topluca istifa ederek MHP'ye katıldı.

Haber 19-02-24 19:18