Edouard Philippe Haberleri

Hakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Yakın Doğu’daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’deki insani durum ele alındı.

Haber 2023-10-31 22:06:10

Rangers'ta Philippe Clement dönemi

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Rangers'ta teknik direktörlük görevine Philippe Clement getirildi.

Spor 2023-10-15 18:33:25

Adana Demirspor'a PSG'den transfer!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, Paris Saint- Germain'den Fransız orta saha oyuncusu Edouard Michut'u kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor 2023-09-15 20:57:56

Adana Demirspor'dan sürpriz hamle! PSG'nin 20 yaşındaki yıldızı Edouard Michut ile anlaşma sağlandı

Transferde son günlere yaklaşılırken Adana Demirspor, Paris Saint Germain'de forma giyen 20 yaşındaki genç oyuncu Edouard Michut'u satın alma opsiyonuyla kiralamak için PSG ile anlaşma sağladığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 2023-09-13 23:06:28

Süper Lig devinden çifte bomba! Beşiktaş yönetimi Coutinho ve Alexis Sanchez transferlerini aynı anda açıklayacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş gözünü Philippe Coutinho ve Alexis Sanchez'e çevirdi. İki oyuncuyla da anlaşma aşamasına gelen siyah-beyazlıların kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Spor 26-07-23 09:39

Çin’in son İmparatoru Puyi’ye ait saat 6,2 milyon dolara satıldı!

Hong Kong’da düzenlenen müzayedede Çin’in son İmparatoru Aisin-Gioro Puyi'ye ait olan Patek Philippe marka saat 6,2 milyon dolara alıcı buldu.

Haber 23-05-23 22:38

Son dakika: Şaka değil gerçek! Fenerbahçe bombaları bir bir patlatacak! Pierre-Emerick Aubameyang ve Philippe Coutinho'yu duyurdular...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında yer alan ve lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ligde 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan ve bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren sarı - lacivertliler iki dünya yıldızına imza attırmak için uğraşıyor. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin Pierre-Emerick Aubameyang ve Philippe Coutinho'yu transfer etmek istediğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 02-02-23 10:07

Kayıp turist 24 gündür aranıyordu! Cansız bedeni Kelebekler Vadisi'nde bulundu

Muğla'da 27 yaşındaki turist Fabian Philippe Faranz Wetzel'in cansız bedeni uçurumda bulundu. 24 gündür gece-gündüz aranan Wetzel'in çürümüş bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber 31-10-22 15:25

Trabzonspor-Monaco maçının ardından

Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement: "Oyunun bütünlüğünü birlikteliğimizi kaybettik. Maalesef istediğimiz gibi olmadı ve kötü sonuç aldık."

Yurthaber 14-10-22 00:42

Trabzonspor-Monaco maçına doğru

Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement: "Trabzonspor seyircisinin baskısını biliyoruz. Dolu statta oynamak keyifli olacaktır." - Monacolu oyuncu Mohammed Camara: "Takım olarak sıkı bir şekilde oynayacağız ve başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz."

Yurthaber 12-10-22 20:03

Monaco-Trabzonspor maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "1-0 içeri girmek istedik aslında, oyunda devre arası ona göre formasyon değişikliği yapacaktık. Ama 45’te bu sefer rakibin kazandığı penaltı ile içeri 2-0 mağlup girdik" - Monaco Teknik Direktörü Philippe Clement: "Grupta 4 takım aynı seviyede ve şansları da eşit"

Haber 06-10-22 23:11

Alfa Romeo Tonale, uluslararası basına Türkiye'de tanıtıldı

Alfa Romeo Üst Yöneticisi Jean-Philippe Imparato: - "Türkiye Alfa Romeo için önemli bir pazar. Alfa Romeo Tonale’nin uluslararası lansmanını İstanbul’da gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz" - Alfa Romeo Türkiye Marka Direktörü Özgür Süslü: - "İlk 100 aracımızın, markamızın online satış kanalı 'online.alfaromeo.com.tr' üzerinden 15 dakika gibi kısa bir sürede tükenmesi ülkemizde de modele olan ilginin göstergesi oldu"

Yurthaber 01-10-22 11:49

Medipol Başakşehir, Philippe Keny ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Medipol Başakşehir, Philippe Keny ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Yurthaber 29-08-22 15:01

Philippe Keny, Başakşehir'de

Medipol Başakşehir, Bandırmaspor forması giyen Philippe Paulin Keny ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor 29-08-22 14:51

Trabzonspor, Everton'dan Jean-Philippe Gbamin'i kadrosuna kattı

Trabzonspor, Everton'dan Jean-Philippe Gbamin'i kadrosuna kattı

Yurthaber 26-08-22 23:16

Futbolcu Jean-Philippe Gbamin kimdir? Jean-Philippe Gbamin kaç yaşında ve nereli?

Çok sayıda taraftara sahip takımlardan biri olan Trabzonspor'un, Jean-Philippe Gbamin için görüşmelere başladığının duyulmasının ardından Jean-Philippe Gbamin hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Jean-Philippe Gbamin kimdir? Jean-Philippe Gbamin kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Spor 24-08-22 20:00

Chelsea, Leeds United deplasmanında darmadağın oldu! Edouard Mendy'den inanılmaz bir hata...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de 3. hafta mücadelesinde Chelsea, deplasmanda Leeds United ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Leeds United'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Chelsea'de kaleci Edouard Mendy'nin ilk golde yaptığı büyük hata ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Spor 21-08-22 18:30

Beşiktaş - Bandırmaspor gerginliği sürüyor! Onur Göçmez'den Ahmet Nur Çebi'ye cevap geldi...

Beşiktaş ile Bandırmaspor arasında Philippe Keny gerginliği devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferi iptal olan Philippe Keny için Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'e "İşine baksın. Çok kıymetliyse oyuncusu başkasına satsın. Bulabilse zaten bizi beklemez. Nasıl bir para istemişse, önce kendi fotoğrafını koysun yaptığı paylaşıma." ifadelerini kullanmıştı. Çebi'nin bu sözleri sonrasında Göçmez, Twitter'dan yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Spor 04-08-22 17:09

Beşiktaş transferden vazgeçti! Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Süleyman Seba'yı paylaştı...

Son dakika haberleri: Yeni sezona teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla girecek olan Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor forması giyen 23 yaşındaki Senegalli golcü Philippe Keny için anlaşmaya varmıştı. Siyah - beyazlı takımın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Kevin N’Koudou’nun yeni sezonda takımda kalacak olması nedeniyle transferden vazgeçtiklerini açıkladı. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'den flaş bir paylaşım geldi.

Spor 02-08-22 17:58

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'tan 4. forvet transferi! Philippe Keny Beşiktaş'a transfer oldu mu? Keny kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son dakika spor haberleri... Yeni sezonda Valerien Ismael ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Beşiktaş'ta transfer hamleleri bitmiyor. Siyah-Beyazlı ekip birçok yeni ismi kadrosuna katarken hücum hattına bir takviye daha geldi. Kara Kartal, TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile 23 yaşındaki Senegalli golcü için mutabakat sağladı. İşte transfer operasyonunun detayları...

Spor 24-07-22 20:53

Dünya Mülteciler Günü'nde 'Benim Gözümden Hayat' sergisi açıldı

Sergi, Mardin'de yaşayan Türk ve mülteci çocukların birlikte uyum içinde çalışarak çektikleri, her kareye hayal güçlerinden ve hayatlarından birer parça kattıkları fotoğraflardan oluşuyor - BMMYK Türkiye Temsicisi Philippe Leclerc: - "Sergi, temel hedefimiz olan çocukların hayatlarını çocuk gibi yaşamalarını sağlamayı aktarıyor"

Yurthaber 20-06-22 21:06

Belçika Kralı Philippe neden Demokratik Kongo'da sömürge geçmişi için resmi özür dilemedi?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 60. yıldönümünde Devlet Başkanı Felix Tshisekedi'ye gönderdiği kişisel mektubunda, ülkesinin soykırım geçmişi için "derin üzüntülerini" açıklayan Belçika Kralı Philippe, Kinsaşa ziyaretinde neden resmî özür dilemekten kaçındı?

Haber 09-06-22 05:50

Belçika Kralı Philippe Kongo'da: Sömürge geçmişi için özür yerine 'derin pişmanlık' ifadesi

Belçika Kralı Philippe, Demokratik Kongo Cumhuriyeti parlamentosunda yaptığı konuşmada, ülkesinin sömürge geçmişi nedeniyle "derin pişmanlık duyduğunu" yineledi, ancak resmi özür dilemedi.

Haber 08-06-22 21:33

Kanada'dan flaş karar! Huawei ve ZTE'ye yasak geldi

Kanada, "ulusal güvenlik endişelerini" öne sürerek Çinli teknoloji şirketleri Huawei ve ZTE'nin ülkenin 5G kablosuz ağlarına katılımını yasakladı. Kanada İnovasyon, Bilim ve Sanayi Bakanı François-Philippe Champagne, "Kanada hükümeti telekomünikasyon altyapımızın uzun vadeli güvenliğini sağlamak için Huawei ve ZTE ürün ve hizmetlerinin Kanada'nın telekomünikasyon sistemlerine dahil edilmesini yasaklamıştır." dedi.

Haber 20-05-22 10:41

Coutinho, İngiltere'ye geri döndü! Aston Villa transferi resmen açıkladı

Coutinho İngiltere'ye temelli döndü. Bir dönem Liverpool forması giyerek İngiltere'de kendinden söz ettiren yıldız oyuncu, Barcelona'ya transfer olmuş ve istediği performansı burada sergileyememişti. Aston Villa, Philippe Coutinho'nun bonservisini 20 milyon euro + %50 pay karşılığında aldığını açıkladı.

Spor 12-05-22 21:29

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc, Konya'da:

"Türkiye'deki mültecilerin, hayata tutunmaları, hayata karışmaları ve dahil olmaları, aynı zamanda becerileri bir şekilde hayata katabilmeleri açısından Türkçe öğrenmeleri çok önemli"

Yurthaber 05-04-22 12:06

Ulusal sığınma prosedürlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik proje tanıtıldı

BMMYK Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc: - "Türkiye'deki mülteci statüsünün belirlenmesine yönelik mevcut sistem son derece adil ve etkili. Yüksek sayıda başvuruları zamanında ve etkili bir şekilde işleme alabilme kapasitesine sahip"

Yurthaber 31-03-22 17:22

Edouard Mendy kimdir, aslen nereli? Édouard Mendy kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası şampiyonlu yaşamış olan Chelsea kalecisi Edouard Mendy, bu başarıyla ismini tarihe yazdırdı. 2014 senesinde işsizlik maaşına başvurmuş olan Mendy'nin hayatı ve yaşam öyküsü filmlere konu olacak cinsten. Peki Edouard Mendy kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Edouard Mendy hangi takımlarda oynadı? İşte hayatı...

Spor 07-02-22 19:38

Xavi - Emery birbirlerine girdi! Polis müdahale etti

İspanya La Liga'nın 15. haftasında Barcelona, konuk olduğu Villarreal'i deplasmanda 3-1 yenerek Xavi yönetiminde 2'de 2 yaptı. Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri Frenkie De Jong, Memphis Depay ve penaltıdan Philippe Coutinho kaydetti. Karşılaşmanın ardından yaşananlar maçın önüne geçti.

Spor 30-11-21 17:46

Audi, Dakar Rallisi için testlerine Fas’ta devam ediyor

Audi Sport, Dakar Rallisi hazırlıklarındaki ikinci testini Fas’ta gerçekleştirdi. Testler sırasında Mattias Ekström/Emil Bergkvist, Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger ve Carlos Sainz/Lucas Cruz’dan oluşan ekipler sırayla Audi RS Q e-tron'un kokpitinde yer aldı.

Haber 22-11-21 09:52

Coutinho, Barcelona kararı

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da takımdan gönderilmesi planlanan oyuncusu Philippe Coutinho'nun ayrılmayı düşünmediği ileri sürüldü.

Spor 16-11-21 19:22

Fenerbahçe'den devre arası transfer hamlesi: Jean Philippe Gbamin

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olarak 8 sezonluk hasrete son vermek isteyen Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin scout ekibi Everton'da forma giyen Jean Philippe Gbamin'i mercek altına aldı. İngiliz basınına göre Fenerbahçe yıldız isim için devre arasında teklif yapacak.

Spor 23-10-21 14:07

Liverpool'dan Coutinho için hamle

İspanya La Liga devi Barcelona'da Philippe Coutinho'nun geleceği netleşiyor.

Spor 14-10-21 19:07

Josef de Souza'dan Galatasaray'a Coutinho göndermesi

Yeni sezonda kadrosunu 10 futbolcuyla güçlendiren Galatasaray'ın, Philippe Coutinho'yu sezon sonuna kadar kiralamak için Barcelona ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Spor 07-09-21 10:23

Galatasaray'dan Coutinho bombası

Galatasaray, Philippe Coutinho'yu sezon sonuna kadar kiralamak için Barcelona ile görüşmelere başladı.

Spor 06-09-21 18:02

Barcelona'da Messi'den boşalan 10 numara Coutinho'ya!

Barcelona'da Ronaldinho sonrası 13 yıl boyunca Lionel Messi'nin taşıdığı 10 numaralı forma, takımda bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Philippe Coutinho'ya teklif edildi.

Spor 18-08-21 17:41

Tahtı ele geçirmemesi için Fransa kralı tarafından kadın kıyafetleri giymeye zorlanan kardeş: Dük Philippe

Dünyanın neresinde olursa olsun kraliyet saraylarındaki entrikaların sonu gelmiyor. Özellikle tarihsel süreç içinde iktidar gücünü korumak isteyen krallar, güç savaşlarında akılalmaz önlemlere başvurmayı seçti. Bunlardan en ilginci ise kardeşinin tahta geçmesini engellemek için kadın gibi yaşamaya zorlayan 14. Louis’ti.

Trend 03-08-21 13:41

Bandırmaspor Senegalli forvet ile anlaştı

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor Fransa 2. Ligi'nde forma giyen Philippe Paulin Keny ile anlaştı. Bordo- beyazlı takımda 2021-22 futbol sezonu için transfer görüşmeleri devam ediyor.

Spor 24-06-21 14:01

Bandırmaspor, Senegalli Philippe Paulin Keny'yi transfer etti

Bandırmaspor, Senegalli Philippe Paulin Keny'yi transfer etti

Yurthaber 24-06-21 13:45

Hayatı boyunca en büyük hayali model olmaktı! Sakal bırakmasıyla en büyük isteğini gerçekleştirdi

Modern dünya düzeni içinde artık yaş aralıkları hayallerin gerçekleşmesine engel olmaktan uzaklaştı. Kimileri sakin bir sahil kasabasına yerleşmek için emeklilik dönemini beklerken kimileri de ilerleyen yaşına aldırmadan hala hayallerinin peşinden koşmayı başarıyor. Paris'te yaşayan 65 yaşındaki Philippe Dumas, çocukluk hayalini gerçekleştirerek model oldu.

Trend 21-06-21 14:24

Nabil Dirar Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement, Nabil Dirar hakkında açıklama yaptı. Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi olan 35 yaşındaki Faslı futbolcunun, sarı-lacivertli takıma geri döneceği iddia edildi.

Spor 13-05-21 08:25

Real Madrid, Mbappe için devreye girdi

Avrupa'da futbol liglerinde son haftalara girilirken transfer hareketliliği sürüyor. Paris Saint-Germain ile yeni bir sözleşme imzalamaya sıcak bakmayan Kylian Mbappe için Real Madrid'in devreye girdiği belirtildi. Barcelona da Brezilyalı futbolcu Philippe Coutinho'yu sezon sonunda transfer listesine koyacağı ifade edildi.

Spor 09-04-21 14:10

Başkan Ramazan, UNDP Suriye Programı Yöneticisi Köstem ile bir araya geldi

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, UNDP Suriye Programı Yöneticisi Arda Köstem ile beraberindeki heyet ile bir araya geldi.Başkan Ramazan, UNDP Suriye Programı Yöneticisi Arda Köstem, UNDP Suriye Programı Kıdemli Danışmanı Philippe Clerc ve UNDP Bölge Koordinatörü Hamit Doğan ile bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bu sene yapmış olduğumuz projeler hakkında istişarelerde bulunup, gelecek senelerde ki yapacağımız ortak projeler hakkında görüşme gerçekleştirdik” dedi.Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu’da hazır bulundu.

Yurthaber 11-03-21 17:07

Barcelona'da Coutinho, 3 ay sahalardan uzak

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Philippe Coutinho'nun, sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Spor 02-01-21 18:31

Barcelona'da Philippe Coutinho 3 ay yok

İspanya ekibi Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Philippe Coutinho, sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 02-01-21 15:19

ÖZET | Barcelona - Ferencvaros maç sonucu: 5-1

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Barcelona, Ferencvaros'u 5-1 mağlup etti. Barça'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 16 sezon gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti. Barcelona'ya zaferi getiren golleri 27'de penaltıdan Lionel Messi, 42'de Ansu Fati, 52'de Philippe Coutinho, 82'de Pedri ve 89'da Ousmane Dembele kaydetti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Rebrov'un çalıştırdığı Ferencvaros'un tek sayısı ise 70'de Ihor Kharatin'den (pen.) geldi.

Spor 21-10-20 09:04

Fransa'da devlet erkanının evlerine koronavirüs baskını

Fransa'da polis, Sağlık Bakanı Olivier Veran, eski Başbakan Edouard Philippe ve eski Sağlık Bakanı Agnes Buzyn'in evlerine baskın düzenledi.

Haber 15-10-20 17:18

Chelsea Edouard Mendy'yi transfer etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Fransa'nın Rennes takımından Senegalli kaleci Edouard Mendy'yi transfer etti.

Spor 24-09-20 12:38

Schneider Electric, AVEVA, Lenovo ve Stratus ile stratejik iş ortaklıklarını büyütüyor

Schneider Electric Endüstriyel Otomasyon Kıdemli Başkan Yardımcısı Philippe Rambach: - "Genişlettiğimiz iş ortaklıklarımız ve yeni endüstriyel edge programlarımız, sistem entegratörlerine alan uzmanlıklarından yararlanarak IT/OT yakınlaşması uzmanı olma ve müşterilerinin bu ihtiyaçlarını karşılama konusunda destek veriyor"

Yurthaber 14-07-20 15:29