Eduardo Sacheri Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, Venezuela Büyükelçisi Freddy Eduardo Molina Gutierrez ve Kanada Büyükelçisi Kevin David Hamilton'ı kabul etti.

Haber 2024-01-17 15:29:59

Yenikapı'da korkunç olay! İspanyol vatandaş raylara atladı

İstanbul’da korkunç bir olay yaşandı. Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanyol Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.

Haber 2024-01-13 13:47:42

Nusret Gökçe’nin elleriyle yemek yedirdiği milyarder kadının kimliği şoke etti! Interpol her yerde onu arıyor... Dünya basını bu kareyi konuşuyor

Dünyaca ünlü restoranların sahibi Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranına gelen milyarder bir kadının fotoğrafı dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ünlü şefin elleriyle yemek yedirdiği kadının Interpol'ün hakkında kırmızı bülten çıkardığı eski Angola Başkanı Jose Eduardo dos Santos'un kızı 49 yaşındaki Isabel dos Santos olduğu ortaya çıktı. Interpol’ün kırmızı bültenle dünyanın her yerinde aradığı Santos’un eğlenceli halleri tepkilere neden oldu.

Trend 2023-02-04 09:05:49

İzleyenlerin gözleri doldu! İşitme engelli adam 35 yıl sonra ilk kez annesinin sesini duydu... Gözyaşları sel oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede gündem olmayı başardı. Eduardo isimli işitme engelli bir adamın annesinin sesini duyduğu anları gösteren paylaşım izleyenleri duygulandırdı. 35 yıl aradan sonra annesinin sesini ilk kez duyan adam ve annesinin gözyaşlarına hakim olamadığı anlar herkesi duygulandırdı.

Trend 2022-11-07 14:09:02

Andrea Pirlo'dan Karagümrük ile kötü siftah! 6 gollü maçta Alanyaspor kazandı...

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta mücadelesinde Alanyaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup etti ve sezona galibiyetle başladı. Karagümrük'ün başında ilk Süper Lig maçına çıkan teknik direktör Andrea Pirlo da görevine mağlubiyetle başlamış oldu. Alanyaspor'da ise Wilson Eduardo, attığı iki golle dikkatleri üzerine çekti.

Spor 07-08-22 21:13

Karısını bıçaklayıp öldürmüş, kendisini asarak intihar etmişti! Günler önceki aşk pozu ortaya çıktı

24 yaşındaki Flavia Souza'nın Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki evlerinde kendini asan 33 yaşındaki kocası Luis Eduardo Coelho tarafından öldürüldüğü bildirildi. Kadının cinayetten günler öncesinde kocasına olan aşkını ilan ettiği bir fotoğraf karesi ortaya çıktı.

Trend 23-04-22 12:11

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Turun 6. etabını Belçika'nın Lotto Soudal takımından Avustralyalı Caleb Ewan kazandı - İtalya'nın Drone Hopper-Androni Giocattoli takımından Arjantinli Eduardo Sepulveda genel klasman liderliğini sürdürdü

Yurthaber 15-04-22 15:26

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Turun 5. gününde geçilen Manisa-Ayvalık etabını, Hollanda temsilcisi Team DSM'den Avustralyalı Sam Welsford kazandı - İtalya'nın Drone Hopper-Androni Giocattoli takımından Arjantinli Eduardo Sepulveda genel klasman liderliğini sürdürdü - Turda yarın bisikletçiler 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçerek tarihi bir güne imza atacak

Yurthaber 14-04-22 15:08

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Turun 4. gününde İzmir'de başlayıp Spil Milli Parkı'nda sona eren "Kraliçe Etabı"nı kazanan İtalya'nın Drone Hopper-Androni Giocattoli takımından Arjantinli Eduardo Sepulveda, genel klasman liderliğine yükseldi - Etabı yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dereceye giren sporculara madalyalarını verdi

Yurthaber 13-04-22 15:42

Şaşırtan ihanet! Karısını kendi arabasında başka bir adamla cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Brezilya’nın Planaltina kentinde yaşayan bir dövüş antrenörü, park halindeki arabasının sallandığı fark ettiğinde hayatının en büyük şokunu yaşadı. Eduardo Alves isimli adam, karısı arabanın içinde evsiz bir adamla cinsel ilişkiye girerken yakaladı. Olayın ardından arabasını yumruklayarak sinir krizi geçiren Alves’in tepkisi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 21-03-22 10:47

Real Madrid Rennes'den Eduardo Camavinga'yı transfer etti!

Real Madrid, Rennes'den 18 yaşındaki Eduardo Camavinga ile 30 Haziran 2027'ye sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor 31-08-21 19:41

Camavinga, Manchester United'a çok yakın

Rennes forması giyen 2002 doğumlu genç oyuncu Eduardo Camavinga'nın nereye transfer olacağı netleşmek üzere...

Spor 06-07-21 08:43

Arjantin 1-1 Şili (Maç sonucu)

Copa America'da Arjantin, Lionel Messi'nin frikik golüyle öne geçtiği maçta Eduardo Vargas'ın golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Spor 15-06-21 08:24

AB: Avrupa'da aşırı sağcı riskler olduğunu tespit ettik, üzerinde çalışıyoruz

Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Portekiz'in İçişleri Bakanı Eduardo Cabrita, "Tüm risklere karşı hazırlıklı olmalıyız, sadece 'cihatçı' risklere değil. Biz de Avrupa'da aşırı sağcı riskler olduğunu tespit ettik. 27 üye ülke, İngiltere, Norveç ve İsveç'le birlikte bu alanda çalışıyoruz." dedi.

Haber 08-06-21 22:42

Rennes, Camavinga için 100 milyon euro istiyor

Rennes'in 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Eduardo Camavinga, kulüp yönetimine takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.

Spor 25-05-21 17:32

Brezilya’daki mutasyon türü üç kat daha bulaşıcı

Brezilya Sağlık Bakanı Eduardo Paziello Amazon bölgesinde tespit edilen yeni mutasyon türünün koronavirüsten üç kat daha bulaşıcı olduğunu söyledi.

Haber 12-02-21 10:51

Brezilya aşılamaya bugün öğleden sonra başlayacak

Brezilya Sağlık Bakanı Eduardo Pazuello, ellerindeki tüm aşı dozlarının bugün eyaletlere dağıtılacağını ve aşılamanın TSİ ile 2300'dan itibaren başlayabileceğini söyledi.

Haber 18-01-21 16:10

Juventus’ta transfer hedefi Eduardo Camavinga

İtalya Serie A’da oynadığı 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Juventus, kadrosuna takviye yapmaya hazırlanıyor. Torino ekibi, Fransa futbolunun son yıldızlarından olan Eduardo Camavinga’nın peşine düştü.

Spor 20-11-20 14:31

Fenerbahçe'ye Carlos Eduardo transferinde Ronaldo engeli

Gelecek sezon için 10 numara mevkinde Carlos Eduardo'yu düşünen sarı lacivertliler, Brezilyalı yıldızla iletişime geçmiş ancak bir ilerleme kaydedememişti. Öte yandan kulübü Al Hilal ile yaz aylarında sözleşmesi sona erecek yıldız orta saha oyuncusu için Ronaldo Nazario'nun devreye girdiği ifade edildi.

Spor 10-07-20 12:39

'Marimar'ın 'Sergio'su Eduardo Capetillo'dan özel açıklamalar

Bir dönem tüm Türkiye'de fırtınalar yaratıp izlenme rekorları kıran, başrolünde dünyaca ünlü sanatçı Thalia'nın yer aldığı 'Marimar' dizisinin 'Sergio'su Eduardo Capetillo, '2. Sayfa'ya özel açıklamalarda bulundu.

Magazin 13-06-20 15:31

Carlos Eduardo için Fenerbahçe iddiası

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin Carlos Eduardo ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Spor 11-06-20 09:02

Afrika'nın en zengin kadını Isabel dos Santos'a bir milyar dolarlık yolsuzluk soruşturması

Angola Başsavcılığı Afrika'nın en zengin kadını olan, eski Devlet Başkanı Jose Eduardo dos Santos'un kızı Isabel dos Santos hakkında zimmetine para geçirmek ve kara para aklama suçlarından inceleme başlatıldığını açıkladı. İngiltere'de yaşayan dos Santos'un ülkesine dönmemesi halinde hakkında uluslararası tutuklama emri çıkarılacağı belirtiliyor.

Haber 23-01-20 16:02

Eski devlet başkanının kızı ve damadı ülkeyi nasıl dolandırdı?

Angola'nın eski devlet başkanlarından Jose Eduardo dos Santos'un kızı ve damadının, servetlerini ülkenin varlıklarını yolsuzluk ve usulsüzlükle sömürerek elde ettiğini ortaya koyan belgeler BBC'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda uluslararası yayın kuruluşuna sızdırıldı.

Haber 21-01-20 05:25

Real Madrid'den 17 yaşındaki Camavinga için 100 milyon Euro

Real Madrid, 37 gün önce 17 yaşına giren Eduardo Camavinga için Fransız ekibi Rennes'e 100 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardı. Camavinga'yı Manchester United ve Barcelona da istiyor.

Spor 17-12-19 12:08

Braga - Beşiktaş: 3-1

STAT: Municipal de Braga HAKEMLER: Gediminas Mazeika, Vytautas Simkus, Vytenis Kazlauskas BRAGA: Eduardo Carvalho - Esgaio, Bruno Viana, Wallace, Sequeira, Palhinha, Fransergio, Andre Horta (Dk.77 Francisco Trincao), Galeno, Ricardo Horta (Dk.

Spor 08-11-19 01:01

Brezilya'da Devlet Başkanı Bolsonaro'nun oğlundan tartışmalı kararname önerisi

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun milletvekili oğlu Eduardo Bolsonaro, Latin Amerika ülkelerindeki gibi gösterilerin Brezilya'da da düzenlenmesi halinde cunta yönetiminin çıkardığı 1968 tarihli kararnamenin benzeriyle durdurulması önerisinde bulundu - Önerisine tüm görüşlerden siyasetçilerden ve babasından tepki gelen oğul Bolsonaro, özür dilemek zorunda kaldı

Haber 01-11-19 10:17

'Venezuelalı Göçmen Sayısı 2020'de 6,5 Milyona Ulaşabilir'

Siyasi ve ekonomik krizin devam ettiği Venezuela'dan göç edenlerin sayısı artarken BM Mülteciler Yüksek Komiserliği ve BM Uluslararası Göç Örgütü’nün Venezuela temsilcisi Eduardo Stein, şu an yaklaşık 4,5 milyon olan Venezuelalı göçmen ve mülteci sayısının 2020’de 6,5 milyona ulaşabileceğini söyledi

Haber 28-10-19 22:37

TRT World Forum 2019

Eski Arjantin Devlet Başkanı Eduardo Duhalde: - "Bir başkanın tweetinde bir gün bir dışkı kuyusu olabiliyoruz. ABD Başkanı böyle söyleyebiliyor. Başka bir gün de bize olağanüstü diyebiliyor. Böyle çalışan bir yerde ciddi siyasetten bahsedilemez" - "ABD herkesin tanıdığı bir devlete dönüştü. Çünkü orada topraklar doğru dağıtıldı. Anglosaksonlar bu sayede bir üretim ekonomisi geliştirdi. Biz ise bunu yapamadık. Bize bakılınca her zaman İspanya ve Portekiz'i suçlu olarak göremeyiz. Çünkü buna kendi hükumetlerimizi de katmak zorundayız. 50-60 yıldır topraklarımızı yanlış dağıtıyoruz" - Eski Malezya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanı Rafidah Aziz: - "Özellikle küresel ekonomiler çift kutuplu dünyada önemli yer tutuyordu. Bence şimdi 3. bir güç de var. Örneklendirmek gerekirse bu iki filin kavgası gibi. Bazıları bunların arasında ezilecek. İki devin ticaret savaşına girdiğini görüyoruz"

Haber 21-10-19 19:50

Bolsonaro’nun oğlu hastanedeki babasını belinde silahla ziyaret etti

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun oğlu Eduardo, geçtiğimiz yıl seçim kampanyası sırasında bıçaklandığı karın bölgesinden 4’üncü kez ameliyat geçiren babasını hastanede belinde silahla ziyaret etti.Bolsonaro ailesi bir kez daha tartışmaların merkezine oturdu.

Haber 11-09-19 10:34

Brezilya Milli Günü Ankara'da kutlandı

Dışişleri Bakanlığı İkili Siyasi İlişkiler Genel Müdürü Büyükelçi Süleyman İnan Özyıldız: - "Coğrafi uzaklığa rağmen ülkelerimiz mükemmel ilişkilere, sağlam dostluğa ve sürekli diyaloğa sahip olmanın memnuniyeti içindedir" - Brezilya'nın Ankara Büyükelçisi Eduardo Riccardo Gradilone: - "Türkiye-Brezilya ilişkileri sürekli gelişme gösteriyor"

Haber 10-09-19 23:47

O lider oğlunu ABD Büyükelçisi yapacak

Eduardo Bolsonaro, bir süredir babasının dış politika danışmanlığını yapıyor

Trend 29-07-19 16:30

Brezilya Devlet Başkanı oğlunu ABD Büyükelçisi yapacak

Brezilya’nın aşırı sağcı devlet başkanı Jair Bolsonaro, oğlu Eduardo Bolsonaro’yu ABD Büyükelçiliği görevine aday gösterdi.

Haber 27-07-19 15:46

İspanyol damada Türk usulü düğün

Türk asıllı İngiliz gelin Nihan Hudson ile İspanyol damat Eduardo Lopez, İstanbul'da Türk geleneklerine uygun bir törenle dünyaevine girdi

Haber 27-07-19 11:22

Büyükelçiler Adıyaman’ı gezdi

Meksika, Brezilya, Peru ve Kosta Rika büyükelçileri Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.Meksika Büyükelçisi Bernardo Cardova Tello, Brezilya Büyükelçisi Eduardo Riccardo Gradilone, Peru Büyükelçisi Luis Alberto Campana Boluarte, Kosta Rika Büyükelçisi Gustavo Campos Fallas turistik geziye katıldı.Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci’nin eşlik ettiği gezide büyükelçiler Adıyaman’da Perre Antik Kent, Cendere Köprüsü, Karakuş Tümülüsü, Arsemia Ören Yeri, Yeni Kale’yi gezdikten sonra 2 bin 206 metre yükseklikte ki Nemrut Dağı’na çıktı.Burada güneşin batışını izleyen büyükelçiler, Nemrut Dağı’na hayran kaldı.

Yurthaber 05-07-19 10:50

Chelsea'de 5 futbolcuyla yollar ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de, Gonzalo Higuain, Gary Cahill, Rob Green, Eduardo ve Kyle Scott ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Spor 01-07-19 12:10

Chelsea'den 5 futbolcusuna veda

Londra ekibi, Gonzalo Higuain, Gary Cahill, Rob Green, Eduardo ve Kyle Scott ile yollarını ayırdı

Spor 01-07-19 12:10

Türkiye-Brezilya ilişkilerinin geliştirilmesi için daha fazla içerik oluşturmalıyız

Brezilya'nın Ankara Büyükelçisi Eduardo Riccardo Gradilone: - "Türkiye ile Brezilya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için farklı alanlarda daha fazla içerik oluşturmamız ve bilgi sahibi olmamız gerekiyor" - "Brezilya'da yeni hükümet görevine başladı. Ümit ediyoruz ki iki ülke arasındaki siyasi istişareler yeniden başlayacak" - "Eskiden Brezilya'dan Türkiye'ye dizi ihraç edilirdi. Şimdi ise Türkiye Brezilya'ya dizi ihraç ediyor. Brezilyalı aileler Türk dizilerini tercih ediyor" - "Türkçe zor bir dil fakat toplumu anlamak için dil öğrenmek önemli bir araç. Bu yüzden Türkçe dersleri alıyorum ve Türkçe öğreniyorum"

Haber 17-05-19 11:11

Meksika'da kaçırılan belediye başkanı ölü bulundu

Meksika'nın batısında yer alan Michoacan eyaletinin Nahuatzen Belediye Başkanı David Eduardo Otlica Aviles'in kaçırıldığı ve daha sonra cesedinin bulunduğu bildirildi.

Haber 23-04-19 23:36

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro CIA'yi ziyaret etti

Milletvekili oğlu Eduardo Bolsonaro, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun, CIA'nin Langley'deki merkezini ziyaret ederek, selefi Dilma Rousseff ile aralarındaki yönetim farkını ortaya koyduğunu söyledi

Haber 19-03-19 10:45

Paraguay'da yeni hoca Eduardo Berizzo

Paraguay Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Eduardo Berizzo getirildi.

Spor 18-02-19 20:53

Galatasaray'ın rakibi Benfica’ya Salvio’dan kötü haber

Portekiz basını, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda rakibi olan Benfica’nın Arjantinli oyuncusu Eduardo Salvio’nun sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Spor 18-02-19 14:28

Benfica’ya Salvio’dan kötü haber

Portekiz basını, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda rakibi olan Benfia’nın Arjantinli oyuncusu Eduardo Salvio’nun sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nun ilk maçında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan mücadelede 48.

Haber 18-02-19 14:03

Filipinler'deki kilise saldırısı

Filipinler İçişleri Bakanı Eduardo Ano, 27 Ocak'ta bir Katolik kilisesini hedef alan bombalı saldırıların arkasında, terör örgütü DEAŞ bağlantılı Ebu Seyyaf örgütünün yönlendirdiği Endonezyalı bir çift olduğunu açıkladı

Haber 01-02-19 18:43

Güzellik standartlarına meydan okumak için kıvrımlı kadın portreleri çiziyor

Zayıf kadın güzelliğinin dayatılmasının azar azar da olsa kaybolduğunu görüyoruz. Brezilyalı illüstratör Eduardo Santos da bu değişikliklere uyum sağlamaya çalışıyor. Çeşitliliği arttırmak ve kıvrımlı kadınların kendilerini kabul etmesini sağlamak için kendi büyük beden dünyasını yaratıyor. İşte Santos'un kıvrımlı kadınların da benzersiz güzellikleri olduğunu anlatan çizimleri.

Kadin 10-01-19 10:41

Eduardo Salvio, 2022'ye kadar Benfica'da

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray ile karşılaşacak Benfica'da Arjantinli futbolcu Eduardo Salvio'nun sözleşmesi 2022'ye kadar uzatıldı.

Spor 02-01-19 10:04

Brezilyalı Büyükelçi AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Brezilya'nın Ankara Büyükelçisi Eduardo Gradilone, haber kategorisinde "Direnişe 'engel' yok", yaşam kategorisinde "İstanbul'da dolunay", spor kategorisinde "Atlı savaş oyunu" fotoğraflarına oy verdi

Haber 13-12-18 09:48

Şili'deki kiliselerde çocukların cinsel istismarı

Papa Franciscus, Şili'deki kiliselerde çocuklara yönelik cinsel istismar vakaları nedeniyle Carlos Eduardo Pellegrin Barrera ve Cristian Enrique Contreras Molina isimli iki piskoposu görevlerinden azletti

Haber 21-09-18 19:31

Brezilya Milli Günü Ankara'da kutlandı

Brezilya'nın Ankara Büyükelçisi Eduardo Riccardo Gradilone Neto: - "Brezilya ve Türkiye arasındaki yakın iş birliğini en yüksek seviyeye taşıyacak birçok projeyi yeniden başlatacağımızı söylemek isterim" - Büyükelçi İnan Özyıldız: - "Brezilya, Latin Amerika ve Karayipler'deki en büyük ticari ortağımız. Ticaret hacmimiz 2017'de 3 milyar dolardı. İki tarafın çabalarıyla bu sayı kesinlikle daha yüksek bir seviyeye çıkacak"

Haber 07-09-18 22:13

İspanya'da çalıntı bebekler davası

İspanya'nın ilk çalıntı bebek davasında, şu anda 85 yaşında olan eski bir doktorun yargılanmasına devam edildi - Savcı, bebeği biyolojik annesinden alıp çocuk sahibi olamayan bir kadına vermekle suçlanan eski doktor Eduardo Vela hakkında 11 yıl hapis cezası istedi

Haber 04-09-18 18:38