Efkan L Haberleri

Bursa'da Cumhur İttifakı Hukukçuları ile İftar Programı düzenlendi

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Türkiye'nin hedeflerine varabilmesi için eş zamanlı çok alanlı reformlar yapmak zorundayız. Reformlarla sistemi beslemek, değiştirmek zorundayız." dedi.

Yurthaber 2024-03-27 08:29:39

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çıkan yangında 12 kişi dumandan etkilendi

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen 3 infaz koruma memuru ve 9 mahkum hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 2024-03-21 07:50:23

Köylüler tesadüfen buldu! 2 bin 100 yıllık yazıtta dikkat çeken mesaj

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde bulunan ve askeri helikopterle sarp kayalıklardan alınarak Perre Antik Kenti'ne taşınan 2 bin 100 yıllık yazıtın çevirisi yapılıyor. Pisa Üniversitesinden Prof. Dr. Margherita Facella, "Yazıtlarda Kommagene Kralı l. Antiochos'un halka verdiği demeçler var" dedi. Yazıtlarda özellikle vurgulanan mesaj ise dikkat çekti.

Haber 2024-03-15 11:59:26

AK Parti'nin gündeminde CHP kazanırsa ihtimali: Yeniden Refah'a sitem etti! Zaten yüzde 50'yle alacağımız yerleri niye verelim

Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin işbirliği teklifine kapıyı kapatmasının ardından AK Partili Efkan Ala'dan sitemkar sözler geldi. "Eğer CHP kazanacaksa ittifak çatısı altında olmanın anlamı yok" diyen Genel Başkanvekili Ala, Yeniden Refah'ın seçime kendi başına girdiği yerlerde CHP'nin kazanma olasılığını artırdığına değindi. Ala'nın "Zaten yüzde 50'nin üzerinde alacağımız yerler" diyerek verdiği mesaj da dikkat çekti.

Haber 2024-03-06 13:41:49

Karısının Türkiye'ye dönememesini fırsat bildi, banka hesabını boşalttı! Çinli kadın gerçeği öğrenince hayatı altüst oldu

Yaşar A. ile Çin'de evlenen Lui L. tam da koronavirüs pandemisinin patlak verdiği günlerde memleketi Çin'e dönünce Türkiye'ye iki yıl dönemedi. Bu süreçte Yaşar A., eşinin hesabından 94 bin 530 doları kendi hesabına aktardı, eşine de araba alacağını söyleyip aklını çeldi. Lui L. ise nihayet Türkiye'ye dönebildiğinde büyük şok yaşadı: Adına arabadan eser olmadığı gibi Yaşar A. başka kadınlarla kalıyordu! Yaşar A. şimdi dört bir yanda aranıyor.

Haber 03-03-24 11:49

Dikkat! Her gün saç yiyor olabilirsiniz! Ekmek, poğaça, börek ve kek gibi yiyeceklerde bulunuyor

Her gün sıklıkla tüketilen ekmek, poğaça, çörek, tost, açma ve börek gibi ürünlerin içeriğinde yer alan bir madde ortaya çıktı. İnsan saçından, ördek veya tavuk tüyünden yapılan bir katkı maddesi olan L-sistein, bu tür hamur işi gıdaların içeriğinde yer alıyor.

Haber 14-02-24 07:58

Kolektif nasıl yazılır? Kolektif mi kollektif mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Doğru yazılışının kaç adet l sesini içerdiği merak edilen kolektif kelimesi Fransızca kökenlidir. Ait olduğu dilde collectif şeklinde yazılan ve Türkçede hem sıfat hem de zarf olarak kullanılan kolektif kelimesi TDK güncel sözlüğünde 2 ayrı tanıma sahiptir. Bu kelimenin Türkçe yazım kurallarına uygun olan yazılışının nasıl olduğu da yine aynı kaynaktaki bilgiler çerçevesinde açıklanabilir. Daha sonra ise kolektif ile kurulan cümle örnekleri incelenerek bu konuda detaylı bilgi edinilebilir.

Egitim 01-02-24 18:42

Ebrar Sitesi L Blok'taki ölüm ve yaralanmalara ilişkin sanıklar hakim karşısında

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılan, 57 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi L Blok'taki ölüm ve yaralanmalara ilişkin haklarında dava açılan sanıkların yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 26-01-24 08:34

Mısır Çarşısı'na nasıl gidilir? Mısır Çarşısı nerede, hangi semtte?

Türkiye’deki tarihi mekanlardan biri de Mısır Çarşısı’dır. İstanbul’da yer alan çarşı, hem içeriği hem de tarihi dokusu ile her gün yerli yabancı turistler ağırlamaktadır. Mimarisi ile de dikkat çeken çarşı, Yeni Cami’nin yanında bulunan L harfi biçimindeki yapının altı adet kapısı vardır. Haseki Kapısı da bunlardan biridir. Geçmişinde iki büyük yangın görmüş ve kırklı yıllarda restore edilmiştir.

Haber 25-11-23 19:01

Yer: Pendik! Karısını 4 çocuğunun gözünün önünde katletti

İstanbul Pendik'te aile içerisinde başlayan tartışma kısa süre içerisinde alevlenerek kavgaya dönüştü. Yılmaz L. eşi İpek L.'yi yaşadıkları kavga sonucunda 4 çocuğunun gözleri önünde silahla başından vurarak öldürdü.

Haber 25-11-23 18:44

Wanda Nara Mauro Icardi'yi aldattı mı? Biz asla ayrılmayacağız

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara eşini rapçi L-Gante ile aldattığı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Wanda Nara ayrıca kocasının maaşının çok iyi olduğunu da söyledi.

Magazin 13-10-23 13:24

Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı. Yeni Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Mustafa Elitaş oldu.

Haber 07-10-23 20:52

Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım adını taşıyan okulda anıldı

Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım, şehadetinin 29'uncu yılında Edirne'de adının verildiği okulda düzenlenen programla anıldı.

Yurthaber 29-09-23 11:53

Uyarıya kulak asmayınca kurşunu yiyip yere serildi: Durakta bıçaklı saldırgan dehşeti! Korku dolu anlar kamerada

Otobüs durağına yanında bıçakla gelip etrafına dehşet saçmaya başlayan V. L. adlı şahıs sert kayaya çarptı. V. L. elindeki bıçağı çevredekilere savurup tehditler yağdırırken bir polis memuru da tesadüfen oradaydı. Polis memuru uyardı ancak saldırgan hiç oralı olmadı. Sonunda etkisiz hale getirildi. O dikkat çeken anlar kameraya anbean yansıdı.

Haber 29-08-23 15:32

İster sporda ister alışverişte kullanın! Adidas çantada 1062 TL indirim

Spora giderken, alışverişe çıkarken ya da arkadaş buluşmasına giderken kullanmak üzere spor görünümlü bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz. Spor giyimde kalitesiyle öne çıkan, dünya çapında tanınan Adidas'ın SW L Bucket Bag Shoulder Çanta modeli %69 indirimle satışta. Bu büyük fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 21-08-23 12:36

Kongre öncesi AK Parti'de 'değişim' mesajı! Yerel seçimleri işaret etti: 'En iyi adaylarımızı çıkaracağız'

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, 7 Ekim'de yapılacak AK Parti olağanüstü kongresine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'de de bir değişimin olacağının altını çizen Ala, "AK Parti değişim ve birikimi bir arada taşıyan ve bir arada geliştiren partinin adıdır" dedi. Ala, yerel seçim hazırlıklarına ilişkin de "En iyi başkan adaylarımızı çıkaracağız" diye konuştu.

Haber 10-08-23 12:47

Belediye başkanının çağrısı sosyal medyada gündem oldu: Bizim L'yi kim aldıysa getirsin arkadaşlar

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın yaptığı çağrı sosyal medyanın dikkatini çekti. Twitter hesabı üzerinden çağrıda bulunan Pekyatırmacı, belediye binasının önündeki 'Selçuklu' yazısının 'L' harfinin yerinde olmadığı bir fotoğrafını paylaşıp, "Bizim L’yi kim aldıysa getirsin arkadaşlar" dedi. Belediye başkanının "Bizim L’yi kim aldıysa getirsin arkadaşlar" şeklindeki paylaşımı binlerce beğeni alarak sosyal medyada gündem oldu.

Haber 07-07-23 14:02

BAYRAM NAMAZI SAATLERİ 2023: Kurban Bayramı namazı ne zaman, saat kaçta? Diyanet il il Ankara, İzmir, İstanbul bayram namazı saatleri

Bayram namazı saatleri, 28 Haziran Çarşamba gününün gelmesi ile birlikte, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arefe gününün ardından bayram sabahı camilere akın edecek. Diyanet İşleri Başkanlığı l il Kurban Bayramı namazı saatleri bilgisini paylaştı. Peki, Kurban Bayramı namazı ne zaman, saat kaçta? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il Kurban Bayramı namazı saatleri...

Haber 28-06-23 00:40

AK Parti'de yeni görevlendirmeler! İşte Efkan Ala, Zafer Sırakaya ve Mehmet Ali Zengin'in yeni görevleri

AK Parti'de, AK Parti Genel Başkanvekilliği görevine Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala atandı. Öte yandan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Ali Zengin getirildi.

Haber 19-06-23 18:39

Özel Tim konusu nedir, oyuncuları kimler? Özel Tim nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler!

Özel Tim filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Samuel L. Jackson, Colin Farrell ve Michelle Rodriguez’in paylaştığı Özel Tim (Swat) filminde polis teşkilatı içerisinde kurulmuş özel bir ekibin yaşadığı olaylar anlatılıyor. Peki, Özel Tim konusu nedir, oyuncuları kimler? Özel Tim nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Magazin 02-06-23 20:14

Eşini öldürüp yöneticiyi yaralamıştı! Savunması savcıyı bile çileden çıkardı: 'Ne hikmetse...'

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Mert Serkan L. (25), apartman yöneticisi Aydın Alkan'ı bıçakla yaralayıp, eşi Hacer Alkan'ı (55) da aynı bıçakla öldürdü. Katil zanlısı Mert Serkan L. ilk duruşmada, "Öldürmek istemedim. Kasten olmadı, ikisinin de boynu denk geldi" diyerek savunma yaptı. Savcı ise "Ne hikmetse senin bıçaklara da hep boyunlar denk geliyor" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 14-05-23 11:06

İSTANBUL CUMA NAMAZI SAATİ: 5 Mayıs 2023 İstanbul'da cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet ili l cuma namazı vakti!

Cuma namazının saat kaçta kılınacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Mübarek olduğu kabul edilen bir cuma gününde daha İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar da dahil olmak üzere birçok kişi internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 5 Mayıs 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte 81 il için 5 Mayıs 2023 cuma namazı saati...

Haber 05-05-23 12:01

Deprem felaketinde 89 kişiye mezar olmuştu... Galeria sitesi enkazında 500 bin TL'lik altın bulundu! 'Alnımızın teriydi'

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin vurduğu Diyarbakır’da, yıkılan binaların enkaz alanlarında çalışmalar sürüyor. Bir bloku ilk depremde ağır hasar alan, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi’nin enkazında yaklaşık 500 bin TL değerinde altın bulunarak, polisler tarafından sahibi Abdurrahman L.’ye (63) teslim edildi. Abdurrahman L., “Altınlar alnımızın teriydi. Çıkarılacağına inanıyorduk. Emniyet personellerine çok teşekkür ederiz" dedi.

Haber 02-04-23 12:50

'Kaçırıldım' ihbarında bulundu, yapmadığı kalmadı! İlginç anlar kamerada

Sultangazi'de kaçırıldığını ve dolandırıldığını öne süren kadın, polislere zor anlar yaşattı. 112'yi arayan Seda L., kaçırıldığı ihbarında bulundu, daha sonra kendini araçların önüne attı. Olay yerine gelen polisleri görünce de kaçmaya çalıştı. Şaşkına çeviren anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 30-03-23 09:40

ABD Büyükelçisi Flake’ten Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake’i kabul etti.

Haber 29-03-23 17:22

Oturma alanına rahat ve şık bir dokunuş yapmak isteyenler için en uygun L koltuk modelleri

Yaşam alanınızı rahat olduğu kadar şık mobilyalarla yenileyerek harika bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Söz konusu şıklığın rahatlıkla buluşmasıysa en iyi seçeneklerden biri, L koltuklar. Klasik L koltuk modellerinden modern tasarımlara kadar, her yaşam alanı için kaliteli modelleri sizin için seçtik. Davetkâr, konforlu ve şık bir alan yaratmak isterseniz en güzel L kanepe modellerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 06-03-23 15:24

Ersun Yanal, Süper Lig'e galibiyetle döndü! Alanyaspor, Başakşehir'i mağlup ederek 4 maç sonra güldü

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Corendon Alanyaspor sahasında Medipol Başakşehir’i ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda heyecanı artan mücadelede 54. dakikada Efkan Bekiroğlu ile 1-0 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Alanyaspor 4 maç sonra galibiyetle tanıştı.

Spor 03-03-23 22:00

MOTORİN fiyatına İNDİRİM! ZAM furyası bitti, akaryakıt fiyatları yenilendi: İşte 24 Şubat 2023 benzin ve motorin fiyatları!

Motorin fiyatına indirim geldi. Geçtiğimiz gün benzin fiyatına 48 kuruşluk indirim yapılmıştı. Akaryakıt fiyatlarında yapılan güncelleme sonrası tabelalar bir kez daha yenilendi. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan araç sahibi vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek için araştırmalarına hız verdi. Peki, benzin ne kadar? indirim sonrası motorin kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Cuma günü ili l benzin ve motorin fiyatları...

Finans 24-02-23 09:19

61/1-l trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 61/1-l trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte kurallara uyulmadığı taktirde trafik düzenini bozmak ve yasalara uymamak nedeniyle trafik cezası verilir. Trafik kuralları, Karayolları Trafik Kanunu tarafından belirlenmiştir ve maddeler hâlinde açıklanmıştır. Sürücülerin bu Kanun tarafından belirlenen kurallara uyması gerekir. En çok ceza alınan durumlardan biri olan 61/1-l durumunda da araca veya sürücüye trafik cezası kesilmektedir. Para karşılığındaki bir ceza olan 61/1-l trafik cezası nedir?

Haber 13-01-23 13:49

3 yaşındaki kızını terlikle döverek öldürmüştü! Kan donduran vahşette yeni gelişme

Ankara'da Şerife L. (36), 3 yaşındaki kızı Elif L.'yi, evde beslediği kedilerle oynadığı için terlikle döverek öldürdü. Adli Tıp tarafından hazırlanan rapor ile Şerife L.'nin cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi. Raporda, sanığın zekasının normal olduğu; ancak dikkat bozukluğunun bulunduğu belirtildi. Raporda ayrıca, sanık Şerife L.'nin nörolojik muayenesindeki sonucun normal sınırlarda olduğu, ceza infaz koşullarında kalabileceği ifade edildi. İşte olayın detayları...

Haber 10-01-23 11:15

Kayınpederden gelinlerine tecavüz... Şaşkına çeviren savunma! 'Gelinim beni ilişkiye zorladı'

Bursa'da iki gelinine cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Osman L.'ye (56) 54 yıl hapis cezası verildi. Savcı ise 'Gelinlerin rızası var' diyerek karara itiraz etti. Osman L. ifadesinde, gelininin zoruyla 3-4 defa cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Çocuğunun kayınpederinden olduğu DNA testi ile kesinleşen E.L. ise ifadesinde, evlendikten bir gün sonra kayınpederinin kendisine tecavüz ettiğini ve bunun 8 yıl boyunca sürdüğünü, eltisine de aynılarını yaptığını belirtti. İşte olayın detayları!

Haber 05-01-23 13:32

Kilo verirken en iyi destekçiniz olacak L-Carnitine önerileri

Sağlıklı yaşam biçimini benimseyenler tarafından tüketilen L-Carnitine, yağ yakımını destekleyerek kilo verilmesine yardımcı oluyor. Üstelik içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde bağışıklık sistemine de olumlu katkıda bulunarak vücudunuzu her zaman zinde tutuyor. Limon, çilek ve nane gibi aromalarla lezzet kazandırılan gıda aslında bir ilaç değil, besin takviyesi. Ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 04-01-23 17:37

Almanya'da tutuklanmıştı! Hassas bilgilere erişmiş olabilir: Rus casusluğuna karşı önemli darbe

Almanya'da tutuklanan istihbarat çalışanının hassas bilgilere erişimi olduğu iddia edildi. Rusya için casusluk yaptığı iddia edilen Carsten L hakkında Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann açıklama yaptı. Bakan Buschmann konuya ilişkin olarak, "Şüphe doğrulanırsa, Rus casusluğuna karşı önemli bir darbe vuruldu demektir" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-22 23:12

Twitter'da seks videolarını beğenen Samuel L. Jackson gündem yarattı

Ünlü oyuncu Samuel L. Jackson, Twitter'da beğendiği gönderileri fark eden hayranlarını şoke etti. Çarşamba günü (21 Aralık) 74 yaşına giren Jackson'ın Twitter'da beğendiği pornografik içerikler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-12-22 15:31

10 saat ameliyatta kaldı! Hasta yakınının saldırısına uğradı... Doktor, isyan etti: Binlerce kez yazıklar olsun

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan kalp ve damar cerrahı doktor Mücahit Yasin Güctekin 10 saat süren ameliyatın ardından hasta yakınının saldırısına uğradı. Yaşananlara isyan eden doktor, "O esnada yakını saldırganı tutmasa, koşarken ayağım takılıp düşsem, bi şekilde bana yetişse bıçaklanacağım. Yazıklar olsun. Binlerce kez yazıklar olsun. Verdiğim emek, akıttığım ter. Karşılığı bu mu?" dedi. L. A. 'ya 3 ay ev hapsi verildi.

Haber 02-12-22 15:49

L tipi cezaevi nedir? L tipi cezaevi hangi suçları kapsar, kimler yatar?

Cezaevi, mahkûmların bulundukları alanlara denir. Halk arasında mahpushane ya da hapishane de denir. Cezaevleri çeşitli faktörlere göre gruplara ayrılır ve cezaevi çeşitleri harf ile ayrıştırılmıştır. Yüksek güvenliğe sahip olan cezaevleri tehlikeli zanlıların tutulduğu alanlardır. Yüksek güvenlikli cezaevlerinden birisi olan L tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Haber 11-11-22 16:17

Son dakika: Beşiktaş derbisinden sonra ortaya çıktı, gündeme oturdu! 'Galatasaray ile kontratımı bitirdim!'

Son dakika haberleri: Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden ve derbi galibiyetiyle taraftarlarını sevince boğan sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi'nin performansı maça damgasını vurmuştu. Karşılaşmada 2 gol kaydeden ve hat-trick şansı direkten dönen Arjantinli yıldızın 2 ay önce ayrıldığı eşi Wanda Nara'dan flaş açıklamalar geldi. Rapçi L-Gante ile aşk yaşadığını yalanlayan Nara, sarı - kırmızılı kulüp ile olan kontratını da sona erdirdiğini duyurdu.

Spor 08-11-22 07:43

Yeni aşkıyla dudak dudağa! Mauro Icardi ve Wanda Nara birlikteliği sona erdi! Nara, sevgilisi L-Gante'nin rap klibinde oynadı...

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mauro Icardi'nin adı bir süredir boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile birlikte yaşadıkları problemlerle anılıyordu. Transfer döneminde İstanbul'a birlikte gelen çift, daha sonra anlaşmazlıkları nedeniyle ayrılık kararı almıştı. Mauro Icardi'yi terk ederek Arjantin'e geri dönen Nara'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Wanda Nara, aşk yaşadığı Arjantinli rapçi L-Gante ile 20 Ekim'de çıkacak olan şarkının klibinde beraber rol aldı.

Spor 19-10-22 14:09

Bursa'da şehit polis memuru için emniyet müdürlüğünde tören düzenlendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala da törende hazır bulundu

Yurthaber 16-10-22 12:15

Wanda Nara'nın başkasından hamile mi kaldı?! Icardi gece yarısı canlı yayın açtı: 'Benden olmayan çocukları...'

Son dakika: Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile yaşadığı ilişki ile gündemden düşmezken, ikilinin arasında her gün yeni bir fırtına daha koptu... Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara için Arjantinli rapçi 'L-Gante'den hamile' iddiaları sonrası bir kez daha gündemin ilk sırasına yerleşen Icardi, bu haberler sonrası sosyal medya hesabından bir yayın açtı ve 'Bu sirk bitmeli' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 14-10-22 07:10

2022 Bölgesel Temiz Enerji Görünümü Konferansı

Atlantik Konseyi Küresel Enerji Merkezi Kurucu Başkanı Richard L. Morningstar: - "Türkiye, temiz enerji dönüşümünü hızlandırarak bölgesinde güvenli enerji sistemleri oluşturmada lider konuma sahip olabilir"

Yurthaber 10-10-22 17:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala Kapıkule'de gurbetçilerle görüştü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala Kapıkule'de gurbetçilerle görüştü

Yurthaber 04-09-22 17:34

Zonguldak'ta tüyler ürperten olay! Komşularının boğazını kesti, polisi baltayla karşıladı

Zonguldak'ta meydana gelen kan donduran olayda Mert Serkan L. ile komşuları Hacer Alkan (55) ve eşi Aydın Alkan (58) arasında çıkan 'ortak kullanım alanı' tartışması feci sonlandı. Gözü dönen saldırgan, tartışma sonucu komşularının boğazını kesti. Hacer Alkan yaşamını yitirirken Aydın Alkan ise ağır yaralandı. Mert Serkan L. ise kaçıp saklandığı adreste baltayla polise direndi. Polis eve biber gazı atarak etkisiz hale getirdiği Mert Serkan L.'yi gözaltına aldı.

Haber 07-08-22 16:09

Her satırı korkunç! Tartıştığı karı kocanın boğazını kesti, bir ölü bir yaralı...

Kan donduran olay Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yaşandı. Mert Serkan L. isimli şahıs, tartıştığı komşuları Hacer Alkan (55) ve Aydın Alkan (58) çiftinin boğazını bıçakla kesti. Hacer Alkan yaşamını yitirirken, eşi Aydın Alkan tedaviye alındı.

Haber 07-08-22 00:44

Türkiye'nin yeni nesil seyir füzesi Çakırın bu yıl sonunda atışı gerçekleştirilecek

ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: - "Çakır füzemizin lansmanını bu sene içerisinde yaptık. İnşallah bu sene sonunda başarıyla atışını gerçekleştireceğiz. Hızlıca TSK'ya, dost ve kardeş ülkelerimizin kullanımına sunacağız" - "Mini akıllı mühimmatlarımız şu anda en çok bilinen aile. MAM-L ve MAM-C en son ürettiklerimiz. Bunların üzerindeki teknolojiler ciddi oranda artırıldı. Dünyada klasmanındaki en iyi mühimmatlar diyebiliriz. Çok ciddi başarılara imza atıyoruz. Artık ulusal başarıyı da geçtik"

Yurthaber 04-08-22 17:24

61 yaşındaki adam doğum belgesini bulunca yıllarca adını yanlış yazdığını fark etti! Meğerse adı başkaymış

61 yaşındaki Allan Grainger isimli bir adam, doğumundan beri adını bütün resmi evraklarda ‘Allan’ olarak yazdı. Hatta biri elinin biri de kolunun üzerinde olmak üzere adını iki farklı dövmeyle vücuduna kazıdı. Ancak 61 yıl sonra doğum belgesini bulan adam aslında adının ‘Alan’ olduğunu öğrendi. Hayatı boyunca fazladan bir ‘L’ harfiyle adını yazan adam büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 03-08-22 14:53

AK Parti Bursa teşkilatı ilçelerde vatandaşlarla buluşacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala: - "Bir ülkeyi vatandaşlarla birlikte yönetiyorsanız başarınızın garantisi vardır. Eğer onlardan bağımsız, onları dikkate almayan bir yönetim sergilerseniz yaptığınız işin garantisi olmaz. 'AK Parti milletin partisidir' dedik."

Yurthaber 03-08-22 13:24

Kocaeli'deki dünür cinayeti! Kızı olay gününü anlattı: Kayınpederim annemin üstüne oturup kıyafetlerini parçaladı

Kocaeli'de kızı ile ayrılma aşamasında olan ve evini basan damadının babasını göğsünden bıçaklayarak öldüren sanığın duruşması görüldü. Mahkemede olayı anlatan sanığın kızı Cevriye L., ''Eşim uyuşturucu kullanıyordu ve bana karşı şiddetine devam ediyordu. Olay günü babam ve annemle evde otururken eşim Murat, amcaları ile bize şiddet uyguladı. Kayınpederim annemin üstüne oturarak kıyafetlerini parçaladı, onu darp etti. Babamın üstüne de çullanarak onu da dövdüler. Bize kıyameti yaşattılar'' dedi.

Haber 02-07-22 11:27

AK Parti'li Efkan Ala, Bursa'da gündemi değerlendirdi:

"(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir ülkenin cumhurbaşkanına 'Kaçacak' demek, o ülkeye suikast düzenlemektir. Böyle bir şey olabilir mi?"

Yurthaber 27-05-22 16:31