Egitim Alani Haberleri

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye Camii'nin siluetini bozan inşaat için açıklama! 'Mühürden önce...'

Süleymaniye Camii'nin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışmalara neden olan yurt binası inşaatının mühürlenmesiyle ilgili İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Nurettin Alan basın toplantısı yaptı. Alan, "Biz zaten 1 hafta önce inşaatımızı durdurmuştuk. Durdurduğumuz inşaatı mühürlendikten sonra neden devam ettirelim. Biz zaten durdurmuştuk" dedi. Alani inşaat için ruhsatın 18 Temmuz'da alındığını, o dönemde de yeni yönetimin iş başında olduğunu söyledi.

Haber 2022-02-10 16:40:10

Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Askerlik yerleri nasıl sorgulanır?

Vatani görevini yerine getirecek binlerce vatandaşın gündeminde askerlik yerleri bulunuyor. Kasım celbi askerlik yerleri e-Devlet ekranı üzerinden açıklanacak. Askerlik yeri sorgulamak için "https://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi" adresine erişim sağlayınız. İşte merak edilenler...

Haber 2021-10-19 01:22:58

Bayburt Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak

Bayburt Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile birlikte Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü’ne de ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alacak.Bayburt Üniversitesi 2020-2021 Akademik yılında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna; Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü (Örgün öğretim), Antrenörlük Eğitimi Bölümü (Örgün öğretim ve İkinci öğretim) ve Spor Yöneticiliği Bölümü (Örgün öğretim) ile Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisans programına ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alımı yapacak.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna müracaat etmek isteyen adaylar, 07-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında ön kayıt işlemini http://besyo.bayburt.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirebilecekler.Bu yıl ilk defa öğrenci alımı gerçekleştirilecek olan Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisans programı ‘Özel Yetenek Sınavı’na başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular, 24-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Bayburt Üniversitesi (http://bayburt.edu.tr), Sanat ve Tasarım Fakültesi (https://www.bayburt.edu.tr/tr/sanat-ve-tasarim-fakultesi) web sitesinde verilecek olan linkten çevrimiçi olarak yapılacak.Adaylar Özel Yetenek Sınavı Kılavuzlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilecekler.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı İçin ;https://www.bayburt.edu.tr/tr/2020-2021-akademik-yili-ozel-yetenek-sinav-basvurusu-1Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı İçin;https://www.bayburt.edu.tr/tr/2020-2021-egitim-ogretim-yili-resim-bolumu-ozel-yetenek-sinavi-klavuzu

Yurthaber 2020-08-14 08:57:11

Başkan Söylemez’den 15 Temmuz mesajı

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Egitim-Bir-Sen 1No’lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Egitim-Bir-Sen 1No’lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez,15 Temmuz darbe girişiminin 4’ncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Söylemez mesajında,“15 Temmuz 2016’da Türkiye’yi işgal etmek isteyen emperyalist güçlerin içimizden devşirdikleri hain kuklalar eliyle bağımsızlığımıza darbe vurmak, birliğimizi tarumar etmek, tarihsel misyonumuza son vermek için yaptığı kalkışmanın milletin güçlü iradesi sayesinde bozguna uğratıldığı tarihî bir gündür.

Yurthaber 2020-07-14 16:19:40

Başkan Söylemez’den Ramazan Bayramı mesajı

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Egitim-Bir-Sen 1No’lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Bayramımız cümlemizi mübarek kılsın" dedi.Ramazan B dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Başkan Hüseyin Söylemez, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, verdiğimiz sadakaların benliğimizin arınmasına, gönüllerimizin saadet, nefsimizin sükûn bulmasına vesile olmasını diliyoruz." ifadelerine yer verdi.Ramazan ayının birçok değeri de beraberinde getirdiğini ifade eden Söylemez, "Covid-19 salgını sebebiyle Ramazan Bayramı’nı evlerimizde geçirecek olsak da kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin mesafelerle engellenemeyecek nitelikte, gönülden gönüle ulaşan bir bağ olduğunu biliyoruz.

Yurthaber 23-05-20 23:28

Karadeniz'de 69 noktada yangın: 5 ev yandı, tarım arazileri zarar gördü (4)

YANGIN ALANI SAYISI 69'A YÜKSELDİ Karadeniz Bölgesi'nde Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin'de dün akşam başlayan orman ve örtü yangın alanlarının sayısı, 69'a ulaştı.

Haber 24-12-19 10:47

Karadeniz'de 47 noktada yangın: 5 ev yandı, tarım arazileri zarar gördü (3)

YANGIN ALANI SAYISI 47'YE YÜKSELDİ Karadeniz Bölgesi'nde Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin'de dün akşam başlayan orman ve örtü yangın alanlarının sayısı 47'ye ulaştı.

Haber 24-12-19 10:06

DHA İSTANBUL - (geniş haber) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:  GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ALANI TERK ETMEYECEK

 CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim şu anda oradaki güvenlik güçlerimiz alanı terk etmeyecek" dedi.

Haber 18-10-19 14:53

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:  GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ALANI TERK ETMEYECEK (1) 

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bezmiâlem Vâlide Sultan Camii'nde cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, "Şu andan itibaren 120 saatlik bir süreç işliyor.

Haber 18-10-19 14:10

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:  GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ALANI TERK ETMEYECEK (1) 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bezmiâlem Vâlide Sultan Camii'nde cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, "Şu andan itibaren 120 saatlik bir süreç işliyor.

Haber 18-10-19 14:08

Pervin Töre: Çocuklarımızı sınavlara degil hayata hazırlayacagız

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Stem ile 21’inci yüzyıl becerileri" projesi kapsamında Fethiye’de öğretmen eğitimi çalıştayı düzenlendi.Öludeniz mahallesindeki Mentora Dil okulunda yapılan programda konusan Mugla il Milli Egitim Muduru Pervin Tore, 21’inci yuzyıl yasam seminerini gectigimiz yıl Fethiye’de baslattıklarını ve Turkiye’de bir ilk oldugunu ifade etti.

Yurthaber 14-10-19 11:29

TOPLU TAŞIMALARDA YOĞUNLUK KİŞİSEL ALANI İHLAL EDİYOR

  Toplu taşımalardaki yoğunluk, 50-75 santim aralığındaki fiziksel aura yani kişisel alan ihlaline neden oluyor.

Haber 01-10-19 16:22

Finike’de İlköğretim haftası kutlaması

İlköğretim Haftası Finike’de törenle kutlandı.Emin Akın İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ergün Baysal, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alper Yalçın, Milli Egitim Müdürü Hızır Güneş, Emniyet Müdürü Ömer Ergin Genç ve öğrenci velileri katıldı.Dördüncü sınıf öğrencilerini temsilen Zekiye Zülal Karakoyunlu’nun birinci sınıf öğrencilerine temsilen Mehmet Çınar Baş’a Hoşgeldin Çiçeği vermesi ile başlayan kutlama programı, şiir dinletisi ve halkoyunları gösterisi ile son buldu.

Yurthaber 17-09-19 11:40

DHA İSTANBUL - İSTANBUL'DA 'DEPREM KONTEYNERİ' VE 'AFET VE ACİL DURUM TOPLANMA ALANI' DURUMU...

- DEPREM KONTEYNERİ VAR ANCAK KULLANIMINI BİLEN YOK  - KENTTE 2 BİN 800 'AFET VE ACİL DURUM TOPLANMA ALANI' BULUNUYOR * Bilim Akademisi üyesi Prof.Dr.

Haber 17-08-19 10:42

DHA YURT BÜLTENİ-5

GELİBOLU'DAKİ YANGINDA ŞEHİTLİK, SİPER HATTI VE SAVAŞ ALANI ZARAR GÖRMEDİ   Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki ormanlık alanda çıkan ve 15 buçuk saatte kontrol altına alınan yangınla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Yangında herhangi bir şehitlik, savaş alanı, siper hattı ve yabancı mezarlık zarar görmemiştir.

Haber 12-08-19 12:08

DHA YURT BÜLTENİ-5

GELİBOLU'DAKİ YANGINDA ŞEHİTLİK, SİPER HATTI VE SAVAŞ ALANI ZARAR GÖRMEDİ   Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki ormanlık alanda çıkan ve 15 buçuk saatte kontrol altına alınan yangınla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Yangında herhangi bir şehitlik, savaş alanı, siper hattı ve yabancı mezarlık zarar görmemiştir.

Haber 12-08-19 12:06

DHA YURT BÜLTENİ-8

1)FOÇA'DA ALEVLER 1 HEKTARIK MAKİLİK ALANI KÜLE ÇEVİRDİ İZMİR'in Foça ilçesinde, gece çıkan yangında 1 hektarlık makilik alan zarar gördü.

Haber 08-08-19 13:21

DHA YURT BÜLTENİ-16

1)ŞEZLONGLAR ARASINDA YUMURTLAMA ALANI ARAYAN KAPLUMBAĞA TARTIŞMASI  ANTALYA'nın Alanya ilçesinde deniz kaplumbağasının sahildeki şezlonglar arasında yumurtlama alanı kazdığı görüntü tepkilere neden oldu.

Haber 23-07-19 17:47

DHA YURT BÜLTENİ-16

ŞEZLONGLAR ARASINDA YUMURTLAMA ALANI ARAYAN KAPLUMBAĞA TARTIŞMASI  ANTALYA'nın Alanya ilçesinde deniz kaplumbağasının sahildeki şezlonglar arasında yumurtlama alanı kazdığı görüntü tepkilere neden oldu.

Haber 23-07-19 17:44

İmam hatip lisesi öğrencilerinin yıl sonu sergisi

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisi açılışı gerçekleşti.Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimlerin açılışına, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Eskisehir İl Milli Egitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir, Şube Müdürleri Eyyup Aracı, İbrahim Kaya, Selçuk Kalkancı, Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman, Sarar Şirketler Grubu Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve okul müdürleri katıldı.

Yurthaber 19-05-19 15:30

TEM'DE ZİFT YÜKLÜ TANKER DEVRİLDİ; YEŞİL ALANI ZİFT KAPLADI 

Yılmaz BEZGİN / İSTANBUL DHA TEM Otoyolu Çatalca Gişeler Mevkii'nde virajı alamayan tanker devrildi.

Haber 14-05-19 16:51

TEM'DE ZİFT YÜKLÜ TANKER DEVRİLDİ; YEŞİL ALANI ZİFT KAPLADI 

Yılmaz BEZGİN / İSTANBUL DHA Çatalca TEM Otoyolu'da virajı alamayan tanker devrildi.

Haber 14-05-19 16:44

- TEM'DE ZİFT YÜKLÜ TANKER DEVRİLDİ; YEŞİL ALANI ZİFT KAPLADI 

Yılmaz BEZGİN / İSTANBUL DHA Çatalca TEM Otoyolu'da virajı alamayan tanker devrildi.

Haber 14-05-19 16:41

Kılıçdaroğlu: Biz kardeşçe yaşamak istiyoruz (3)

'SİYASET KAVGA ALANI DEĞİL' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, partililerle buluşmasında hitap etti.

Haber 14-03-19 17:37

Kılıçdaroğlu: Biz kardeşçe yaşamak istiyoruz (3)

'SİYASET KAVGA ALANI DEĞİL' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, partililerle buluşmasında hitap etti.

Haber 14-03-19 16:33

DHA YURT BÜLTENİ -18

GABAR DAĞI'NDA TERÖRİSTLERİN 33 YAŞAM ALANI KULLANILAMAZ HALE GETİRİLDİ   ŞIRNAK'ın Gabar Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda PKK'lı teröristlerin kullandığı tespit edilen 9 mağara, 13 sığınak ve 11 barınak kullanılamaz hale getirildi.

Haber 21-02-19 23:52

YILDIRIM: FIRAT'IN DOĞUSUNDAKİ ALANI TEMİZLEYECEĞİZ

Binali Yıldırım, "Fırat'ın doğusundaki alanı temizleyeceğiz.

Haber 19-02-19 21:28

Fatih Mehmet Oruç: “Mazlumun ve zulme uğrayanların yanında olduk”

Avrupa Birliği mali desteği Alman Kalkınma Bankası (KFW) aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Kriz Zamanlarında Herkes için Egitim 1-2 Projeleri Kayseri’de tanıtıldı.Bir otelde düzenlenen toplantıya, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Çolak, Kriz Zamanlarında Herkes için Egitim 1-2 Projeleri Koordinatörü Fatih Mehmet Oruç, Alman Kalkınma Bankası Proje Yöneticisi Jülide Oğuz, okul müdürleri ve davetliler katıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal Çolak, “Suriye’de istemediğimiz olayların başladığı günden itibaren veya ülkemize doğrudan misafir olarak gelen öğrencilerimizin ilimize ulaştığı günden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olduk ve yaptık.

Yurthaber 12-12-18 14:05

Şaphane’de ’hasta ve yaşlı özbakımına destek’ kursu

Şaphane Halk Egitim Merkezi Müdürlüğü, güncel mesleklere yönelik kurs çalışmalarına devam ediyor.26 kursiyerin katıldığı kursun 160 saat devam edeceğini bildiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Bayri, ’’Günlük hayatta da herkesin kullanabileceği kişisel bakım bilgilerinden akılcı İlaç kullanımına kadar çok önemli bilgileri kapsayan kursa kayıt yaptırmak için ise en az 17 yaşını tamamlamış olmak, beden ve ruh şairi yerinde olmak gibi koşulları taşımak gerekiyor.

Yurthaber 14-11-18 09:45

DHA YURT BÜLTENİ 7

1)URLA'DA, ARKEOLOJİK SİT ALANI ÜZERİNDEKİ KAÇAK BİNA YIKILDI İZMİR'in Urla ilçesinde bir kişi, Çeşmealtı'nda 2'inci derecede arkeolojik sit alanı üzerine kaçak olarak tek katlı prefabrik bir ev yaptı.

Haber 23-10-18 13:00

PUTİN: İDLİB'DE15-20 KİLOMETRELİK SİLAHSIZLANMA ALANI KURMAYA KARAR VERDİK (2)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerinde, İdlib'de 15-20 kilometrelik silahsızlanma alanı kurmaya karar verdiklerini söyledi.

Haber 17-09-18 21:43

TOPKAPI SARAYI’NIN MÜZE ALANI 5 KATINA ÇIKIYOR

  Haber-Kamera: Merve DUNDAR -Gökçe KARAKÖSE- Özgür KUMANOVALI- Hüseyin ÇAKMAK/ İSTANBUL DHA Yüzyıllarca Osmanlı Hanedanına ev sahipliği yapmış Topkapı Sarayı tarihinin en büyük restorasyonuyla yenileniyor.

Haber 23-08-18 11:44

Emekli olmak için taşıdığı 27 bin lirayı düşürdü, eşi gözyaşlarına boğuldu (2)

POLİS 30 GÜVENLİK KAMERASI İNCELEYEREK PARAYI ALANI BULDU Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri 30 güvenlik kamerası incelemesinin ardından Muhammet Yıldırım'ın zarf içinde kaybolan 27 bin 200 lirasını alanı tespit etti.

Haber 29-06-18 18:36

- MALTEPE MİTİNG ALANI MUHARREM İNCE İÇİN HAZIRLANIYOR 

Haber-Kamera: Ali AKSOYER-İSTANBUL DHA CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin miting yapacağı Maltepe'deki alanda  hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Haber 22-06-18 17:02

- MALTEPE MİTİNG ALANI MUHARREM İNCE İÇİN HAZIRLANIYOR 

  Haber-Kamera: Ali AKSOYER-İSTANBUL DHA CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin miting yapacağı Maltepe'deki alanda  hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Haber 22-06-18 16:50

DHA YURT BÜLTENİ-12

1)TSK: ABD'YLE FIRAT KALKANI HAREKÂT ALANI İLE MÜNBİÇ ARASINDA DEVRİYE FAALİYETLERİNE BAŞLANILMIŞTIR GENELKURMAY Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ABD Silahlı Kuvvetleri tarafından Menbiç Yol Haritası ve Güvenlik Prensipleri doğrultusunda, Fırat Kalkanı Harekât alanı ile Menbiç arasında kalan hatta devriye faaliyetlerine başlanıldığını açıkladı.

Haber 18-06-18 16:06

DHA YURT BÜLTENİ-16

1)ANAMUR’DA DOĞAL YAŞAM ALANI KÜL OLDU MERSİN'in Anamur ilçesinde Mamure Kalesi'nin yakınlarındaki kuşlar ve kaplumbağaların doğal yaşam alanı olan sazlık alanda yangın çıktı.

Haber 05-05-18 17:45

Yaşadığınız memleketin vatandaşı olmanızda büyük yarar var

Federal Almanya Parlamentosu eski Milletvekili ve hukukçu Mehmet Kılıç, yeni kuşaklara egitim-ögretim ve Almanyadaki diğer haklar açısından "vatandaşlığın" önemli olduğunu vurguladı ve "Tavsiyem yaşadığınız memleketin vatandaşı olmanızda büyük yarar var" dedi.

Haber 17-04-18 16:06

ALBATROS'TAKİ TİCARET, KONUT VE TURİZM ALANI ORANLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

  İstanbul Büyükçekmece'de Albatros Parkı'nı da kapsayan yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda ticaret, konut ve turizm alanı olarak kullanılması planlanan oranlar değişti.

Haber 07-03-18 17:59

ACİL SERVİSLERDE YENİ DÖNEM : 'YEŞİL 2' ALANI 

  *Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş,  (Acil servislerdeki yoğunluk) "Bu kargaşayı bugünden itibaren ortadan kaldıracağız.

Haber 03-02-18 14:58

DHA İSTANBUL BÜLTENİ  - 2

1- ACİL SERVİSLERDE YENİ DÖNEM : 'YEŞİL 2' ALANI (1) Haber-Kamera: Enver ALAS-Cansel KİRAZ / İSTANBUL DHA Kamu hastanelerinin acil servislerinde yaşanan yoğunluk şikayetlerin artması üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçti.

Haber 03-02-18 14:20

 ACİL SERVİSLERDE YENİ DÖNEM : YEŞİL 2 ALANI (1)

  Haber-Kamera: Enver ALAS-Cansel KİRAZ / İSTANBUL DHA Kamu hastanelerinin acil servislerinde yaşanan yoğunluk şikayetlerin artması üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçti.

Haber 03-02-18 13:29

Başkan Karaosmanoğlu: “çocuklarımız Cennet Vatanımızın Geleceğidir’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2017-2018 Egitim Ögretim...

Yurthaber 18-09-17 14:20

Dha Yurt: Muğla'da Orman Yangını

ALEVLER 8 HEKTAR ORMANLIK ALANI KÜLE ÇEVİRDİ MUĞLA'nın Milas İlçesi Akbük Mevkisi'nde çıkan yangın havadan ve karadan müdahale ile 2.5 satte

Yurthaber 01-09-17 18:33

Carretta Caretta Yaşam Alanı İçin Eylem

ÇEVRECİLERDEN İHALE EDİLECEĞİ İDDİA EDİLEN CARRETTA CARETTA YAŞAM ALANI İÇİN EYLEM Haber:Gülhan DEMİRCİ -Kamera: Mustafa İNSAN/MERSİN,(DHA)MERSİN'de Orman ve

Yurthaber 19-08-17 16:58

Bodrum'da Korkutan Yangın (2)

ALEVLER 12 HEKTAR ALANI KÜLE ÇEVİRDİ Bodrum'da, bir mobilya mağazasının atıklarını imha etmek için yaktığı ateş nedeniyle makilik alanda çıkan ve

Yurthaber 09-07-17 18:37

Vali Aksoy, Komutanlarla Birlikte Operasyon Bölgesinde (2)

10 BİN ASKERİN KATILDIĞI OPERASYONUN ALANI GENİŞLİYOR  Diyarbakır'ın 6 ilçesine bağlı 104 köyde 19 Nisan tarihinde başlayan ve 18 taburdan oluşan

Yurthaber 06-06-17 17:34