Eğlence Haberleri

Serhat Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 23-04-2024 10:11

Gölge oyunu ve meddahlık geleneğini 25 yıldır yaşatıyor

Sakarya'da gölge oyunu ve meddahlık geleneğini 25 yıldır yaşatan geleneksel tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu, yazıp oynadığı Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor.

Yurthaber 28-03-2024 11:23

Vantrilok öğretmen, kukla gösterisi ve müzik eşliğinde çocuklara İngilizceyi sevdiriyor

Kocaeli'de vantrilok İngilizce öğretmeni Onur Şeyhoğlu, derslerinde kuklalarıyla ve müzik aletleri eşliğinde söylediği yabancı şarkılarla dil eğitimini renklendiriyor.

Yurthaber 21-03-2024 12:30

Böyle parti ne görüldü ne de duyuldu! Kendilerine tokat attırıp bir de üzerine para veriyorlar... Her zaman rızaya dayalı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Florida bölgesindeki bir partiden kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerdeki 26 yaşındaki Aiyana Callas karşısındaki kişilere tokat attığı bir parti sayesinde internette yıldız haline geldi. Her tokat için 30 dolar (yaklaşık 972 TL) ücret alan Callas partisini savunmayı ihmal etmedi.

Trend 21-03-2024 09:13

Esenler'de havaya ateş eden maganda gözaltına alındı!

Esenler'de asker eğlencesi adı altında havaya ateş açıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri S.Ö.(20)'yü gözaltına aldı.

Haber 05-03-2024 00:16

Isparta'da asker eğlencesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı

Isparta'da asker eğlencesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

Yurthaber 26-02-2024 08:41

'Yurt dışında da deneyimledim! Kesinlikle...' Eğlence mekanlarına gidenleri ikiye bölen 'Damsız girilmez' uygulamasında yargıdan karar

Eğlence mekanlarındaki 'damsız girilmez' uygulaması vatandaşları ikiye bölerken son yaşanan bir olayla uygulama yargıya taşındı. Yargıdan 'damsız girilmez' uygulamasına dair karar çıktı. Bazı vatandaşlar bu uygulamanın devam etmemesi gerektiğini söylerken bazıları uygulamanın yararlı olduğunu vurgulayıp devam etmesi gerektiğini belirtti. Bir vatandaş da "Yurt dışında da damsız girilen mekanları gidip deneyimlemiş biri olarak kesinlikle bu uygulamanın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kadin 22-02-2024 13:45

Konya'da asker eğlencesinin sonu kötü bitti! Askere giden genci yaktılar

Askere giden gencin asker uğurlaması yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan eğlence güzel başladı fakat kötü bitti. Asker uğurlaması yapılırken talihsiz bir olay yaşandı. Askere gidecek genç alev aldı. Onu söndürmek için seferber olan yakınları kameralara yansıdı.

Haber 16-02-2024 18:27

Asker eğlencesi pahalıya patladı! Trafik magandalarına ceza yağdı

Başakşehir'de asker eğlencesi pahalıya patladı. Eğlence için caddeyi trafiğe kapatan 6 araç sürücüsüne 58 bin 806 lira ceza yazıldı. 5 sürücü hakkında 'Ulaşım Araçlarını Kişilerin Hayat, Sağlık ve Mal Varlığı Açısından Tehlikeli Olabilecek Şekilde Sevk ve İdare Etmek' suçundan adli işlem başlatıldı.

Haber 04-02-2024 19:50

Kredi kartını verdi büyük tuzağa düştü! 94 bin liralık acı fatura… ‘Stres atayım dedim, şok oldum! Soygun bu’

İstanbul'da yaşayan Mustafa Çoban gittiği eğlence mekanında hayatının şokunu yaşadı. Canı çok sıkkın olduğu için biraz kafa dağıtmak istediğini belirten Çoban bir gece kulübüne gitmişti, hayatının hatasını yaptığını ise iş işten geçince anladı. İddiasına göre kartını emanet ettiği garson onu beş parasız bıraktı. 5 bin liralık hesabı 94 bin lira olarak ödedi. Düştüğü tuzak ise duyanları şoke etti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 30-12-2023 08:04

Kişilik testi: Resimde ilk gördüğün detay seni sen yapan özelliği açığa çıkarıyor!

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlardan biridir. Dikkat çeken bir görsel sosyal medyada gündem oldu. Peki, siz bir at mı, kuş mu yoksa kadın yüzü mü göreceksiniz? Resimde ilk gördüğünüz detay özelliğinizi açığa çıkaracak.

Trend 27-09-2023 09:53

Eğlence mekanındaki silahlı çatışmada flaş detay!

Bursa'da bir eğlence mekanında müşteriler ile güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan 12 şüpheli hakkında karar verildi.

Haber 12-09-2023 16:22

Ankara'daki mekanda 61 bin 500 TL hesap gelince şaşkına döndü! Önce dövdüler sonra parayı aldılar...

Ankara'da eğlence mekanında gelen ilk iki hesabı ödedikten sonra gelen 61 bin 500 liralık üçüncü hesabı ödemek istemeyen Haydar B. (30) kabusu yaşadı. İş yeri sahibi ve çalışanlar tarafından darbedilen ve zorla cep telefonundaki mobil bankacılık uygulamasından parayı gönderen Haydar B. şikayetçi oldu. İş yeri sahibi ve çalışanı toplam 9 şüpheli hakkında, 33 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber 12-09-2023 14:58

Damadın düğündeki dans performansı gelini kızdırdı! Bir anda twerk yapmaya başlayınca tepki gecikmedi

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olmayı başardı. Bir düğün töreninde müziğin ritmine kendisine fazlaca kaptıran bir damadın dans performansı gelini kızdırdı. Gelinin damadı köşeye çekerek azarladığı anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-08-2023 09:10

Eğlence nasıl yazılır? Eğlence mi eylence mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Farklı ülkelerin dillerinden birçok kelimenin yer aldığı Türkçe dünyadaki en zengin kelime hazinesine sahip olan dillerden biridir. Ancak Türkçedeki çoğu kelime öz Türkçedir ve Türkçede bir kelime birden fazla anlama karşılık gelebilir. Bazı kelimeler halk arasında söylenirken değişikliğe uğradığı için yazımlarında da hataya düşülebilir. Eğlence kelimesi de yazımında sık sık hata yapılan kelimelerden biridir.

Egitim 16-06-2023 16:39

TikTok'ta eğlenmek için tamamen yabancıyla evlendiler! Bir hafta sonra boşanacaklardı ama...

TikTok'ta içerik oluşturmak için yapılan bazı davranışlar sağlığı ve hayatı olumsuz etkileyebiliyor. İzlenme ve eğlence için yapılan videolar kısa süre içerisinde milyonlara ulaşabiliyor. TikTok'ta tanıştığı bir yabancıyla eğlence için evlendiğini itiraf eden kadın boşanmak isterken kocasına aşık olduğunu anlattı.

Kadin 22-04-2023 16:50

Malatya'da depremzede çocuklar operayla moral depoladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çocuklara moral amacıyla opera gösterisi düzenlendi.

Yurthaber 27-02-2023 12:00

Kızlarıyla çektirdiği eğlenceli fotoğraflar hayran bırakıyor! Sosyal medya bu babayı konuşuyor

Ebeveyn olmak birçok kişi için çok büyük sorumluluk olarak görülüyor. Anne ve baba olmak tüm hayatın değişmesine neden olabiliyor. Çocuk büyütürken kadınlara düşen sorumlulukların daha fazla olduğu biliniyor. Ancak bazı babalar var ki çocuklarına olan yaklaşımlarıyla hayranlık uyandırıyor. Sosyal medyada kızlarıyla olan eğlenceli fotoğraflarını paylaşan bir baba birçok kişi tarafından büyük ilgi gördü.

Kadin 08-01-2023 10:47

Tuncelililer memleketlerinin eşsiz güzelliklerini doğa turlarıyla keşfediyor

Sarp dağların arasında kurulu bir şehir olan Tunceli'de son yıllarda artan doğa gezileri sayesinde yöre insanı, bölgedeki doğal güzellikleri yerinde görme fırsatı buluyor.

Yurthaber 22-12-2022 11:16

10 Aralık reyting sonuçları açıklandı! İngiltere Fransa, Fas Portekiz, Kardeşlerim...

10 Aralık 2022 Cumartesi ekranlara gelen programların reytingleri açıklandı. Bilindiği gibi her gün, bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. Geçtiğimiz gün ekranlarda İngiltere Fransa maçı, Fas Portekiz maçı, Kardeşleri dizisi yer almıştı. Peki hangi program reytinglerde birinci geldi? İşte 10 Aralık reyting sonuçları...

Trend 11-12-2022 11:24

Hindistan’ın “Diwali Festivali (Işık Bayramı)” kutlanıyor! Festival renkli görüntülere sahne oldu

Hindistan'da "ışığın karanlığa karşı zaferini" simgeleyen, "Işık Bayramı" olarak da bilinen "Diwali Festivali" kutlanıyor. Ülkenin en önemli festivallerden biri olan ve son iki yıldır Kovid-19 salgınının gölgesinde kutlanan Diwali Festivali için bu yıl ülke genelinde sokaklar ışıklarla donatıldı.

Trend 25-10-2022 15:54

Hangi Mine Söğüt kitabını okumalısın?

Mine Söğüt! Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Öyle bir yazardır ki toplumun en alt tabakasından başlar ve en üst tabakasına kadar ele alır. Eserlerinde hayatın tüm gerçekçiliğini çıplak bir şekilde yer verir. Eleştirel kaleminin altında, hayatın acı kısımlarından tüm çıplaklığıyla bahsetmesi yatıyor. Dilini tutabilene aşk olsun, birbirinden eşsiz kitapları okuyucularına sunuyor. Peki, sen hangi Mine Söğüt kitabını okumalısın?

Trend 05-10-2022 09:36

Hangi Duy Beni karakterisin?

Son zamanların gözde dizisi Duy Beni dizisini izliyorsun değil mi? Özellikle sosyal medyanın dilinden düşmeyen Duy Beni dizisinde oynuyor olsaydın hangi karakter olurdun? Bu sorunun cevabını en az biz de senin kadar merak ediyoruz.

Trend 05-10-2022 09:35

Hangi Muhteşem Yüzyıl karakterisin?

Bir dönem Türk televizyon dizi tarihine damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisini hemen herkes izledi. Yayınlandığı gün milyonları ekrana kilitleyen bu efsane dizi, gerek kaliteli oyuncu kadrosuyla gerekse kaliteli prodüksiyonu sebebiyle milyonlarca izleyici kitlesine ulaştı. Sadece Türkiye'de değil aynı zamanda başka dillere çevrilerek diğer ülkelerde de yayınlandı ve büyük rağbet gördü. Herkesin favori bir Muhteşem Yüzyıl karakteri var.

Trend 05-10-2022 09:35

Erkek arkadaşın seni ne kadar seviyor?

Zaman zaman hayatımızdaki insanın bizi sevip sevmediğinden şüphe duyabiliriz. Bu durumla bazı insanlar daha sık karşılaşabilirken bazıları da nadir karşılaşabilir. Ancak temelde sevgiyi hissedememek ya da ne kadar sevildiğini merak etmek vardır. Eğer sen de erkek arkadaşının seni ne kadar sevdiğini merak ediyorsan bu test ile sevgisini ölçebilirsin.

Trend 05-10-2022 09:30

8 soruda karşı cinsi etkileyen özelliğini söylüyoruz

Çevremizdeki insanların en çok hangi özelliğimizi beğendiğini hep merak ediyoruz. Sadece arkadaş ya da aile ortamında değil, ilişkiler için de geçerli! Hepimizin karşı cinsi etkileyen birtakım özellikleri vardır. Bazıları bu özelliklerinin farkındayken bazıları da farkında olmayabilir.

Trend 05-10-2022 09:27

Hangi Sezen Aksu şarkısısın?

Minik Serçe’yi duymayan var mı ya da hiç Sezen Aksu şarkısı dinlemedim diyen birisi çıkar mı? Sezen Aksu şarkılarının pek çoğunu biliyoruz. Hepimiz hayatımızda en az bir kere Sezen Aksu şarkısıyla aşk acısı çekmişizdir. Yıllardır severek dinlediğimiz ve ezbere bildiğimiz Sezen Aksu şarkılarından hangisinin seni yansıttığını öğrenmek istemez misin?

Trend 29-09-2022 17:31

Hangi Influencer ile benzer özellikler taşıdığını merak ediyor musun? Testi çöz hangi Influencer olduğunu öğren

Birçok ünlü Türk influencer var ve hepsi birbirinden başarılı. Bakalım sen bu Influencerlardan hangisisin? Hangi Influencer ile benzediğini merak ediyorsan testteki soruları yanıtlaman yeterli!

Trend 24-09-2022 20:18

İlişkin gerçekten bitti mi yoksa yarım mı kaldı?

İlişkiler uzun ya da kısa süreli olabilir. Bu durum her ne kadar normal olsa da bazen "Hikâyemiz bitti mi yoksa yarım mı kaldı?" dediğimiz ilişkiler yaşayabiliyoruz. Eğer sen de ilişkinin bittiği ya da yarım kaldığı konusunda bir karmaşa içerisindeysen senin için hazırladığımız testi çözebilirsin.

Trend 22-09-2022 16:05

Ruh yaşın kaç? Ruh yaşının kaç oluğunu söylüyoruz!

Bazen ruh olarak olduğumuzdan daha genç ya da daha yaşlı hissederiz. Bunun nedeni hayatın bize verdikleriyle alakalıdır. Bazılarımız çok şey yaşarız ve olduğumuzdan daha yaşlı hissederiz. Bazılarımız da her zaman enerjisini korur ve olduğundan daha genç hisseder.

Trend 21-09-2022 14:20

Hangi bölümü okumalısın? Testi çöz sana uygun üniversite bölümünü öğren

Pek çok kişi sınavlar bittikten sonra kendine uygun bölümü bulmak için araştırma yapıyor. Kendine uygun bölümün hangisi olduğunu bulmaya çalışırken zorlanabilirsin. Sen de kararsız kalmış olabilirsin. Hangi bölümü okumalıyım diye araştırıyor musun? O zaman seni teste alalım...

Trend 20-09-2022 14:18

Hangi Tarkan şarkısında hayatın anlam buluyor?

Sadece bu basit 10 soruyu cevapla ve ruhuna en uygun Tarkan şarkısını gör. Bu testi çözerek senin için yazılmış Tarkan şarkısını keşfet.

Trend 11-09-2022 19:18

Gaziantep'te aileler macera parkıyla stresten uzaklaşıyor

Kentte ormanlık alanda oluşturulan ve zorlu fiziksel aktivitelerin yanı sıra kültür sanat etkinliklerinin yer aldığı macera parkı, çocukların ardından aileleri de ağırlamaya başladı - Erikçe Macera Parkı Tesis Amiri Çetin Yıldız: - "Listemizde 850 ailemiz var. Bir kısmını bitirdik, hala devam ediyoruz"

Yurthaber 27-08-2022 11:20

Eğlence eş anlamlısı nedir? Eğlencenin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe çok zengin bir dildir. Bir kelime birden fazla anlam içerebilir. Aynı şekilde eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Eğlence de bu özelliğe sahip bir kelimedir. Bir eylemin ifade ediliş şeklidir. Eş anlamlısı olan kelime sefahattir. Eğlence kelimesinin eş anlamlısı nedir? Eğlence eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 07-08-2022 00:22