El Valle De Las Hamacas Haberleri

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 2024-04-16 12:05:55

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 2024-04-13 07:30:43

Bir ilde gündem oldu! MHP'li yeni başkan AK Parti'den devraldığı borçları afişle duyurdu: Kasada para kalmamış

31 Mart seçimlerinde birçok belediye el değiştirdi. Bunlardan biri de Afyonkarahisar'ın Bolvadin Belediyesi oldu. Cumhur İttifakı üyelerinin yarıştığı seçimi MHP'nin adayı Derviş Aynacı kazandı. Aynacı'nın ilk işi belediyenin borçlarını afiş yaptırmak oldu. İşte Bolvadin'de gündem olan o afiş...

Haber 2024-04-10 10:57:03

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 2024-04-10 09:05:56

Bakanların seçim karnesi ortaya çıktı: Hemen hepsi memleketlerinde tek tek kaybetti

AK Parti'de seçim yenilgisi masaya yatırılmaya başlarken ilginç bir tablo daha ortaya çıktı. Seçim sürecinde özellikle İBB adayı Murat Kurum'a açıktan verdikleri desteklerle çok konuşulan bakanların hemen hepsinin memleketinde AK Parti kayıp yaşadı. Kimi belediyeler el değiştirirken kimilerinde de oy kaybı gözlendi.

Haber 07-04-24 16:05

Mustafa Ceceli saç ektirdi! Son hali şaşırttı

Son dönemde erkek sanatçılarda saç ekimi ile başlayan furya estetiği de yansıdı. Rafet El Roman, Cenk Eren gibi isimler değişimleriyle konuşulurken Mustafa Ceceli saç ektirdi. Ünlü popçunun yeni hali herkesi şaşırttı.

Magazin 05-04-24 11:08

Uyuşturucudan silahlara neler çıktı neler! İstanbul'da Mahzen-25 ile yakalandılar

İstanbul'da 12 iş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheliler Mahzen-25 operasyonlarında yakalandı. Operasyonlar kapsamında uyuşturucudan çeşitli silahlara çok sayıda nesneye de el kondu.

Haber 05-04-24 08:20

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-24 10:57

Sandıklardan 'sürpriz' çıktı! 7 ilde belediye el değiştirdi: CHP ülke genelinde 1. parti... İşte o iller

2024 seçimlerinde sandıktan 'sürpriz' çıktı. 81 ilde yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına giderken, açıklanan ilk seçim sonuçlarıyla birlikte; haritanın rengi değişti, bazı iller turuncudan kırmızıya dönerken, bazı illerde de tam tersi bir tablo ortaya çıktı. Eskişehir, Manisa, Kilis, Adıyaman, Afyonkarahisar, Giresun ve Amasya'dan gelen ilk sonuçlar dikkat çekti. İşte 2024 seçim sonuçlarıyla ilgili detaylar...

Finans 31-03-24 20:30

Canlı Pendik seçim sonuçları! Pendik'te heyecan dorukta! Yerel seçimi Ahmet Cin mi Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da en fazla merak edilen ilçelerden biri de Pendik. Pendik'te yerel seçimin son ana kadar nefes nefese gitmesi bekleniyor. Peki Pendik'te belediye başkanlığı koltuğu el değiştirecek mi? AK Parti'nin adayı mevcut başkan Ahmet Cin mi yoksa CHP'nin adayı Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak? İşte Pendik yerel seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler ve tüm detaylar...

Haber 30-03-24 22:22

Canlı Eskişehir seçim sonuçları! Eskişehir yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi?

Türkiye sandık başında! Seçmen bir yıl sonra bu kez de yerel seçimler için oy kullanacak. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:10

Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı, Cenk Eren son haliyle dile düşünce...

Gökhan Özen, Rafet El Roman ve şimdi de Cenk Eren... Estetik yaptıran ünlü erkeklere Cenk Eren de dahil oldu. Cenk Eren'in estetikli son halini görenler şarkıcıyı tanımakta zorlandı. Cenk Eren sosyal medyanın diline düşünce bakın ne dedi.

Magazin 17-03-24 13:28

Akraba değil akrep! Önce el bombası attı, sonra araçla ezdi

Mardin'de C.Ç., plakasını söktüğü otomobiliyle kuzeni Burhan Çeçen’e çarpıp kaçtı. Çeçen'in sağ ayağının kırılmasına neden olan olay, güvenlik kameralarına yakalandı. Burhan Çeçen, olaydan bir gün sonra C.Ç.’nin savcılığa giderek ‘trafik kazası’ gibi ifade verdiğini ve serbest kaldığını belirtti. Çeçen, olaydan 15 gün önce de arazi sulamada kullandıkları kuyularına atılan 2 el bombasının hasara neden olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 15-03-24 13:30

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans 14-03-24 10:18

İbn-i Sina'dan bu yana el üstünde tutuluyor! Saç dökülmesini şıp diye kesiyor, saçları güçlendiriyor... Her derde deva

Bitkilerin ve doğal besinlerin vücuda sayısız faydası ve çeşitli rahatsızlıkları önlemede yararı bulunduğu biliniyor. Dünyanın en büyük hekimlerinden ve modern tıbbın temel taşlarını koyan İbn-i Sina'dan beri el üstünde tutulan bitkilerden bir tanesi de kekik. Kekiğin insan sağlığı için çok çeşitli faydaları var. Özellikle adet sancıları, öksürük ve saç dökülmesi gibi problemlerde kekik kullanılabilir.

Kadin 29-02-24 12:40

Adıyaman'da akıllara durgunluk veren dehşet! Görme engelli babası ile 12 yaşındaki oğlunu damdan attı

Kan donduran haber bu kez Adıyaman'dan geldi. Y.G. isimli bir şahıs görme engelli babasını ve 12 yaşındaki oğlunu damdan attı. Yetmedi bir de evdeki annesini darp etti. Tartışmanın nedeni bilinmezken olay yerine ekipler sevk edildi. Evdeki 1 av tüfeğine de el konuldu.

Haber 29-02-24 11:41

Survivor Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Gergin anlar yaşandı... Sevgilisini tutamadı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle tekrar Dominik'e gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdi de özel hayatıyla gündemde. Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el el görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi fotoğrafları çekilince çok sinirlendi.

Magazin 27-02-24 10:06

Kredi çıkmayan bu yönteme başvuruyor! Evini ipotek ettiren bile var: Mecbur bırakılıyoruz

İkinci el araç satışında piyasanın bir süredir durağan olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bundaki en büyük etkenlerden biri de bankaların kredi musluğunu kısması ve faiz oranlarını artırması. Bu durum galericileri senet yapmaya, araba almak isteyenleri de o senetleri imzalamaya mecbur bıraktı. Bu uğurda evini ipotek ettiren bile oldu. Hem galericiler hem de araba almak isteyenler bankalara kredi çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Finans 23-02-24 06:21

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş sevgili oldu! 'El ele film izlediler' iddiası

Uzun süredir yalnız olan Birce Akalay iddialara göre yeni bir aşka yelken açtı. Akalay meslektaşı Hakan Kurtaş’la sevgili olurken el ele görüntülendikleri de iddia edildi.

Magazin 22-02-24 14:03

SON DAKİKA: MOTORİN İNDİRİMİ tabelada! EPDK rafineri markajlarına el attı, akaryakıtta düşüş başladı (21 Şubat Çarşamba güncel benzin-mazot fiyatı)

Hem motorin hem de benzin zammı ile fiyatlar rekor seviyeye yükselmişti. Araç sahipleri akaryakıt fiyatları için indirim yapılıp yapılmayacağını merak ederken son dakika gelişmesi yaşandı. EPDK Başkanı "Rafineri marjlarındaki düzenlemeyle benzin litre fiyatı ile mazot fiyatı indirimi yapılacağını duyurdu. İndirim motorin grubunda pompaya yansıdı! İşte 21 Şubat 2024 Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 21-02-24 07:53

İklim değişikliği El Nino'yla zirve yaptı: Uzmanlar çılgınlık diyerek uyarıyor! İklim tarihi yeniden yazılacak

Küresel ısınmanın etkileri git gide daha da belirginleşmeye başladı. Değişen iklimler artık hem ülkemizde de iyiden iyiye hissediliyor. Ekstrem sıcaklıklar ve yağışların artık normalleşmeye başladığı bir dönemde mevsim dışı hava olayları da sıklıkla gözlenmeye başladı. İklim bilimciler sıcaklık artışlarını "çılgınlık" olarak yorumluyor. Gezegenimiz hızla ısınırken araştırmacılar bu sene El Nino etkisiyle okyanusların aşırı ısınmasını ve birçok yerde ısı rekorlarının kırılması konusunda uyarıyor!

Haber 17-02-24 12:28

Ispanaklı börek tarifi: Ispanaklı börek nasıl yapılır?

Türk mutfağının özellikle de kahvaltıların baş tacı börek, ister el açması ister hazır yufkadan olsun her türlü malzeme ile yapılabilir. Dışarıdan almak yerine evde kendi mutfağında börek yamayı tercih edenler için son derece pratik bir ıspanaklı börek tarifimiz var. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-02-24 00:56

Erden Timur ile el sıkıştı, söz verdi! 'Yusuf Yazıcı Galatasaray'da... Transferi duyurdular

Bu sezon Lille'deki performansıyla dikkatleri çeken Yusuf Yazıcı için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, milli futbolcu ile daha önce de ilgilenen Galatasaray'ın transferde mutlu sona ulaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 14-02-24 12:36

Ünlü futbol veri sitesi Süper Lig için olay yaratacak tahminlerde bulundu! Hem şampiyon olacak takımı, hem de düşecek takımları açıkladı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken, 25. haftanın ardından liderlik el değiştirdi. Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile berabere kalmasının ardından Galatasaray zirvenin yeni sahibi olurken bitime 13 hafta kala ünlü bir futbol veri sitesi ligin şampiyonunu ve lige veda edecek takımları tahmin etti. İşte detaylar...

Spor 13-02-24 15:33

İkinci el piyasası neredeyse durdu! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar cazip hale gelebilir

İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Alıcılar oto pazarlarına ilgil gösterse de satışlar durma noktasına geldi. Fiyatlarda düşüş yaşanacak mı? Uzman isim tarih vererek araç alacakları uyardı.

Finans 13-02-24 09:45

İkinci el mağazasında görüp bayıldığı kalemliğin önceden ne için kullanıldığını öğrenince hayatının şokunu yaşadı

Sosyal medyada paylaşılan bir video, kullanıcıları şaşırtarak hem büyük ilgi çekti hem de çok sayıda yorum gelmesine neden oldu. Avustralyalı bir kadın, bir ikinci el mağazasına gittiğinde gördüğü mermer kalemliğe adeta hayran oldu. Ancak ikinci el ürünlerin satıldığı o mağazada; kalemliğin altını çevirince gördüğü şeyle büyük bir şok yaşadı.

Kadin 12-02-24 14:19

İkinci el araç alacaklara uzmanından önemli tavsiyeler! O belgeyle riskler ortadan kalkıyor

Dolandırıcıların hedefindeki ikinci el satışları için uzman isimler tavsiye vermeye devam ediyor. Oto ekspertiz Okan Aluftekin de güvenli alım satım için TSE belgesine dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Finans 09-02-24 12:15

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin 08-02-24 15:10

Sunucu ve spiker Ahsenur'un videosu tepki çekti! Hem drift yaptı hem paylaştı... Sivil ekipler yakaladı

Sunucu Ahsenur A.'nın sosyal medyada paylaştığı video görüntüsü olay oldu. İstanbul Başakşehir'de otomobiliyle ilerlerken drift yaparak trafiği tehlikeye sokan Ahsenur A. o anları "Çam Sakurayı yıkmaya geldim" notuyla paylaştı. Sivil trafik polisleri tarafından yakalanan spikere 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.

Haber 04-02-24 13:56

Tarım Bakanlığı el attı! Satışı durduruldu... Artık market raflarında olmayacak

Margarinin sağlığa zararlı oluğu konusunda doktorlar hem fikir. Son yıllarda bu konuda ciddi bir bilinç de oluştu. Artık tüketicilerin büyük bir kısmı tereyağı kullanmaya çalışıyor ancak bazı firmalar margarinlerin ambalajını ve raftaki markasını tereyağına benzeterek pazarlıyor. Neyse ki Tarım Bakanlığı bu duruma müdahale etti ve margarinlerin tereyağı görselleriyle satışı yasaklandı.

Haber 03-02-24 09:16

Eski sevgilisini av tüfeğiyle katletmişti! İfadesi ortaya çıktı: 'Gitsin diye ateş ettim...'

Ankara'da M.A., yanında 2 kişi ile evine gelen eski sevgilisi Ayşegül Çınar'ı (44) av tüfeği ile vurarak öldürdü. M.A.’nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.A. ifadesinde, “O akşam Ayşegül kapıma geldi. Ayşegül'ün yanında 2 kişi daha vardı, gelenleri tanımıyorum. Ayşegül, kapıya vurunca ben de 'gitsin' diye kapıyı araladım ve aradan 2 el ateş ettim” dedi. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 12:59

Araba alacaklar dikkat! Haziran ayı sonrasında başlıyor: Aynı senaryo, sıfır alamayan ikinci el araçlara koşacak

Hem sıfır otomobil hem de ikinci el araba almak isteyenler için uyarı geldi. Sektör temsilcileri 2024 için araç liste fiyatlarına zam açıklaması yaptı! Şu an kısa bir süre daha avantajlı fiyatlardan otomobil alınabileceğini vurgulayan sektör temsilcileri, stokların bitmesi halinde fiyatların yeniden güncel liste fiyatlarına çekileceğini söyledi. Haziran ayı sonrasını işaret ederek talebin yeniden ikinci el araçlara kayacağını ifade ettiler.

Finans 27-01-24 10:15

Erbakan duyurdu! Şeyh Sait'in torunu Elazığ'dan belediye başkan adayı oldu

Siyasette son günlerin hareketli partisi Yeniden Refah aday seçimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şanlıurfa'ya Cumhurbaşkanı danışmanlığı yapmış Kasım Gülpınar'ı aday gösteren YRP, Elazığ için de Şeyh Sait'in torunu Faruk Septioğlu'yla el sıkıştı.

Haber 23-01-24 18:07

Araba almak isteyenleri düşündürecek açıklama: İkinci el değil altıncı el araba! 200 bin sıfır kilometre araç bayilerde kaldı

Hem sıfır hem de ikinci el otomobil için rakamlar ortaya çıktı. Piyasada 2023 yılından satılmayan 200 bin aracın olduğunu vurgulayan Otomerkezi CEO’su Muhammed Ali Karakaş, ikinci el araba piyasası için de, “Bir araç ortalama 6 kez el değiştirerek gerçek kullanıcıya ulaştı” bilgisini paylaştı.

Finans 22-01-24 13:55

İkinci el elektrikli araç alacaklar dikkat! Kafalar karışık, herkes bu soruyu soruyor

Elektrikli otomobiller hayatımızda yer almaya başladı. Türkiye'de de giderek yaygınlaşan elektrikli otomobil sayısının her geçen gün artması beklenirken, elektrikli araçlarda ikinci el piyasası da oluşmaya başladı. İkinci el elektrikli otomobil alış-satışta bir soru öne çıkıyor. O da 'İkinci el elektrikli aracın ekspertizi nasıl yapılıyor?' sorusu... Peki, ikinci el elektrikli otomobil almak istiyorsanız ne yapacaksınız? İşte ayrıntılar...

Finans 16-01-24 22:43

Rafet El Roman'ın ardından o da sosyal medyanın diline düştü! Gökhan Özen'in son haline yorum yağdı

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Rafet El Roman yüzündeki değişimiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Yüzüne yaptırdığı botoks açıklamasıyla dikkat çeken ünlü ismin ardından şimdi de Gökhan Özen sosyal medyanın diline düştü. Özen'in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 16-01-24 14:37

813 bin liranın altında kalmaldı… Sıfır ve ikinci el araba alacaklar dikkat! Daha Ocak ayından yüzde 5 zam…

Sıfır otomobil fiyatları 2024 Ocak ayı itibarıyla yüzde 5’e yakın arttı. Liste fiyatları yeni yıl ile güncellenirken zamların devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, ‘kur ve enflasyon kaynaklı artış yaşanabilir’ yanıtını verdi. İkinci el araba fiyatları için de zamların devam edeceğini söyledi. Ancak şu an da mevcut fiyatların avantajlı olduğunun altını çizdi.

Finans 16-01-24 09:12

Yüksek fiyatlara satılıyor! '5 bin lirayı buluyor' Evde sıkılırken bu kursla hayatı değişti... Hem terapi hem kazanç 'Herkese tavsiye ediyorum'

Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi’nde bulunan bakır işleme kursunda öğrenciler, bir kenara atılan bakırları yenileyerek hem psikolojik terapi görüyor hem de onları yeniden hayata katıyorlar. Evlerde unutulan bakırların yeniden işlendiği kurslarda, ortaya çıkan ürünler yüksek fiyatlarda alıcı buluyor. Usta öğretici Münevver Arslan bir çaydanlığın fiyatının 2 bin 700 lirayı, kazanın ise 5 bin lirayı bulduğunu söyledi.

Kadin 12-01-24 15:27

'Kocam beni eskortla aldatıyor' diyerek ihaneti ifşa etmişti! Mal varlıklarına el konulan Neslim Güngen harekete geçti

Dilan Polat'la başlayan ve sonrasında başka fenomenlere de sıçrayan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan Neslim Güngen dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla kocasının ihanetini ifşa etmişti. 'Kocam beni eskortla aldatıyor' diyen Neslim Güngen boşanma davası açtı. Güngen'in avukatından ilk açıklama geldi.

Magazin 11-01-24 17:48

Alkollü araç kullanırken yakalandı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'İspat et arabayı sürdüğümü'

Erzurum'da trafik polislerinin uygulama yaptığını gören sürücü, kamyoneti durdurarak yolcu koltuğuna geçip oturdu. 0,96 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, "Kardeşim sen benim arabayı sürdüğümü gördün mü? İspat et benim arabayı sürdüğümü" diyerek polislere itiraz etti. Daha önce 2 kez alkollü olarak araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan sürücüye 25 bin 954 TL para cezası kesilerek, sürücü belgesine de 2030 yılına kadar el konuldu. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:30

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini galaya genç sevgilisiyle katıldı... Süper minisiyle dikkat çekti

Eski eşi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılan Berdan Mardini boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü türkücünün sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekmiş ve sosyal medyada adeta yorum yağmıştı. Eleştirilere aldırış etmeyen Berdan Mardini şimdi de genç sevgilisiyle el ele galaya katıldı.

Magazin 10-01-24 13:11

El ve ayaklardaki bu belirtiye dikkat! Tehlikeli hastalığın habercisi olabilir!

Diyabetin belirtilerine dikkat çeken Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Tutal, “Susuzluk, çok su içme ve sık idrara çıkma, kilo kaybı, tekrarlayan enfeksiyonlar, el ve ayaklarda uyuşma ve daha ciddi vakalarda ise koma diyabetin başlıca belirtileridir” dedi. Eğer siz de bu belirtileri yaşıyorsanız şeker hastalığınız başlamış veya ilerlemiş olabilir. Özellikle kol, bacak , göz ve ağızda çıkan bu belirtiler dikkate alınmalı.

Haber 09-01-24 16:30

El kaldırma merasiminde ilginç anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk anonsundan sonra gözler her yerde Kocatepe'yi aradı

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin belediye başkan adaylarını tanıtmak üzere gerçekleşen programın hemen başlarında yaşanan anlar izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Erdoğan illerin alfabetik sıralamasına göre ilk olarak Artvin adayı Mehmet Kocatepe'yi takdim etti. Ancak Kocatepe'nin uzun süre ortalıkta gözükmemesi Erdoğan'ın ikinci anonsu yapmasına neden oldu. Fakat Kocatepe sahneye geç çıktıktan sonra bu kez de bir başka dikkat çeken an kameralara yansıdı.

Haber 08-01-24 14:16

Kayınbabanın tuttuğu balık tüm aileyi hastanelik etti! Damat: Dünyadaki en zehirli balıkmış, hayatımda böyle lezzetli balık yemedim

Hatay'ın İskenderun ilçesinde balık keyfi yapmak isteyen bir ailenin tamamı hastanelik oldu. Yarım saat içinde ağız ve dilde şişme, el ve ayaklarında uyuşma olan aile zehirlendiğini anlayınca hastaneye koştu. Kayınbabasının balığı tuttuğunu belirten damat, "Ben de yedim ama bana bir şey olmadı. Ben az bir miktar yemiştim. Bu arada balığın tadı aşırı derecede lezzetliydi. Hayatımda böyle lezzetli bir balık yememiştim ama zehirliymiş işte bilemedik." dedi.

Haber 04-01-24 12:12

Amerika kıtasının en büyük hapishanesini yapmışlardı! El Salvador'da cinayetler yüzde 70 azaldı

El Salvador'da çetelerle mücadele amacıyla Mart 2022’de ilan edilen OHAL, geçtiğimiz yıl cinayetlerin yüzde 70 oranında azalmasını sağladı. Ülkede Amerika kıtasının en büyük hapishanesi inşa edilmişti.

Haber 04-01-24 00:17

Son dakika: İsrail, Beyrut'ta İHA ile saldırdı! Hamas'ın iki numaralı ismi Salih el-Aruri öldü

Son dakika: İsrail insansız hava aracıyla (İHA) Beyrut'taki Hamas ofisine düzenlediği saldırı düzenledi. Saldırıda Hamas'ın iki numaralı ismi Salih el-Aruri’nin de öldüğü bildirildi. Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Beyrut'un Dahiye'nin Maşrafiye bölgesindeki Hamas ofisine yapılan saldırıda Aruri ile birlikte 2 kişinin daha öldüğünü, 11 kişinin yaralandığını belirtildi.

Haber 02-01-24 19:38

125 cc motosiklette B sınıfı ehliyet onayı için gözler Mecliste! 6 ay ve 6 kilometre satışı sonrası fırsatçıların oyunu deşifre oldu

2024'e girilmesiyle önemli değişikliklerden biri de motosikletlere yönelik olacak. İkinci el motosiklet satışında '6 ay ve 6 bin kilometre' sınırı sonrası fırsatçılar engeli aşmak için türlü oyunlara başvuruyor. Bu yıl ise 125 cc'ye kadar olan motosikletlerin B sınıfı ehliyetle sürülebilmesi için gözler Meclise çevrildi.

Finans 02-01-24 16:15

Pazarcının ürünlerine fiyatı nedeniyle el koydurdu! İsmail Saymaz'ın yorumu gündem oldu : Kestane imparatoruna ve portakal karteline operasyon

Yılbaşı öncesi pazarda denetim yapan Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kestane satan bir esnafa gösterdiği sert tepki sosyal medyada gündem oldu. Tahmazoğlu "Sen hikaye okuyorsun" dedikten sonra pazarcının da mallarını el koyarak fahiş fiyattan işlem yapılmasını istedi. Gazeteci İsmail Saymaz de Tahmazoğlu'nun videosunu paylaşarak "Kestane imparatoruna ve portakal karteline operasyon. Göz açtırmayın bunlara" ifadeleriyle olaya tepki gösterdi.

Haber 31-12-23 18:00

Bentley'den Ferrari'ye hiçbirine yanaşmıyorlar! Çetelerin lüks otomobillerine polis kullanmak istemiyor iddiası: Ne kasko ne ek ödeme...

Vaktiyle suç örgütlerinin kullandığı lüks araçlar artık suçluları kovalayacak. Bentley'den Ferrari'ye birçok lüks otomobilin İstanbul'da emniyet teşkilatının hizmetine girdiğini İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın duyurmasıyla araçlar ilgi odağı haline geldi. 23 lüks araç göreve de başladı fakat iddiaya göre polisler o araçlara el sürmek istemiyor.

Haber 29-12-23 12:27