Eleştiri Haberleri

SpaceX'e, Elon Musk'ı eleştiren çalışanlarını kovdu suçlaması

ABD Ulusal Çalışma İlişkileri Kurulu (NLRB), roket ve uydu üreticisi SpaceX'i, şirketin üst yöneticisi (CEO) Elon Musk'ı eleştiren bazı çalışanları işten çıkarmakla suçladı.

Finans 04-01-2024 10:01

Fatih Erbakan'dan asgari ücret yorumu: Çalışan nüfusun yarısını yoksullukla yüz yüze bırakacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, dün açıklanan asgari ücret zammını eleştirdi. Erbakan seçim öncesi vaatlerin yerine getirilmediği belirterek çalışanların yarısının yoksullukla yüz yüze bırakıldığını söyledi.

Haber 28-12-2023 13:14

74 yaşında giydiklerini eleştirenlere tüm klişeleri yıkarak cevap verdi! Biz görünmez değiliz

Kadınlar her yaşta farklı baskılara maruz kalıyor. Yaş ilerledikçe daha olgun davranılması ve kapalı kıyafetler tercih edilmesi klişeleri kadınların sosyal hayatlarında zorluk yaşamalarına neden olabiliyor. 74 yaşındaki Colleen Heidemann, tüm klişeleri yıkıyor ve yaşın giyim tarzımızı belirlemesi gerekmediğini kanıtlıyor.

Kadin 18-06-2023 15:53

Dört aylık bebeği çok solgun gözüktüğü için bronzlaştırıcı uyguladı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Çocukların sağlıkları ve bakımları belirli bir yaşa kadar ebeveynlerinin sorumluluğu altında oluyor. Bu süreçte yapılan uygulamalara ekstra dikkat etmek gerekiyor. İnternette dört aylık bebeği solgun gözüktüğü için bronzlaştırıcı uygulayan bir kadın eleştirili yorumların hedefi oldu.

Kadin 01-06-2023 11:17

Bir günlük bebeğinin kulağını deldirdiği için eleştirilerin hedefi oldu! Bu bebeğinin vücudu, senin değil

Yeni doğan bebeklerin sağlığından ve bakımından sorumlu olan ebeveynlerin oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Hassas dönemde olan bebekler gözden kaçan ufak detaylar nedeniyle zarar görebiliyor. Bir günlük yeni doğan bebeğine küpe taktıran bir anne sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kadin 29-05-2023 09:09

Büyük beden model Olivia Messina vücuduna gelen eleştirilere karşı çıktı! Kadınlara destek olmak için...

Büyük beden model Olivia Messina, vücuduna gelen yorumlara karşı gelerek sosyal medya hesapları üzerinden kendi gibi büyük beden kadınlara destek olmak adına iç çamaşırlarıyla bedenini sergiliyor. Bu yöntemin bedeninden memnun olmayan kadınlara ilham verdiğini belirten Olivia, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kadin 28-05-2023 20:04

Sadece dudağını büyütmek istedi ama kabusu yaşadı! Dudak dolgusu şişince...

Dudak büyütmek için dudak dolgusunu tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dudak dolgusu yaparak dudakları istenilen ölçüde büyütmek ve bu büyüklüğü daha uzun süre korumak mümkün olabiliyor. Ancak yanlış işlemler ve yan etkiler dudakta istenmeye görünümlere sebep olabiliyor. Sosyal medyada bir kadın dudak dolgusu sonucunda yaşadığı kabusu gösterdi.

Kadin 26-05-2023 09:41

Büyük bedenli kadın yeterince seksi olmadığı için eleştiriliyor! Erkek arkadaşıyla beraber olduğuna inanmıyorlar

Büyük bedenli kadınlar hem görünüşleri hem özel hayatlarıyla ilgili rahatsız edici yorumlara maruz kalabiliyor. 25 yaşındaki Michelle Nayla, TikTok'ta yayınladığı videoda erkek arkadaşının ona yakışmadığını düşünenleri şaşırtacak açıklamalarda bulundu.

Kadin 25-05-2023 14:47

Koltuk altlarını yıllardır tıraş etmediği için eleştiri alıyor! Saç bakım rutini yapıyorum

Vücudunda çıkan tüyleri almayı bırakan birçok kişi bulunuyor. Vücudundaki tüyleri tıraş etmeye karşı çıkan kişiler sosyal medyada eleştirilerin hedefi olabiliyor. TikTok'ta koltuk altı kıllarını yıllardır almadığını paylaşan bir kadın tüyleri için "saç bakım rutini" olarak tanımladığı bakım yollarını gösterdi.

Kadin 23-05-2023 11:03

Konuk olduğu düğünde tamamen transparan elbise giydi! Cesur dekoltesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Düğünde gelinler kadar davet edilen konukların kıyafet seçimi oldukça önem taşıyor. Düğünde beyaz giyilmemesi gerek kuralının yanı sıra fazla açık kıyafetlerin rol çalarak dikkat çekilmesine neden olduğu belirtiliyor. TikTok'ta katıldığı düğünde tamamen transparan elbise giydiğini gösteren bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu. Dekolteli cesur seçimine eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Kadin 05-05-2023 10:04

Büyük beden kadın gelinlik giydiği için eleştirildi! Şişmanlar da mutlu olmayı hak ediyor

Büyük beden kadınların kıyafetlerine yapılan yorumlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Birçok kadın iyi niyet göstergesi olarak bile olsa bedeni üzerine yapılan yorumlar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyor. Büyük beden bir gelin düğününde giydiği gelinlik nedeniyle eleştirilince yaşadığı sorunları anlattı.

Kadin 04-05-2023 14:50

Ayakkabı vurmasını önlemek için etkili tüyoyu paylaştı! Çektiğiniz acılara son veriyor

Ayakkabı vurması en sık karşılaşılan günlük problemler arasında yer alıyor. Yürüyemeyecek kadar acılara neden olan ayakkabı vurmaları için etkili çözümler aranıyor. TikTok'ta bir uzman ayakkabı vurmasını önlemek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 28-04-2023 15:50

Minik bikinisinin uygunsuz olduğunu söyleyenlere tangasını göstererek cevap verdi

Kadınların bikinilerine, dekolteli kıyafetlerine gelen yorumlar ve rahatsız edici bakışlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu kötü durumlara engel olmak isteyen bir kadın minik bikinisini eleştirenlere tangasını göstererek yanıt verdi. TikTok'ta kadın kıyafetleri üzerindeki baskının azalmasını isteyen birçok sosyal medya kullanıcısı bu meydan okumaya destek verdi.

Kadin 28-04-2023 09:42

Kedi gözü ameliyatı için Türkiye'ye gelerek eleştirilerin hedefi oldu! Seksi olduğumu biliyorum

Bella Hadid'in göz şekli olarak da bilinen kedi gözü son yılların trendleri arasında bulunuyor. Birçok kadın kedi gözü görünümüne sahip olmak için ameliyat olmayı tercih ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden ülkemize ameliyat olmaya gelenler Türkiye'de yaşadıkları ameliyat sürecini anlatıyor. Türkiye'de kedi gözü ameliyatı olan bir kadın gelen eleştirileri umursamayarak seksi olduğunu belirtti.

Kadin 24-04-2023 11:34

Büyük göğüslerini masa olarak kullanıyor! Dekolteli elbiseleri ve davranışları yüzünden eleştiriliyor

Büyük göğüsler nedeniyle normal yaka kıyafetler bile oldukça dekolteli olabiliyor. Kadınlar frikik vermekten kaçınmak için büyük göğüslerin giyebileceği dekolteli elbiseler arıyor. TikTok'ta göğüslerini masa olarak da kullandığını gösteren bir kadın dekolteli elbiseleri ve davranışları nedeniyle aldığı nefret mesajlarına cevap veriyor.

Kadin 07-04-2023 17:30

Yüzünü tıraş etmek için bulduğu yöntem viral oldu! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kadınlar yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ve ciltlerinin daha pürüzsüz görünmesi için çeşitli tıraş yöntemlerini tercih ediyorlar. Sosyal medyada giderek yayılan tıraş akımları tartışma yaratabiliyor. TikTok hesabında hayatını kolaylaştıran tıraş yöntemini gösteren bir kadın tartışmalara neden oldu.

Kadin 05-04-2023 10:51

Büyük beden kadın bikini giyerek vücudunu sevdiğini paylaştı! Şişmanım ve mutluyum

Sosyal medyada büyük beden kadınlara yapılan güzellik dayatmaları rahatsız edici boyutlara gelebiliyor. Vücudunu özgürce paylaşmak isteyen kadınlar bu eleştirilere karşı gelerek diğer kadınlara destek oluyor. Bikini giyerek yaptığı paylaşıma gelen yorumlara cevap veren kadın büyük ses uyandırdı.

Kadin 03-04-2023 11:00

Müşterisine yaptığı deve kuşu kirpikler sosyal medyada viral oldu... 'Bu kadar da olmaz' dedirtti!

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı görünmesini sağlıyor. Kadınlar asırlardan beri kirpiklerine çeşitli uygulamalar yapıyor. Son zamanlarda giderek yayılan ipek kirpik ve takma kirpik uygulamaları başarılı sonuçlar sağladığında hayatı kolaylaştırsa da abartılı görünümler rahatsız edici olabiliyor. TikTok'ta müşterisine yaptığı kirpikleri paylaşan bir hesap eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadin 29-03-2023 14:24

Sütyensiz paylaşımıyla küçük göğüslerine gelen kötü yorumlara meydan okudu! Her vücut tipi güzeldir ve kabul edilmelidir

Kadınlar vücutları üzerinden oldukça ağır eleştirilere maruz kalabiliyorlar. Özellik sosyal medyadan gelen kaba yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Küçük göğüslere sahip olan bir YouTuber yaptığı sütyensiz paylaşımda vücudunu cesurca sergileyerek aldığı kötü yorumlar karşısındaki duruşunu gösterdi.

Kadin 29-03-2023 10:41

Kayınvalidesiyle tanışmaya giderken giydiği kıyafet tartışmalara yol açtı! Dekoltesi uygunsuz bulununca...

Giyilen kıyafetler için yer ve zaman seçimi oldukça önem taşıyor. Giyilen kıyafetler, saç stilleri, yapılan makyajlar insanların hakkımızdaki düşüncelerini etkileyebiliyor. Bu sebeple iş görüşmesi, sevgilinin ailesiyle tanışmak gibi önemli görüşmelerde giyilen kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekiyor. Kayınvalidesi ve kayınpederi ile tanışmaya giderken giydiği kıyafeti paylaşan bir kadın sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Kadin 14-03-2023 17:04

6 yaşındaki küçük kızının saçını boyadığı için eleştirilerin hedefi oldu! Aldığı tepkilerden sonra gerçeği açıkladı

Saçların rengini değiştirmek ve beyazları kapatmak için saç boyatma işlemi uygulanıyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların sağlığı riske attığı paylaşılıyor. Instagram hesabında 6 yaşındaki küçük kızının saçını boyadığı anları paylaşan bir anne oldukça fazla eleştiri aldı.

Kadin 24-02-2023 10:37

İş yerinde haksızlığa uğradığınızın 17 işareti! Farkında olmayabilirsiniz ama sağlığınızı etkiliyor

Hayatın birçok alanında zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. İş hayatında yaşanan zorluklar genellikle görmezden gelinse de bu durumların göz ardı edilmesi daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar genellikle farkında olunmayan iş yerinde yaşanan zorbalıkların işaretlerini paylaştı.

Kadin 19-02-2023 16:23

Emzirirken alkol kullandığı için eleştirilerin hedefi oldu! Bebek tehlike altında olabilir

Hamilelik ve doğum sürecinin ardından gelen emzirme dönemi kadınlar için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu süreçler içerisinde yenilen ve içilen birçok gıda hem anneyi hem de bebeğini etkiliyor. Emzirirken alkol kullandığını paylaşan bir anne sosyal medyada oldukça fazla eleştirildi.

Kadin 17-01-2023 15:34

Yeni atanan bakandan hükümete eleştiri! 'İşini devam ettirebilmek için hatalar yaptı'

İngiltere’de uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle eleştirilen Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, Başbakan Liz Truss tarafından görevden alınmıştı. Yeni Maliye Bakanı Jeremy Hunt ise göreve gelir gelmez hükümete eleştiride bulundu. Hunt, Liz Truss'ın işini devam ettirebilmek için hatalar yaptığını, bazı vergilerin artacağını ve zorlu harcama kararlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Haber 15-10-2022 19:39

CHP Genel Başkan Yardımcıları Edirne'de partilileriyle dayanışma yemeğinde buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: - "Milletin iradesinin tek hakim irade olmasını istiyoruz" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Şu anda yapılacak olan şey, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarını adım adım örecek kadroları öne çıkarmak" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Anketler veya çevrenizdeki bazı vatandaşların tepkileri, ortaya koyduğu irade, sizi asla rehavete kaptırmasın"

Yurthaber 21-09-2022 22:42

Siz normal görüyor olabilirsiniz ama bu 4 davranış boşanacağınızın işareti olabilir!

Evlilik ve yuva kurma fikri kulağa oldukça hoş gelse de bu fikri pratiğe dökünce çeşitli sorunlar ortaya çıkabiliyor. Birçok çift ilişki sorunları nedeniyle boşanıyor. Ancak bazı kişiler boşanma aşamasına gelene kadar bu durumu fark etmiyor. Oysa ki ilişkideki davranışlara dikkat ederek ilişkinizi kurtarmak mümkün olabilir. Psikolog Dr Kathy Nickerson boşanma aşamasında olduğunuzu gösteren 4 davranışı belirtti.

Kadin 13-09-2022 10:36

Eleştiri eş anlamlısı nedir? eleştirinin Eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe çok zengin bir dildir. Farklı dillerden kelimeleri dağarcığına kabul etmiştir. Dilimizde birçok kelimenin birden fazla anlamı ve tanımı olabilir. Bu kelimelerin eş anlamlı sözcükleri de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Eleştiri kelimesi de bu özelliklere sahiptir. Tenkit, yargılama gibi eş anlamlı kelimeleri vardır. Eleştiri kelimesinin eş anlamlısı nedir? Eleştiri eş anlamlısı ve cümle için kullanım örnekleri...

Egitim 07-08-2022 16:19