Emad Essar Haberleri

Türkiye'de 2022'nin ilk yarısında endüstriyel bilgisayarların üçte biri saldırıya uğradı

Kaspersky Teknik Uzman Lideri Emad Haffar: - "Dijital dönüşüm programları, tesis sınırları içinde yeni ve potansiyel olarak güvenli olmayan cihazların güvenle yaygınlaştırılmasını ve çalışmasını sağlamak için yeni bir yaklaşıma ihtiyaç duyuyor"

Yurthaber 2022-10-11 11:05:06

Türkiye'deki finansal siber tehditler 2022'nin ikinci çeyreğinde yüzde 11 arttı

Kaspersky Teknik Uzmanlar Başkanı Emad Haffar: - "Bu tür gelişen ve karmaşık siber saldırıların önünde geçmeye çalışan işletmeler, dolandırıcılığı önlemeyi ve dolandırıcılığa yönelik işlemleri kontrol etmeyi bir odak noktası haline getirmeli, böylece dolandırıcılık riskini azaltmalı ve itibarın zedelenmesinin önüne geçmelidir"

Yurthaber 2022-10-03 11:09:33

META bölgesindekilerin yarısından fazlası kimlik avı dolandırıcılığıyla karşılaştı

Kaspersky Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Teknik Profesyonel Yöneticisi Emad Haffar: - "En iyi siber güvenlik farkındalığı ve düzenli parola değişiklikleri gibi diğer önleyici tedbirlerle desteklenen genel saldırı vektörlerinin çoğunu filtreleyebilen gelişmiş güvenlik çözümleri, finansal işlemlerinizi güvende tutmanıza yardımcı olacaktır"

Yurthaber 2022-08-01 12:00:09

Filistinli tıp öğrencisi nişanlanacağı gün kaybolmuş

Oğlunu aramak için Filistin'den Konya'ya gelen baba Emad Salhab: - "Türkiye'yi burslu kazanmıştı. Filistin'in en zeki öğrencileri, tıp fakültesi okumak için buraya geliyor. Muhammed de bu öğrencilerden biriydi. Geleceği için burada eğitim alıp doktor olduktan sonra Filistin'de görev yapmak, burada öğrendiklerini Filistin'e aktarmak istiyordu" - "Hiçbir sıkıntısı yoktu. Kaybolmadan bir gün önce telefonla görüşmüştük. Türkiye'de bir kızla nişanlanmak istiyordu. Cuma günü kız istemeye gidip nişan yapacaklardı. Bunlarla ilgili konuştuk. Sonra nişanlanacağı gün kayboldu"

Yurthaber 2021-09-14 10:13:05

Terastan düşen çocuk, ağır yaralandı

ADIYAMAN’da oynadığı 2 katlı evin terasından düşen Suriye uyruklu Abdullah Emad (1), ağır yaralandı.  Olay, öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi.

Haber 10-09-19 12:36

İsrail askerleri Gazze’de Filistinli genci öldürdü

İsrail askerlerinin Gazze Şeridi’nin doğu sınırında düzenlenen barışçıl ’Büyük Dönüş Yürüyüşü’ gösterilerine müdahalesinde 15 yaşında bir Filistinli bir genç öldü, 4 Filistinli yaralandı.Gazze Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri sırasında açtığı ateş sonucu 15 yaşındaki Saif Eldin Emad Ebu-Zaid’in hayatını kaybettiği belirtildi.

Haber 07-03-19 09:53

Yangına yardım eden balıkçılara AB vatandaşlığı!

Yunanistan hükümeti, Mısırlı balıkçılar Emad İbrahim ve Mahmud Musa'ya, Yunanistan'ın Atina kentinde çıkan ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği yangından 70 kişiyi kurtardıkları için vatandaşlık verdi

Haber 10-09-18 12:00

IŞİD'den kurtulan 12 yaşındaki Ezidi çocuk Kanada'da ailesine kavuştu

Irak'ın kuzeyindeki Şengal'de 3 yıl esaret altında yaşadıktan sonra kurtarılan Emad Mishko Tamo, Kanada'da ailesine kavuştu. Irak güçlerinin kurtardıkları çocuğun fotoğrafını sosyal medyada paylaşmasıyla, annesi Emad'ın hayatta olduğunu öğrenmişti.

Haber 18-08-17 12:57

Ödüllü Filistinli fotoğrafçının gözünden Gazze'de çocuk olmak

Emad Nassar, ödüllü bir fotoğrafçı. Filistin'de bulunan Nassar, Gazze'de yaşamaya çalışan çocukları tüm çıplaklığıyla görüntüledi. Her şeye rağmen gülmeye ve oynamaya çalışan çocuklar enkazların gölgesinde yaşamaya çalışıyor. Emad Nassar, burada çektiği fotoğrafları Instagram ve Facebook hesaplarından tüm dünya ile paylaşıyor...

Haber 12-06-17 04:37

Sudan Başkonsolosundan Gso’ya Ziyaret

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.GSO Yönetim Kurulu...

Yurthaber 08-12-16 14:11

Ürdünlü Belediye Başkanı Almomani’den İşbirliği Vurgusu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaretinde konuşan Ürdün’ün Zerka Belediye Başkanı Emad Almomani, iki...

Yurthaber 13-01-16 15:48

Ürdün Zerka Belediye Başkanı, Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Ürdün’ün Zerka Belediye Başkanı Emad Almomani ve beraberindeki heyet, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya...

Yurthaber 12-01-16 17:54

Ağaoğlu Ve Suudi Işadamını Götürecek Uçakta Arıza (2)

'OFLUYUZ KORKMAYIZ' Arıza nedeniyle özel uçağın kalkış yapamaması üzerine, Ali Ağaoğlu ile Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve kardeşi Emad

Yurthaber 18-01-15 21:20

Ağaoğlu Ve Suudi Işadamını Götürecek Uçakta Arıza (2)

'OFLUYUZ KORKMAYIZ' Arıza nedeniyle özel uçağın kalkış yapamaması üzerine, Ali Ağaoğlu ile Suudi işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve kardeşi Emad Al Muhaidib, kendilerini uğurlamaya

Yurthaber 18-01-15 18:57

En büyük Kur’an-ı Kerim sergilendi

Dünyanın en büyük el yazması Kur'an-ı Kerim’in ilk 10 sayfası İran’ın başkenti Tahran’daki Mir Emad Hat ve Yazı Sanatları Müzesi’nde sergilendi.

Haber 22-05-14 14:40

Egeli Madenciler Hakan Ürün'le Devam

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ürün, Ege Madenciler Derneği (EMAD) genel kurulunda...

Yurthaber 25-04-14 17:37