Embajada De Ecuador Haberleri

Dansıyla gündemdeydi! Hadise bronz haliyle sosyal medyayı salladı! ''50 faktör uygula''

Son dönemde iddialı sahne tarzı ve danslarıyla gündemden düşmeyen Hadise şimdi de çıktığı Maldivler tatilinden kareleri ile adından söz ettirdi. Tatilde bronzlaşan Hadise'nin karelerine ''50 faktör uygula'' yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-16 08:47:25

Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Yurthaber 2024-04-16 08:21:41

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inanlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 2024-04-16 08:04:50

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 2024-04-16 07:44:36

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

Tüm yüzünü annesinin çantasından aldığı ojeyle boyayan küçük kız hastanelik oldu! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük bir iştahla yemek yediği videolarla tanınan Asya ismindeki küçük kız bu sefer de yaptığı bir yaramazlıkla dikkatleri çekti. Annesinin ojeleriyle kendisine makyaj yapan küçük kız hastanelik oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-04-24 07:40

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! İnternette ahlaksız tekliflere maruz kalıyor! 'Ayakkabı bulmam imkansız'

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip olma rekorunu elinde bulunduran kadın, günlük hayatında karşılaştığı benzersiz zorlukları anlattı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 39 yaşındaki Tanya Herbet, her biri 33,1 cm ve 32,5 cm olan olağanüstü ayakları (bir kadının sahip olduğu en büyük ayak) nedeniyle 2022'de Guinness Dünya Rekorları unvanına layık görüldü.

Kadin 16-04-24 07:28

CHP lideri Özgür Özel'in yeni imajı! 'Değişim' ona da yaradı: Önce gözlüklerini bıraktı şimdi de saçlarını boyattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP lideri Özel'in son olarak saçlarını boyaması dikkat çekti.

Haber 16-04-24 06:36

Bu yaz kavrulacağız! Bakan Özhaseki'den uyarı geldi: 'Bazı illerimizde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor'

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 21:54

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MYKY üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.

Yurthaber 15-04-24 15:32

Seçimlerin ardından ilk Kabine Toplantısı yarın… Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Hayata geçireceğiz’ demişti: 3600 ek gösterge bekleyen memurlar dikkat!

Yerel seçimler geride kalırken, seçimlerin ardından ilk Kabine Toplantısı yarın yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine’de Orta Doğu’da yaşanan savaş gerilimi, terör, yerel seçimler, ekonomi konuları gündem başlıkları arasında yer alacak. Öte yandan öğretmen ataması için de gözler Kabine’de olacak. Erdoğan’ın ‘Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz’ dediği 3600 ek gösterge düzenlemesinin de masaya gelmesi ihtimal dahilinde bulunuyor.

Finans 15-04-24 14:08

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 15-04-24 13:34

Ancelotti'nin Arda Güler'e nefreti ortaya çıktı! İspanyollar yazdı: Geleceğin için bavulunu topla git Arda''

Real Madrid'de bir türlü istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in son oynanan Mallorca maçında da süre bulamaması sabırları taşırdı. Mallorca maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkmasına rağmen yine de Arda'ya süre vermeyen Ancelotti için İspanyol basınında flaş ifadeler kullanıldı.

Spor 15-04-24 11:09

Maliyeti daha düşük olduğu için yeni gözde haline geldi! Yurt dışından talep patlaması var: Gelirlerimize katkı sağlıyor

'Üzümün başkenti' Alaşehir'in yükselen yıldızı artık zeytin üretimi... Üzüm üretiminde maliyetlerin artmasının yanı sıra 'Mildiyö' hastalığı da çiftçileri dünyaca ünlü Sultaniye üzümüne alternatif aramaya itti. Son dönemde üzüm bağları sökülüp yerlerine maliyeti daha düşük olan zeytin fidanı dikiliyor. Üstelik son yıllarda ABD ve AB'den de zeytine talebin arttığı belirtildi.

Finans 15-04-24 10:58

Dünya’nın 3 yerinde bulanan boru kayalardan biri de Şile’de

Dünya’nın yalnızca 3 yerinde bulanan doğal oluşumlardan biri de Şile’de.

Yurthaber 15-04-24 10:50

Beyaz Saray'da sinirler böyle yatıştı! Yürekler ağza geldikten sonra Joe Biden da derin bir nefes almış: İsrail'i yok edeceklerdi

Dünyanın diken üstünde olduğu akşam en büyük paniği yaşayanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden ile çevresiydi! İran'ın "Gerçek Vaat" operasyonunun düğmesine basmasıyla İsrail'e gökten füzeler yağarken Biden anlık olarak takipteydi. O anlarda Beyaz Saray'da derin bir gerginlik hakimdi, Joe Biden ve odadakilerin derin bir nefes aldığı anı üst düzey yetkili anlattı.

Haber 15-04-24 10:35

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ın 2.1 milyon Euro'luk lüks aracına bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla gündeme gelen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan bu sefer de lüks aracıyla gündemde. Aslıhan Doğan 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile arkadaşlarını gezdirdi.

Magazin 15-04-24 10:11

Mercedes alan da Fiat Egea alan da aynı vergiyi ödüyor! ÖTV matrahları sıfır otomobilde tabloyu değiştirdi: Yüzde 80 vergi altında araç kalmadı…

Sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ederken gelinen son noktada bütün otomobillerin yüzde 80’lik vergi diliminden başladığı görüldü. Bu noktada 1 milyonluk otomobil de 3 milyonluk otomobil de aynı vergi matrahını ödüyor. ÖTV matrahları için herhangi bir güncelleme yapılmazken sektör temsilcileri bu duruma bir an evvel çözüm getirilmesini talep ediyor.

Finans 15-04-24 09:39

'Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker iddialı pozlarıyla gündemde

2001’de gösterime giren ilk filminden beri büyük bir efsaneye dönüşen 'Hızlı ve Öfkeli'nin başrolünde yer alan ve 2013’te trajik bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker’ın kızı son pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-04-24 09:22

Kıvrımlı model Kelly Brook'tan şaşırtan itiraf! Aynaya çıplak bakıyorum ve...

Ünlü model Kelly Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıklamıştı. Brook şimdi de genellikle hiçbir şey giymediğinde en iyi şekilde göründüğünü itiraf etti.

Magazin 15-04-24 09:01

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Tolga Karel de Hakan Ural'ı diline doladı! 3. Dünya Savaşı çıkmış...

Hakan Ural gerek döner yorumuyla gerek İran-İsrail gerilimini yorumlamasıyla gündemden düşmüyor. Yurt dışında yaşayan Tolga Karel de Hakan Ural ile dalga geçti.

Magazin 15-04-24 08:34

Teleferik sisteminin makara değişimi seçim ve bayram bahaneleriyle ötelenmiş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazası sonrası tutuklanan 5 şüphelinin mahkemeye sevk yazısında, olaydaki ihmallere ilişkin tespitler de yer aldı.

Yurthaber 15-04-24 08:14

Hem zarar etti, hem rezervler eridi! Merkez Bankası 818 milyar lira ekside

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 yılında 818,2 milyar TL zarar açıkladı. Buna karşın rezervler son dönemdeki düşüşleri geride bırakarak yükselişe geçse de hesaplanan rakamlara göre yılbaşından bu yana gerilemenin 14,8 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Finans 15-04-24 08:09

Liverpool ve Arsenal kaybetti, Manchester City zirvenin yeni sahibi oldu

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un ardından şampiyonluk mücadelesi veren Arsenal de sahasında Aston Villa'ya 2-0 mağlup olarak liderliği Manchester City'ye kaptırdı

Spor 15-04-24 07:57

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

AK Parti'de görevden alınacak isimler.. Fatih Portakal Erdoğan 'bay bay' diyecek dedi, tek tek saydı! Mehmet Şimşek detayı...

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçların faturası kesiliyor. "Bayramdan sonra AK Parti'de bir Erdoğan operasyonu olacak" diyen gazeteci Fatih Portakal, isimleri de tek tek açıkladı. Bazı Bakanların, Genel Başkan Yardımcılarının ve il başkanlarının görevden alınacağını söyleyen Portakal, "'Bay bay' diyecekmiş Erdoğan" diye konuştu.

Haber 15-04-24 06:51

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Elazığ'da 3 kişi cin çarpması iddiasıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu, ekipler sevk edildi

Elazığ'da bugüne kadar görülmemiş bir olay yaşandı. 3 kişi, cin çarpması iddiasıyla toplum sağlığı merkezine başvurdu. Sağlık ve güvenlik ekiplerinin sevk edildiği merkeze bir de hoca geldi. Sürekli zıplayan şahıslar, hastaneye gitmeyi reddederken hocanın okuduğu duayla düzeldiklerini belirtti.

Haber 14-04-24 22:33

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili yeni gelişme! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı: 'Başkanımızı yedirmeyiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişinin tutuklandığını, 7 kişinini ise serbest bırakıldığını açıkladı. Öte yandan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, "Biz haklı talebimizi kamuoyu önünde haykırmak için burada toplandık. Biz başkanımızı yedirmeyiz" dedi. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den de bir açıklama geldi.

Haber 14-04-24 22:20

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:35

İhmaller zinciri! 1 kişinin öldüğü teleferik kazasıyla ilgili beklenen rapor geldi

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı. Teleferik kazasına ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı da vurgulandı.

Haber 14-04-24 19:56

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili açıklama! 'Tüm kamuoyundan özür dilerim'

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepkilere yol açan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.

Haber 14-04-24 19:52

Fenerbahçe maçında dakikalar kala Emre Mor krizi! Sarı-Lacivertliler'i karşı oynamak istemediği iddia edildi

Süper Lig'de heyecan 32. hafta mücadeleleri ile sürerken, 32. haftanın dikkat çeken mücadelesinde Karagümrük sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Emre Mor'un kadroda olmadığı görülürken bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 19:10

Selektörle radar uyarısına ceza yağdı! O sürücüler polislerin dikkatinden kaçmadı

Ramazan Bayramı tatilinde trafik yoğunluğu artınca denetimler de sıklaştı. Düzce'de karşı şeritten gelen araçlara selektör ile radar uyarısı yapan sürücüler polislerin dikkatinden kaçmadı. 66 sürücüye ceza yağdı.

Haber 14-04-24 15:43

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-24 15:37

Son dakika | İran-İsrail geriliminde Türkiye de devrede! Bakan Fidan mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberi: İran'ın İsrail'e hava saldırısı sonrası Türkiye de devreye girdi. İranla ilk teması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gerçekleştirdi. İranlı mevkidaşıyla görüşen Fidan'dan önemli bir çağrı geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da "Bölgemizde artan gerilimin bir an önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" mesajını verdi.

Haber 14-04-24 15:08

Bu numaralara dikkat! Onlarca şikayet var! Cayma bedeli ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz!

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, tüketicilerin son zamanlarda internet aboneliği işlemleri için sıkça aranıp, rahatsız ve bazen de mağdur edildiğini belirterek, tüketicilere hizmet aldıkları firmalardan teyit almadan işlem yaptırmamalarını söyledi.

Finans 14-04-24 14:06

Yunus Emre'ye görülmemiş ceza! Karısı sitem etti: Acun Bey'i ne kadar sevdiğini...

Survivor'da bu yıl kaos ve kavga hiç bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde Ogeday ile Yunus Emre yumruk yumruğa kavga etmişti. Ilıcalı, Yunus Emre'nin 8 oyunda oynamayacağını, 8 tane de ödül cezası aldığını ifade etmişti. Eşine verilen cezayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Beria Özden sitem etti.

Magazin 14-04-24 11:52

Bayram sabahı kamyonetinde başından vurulmuştu! Eşi ve sevgilisi gözaltında... Korkunç detaylar: Kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş

İzmir'de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "Kadın, dostuyla ev tutmuş. Köpek bile almışlar. 2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. En ağır cezayı alsınlar" dedi.

Haber 14-04-24 10:54

Zayıf noktası ortaya çıktı! İran ve İsrail ordularının karşılaştırmasında ilginç sonuç: Nükleer silah endişesi yine gündemde

Orta Doğu bir kez daha diken üstünde! Nükleer silah tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İran'ın İsrail'e saldırısı gerilimi had safhaya taşıdı. 3. dünya savaşı endişeleri de tırmanırken iki ülkenin askeri güçleri karşılaştırıldığında ilginç bir tablo ortaya çıktı. Global Firepower'ın 2024 raporunda da iki ülkenin sıralamaları dikkat çekti. Peki İran ordusu ne kadar güçlü, İsrail'in ordusu kaçıncı sırada?

Finans 14-04-24 09:54

İran’ın İHA ve füzeleri Yüksekova üzerinde de görüldü

Akşam saatlerinde İran’ın İsrail üzerine başlattığı İHA ve füze saldırıları Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ve Esendere Beldesi'nin üzerinden geçerken görüntülendi.

Haber 14-04-24 03:37

İran'ın saldırısı sonrasında Sinan Oğan'dan hükümete çağrı! 'Hemen OHAL ilan edilsin'

İran'ın İsrail'e başlattığı saldırı sonrasında Sinan Oğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oğan açıklamasında "Hükümetimizden beklentim doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hemen OHAL ilan etmesi ve özellikle de muhtemel göç hareketliliğine karşı sınır bölgelerimizde hazırlıklı ve tedbirli olmasıdır" dedi.

Haber 14-04-24 00:48

Beşiktaş galibiyeti unuttu! Bu kez de Samsunspor karşısında puan kaybı...

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş evinde Samsunspor ile karşılaştı. Ligde son 4 maçını kazanamayan siyah-beyazlılar, Samsunspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Yüksek bir tempoya sahne olan maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor 13-04-24 20:59

Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı! Çok sayıda polis ekibi sevk edildi

İstanbul Kağıthane'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-04-24 19:45

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

Erzincan'da vahşet! Zavallı hayvanı önce köpeklerine boğdurdu sonra ise alev alev yaktı

Erzincan'ın Kemah ilçesinde bir kişi boş arazide bir kurt gördü. Gördüğü kurdu önce köpeklerine boğduran ardından ise yakan cani, yetmezmiş gibi bir de bu anları sosyal medyadan paylaştı.

Haber 13-04-24 15:47

Bu yaygın alışkanlık penis sağlığınıza zarar veriyor olabilir! İşte çözümü

Bütün gün masa başında oturmanın sağlığınız için kötü olabileceğini, kalça kaslarının zayıflamasından kaygı ve depresyona kadar birçok rahatsızlığa neden olabileceğini çoğu kişi biliyor. Peki, bu durumun erkeklerde penise de zarar verebileceğini biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Haber 13-04-24 15:13

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 13-04-24 15:04