Embajadora Ante La Onu Haberleri

La Casa de Papel’deki dev hata yeni fark edildi! Onu nereden biliyor?

La Casa de Papel 5. sezon için hayranları gün sayarken, bir taraftan da geçmiş bölümlere yeniden göz atıyorlar. Dizinin hayranları yeni fark edilen bir konuyu gündeme taşıdı: Arturo hiç görmediği çocuğunun cinsiyetini nereden biliyor? Bu bir olay örgüsü hatası mı?

Trend 2020-12-25 07:38:52

DOKTORLAR KOVİD-19'LA SAVAŞI ANLATIYOR - Makineye bağladığımız hasta belki yakınlarıyla son kez konuşmuş oluyor

Salgın döneminden bu yana mesailerini Kovid-19 tanısı konulan kişilere harcayan İzmir ve Manisa'daki doktorlar, bu süreçte yoğun bakımda yaşadıklarını paylaştı - DEÜ Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sema Alp Çavuş: - "Oksijeni artırmamıza rağmen hasta nefes alamıyor. Bilinci açıkken hastayı yakınlarıyla cep telefonlarıyla görüştürüyoruz. Makineye bağladığımız hasta belki de son kez yakınlarıyla konuşmuş oluyor. Bu çok acı bir durum" - Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Turgay Alpaydın: - "36 yaşında bir hastamız oldu. Önemli bir şeyi yok, öncesinde alt hastalığı yok ve her türlü girişime, bütün tedavileri yapmamıza rağmen onu kaybettik"

Yurthaber 2020-09-21 11:01:38

DOKTORLAR KOVİD-19'LA SAVAŞI ANLATIYOR - Hastaları kurtaramadığımızda bizlerin de psikolojisi bozuluyor

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Yoğun Bakım Kliniği sorumlusu Prof. Dr. Ali Fuat Erdem: - "Mart, nisan ve mayıs ayları meslek hayatımın en zor dönemiydi. Bunun en büyük nedeni ise henüz yeni tanımaya çalıştığımız bir hastalık vardı, hastalıktan yoğun bakıma düşen, solunum cihazına bağladığımız hastaları hızlı bir şekilde kaybediyor olmamdı. Bu dönemlerde ağladığımı biliyorum çünkü bir şeyler yapamıyorduk hastalara, böyle zorluklar yaşıyorduk" - SAÜEAH Dahiliye Bölümü Yoğun Bakım Sorumlusu Doç. Dr. Selçuk Yaylacı: - "Bu hastalık nedeniyle maalesef kaybettiğimiz insanlarımız oluyor, bu bizi aşırı derecede üzen bir olay. Kurtaramadığımız insanlarımızı gördüğümüz zaman gerçekten bizlerin de psikolojisi bozuluyor, üzülüyoruz, etkileniyoruz" - İç hastalıkları uzmanı Ahmet Cihat Genç: - "Bir asker gibi cephede birebir bu virüsle çarpışmak zorundayız. Bunun bilincinde olduktan sonra kendimi bir şekilde motive etmem lazımdı. Ailemden ayrı kaldığım sürece 2,5 yaşındaki kızımın en son giydiği pijamasını yanıma almıştım. Gece yatmadan önce onu kokluyordum, yanımdaymış gibi hissediyordum"

Yurthaber 2020-09-15 11:04:19

Colombia y Ecuador analizan la situación de su frontera ante la OEA

La ministra de Relaciones Exteriores, María Ángela Holguín, se reunió con su homóloga de Ecuador, María Fernanda Espinosa, y el secretario General de la Organización de los Estados Americanos, Luis Almagro.

Haber 2018-04-20 19:34:27

Colombia: Víctimas entregarán informe de 30 casos de violación de DDHH

La ONG CREDHOS, en representación de sobrevivientes del conflicto armado, documentará ante la Jurisdicción Especial de Paz casos de graves violaciones a los derechos humanos y el derecho internacional humanitario.

Haber 19-04-18 23:07

Roma'nın başarısı İtalyan basınında

Barcelona'yı 3-0 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Roma'nın zaferi, ülke basınında geniş yer buldu - La Gazzetta dello Sport: - "Hayaller gerçek oldu, Roma Avrupa'nın ilk dördü arasında" - Corriere Della Sera: - "Son bir mucizeye ihtiyaç vardı, onu da Cengiz'in asistiyle Manolas gerçekleştirdi. Roma yarı finale gidiyor"

Haber 11-04-18 12:42

Rusia exigió nueva reunión de la ONU por caso de exespía envenenado

Rusia pidió el encuentro del Consejo de Seguridad de las Naciones Unidas para este jueves en medio de la crisis diplomática originada por el intento de homicidio de Sergei Skripal y su hija en Inglaterra.

Haber 05-04-18 00:04

Hamas instó a la Liga Árabe a 'llevar los crímenes de Israel ante la CPI

El presidente de la Oficina Política de Hamas, Ismail Haniyeh, hizo un llamado a la Liga Árabe para que sean juzgados los crímenes de Israel en la Corte Penal Internacional.

Haber 03-04-18 03:13

Fiscalía anticorrupción de Perú pide un impedimento de salida a PPK

El Ministerio Público presentó la solicitud ante el Juzgado de Investigación Preparatoria Nacional, que procesa los casos de corrupción vinculados al escándalo Lava Jato en el Perú.

Haber 22-03-18 15:08

Presidente de la Asamblea General de la ONU visita Colombia

Miroslav Lajčák inició este jueves su primera visita oficial a Colombia. Se quedará en el país tres días.

Haber 15-03-18 23:30

Catar dona USD 50 millones a agencia de la ONU para Palestina

Hace poco, Washington recortó USD 65 millones de ayuda para la agencia de la ONU para Palestina.

Haber 15-03-18 23:01

Acnur pide protección especial para los migrantes venezolanos

La agencia de la ONU afirma que muchas personas salen de Venezuela por motivos económicos o retornando a su país de origen, pero también hay quienes necesitan protección internacional como refugiados.

Haber 13-03-18 01:56

Estados Unidos advierte a África contra las ambiciones nucleares de Corea del Norte

El secretario de Estado de Estados Unidos expresó incomodidad ante la creciente influencia china en el continente

Haber 09-03-18 02:18

Sólo dos civiles logran salir de Guta Oriental durante cese al fuego

La ONU defiende la implementación de la Resolución 2401 del Consejo de Seguridad, que incluye un cese al fuego de 30 días.

Haber 02-03-18 17:42

Los civiles de Guta Oriental juran que no se irán

Los ataques del régimen de Assad continúan atacando a civiles en el sitiado enclave sirio, a pesar de la resolución de cese al fuego de la ONU.

Haber 28-02-18 17:47

ONU celebró excarcelación de salvadoreña condenada por aborto

La mujer purgó 10 años de cárcel tras ser condenada bajo una ley antiaborto en el país centroamericano.

Haber 16-02-18 23:11

ARŞİV ODASI: Leyla Gencer'in ardından, 2008

'La Diva Turca' olarak tanınan Leyla Gencer'in, 2008 yılında Milano'da ölümü ardından, onu en yakından tanıyan ve 'Tutkunun Romanı: Leyla Gencer' adlı romanın yazarı Zeynep Oral, BBC Türkçe'den Ayça Abakan'a Leyla Gencer'i anlatıyor...

Haber 15-10-15 14:15

Elektrik Faturasının Yüzde 30’u Buzdolabından

Bir ailede ev içi elektrik tüketiminde ilk sırayı yüzde 30’la buzdolabı alırken, onu yüzde 28...

Yurthaber 14-01-13 11:01