Emekli Binbasi Mustafa Hacimustafaogullari Haberleri

Evi, yazlığı, iş yeri olanlar dikkat! Emlak vergisinde süreç 1 Mart’ta başlıyor! Emekli ev sahiplerine ‘vergi’de istisna

Emlak vergisi 2024 yılı ilk taksit ödemeleri 1 Mart’ta başlayacak. Konut sahipleri emlak vergisi ödemelerini 31 Mayıs’a kadar yapmaması galinde her ay yüzde 2,5 olarak uygulanacak gecikme zammı ile karşılaşacak. Peki kimler emlak vergisi ödemez? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı emekliler için istisnayı açıkladı. İşte detaylar...

Finans 2024-02-27 07:43:50

Antalya'da eşi seviyor diye üretmeye başladı, şimdi talebe yetişemiyor! Ünü 3 ülkeye yayıldı...

Antalya'da emekli Mustafa Uysal, Taylandlı eşi Thipphawan için tropik meyve papayanın en çok talep gören cinsini üretmeye başladı. Uysal yıl boyunca ürün aldığı ve getirisi yüksek olan papayı iç pazarın yanı sıra 3 ülkeye de ihraç etmeye başladı. Kurduğu bir dönüm serada 10 ağaçla başladığı yetiştiriciliğe 185 ağaçla devam eden Uysal taleplere yetişemeyince iğer üreticilerden de ürün satın alarak talebi karşılamaya çalıştığını söyledi.

Haber 2023-12-29 13:50:21

Asgari ücrette 'sürpriz' beklentisi! 'Duyum aldım' diyerek rakam verdi, emekliler için seyyanen zam ve 'Yüzde 100' çıkışı dikkat çekti

Asgari ücret ve emekli maaş zammı için artık kritik günler geride kalırken 'sürpriz olabilir' iddiası heyecan yarattı. Milyonlarca kişi 2024 maaş zam oranlarını merak ederken BBP lideri Mustafa Destici aldığı son duyumları paylaştı. Asgari ücret için rakam veren Destici 'sürpriz olabilir' dedi. Seyyanen zammın bu yıl emeklilere verileceğini belirten Destici'nin en düşük emekli maaşı için 'yüzde 100' çıkışı ise dikkat çekti. İşte 2024 asgari ücret ve emekli maaş zammı için son detaylar...

Finans 2023-12-27 08:08:27

Mustafa Destici'den dikkat çeken emekli maaşı ve asgari ücret önerisi! '17 bin liranın üzerinde olmalı'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, emekli maaşı ve asgari ücret ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Destici, "Asgari ücret, bu yüksek enflasyon devam ettiği sürece, ocak ve temmuz ayında yılda 2 kez tespit edilmeye devam edilmelidir. Bizim teklifimiz ve önerimiz şudur; enflasyon artı en az yüzde 10 refah payı verilerek asgari ücret minimum 17 bin liranın üzerinde olmalıdır" dedi. Destici ayrıca, "Emekli maaşları, asgari ücretin altında olmamalıdır" dedi.

Finans 2023-12-17 14:55:40

Böbreğini vermiş, yılın babası seçilmişti! Mustafa Boyraz ev sahibi tarafından darp edildi: Yumruk attı, tişörtümü yırttı

Mersin'de, koruyucu ailesi olduğu Kader Yılmaz'a böbreğini vermesi nedeniyle yılın babası seçilen 57 yaşındaki emekli Mustafa Boyraz, ev sahibi tarafından darp edildi. Evinden çıkması için baskısına maruz kaldığı ev sahibi tarafından darp edildiğini iddia eden Boyraz, "üzerime yürüyerek yüzüme doğru yumruk attı ve tişörtümü yırttı." ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-23 16:10

Kayserili çevreci gönüllülerle dağ bayır gezerek boş arazilere meyve fidanı dikiyor

Kayseri'de yaşayan 69 yaşındaki emekli antrenör ve teknisyen Mustafa Göçer meyve fidanlarını gönüllülerle toprakla buluşturuyor.

Yurthaber 09-11-23 11:25

Sevgilisini diri diri yaktı karşıya geçerek izledi! 19 gün sonra 'Çığlıkları rüyalarıma giriyor' diyerek her şeyi itiraf etti...

Yangının arkasından kan donduran bir cinayet çıktı! Söz konusu olay 19 gün önce İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşandı. Eylül'ün son günlerinde çıkan yangında işletme sahibi Mustafa Bendeş ile emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner hayatını kaybetmişti. Bendeş'in sevgilisi Esra Başkaya, yangın süsü verilen cinayeti 'Ölürken attığı çığlıklar rüyalarıma giriyor' diyerek itiraf etti.

Haber 11-10-23 08:54

Hastaneye gidince yakalanmıştı! İfadesi ortaya çıktı: Firari rektör 6 yıl boyunca...

İzmir'de 2017'den beri hakkında FETÖ'den yakalama kararı bulunan ve tedavi için gittiği hastanede yakalanıp tutuklanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Hoşcoşkun ifadesinde, "2017'de KHK ile ihraç edildim. Bu tarihten sonra hakkımda bir adli işlem olacağını düşünerek, ikamet adresimden ayrıldım. Bu tarihten itibaren annemin Bornova'daki evindeydim. İhtiyaçlarımı annemin emekli maaşı ve yanıma aldığım birikim ile giderdim" dedi.

Haber 20-08-23 11:59

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Destici'den 'emekli maaşı' çıkışı! Ocak ayını beklemeden zam yapılmalı

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zammın yeterli bulunmadığı yönünde devam ediyor. Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 'seyyanen zam' çıkışının ardından BBP lideri Mustafa Destici'den de maaş artışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Partisinin MKYK toplantısı öncesinde konuşan Destici, "Ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." dedi.

Finans 05-08-23 18:34

Bahçeli'nin ardından Destici de... Emekli maaşı zammıyla ilgili dikkat çeken sözler! Yürekten inanıyoruz diyerek açıkladı: '7 bin 500 TL'nin üzerine ilave edilmeli'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin emekli maaşı çıkışının ardından BBP lideri Mustafa Destici'den de emekli maaş artışına dair bir çıkış geldi. Destici, emeklilere ödenecek enflasyon farkının kök ücrete değil emeklilerin mevcut maaşına yansıtılmasını önerdi. Destici konuşmasında "Emeklilerimizin hayat şartlarına ezdirilmeyeceği, hayatlarını idame ettirebilecekleri, devletle aralarındaki güvenin zedelenmeyeceği bir çözüm bulunacağına da yürekten inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 12-07-23 16:40

Herhalde Türkiye'nin en gezenti ve en çok kilometre yapan kedisi bu Görenler tebessümle karşılayıp şaşırıyor! En çok sordukları soru...

Eskişehir'de yaşayan Mustafa Rahmi Erçetin, 9 yıldır omzunda taşıdığı kedisi Slyvia ile dikkat çekiyor. Erçetin, boynunda Slyvia ile tüm Türkiye'yi dolaşıyor. Emekli olan hayvansever, "Herhalde Türkiye'nin en gezenti ve en çok kilometre yapan kedisi bu... İnsanlar beni omuzunda kedi ile gezen biri olarak görünce genelde tebessümle karşılayıp, şaşırıyorlar. En çok sordukları soru da ‘Ağabey nasıl alıştırdın, nasıl geziyor böyle? Benim kedim evden dışarı çıkmıyor' sorusu oluyor" dedi.

Haber 16-05-23 15:26

Onları gören çok şaşırıyor! Omzunda kedisiyle birlikte Türkiye'yi dolaşıyor

Eskişehir'de yaşayan emekli Mustafa Rahmi Erçetin, kedisi Slyvia'yı omzuna yatırıp her gün kentte en az 6 kilometre bisiklet binerken, Türkiye'nin de sahil şehirlerinin tamamını gezdi.

Haber 16-05-23 11:10

Telefonuna gelen o aramayı cevapladı... '410 bin lira para' Depremden beri çadırda yaşıyordu! 'Ne yapacağımı şaşırdım, beynim durdu'

Osmaniye’de 73 yaşındaki depremzede Mustafa Can, telefon dolandırıcıları tarafından hem birikmiş parası hem de adına kredi çekilerek 410 bin TL dolandırıldı. Depremde evi ağır hasar aldığı için çadırda yaşayan Can'ın hesabındaki 300 bin lira parasıyla, 110 bin lira da kredi çeken dolandırıcıların kendilerini başkomiser olarak tanıttıkları aktarıldı. Telefonla konuşurken heyecanlandığını ve ne yapacağını bilemediğini söyleyen Can "7500 TL emekli maaşı alıyorum. O krediyi ödeyecek param yok" dedi.

Haber 12-05-23 13:33

En düşük emekli maaşı ile ilgili yeni açıklama! Destici rakam verdi: 11 bin lirayı geçecek…

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala hükümet kanadından emeklilerle ilgili bir açıklama daha geldi. Bu kez Cumhur İttifakı’nın ortaklarından BBP lideri Mustafa Destici en düşük emekli maaşının temmuz ayından itibaren 11 bin lirayı geçeceğini belirtti. Destici açıklamasında ‘Temmuzla birlikte en düşük emekli maaşı, asgari ücretin üzerine çıkarılacak ve 11 bin lirayı geçecek’ ifadelerini kullandı.

Finans 02-05-23 07:33

Bayram ikramiyesi kimler alacak? Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi!

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte emekli bayram ikramiyelerine ilişkin araştırmalar yoğunlaştı. Bayram ikramiyeleri en düşük emekli maaşının 7500 TL olması sonrasında yükseltilmişti. Geçtiğimiz yıl iki bayramda da emekliye 1100 TL ikramiye verilmişti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesinin 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildiğini açıkladı. Peki Bayram ikramiyesi kimler alacak? Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Finans 30-03-23 23:14

EYT'de ilk maaş için AK Parti'den yeni açıklama! Mart'ta başvuran aylığını ne zaman alacak? Bayram ikramiyesi detayı...

EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile ilk maaşını bayram ikramiyesi ile birlikte almak için hesap yapan emekli adaylarının başvuru işlemleri devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur'luların nisanda aylık almaları için en geç 31 Mart'a kadar başvuru yapmaları gerekirken Ankara’dan yeni bir açıklama geldi. AK PartiGrup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilik dilekçesini Mart ve Nisan’da veren EYT’lilerin maaşlarının Eylül’de bağlanabileceğini söyledi. Bayram ikramiyesinde ise 'hak ediş' detayı dikkat çekti.

Finans 30-03-23 09:37
EYT

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2023? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? Bugün, Meclis'e geliyor!

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, 27 Mart 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilere verilen bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarıldığını duyurdu. Düzenlemeden 15 milyon emekli faydalanacak. Ramazan Bayramı yaklaşıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2023? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi?

Finans 27-03-23 10:33

En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? SSK ve BAĞKUR'lunun en düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 11 milyon kişiyi etkileyecek düzenleme Meclis'te!

En düşük emekli maaşı zammı ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. 5 bin 500 TL olan en düşük emekli maaşı zam açıklamasının ardından değişiyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı zam teklifini Meclis'e sunacaklarını söyledi. Bağ-Kur ve SSK emekli maaşı hesaplama ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Bağ-Kur ve SSK'lılar için en düşük emekli maaşı ne kadar oldu, kaç TL?

Finans 24-03-23 14:15

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL oldu! Diğer emekli maaşlarına da zam olacak mı? AK Partili isim duyurdu: 7 bin 500'ün üzerindeki maaşlar...

Son dakika: En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasını içerden torba teklif, TBMM'ye sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "11 milyona yakın bir vatandaşın bundan faydalanacağını tahmin ediyoruz" dedi. 'Diğer emeklilere zam yapılacak mı?' sorusuyla ilgili olarak Elitaş, "7 bin 500'ün üzerindeki maaşlar aynı kalacak" dedi.

Finans 24-03-23 14:10

Eşinin deprem korkusu üzerine üretti, gören şaşırıyor! Önü televizyon ünitesi, arkası...

Eşinin deprem korkusu, İzmirli emekli elektrik teknisyeni Mustafa Tozan'ı harekete geçirdi. Emekli adam, eşinin korkusu nedeniyle TV ünitesi görünümlü, 66 ton ağırlığa dayanabilen deprem kabini üretti. Kabinin içerisinde ise emniyet kemerinden şarj aleti, sandık ve sirene kadar adeta yok yok. "Talep gelince bu iş ticarete döküldü" diyen Tozan, "Tasarım bana ait ama işin fikir anası eşim. Eşim artık en ufak bir sallantıda elindekini bırakıp saniyeler içerisinde kabine giriyor. İçi rahat." dedi.

Haber 23-02-23 12:51

Maaş farkı ne zaman yatacak? Memur emekli 15 günlük maaş farkları hakkında açıklama

Memur emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı merak ediliyor. Memur emekli maaşlarına ocak ayında zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada maaşlara yüzde 30 zam yapıldığı müjdesini verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, memurların zamlı maaşı iki parça halinde alabileceğini söyledi. Peki, maaş farkları ne zaman yatacak?

Finans 23-01-23 08:50

Memur ve emekli zammı için gözler Meclis'teydi! Beklenen haber geldi, AK Parti'den açıklama: Maaş zamları, sözleşmelilere kadro...

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na geldi. Teklifin ilk imza sahibi olarak komisyonda sunum yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, en düşük emekli aylığının 5 bin 500 liraya yükseltileceğini, bu durumda 2 milyon 721 bin emeklinin bulunduğunu söyledi. Asgari ücret ve memur maaşlarına yapılan zamlara da değinen Elitaş, "Büyümeden kaynaklanan refah artışının toplumun her kesimine yansıması öncelikli politikamız olmuştur." dedi.

Finans 09-01-23 13:48

Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş mahkemede kalp krizi geçirdi! Son hali dikkat çekti

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının firari zanlısı emekli albay Mustafa Levent Göktaş, Bulgaristan'da mahkemede kalp krizi geçirdi. Hasköy Bölge Mahkemesi, Mustafa Levent Göktaş'ın sağlık durumunun incelenmesine yönelik talimatta bulunarak, Türkiye'ye iadesiyle ilgili duruşmayı 21 Kasım'a erteledi. Levent Göktaş'ın görüntüsündeki değişiklik ise dikkat çekti.

Haber 15-11-22 14:23

Patlamada hayatını kaybeden madenci emekli olup köyüne yerleşmek istiyormuş

Amasra'da maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden 42 yaşındaki Yusuf Özerkan'ın kardeşi Mustafa Özerkan: - "Emekli olunca hayvanlara bakacaktı, köyde duracaktı. Emekli olacağı için seviniyordu. 'Emekliliğim gelsin bir gün çalışmam' diyordu"

Yurthaber 20-10-22 11:07

Emekli madenci patlamadan kurtulan kardeşiyle sevinci, hayatını kaybedenle acıyı yaşadı

37 yaşındaki kardeşi Murat Ergin'i patlamada kaybeden Mustafa Ergin: - "O kuyu başında beklerken hep gelecek, sağ çıkacak ümidiyle bekledim, tüm aileler böyle bekledi. Keşke hepsi kurtulsaydı, kimsenin burnu kanamasaydı ama Cenab-ı Allah onları şehit mertebesine çekti. Öyle teselli veriyoruz kendimize"

Yurthaber 17-10-22 18:40

Son dakika: Cumhur İttifakı'ndan milyonları heyecanlandıran EYT açıklaması: Tamamı emekli edilecek

Son dakika... EYT ile ilgili dikkat çeken açıklama Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den geldi. Partisinin Adana Çukurova İlçe Başkanlığı toplantısında EYT'liler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Destici, "Emeklilikte yaşa takılanların (EYT) hak mağduriyeti ortadan kaldırılacak ve emeklilikte yaşa takılanların hakkı verilecek" ifadelerini kullandı. İşte EYT haberinin detayları...

Finans 17-10-22 09:53

SON DAKİKA | Necip Hablemitoğlu suikastında flaş gelişme!

Son dakika haberine göre, Bulgaristan’da yakalanan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iade talepnamesi Adalet Bakanlığı tarafından Bulgaristan’a gönderilmek üzere Dışişleri Bakanlığı’na gönderildi.

Haber 05-09-22 18:10

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki, Twitter'da tek kelimelik yeni akım, Gülşen için istenilen ceza...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki, firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş'ın yakalanması, ağustos ayı ihracatında rekor, Twitter'da tek kelimelik yeni akım, Arjantin eski Cumhurbaşkanı Kirchner'e suikast girişimi, Gülşen için istenilen ceza, Fenerbahçe'nin yeni transferi...

Haber 02-09-22 19:40

SON DAKİKA | Firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş yakalandı! Bakan Soylu'dan açıklama

Son dakika: Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş yakalandı. İçişleri Bakanlığı, Levent Göktaş'ın Bulgaristan'da yakalandığını duyurarak Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığını belirtti. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Levent Göktaş'ın yakalanmasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 02-09-22 11:00

Levent Göktaş olayı nedir, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari Levent Göktaş kimdir, nerede yakalandı?

Mustafa Levent Göktaş ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü ve İç işleri Bakanlığından açıklama yapıldı. Bilindiği üzere Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Göktaş hakkında İnterpol Daire Başkanlığı’nın talebi üzerine kırmızı bülten çıkarılmıştı. Peki, Levent Göktaş olayı nedir, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari Levent Göktaş kimdir, nerede yakalandı?

Haber 02-09-22 09:43

Girilmesi yasaktı: Emekli öğretmen mağarada hayatını kaybetti! Son görüntüleri de ortaya çıktı, yasağın sebebi ise...

Karaman’ın Ermenek ilçesinde feci bir ölüm meydana geldi. 73 yaşındaki emekli öğretmen Mustafa Uğur, bir arkadaşıyla birlikte girilmesi yasak olan Maraspoli Mağarası’na girdi. Uğur, mağarada fenalaşıp yaşamını yitirdi. AFAD ekipleri, cenazeyi mağaradan 2 saatlik bir çalışmanın ardından çıkarttı. Mağaraya girişin yasak olmasının nedeni öğrenilirken Uğur’un mağaradaki son görüntüleri de ortaya çıktı. Uğur'un kesin ölüm sebebi ise otopsinin ardından netleşecek.

Haber 29-08-22 16:27

EYT ne zaman çıkacak? Dikkat çeken açıklamalar... Tarih verdi! Asgari ücretliye enflasyon farkı...

Emekli ve memur maaşlarındaki temmuz zammı ile 3600 ek gösterge konusunda önemli gelişmeler yaşanırken gözler Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemeye çevrildi. Vatandaşlar "EYT ne zaman çıkacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Son olarak BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den EYT ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Destici, EYT ile ilgili bir çalışma olduğunu söyleyerek tarih verdi. Destici, asgari ücret ile ilgili de konuştu.

Finans 04-06-22 20:37

Patrondu, işçi oldu! Trafik borcu için E-Devlet'e girdi hayatının şokunu yaşadı: Her şeyime haciz konuldu

Antalya'da 54 yaşındaki emekli taksici Mustafa Turgut, tanımadığı bir kişi tarafından imzası kullanılarak 238 bin TL dolandırıldığını öne sürdü. Trafik borcunu öğrenmek için girdiği e-Devlet’ten tüm mal varlıklarına atmadığı bir imza nedeniyle haciz konulduğunu öğrenen Turgut, hayatının şokunu yaşadığını belirtti. Turgut, ''Benim kimseye borcum yok, elden nakit para da almadım. Bunu iddia eden şahsı da tanımıyorum. Bu olaydan sonra sinir ve stres nedeniyle aşırı bir kilo verdim.

Haber 14-05-22 15:23

Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı öldürmüştü! Mahkemeden tepki çeken karar

Ankara'da, Çankaya Üniversitesi'nde derste kendisini kopya çekerken yakalayan Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27) öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan ve cezası onanan Hasan İsmail Hikmet'in (23) suçta kullandığı tabanca, mahkeme kararıyla ruhsat sahibi babası emekli polis Ömer Hikmet'e iade edildi. Ceren Damar Şenel'in babası Mustafa Damar, karara tepki gösterdi. Hukukçular da silahın teslim edilmesinin vicdanları zedeleyen bir karar olduğunu söyledi.

Haber 27-01-22 12:20

Son dakika: AK Parti'den emekli milletvekili maaşı açıklaması

Son dakika haberine göre, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Bütün emekliler yılbaşı ve yıl sonundaki enflasyon farklarından faydalanırken sadece milletvekilleri bu farktan faydalanamıyor. Parlamenterler Birliği de 'milletvekillerine uygulanmaması haksızlık' diye ifade ettiler. Biz de 'görüşün, diğer siyasi partiler buna olumlu derlerse, ortak önerge vermeye razı olurlarsa biz üzerimize düşeni yaparız' dedik." ifadelerini kullandı.

Haber 07-01-22 18:45

Dost'a dost eli değdi! Mardin'de çöp taşıyan eşek Bursa'da emekli oldu... ''Ömrünün sonuna kadar''

Mardin'de motorlu taşıtların giremediği dar ve merdivenli sokaklarda çöplerin toplanmasında kullanılan eşekler geçtiğimiz günlerde bir kez daha gündeme geldi. Emekli Hayvanlar Çiftliği’ne getirilen Dost adındaki eşek yeni yuvasına getirilirken, HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği’nde veterinerlik yapan Mustafa Ağır, “Mardin’den gelen Dost'un ayaklarında açık yaraları, boyun kısmında dikiş yaraları vardı. 10 günü aşkın süredir bizimle mutlu şekilde yaşıyor'' şeklinde konuştu.

Haber 06-01-22 09:42

Müge Anlı vasiyetini açıkladı! Bana bir şey olursa...

2.5 yıldır küçük kızı Irmak'tan ve eşi Seyhan'dan ayrı olan emekli Albay Mustafa Kaya'yı ailesine kavuşturan Müge Anlı, kavuşmanın sonunda ATV canlı yayınında itirafta bulundu. Yıllar önce mezarlıktan yer ayırttığını, kendisine bir şey olduktan sonra ailesinin bu işlerle uğraşmasını istemediğini ifade eden Müge Anlı, vasiyetini canlı yayında açıkladı.

Magazin 03-01-22 13:46

Emekli albay maaşları ne kadar? Müge Anlı’daki albay Mustafa Kaya ne kadar maaş alıyor?

ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki emekli albay Mustafa Kaya’nın maaşı merak konusu oldu. Emekli albay Mustafa Kaya’nın eşi Seyhan Kaya, eşinin gelirinin iyi olduğundan dolayı görümcesi tarafından kaçırıldığını ileri sürdü.

Haber 31-12-21 11:03

Müge Anlı kayıp albayın peşine düştü! Görümcem parası için kaçırdı

Emekli albay eşi Mustafa Kaya'dan yıllardır haber alamadığını söyleyen Seyhan Kara, Müge Anlı'ya başvurdu. Kocasının görümcesi tarafından alıkonulduğunu söyleyen Kara, "Kocamı maddi geliri iyi olduğu için kaçırdılar" diye konuştu.

Magazin 29-12-21 16:29

Kış şartlarına rağmen çocukluğunun geçtiği yaylayı ağaçlandırmaya çalışıyor

Hollanda'dan emekli olup Türkiye'ye dönen 56 yaşındaki Mustafa Karapınar, çocukluğunun geçtiği yaylaya fidan dikip bakımlarını yapıyor - Mustafa Karapınar: - "Geçen yıl 100, bu yıl da 50 fidan diktim. Aşağı yukarı 3 bin metrekare alanı yeşillendirdim. Ömrüm yettiğince bu dağlara her yıl 150 fidan dikmeyi düşünüyorum" - "Yaylaya geldiğimde evime uğramadan önce ağaçları kontrol etmeye, bakımlarını yapmaya gidiyorum. İlerde sulama tesisatı da döşemeyi düşünüyorum. Diktiğim ağaçlar inşallah zamanla büyüyecek"

Yurthaber 20-12-21 11:04

Geri dönüşüm ürünlerinden yaptığı ahşap oyuncaklarla çocukları sevindiriyor

Mersin'in Silifke ilçesinde evinin altındaki depoyu atölyeye dönüştüren Mustafa Beceren, yaptığı ahşap oyuncak, bisiklet, kaykay ve yürüteçleri mahallenin çocuklarına hediye ediyor - Emekli Mustafa Beceren: - "Oyuncakların tamamı el emeği. Geri dönüşüm ürünlerinden ahşap sandık, kullanılmayan tahta, ambalaj parçası gibi malzemeden yapıyorum"

Yurthaber 08-12-21 11:03

Kore Gazisi, 99 yaşındaki Mustafa Kemal İyison hayatını kaybetti

Yaşlılığa bağlı hastalık nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde vefat eden Emekli Albay İyison, yarın Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak

Yurthaber 25-04-21 19:56

AK Parti merkez ilçe aylık danışma meclisi toplantısı gerçekleşti

AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanlığı Nisan ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış’ın başkanlığında yapılan toplantıya Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkan Vekili Emrah Bulucu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde teşkilat başkanları, mahalle başkanları, ve AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Adıyaman Merkezi ilçe Başkanı Avukat Mustafa Alkayış emekli amirallerin bildirisine sert tepki gösterdi.Başkan Alkayış, “Pandemi şartlarından dolayı ilçe danışma meclisimizi daraltarak yapmak zorunda kalıyoruz.

Yurthaber 07-04-21 12:40

Sivil Toplum Hareketi Derneğinden emekli amirallerin yayınladığı bildiriye tepki

Sivil Toplum Hareketi Derneği Genel Başkanı Mustafa Akif Ekşi, emekli amirallerin yayınladığı bildiriye tepki gösterdi.Bitlis’te açıklamalarda bulunan Mustafa Akif Ekşi, Türkiye’nin bağımsız ve milli ordusu marifeti ile yapılan her zulmün ve zalimin karşısında dimdik yer aldığını söyledi.

Yurthaber 05-04-21 12:41

Karataş: “Millet iradesinin yanında, vesayet zihniyetinin karşısındayız”

Erzurum Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Karataş, “Millet iradesinin yanında, vesayet zihniyetinin karşısındayız” dedi.Memur Sen İl Temsilciliğinde Memur Sen’e bağlı şube başkanlarının da hazır bulunduğu açıklamada Başkan Karataş, “Dün gece, kendisini millet iradesinin üzerinde gören bir grup emekli amiral vesayet dönemlerine özlem duyan bir açıklama yayınladılar.

Yurthaber 05-04-21 12:10

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı aralarında Cem Gürdeniz, Mustafa Özbey ve Kadir Sağdıç’ın da bulunduğu montrö bildirisinde imzası olan 10 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı aldı. Evlerinde arama başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı aralarında Cem Gürdeniz, Mustafa Özbey ve Kadir Sağdıç’ın da bulunduğu montrö bildirisinde imzası olan 10 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı aldı.

Haber 05-04-21 07:42

'Montrö bildirisi': 103 emekli amiral 'Montrö'nün tartışma konusu yapılacağı eylemlerden kaçınılmalı' dedi, hükümet ve TBMM Başkanı 'Haddinizi bilin' karşılığı verdi

Türkiye'de 103 emekli amiral, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un "Bir Cumhurbaşkanı Montrö'yü feshedebilir mi?" sorusuna "Teknik olarak evet" yanıtını vermesi ve Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı'nın gittiği bir tarikat evinde sarık ve cüppe ile fotoğraflarının ortaya çıkması üzerine başlayan Montrö Sözleşmesi tartışmalarıyla ilgili bir bildiri yayımladı. Hükümetten yapılan açıklamalarda bildiriye tepki gösterildi.

Haber 04-04-21 02:55

Evinin üst katını kütüphaneye çeviren emekli öğretmen kitap sevgisiyle örnek oluyor

Kocaeli'de iki ay önce satın aldığı dubleks evin üst katında oluşturduğu kütüphanede 10 bin eser bulunduran emekli öğretmen ve yazar Mustafa Can, vaktinin çoğunu kitaplarıyla geçiriyor - Mustafa Can: - "Benden sonra çocuklarım kütüphanemi, kitaplarımı ne yaparlar, nasıl değerlendirirler bilemiyorum ama her zaman kütüphaneli evim anılacak"

Yurthaber 17-03-21 11:25

Evinin üst katını kütüphaneye çeviren emekli öğretmen kitap sevgisiyle örnek oluyor

Kocaeli'de iki ay önce satın aldığı dubleks evin üst katında oluşturduğu kütüphanede 10 bin eser bulunduran emekli öğretmen ve yazar Mustafa Can, vaktinin çoğunu kitaplarıyla geçiriyor - Mustafa Can: - "Benden sonra çocuklarım kütüphanemi, kitaplarımı ne yaparlar, nasıl değerlendirirler bilemiyorum ama her zaman kütüphaneli evim anılacak"

Yurthaber 17-03-21 11:25