Emekli Orgeneral Cetin Dogan Haberleri

Emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti! Selçuk Bayraktar'dan paylaşım geldi: 'Mini İHA'larımıza sahip çıkmıştı'

Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Berk, Ankara'da bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da Berk ile yürüttükleri çalışmalara değinerek fotoğraf da paylaşıp taziye mesajı yayımladı.

Haber 2024-02-14 14:31:52

SON DAKİKA | Balyoz davasında yargılanan Çetin Doğan'ın cezası belli oldu

Son dakika haberi: Balyoz davasında Yargıtay’ın bozma kararının ardından yeniden yapılan yargılamada, Eski 1. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 2023-03-24 12:49:36

Emekli Orgeneral Şener Eruygur hayatını kaybetti

Eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 2023-02-21 11:24:22

Çevik Bir, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tutuklama kararları sonrası 19 Ağustos'ta cezaevine giren ve 28 Şubat döneminin Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Avukatı Ümit Kara, Çevik Bir'de demans belirtilerinin olduğunu söyledi.

Haber 2021-09-28 15:07:58

Çevik Bir ve Çetin Doğan, İzmir'de ceza infaz kurumuna nakledildi

Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan, dönemin Genelkurmay 2'nci Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir (82) ve Genelkurmay Harekat Başkanı emekli Orgeneral Çetin Doğan (81), İzmir 1 No’lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildi. 28 Şubat davasında sanıklar arasında bulunan emekli generaller İlhan Deniz, Aydan Erol ve Kenan Deniz ise infaz savcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

Haber 20-08-21 12:19

Son Dakika: '28 Şubat' davasında 14 kişi hakkında yakalama kararı! Çetin Doğan cezaevine gönderildi

28 Şubat davasında aralarında emekli orgeneraller Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Dönemin Genelkurmay Harekat Başkanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, kararın ardından adliyeye gitti. Doğan, adliye çıkışında "Sözün bittiği yerdeyiz. Her şey ortada. Elbette bunun bir sonu gelecek. Sanırım ki bu yüz karası bir şey" dedi. Doğan, sağlık kontrolü sonrası tutuklanıp cezaevine gönderildi. Emekli Orgeneral Çevik Bir de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 19-08-21 14:13

28 Şubat davası: Çevik Bir ve Çetin Doğan dahil 14 kişi hakkında tutuklama kararı verildi

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, davada müebbet hapis cezası alan, aralarında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir ile Genelkurmay Harekat Başkanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı verdi.

Haber 18-08-21 17:51

Musa Avsever kimdir? 1.Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever nereli ve kaç yaşında?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar'ın yaş haddinden emekli edildiğini, Dündar'ın yerine 1.Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in getirildiğini açıkladı. Bunun ardından Musa Avsever'in hayatı araştırılmaya başlandı. İşte merak edilenler...

Haber 04-08-21 16:27

Şehit ailesi evlatlarının şehadet belgesinden FETÖ hükümlüsü Akın Öztürk'ün imzasının kaldırılmasını istiyor

Malatya'da şehit olan Üsteğmen Osman Onur Özkaya'nın ailesi, çocuklarının şehitlik beratında bulunan FETÖ hükümlüsü eski orgeneral Akın Öztürk'ün imzasının kaldırılması için CİMER'e başvurdu - Özkaya'nın babası Cengiz Özkaya: - "Evimizin baş köşesinde taşıyoruz, anılarımız tazeleniyor. Altındaki o imzanın olması yaralarımızı depreştiriyor. Kabullenemiyoruz aile olarak" - Şehit Özkaya'nın kayınpederi emekli Pilot Kurmay Albay Tayyip Özsever: - "Gurur ve şeref kaynağımız şehitlik beratımızın altındaki bu kara lekenin temizlenmesini istiyorum"

Yurthaber 14-07-21 11:11

Emekli orgeneral Servet Yörük hayatını kaybetti

Jandarma Genel Komutanlığı yapan emekli Orgeneral Servet Yörük bu sabaha karşı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 29-04-21 20:44

19. Genelkurmay Başkanı Necdet Üruğ son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti’nin 19. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Üruğ için Selimiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Üruğ’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emekli Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ da katıldı.

Haber 20-04-21 13:09

Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Üruğ hayatını kaybetti

19. Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Necdet Üruğ (100), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 18-04-21 15:15

Emekli Orgeneral Halit Edip Başer vefat etti

Emekli Orgeneral, Halit Edip Başer 79 yaşında vefat etti.

Haber 11-03-21 22:04

ABD Senatosu, Biden'ın siyahi Savunma Bakanı adayı Austin'e onay verdi

ABD Senatosu, Başkan Joe Biden’ın Savunma Bakanlığına aday gösterdiği emekli Orgeneral Lloyd Austin'e onay verdi. Austin aynı zamanda, ABD'nin ilk siyahi savunma bakanı olarak tarihe geçti.

Haber 22-01-21 19:38

AK Parti Aydın’dan, 3 isme suç duyurusu

AK Parti Teşkilatı aralarında Aydın’ın da bulunduğu 81 ilde eş zamanlı olarak İlker Başbuğ, Fikri Sağlar ve Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulundu.Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ ve gazeteci Can Ataklı’nın darbe, CHP’li Fikri Sağlar’ın ise başörtüsüne yönelik açıklamalarının ardından AK Parti cephesinden tepkiler gelmeye devam ederken, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, beraberindeki heyet ile birlikte suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 06-01-21 17:24

Eski yüzbaşı Burak Akın hakkındaki hüküm kesinleşti

Darbe girişiminin ardından savcılığa başvurarak FETÖ üyesi olduğunu kabul edip etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruma müdürü eski yüzbaşı Burak Akın hakkında verilen "ceza vermeye yer olmadığı" kararı kesinleşti - İstinaf başvurusunu inceleyen Ankara Bölge Adliyesi, Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesinin kararını yerinde buldu ve savcılığın itiraz başvurusunu esastan reddetti - Temyiz için Yargıtay'a başvurulmaması nedeniyle hüküm kesinleşti, Akın hakkında "yurt dışına çıkma yasağı" şeklinde uygulanan adli kontrol şartı kaldırıldı

Yurthaber 23-12-20 11:03

Joe Biden Savunma Bakanı adayını açıkladı

ABD Başkanı seçilen Joe Biden, Savunma Bakanlığı için eski Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı emekli Orgeneral Lloyd Austin’i aday gösterdi.

Haber 09-12-20 23:25

AKP’li Vekillerin Suç Duyurusunda Bulunduğu Başbuğ İfade Verdi

Bir televizyon programında geçen Ocak ayında yaptığı açıklamalar nedeniyle AKP’li altı milletvekilinin hakkında suç duyurusunda bulunduğu eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, ifade verdi. Başbuğ, ''FETÖ'nün siyasi ayağı yok dersek gerçeği inkar olur'' demişti

Haber 12-06-20 19:43

28 Şubat’ın Genelkurmay Başkanı Karadayı Vefat Etti

Kamuoyunda ‘post modern darbe’ olarak bilinen 28 Şubat Süreci’nde Genelkurmay Başkanlığı görevinde bulunan Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İstanbul’da vefat etti

Haber 26-05-20 21:30

Türkiye'de 2019 böyle geçti (11)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım'da, Beyaz Saray'da ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya geldi. Barış Pınarı Harekatı'ndan sonra gerçekleşen ilk yüz yüze görüşmenin ardından Erdoğan, Türk-Amerikan ilişkilerinin güçlü ve sağlıklı bir zeminde ilerletilmesi, iş birliğinin derinleştirilmesi konularında Trump ile hemfikir olduklarını dile getirdi - Erdoğan, Trump'ın kendisine hitaben yazdığı, YPG/PKK'nın elebaşlarından Mazlum Kobani kod adlı teröristle ilgili ifadeler içeren mektubunu ABD Başkanı'na iade ettiğini belirterek, "Ferhat Abdi Şahin denilen bu teröristin Amerika gibi bir ülkenin başkanı tarafından muhatap alınmasını üzüntüyle tabii ki karşıladım" dedi - Türkiye ile Rusya arasındaki Soçi Mutabakatı çerçevesinde, 1 Kasım'da Türk ve Rus askeri unsurları Fırat'ın doğusunda ilk ortak kara devriyesini gerçekleştirdi - Türkiye'de bulunan yabancı terörist savaşçıların iadelerine 11 Kasım'da başlandı - Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin (TANAP) Avrupa bağlantısı, 30 Kasım'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla İpsala'da düzenlenen törenle açıldı - Türk Silahlı Kuvvetlerinin 25. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 21 Kasım'da solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle İstanbul'da 79 yaşında vefat etti - Ünlü tiyatro oyuncusu Yıldız Kenter, 17 Kasım'da İstanbul'da, akciğer rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 91 yaşında hayatını kaybetti. "Devlet sanatçısı" unvanı da bulunan Kenter, sanat yaşamı boyunca 100'den fazla tiyatro oyunu, film ve dizide rol aldı

Haber 19-12-19 10:04

/geniş haber/ Yaşar Büyükanıt son yolculuğuna uğurlandı  

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybeden Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 23-11-19 15:49

Eski Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın vefatı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Türk Silahlı Kuvvetlerinin 25. Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt için 1'inci Ordu Komutanlığı Karargahı'nda askeri tören düzenlendi - Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK'nin komuta kademesinin yanı sıra eski bakanlardan Vecdi Gönül, eski Genelkurmay Başkanları İlker Başbuğ, Işık Koşaner, Hüseyin Kıvrıkoğlu, Hilmi Özkök, eski bazı kuvvet ve ordu komutanları ile garnizonda görevli askeri personel katıldı

Haber 23-11-19 14:42

Yaşar Büyükanıt son yolculuğuna uğurlanıyor (2)

Semih ÇALIŞKAN - Güven USTA - GENELKURMAY Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Haber 23-11-19 12:59

Eski Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlanıyor

Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, Selimiye Camisi’nde düzenlenen cenazeyle son yolculuğuna uğurlanıyor.Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, geçtiğimiz Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Haber 23-11-19 12:34

Yaşar Büyükanıt eşinin yanına defnedilecek! Kazılan mezar görüntülendi

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 4 gün önce hayatını kaybeden eşi Filiz Büyükanıt’ın yanına defnedilecek. Yaşar Büyükanıt için eşinin yanında kazılan mezar görüntülendi.

Haber 22-11-19 09:23

Erdoğan'dan Büyükanıt ailesine başsağlığı telefonu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın (79) yakınlarını arayarak, başsağlığı dileğinde bulundu.  İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın aile üyeleriyle telefonda görüşerek taziyelerini iletmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız, görüşmede merhum Yaşar Büyükanıt’a Allah’tan rahmet, aile üyelerine başsağlığı ve sabır dilemiştir" denildi.

Haber 21-11-19 13:24

Erdoğan'dan Büyükanıt ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın yakınlarıyla telefonda görüşerek taziyelerini iletti

Haber 21-11-19 13:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yaşar Büyükanıt’ın ailesini aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın aile üyeleriyle telefon görüşmesi yaptı, taziyelerini iletti.Yaşar Büyükanıt’ın aile üyeleriyle telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhuma Allah’tan rahmet, aile üyelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Haber 21-11-19 13:10

Büyükanıt cumartesi günü toprağa verilecek

İstanbul DHA- GENELKURMAY Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın cumartesi günü İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.  Yaşar Büyükanıt, tedavi gördüğü hastanede bu sabah solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 12:05

Yaşar Büyükanıt'ın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama

 GENELKURMAY Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama yapıldı.

Haber 21-11-19 11:23

Genelkurmay eski Başkanı Büyükanıt hayatını kaybetti

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 25’inci Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 10:51

Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti (2)

  GENELKURMAY Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 10:09

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, sabah saatlerinde İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, sabah saatlerinde İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 09:42

Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti ARŞİV

  Cengiz ÇOBAN - İstanbul DHA - GENELKURMAY Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 09:30

Önceki gün eşini toprağa veren eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, sabah saatlerinde İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Önceki gün eşini toprağa veren eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt, sabah saatlerinde İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 08:53

Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti

Cengiz ÇOBAN - İstanbul DHA - GENELKURMAY Eski Başkanı Emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti.

Haber 21-11-19 08:32

Son dakika Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti (Yaşar Büyükanıt kimdir?)

Son dakika haberine göre eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti. 79 yaşındaki Yaşar Büyükanıt, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Büyükanıt'ın hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklamada "Yaşar Büyükanıt, bugün saat 06.05'te solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti" denildi.

Haber 21-11-19 08:28

Yaşar Büyükanıt'ın eşi Filiz Büyükanıt son yolculuğuna uğurlandı

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Filiz Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı. Yaşar Büyükanıt'ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı cenazede taziyeleri kızı ve damadı kabul etti.

Haber 19-11-19 14:23

Yargıtay, Kamil Başoğlu'nun kaçırılması davasında kararını verdi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında eski EDOK Komutanı emekli Orgeneral Kamil Başoğlu'nun kaçırılması davasında, bir sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 4 sanığa verilen müebbet hapis cezasını onadı - Daire, eski Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı Kurmay Albay Muhsin Kutsi Barış ile eski Tabip Binbaşı Adem Parlak hakkındaki 9'ar yıl hapis cezasının da onanmasına hükmetti - Olay sırasında ambulans şoförlüğü yapan iki erin beraati de onandı

Haber 15-11-19 16:10

Son dakika: Yargıtay Orgeneral Kamil Başoğlu'nun kaçırılması davasında cezaları onadı

Son dakika haberine göre Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında eski Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) emekli Orgeneral Kamil Başoğlu'nun kaçırılmasına ilişkin davada bir sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 4 sanığa verilen müebbet hapis cezasını onadı.

Haber 15-11-19 15:44

AYM'den İlker Başbuğ için 'Ergenekon Davası' kararı

ANAYASA Mahkemesi 'Yüce Divan' sıfatıyla yaptığı yargılamada 26'ncı Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ hakkında açılan Ergenekon davasının 'muhakeme şartının gerçekleşmemesi' nedeniyle düşmesine karar verdi.

Haber 31-10-19 15:11

AYM'den İlker Başbuğ için 'Ergenekon Davası' kararı

 ANAYASA Mahkemesi 'Yüce Divan' sıfatıyla yaptığı yargılamada 26'ncı Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ hakkında açılan Ergenekon davasının 'muhakeme şartının gerçekleşmemesi' nedeniyle düşmesine karar verdi.

Haber 31-10-19 14:57

İlker Başbuğ hakkındaki Ergenekon davası düştü

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Yüce Divan sıfatıyla, 26'ncı Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Başbuğ hakkında açılan "Ergenekon" davasının düşmesine karar verdi - Başbuğ'un, "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek, silahlı örgüt kurmak ve yönetmek" suçlarından cezalandırılması istemiyle açılan kamu davasının, "muhakeme şartının gerçekleşmediğine" hükmedildi

Haber 31-10-19 13:09

Son dakika: AYM'den İlker Başbuğ kararı

Son dakika haberine göre Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurulu, Yüce Divan sıfatıyla, 26'ncı Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un, "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek, silahlı örgüt kurmak ve yönetmek suçlarından cezalandırılması istemiyle açılan kamu davasının, "muhakeme şartının gerçekleşmemesi" nedeniyle düşmesine karar verdi.

Haber 31-10-19 12:59

Bomba iddia! Trump'ın kararının perde arkası

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Suriye'nin doğusundaki petrol kuyularına yakın bölgelere 200 ABD askerinin bırakılması konusunda Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham ve emekli bir Orgeneral tarafından harita gösterilerek ikna edildiği ileri sürüldü.

Haber 22-10-19 23:11

Trump'ı petrol yatakları haritası ile ikna etmişler

Senatör Lindsey Graham ve emekli Orgeneral Jack Keane'nin, ABD Başkanı Donald Trump'ı, Suriye'den tamamen çekilme kararından Orta Doğu petrol haritası ile vazgeçirdiği ileri sürüldü - Trump'ın ikili ile haritalı toplantısı sonrası ABD'nin Suriye'deki petrol yataklarının kontrolünü sağlaması için bölgede asker bırakmaya karar verdiği öne sürüldü

Haber 22-10-19 22:10

İlker Başbuğ: Demokrat Parti'nin mücadelesini hiçbir parti yapmadı

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un Kırmızı Kedi Yayınevi'nden çıkan 'Türkiye Cumhuriyeti'nde 1923-1961 Güç Odaklarının Mücadelesi' adlı kitabı, dün akşam Şerefiye Sarnıcı'nda düzenlenen programda tanıtıldı.

Haber 17-10-19 12:29

İlker Başbuğ: Demokrat Parti'nin mücadelesini hiçbir parti yapmadı

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un Kırmızı Kedi Yayınevi'nden çıkan 'Türkiye Cumhuriyeti'nde 1923-1961 Güç Odaklarının Mücadelesi' adlı kitabı, dün akşam Şerefiye Sarnıcı'nda düzenlenen programda tanıtıldı.

Haber 17-10-19 11:59

Akıncı Üssü davası

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada, dönemin Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Galip Mendi'yi alıkoyan eski Konya Jandarma Bölge Komutanı tuğgeneral Timurcan Ermiş, esasa ilişkin mütalaaya karşı savunma yaptı

Haber 20-09-19 18:45