Emel Müftüoğlu Haberleri

Bileğindeki hastane künyesi herkesi üzmüştü! Sezen Aksu, Türkan Şoray hastalığına yakalandı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sezen Aksu son olarak Meslektaşı Emel Müfütoğlu'nun paylaştığı bir kare ile gündem oldu. Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi sevenleri üzerken magazin yazarı Onur Akay, Minik Serçe'nin hastalığını açıkladı.

Magazin 19-03-2024 13:32

Emel Müftüoğlu'ndan Sezen Aksu paylaşımı! Bileğindeki hastane künyesi dikkatleri çekti

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yakın dostu Sezen Aksu'nun tost yediği sırada fotoğrafını çeken Müftüoğlu'nun paylaşımına yorum yağdı. Sezen Aksu'nun ise bileğinde hastane künyesi sevenlerini meraklandırdı.

Magazin 19-03-2024 00:33

Davut Güloğlu ''Cinsel ilişki bağımlılığı tedavisi gördün mü?'' sorusuna yanıt verdi

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren Davut Güloğlu, geçmişte cinsel ilişki tedavisi gördüğü yönündeki iddialar hakkında yıllar sonra açıklama yaptı. Gökay Kalaycıoğlu'na konuşan Davut Güloğlu, ''Anne eksikliği yüzünden büyük kadınlarla beraber oldum'' dedi.

Magazin 21-12-2022 10:37

Senden Daha Güzel dizisinde Emel Müftüoğlu sürprizi yaşandı

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, FOX TV'de yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölümüne konuk oldu. Dizide, Emir ve Efsun da el ele verip, hayranı oldukları Emel Müftüoğlu’na büyük bir sürpriz yaptı.

Magazin 19-07-2022 22:05

Emel Müftüoğlu

Emel Müftüoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Emel Müftüoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Emel Müftüoğlu kimdir? Emel Müftüoğlu bekar mı, evli mi? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Emel Müftüoğlu'nun kızı kimdir?

Emel Müftüoğlu, Şarkılar Bizi Söyler'in 9 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan bölümüne konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla her hafta yayınlanan programın 9 Nisan Cumartesi günkü bölümünü izleyenler yine müzik ziyafeti yaşayacak. Şarkılar Bizi Söyler konuğu Emel Müftüoğlu kimdir? Evli mi? Emel Müftüoğlu'nun kızı kimdir? soru ve konu başlıklarının yanıtı haberimizde...

Magazin 10-04-2022 10:33

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler 9 Nisan konukları kimler oldu?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları 9 Nisan 2022 Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan programın fragmanı sonrası merak konusu oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu programda, yine birbirinden güzel şarkılar seslendirilecek. Peki Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler 9 Nisan konukları kimler oldu? İşte programın 9 Nisan 2022 Cumartesi günkü bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 09-04-2022 17:56

Lezbiyenlik iddialarına yanıt veren Billur Kalkavan kadınlara seslendi: Biraz da seksinizden bahsedin

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Billur Kalkavan hayatına dair samimi açıklamalar yaptı. Emel Müftüoğlu'nun Deli Et Beni klibindeki erotik dansı hakkında konuşan Billur Kalkavan kadınlara da ilginç bir çağrıda bulundu.

Magazin 06-01-2022 13:27

Emel Müftüoğlu'nun kızı da ünlü çıktı! Güzelliğiyle büyüledi!

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun kızının kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 16-11-2021 12:04