Emel Ozturk Durmaz Haberleri

Kerimcan Durmaz ve Aleyna Tilki böyle partiledi! Çılgın dansları sosyal medyayı salladı

YouTube kanalında yayınladığı videolar ve sahne şovlarıyla uzun süredir adından söz ettiren fenomen Kerimcan Durmaz, şimdilerde son haliyle dikkat çekiyor. Yeni şarkısı ve klibiyle çok konuşulan Durmaz şimdi de “Nerdesin” adlı yeni şarkısının partisindeki halleriyle çok konuşuldu. Durmaz'ın Aleyna Tilki ile çılgın dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-20 11:34:44

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yeni klibi çok konuşuldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Annenin gözyaşlarına...

Son dönemlerde yeni imajıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz bu kez çektiği kliple gündeme geldi. ski halinden eser kalmadığını söyleyebiliriz. Sosyal medyaya damgasını vuran ünlü fenomen bu sefer de 'Nerdesin' parçasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 2024-04-19 15:50:55

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 2024-04-04 14:43:24

Uzmanı uyardı! Çınlama deyip geçmeyin... Ciddi hastalıkların habercisi olabilir

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Emel Peru Yücel, her 10 kişiden birinin hayatının bir döneminde kulak çınlaması ile karşılaşabildiğini söyleyerek, kişinin stres, sinir ve gerginlikten uzak durması gerektiğini belirtti.

Haber 2024-04-03 15:22:56

Sezen Aksu ile Emel Müftüoğlu ünlü o dizinin hayranı çıktı! Diziyle ilgili yaptıkları paylaşım gündem oldu

Bahar dizisinin tüm bölümleri büyük bir heyecanla izleniyor. Demet Evgar’ın başrolünü oynadığı Bahar dizisini izleyenler arasında iki usta isminde olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-03-24 16:50

Bileğindeki hastane künyesi herkesi üzmüştü! Sezen Aksu, Türkan Şoray hastalığına yakalandı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sezen Aksu son olarak Meslektaşı Emel Müfütoğlu'nun paylaştığı bir kare ile gündem oldu. Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi sevenleri üzerken magazin yazarı Onur Akay, Minik Serçe'nin hastalığını açıkladı.

Magazin 19-03-24 13:32

Emel Müftüoğlu'ndan Sezen Aksu paylaşımı! Bileğindeki hastane künyesi dikkatleri çekti

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yakın dostu Sezen Aksu'nun tost yediği sırada fotoğrafını çeken Müftüoğlu'nun paylaşımına yorum yağdı. Sezen Aksu'nun ise bileğinde hastane künyesi sevenlerini meraklandırdı.

Magazin 19-03-24 00:33

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'ın yatak sohbeti! Özellikle cinsellikte... deyince ne diyeceğini bilemedi

Kerimcan Durmaz Youtube yayınına Aleyna Tilki'yi konuk aldı. Yatak odası sohbeti konseptinde yapılan programda ilişkilerden bahsedilirken Kerimcan Durmaz cinselliğe konuyu getirince Aleyna Tilki ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 29-02-24 13:50

Didim’de cinayet: 1 ölü

Aydın’ın Didim ilçesinde iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sonucu tüfekle vurulan Osman Durmaz, hayatını kaybetti.

Yurthaber 27-02-24 12:19

Kerimcan Durmaz Selamünaleyküm diyerek yeni imajını paylaştı! Görenler şaşırdı

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz imaj değiştirdi. Sakal bırakan Durmaz yeni imajıyla poz verdiği karelerini Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 23-02-24 12:43

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-24 16:12
MHP

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz şaşırttı! Elinde tespihle racon kesti: Burası bizim semtimiz

Yaptığı paylaşımlarla dönem dönem ortalığı karıştıran fenomen Kerimcan Durmaz Kadıköy Moda'da racon kesti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Fenomenin paylaşımı izleyenleri güldürdü.

Magazin 02-02-24 17:04

Evin tek oğlu olan Kerimcan Durmaz'dan bakın annesi ne istedi! Selin Ciğerci yorum yapamadan duramadı

İnternet üzerinden yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz son paylaşımıyla da gündeme geldi. Annesiyle birlikte YouTube videosu çeken Kerimcan Durmaz, videonun fragmanını paylaştı. Fragmanda annesinin Kerimcan Durmaz'dan gelin ve torun isteği dikkatlerden kaçmadı. Selin Ciğerci ise anne- oğul arasında gerçekleşen muhabbete yorum yaparak dahil oldu.

Magazin 13-01-24 11:15

İstanbul'da akılamaz anlar! Taraftar sahaya indi, 13 yaşındaki çocuklar darp edildi

Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.

Spor 12-01-24 12:43

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran daha sonra da Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında izleyicisinin karşısına çıkan Emel Özkızıltaş son haliyle gündem oldu.

Magazin 26-12-23 14:40

Kan donduran cinayet! 13 yaşındaki çocuk, 12 yaşındaki arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kayseri'de tüyler ürperten bir cinayet olayı yaşandı. Hürkan Samet Durmaz (12), tartıştığı arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 15:59

Esra Erol'da herkesi şaşırtan 'yasak aşk' iddiası! Eski karısını para karşılığında başka bir adama verdi

Eşinin boşanma sürecinde ortadan kaybolduğunu ifade eden Sezgin Bolat, Esra Erol'dan yardım istedi. Emel Hanım'ın Adem Kumak'a kaçtığını öğrenen Sezgin Bey adeta yıkıldı. Adem Bey'in evli kadınları kaçırdığı öne sürülürken canlı yayına bağlanan bir kişinin iddiası programa damga vurdu. Adem Bey'in eski karısını para karşılığında başka bir adama verdiği öne sürüldü. O sözler hem ekran başındakileri hem de Esra Erol'u şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 13:29

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Evden kaçmasının nedeni bakın ne çıktı! Öleceksen öl de, bir an önce evleneyim

Esra Erol, kayıplara karışan eşinin bulunmasını isteyen Sezgin Bolat'ı konuk etti. 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan Emel Hanım yapılan çalışmalar sonucu bulundu. Emel Hanım'ın Adem Bey'le imam nikahı kıydığı iddia edildi. Sezgin Bey, "Ben seninle bir saniye daha evli kalmak istemiyorum" diyerek eşine sert çıktı. Emel Hanım da "Öyle mi? 'Öleceksen öl de ben bir an önce evleneyim' diyen kimdi?" ifadeleri kullanarak tepki gösterdi.

Magazin 22-11-23 11:34

Selin Ciğerci düğünde babasıyla dans etti! Kerimcan Durmaz dayanamadı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü fenomen Selin Ciğerci katıldığı bir düğünde babasıyla dans etti. Düğünün davetlileri arasında yer alan Kerimcan Durmaz bu anlara kayıtsız kalamadı.

Magazin 30-10-23 16:27

Kerimcan Durmaz cinsel organını paylaşmıştı! Eser Yenenler'e sebebini anlattı

İnternet üzerinden yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından yanlışlıkla cinsel organını paylaşarak gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu konuda ifade de veren Kerimcan, Eser Yenenler'in programında olayın iç yüzünü anlattı.

Magazin 15-10-23 07:24

Ebrar Karakurt pozlarıyla dikkat çekti! Kerimcan Durmaz dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla ilgi odağı oldu. Başarılarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Karakurt'un fotoğraflarına Kerimcan Durmaz da kayıtsız kalamadı.

Magazin 05-10-23 11:13

Usta sanatçı Erol Evgin gençlik yıllarını paylaştı! Emel Sayın dayanamadı Kusura bakma

Ünlü sanatçı Erol Evgin sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Evgin, Instagram hesabında gençlik yıllarından bıyıklı bir fotoğrafını paylaştı. Meslektaşı Emel Sayın o poza dayanamayıp, "Kusura bakma" diyerek yorum yaptı.

Magazin 30-09-23 09:36

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Gören inanamadı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel hem başarılı oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Yakında, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde Emel Sayın'ı canlandıracak olan Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Oyuncunun yıllar önceki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-09-23 11:45

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçakladı, ifadesi kan dondurdu: 'Üzerine çullandım...'

Eskişehir'de Fatih Durmaz (42), spor eğitmeni eski sevgilisi Gamze C.'yi (34) sokakta 15 yerinden bıçakladı. Boşandığı 2 eşine de şiddet uyguladığı için 15 farklı davasının sürdüğü ortaya çıkan Durmaz ifadesinde, "Gamze'nin peşinden gidip yanına yaklaştım. Sonra üzerine çullandım. Ellerimle vurdum. Yanımda bıçak ya da kesici alet yoktu" dedi. Gamze C. ise ifadesinde, saldırıda Durmaz'ın elindeki bıçağın kırıldığını belirterek, "Bıçak kırılmasaydı beni öldürecekti" dedi. İşte detaylar...

Haber 15-09-23 10:59

Kocasını öldüren kadından olay sözler: Bıçakta parmak izi çıkmasın diye...

Denizli'de tartıştığı eşi Barış Selahattin Ener'i öldüren Emel Ener ilk duruşmada kan donduran sözler söyledi. Ener, bıçakta parmak izi çıkmadığı yönündeki soruya, "Parmak izi çıkmasın diye herhangi bir girişimde bulunmadım" dedi.

Haber 13-09-23 17:45

Yeşilçam'ın yıldızı Emel Sayın'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Meğer ne güzelmişim' deyince yorum yağdı

Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Takipçilerini yıllar öncesine götüren sanatçının gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-09-23 17:31

Eşini dövdü, oğlunu vurdu! Mahalle ayağa kalktı, çığlıkları duyan telefona sarıldı

Zeytinburnu’nda eşini darbeden Yılmaz K., iddiaya göre kendisine müdahale etmeye çalışan oğlunu bacağından vurdu. Silah ve kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Durmaz K. ve darbedilen anne Emine K. hastaneye kaldırılırken, şüpheli baba Yılmaz K. gözaltına alındı.

Haber 27-08-23 10:59

Kerimcan Durmaz ve Demet Özdemir'den iddialı pozlar! Derin bir geceydi

Tatil pozlarıyla sık sık gündem olan Adım Farah’ın yıldızı Demet Özdemir ve ünlü fenomen Kerimcan Durmaz iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Durmaz, Özdemir’le pozlarını “Bebeğimle ne gece ama” notuyla paylaştı.

Magazin 19-08-23 09:07

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş'ın son hali gündem oldu! Adeta bambaşka biri

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran daha sonra Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş, son haliyle sosyal medyayı salladı. Estetik operasyonla adeta bambaşka birine dönüşen Özkızıltaş'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 12-08-23 15:26

Kerimcan Durmaz, Zeynep Bastık'ın doğum gününde twerk yaptı! Dudak dudağa pozları olay oldu

30 yaşına giren şarkıcı Zeynep Bastık paraya kıydı ve İzmir'deki evinde 30 yaş partisi verdi. Roman havası konseptli doğum gününde Kobra Murat sahneye çıktı. Kerimcan Durmaz ise doğum gününde önce twerk yaptı sonra şarkıcıyla dudak dudağa anlarını paylaştı.

Magazin 09-07-23 13:52

“Astral seyahatle Ay'a gittim” demişti! Gri pardösülülerden bahseden Yusuf Güney'in açıklamaları şoke etti: 'Ben onlarla tanıştım'

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle Ay'a gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, Emel Özuğur'un YouTube programına konuk oldu. Programdaki açıklamalarıyla herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı astral seyahat sırasında karşılaştığı gri pardösülülerden bahsetti. Güney'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-23 16:20

Hadise kravat takıp dekolteli poz verdi! Minicik eteğiyle araba pozu olay

Şarkıları ile sık sık adından söz ettiren Hadise cesur paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Düzgün fiziği çok beğenilen Hadise kravat takıp bacak dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Kerimcan Durmaz ve İrem Derici de pozlara kayıtsız kalmadı.

Magazin 06-07-23 09:56

Siyasi partiler arasında bayramlaşma! CHP ile AK Parti el sıkıştı... Dikkat çeken mesajlar

Siyasi partiler bayramlaştı! Kurban Bayramı dolayısıyla CHP ve MHP heyetleri, AK Parti'yi ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz önemli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen bayramlaşmada AK Partili Uygur ile CHP'li Emre'nin el sıkıştığı görüntüler de dikkat çekti.

Haber 29-06-23 11:49

Eskişehir'de korkunç olay! Görüntüler ortaya çıktı, eski sevgilisini yerde defalarca bıçakladı

Eskişehir'de Fatih Durmaz, spor eğitmeni eski sevgilisi G.C.'ye bıçakla saldırmış, hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınmıştı. Olaya ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Durmaz'ın genç kadının arkasından koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü.

Haber 07-06-23 11:48

Sonuçta erkeksin yorumu gündem olmuştu! Selin Ciğerci'den üstsüz poz geldi

56 kilo olan ve diyetini aksatmayan fenomen Selin Ciğerci eski dostu Kerimcan Durmaz ile barıştı. İkili arkadaşlarını da yanlarına alarak birlikte tatile gitti. Ciğerci tatilden üstsüz pozlarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde "Sonuçta erkeksin" yorumuna verdiği yanıtla dikkat çekmişti.

Magazin 26-05-23 11:51

Türk TikTok fenomenini görenler gözlerine inanamadı! Dünyaca ünlü isme benzerliğiyle göz kamaştırıyor

TikTok fenomenleri son dönemde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Bu isimlerden biri de Deniz Durmaz oldu. aynı zamanda oyunculuk da yapan Durmaz, güzelliğiyle dünyaca ünlü Angelina Jolie'ye benzetildi.

Magazin 26-05-23 00:22

Aile dizisinde evlatlık çocuk şoku! Anne kim benim evlatlığım?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'de bu akşam flaş bir gelişme yaşandı. Emel Göksu'nun canlandırdığı alzheimer hastası babaanne Seher, Devin'i gelini Hülya sanıp konuşmaya başlayınca olanlar oldu.

Magazin 24-05-23 00:48

Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş'ın son hali şaşırttı! Bakan bir daha baktı

İşte Benim Stilim yarışmasının ardından Çarkıfelek programındaki sunumu ve tavırlarıyla hafızalara kazınan Emel Özkızıltaş sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son haliyle şaşırtan Emel Özkızıltaş değişimiyle dikkat çekiyor.

Magazin 20-05-23 23:11

Aile’nin Seher Soykan’ı Emel Göksu’nun kızı bakın kim çıktı! Meğer Kardeşlerim'in yıldızıymış

Şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinde Aslan'ın büyükannesi Seher Soykan karakterine hayat veren Emel Göksu başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun kızının kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Emel Göksu kızı da kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 09-05-23 17:00

Bir dönem küs kaldılar! Selin Ciğerci'den Kerimcan Durmaz paylaşımı... Okşanlar...

Bir dönem dillere destan olan dostlukları son bulan Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz yıllar sonra barıştı. Selin Ciğerci adı gündemde olan arkadaşıyla pozunu paylaşarak "Okşanlar Kerimcanlar..." yorumunda bulundu.

Magazin 09-05-23 09:52

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'un pozları olay oldu! Kerimcan Durmaz dayanamadı

RTÜK'ün verdiği cezadan sonra gündeme bomba gibi düşen Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu dergi için verdiği pozları paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Her dönem adından söz ettiren Kerimcan Durmaz da pozlara tepkisiz kalmadı.

Magazin 08-05-23 07:29

Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar'ın düğününe gidemeyen Nurgül Yeşilçay altını sette taktı

Veda Mektubu dizisinde Ziya rolüne hayat veren Selim Bayraktar bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Emel Karaköse ile Antalya'da gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi. Ünlü oyuncunun düğününe gidemeyen Nurgül Yeşilçay ise altını alıp sete geldi.

Magazin 04-05-23 07:36

Selim Bayraktar'ın eşi Emel Karaköse kimdir, kaç yaşında? Emel Karaköse mesleği ne?

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Ziya karakteriyle büyük beğeni toplayan Selim Bayraktar 5 yıldır birliktelik yaşadığı Emel Karaköse ile Antalya'da gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin mutlu gününden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Peki, Selim Bayraktar'ın eşi Emel Karaköse kimdir, kaç yaşında? Emel Karaköse mesleği ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 02-05-23 14:56

Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar 5 yıllık aşkıyla evlendi! Bakın eşi kim çıktı

Veda Mektubu dizisinde Ziya rolüne Selim Bayraktar can veriyor. 5 yıldır Emel Karaköse ile beraberlik yaşayan Selim Bayraktar dünyaevine girdi. Selim Bayraktar ile evlenen Emel Bayraktar bakın kim çıktı.

Magazin 01-05-23 23:27

2. Sayfa konuğu Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Bir döneme damga vuran Aşkım Aşkım'ın Gözde'si Yeliz Yeşilmen'in hayatı!

Yeliz Yeşilmen, 14 Nisan 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'le magazin gündemini değerlendirdi. Başrollerini Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil ve Doğa Rutkay'ın paylaştığı Aşkım Aşkım dizisinde canlandırdığı Gözde karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu 2. Sayfa programı nedeniyle merak konusu oldu. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in hayatı...

Magazin 14-04-23 09:32

Esra Erol'da akılalmaz olay! Kendisini yanına yakıştırmayan eşine öyle şeyler söyledi ki: Karım Tom ve Jerry izliyor!

Esra Erol'da programına Hüseyin Bey'in eşi Şeyda Durmaz ile ilgili sözleri damga vurdu. Geçtiğimiz hafta Esra Erol'a başvurarak eşi Şeyda Durmaz'dan ayrılmak istemediğini söyleyen Hüseyin Bey, yine gündem oldu. "Ben çirkinmişim", "Karım beni beğenmiyor, yanına yakıştırmıyor" sözleri çok konuşulan Hüseyin Bey, bu kez de karısının çizgi film izlediğini belirtip isyan etti. Esra Erol ise söylenenler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Esra Erol'da programında yaşananlar...

Magazin 11-04-23 15:05

Sokak ortasında dehşet! Nişanlısını silahla vurup intihar etti

Sultangazi’de kan donduran bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Aynı ayakkabı atölyesinde çalışan ve evlilik hazırlığında olan nişanlı çift Fatih Akboğa ile Emel Özan arasında öğle arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Akboğa, Özan'ı göğsünden silahla vurarak ağır yaraladı, ardından aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar etti. İşte olayın detayları...

Haber 04-04-23 17:00

Eşini sırtından bıçaklayarak öldürmüştü! Vahşetin nedeni kıskançlık çıktı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Emel Ener (35), tartıştığı eşi Barış Selahattin Ener'i (55) sırtından bıçaklayarak öldürdü. İlk ifadesinde, eşinin kendisine saldırdığı için bıçakladığını söyleyen Emel Ener tutuklandı. Emel Ener'in (35), cinayeti 'kıskançlık' nedeniyle çıkan tartışmada işlediği iddia edildi. İşte olayın detayları...

Haber 28-03-23 16:58