Emine Akbas Haberleri

Canlı Bahçelievler seçim sonuçları! Bahçelievler'de seçimi Hakan Bahadır mı Emine Gülizar Emecan mı kazanıyor?

31 Mart geldi çattı. Aylardır devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bahçelievler'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Hakan Bahadır ile CHP'nin adayı Emine Gülizar Emecan arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 2024-03-28 16:56:04

Yaşlı çiftin hayatını değiştiren destek

Kocaeli’de hayata geçirilen yardım projeleri, çocukları olmayan Emine ile Lütfü Candan çiftinin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Yurthaber 2024-03-27 10:57:51

Canlı yayında stüdyo bir anda karıştı! Eşler birbirine girdi küfürler havada uçuştu! Esra Erol ne yapacağını şaşırdı

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol işlediği konular ve yayına aldığı konukları ile sosyal medyada gündem oluyor. Esra Erol'da programına bu defa yaklaşık bir sene önce evlenen Emine Polat ve Hüseyin Polat damga vurdu. Karısı ile barışmak için yardım isteyen Hüseyin Polat eşiyle yüzleşince stüdyo bir anda karıştı...

Magazin 2024-03-19 09:21:32

Yataktan zor kalkanlar aman dikkat! O hastalığın asıl belirtisiymiş

Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.

Haber 2024-03-15 11:35:23

Öğretmenlere verilen deniz okuryazarlığı eğitimi öğrencilere de ilham oldu

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliğinde düzenlenen deniz okuryazarlığı eğitimine katılan Şair Nedim Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Emine Durak, öğrencilerinin, deniz canlılarının dünyasını daha yakından tanımasını sağlayacak projeler geliştirmelerine destek oldu.

Yurthaber 12-03-24 11:19

Efeler, 8 Mart’ta anlamlı park açılışı yapacak

Efeler Belediyesi tarafından yapılan Emine Nadide Çakılcı Parkı, 8 Mart’ta düzenlenecek törenle açılacak.

Yurthaber 06-03-24 10:24

Şırnak’ta ambulans helikopter 2 yaşındaki Emine bebek için havalandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde solunum enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Emine A. isimli bebek Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Elazığ’a sevk edildi.

Yurthaber 29-02-24 11:25

Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Bir dönem ekranların aranılan isimleri arasında yer alan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi ile ekranlara geri dönen Emine Ün yeni projesinin galasına kızıyla katıldı. Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru'yu görenler çok şaşırdı. Duru Kınay güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-02-24 10:13

İstanbul'da rehin aldığı eşini öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı, yasak aşk iddiası

İstanbul'da Hakan Araz, tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldürmüştü. Emniyetteki işlemlerinin ardından katil zanlısı koca adliyeye sevk edilirken, ifadesinde "Beni aldattığını düşünüyordum. Bu nedenle aramızda daha önceden kavgalar çıkmıştı. Yine kavga çıktı. Bu sefer onu öldürdüm" dedi.

Haber 27-02-24 18:20

Kan donduran cinayet! Önce silahla rehin aldı, sonra kurşun yağdırdı

Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, polis ihbar hattına mesaj atarak yardım istedi. Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis, katil zanlısı Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 15:30

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Emine Seyid Ahmed öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü YPG-YPJ’nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Azadi Derik kod adlı Emine Seyid Ahmed’i, Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.

Haber 27-02-24 09:55

Dini nikahlı eşini bıçakladı, kendini bakın nasıl savundu! 'Canımı kurtarmak için...'

Adana’da Emine A. (45), kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü dini nikahla birlikte yaşadığı Cumali E.’yi (55), aralarında çıkan kavgada meyve bıçağıyla karnından yaraladı. Gözaltına alınan Emine A., ifadesinde, “Sürekli şiddet uyguluyordu. Sabah yine bağırıp, beni darbetti. Artık dayanamadım. Canımı kurtarmak için bıçakladım” dedi. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 12:59

Alper Gezeravcı ve beraberindeki 2 astronottan kan, tükürük ve idrar örnekleri alınacak! Tedavi yöntemleri için kullanılacak

Ankara Üniversitesi, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve beraberindeki 2 astronottan alınan ve alınacak kan, tükürük ve idrar örnekleri üzerinde yapacağı analizlerle uzay koşullarının insan sağlığı üzerindeki etkilerini ortaya çıkaracak. Proje yöneticisi Prof. Dr. Emine Emregül, araştırma sonuçlarının mevcut astronot hastalıkların tedavisi ve önleyici tedbirlerin geliştirilmesinde önemli rol oynayacağını söyledi.

Haber 02-02-24 15:47

Kardeşini emzirme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu! Ömer'in Emine'si Çağla Naz Kargı performansıyla alkış topladı! 'Oynamamış yaşamış...'

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi dün akşam 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne Çağla Naz Kargı'nın hayat verdiği Emine karakterinin performansı damga vurdu. Daha önce kardeşini emzirme sahnesiyle adından söz ettiren Kargı yine alkış topladı.

Magazin 30-01-24 15:56

Mardin'de 9 günlük Emine bebek ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Mardin'in Midyat ilçesinde karaciğer yetmezliği ön tanısı konulan 9 günlük Emine bebek, ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi.

Yurthaber 29-01-24 14:42

Görenler tanıyamıyor... Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi artık bambaşka bir hayat yaşıyor! Yurt dışına yerleşip...

Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu, 1983 yapımı Tokatçı filminde hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nazan Saatçi uzun süredir yaşamını ABD'de sürdürüyor. Oyuncu şimdilerde neler yaptığını anlattı. Saatçi'nin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Adeta yıllara meydan okuyan oyuncunun paylaşımına da hayranları tarafından beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 29-01-24 11:58

Eşini öldürüp ormana gömmüştü! Savunması 'pes' dedirtti: 'Ne yaptım ise...'

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kayıp başvurusunda bulunduğu eşi Sevim Çet'i (35) öldürüp ormana gömdüğünü itiraf eden Özgür Çet (44), tutuklu yargılandığı davada indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Karar öncesi son sözü sorulan Çet, "Sürekli tartışıyorduk. Ne yaptım ise çocuklarım için yaptım. O yüzden cinayeti bir süre söyleyemedim" dedi. Sevim Çet'in annesi Emine Kaçar ise, "Kızımın kanı yerde kalmadı" ifadesini kullandı. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 17:15

18 yaşındaki kız, 2 çocuklu komşusu ile kaçmıştı! Hayrete düşüren sözler: 'O boşanıyor, ben evleniyorum'

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 18 yaşındaki M.Ö.S., evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kaçtı. Kayıplara karışan ikili, haklarında çıkan haber sonrası aileleriyle iletişime geçti. M.Ö.S., ardından gözyaşı döküp yardım isteyen annesi Emine Soylu'ya, "Beni görmek istiyorsun ya, o Büşra’ya söyleyeceksin bize dediği gibi anlaşmalı boşanma davası açacak. O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit’teyim" dedi. M.K. ise kendisi hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Haber 25-12-23 17:45

Uçaktan indi! Törenle karşılanınca o da şaşırdı

2023 yılı içerisinde 1 milyon yolcu taşıma kapasitesine ulaşan Rize-Artvin Havalimanı’nda 1 milyonuncu yolcu törenle karşılandı. 57 yaşındaki Emine Ataman, 'Bunlar bana da sürpriz oldu, benim yapacağım sürpriz de gitti" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-23 00:25

2 çocuk babası adam, komşusunun kızını alıp kaçtı! 'Çocuğum ona abi diyordu'

Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı. 5 Aralık'ta eşi Büşra K.'ya "Ben yola çıktım, gidiyorum. Haberin olsun" şeklinde mesaj atan M.K., genç kızın annesi Emine Soylu'ya ise "Kızın benim yanımda. Onu da aldım, gidiyorum" dedi. 'Çocuğum ona abi diyordu' diyen acılı anne, gözyaşlarıyla yardım çığlığında bulundu. Büşra K. ise, eşi M.K.'nın başka kızlara da tacizde bulunduğunu öğrendiğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 21-12-23 16:25

Babası tutuklanınca gözyaşlarına boğuldu! 'O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz'

Sakarya'da, boşandığı Tuğba S.'yi (28) tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41), tutuklandı. Kaya, kelepçeli halde polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Nur Kaya (18), gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek ağladı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 17:59

Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.

Magazin 05-12-23 11:02

Yolun karşısına geçmeye çalışan çiftin acı sonu! Olay yerinde hayatını kaybetti

Kütahya'da talihsiz bir olay yaşandı. Yolun karşıya geçmeye çalışan Emine Avşar (59) ve Yusuf Avşar’a (72) çiftine otomobil çarptı. Kazada, Emine Avşar olay yerinde hayatını kaybederken eşi Yusuf Avşar yaralandı.

Haber 27-11-23 00:29

İkiz bebekleriyle feci şekilde can vermişti! Müge Anlı’dan canlı yayında tepki çeken sözler! “Ben olsam o kadını öldürürüm!

Müge Anlı; Denizli'nin Buldan ilçesindeki evinin banyosunda ölü olarak bulunan Hatice Çaltı olayını ele almaya devam ediyor. Otopsi raporunda Çaltı'nın ölümünden önce vücudunda darp izleri oluştuğu kaydedildi. Tüm oklar kocası Ramazan Çaltı'ya çevrildi. Ramazan Bey'in birliktelik yaşadığı Emine Hanım canlı yayına bağlanınca olanlar oldu. Müge Anlı'nın “Ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım, sen nasıl kıskanmıyorsun?” sözleri olay oldu.

Magazin 23-11-23 16:03

Kan donduran vahşet! Eşini uykusunda katletti, babasını boğmaya çalıştı

Sakarya'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 3 çocuk annesi Emine B. (40), eşi Eyüp B.’yi (48) gece uykuda bıçaklayarak öldürdü. Emine B. daha sonra evde bulunan kendi babasını da seccade ile boğmaya çalıştı. Kızının engel olduğu Emine B., jandarma tarafından gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 17-11-23 11:30

Dünya liderlerinin eşleri Emine Erdoğan öncülüğünde harekete geçti! İsrail gasbettiği toprakları geri vermeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, İstanbul’da lider eşleriyle Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi düzenlendi. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Emine Erdoğan "Hiçbir meşru siyasi ideoloji zulmü kapsamaz. Filistin’deki haksız işgal sona ermeli ve İsrail gasbettiği toprakları sahibine, Filistinlilere geri vermelidir" dedi.

Haber 15-11-23 15:02

Sokak ortasında dehşet! Tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurdu

Şanlıurfa'da Ahmet Dişçi (51), boşanma aşamasındaki eşi Emine Dişçi'yi (47) sokak ortasında av tüfeği ile vurdu. Ağır yaralanan Dişçi ile yoldan geçerken saçma isabet eden Suriye uyruklu Ayşe El Mustafa, hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheliyi yakalamak içinse çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 13-11-23 12:30

Girişimde Kadın Gücü Projesi Bursa'da tanıtıldı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Perviz Erdem, yürüttükleri "Girişimde Kadın Gücü Projesi" kapsamında girişimci kadınları teknik içerikler ile dijitalleşme, bütçe yönetimi, tedarik zinciri, yönetim ve markalaşma alanlarında geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yurthaber 31-10-23 13:42

Salako'nun Emine'si Meral Zeren yıllar sonra ortaya çıktı! Açıklaması dikkat çekti

Salako'nun Emine'si, Hanzo'nun hemşire Hülya'sı Meral Zeren zaman zaman çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Salako filmindeki Emine rolü ile hafızalara kazınan oyuncu son haliyle ve söyledikleriyle dikkat çekti.

Magazin 24-10-23 08:08

5 ayda 35 kilo verdi! Duy Beni'nin yıldızı Lydia Cemre Özşişman'ın son hali olay oldu

Başrollerini Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Duy Beni dizisinde canlandırdığı Emine karakteriyle hafızalara kazınan Lydia Cemre Özşişman dizinin ardından 5 ayda tam tamına 35 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulan ünlü oyuncunun son haline yorum üstüne yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 17:21

50 ülkede görüldü! Türkiye'de vakalar artıyor, endişelendiren açıklama: 'Kış aylarında...'

Tüm dünyada paniğe neden olan Eris varyantıyla Prof. Dr. Emine Sönmez'den açıklama geldi. 50 yakın ülkede görülen varyantla ilgili Prof. Dr. Sönmez, "Kış aylarında Eris’in yayılımının artacağını düşünüyorum. Tamamen kapanma ya da kısıtlama geleceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Haber 16-10-23 14:10

İki kişiyi katletmişti! Cinayetin nedeni dedikodu çıktı

İzmir’in Çiğli ilçesinde Emine Metin’i ve Karşıyaka ilçesinde Necip Gümüştaş’ı öldürme suçlarından yaklaşık 8 aydır aranan cinayet zanlısı Fikri Akbaş (46), polis tarafından yakalandı. Akbaş, emniyet ve jandarmadaki işlemleri sonrası tutuklandı. Zanlının, Emine Metin’i hakkında dedikodu çıkardığı için, Necip Gümüştaş’ı ise aralarındaki tartışma sonrası öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Haber 10-10-23 11:30

Ağırlaştırılmış müebbet hapis kararı öldürülen hemşirenin ailesinin acısını hafifletti

Karaman'da evlilik teklifini reddettiği için silahla öldürülen Emine Ay'ın ailesi, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasıyla teselli buluyor.

Yurthaber 05-10-23 11:17

Türkiye'de günlerce konuşulan Palu ailesi hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine demediğini bırakmadı: Herkesin...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 13 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve haklarında verilen karar Yargıtay tarafından bozulan 6 sanığın yeniden yargılandığı davada karar verildi. Son sözü sorulan Tuncer Ustael, "Hepiniz Allah’ın zulmüne uğrayın" derken eşi Emine Ustael de, "Bundan sorumlu olan herkesin Allah belasını versin. Allah kimsenin yüzünü güldürmesin" dedi.

Haber 03-10-23 16:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeğeninin nikah törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte, kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğlu Usame Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki mutlu gününe şahitlik etti.

Haber 30-09-23 21:25

Huzurevinde tanışıp ikinci bahara evet dediler

Osmaniye huzurevinde tanışan Emine Kaya ile İsmail Demir düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Yurthaber 26-09-23 10:00

Dünyaya örnek olduğumuz sıfır atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu

Çevre koruma bilincinin geliştirilmesi, çevre ve insan sağlığı ile tüm kaynakların korunarak her türlü çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde başlatılan Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu.

Haber 22-09-23 13:11

Emine Ün ve kızı Duru'nun pozlarına yorum yağdı! İkizi gibi...

Yıllara meydan okuyan Emine Ün, 2009 yılında boşandığı meslektaşı Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ile fotoğrafını paylaştı. Emine Ün ve kızının fotoğrafını görenler ise "İkiz gibiler" yorumlarında bulundu.

Magazin 12-09-23 10:58

Eşi tarafından öldürülmüştü! Tabutuna bakın ne yazdılar

Boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin Yüksel tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen Emine Yüksel ve kardeşi Çiğdem Demir, gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazede Emine Yüksel’in tabutuna, kızlık soyadı yazıldı.

Haber 11-09-23 18:03

SONDAKİKA | Ankara'da korkunç olay! Eşi ve baldızını başından vurdu sonra da intihar etti

Son dakika: Ankara'da 43 yaşındaki Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i sokak ortasında başından silahla vurarak öldürdü. Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel'in 3, Çiğdem Demir'in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Haber 10-09-23 19:25

Tuğba Ekinci, Esra Erol'u Emine Erdoğan'a şikayet etti! Para için...

Son dönemde bikinili videoları ve erotik paylaşımlarıyla eleştiren şarkıcı Tuğba Ekinci, Esra Erol ve Seda Sayan'a kafayı taktı. Şarkıcı Emine Erdoğan'a seslenerek "Neden bu programlar?" diye sordu.

Magazin 10-09-23 14:54

Emine Ün zor günleri geride bıraktı! Beyaz bikinili pozuyla yıllara meydan okudu

İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün zor günleri geride bıraktı. Boşandığı eşi kardeşiyle aşk yaşayan Ün, birlikte olduğu Ayk Karakulakyan ile de ani bir kararla ayrılmıştı. Emine Ün zor günlerin ardından mayolu ve bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 07-09-23 15:32

Akılalmaz olay! Kiracısı evi başkasına kiraladı

Antalya'da akılalmaz bir olay yaşandı. Antalya'da yaşayan Emine Sapmaz, dairesinin satış işlemi için tapu fotoğrafını gönderdiği kiracısı Oğuz A.'nın, evi bir başkasına kiraladığını öğrendi. İmzasının taklit edilip kendisinin yurt dışındaymış gibi gösterildiğini belirten Sapmaz, evde gizli bir bölmedeki altın ve paralarının da çalındığını iddia etti.

Haber 06-09-23 12:05

Salako'nun Emine'si Meral Zeren son haliyle şoke etti! Görenler tanıyamadı Nereden nereye

Türk sinemasının önemli isimleri dönem dönem gündem olmaya devam ediyor. Salako filmindeki Emine rolüyle hafızalarda silinmez bir yer edinen Meral Zeren, son haliyle şoke etti. Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 30-08-23 11:37

Eşini dövdü, oğlunu vurdu! Mahalle ayağa kalktı, çığlıkları duyan telefona sarıldı

Zeytinburnu’nda eşini darbeden Yılmaz K., iddiaya göre kendisine müdahale etmeye çalışan oğlunu bacağından vurdu. Silah ve kavga seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Durmaz K. ve darbedilen anne Emine K. hastaneye kaldırılırken, şüpheli baba Yılmaz K. gözaltına alındı.

Haber 27-08-23 10:59

Emine Erdoğan, Ankara'da Ekolojik Köy ziyareti ve lavanta hasadı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, başkentte Ekolojik Köy ve lavanta bahçelerini ziyaret ederek kadınlarla beraber hasat yaptı.

Yurthaber 22-08-23 11:51

Sevgilisinden yeni ayrılmıştı! Emine Ün'den şezlongta poz

İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün adeta yıllara meydan okuyor. Geçtiğimiz yıllarda eski eşi ve kardeşi Mine Ün'ün yasak aşkıyla sarsılan Ün yeni ilişkisinde de aradığını bulamadı. Ayk Karakulakyan ile ayrılık kararı alan Emine Ün tatil pozuyla dikkat çekti.

Magazin 10-08-23 12:09

Doktorlar'ın Ela'sı olarak hafızalara kazındı! Yasemin Özilhan'ın ultra lüks villası ağızları açık bıraktı

Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela Altındağ karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Yasemin Özilhan uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Kızları Emine, Ela ve evcil hayvanlarıyla boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 03-08-23 15:53

3,5 karatlık yüzükle evlilik teklifi bekleniyordu! Emine Ün ile Ayk Karakulakyan çiftinden kötü haber

Bir dönem ekranların aranılan isimlerinden biri olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmiyle hafızalarımıza kazınmıştı. Kendisi gibi oyuncu Emre Kınay ile 2003-2009 yılları arasında evli kalan Emine Ün bir süredir iş insanı Ayk Karakulakyan ile aşk yaşıyordu. Evlilik hazırlığı yaptığı bilinen çiftten kötü haber geldi.

Magazin 29-07-23 10:28