Emine Erdoğan Haberleri

Dünya liderlerinin eşleri Emine Erdoğan öncülüğünde harekete geçti! İsrail gasbettiği toprakları geri vermeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, İstanbul’da lider eşleriyle Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi düzenlendi. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Emine Erdoğan "Hiçbir meşru siyasi ideoloji zulmü kapsamaz. Filistin’deki haksız işgal sona ermeli ve İsrail gasbettiği toprakları sahibine, Filistinlilere geri vermelidir" dedi.

Haber 15-11-2023 15:02

Dünyaya örnek olduğumuz sıfır atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu

Çevre koruma bilincinin geliştirilmesi, çevre ve insan sağlığı ile tüm kaynakların korunarak her türlü çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde başlatılan Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu.

Haber 22-09-2023 13:11

Nerede Kalmıştık projesiyle liseyi bitiren 5 çocuk annesi üniversiteyi kazandı

İlk kez girdiği sınavda Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazanan Zehra Çiftçi: - "Türlü sebeplerden dolayı eğitimini yarıda bırakan tüm kadınların, eğitimlerini bu projeyle tamamlamalarını tavsiye ediyorum"

Yurthaber 25-08-2023 07:56

Emine Erdoğan, Ankara'da Ekolojik Köy ziyareti ve lavanta hasadı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, başkentte Ekolojik Köy ve lavanta bahçelerini ziyaret ederek kadınlarla beraber hasat yaptı.

Yurthaber 22-08-2023 11:51

'Bir dakika hanım ya! Ben kaptanım şu anda...' Togg direksiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan arasında gülümseten diyalog

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un direksiyonuna geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın arasında geçen samimi diyalog izleyenleri gülümsetti. Aracın müzik sistemini devreye sokmak isterken Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bir dakika hanım ya. Ben kaptanım şu anda. Kaptana uyacaksın" derken, Emine Erdoğan da "Araba benim ona göre" diye yanıt verdi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 05-04-2023 11:11

Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'le bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler'deki (BM) 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü özel oturumuna katılmak için geldiği New York'ta Genel Sekreter Antonio Guterres'le bir araya geldi.

Haber 30-03-2023 22:24

Emine Erdoğan, ilk iftarını Ankara'ya yerleşen depremzede aile ile birlikte yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ramazan ayının ilk iftarını Ankara'ya yerleşen depremzede Gönen ailesiyle birlikte yaptı.

Haber 24-03-2023 10:00

Emine Erdoğan'a Uluslararası Apiterapi Federasyonunca 'Dr. Beck Ödülü' takdim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Uluslararası Apiterapi Federasyonunca, arı ürünlerinin tıp alanında kullanılması amacıyla apiterapi çalışmalarının Türkiye'de yaygınlaştırılmasındaki katkısı dolayısıyla 'Dr. Beck Apiterapi Ödülü' takdim edildi.

Haber 03-02-2023 23:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'dan hasta ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, özel bir hastanede hasta ziyaretinde bulundu.

Haber 25-12-2022 18:17

Emine Erdoğan'dan Stoltenberg ailesinin ziyaretine ilişkin paylaşım: Büyük mutluluk duyduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve eşi Ingrid Schulerud ile bir araya gelmelerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Haber 05-11-2022 12:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Emine Hanımla istişare edeceğiz' demişti! Kararı Emine Erdoğan duyurdu

Yerli otomobil Togg bugün yapılan açılışla ilk kez banttan indi ve seri üretime başladı. Tarihi açılış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Togg'un üretilen ilk aracını Cumhurbaşkanı Erdoğan alacak. İşte Erdoğan ailesinin alacağı ilk Togg'un rengi...

Haber 29-10-2022 23:02

Emine Erdoğan'dan Amasra'daki maden kazasına ilişkin paylaşım:

"Bartın'da, maden ocağında meydana gelen patlama haberiyle kahrolduk. Göçük altında mahsur kalan işçilerimizin sağ salim ailelerine kavuşması tek dileğim"

Yurthaber 15-10-2022 00:10

Bakan Kurum, Kocaeli Sıfır Atık Festivalinde konuştu: (1)

"Sıfır Atık Hareketiyle sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için yeni bir yaşam kültürü inşa etmek zorundayız. Artık yaşam alışkanlıklarımızı değiştirmek zorundayız" - "Bu çerçevede saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde yürüttüğümüz bu hareket, BM Genel Kurulu'nda da imzalanan 'Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı' ile artık küresel bir çevre hareketine dönüştü"

Yurthaber 14-10-2022 12:59

Emine Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı'nı tebrik etti

Emine Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı'nı tebrik etti

Yurthaber 09-10-2022 22:58

Emine Erdoğan'dan Mevlit Kandili paylaşımı

Emine Erdoğan'dan Mevlit Kandili paylaşımı

Yurthaber 07-10-2022 10:11

Olena Zelenska'dan Emine Erdoğan'a yardım teşekkürü

Emine Erdoğan'ın İstanbul'da ağırladığı Zelenska, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü liderliği ve diplomasi becerisiyle tahıl koridoru ve esir mübadelesinin gerçekleştiğini belirterek, özellikle tahıl koridorunun dünyayı büyük bir gıda krizinden kurtardığını vurguladı - Türkiye'nin 1300 ailesiz Ukraynalı çocuğu misafir etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Zelenska, yaklaşık 200 özel gereksinimli çocuğun da tahliye edilerek Türkiye'ye getirilmesi hususunda yardım talep etti

Yurthaber 02-10-2022 19:07

Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı'nın eşi Zelenska'yı İstanbul'da ağırladı:

"Bu vesileyle Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'na da imza atarak küresel çağrımıza destek verdiği için Bayan Zelenska'ya teşekkür ediyorum"

Yurthaber 02-10-2022 17:52

Emine Erdoğan'dan Ebedi Şehirde tarihe yolculuk

Emine Erdoğan'dan "Ebedi Şehir"de tarihe yolculuk

Yurthaber 16-09-2022 17:47

Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi

TİKA tarafından yapılan Vladimir Nazor Özel Çocuklar Okulunda, duyusal algı odasının açılışını yapan Emine Erdoğan, özel gereksinimli öğrencilerin müzikli dans gösterisini izledi - Emine Erdoğan, Türkiye Maarif Vakfı okulunu da ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti

Yurthaber 06-09-2022 17:10

Emine Erdoğan selden etkilenen Pakistan halkına Geçmiş olsun dileğinde bulundu

Emine Erdoğan selden etkilenen Pakistan halkına "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu

Yurthaber 28-08-2022 15:45

Emine Erdoğan, Tokat'ta Bereket Hasadı Programına katıldı:

"Böyle bir dünyada tarım, ülkelerin en üstün gücü olacak. Tarım kabiliyetimize ağırlık vermeli ve bilhassa genç nesillerin tarıma yönelmelerini sağlamalıyız. Çevreci politikalar ve iklim dostu tarımla büyük bir dönüşümün öncüleri olabiliriz" - "Bir mutfağın atıksız olması, kalan her ürünü başka bir ürüne dönüştüren kabiliyette olması, içselleştirilmiş bir çevre ahlakı göstergesidir. Global gıda kaybı dediğimiz büyük sorunun karşısında atıksız Türk mutfağının, dünyaya ihtiyacı olan yeni söylemi hediye edeceğine inanıyorum"

Yurthaber 27-08-2022 19:26

Emine Erdoğan, Ayaş'ta çiftçi kadınlarla tarladan domates topladı, kışlık menemen yaptı:

"Üretici istediği zaman gidip ata tohumlarından alıp ekebiliyor. Bu da uzun zamandır yapmak istediğimiz bir şeydi, çok şükür. Şimdi hedefimiz bunu yaygınlaştırmak, tohumları üretici ve tüketiciyle buluşturmak" - Ayaş Akkaya Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Zehra Varol: - "Atadan, ebemizden, dedemizden gördüğümüz üretime geri dönme çağrısı yapıyorum. Lütfen organik, geleneksel tarıma dönelim. Topraklarımızı, sağlığımızı, geleceğimizi kurtaralım"

Yurthaber 24-08-2022 11:09

Emine Erdoğan, Gaziantep'teki kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi

Emine Erdoğan, Gaziantep'teki kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi

Yurthaber 20-08-2022 14:11

Emine Erdoğan'dan KADEM'e teşekkür mesajı

Emine Erdoğan'dan KADEM'e teşekkür mesajı

Yurthaber 19-08-2022 22:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Hakan Taşıyan'dan karşılama!

AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı havalimanında karşılayanlar arasında sürpriz bir isim vardı. Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, tedavi sürecinde kendisine destek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı partililerle birlikte karşıladı.

Haber 15-08-2022 23:00

Emine Erdoğan: Masumların hayattan koparıldığı hiçbir davanın haklılığı yoktur

"Filistin topraklarında keder ve gözyaşının bir an önce dinmesini yürekten diliyor, uluslararası toplumu dünya barışı için sağduyulu olmaya davet ediyorum"

Yurthaber 08-08-2022 22:22

Organik tarımı Dünya Ortak Evimiz kitabında anlattı

Çiftçi Halil Halaç: - "İnsan gıdası olan doğal sebze ve meyvelerin üzerine menfaat için zehir atarak yetiştirilmesi, tedavi edilmesi çok yanlış. Bunun doğal ilaçları var, o şekilde tedavi etmemiz lazım"

Yurthaber 18-07-2022 11:06

Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı: Her vatandaşımız dirilişin sembolü oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz'da yediden yetmişe, kadın, erkek her vatandaşın tek yürek dirilişin sembolü olduğunu belirterek, "Onların kararlılığı ve cesaretiyle yazıldı, tarihe kazınan 15 Temmuz destanı." ifadelerini kullandı.

Haber 15-07-2022 09:28

Emine Erdoğan, Koruyucu Aile Günü Şenliği'ne katıldı:

"Koruyucu ailelerin kanatları altındaki çocuklarımızın sayısının 8 bin 723'e yükseldiğini söylemekten büyük mutluluk duyuyorum. 2002'de sadece 515 olan koruyucu aile sayımız, bugün 7 bin 212" - "Tüm vatandaşlarımızı, bir çocuğumuzun elinden tutmaya davet ediyorum. Çünkü bu güzel yavrular, yolunu hasretle gözlediğimiz, bilmeden özlediğimiz can parelerimizdir"

Yurthaber 06-07-2022 19:59

Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı:

"Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum"

Yurthaber 19-06-2022 10:04

Emine Erdoğan'dan karne ve tatil paylaşımı

Emine Erdoğan'dan karne ve tatil paylaşımı

Yurthaber 17-06-2022 15:20

5. Etnospor Kültür Festivali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, etkinlik alanlarını ziyaret etti

Yurthaber 10-06-2022 18:41

Dünya Ortak Evimiz kitabında çocukluğundaki Rize'yi anlattı

Emine Erdoğan'ın çağrısıyla bir araya gelerek "Dünya Ortak Evimiz" kitabına kendi çevre hikayeleriyle katkıda bulunan ve çocukluk yıllarındaki köy yaşamını anlatan doğa programları yapımcısı Güven İslamoğlu: - "O zamanlar bu kadar gelişmemiştik ama mutluluğu yakalamıştık, mutluyduk, onu anlatmaya çalıştım"

Yurthaber 09-06-2022 11:02

Emine Erdoğan, 150 Anaokulu Toplu Açılış Töreninde konuştu:

"Hedefler tamamlandığında, yaklaşık 2 milyon 100 bin evladımız, anaokulu imkanından istifade edecek" - "(Öğretmenler) Dünyanın en donanımlı okulları, eğer sizin özveriniz olmazsa, metruk bir binadan farksızdır"

Yurthaber 27-05-2022 18:00

Eskişehir'de Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında panel düzenlendi

Eskişehir'de "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında panel düzenlendi

Yurthaber 23-05-2022 19:27

Emine Erdoğan'dan Türk mutfağı paylaşımı

Emine Erdoğan'dan Türk mutfağı paylaşımı

Yurthaber 23-05-2022 14:40

Kırklareli'nde Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri başladı

Kırklareli'nde "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri başladı

Yurthaber 21-05-2022 19:46

Emine Erdoğan, Türk mutfağı atölyesine katıldı

Erdoğan, ünlü şefler ve yöre kadınlarıyla sağlıklı, geleneksel ve atıksız tariflerle yemek yaptı - Şefler Mehmet Yalçınkaya, Ömür Akkor ve Asuman Kerkez'in yöre kadınlarıyla beraber yemek yaptığı atölye etkinliği, renkli görüntüler oluşturdu

Yurthaber 21-05-2022 17:38

Türkiye Çevre Haftası ne zaman 2022? Türkiye Çevre Haftası'nın anlam ve önemi nedir?

Türkiye Çevre Haftası, ilişkin genelge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Peki Türkiye Çevre Haftası ne zaman 2022? Türkiye Çevre Haftası'nın anlam ve önemi nedir? Konuya dair detaylar haberimizde...

Haber 21-05-2022 16:50

Emine Erdoğan'dan Hemşireler Günü mesajı

Emine Erdoğan'dan Hemşireler Günü mesajı

Yurthaber 12-05-2022 10:54

Kırım Türkü çocuklardan Emine Erdoğan'a videolu bayram tebriği

Kırım Türkü çocuklardan Emine Erdoğan'a videolu bayram tebriği

Yurthaber 04-05-2022 21:07

İlham veren öğretmen şimdi de iklim değişikliğiyle mücadelede rol alıyor

"Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni"nde "İlham Veren Kadın" ödülünü alan 14 yıllık öğretmen Akkuş: - "100 ülkeden 100 öğretmen, 10 milyon öğrenciyle beraber iklim değişikliğine karşı proje yürütüyoruz" - "Her ay çevrim içi etkinlikler yapıyoruz. Etkinlikleri aynı gün aynı anda 100 ülkede uygulamaya koyuyoruz"

Yurthaber 19-04-2022 14:22

Emine Erdoğan'dan, Pençe Kilit Operasyonu paylaşımı

Emine Erdoğan'dan, "Pençe Kilit Operasyonu" paylaşımı

Yurthaber 18-04-2022 13:27

Emine Erdoğan'dan sanatçılarla iftarın ardından paylaşım:

"Eserleriyle gönüllere dokunan sanatçılarımız, başarılarıyla kültür ve sanat mirasımıza kalıcı izler bırakıyor"

Yurthaber 16-04-2022 23:22

Başak Cengiz'in ailesi Erdoğan çiftiyle buluştukları iftarı anlattı:

Anne Beyhan Cengiz: - "Katılan ailelerin hikayeleri farklı olsa da içindeki kor ateş aynıydı. Bu duyarlılık, kararlılık bizler için çok kıymetli. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız öncülüğünde şiddet sorununun da önüne geçilecek" - "Emine Erdoğan'a Başak'ın yaşamını anlattım, göz göze ağlaştık. 'Böyle acı bir olayla tanışmış olmak çok zor ama yanınızdayız, hiç merak etmeyin.' dedi" - Baba Avni Cengiz: - "Devletimizin yanımızda olduğunu, yalnız olmadığımızı hissettik. Cumhurbaşkanımız, eşi Emine Erdoğan, bakanlarımız tüm ailelerle tek tek ilgilendi"

Yurthaber 16-04-2022 10:58

İftar yemeğinde dikkat çeken kare! Üzüntüleri kameralara yansıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan şiddet mağduru kadınlarla iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde yanına gelen bir kadını dinleyen Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın üzüldüğü anlar fotoğraflara yansıdı.

Haber 16-04-2022 08:23

Emine Erdoğan'dan kadına karşı şiddetle mücadele paylaşımı:

"Kadına kalkan elleri lanetlemeye devam edeceğiz. Şiddeti, el ele verip sevgi ve merhameti çoğaltarak yeneceğiz"

Yurthaber 15-04-2022 22:32

Emine Erdoğan, 11. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda dereceye giren öğrencileri tebrik etti

Emine Erdoğan, 11. Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı'nda dereceye giren öğrencileri tebrik etti

Yurthaber 11-04-2022 18:59

Emine Erdoğan KYK yurdunda öğrencilerle iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Hacı Ömer Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi. İftar saati yurt yemekhanesine geçen Erdoğan, tabildot kuyruğuna girdi. Uzun yemek kuyruğu sırasında Erdoğan, öğrencilerle fotoğraflar çekindi. Erdoğan, ziyaret sonrası Twitter hesabından iftara ilişkin açıklama yaptı.

Haber 07-04-2022 01:22